Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Iveta Galatíková - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Iveta Galatíková

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Iveta Galatíková < <


    Všem doporučují Autoškolu IVETA,přešla jsem k ní z jiné autoškoly a tolik věcí co me naučila jako bych v autě seděla poprvé např. točení volantem a jak ho spravně držet hodně duležita věc:) a to jsem už měla odježděno 8 hodin. Ivetka je trpělivá, přatelská,prostě profesional!!!! Jde videt že to je jeji poslani:) teoretická a praktická výuka na jedničku!!Jízdy i testy jsem dala na poprvé a to diky Ivetce skvěla učitelka :) Moc děkuji Ivetko DOPORUČUJI!!!! Eva Vařekova
vloženo: 10. prosince 2014
vložil: Eva Vařeková,


   Jsem rada ze to mam uspesne za sebou byla jsem moc spokojena muzu urcite vsem doporucit.IVET dekuji za trpelivost.MONIKA KREMEROVA
vloženo: 25. října 2014
vložil: monika kremerova,


   Jsem spokojena IVETKA je super ucitelka muzu vsem vrele doporucit.IVET DEKUJI !!! :)


vloženo: 25. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Také se pridavám ke kladnym hodnocenim a to ve vsech smerech.Paní Ivetka je SKVELA PROFI ucitelka.Vsem lidem co z toho mají strach,tak u IVETKY opravdu mit nemusí!lepe jsem si nemohla vybrat.DOPORUČUJI!!!!!Dekuji jste super
vloženo: 16. září 2014
vložil: Irena Balogova, emailová adresa nezveřejněna


   Po dnešních úspěšně složených zkouškách se i v rychlokurzu a sedmém měsíci těhotenství... řadím mezi řidiče a to na první pokus. Je to ve velké míře ...díky paní Ivetce. Opravdu davá kus ze sebe každému učenému za volantem a to s velkým klidem, pečlivostí, trpělivostí a jistotou. Ví co dělá a dělá svou práci moc dobře.. dokáže vyjít vstříc a nešidí žáky. Přesto, že jsem z Ostravy a mám své negativní zkušenosti s jinou autoškolou,vím, že jsem udělala velmi dobrý a rozumný krok při výběru Ivetky. Jsem ráda, že mohu tuto autoškolu s čistým svědomím opravdu DOPORUČIT!!!
vloženo: 17. července 2014
vložil: Monika Kretová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji Mony, není to jen moje zásluha,že jsi to zvládla jak se má, byla jsi moc šikovná a učenlivá, dnes mohu už říci, řidička.


   Jsem moc ráda, že jsem zvolila zrovna tuto autoškolu. Iveta je přátelská, milá, trpělivá všechno vysvětlí i klidne 5x:))Určitě doporučuji využít co autoškola Iveta nabízí a to jízdu do Olomouce.Jsem moc ráda, že jsem si připlatila a vyzkoušela si jízdu po dálnici a v cizím městě, je to super zkušenost!!Zkoušky jsem úspěšně absolvovala na poprvé a to jen díky Ivetce!!děkuji!
vloženo: 30. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji Kristýnko


   S autoskolou jsem byla spokojena. Iveta byla pro me super oporou, citila jsem se s ni v aute bezpecne. Kurz splnil moje ocekavani, naucila jsem se co jsem potrebovala. Super zazitek byla pro me jizda po dalnici. Autoskolu s Ivetou bych doporucila vsem.
vloženo: 11. června 2014
vložil: maruska, emailová adresa nezveřejněna


   Všem doporučují Autoškolu Iveta . Sama jsem si jí vyzkoušela a jsem velice spokojená. Zkoušky jsem udělala hned na poprvé a to díky perfektní teoretické výuce kterou má i na svých internetových stránkách takže jsem se mohla učit i doma (velice pomáhají ) hlavně při jízdách. Jinak velice trpělivá , přátelský přístup, profesionální a bezvadnou přípravu na zkoušky a hlavně vše vysvětlí tak aby to pochopil každý :-) Ivetko moc děkuji :-)
vloženo: 7. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


   Autoškolu Iveta mohu jen doporučit. Ocenila jsem trpělivost, přátelský přístup, upřímnost a bezvadnou přípravu na zkoušky vedenou tak, abych ji zvládla na poprvé. Což se povedlo a za to Ivetce moc děkuji.
vloženo: 24. března 2014
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


   Řidičák jsem si chtěla dělat už od svých osmnácti let, trochu mi to trvalo,protože jsem měla z řízení strach a nedovedla jsem si sebe představit při couvání nebo parkování... Při výběru autoškoly byla Ivetka jasná volba, myslím, že tolik pozitivních ohlasů nemá v Havířově nikdo. A po shlédnutí výukového videa jsem věděla, že je to člověk, který rozhodně ví o čem mluví, ví co dělá a ještě to dělá rád. A hned 1.hodinu se mi to vše potvrdilo. Děkuji Ivetce za trpělivost, povzbuzování a důvěru(já bych její práci dělat nemohla) :-) Děkuji za zjištění, že když se ví jak couvat a parkovat, není to zase taková věda... Všem můžu doporučit! A doporučuji zažít Ostravu, cenná zkušenost, jsem ráda, že jsem si to vyzkoušela v autoškole a zkusit si jet po dálnici a předjíždět je taky jiná zkušenost než jezdit v Havířově &quot;padesátkou&quot; Na ty zpocené ruce nikdy nezapomenu :-) Děkuji Ivetce za tu možnost, za skvělou školu a její trpělivost...

vloženo: 26. února 2014
vložil: Michaela,


   verim tomu ze zadne lepsi autoksoly v havirove nejsou , Ivetku bych doporucila vsem jiízda a vyuka sni jsou bezvadne vi ocem mluvi jen je treba ji poslouchat a delat to co nam rika urcite neprohloupite kdyz si nejakou tu korunu priplatite na jizdy do ostravy kdyz me poprve brala do ostravy , hrozne se mi potili ruce pak kdyz jsem mela delat zkousky v havirove byl to pro me cajicek ale ikdyz sem udelala chybu nikdy nezradila a vzycky podrzela a hned to slo lepe naprosta spokojenost proste Ivetce paatri velke Diky :)
vloženo: 7. února 2014
vložil: Nela Pelcová,


   Paní Ivetka je dobrá učitelka, ví, jak přimět žáky aby se učili a snažili. Zázemí autoškoly taky dobré, přístup k žákům myslím že bez problému. Autoškolu rozhodně DOPORUČUJI !
vloženo: 7. ledna 2014
vložil: Sára,


   Paní Iveta, je strašně super instruktorka. Zázemí autoškoly je taky výborné a přístup k žákům ještě lepší. Byl jsem maximáně spokojený. Vřele DOPORUČUJI!! :)
vloženo: 25. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu jsem si vybrat nemohla. Maximální spokojenost!!
vloženo: 26. listopadu 2013
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji.Byla jsem připravena během pár jízd.Prvně jsem se učila u jiné autoškoly,ale marně.Vystresovaná,nepřipravená,zdeptaná.Paní Iveta mi vrátila sebevědomí.Děkuji

Milada Čimpelová
vloženo: 12. listopadu 2013
vložil: Milada Čimpelová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojená, a rozhodně doporučuji každému. Mám zkušenost s autoškolou v Ostravě a ve srovnání s touto je 100 a 1. Proto neváhejte ve výběru.
vloženo: 31. října 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu u Ivety jsem absolvovala v příjemné atmosféře s úžasnou,profesionální,trpělivou a dokonce i přátelskou lektorkou Ivetou, ovšem i ostatní zaměstnanci autoškoly na mě zapůsobili vstřícně a ochotně.
Lektoři se nebojí upozornit na chyby a poradit, jak se jim v budoucnu vyvarovat.
Chtěla bych poděkovat za přípravu ke zkouškám, které jsem tedy zvládla na poprvé a rozhodně bych ji i Vám doporučila.
vloženo: 20. června 2013
vložil: Steblica,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemní instruktoři.Iveta skvělá ženská a výborná učitelka.Všem doporučuji tuto autoškolu!
vloženo: 23. dubna 2013
vložil: Inka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli váháte, neváhejte. U Ivetky si kurz udělejte. Mohu jen a jen doporučit. Přístup byl skvělý a Iveta je perfektní profesionálka. Dokáže podpořit a chyby vysvětlí. Tímto bych jí chtěla také hrozně moc poděkovat za velkou trpělivost a za to, že mě ke zkouškám dokázala připravit.
vloženo: 26. září 2012
vložil: nj,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Havířově bych určitě nevolil jinou autoškolu! Absolvoval jsem u Ivety dva kurzy (motorka, auto). Můžu za sebe říct že jsem byl velmi spokojený jak s profesionálním vyučováním, tak s jízdami v autě, instruktoři se mi věnovali na 100% - vždy pro mě přijeli a zase odvezli!(Citroen je přesně autíčko na naučení)! Zkoušky jsem složil na první pokus. Komisaři ví že žáci od Ivety prostě UMÍ!
vloženo: 8. srpna 2012
vložil: Rosťa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla jsem se prostě ve svých skoro padesáti letech naučit řídit auto. Po neúspěšném pokusu v jisté autoškole, ve které mě prostě nenaučili nic, jsem to zkusila u Ivety. Naučit se řídit auto, je opravdu umění a v mém věku to jde trochu pomaleji, než u mladší generace. Jsem jí vděčná za dávku velké trpělivosti, se kterou mě dovedla až k úspěšnému složení zkoušky. Všem doporučuji.
vloženo: 17. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola v pohodě učitelé a instruktoři na vysoké úrovni vřele doporučuji
vloženo: 14. června 2012
vložil: martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Iveta jsem přišla na doplňující výcvik. To znamená, že jsem celou výuku absolvovala u jiné autoškoly, ale bohužel se mi nedařilo úspěšně ukončit zkoušku z jízd. Proto jsem přešla k Ivetě a stačilo mi pár jízd s paní Ivetou a udělala jsem velký pokrok. Zkoušku jsem poté udělala napoprvé. Paní Iveta vše skvěle vysvětlí a každému žáku se věnuje na 100%. To nejhlavnější ale je, že učí řídit auto do praxe a ne pouze na zkoušky. V žádném případě nebudete v autě ve stresu a naučíte se plynule a bezpečně řídit auto. V Havířově bych nevolila jinou autoškolu.
vloženo: 6. května 2012
vložil: Mirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tady Iveta NO PROBLEM. Určitě přijmu kritiku, ale měl by to mít klient, který u nás autoškolu absolvoval. Jaromír Novák u mě řidičský průkaz nedělal a tudiž poprosím, ty kdo to budou číst, ať na tuto zprávu nereagují.
vloženo: 18. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem si skutečně připadal jako dojná kráva. Zaplať, drž krok a pusu a pokud u tebe budou stát všichni svatí a pořádná kupa štěstí, tak i od nás vypadneš s řidičákem. V autoškole Iveta NO PROBLEM bylo naprosto běžnou praxí rušení již domluvených jízd. Člověk si řekne, stane se, ale když mi takhle jízdy zrušili 3x za sebou, tak už to bylo opravdu k vzteku! Já si kvůli jízdám bral volno v práci, přehazoval směny a je samozřejmě nezajímalo, jaké komplikace mi takové rušení domluvených hodin způsobuje. Člověk dokáže pochopit, pokud se nahodile zruší nějaká jízdá, ale opravdu aby to bylo x krát za sebou, to už je trošku moc. To už je praxe, ne náhoda. Pokud by ale člověk překousnul toto, tak by nebyl schopen překousnout to, co následovalo. Zjistil jsem, že minimálně ve 2 hodinách, které mi autoškola zrušila, jezdila místo mě kolegyně z práce. A proč? Protože ona si jízdy dokupovala a dávala autoškole další peníze. Já poctivý klient, který celou cenu autoškoly zaplatil hned na začátku jsem byl rázem nezajímavý. Ze mě se další korunky vytáhnout nedaly. To mě opravdu rozčílilo a stěžoval jsem si, že se mi taková praxe nelíbí. Že bych rád dostal to, za co jsem si zaplatil, kvalitní kurz, a že důrazně nesouhlasím s tím, aby moje hodiny ,,dávali,, pomalu někomu jinému. A že bych se dočkal nápravy? Naopak, od té chvíle jsem v autoškole dostával jen kapky. Rušení jízd nadále, místo nových aut mi přistavovali na jízdy staré, opotřebované, učitel byl nepříjemný a tak by se dalo pokračovat. Nakonec jsem si požádal o převod do jiné autoškoly, díky které jsem získal své řidičské oprávnění. A neodcházel jsem sám. Kolegyně z práce to také vzdala, odmítla si již dokupovat další jízdy, jelikož ji zkrátka nebyli schopní cokoliv pořádného naučit a díky jiné autoškole již také jezdí po našich silních. NO PROBLEM? BIG TROUBLE!
vloženo: 18. dubna 2012
vložil: Jaromir Novak,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Jarda Novák u mě autauškolu nedělal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na druhý pokus jsem si nemohl vybrat líp:

Celý kurz jsem absolvoval bohužel u jiné nejmenované autoškoly (Šárka), ve které mě bohužel nedokázali dostatečně připravit na zkoušky, konkrétně na jízdy, od kterých jsem 6x odešel s výrokem, NEPROSPĚL. Bylo mi z toho mizerně, cítil jsem se úplně neschopný a chtěl jsem to už prostě vzdát, ale bylo mi líto těch peněz, které v tom už byly utopené, tak jsem se na popud svého přítele nakonec přišel domluvit do AŠ Iveta No problém, kde jsem si dokoupil 10 hodin jízd, během kterých jsem se s paní Ivetou naučil konečně řídit, nepanikařit a mít věci pod kontrolou. A přesně po týdnu jsem zdárně zvládnul zkoušky. V autoškole se mi líbilo, na jízdy jsem se těšil a vždy jsem odcházel s dobrým pocitem. Dnes jsem si byl vyzvednout řidičák a pevně věřím, že teď už můžu usednout za volant s pocitem, že jsem se opravdu naučil řídit. A za to jsem Vám moc vděčný ;-) a tímto všem Vaši autoškolu vřele doporučuji ;-)

ATOŠKOLA IVETA JE NEJLEPŠÍ !

vloženo: 12. března 2012
vložil: Jiřík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Iveta No problem, můžu vřele doporučit. Při hodinách používají kvalitní materiály a vyučují velmi kvalitní lektoři. Jízdy nejsou jen ježděním sem a tam, ale lektoři se snaží všechny dopravní situace, značky atd. vysvětlit a opakovaně projíždět problémová místa.. V hodinách i v autě při jízdách panuje příjemná atmosféra, legrace, ale převládá samozřejmě výuka. Jsem moc rád, že jsem si tuto autoškolu zvolil, věřím, že nikdy nebudu litovat. Děkuji :o)
vloženo: 3. února 2012
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu doporučuji všem! Nejen, že Vás dobře připraví na zkoušky ale i jednání a přístup je na velké úrovni. Byla jsem opravdu spokojená a doporučuji ji opravdu všem! :)
vloženo: 24. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice moc spokojen, rozhodně jestli si bude dělat řidičák tak ji zvolím znou. Byl jsem spokojen jak s přístupem učitelů k žákům tak i s vybavením. Rád doporučím vám ti co mají řidičák a chtějí si udelat další, i těm co ho ješte nemají.
vloženo: 26. srpna 2011
vložil: Tondis, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bez problému, za dobrý peníz. Osobně jsem spokojen. :)
vloženo: 15. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I kdybych sebevíc hledala, nenašla bych problém k této autoškole. Myslím, že mě nejlepším způsobem připravila na zkoušky a ty pak jsem udělala bez problemu. Všem doporučuji:) byla to jedna radost:)
vloženo: 22. června 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% doporučuji ostatním !!!
vloženo: 19. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem spokojen a opravdu NO PROBLÉM.
vloženo: 5. ledna 2011
vložil: Bárta Erik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, tuto autoškolu doporučuji všem Havířovským adeptům na řidičský průkaz. Autoškolu jsem dělala jinde a dopadlo to tak, že závěrečné jízdy jsem se rozhodla udělat přes jinou autoškolu a autoškola Iveta byla ta nejlepší volba. Fakt THE BEST a to nepřeháním.
vloženo: 13. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Ivetou opravdu no problem:)
vloženo: 19. září 2009
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super přístup a perfektní učitel Michal.prostě no problem
vloženo: 6. září 2009
vložil: Petr Křivský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super
vloženo: 4. září 2008
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super
vloženo: 4. září 2008
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Iveta Galatíková osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Iveta Galatíková < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Iveta Galatíková - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje