Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Málek - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Málek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Málek < <


   Jmenuji se David Šubrt a autoškolu Jana Málka mohu jedině doporučit. Dělal jsem klasický řidičák B a zkoušky jsem zvládl bez zaváhání napoprvé. Díky precizní přípravě na teoriích, díky varování při jízdách na vše důležité a individuálnímu přístupu instruktorů, se zadaří udělat řidičák každému kdo se bude řídit jejich radami:)
vloženo: 11. září 2017
vložil: David Šubrt,


   Ahoj,
jmenuji se Jan Kosík a bydlím v Lysé nad Labem. Na začátku kurzu "A" (motorka-neomezená,>24let) jsem byl již řadu let vlastníkem řidičáku skup. "B" (auto), takže v některých ohledech jsem to měl určitě jednodušší. Autoškolu jsem vybíral v podstatě hlavně podle vzdálenosti od bydliště - abych stíhal jízdy i s prací. Takže vyřazovací metodou zbylo ježdění na víkendy a pozdní odpoledne po práci. Vždy mi vyšli maximálně vstříc. Autoškolu Málek jsem objevil na Facebooku a hodnocení lidí bylo velice pozitivní. Jelikož jsem trémista, tak slyším na věty typu "tam na tebe neřvou" atd. Vypadalo to jako propaganda, ale z vlastní zkušenosti to nyní mohu potvrdit. Atmosféra je velice přátelská, nikam se nespěchá, nikdo nezvyšuje hlas....to byste se museli snažit někoho přejet aby zvýšili hlas...pouze teorie,nikoho jsem nepřejel. Nebojte se zeptat, vždy všechno ochotně vysvětlí. Jezdil jsem s Evženem Galečkou a Jirkou Pýchou. U Evžena se začíná na mašině s dvojitými řidítky a než se nadějete, sedíte na ní sami a instruktor jede v doprovodu. Nemůžu si to odpustit, ale Evžen zní občas jako motivační audiokazeta tipu "jak se stát lepším člověkem" - to vás bude bavit. V pokročilejší fázi budete pravděpodobně jezdit s Jirkou, jehož hlava je živým důkazem toho v jakém stresu instruktoři pracují :) Ale nebojte se, na vás stres nikdy nepřenášejí. Naopak vás budou neustále uklidňovat. Pokud řešíte cenu kurzu, zamyslete se nad tím, jak se podmínky kurzů v posledních letech změnily. Podle současných požadavků musí řidič jezdit velkou část výcviku sám na jedné motorce, takže instruktor musí jet za ním v autě, nebo na motorce(tzn. více spotřebovaného paliva,potřeba druhého vozidla+jeho opotřebení atd.) Neriskujte! Šlápnout si na zem je tisíckrát lepší, než motorku položit, poškodit a tím zkomplikovat jízdy ostatním. Stejně tak je to s únavou - stačí říct, zastavíte si, odpočinete a jede se dál. Vřele vám Autoškolu Málek doporučuji. Nebudete zklamaní.
vloženo: 27. srpna 2017
vložil: Jan Kosík, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přístup a výklad při teoriích který si budu pamatovat. Mohu jen doporučit:)
vloženo: 15. srpna 2017
vložil: KateřinaS, emailová adresa nezveřejněna


   Skvěle vedené teorie, vše srozumitelně vysvětleno, jízdy výborně vedené, individuální přístup, mohu jen doporučit!!
vloženo: 2. srpna 2017
vložil: Honza,


   Po celý kurz perfektní přístup, který mě dobře připravil na teorii. Jízdy na výborné motorce a bez křiku, vše v klidu. Doporučuji!!!
vloženo: 2. srpna 2017
vložil: Ondra,


   Čau tady Tomáš, dělal jsem tu už druhý řidičák a jako jsem super spokojenej se vším co mi tato autoškola poskytla ...
vloženo: 2. srpna 2017
vložil: tomáš,


   Za mě 100% spokojenost! Kvalita vozového parku se kterou se nemůžou ostatní motoškoly srovnávat! A učitelé na motorku to je "nebe a dudy,,! Kluci vědí o čem mluví a dělají co je baví což je videt od prvního pohledu. A hlavně dokáží připravit prakticky každého!
vloženo: 2. srpna 2017
vložil: Jakub Fiala,


   Po mnohaletých zkušenostech s řízením osobního automobilu jsem se rozhodl pro rozšíření na motocykl. Zvolil jsem sk.A2. Jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu. Honza Málek mi osvěžil teorii (Přece jen se předpisy trochu změnili), a instruktoři na motorkách Jirka Pýcha a Evžen Galečka, se kterými jsem jezdil byli prostě skvělí. Myslím, že mě připravili dostatečně na skutečný provoz. Všem moc děkuji.
vloženo: 30. května 2017
vložil: Martin Havel, emailová adresa nezveřejněna


   Tyhle chlapy autům opravdu rozumí. Díky.
vloženo: 30. května 2017
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


   profesionální přístup, trpělivost se žáky, výborná komunikace
vloženo: 26. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu všem vřele doporučuji. Není ji co vytknout, takže pokud chcete dobře řídit a udělat řidičský průkaz na poprvé tak je Autoškola Málek jasná volba.
vloženo: 8. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Super domluva ohledně termínů jízd.
Celkový kurz probíhal v přátelské a pohodové atmosféře. Technika výuky byla efektivní a dobře promyšlená.
Peníze byly dobře investovány, díky hodinám dobře podané teorie v kombinaci učení v praxi jsem zkoušky hravě zvládla.
Doporučuji :)
vloženo: 2. prosince 2016
vložil: Lenka Rousková,


   Autoškola se svým přístupem byla nejlepší volbou v okolí Mladé Boleslavi. Jsem rád, že jsem navštěvoval tuto autoškolu se skvělým vozovým parkem a hodnými profesory. Vždy mi poradili skvělé rady a tipy, jak na testy, tak na jízdy. Pro lidi s problémy s parkováním mají speciální pomůcky, které Vás rádi naučí. Pomůžou Vám s čímkoliv budete potřebovat, jsou velmi ochotní a přátelští.
vloženo: 28. listopadu 2016
vložil: Oliver Krátký, emailová adresa nezveřejněna


   Jedním slovem super. Honzův přístup je výborný, díky němu si člověk vše zapamatuje, jak na teoriích, tak potom v autě. Autoškolu určitě doporučuju!
vloženo: 1. listopadu 2016
vložil: Aneta T., emailová adresa nezveřejněna


   Strašně moc děkuji, díky Vaší autoškole jsem úspěšně složila závěrečné zkoušky na SK.B. Vřele doporučuji všem ostatním kdo kdo hledají tu správnou autoškolu. Instruktoři jsou klidní a velmi ochotní
vloženo: 14. října 2016
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přístup, jak při vyučování teorií, tak při jízdách. Ochota odpovědět každou Vaší otázku byla samozřejmostí.
vloženo: 12. října 2016
vložil: Richard, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole Málek jsem dělal řidičák v 16ti letech na A1, v 18ti na klasické B a prodloužení A2. Měl jsem čest poznat všechny 4 instruktory - z nichž mě učili 3: Jirka Pýcha (A1),Honza Málek (B), Evžen Galečka (A2). Výborná parta co je připravena jak na lidi kteří jsou "ostřílenými jezdci", tak i na úplné začátečníky. Přístup všech je brilantní! - časy jízd po domluvě, teorie které neunudí a naplno připraví k ZOZ, pilování všeho až do úplného konce a při pohledu na jízdní park se jen sliny sbíhají!! VW Golf R-Line, KTM Duke 125/390 + laďáky:) a přátelský přístup je geniální kombinace. Už se těším za 2 roky na plnohodnotné A! Neměnil bych!
vloženo: 3. října 2016
vložil: Jiří Nigrín ,


   V autoškole Málek jsem dělal řidičák v 16ti letech na A1, v 18ti na klasické B a prodloužení A2. Měl jsem čest poznat všechny 4 instruktory - z nichž mě učili 3: Jirka Pýcha (A1),Honza Málek (B), Evžen Galečka (A2). Výborná parta co je připravena jak na lidi kteří jsou "ostřílenými jezdci", tak i na úplné začátečníky. Přístup všech je brilantní! - časy jízd po domluvě, teorie které neunudí a naplno připraví k ZOZ, pilování všeho až do úplného konce a při pohledu na jízdní park se jen sliny sbíhají!! VW Golf R-Line, KTM Duke 125/390 + laďáky:) a přátelský přístup je geniální kombinace. Už se těším za 2 roky na plnohodnotné A! Neměnil bych! Jiří Nigrín
vloženo: 3. října 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   S výběrem autoškoly mi pomohla starší sestra, která již před třemi lety tuto autoškolu absolvovala. Ta mi řekla ''Když naučili řídit mě, naučí řídit i tebe''. Tak jsem do toho šla. Přístup Honzy je úžasný, ani jednou na mě nezakřičel i když jsem ze začátku dělala úplně zbytečné chyby. Nikdy vás nenechá ve štychu. Domluva super, teorie velmi kvalitní. Tuto autoškolu mohu jen doporučit :)
M. Stránská
vloženo: 27. září 2016
vložil: Michaela Stránská,


   S výběrem autoškoly to je v dnešní době těžké. Jednak díky všemožným lživým reklamám tak díky drbům a různým pomluvám. Můj výber však vůbec nebyl špatný! Autoškolu Málek mohu jedině doporučit. Výborně sehrané duo Málek-Ježek se mi časově vždy přizpůsobili a naučili mě vše co je potřeba. Jsem rád, že jsem opravdu narazil na kvalitu a mohu tuto autoškolu jedině doporučit!!!
vloženo: 26. září 2016
vložil: Václav Nocar, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, super instruktoři, zejména bych chtěla moc poděkovat Honzovi Málkovi, který mě toho hodně naučil, jednak na hodinách teorie, ale především v praxi za volantem. Měl se mnou velkou trpělivost. Velice obdivuji jeho klidné jednání a velkou trpělivost. To víte, s námi ženskými to není vůbec jednoduché. Kdybych měla někomu doporučit nějakou autoškolu, stoprocentně doporučim zrovna tuhle.
Děkuji, za všechno!:) Míša.H.
vloženo: 24. září 2016
vložil: Michaela Hambálková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Snaží se podat celou autoškolu jako službu klientovi, což je dobře, a bohužel se to málokdy vidí. Mají dobrý odhad co se týče schopností každého studenta, a jsou tedy schopni kurz nastavit úměrně schopnostem každého, aby si z autoškoly odnesl každý co nejvíc. Styl výuky nemusí sedět každému, ale bezpochyby kvalita informací, tipů a rad je na výborné úrovni, studentovi se v autě věnují, a do provozu člověka připraví velmi dobře, i přes relativně malý počet povinných jízd. Po absolvování této autoškoly nebyl problém zvládnout zkoušky napoprvé.
vloženo: 10. září 2016
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud si chcete udělat řidičák na motorku, určitě neváhejte a zvolte tuto školu. Velice přátelští učitelé což je výhoda. Vše ochotně vysvětlí a poradí jen se nebát zeptat. Osobně bych chtěl velice poděkovat přímo Jirkovi P. za skvělou přípravu k závěrečný zkoušce. Mára V.
vloženo: 5. září 2016
vložil: Mára V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli si chceš udělat papíry na moto,tak vřele doporučuji tuto autoškolu!Je tam jeden člověk který ti s tím pomůže a poradí. Jmenuje se Jirka P. a tím to způsobem ho pozdravuju. Tak neváhej a jdi do toho! Martin K.
vloženo: 1. září 2016
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dvaceti letech jsem se zase ocitl v autoškole a musím říci,že nároky na žáky jsou o dost přísnější,než když jsem dělal můj první řidičák.
Přesto jsem byl u zkoušky v úplném klidu...,možná to bylo věkem,ale hlavně jsem věděl,,že to prostě dám,, protože jsem byl dobře připraven.
Tímto chci poděkovat všem v Autoškole Málek a především Jirkovi P.,který mne celým kurzem provedl.Lidský přístup,individuální časový rozvrh a hlavně, pro někoho nejdůležitější,klidné a přátelské vystupování.
Možná by se dala sehnat autoškola s o něco málo lepší cenou,ale při zkoušce pak každý pozná,že to není o penězích,ale o tom,jak jsi připraven.
vloženo: 28. srpna 2016
vložil: Martin S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, super jednání, skvělí, hodní lidé.
vloženo: 28. srpna 2016
vložil: Filip Katrenčík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně jedna z nejlepších autoškol přátelští instruktoři kteří vás velmi dobře připraví na zkoušky které jsou potom úplná hračka, dále velmi moderní vozový park a celkově vše je super jednoznačně všem doporučuji
vloženo: 26. července 2016
vložil: P.Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek mohu jen doporučit. V žádné jiné autoškole se vám nedostane tolik ochoty a podpory od instruktorů, kteří k vám mají spíše kamarádský přístup.
vloženo: 19. července 2016
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v MB. Teórie jsou vedené i formou zábavy. Vše je srozumitelné. Jízdy jsou supr. Ani jednou se mi nestalo, že by na mě instruktor zvýšil hlas. Vše rieši v klidu. Vrele doporučuji tuto autoškolu. A jěšte jednou moc děkuji Jánovi Málekovi, že sem vdaka jeho výuce udělal dnes řidičák.
vloženo: 13. června 2016
vložil: Martin Bella, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Trochu se zapotite, ale stoji to za to.
vloženo: 13. června 2016
vložil: L.Fojt, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vzhledem k tomu,že jsem motorku nikdy neřídil a měl z toho hrůzu,potřeboval jsem najít autoškolu kde budou mít trpělivost.Pak jsem našel tyto reference a říkal si,že si je buď píšou sami (tolik kladných ohlasů jsem neviděl), nebo je to přesně to, co hledám...Bylo to super a bylo to to, co jsem hledal.Mám "Á"čko a každému bych je doporučil ;) Díky všem a hlavně instruktorovi JP,který mě měl na starost.Ať se daří
vloženo: 12. června 2016
vložil: R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola
a super instruktoři Jan Málek Evžen Galečka
testy a jízdy na A1 poprvé fakt super autoškola doporučují všem moc. Já ještě přijdu na auto a motocykl.

vloženo: 26. května 2016
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola
a super instruktor
testy a jízdy na poprvé fakt super autoškola doporučují všem moc.
já taky ještě přijdu na auto a motocykl a moc díky.
vloženo: 26. května 2016
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Málek, jsem byl jeden z prvních uchazečů a zároveň absoloventem řidičského oprávnění na velký motocykl, s přístupem motoinstruktorem Jirkou jsem byl velmi spokojen jak v přístupu u výuky tak i v časovém přístupu co se týče plánování jízd.
vloženo: 20. května 2016
vložil: Štěpán Šťastný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj, ja to s tou cenou 10tis. sk.B, vidim jinak...... autoškola ma povinné teorie 12x po hodine; a půl, a jak jsem u mych kamaradu slyšel, oni ví proč, co jsem tak patral v ostatních autoškolách není zajem se s Vámi zdržovat s teorií...nauč se testy a hura do auta...........
Jo testy se dají naučit jako basničky, ale když tomu nerozumíš tak co chceš delat za volantem???? Takže kamarádi sice nakoupily jinde v autoškolách lacineji, ale zkoušku nedali a uz jsou jen naštvaní a hlavne doplaci tisicovky navic.
Za me ;dekuji Moc - ja i všichni z mého kurzu napoprvé!!!
P.S. zaslechl jsem jednou hovor instruktora, jak se pta zrejme; rodičů kolik dali za chytry telefon co ma jejich dcera....at zkusí porovnat cenu autoškoly na cely život s telefonem na dva roky.....celkem dobra uvaha ....co Vy na to?
Mára Š.
vloženo: 10. května 2016
vložil: Marek Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto perfektní autoškola. Individuální přístup, možnost volně si plánovat jízdy a hlavně super vozový park. Měl jsem příležitost si zajezdit v kompletně novém VW Golf VII R-line s plnou výbavou. Autoškola se může pochlubit učebnou teorie v centru města a zábavnými, ovšem naučnými hodinami teorie. Na závěrečné zkoušky jsem byl skvěle připraven a zvládl je na poprvé. Jediné, co mě trochu zamrzelo, bylo mírné zvýšení ceny těsně před mým přihlášením do kurzu. Jinak každopádně všem zájemcům o řidičský průkaz vřele doporučuji.
vloženo: 8. května 2016
vložil: Dominik Fryč, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ďekuji autoškole Málek, teórie super jízdy taky, supr lidi díky za vše:-)
vloženo: 28. dubna 2016
vložil: Patricia,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvelá autoškola, výborný profesionální přístup pana Málka. Všechno vysvětloval v klidu a srozumitelně. Závěrečná zkouška na první pokus. Takže rozhodně Doporučuji!!
vloženo: 25. dubna 2016
vložil: Martin Bureš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tahle autoskola vas dokonale pripravi na zkousky......neni problem se na cemkoliv domluvit....s cimkoliv poradit....pristup super.....zadne rvani zadna nervozita....ja jsem u teto aotoskoly delal uz druhy ridicak a 100% spokojenost
Lukáš Svrčan
vloženo: 25. dubna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz probíhal bez problémů, nejdříve jsem se naučil pár základních znalostí na teorii, kde jsem ze začátku nikoho neznal, ale všichni byli v pohodě. Chození na teorie bylo určitě přínosné ale na některých teoriích se jenom pouštělo video, které jsem si mohl pustit doma, což mě trochu mrzelo, ale to nic nemění na tom, že i tak jsem si z hodiny odnesl spoustu užitečných informací. Auta, kterými jsem jezdil byli super, stejně jako pan Málek a jeho přístup. Všechno vysvětloval v klidu a srozumitelně. Takže jsem se do autoškoly těšil. Rozhodně můžu doporučit, i kvůli individuálnímu přístupu, protože nikdy nebyl problém se domluvit, jak jsem potřeboval. Závěrečky jsem zvládl na poprvé...
vloženo: 4. dubna 2016
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc doporučuji Autoškolu Málek :-) Za mně velká spokojenost :-)
vloženo: 7. března 2016
vložil: Patrícia Vlčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nejlepší autoškola!!
Není třeba to nějak rozepisovat,tuto autoškolu všem doporučuji :)
P. Malek je super,je hodne trpelivy a dokaze vse v klidu a jasne vysvetlit:) + je s nim velka sranda:D
Závěrečky sem na poprvé udělala v úterý 23.2. a diky Honzovi jsem byla připravená.
Autoškola mi bude chybět,za všechno děkuju:*
Ps: ,,festina lente,, !!

vloženo: 25. února 2016
vložil: Veronika Komersová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nejlepší autoškola!!
Není třeba to nějak rozepisovat,tuto autoškolu všem doporučuji :)
P. Malek je super,je hodne trpelivy a dokaze vse v klidu a jasne vysvetlit:) + je s nim velka sranda:D
Závěrečky sem na poprvé udělala v úterý 23.2. a diky Honzovi jsem byla připravená.
Autoškola mi bude chybět,za všechno děkuju:*
Ps: ,,festina lente,,

Verča Komersová

vloženo: 25. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak tuhle autoškolu můžu jen doporučit! :) já osobně jsem jezdila s p. Ježkem a nemužu si na nic stěžovat. Skvělej přístup, i když jsem občas chybovala dokázal poradit a vše vysvětlit. :)
a navíc hodiny teorie s Málkem.. jsou především zabavné a díky tomu dáte testy levou zadní.
vloženo: 25. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Prosím nezůstávejte v anonymitě a podepište se nám, ať víme - my instruktoři, kdo o nás píše. Děkuji Miro J.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud nechcete s instruktorem tlachat o životě, ale učit se řídit, a pokud nechcete být perfektně připraveni nejenom na závěrečné zkoušky ale také do ostrého provozu a máte autoškolu Málek v blízkosti, neodvažujte se jít jinam.
Pan Málek má skvělý přístup, je trpělivý, vše Vám vysvětlí tak, že tomu opravdu budete rozumět. Tak na co ještě čekáte?
vloženo: 20. ledna 2016
vložil: Michal Marhan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit, supr lidi s každým se skvěle domluvíte. Jirka Pýcha skvělý člověk, ale i ostatní. Se vším poradí,musím jen chválit.
vloženo: 16. ledna 2016
vložil: Lada.V, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Supr autoškola, přátelský přístup vyhovuje asi všem. Trpělivost a snaha instruktorů vše vysvětlit je skvělá. V této autoškole se toho plno naučíš, ale taky se i pobavíš. :-) Radost učit se od těchto profíků. Velký dík patří Honzovi Málkovi... tak neváhej a přihlaš se!
vloženo: 7. ledna 2016
vložil: Lůca T, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Supr autoškola, přátelský přístup vyhovuje asi všem. Trpělivost a snaha instruktorů udělat závěrečky napoprvé! Velký dík patří Honzovi Málkovi. Né, že se jen toho plno naučíš, ale taky se i pobavíš. Lepší autoškolu nenajdeš, neváhej a přihlaš se. :-)
Lůca
vloženo: 7. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající autoškola, výborné jednání instruktora, skvělý vozový park a bezkonkurenční příprava na závěrečné zkoušky. Všem tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 5. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající autoškola, výborné jednání instruktora, skvělý vozový park a bezkonkurenční příprava na závěrečné zkoušky. Všem tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 5. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, všem doporučuji. Lidský přístup, výborný vozový park a dobrá příprava na závěrečné zkoušky
vloženo: 4. ledna 2016
vložil: Ondřej Dědič, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a zároveň lidský přístup, kvalitní příprava v teorii i při jízdách. Maximální spokojenost, doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 10. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek ? Za mě určitě ano, cena je možná sice vyšší než u konkurence ale narozdíl od mnoha škol jsou instruktoři velmi příjemní a přátelští nikdy se mi nestalo, že by na mě zvýšili hlas... Vždy zachovali chladnou hlavu a klidně vysvětlili co jsem zvoral což je za mě správný přístup :)
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou si může člověk jen přát! Teorie velmi kvalitní v přátelském duchu, tam pak člověk rád chodil. Jízdy s panem Málkem skvělé, jsem rád, že mě učil řídit.
Děkuji moc za všechno!
vloženo: 18. listopadu 2015
vložil: Štěpán Feigel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou si může člověk jen přát.
Teorie kvalitní v přátelském duchu, tam pak člověk velmi rád chodil. Jízdy s panem Málkem skvělé, jsem moc rád, že mě učil řídit. Děkuji moc za všechno! Feigel
vloženo: 18. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu všem jen doporučit :) Také naprostá spokojenst.
vloženo: 28. října 2015
vložil: Marie Ch.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Málek jsem byla maximálně spokojená. Lektoři perfektně připraví, jak po teoretické stránce, tak po stránce praktické. Všichni jsou přátelšťí a vždy se vším pomohou nebo poradí. Vřele všem doporučuji, lepší autoškolu nenajdete... Tato autoškola je prostě NEJLEPŠÍ!!!
vloženo: 26. října 2015
vložil: Danča :-), emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost,zejména bych chtěl poděkovat Honzovi Málkovi, který mě toho hodně naučil, jak na teoriích, tak i za volantem, obdivuji klidové jednání a trpělivost. Už nikdy bych se nerozmýšel navštivit jinou autoškolu!
Děkuji za výbornou připravenost ke zkouškám, ale i klasickému provozu.
DOPORUČUJI VŠEM!!!
vloženo: 5. října 2015
vložil: Jan Ševců,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj, nebudu to nějak dlouze rozvíjet. Autoškola Málek je prostě suprova, jak úroveň teorie ( velké díky panu Málkovi ), tak praktická část neboli jízdy ( velké díky panu Ježkovi ), výborná trpělivost a vysvětlování. Pokud jsem něčemu nerozuměl bylo my to hned zopakovano, takže jsem to pochopil. Výborný přístup. Kdybych si měl vybrat tak půjdu znovu do autoškoly Málek. Děkuji panu Málkovi a panu Ježkovi, jste opravdu suproví. ;) Doporučuji všem. ;)
vloženo: 5. října 2015
vložil: Aleš Kučera, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nějaké dlouhé rozepisování je zbytečné... Naprostá spokojenost.
vloženo: 22. září 2015
vložil: Radek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si,že tato autoškola je opravdu skvěla, skvělí přístup instruktorů,kteří vás opravdu připraví do světa řidičů,auta školy jsou taky úžasná.Nemůžu jinak než doporučit neni snad nic co bych jim mohl vytknout. Chtěl bych tímto ještě jednou poděkovat panu Málkovy za trpělivost, obětavost a skvělou přípravu na závěrečné zkoušky.
vloženo: 11. září 2015
vložil: Matěj Hudec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj všichni. Autoškolu Málek můžu všem doporučit. P.Málek a P.Pýcha jsou profesionální a zkušení instruktoři,kteří vše v klidu a s obrovskou trpělivostí vysvětlí a naučí. Jízdy s p.Málkem probíhaly bez problémů,věřte že vás vše naučí. Teorie s p.Pýchou taktéž. Oba instruktoři jsou skvělí a mají i přes velkou zotpovědnost smysl pro humor. Já jsem v neděli 19.7.2015 úspěšně zvládla zkoušky z autoškoly a za to patří velké dík právě p.Málkovi a p.Pýchovi. Všem autoškolákům upřímně přeji hodně štěstí a věřte že s autoškolou Málek to dáte. Přeji vám všem krásné léto. Jitka Němečková.
vloženo: 21. července 2015
vložil: Jitka Němečková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurencne nejlepsi autoskola v MB a okoli .. teorie na pohodu, vsechno skvele vysvetleno, kdyz si je odchodite, testy uz hrotit nemusite, u jizd je to to same.. instruktori jsou skveli, nikdy na me nikdo nezvysil hlas, i kdyz jsem delala tu samou chybu asi podesate. Lide na spravnem miste. Spokojenost, doporucuji !
vloženo: 1. července 2015
vložil: Martina-), emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsem měl možnost být studentem i v jiné autoškole, tak mohu autoškoly porovnat. Autoškola Málek nabízí tak individuální a přátelský přístup, že jsem se do autoškoly opravdu těšil. Příprava k testům byla velmi pečlivá. V jiné nejmenované škole Vám pouze sdělí webovou adresu, kde si máte sami procvičovat testy! Díky skvělé přípravě v této autoškole se člověk u závěrečných zkoušek nemusí obávat. Výborná investice peněz. V Ml. Boleslavi bezkonkurenčně nejlepší autoškola. Doporučuji! F.Vít
vloženo: 1. července 2015
vložil: Filip Vít, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje první a snad poslední autoškola. Všechno v pořádku. Teorie vysvětlena a řízení naučeno. Už se těším za volant. Doporučuji!
Proky
vloženo: 30. května 2015
vložil: Jan Prokop,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznacne nejlepsi autoskola v MB, pro mne hlavne diky J.Málkovi :))
vloženo: 11. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prošel jsem několika autoškolami, ale nikde nebyl tak individuální a přátelský přístup jako tady. Instruktoři dbají na kvalitu výcviku a snaží se pomoci s každým problémem, který účastník kurzu má. Přizpůsobují výcvik každému na míru. Kvalita kurzu zdaleka převyšuje cenu. Jednoduše perfektní!
vloženo: 8. května 2015
vložil: Michal Řezáč, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji, kde se dá. Šel jsem do autoškoly tzv. autem &quot;nepolíben&quot; a celý kurz jsem absolvoval za necelý měsíc a půl. Pan Málek byl velmi tolerantní, trpělivý a hlavně rozdával rady, které jsem od jiných lidí z ostatních autoškol vůbec neslyšel. Připlatil jsem si i jízdu v Praze, což dělá také málokterá autoškola a mohu říct, že se mi to jedině vyplatilo. Když pak přijede člověk zpátky do Boleslavi, tak mu hned přijde, že to tu nežije. V den závěrečných zkoušek jsme si dali všichni sraz o pár minut dříve, abychom šli na magistrát všichni společně. P. Málek nás tam ještě všechny uklidňoval a dělal si legraci, což mně osobně velmi pomohlo a u druhé autoškoly nikdo z instruktorů nebyl.. Dostali jsme toho nejhoršího komisaře, ze kterého se každý strachoval včetně mě, ale vyhráli jsme nad ním 4:0 a to už o něčem svědčí!
Je jasné, že po autoškole neumíte hned řídit jako někdo, kdo řídí třicet let, ale v této autoškole vám dají opravdu pořádný základ!
vloženo: 1. dubna 2015
vložil: Daniel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek můžu všem jen doporučit. Instruktoři jsou velmi příjemní a trpěliví. Moje velké díky patří zejména panu J. Málkovi, který se mnou měl neskutečnou trpělivost, měl pochopení i pro méně nadané řidiče, jako jsem byla já. Řidičák jsem díky této autoškole udělala napoprvé a to za pouhé 2 měsíce :)
vloženo: 10. března 2015
vložil: Jitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek můžu všem jen doporučit. Instruktoři jsou velmi příjemní a trpěliví. Moje velké díky patří zejména panu J. Málkovi, který se mnou měl neskutečnou trpělivost, měl pochopení i pro méně nadané řidiče, jako jsem byla já. Řidičák jsem díky této autoškole udělala napoprvé a to za pouhý 2 měsíce :)
vloženo: 8. března 2015
vložil: Jitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek bych určitě každému doporučila. Jezdila jsem s Jirkou Pýchou a můžu říct, že na závěrečné zkoušky mě připravil bezvadně. Když jsem něco pokazila vše mi v klidu vysvětlil a hlavně na mě nekřičel čehož jsem se bála. Takže kdo si chcete dělat řidičák využijte Autoškolu Málek. Já bych neměnila a klidně bych si tu autoškolu dala ještě jednou, protože na ty hodiny se těžko zapomíná!! :)
vloženo: 25. února 2015
vložil: Denisa , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek bych doporučila všem! Velice kvalitní a trpělivá příprava. Pohodová a klidná atmosféra. Teorie skvěle vysvětlena. S panem Pýchou se jezdilo skvěle, byl velice trpělivý, důsledný, ochotný a přátelský. Ikdyž jsem udělala stejnou chybu několikrát za sebou, nikdy nekřičel, v klidu vysvětlil. Jízda byla vždy &amp;quot;na pohodu&amp;quot; a vždy jsem se na ní hrozně těšila. A samozřejmostí je motto &amp;quot;Chybami se člověk učí&amp;quot;. Ke zkoušce, kterou jsem absolvovala 19.2.2015, mě pan Pýcha připravil na 100% a jsem mu za to vděčná. Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Všem doporučuji a děkuji panu Pýchovi !!!!
vloženo: 19. února 2015
vložil: Vendula Krajčová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek je rozhodně nejlepší volbou v Boleslavi a i jinde (v Lysé apod.), skvělý přístup jak k důležité teorii, tak k jízdám. Obzvlášť vynikající je pan Ježek, který jezdí jako další instruktor. Klidný, v pohodě a hlavně opravdu naučí. Byla nám umožněna i jízda do Prahy, což si myslím, že je opravdu ojedinělé a byla to super zkušenost!!
vloženo: 30. ledna 2015
vložil: Ef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezvadná autoškola, jsem ráda, že jsem dala na recenze a šla zrovna sem. Byla jsem spokojená od začátku do konce, ať už šlo o vozový park, teorie, přátelskou atmosféru, přístup učitelů nebo snahu vyjít vstříc. Nikdo na vás nekřičí, vše je podrobně vysvětleno a pokud vám není něco jasné, učitelé jsou velmi ochotní a vše znovu objasní. Díky panu Ježkovi jsem vše bez větších problémů zvládla a nyní mám autoškolu za sebou, což je mi i trochu líto. :-) Opravdu nemám co vytknout a moc doporučuji.
vloženo: 29. ledna 2015
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup bez stresu. Ochotni instruktoři, perfektní podání teorie. I v autě to bylo vše v pohodě. Nenapadá mě zadna negativní věc, co bych se napsala. Mohu jen doporučit!!
vloženo: 27. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodnotím na výbornou :) při jízdách jsem se nebál a cítil se díky panu Málkovi v bezpečí. Nekřičel, naučil, vysvětlil a v mém případě vysvětlil znova a znova když to bylo potřeba :). Celkově mají instruktoři autoškoly Málek lidský přístup a to i podle mých spolužáků, kteří sem chodí také a to si myslím, že je u autoškoly nejdůležitější. Autoškolu bych neměnil. A Golfikem se jezdilo bezvadně.
vloženo: 25. listopadu 2014
vložil: Jakub Fečo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V září jsem nastoupil a dnes úspěšně ukončil autoškolu. Jsem moc spokojený, každý týden jsou pravidelné hodiny teorie, takže se člověk naučí spoustu věcí nenásilnou formou. Jízdy jsem měl s panem Ježkem, který mi vše v klidu vysvětlil a pokud jsem něco zkazil, tak mi trpělivě řekl, co dělám za chybu a já se mohl poučit. Vždy jsem se na jízdy těšil, v autoškole panuje fajn atmosféra. Vše velmi dobře a poctivě zorganizováno. Neměnil bych a jsem moc vděčný... DOPORUČUJI!!!
vloženo: 18. listopadu 2014
vložil: Filip N., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahojky, autoškola na POHODU, teorie vtipná, odborné názvosloví přeložené do mateřštiny. Instruktoři neobyčejně trpělivý....sakra kde ti chlapi berou tu trpělivost.....nebyl jsem rozhodně TALENT, ale v klidu třeba že mě vysvětlovali jednu věc tisíckrát, nakonec úspěšně. Jo ..zažil jsem všechny tři a prostě PROFÍCI. Cena SUPER nelituji, že jsem nevolil Autoškolu o 500 levnější...zkrátka ZKOUŠKA NAPOPRVÉ rozhodně potěší... Jakub
vloženo: 18. listopadu 2014
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   myslím, zže autoškola málek je na hodně vysoké úrovni a ikdyz má o neco vyšší cenu, než menší autoškoly, tak příprava na zkoušky je opravdu výborná, takže doporučuju a díky že mám šanci se stat dobrýn řidičem. :)
vloženo: 20. října 2014
vložil: mysak, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   myslím, zže autoškola málek je na hodně vysoké úrovni a ikdyz má o neco vyšší cenu, než menší autoškoly, tak příprava na zkoušky je opravdu výborná, takže doporučuju a díky že mám šanci se stat dobrýn řidičem. :)
vloženo: 20. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechny zdravím, musím říct, že s autoškolou jsem byla spokojená. S teorii i jízdami, které jsem měla s p. Málkem a p. Ježkem. Vše pěkně vysvětlily a naučily. I když jsem jim udělala trochu ostudu a neudělala jízdy na zkouškách na poprvé. Nedělali z toho vědu a hodně mě podporovali při druhém pokusu. Byla jsem totiž při zkouškách strašně nervózní a ve stresu. Mockrát jim děkuji a obdivuji jejich odvahu sednout do auta a učit řídit takové lidi jako jsem já a naučit je to tak, že veškerá nervozita a strach po absolvování této autoškoly spadne a ježdění v autě budou milovat.
vloženo: 20. října 2014
vložil: Hana Z, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Málkovi sem přestoupila z jedné nejmenované autoškoly v Mladé Boleslavi a to bylo to nejlepší rozhodnutí jaké sem mohla udělat. Jezdila sem s panem Ježkem i panem Málkem a oba byly naprosto suprový, všechno vysvětlují v klidu, k tomu přihodí nějaký vtípek nebo zajímavost. Naučila sem se opravdu hodně. Patří jim velký dík. Autoškolu Málek, mohu každému jen doporučit! :)
vloženo: 29. září 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem jezdila s panem Málkem s Golfíkem :3 Nemůžu si stěžovat :) Jízdy byly v klídku a když byla chyba,tak v klidu vysvětlil a pomohl hodně :)) Můžu jen doporučit!! :3
vloženo: 8. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ikdyž jsem původně měla jít úplně jinam, volba právě téhle autoškoly byla určitě nejlepší. Výborná teoretická příprava, klidný a přátelský přístup (dokonce, ikdyž uděláte tu samou chybu už asi po desáté, což byl přesně můj případ :D) a o vtipné historky taky není nouze. Na závěrečné zkoušky jste dokonale připraveni. Doporučuji všem. :)
vloženo: 29. srpna 2014
vložil: Pája, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Původně jsem chtěla jít k jiné autoškole, ale vůbec nelituji toho že jsem ze dne na den změnila názor a šla jsem právě k nim. Jednání se žáky úplně suprové. Vše vysvětlují tak aby to pochopil i ten největší hňup. Jízdy mě s p. Ježkem strašně bavily je to člověk úplně o pohodě. Nikdy na mě nezvýšil hlas i když jsem si občas dělala co se mi zachce a opakoval to pořád dokola co mám dělat. TUTO AUTOŠKOLU MŮŽU JEN DOPORUČIT A bude se mi také po té autoškole stýskat :) v žádné jiné škole mě to v životě nebavilo jako zrovna u nich. Díky za vše co jste mě naučily
vloženo: 28. srpna 2014
vložil: Jana Šubrtová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena autoškoly odpovídá její kvalitě. Na teoriích je vše vysvětlováno tak, aby bylo vše jasné, to samé i v autě při jízdách. Instruktoři se snaží naučit co nejvíce tím nejlepším způsobem. Díky nim můžu i já dnes sedět za volantem. Doporučuji.
vloženo: 21. července 2014
vložil: Dita, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedovedu si představit, že bych šla do jiné autoškoly. I když jsem neměla čas v týdnu, p. Málek to zařídil tak, abych měla všechny teorie i o víkendu. Jezdila jsem s p. Ježkem, a jsem za to ráda, všechno v klidu vysvětlil a naučil. Autoškola Málek a spol. se snaží vyjít co nejvíce vstříc aby to žákům vyhovovalo. Nyní až vyjedu na silnici se nebudu ničeho obávat, protože vím, že mě naučili jezdit. :)
Stoprocentně DOPORUČUJI !!!!
vloženo: 16. července 2014
vložil: Pája, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jakmile jsem začala hledat, kde začnu chodit do autoškoly, byla mi ihned doporučena Autoškola Málek. S teorií jsem byla psokojená, vše perfektně vysvětleno. Jízdy jsem zvládla a na zkoušky jsem byla připravená a veřte mi, není lepší pocit, když to máte všechno za sebou a máte ze sebe,hlavně díyk této autoškole,skvělý pocit ! :)
vloženo: 9. července 2014
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek mě velmi mile překvapila. Měla jsem tu čest mít za instruktory pana Málka a pana Pýchu, s kterým jsem jezdila nejvíce, kterého VŠEM doporučuji!! Opravdu výborný instruktor, který vás skvěle připraví na závěrečky. Příjemný, trpělivý a velmi přátelský. Na jízdy s panem Pýchou jsem se opravdu těšila. Vozový park také nemá chybu. Pokud váháte, do jaké autoškoly se přihlásit, jednoznačně bych volila autoškolu Málek! :-)
vloženo: 7. července 2014
vložil: ES, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Málek jsem byla velice spokojená a mohla bych jen doporučit. Teorie byly vysvětleny jak nejlíp to šlo. Jízdy byly klidné, nikdo na nás neřval, chyby nám byly vysvětleny, že jsme si je pro příští jízdu zapamatovali. Na jízdy a na teorie jsem se vždy těšila. Kdo se rozhoduje do jaký jít autoškoly, určitě bych doporučila AUTOŠKOLA MÁLEK.
vloženo: 26. června 2014
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek, mě velmi dobře připravila na závěrečnou zkoušku. Nejdříve jsem docházela na hodiny teorie, kde byla velmi dobře a podrobně vysvětlena látka. Při hodinách panovala naprostá pohoda. Hlavním cílem bylo, aby všichni látku pochopili proto jsme se i k některé látce vraceli víckrát. Nebojte se tedy dotazovat!! :D
První jízdy byly po vesnicích, abych se za menšího provozu naučila ovládat auto. Poté jsme se přemístili do města, kde jsme postupně zvyšovali mé řidičské schopnosti. Na prvních hodiách jízd, jsem se cítila naprosto v klidu. Velmi přínosné bylo, jelikož nebydlím v blízkosti MB, že pro mě byl instruktor p. Ježek ochotný dojet. Spolupráce s ním byla velmi dobrá. Vždy jsem se na další jízdu těšila.
Autoškolu Málek tedy vřele doporučuji. :-)
vloženo: 23. června 2014
vložil: Míša ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek, mě velmi dobře připravila na závěrečnou zkoušku. Nejdříve jsem docházela na hodiny teorie, kde byla velmi dobře a podrobně vysvětlena látka. Při hodinách panovala naprostá pohoda. Hlavním cílem bylo, aby všichni látku pochopili proto jsme se i k některé látce vraceli víckrát. Nebojte se tedy dotazovat!! :D
První jízdy byly po vesnicích, abych se za menšího provozu naučila ovládat auto. Poté jsme se přemístili do města, kde jsme postupně zvyšovali mé řidičské schopnosti. Na prvních hodiách jízd, jsem se cítila naprosto v klidu. Velmi přínosné bylo, jelikož nebydlím v blízkosti MB, že pro mě byl instruktor p. Ježek ochotný pro mě dojet. Spolupráce s ním byla velmi dobrá. Vždy jsem se na další jízdu těšila.
Autoškolu Málek tedy vřele doporučuji. :-)
vloženo: 23. června 2014
vložil: Míša ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě velice dobře připravila na závěrečné zkoušky, které jsem nedávno udělala hned na poprvé.
Měla jsem možnost zajezdit si se všemi třemi instruktory (pan Málek, pan Ježek, pan Pícha). Se všemi jsem měla jen ty nejlepší zkušenosti. V autě byl klid a pohoda. Na každou jízdu jsem se velice těšila.
Hodiny teorie - bombastické. Vše vysvětleno jasně a s trochou vtipu, což jistě každý ocení.
Úroveň vozového parku skvělá. Jak jsem již psala, měla jsem tu možnost se potkat se všemi třemi instruktory, tudíž i se všemi třemi auty:)
Na začátku kurzu jsem docházela na teorie do mladoboleslavských gymnázií, ale dnes se dochází do nedaleké budovy s vlastní kanceláří, kde je i bohatě vybavená učebna.
Cena kurzu bezkonkurenční.
Vřele doporučuji.:)
vloženo: 14. června 2014
vložil: Danča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem maximálně spokojená. Jezdila jsem s panem Ježkem, jízdy byly pohodové a i jsem se na ně pak těšila. Jezdila jsem ve Fabii MONTE CARLO, a už teď se mi po ní stýská :D.. Rozhodně doporučuji :)
vloženo: 12. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla spokojená, výuka teorie mi přišla zábavná a dobře provedená a s panem Ježkem se mi jezdilo také skvěle. Zkoušky se mi s touto přípravou podařilo udělat napoprvé.
vloženo: 5. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná volba, když jsem se dozvěděl o tom, že nastupuji do této autoškoly, tak mé reakce byly poněkud neutrální, říkal jsem si: "Co to je za autoškolu? Vždyť tu tady ani neznám že by se zde v tomto městě nacházela." Když jsem začínal jezdit, tak mohu říct že jsem skoro nic neuměl, jenom takové to lehké ježdění kdesi na letišti. Mé první jízdy po okrskách s panem Ježkem byly tak trochu nejisté a jelikož to pro mne byly úplná novinky. Z letištních rovinkách, bez zatáček, kopečků, křižovatek a další "nástrahách" jsem se na letišti nesetkal. Pan Ježek i pan Málek byly vždy v naprostém klidu bez jakéhokoliv řvaní apod. za což jim patří velké +. Vozový park, který tato autoškola má k dispozici je úžasný, jsou to velice silná auta a to je myslím si pro začátečníky skvělé. I když se to někomu může zdát jako pitomost proč jezdit hned se silnými vozu, tak je na omylu. Člověk se s těmito silnými vozy naučí jezdit a ví co čekat od takto silných aut až bude jezdit sám. Co se týče teorií tak ty nemají žádnou chybu, vždy jsem se na ně těšil. Co se týče závěrečných jízd, tak na ty pan Málek připraví bezvadně, řekne Vám kde si máte na co dávat pozor ať to jsou křižovatky nebo parkování atd. Bohužel jsem při prvním pokusu u závěrečných zkoušek neprošel, ale to byla jaksi má chyba. Na druhý pokus jsem tyto závěrečné jízdy dal úplně s přehledem. :) Mohu jen a jen tuto autoškolu doporučit.
vloženo: 7. dubna 2014
vložil: Patrik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jít do autoškoly k panu Málkovi byla skvělá volba, klidný přístup a skvělá příprava na závěrečky, díky které sem je dal na poprvé a cene si myslím, že je přijatelná vzhledem k vozovému parku
vloženo: 1. dubna 2014
vložil: R. Baštecký, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající rozhodnutí, kterého nebudu do konce života litovat. Teorie je vedena v příjemném ovzduší, kdy se člověk nebojí zeptat, pokud něčemu nerozumí. Velmi oceňuji citlivý přístup k pomaleji chápajícím žákům. Po mých velice těžkých začátcích s panem Ježkem, který se obrnil obrovskou trpělivostí a svým přátelským přístupem a stylem výuky mě přesvědčil, že i žena zralejšího věku je schopna pochopit ovládání auta, jsem pokračovala ve výuce s panem Pýchou, který mě ve stejně příjemném stylu dovedl až k závěrečným zkouškám, které jsem úspěšně absolvovala 24.3. 2014. Celý tým Autoškoly Málek ctí své motto: CHYBAMI SE ČLOVĚK UČÍ. Všem jim patří mé veliké DÍKY.
vloženo: 25. března 2014
vložil: Helena Š.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající volba, které nebudu do konce života litovat. Teorie je vedena v příjemném ovzduší, kdy se člověk nebojí zeptat, když něčemu nerozumí. Citlivý a velice přátelský přístup instruktorů k žákům ve zralejším věku, kteří již nemají tak rychlé chápání. Po mých hodně těžkých začátcích s panem Ježkem, který se obrnil obrovskou trpělivostí a časem mě dokázal svým přístupem a stylem výuky přesvědčit, že i starší žena je schopna pochopit "fungování a ovládání auta", jsem pokračovala ve výuce s panem Pýchou, který má stejně citlivý a ohleduplný přístup k pomalejšímu chápání svých žáků a který mě dovedl až k závěrečným zkouškám, které jsem úspěšně absolvovala 24.3. 2014. Celý tým Autoškoly Málek ctí své motto: CHYBAMI SE ČLOVĚK UČÍ a všem patří mé veliké DÍKY.
vloženo: 25. března 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze začátku jsem jezdila s panem Pýchou a do města jsem přešla k panu Málkovi, který se mnou šel i k závěrečkám. Oba dva byli super a ke zkoušce jsem byla dobře připravená. Stresovat se nemá cenu a jak říká pan Málek, když ukážete, co vás během jízd naučil, nemáte se čeho bát. I s pár chybičkami jsem to dala na poprvé. A i kdyby ne, tak můžu tuto autoškolu jedině doporučit.
vloženo: 15. března 2014
vložil: Verča N., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná volba. Pan Málek připraví na závěrčky dokonale. Poskytne i nejednu užitečnou radu do života řidiče. (popř. historku ze života řidiče :D) Vozový park také špica. V golfu je ježdění opravdu parádní- až návikové a s Montem a Mírou "na pohodu" . O zábavu postaráno, o zážitky a řidičák jakbysmet! Všem mohu jen a jen doporučit, určitě se nebojte, profesionální přístup je samozřejmostí.
vloženo: 24. února 2014
vložil: Peťan Kůrka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od začátku bylo možné přizpůsobit si kurz podle svých časových i jiných možností, což pokládám za velké plus. V neposlední řadě musím ocenit i práci výborných instruktorů, které jentak někde nenajdete. Všem opravdu vřele doporučuji!
vloženo: 11. února 2014
vložil: M. Vild, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji :) Od začátku jsem jezdila s "obávaným" panem Málkem, který se nakonec ukázal jako skvělý instruktor a rozhodně ne jako zlý cholerik, jak jsem slyšela. Ježdění nejdřív docela šlo, ale protože jsem nervák, poslední 2 jízdy před závěrečkami jsem byla tak moc vyklepaná, že jsem jezdila hůř než na první jízdě a začínala si myslet, že to nezvládnu. Závěrečnou zkouškou jsem však nakonec prošla bez nejmenšího problému, pan Málek mě hodně podržel, když jsem váhala. Po celou dobu kurzu jsem zažila velmi přátelský přístup a opravdovou snahu něco mě naučit. Nakonec je mi líto, že to tak rychle skončilo a téměř každodenní ježdění mi začalo chybět, stejně jako vtipy pana Málka a "kecání" v autě :) Ať uděláte sebevětší chybu, řidičák si platíte vy a platíte si ho proto, abyste něco uměli, ne proto, aby na vás v autě křičeli, a toho si je pan Málek dobře vědom. Na závěr zbývá snad jen říct, že jsem si to užila a jsem moc vděčná, že se mnou pan Málek měl trpělivost i při mých nejhorších chybách a všechno mi vždy v klidu vysvětlil :) Děkuji za všechno, bez Vás bych byla ztracená a na dlouho bez řidičáku :)
vloženo: 4. února 2014
vložil: Kateřina Gabrielová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když se zamyslím, tak nemám ani co vytknout. Autoškola u pana Málka je na vysoké profesionální úrovni což se i projevilo na výsledcích při zkouškách. Hodiny teorie byli naučné ale i odlehčené vtipem. A jízdy ? Na ty sem se vždy těšila, probíhali bez stresu a jak má autoškola v mottu :"Chybami se člověk učí" .
Panu Málkovi patří velký Dík !!
vloženo: 4. února 2014
vložil: Kateřina Boháčová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Popsat tuto autoškolu krátce v mém případě nejde a tak to zkusím zkrátit, co to bude možné :)
S autoškolou Málek mám pouze ty nejlepší zkušenosti a rozhodně ji budu doporučovat dál :) Od většiny vrstevníků (a hlavně tedy vrstevnic) slyším, že důležité pro ně při výběru autoškoly je, aby na ně instruktor během jízd nekřičel. S tím jsem se v autě během jízd vůbec nesetkala, pánové Málek a Ježek se drží svého motta, že "chybami se člověk učí" a při každé chybě na ni žáka upozorní a řeknou, jak provést tuto věc správně.
K vozovému parku, jako ne zrovna velký znalec aut, řeknu snad jen to, že jsem jela jak v Golfu tak i ve Fabii Monte Carlo a obě auta byla ideální :)
Hodiny teorie jsou vedeny v duchu, aby se člověk, když něco nepochopí, zeptal. Vůbec v tom není problém a oba páni instruktoři na položenou otázku odpověděli bez sebemenších problémů. Bere se zde v potaz i to, že my holky se autům moc nevěnujeme a tak míváme občas naprosto "triviální" otázky.
Zázemí poskytují této autoškole mladoboleslavská gymnázia, jejichž učebny poskytují ideální prostor pro výuku :)
A cena kurzu? V dnešní době a s ohledem na ostatní autoškoly - bezkonkurenční :)
Závěrem bych chtěla připojit i mou osobní zkušenost :) Před první jízdou jsem byla docela vylekaná, protože jsem nevěděla, co mě čeká, ale byla jsem velmi mile překvapena :) Od té doby jsem se na každou jízdu těšila :) velmi příjemný a přátelský přístup k nám studentům měl za následek i to, že z autoškoly jsem odcházela vždy s úsměvem na tváři :)
Pondělní hodiny teorie mi daly strašně moc, za což jsem ráda. Oba instruktoři berou v potaz, že my holky se autům moc nevěnujeme a v případě, že jsem něco nepochopila nebyl vůbec žádný důvod se bát zeptat, protože mi to rádi vysvětlili :) Středeční teorie zaměřené na testy mi daly taky hodně, protože, ruku na srdce, z počátku autoškoly jsem se testům věnovala jen ve volném čase a středeční hodiny mě donutily se na ně podívat :)
Takže ještě jednou mockrát děkuji za vše, co jste mě naučili!! :)
vloženo: 25. prosince 2013
vložil: Anna Doškářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená,skvělá úroveň a kvalita. Na hodinách teorie nebyla nikdy nuda, v autě také ne :) Ochota lektorů cokoliv, kdykoliv vysvětlit. Člověk tu dostane mnoho dobrých rad do auta, které, jak sám časem pozná, se mu budou hodit nebo si na ně vzpomene.
Jak pan Málek tak i pan Ježek byli v při jízdách fajnoví instruktoři...Pan Ježek velký kliďas, pan Málek zase vyžadující co nejlepší jízdu, jakákoliv chyba je vytknuta, ovšem myšleno dobře, k něčemu to totiž má být :) díky tomu je pak člověk v této autoškole výborně připraven na závěrečnou zkoušku a následně na to, co ho čeká na silnicích a o to této autoškole jde :)
Jinak tu také byla výborná komunikace a snaha,co se týče domlouvání jízd nebo nějakých změn.
Samozřejmě musím pochválit i vozový park, z Golfa jsem byla nadšená :)
Tuto autoškolu budu všem velice ráda doporučovat.
vloženo: 8. prosince 2013
vložil: Kristýna Hryndziová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEJLEPŠÍ AUTOŠKOLA!MYSLÍM,ŽE V OKOLÍ NEMÁ KONKURENTA.TEORIE NEBYLA NUDA A V AUTĚ- ŽÁDNÝ KŘIK A STRES/SLOVA P.MÁLKA JEDEM NA POHODU!!!!A NA TU POHODU -BYLA I POSLEDNÍ JÍZDA A TESTY . A TO JSEM SI MYSLELA,ŽE TO V ŽIVOTĚ NEUDĚLÁM.26.11.2013 DÍKY MARTINA
vloženo: 27. listopadu 2013
vložil: MARTINA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   VČERA JSEM VE 40L.UDĚLALA PAPÍRY NA JEDNIČKU A TO VŠE DÍKY NEJLEPŠÍ AUTOŠ.MÁLEK.JEHO PŘÍSTUP JE NEUV.DOKÁZAL ŽE SE ZA VOLANT STRAŠNĚ TĚŠÍM A PŘEKONALA JSEM I 20L.STACH SI PAPÍRY UDĚLET.DOKÁŽE SE VCÍTIT DO POC.ČLOVĚKA A ZÁLEŽÍ MU ABY NAUČIL I JEHO VYUČ.TEOR.JE SUPER.NENÍ TO AUT.KTERÁ TAHÁ PENÍZE TY SI OPRAVDU ASLOUŽÍ.A DÍK PATŘÍ I PANU JEŽKOVI KTERÝ JE DALŠÍ INSTRUK.DÍK!
vloženo: 27. listopadu 2013
vložil: MARTINA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úspěšně jsem složil (na poprvé) závěrečnou zkoušku s autoškolou Málek. Měl jsem trému jako každý, ale při jízdě samotné jsem si byl díky skvělé přípravě jistý všemi úkony.
Pan Málek i s kolegou Ježkem jsou velmi vstřícní a domluva s nimi je snadná. Oba vás během jízd dokážou pochválit, ale zároveň vyčíst chyby, kterých se musíte vyvarovat.
Zázemí hodin teorie je v učebnách obou gymnázií (pro mě přímo ve škole) blízko centra. Teorie probíhá dvakrát v týdnu a i kdybyste nezvládali na ni chodit, tak je pan Málek ochotný dohnat s vámi důležité pojmy a zásady během jízd.
Po absolvování této autoškoly se určitě v budoucnu nebudete bát řídit ve městě ani kdekoliv jinde.
Autoškola mi trvala jen necelé dva měsíce, což je paráda. A s vlastními zkušenostmi s jinou autoškolou, která nebyla ani zdaleka tak kvalitní, musím pana Málka jedině doporučit.
Pepa B.

vloženo: 14. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená jak s výukou, tak s auty ( s golfem obvzlášt). Pan Málek je velký perfekcionista, takže občas máte pocit, že neumíte vubec nic. Díky tomu je záverecná jizda uplna hracka. Řidičák mám 3 mesice a kazdou jizdu se mi alespon jednou vybaví nejaka rada, či pripomínka pana Málka. Kdybych si mela vybírat znova, tak moje volba bude opet Autoškola Málek.

Michaela D.
vloženo: 13. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek bych ohodnotil jako dobrý vstup do řidičského života, neboť se učíte na silných autech, která mají výkon. Ne jako ostatní, kteří jezdí s HTP a tak podobně.
Vyzkoušíte si jak benzínové tak naftové auto a určitě zjistíte, že ježdění není sednout si za volant, ale také znát předpisy, které Vás na teoriích naučí.
S přáním štěstí a hodně úspěchů Vás čtenářů i autoškoly se loučí,

Vít Šifta.
vloženo: 22. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ahoj všem, =o)
dnes jsem složila zkoušky z odborné způsobilosti.. Zvládla jsem je na poprvé a to je díky tak skvělé autoškole, kde jsou skvělí instruktoři, parádní autíčka a výborný kolektiv žáků.. =o)
Nenarodila jsem se zrovna s řidičským talentem, ale vše mě v AUTOŠKOLA MÁLEK naučili a dobře připravili.. =o)
V učebně, která se nachází v zázemí gymplu se toho dost naučíte, když budete docházet pravidelně na teorie.. Pomocí interaktivní tabule projíždíte testy, které se hodí k závěrečným zkouškám a jednu tabuli, na kterou pan Ježek a nebo pan Málek vysvětlují, když žáci něco nepochopí.. Na jakýkoliv dotaz vám oba instruktoři rádi odpoví.. Nudné teorie tu nejsou vůbec k vidění.. =o)
Co se týče jízd, byla jsem s nimi spokojená.. Nerada jsem seděla v autě, bála jsem se za volantem, ale díky instruktorům jsem nebyla už moc ve stresu, do auta na jízdy jsem si začala zvykat a postupně mě začínali bavit čím dál víc a víc, v autě už se nebojím a klidně bych si to zopakovala znovu.. Tolik srandy za volantem, pohodové rozhovory, klidný a příjemný přístup, když jsem se spletla nebo zapomněla, to se jen tak někde nevidí.. Díky jízdám, které jsem si mohla vybrat v určitý den a určitou hodinu, jsem nezameškala ani ve škole, jediný den, kdy jsem zameškala bylo pondělí v den D (závěrečky).. =o)
Tímto bych chtěla poděkovat panu Málkovi, že mi první 4 jízdy dupal do hlavy jak přeřadit a podřadit, vysvětlil co se v autě potřebuje vědět..
A také hlavně velké DÍKY patří panu Ježkovi, který zvládl z velkého nerváka a velkého trdla udělat bezpečnou řidičku, pohodového, pohotového človíčka, který se za volantem už nebojí a není nervní.. =o)

P.S. Tuto autoškolu vřele doporučuji.. Jestli se chcete něco z autoškoly naučit a odnést, rozhodně vím, že jsem chybu neudělala a tak se nemusím za nic stydět. Tato autoškola je dobrá a správná volba.. =o)

S pozdravem hezkého dne Klárča Procházková =o)
vloženo: 14. října 2013
vložil: Klárča Procházková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu velmi doporučuji, troufám si říct, že je to nejlepší autoškola v Mladé Boleslavi a okolí. S úrovní vozového parku a schovívavosti lektorů jsem byl nad míru spokojen. Jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu. Tímto bych chtěl poděkovat panu Málkovi a panu Ježkovi z připravení k závěrečným jízdám. Rád je budu doporučovat dál. S velkým díkem Ondřej Ryba
vloženo: 27. září 2013
vložil: Ondřej Ryba,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektně vás připraví na zkoušky. Mohu jedině doporučit.
vloženo: 27. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola. Byla jsem bezvadně připravená na zkoušky které jsem úspěšně složila. Velký dík panu Ježkovi, že i přes velké nesnáze mě zvládl naučit se plynule rozjíždět! :) ..
Instruktoři bezvadný, zázemí v gymplech moc dobrý, autíčka vynikající!!
Určitě doporučuji!!!

vloženo: 23. září 2013
vložil: Žofka L., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola. Byla jsem bezvadně připravená na zkoušky které jsem úspěšně složila. Velký dík panu Ježkovi, že i přes velké nesnáze mě zvládl naučit se plynule rozjíždět! :) ..
Instruktoři bezvadný, zázemí v gymplech moc dobrý, autíčka vynikající!!
Určitě doporučuji!!!

Žofka L.
vloženo: 23. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající přístup lektorů, skvělá přispůsobivost a bezproblémová komunikace. S autoškolou jsem nemohl být více spokojen. Na závěrečnou zkoušku jsem byl díky lektorům více než připraven a nemusel sem se vůbec obávat možnosti že bych neprosěl. Lektorům ještě jednou děkuji za vynikající práci a příjmné jízdy i teorii. Všem co chtějí prospět u zkoušek a hlavně Umět řídit, doporučuju autoškolu Málek.
vloženo: 23. září 2013
vložil: Michal Houžvic,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurenční autoškola !
Jednání lektorů, auta, vysvětlování na více než profesionální úrovňi ! Každou věc pan Málek vysvětlí,poradí, pomůže. Připraví Vás nejen k záverečné zkoušce ale i na silnici kde neznalost neomlouvá. Auta jsou dokonalé ! Tuto autoškolu můžu doporučit, nenapadá mě ani jediná věc, kterou bych mohl vytknout. Pokud autoškola, tak jedině u pana Málka ! GOOD JOB !
Artem Černý
vloženo: 18. srpna 2013
vložil: Artem Černý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pana Málka mohu jedině doporučit. Myslím si, že v okolí nemá konkurenci. Skvělý přístup, výborné auta a hodně trpělivosti se žáky.
vloženo: 16. srpna 2013
vložil: Patrik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu velice doporučuju. Hodně jsem se toho naučil, hlavně během jízd. Nemohl jsem si vybrat lépe.
vloženo: 16. srpna 2013
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala především proto, že teoretická část probíhá přímo u nás na škole, což mi vyhovovalo :)
Teoretické části byli opravdu prospěšné, jelikož jsme při nich nejen projížděli otázky k závěrečkám, ale také si všechno do podrobna vysvětlovali :)
Praktická část byla taky skvélá a nikdy bych nevěŕila, že zvládnu závěrečky na prvn&#464; pokus, ale stalo se tak a to především díky skvělým instruktorům, kteří se mnou měli božskou trpělivost a připravovali mě k závěrečkám, abych je zvl&#462;dla :) Přesto, že každý z nich má trochu jiné metody učení, tak oba dokážou hodně pomoct :)

Závěrem bych chtěla poděkovat za všechny triiky a rady, které si sebou ponesu dál do života :)
vloženo: 16. srpna 2013
vložil: Aneta Krátká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem absolvoval tuto autoškolu. Bylo mi řečeno, že je nejlepší z celé Mladé Boleslavi a okolí. A byla to pravda. Nejen výborný personál, skvělé vozy, ale i perfektní a individuální přístup k žákům.
Zároveň bych chtěl MOC poděkovat panu Málkovi, za to, jak mě naučil řídit a připravil mě do denního provozu.
Nejlepší autoškola, VŠEM DOPORUČUJU ;-)

vloženo: 16. srpna 2013
vložil: Ondřej Kubín,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na doporučení svých kamarádů a bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Super auta, instruktoři s nekonečnou trpělivostí, kvalitní příprava na závěrečky. Myslím, že z těch 'fíglů' např. na parkování budu těžit celý život.
Při nástupu do autoškoly jsem neuměla vůbec (vůbec!) nic, ale díky dvěma skvělým instruktorům jsem za 3 měsíce udělala závěrečky na poprvé a teď už jenom začít sbírat ty pravé zkušenosti. :) Díky ;)
vloženo: 11. srpna 2013
vložil: Anna Novotná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek je prostě super!!! Mohu všem jen doporučit. Hodiny teorie jsou zábavné a poučné. V autě si taky užijete spoustu srandy, ale hlavně se naučíte použít v praxi co jste si řekli na teorii. Obdivuji přístup pana Málka k výuce. Za všech okolností je klidný a trpělivý a vždy vám rád vše vysvětlí, když něčemu nerozumíte. V neposlední řadě vás perfektně připraví na závěrečné zkoušky:). Jsem ráda, že jsem dala na rady svých kamarádů a vybrala si právě tuto autoškolu. Kdybych si měla znovu vybírat, volba by byla jasná - AUTOŠKOLA MÁLEK
Kristýna M.
vloženo: 23. července 2013
vložil: Kristýna M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek můžu všem vřele jen doporučit, jelikož jsem dělala autoškolu u pana Vidimského a nepřijel mi k závěrečné zkoušce, neváhala jsem a zavolala panu Málkovi, ochotně se mně ujal, a před závěrečnou zkouškou jsem měla jízdu s golfem to co nebyl schopný mne naučit pan Vidimský mne pan Málek naučil vše za hoďku a pul. Skvělé jednání, co uděláte špatně Vám hned vysvětlí jak se to dělat má. Nemůžu si stěžovat stačila mi s autoškolou Málek hodinka a byla jsem velmi spokojená. Děkuji
vloženo: 17. července 2013
vložil: Helena,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek všem doporučuji!! S teorií i praxí jsem byla velmi spokojená. Měla jsem možnost jezdit s golfem i fabií, což je určitě velkém plus. Oba instruktoři byli velmi příjemní a cokoliv jsem nevěděla nebo nechápala mi ihned vysvětlili. Další velké plus této autoškoly je, že jsem si mohla sama určit, kdy budu mít jízdy a že pro mě pan Málek přijel, když jsem se nemohla dostat do Boleslavi.
Určitě nelituji, že jsem si vybrala Autoškolu Málek.

vloženo: 6. července 2013
vložil: Bára , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Málek mohu doporučit. Byla jsem velmi spokojená, jak s výukou teorie, tak s praxí. Je velice dobré, že jsem měla tu možnost jezdit jak s benzínem,tak s naftou. Oba instruktoři jsou velice příjemní a se vším rádi pomohou, vždy když jsme měla nějaký dotaz, hned mi byl vysvětlen. Velké plus také dávám tomu, že přesné dny a časy svých jízd jsem si mohla určovat ;). Jsem velice ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu.
vloženo: 30. června 2013
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Málek jsem byl plně spokojen.. Jezdil jsem jak po vesničkách, tak v centru Prahy a několik jízd i na dálnici.. Instruktor a majitel v jedné osobě je skvělá kombinace. Je na řidiče příjemný a dá se s ním jakkoliv dohodnout. Doporučuji!!
vloženo: 18. června 2013
vložil: Lukáš V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvikový kurz a přednášky byly velice poučné a zábavné.
vloženo: 11. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Metody Vašeho vyučování postrádá drtivá většina všech vyučujících. Jde Vám především o kvalitu a ta je pro mě osobně nejdůležitější. Cena kurzu je v tomto ohledu velmi nízká, když vezmu v potaz kolik trpělivosti a sebeovládání musí pan Málek mít (a že jich je někdy potřeba!). Raději mít svéráznějšího instruktora, který naučí, než jezdit po silnicích jako prase. Děkuji za Váš čas a vaše rady, které si budu vždy připomínat.
vloženo: 11. června 2013
vložil: Tomáš Matějček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Metody Vašeho vyučování postrádá drtivá většina všech vyučujících. Jde Vám především o kvalitu a ta je pro mě osobně nejdůležitější. Cena kurzu je v tomto ohledu velmi nízká, když vezmu v potaz kolik trpělivosti a sebeovládání musí pan Málek mít (a že jich je někdy potřeba!). Raději mít svéráznějšího instruktora, který naučí, než jezdit po silnicích jako prase. Děkuji za Váš čas a vaše rady, které si budu vždy připomínat. Tomáš Matějček.
vloženo: 11. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem nastupovala do autoškoly jako naprostý antitalnet, který ani nevěděl, co v tom autě všechno je, nevěřila jsem, že můžu řidičák udělat, a už vůbec ne napoprvé...Díky skvělým instruktorům jsem ale zvládla jízdy odjezdit za 2 měsíce a řidičák na první pokus udělat:) Díky!
vloženo: 9. června 2013
vložil: Verča S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Když jsem si vybíral autoškolu, vybíral jsem podle hodnoceni a podle skusenosti inych a vybral sem spravne.Autoskola Malek je fakt ohromny uroven skvely instruktory moc trpezlivi a hodne pomahavy, moc sem si neveryl ze bych udelal ridicak ale pan Malek a pan Mirek ma naucili vse co clovek ma vediet a sem im moc vdecni ze mne tak dobre pripravily na skuski a mohu drzet v ruce ridicak.Este jednou vam MOC DEEKUJI
vloženo: 5. června 2013
vložil: Jozef Toth,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem si vybíral autoškolu, vybíral jsem podle aut a také podle spokojenosti kamarádů. Vybral jsem autoškolu Málek a udělal jsem to nejlepší co jsem mohl. Byl sem se vším spokojený, jak s vozovým parkem, tak s instruktory, panem Málkem i panem Ježkem. Na teoriích jsem se vůbec nenudil, naopak jsem si tam užil hodně srandy. Při jízdách mi všechno vysvětlili, a parádně mě naučili řídit, takže jsem dal zkoušky bez problémů a napoprvé.
Autoškolu Málek mohu jedině doporučit:)
vloženo: 27. května 2013
vložil: Jirka B,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ačkoliv jsem si na začátku myslel, že to v životě nedám na poprvý, nakonec pan Málek a pan Jězek ze mě udělali řidiče, který to dal "napoprvý".
Doporučuju Všem, jsou to frajeři s trpělivostí.
vloženo: 25. května 2013
vložil: Radek C, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ačkoliv jsem si na začátku myslel, že to v životě nedám na poprvý, nakonec pan Málek a pan Jězek ze mě udělali řidiče, který to dal "napoprvý".
Doporučuju Všem, jsou to frajeři s trpělivostí.
vloženo: 25. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
s autoškolou Málek jsem byl naprosto spokojen. Vozový park je na skvělé úrovni a přístup instruktorů výborný. Jako student SŠ jsem měl možnost se svými spolužáky porovnávat jednotlivé autoškoly a mohu s jistotou říci, že jsem na tom byl jednoznačně nejlépe. Všem, kteří se chtějí naučit bezpečně a bez problémů řídit, mohu autoškolu Málek jen doporučit! :)
vloženo: 18. května 2013
vložil: David K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
s autoškolou Málek jsem byl naprosto spokojen. Vozový park je na skvělé úrovni a přístup instruktorů výborný. Jako student SŠ jsem měl možnost se svými spolužáky porovnávat jednotlivé autoškoly a mohu s jistotou říci, že jsem na tom byl jednoznačně nejlépe. Všem, kteří se chtějí naučit bezpečně a bez problémů řídit, mohu autoškolu Málek jen doporučit! :)
David K.
vloženo: 18. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Joo Honza je frajer:) myslel sem že budu usínat na teoriích ,ale naopak..hodně moc věcí Vám nacpe do hlavy,v autě je klidný,žádný stres:) řídil sem obě auta jak GTD tak i Fabii TSI,před zkouškama zopakuje základní věci,a čemu se vyvarovat..ale autoškola neznamená jen chodit na teorii jsou to hodiny doma u PC a dělat si všechny otázky jestli chcete uspět,a za volantem vás to naučí Autoškola Málek,stačí jen poslouchat..:)
vloženo: 21. března 2013
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Málek je velmi trpělivý a za žádných okolností nekřičí.K závěrečným zkouškám výborně připraví. Hodiny teorie poučné a vtipné. Vřele doporučuji :)
vloženo: 13. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji, příprava k závěrečným zkouškám byla výborná. Trpělivost pana Málka mě doprovodila k úspěšnému ukončení autoškoly "napoprve".

Děkuji
vloženo: 9. února 2013
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Málek se mi líbila. Pan Málek byl vždycky hodný a trpělivý, ať se dělo cokoliv, nikdy nenadával. Moc si toho vážím. Byla to příjemná zkušenost. Na závěrečné zkoušky mě připravil dobře a díky němu a hodnému komisaři jsem je i udělala. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu.
Alena M.
vloženo: 6. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi se mi libil přátelský přístup, pohodové jízdy bez stresu, ale i poutavé hodiny teorie. Nikdy bych nem&#277;nila.
vloženo: 4. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám najeto něco okolo 10 000km bez nehod a jsem přesvědšen, že když jsem udělal závěrečné zkoušky, tak jsem byl plně připraven začít nabírat ty opravdové zkušenosti, které nabírám během mých dlouhých tras na tréninky. Autoškolu Málek VŘELE DOPORUČUJI, chtěl bych totiž abych potkával na silnicích řidiče, kteří jsou opravdovými řidiči a jimiž se stanete v této autoškole!
S pozdravem Filip I.
vloženo: 1. února 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám najeto něco okolo 10 000km bez nehod a jsem přesvědšen, že když jsem udělal závěrečné zkoušky, tak jsem byl plně připraven začít nabírat ty opravdové zkušenosti, které nabírám během mých dlouhých tras na tréninky. Autoškolu Málek VŘELE DOPORUČUJI, chtěl bych totiž abych potkával na silnicích řidiče, kteří jsou opravdovými řidiči a jimiž se stanete v této autoškole!
S pozdravem Filip I.
vloženo: 1. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu vřele doporučit. Výuka probíhá v příjemné atmosféře, kdy pan Málek je trpělivý a hodný. Jízdy byli pro mě zábavou :-) Nejlepší!!!
Barbora
vloženo: 28. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola,mohu vřele doporučit z vlastní zkušenosti.Pan Málek vás výborně připraví na závěrečné zkoušky a je vám vždy nápomocen.Hodiny teorie také nejsou k zahození,neboť si tam všechno řádně vysvětlíte.A z tak pěkného vozidla se vám nikdy moc nechce.

vloženo: 15. listopadu 2012
vložil: Nikola D., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem rozhodně doporučuji!!! Skvělý instruktor s trpělivým a přesným výkladem. V autě se navíc i dobře nasmějete. Vůz na výborné úrovni. Výcvik je naprosto bez stresu a student přichází na závěrečnou zkoušku kvalitně připraven. Autoškola Jan Málek je jasná volba a mohu jen doporučit. Děkuji

Petr
vloženo: 21. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu vřele doporučit a to především díky perfektnímu přístupu pana Málka, který se i přes mé časté chyby dokázal udržet, nezvyšoval na mě hlas a vždy v pohodě vysvětlil, kde dělám jaké chyby. Opravdu si nemám na co stěžovat a kdybych si měla volit autoškolu znovu, rozhodně bych neměnila.
vloženo: 12. října 2012
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny,
Autoškola Jana Málka je jedním slovem perfektní, vřele jí doporučuji všem uchazečům usilujícím o řidičské oprávnění, přístup p. Málka je profesionální, skvělě každého připraví k závěrečné zkoušce, jízdy jsou zábavné a to nejen díky trpělivému a vstřícnému přístupu instruktora, ale také díky špičkovému technickému vybavení. Děkuji Honza
vloženo: 10. října 2012
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p. Málka mohu jedině doporučit...Moc děkuji panu Málkovi za profesionální a velice lidský přístup k nám všem. Perfektní a názorné hodiny teorie.Naprosto bezkonkurenční a lidský přístup při jízdách. Díky jeho pochopení a podpoře jsem dnes udělala řidičák i když jsem u zkoušek naprostý nervák. Děkuji Ti, Honzo,za velkou podporu a za vše co umím díky Tobě.
vloženo: 26. září 2012
vložil: Petra Fialová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Málek je výborný učitel,který ví co říká.Je klidný a když se stane nějaká chyba,tak se nevytáčí a vše vysvětluje v naprosté pohodě,tak že to i lajk pochopí.Příprava na závěrečky byla suprová,díky jeho výuce mě nemohlo snad nic překvapit.
vloženo: 24. srpna 2012
vložil: Petr Knap,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Málek je výborný učitel,který ví co říká.Je klidný a když se stane nějaká chyba,tak se nevytáčí a vše vysvětluje v naprosté pohodě,tak že to i lajk pochopí.Příprava na závěrečky byla suprová,díky jeho výuce mě nemohlo snad nic překvapit.
Petr Knap
vloženo: 24. srpna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Málek je muž na svém místě. Je trpělivý, klidný, milý... nikdy jsem ho nezastihla ve špatné náladě, žádné vyšilování, nadávání, vše je vysvětleno v případě potřeby i několikrát stále stejně klidně. Na zkoušky jsem od něj byla připravena luxusně ;-). Golfik jezdí úžasně a individuální přístup je třešínkou na dortu. Kdybych mohla, klidně bych si autoškolu zopakovala. :-)
vloženo: 15. srpna 2012
vložil: Lucie Živkovičová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Málek má neskutečnou trpělivost, jeho vyrovnanost a klid je naprosto bezkonkurenční. Vše vysvětlí, v případě potřeby i víckrát. Nezastihla jsem ho ve špatné náladě. Usměvavý, milý a hlavně zkušený instruktor je skvělým učitelem. Golfik jezdí parádně a všem vřele doporučuji. Individuální přístup je třešínkou na dortu. Je to opravdu skvělá autoškola! Klidně bych do ní šla znovu :-)
vloženo: 15. srpna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj :) s autoškolou jsem začala začátkem dubna, tohoto roku u Vidimských.. Byla to hrůza, hodiny byly 45 minut, ale trvali kolem 30 a většinu času té jízdy protelefonoval a to nemluvím o kouření v autě a žádné kvalitě výuky.. Tohle se u pana Málka nestane.. Jelikož jsem měla pocit, že nic neumím, přešla jsem asi na začátku června a za 4 90 minutové jízdy jsem se naučila úplně vše. Pan Málek je nejen výborný učitel, ale také velice pohodový a milý člověk.. vše Vám neustále vysvětluje a u závěrečných zkoušek vážně podrží :)Bez něj bych nevěděla plno informací a nejspíš bych neřídila tak, jak řídím. Patří mu mé velké dík!
Michaela Kornalíková
vloženo: 28. července 2012
vložil: Michaela Kornalíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny,
autoškola Pana Málka je podle mého bezkonkurenční. Pan Málek mě dokázal skvěle připravit na závěrečky, ale hlavně mi dal plno užitečných informací a "fíglů" do budoucna. I přes můj strach z řízení a nervozitu dokázal, že zachová klid v každé situaci a je velice trpělivý.
Všem můžu stoprocentně doporučit!!
vloženo: 26. července 2012
vložil: Adéla Nerudová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj,
pohodový přístup, žádné problémy a výborná příprava na závěrečky bez stresu, tak vypadá autoškola u pana Málka. Všem vřele doporučuju!
vloženo: 11. července 2012
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ahoj všem..
Od začátku až do konce jsem byl s autoškolou pana Málka naprosto a bezvýhradně spokojen. Pan Málek je trpělivý a má perfektní přístup k žákům. Jak na teorii tak i při jízdách jsem se bavil a celkově mě autoškola velice bavila. Na závěrečné zkoušky jsem byl perfektně připraven a díky teorii a průběžným doplňujícím informacím od pana Málka jsem ji zvládl levou zadní i bez složité ,,domácí přípravy" Každému, kdo se chce naučit pořádně a správně řídit, mohu tuto autoškolu vřele doporučit!!! Martin =)
vloženo: 11. července 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je naprosto vynikající,pan Málek je perfektní a trpělivý učitel,teorie s ním mi hodně dala a na zkoušky mě dobře připravil,řídit mě též naučil a že mu to,ale dalo práci,zvládla jsem zkoušky na poprvé :-)
děkuji mu moc touto cestou ještě jednou a mohu všem vřele doporučit,stojí to za to !!!!
vloženo: 4. června 2012
vložil: Lenka-Boží Dar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bylo řečeno v předešlých komentářích, nevím co bych víc dodala. Naprosto super a všem mohu jen doporučit!!!
vloženo: 4. června 2012
vložil: Petra- Boží Dar, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji.. Čeho si na Málkovi cením nejvíce je to, že se k vám chová spíše jako ke kamarádovi nežli k žákovi, což je za mne velké plus. Výborné auto snad nemusím ani zmiňovat. Co jsem slyšel, tak oproti ostatním autoškolám mnohem záživnější teorie. a co je nejvíc důležité, že vás doopravdy naučí řídit a připraví na testy. Já osobně jsem jízdy i testy udělal na první pokus a myslím si, že mne naučil dobře řídit. a já mu za to tímto ještě jednou děkuji.
vloženo: 27. května 2012
vložil: Jan Koutník,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý chlápek! Kvalitně přednášená teorie, výborné učení při jízdách, ochota si dohodnout termín a dokonce i místo vyzvednutí v okolí celé MB dle přání! Můžu jen a jen doporučit.
vloženo: 24. května 2012
vložil: Maqrtin Táborský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotit musím opravdu velmi dobře! Přístup pana Málka je opravdu profesionální! Zkoušky jsem dal na první pokus, díky perfektní přípravě! Navíc golfem se jezdí skvěle! Takže tuto AŠ můžu všem vřele doporučit!!!
vloženo: 24. května 2012
vložil: Pavel Tulka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý výcvik probíhal bez problémů, s parádním autičkem instruktor byl hodný, nekřičel, nenadával :D, měl s námi velkou trpělivost. Doba jízd se dala v pohodě časově přizpůsobit požadavkům studentů. Na zkoušky jsem byla dobře připravena. Všem bych tuto autoškolu vřele doporučila. :)
vloženo: 18. dubna 2012
vložil: Jana Jarošová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal bez problémů a k jízdám se mi časově přizpůsobil. Rozhodně bych tuto autoškolu doporučil ostatním žákům.
vloženo: 16. dubna 2012
vložil: Bedřich Mlčoch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   učitel špica ;) , teorii nam vysvetlit, naučil na testy, a mel trpelivos... a s golfíkem se jezdilo parádně, co dodat :}...

Kazdopadne p. Malkovi, bych chtela vzkazat : diky ;) diky ! vazne ti moc dekuji ;)
J...
vloženo: 14. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, na zkoušky jsem byl dobře připraven a s VW Golfem se jezdilo jedna báseň!
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: Jakub , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý a nápomocný instruktor a skvělé auto! :)
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: Radim Bobek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u p. Málka se mi moc líbila, mohu všem vřele doporučit! Skvělé nové autíčko, supr instruktor a cena taky pěkná... Stojí to za to. Byla jsem skvěle připravená, zkoušky na první pokus:)
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: terezka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Malek je trpělivý a celkově dobrý lektor.Na zkoušky jsem byl celkově připraven ve všech ohledech, které je nutné na silnici ovládat na 100%, proto jsem zavěrečné zkoušky zvládl s přehledem na první pokus.
Všechny jízdy, které jsem měl absolvovat, jsem absolvoval v takovém čase, který mi vyhovoval.
Doporučuji tuto autoškolu!
vloženo: 8. března 2012
vložil: Štěpán Suk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super lektor, díky němu jsem zkoušky zvládla levou zadní!!!! Díky
vloženo: 1. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato AŠ je přesně to co jsem hledal, skvělý přístup, pohodoví lektoři a hlavně individuální přístup a skvělá flexibilita. prostě vše na nejlepší úrovni. Thanks

George milovice
vloženo: 28. února 2012
vložil: Jiří Suchomel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup, děkuji a dávám kladné hodnocení.
vloženo: 27. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji AŠ ! Výborný přístup ! Výborný vozoví park! Teorie na úrovni ! Úžasný přístup ze strany lektora!! :) Miroslav Winter žák p. Malka
vloženo: 27. února 2012
vložil: Miroslav Winter,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Doporučila bych AŠ ostatním ... super lektor a ještě lepší golfík :) .
vloženo: 5. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dali jsme to všichni napoprvé, strach ze zkoušek minimální, dokonce nám nabidli případnou opakovanou zkoušku na jejich náklady.
Pan Málek fakt BOREC!!!!!!!!
vloženo: 6. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Málek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Málek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Málek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje