Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nobe - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Nobe

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe < <


   Výborné jednání. Před jízdou jsem byla vždy nervózní, ale po nasednutí do auta ze mě vše odpadlo a citíla jsem se klidná. Pan lektor byl úžásný, hodně mě toho naučil a byla s ním sranda. Doporučuji!
vloženo: 15. října 2017
vložil: Vendula Slavická,


   Skvělá autoškola! Myslím si, že jsem si nemohla vybrat lépe. Učitelé skvělí, snaží se maximálně vyhovět, přizpůsobit. Paráda. Děkuju:)
vloženo: 5. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


   Skvělý přístup zaměstnanců ve všech směrech. Pan Sonnek je skvělý, klidný a trpělivý. Naučil me jezdit bez stresu. Perfektně fungovala i komunikace s paní sekretářkou. Vřele doporučuji všem! :)
vloženo: 5. října 2017
vložil: Sára M., emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přístup zaměstnanců ve všech směrech. Pan Sonnek je skvělý, klidný a trpělivý. Naučil me jezdit bez stresu. Perfektně fungovala i komunikace s paní sekretářkou. Vřele doporučuji všem! :)
vloženo: 5. října 2017
vložil: Sára M., emailová adresa nezveřejněna


   V průběhu kurzu fungovalo vše dle domluvy,oceňuji osobní přístup k žákům a v prvé řadě trpělivost instruktora.Příprava na zkoušky perfektní,vše podstatné a potřebné probráno a vysvětleno.

vloženo: 5. října 2017
vložil: Kateřina Svetlíková, emailová adresa nezveřejněna


   Výborný přístup, lektor. Jsem ráda že dělám kurz zrovna v této autoškole. Jsem velice spokojená a všem jen doporučuji!
vloženo: 21. září 2017
vložil: Simona Janská ,


   Výběr autoškoly byl pro mě díky práci problematický, ale v autoškole Nobe mi vyšli vstříc a udělali kurz no mou míru. Jízdy jsem měl v Ostravě, s instruktorem Sonnkem. Pohodový a klidný člověk, bral všechno s klidem, aspoň jeden z nás v autě :). Výuka měla díky němu klidnou atmosféru a na zkoušky jsem byl dobře připraven.
vloženo: 11. září 2017
vložil: Martin Mikolas,


   Vsem jenom doporucuji!
vloženo: 1. září 2017
vložil: raman,


   Ocenila jsem především rychlé a osobní jednání při přihlášení na kurz. Od výuky teorie, zdravovědy po samotné praktické jízdy v Opavě super!
vloženo: 1. září 2017
vložil: Michaela Minksova, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola je v pohodě,akorát teorie byla rychlá,ale jízdy v pohodě. A.V.
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, s těmi nejlepšími učiteli a super přístupem. Díky nim mám pocit, že zítra zvládnu zkoušky levou zadní :D
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: Markéta Dobruská,


   Ahoj,

Autoškolu NOBE můžu jen doporučit. Jak kvalita teorie, zdravotní přípravy či jízdy byly skvělé. Za instruktora jsem dostal pana Gazdu. Všechno v klidu vysvětlil nestresoval ani neřval. Často se mi přizpůsoboval dle mých časových možností. Za mě to byla výborná volba.
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: Adam Š., emailová adresa nezveřejněna


   Doporučuji tuto autoškolu všem. Úžasný přístup, profesionalita, trpělivost, ochota. Lektor p. Sonnek byl hodně trpělivý, vstřícný a mnoho jsem se naučila. Jsem trémistka, takže to se mnou neměl lehké. Moc všem děkuji
vloženo: 14. srpna 2017
vložil: Kristýna , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola super , vše mě naučili , jediné mínus bylo ,že když se porouchalo auto musela jsem čekat třeba týden , dokud se neopravilo
vloženo: 4. srpna 2017
vložil: Rebeca Czempielová,


   
Vřele doporucuju! V této autoskole vybrala jsem si kurz na míru a byla jsem s ním velice spokojena. Vždycky jsem se na jízdy těšila a pan Slávek je super učitel, který určitě Vás naučí řídit a zároveň je trpělivý! Bude mi autoskola chybět.
vloženo: 31. července 2017
vložil: Anastasia,


   Můžu pouze doporučit. Jsou tam strašně milí lidé, kteří se Vám snaží vyjít se vším vstříc. Rozhodně autoškola NOBE je autoškola, která Vás naučí řídit a připraví Vás na cesty. Rozhodně doporučuji a děkuji že to tam se mnnou vydrželi.
vloženo: 25. července 2017
vložil: Adam Karkoška, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Nobe bola naozaj dobrá voľba! Vybrala som si ju na základe iných recenzií a kebyže sa mám rozhodnúť znova, tak zase pre ňu.
Prístup k žiakom je super. Zdravotná príprava bola veľmi zábavná a poučná. Na meno tej pani, čo ju viedla si nespomeniem ale bola veľmi akčná, ukecaná a umožnila nám vyskúšať si, ako reagovať vo všetkých možných situáciach čo môžu nastať. Môj inštruktor bol pán Gažda. Skvelý človek. Veľmi som sa tých jázd bála ale hneď po prvej jazde ma ten strach prešiel. Bolo to hlavne kvôli jeho super prístupu. Na všetky moje dotazy odpovedal a nemala som pocit, žeby ho obťažovali. Fakt som mala na ňho veľké šťastie! Má nervy zo železa a všetky moje priestupky riešil kľudne. Jazdu som dala síce až na druhýkrát, ale bolo to kvôli tomu, že som prešla na červenú. :) :) :) Áno, aj to sa stáva, keď človek spanikári a nevie, že sú semafory dôležitejšie ako značky. Stres robí svoje. Takže ak sa rozhodnete pre NOBE, za inštruktora dostanete pána Gaždu ako ja, nebudete na skúškach zbytočne panikáriť, vodičák máte v kapse! A hlavne si to užijete! :) :)
vloženo: 21. července 2017
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


   Celkový dojem z autoškoly je z mé strany poměrně záporný. Když jsem se 6 měsíců nedostavila k dojetí posledních hodin, tak se mi paní sekretářka ozvala asi po měsíci, zbývajících pár měsíců se už nikdo neozval. Ale zase potom nebyl žádný problém s kondičkami, paní sekretářka i vedení je velmi milé a jsou ochotní vám pomoci. Co se přístupu k žákům týče, tak jsem po nepříjemné zkušenosti měnila instruktora-pana Spustu, který se mnou parkoval poprvé. když v kartičce byla 21.hodina, a po celou cestu výcviku se mnou jezdil pouze do Poruby, taktéž jeho přístup byl velmi neprofesionální. S novým lektorem, panem Gaždou, jsem byla velmi spokojena, jen si nemyslím, že když na posledních pár hodin vyměním instruktora, tak že to stačí. K ceně kurzu bych se také ještě vyjádřila tak, že vím, že jsou o mnoho levnější autoškoly s individuálnějším přístupem- alespoň co se teorie týče, ale zase si myslím, že pokud by se u této autoškoly něco stalo-např. nehoda, tak že je dostatečně zabezpečena.
vloženo: 21. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


   autoškolu nobe bych nikomu nedoporučil zaplatite si rychlokurz a musite si ho zaplatit najednou jinak si nauctujou nejaky nesmyslny poplatek a potom delate autoskolu 4 - 5 měsícu rychlejsi kurz sem fakt nevidel neprijedou pro vas neodvezete se domu absolutne nevyjdou vstric hlavne pracujicim hlavne ze si nechaji zaplatit
vloženo: 18. července 2017
vložil: jan,


   Jsem velice spokojena s touto autoškolou. Milý a kvalitní přístup. Učitelé perfektní! Určitě doporučuji!
vloženo: 9. července 2017
vložil: Helena Voznicová,


   Autoškola má perfektní personál,který neváhá pomoci a rád poradí. Co se týče teorie a praktického výcviku jsem maximálně spokojená. Určitě všem doporučuju.
vloženo: 1. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jako instruktora jsem měla pana Spustu. Byla jsem s ním spokojena. Vždy se mi snažil vyhovět, před a po jízdách mě vyzvedl a zavezl, kam jsem potřebovala. Při výuce nechyběl ani humor. Jediná věc, na kterou bych si mohla stěžovat, je nácvik parkování. Nejsem si jistá, zda byl dostatečný.
vloženo: 24. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


   Osobně jsem s autoškolu spokojen. Vynikající domluva na zařízení kurzu a jízd.
Myslím si, že díky jízdám a kurzům jsem na zkoušky připraven a určitě bych tuto autoškolu doporučil ostatním.
vloženo: 11. května 2017
vložil: Daniel,


   Skvela priprava, prijemna pani sekretarka.
vloženo: 4. května 2017
vložil: Kristyna, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Gazda byl výborný lektor naučil mě toho spousty od řízení po teorii. Bez výhrad, doporučuji.
vloženo: 2. května 2017
vložil: Jaroslav Dojcsar,


   S autoškolou Nobe jsem byla velice spokojená, vždy mi vyšla vstříc, omlouvali moje pozdní příchody a neustálé ztrácení důležitých papírů. Jízdy jsem dostávala pravidelně s Dagmar byla svělá domluva. Učitelé i auta se mi ze začátku střídali , protože jsem si koupila ten nejpomalejší kurz, ale alespoň jsem se naučila ovládání rozlišných vozidel. Učitelé jsou velmi přátelští a vypráví vtipy.
vloženo: 19. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Super autoškola . Na jízdy jsem dostal Pana instruktora Spustu a musím říct , že nikoho jiného bych nechtěl, s klidem dokázal naučit , vysvětlit a poradit. Za mě maximální spokojenost.
vloženo: 22. února 2017
vložil: Lukáš Večeřa,


   Pan majitel, Pan Patrik Nosek je nejzlatější a nejmilejší člověk, který zároveň naprsto přesně ví, jak vést svůj podnik a jak si udržet čest jména jeho firmy. Všichni zaměstnanci, přes paní zdravovědnici až po pana instruktora pana Radima Spustu naprosto profesionální. Pan instruktor je vtipný, naučí přesně a skvěle! Je trpělivý, což jako nervák oceňuji :) Vřele doporučuji naprosto všem!
vloženo: 13. února 2017
vložil: Ludmilka, emailová adresa nezveřejněna


   Skvela autoskola!!! :)

Cely priebeh, od pociatocnej komunikacie, cez vyuku a skusky si neviem vynachvalit.

Skvela organizacia, ludsky pristup - (podpora, pozitivna motivacia, pochvala), a pre mna osobne - najlepsia mozna ucitelka Dagmar: vsetko vysvetlene tak, aby to pochopil aj uplny zaciatocnik, trpezlivost za desiatich, pochopenie, perfektne planovanie, zrozumitelny postup a navazovanie roznych krokov vyuky a, na rozdiel od toho, co som pocula, ze sa v autoskolach deje velmi casto - nikdy sa nestalo, ze by na mna zvysila hlas. Dagmar je naozaj skvela - skvela zena, ridicka, ucitelka a manazerka!

Autoskoly som sa bala od puberty, s NOBE to bol skvely zazitok! Na hodiny som sa tesila, po hodinach som odchadzala nadsena a tesila som sa dokonca aj na skusky - ktore som v Prahe dala na prvykrat :)

Za vsetko velmi dakujem a prajem autoskole len to najlepsie!
Mila R.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Mila R, emailová adresa nezveřejněna


   Nedoporučuji pobočku v Praze. Rezervace probíhají naprosto zmatene přes třetí osobu přes sms, termínu je dost málo ... Výjezdy probíhají stále z jednoho místa neexistuje se někam odvést atd. Pokud řízení neovládáte tak, jak by se očekávalo, tak během jízd uslyšíte věty stylu, ze za volat nepatříte, místo podpory a typu, jak chyby odbourat, takže to moc na sebevědomí nepřidá....
vloženo: 26. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem z ni nadšená perfektní přístup pokaždé výhony podle vás kdy máte čas žádné problemi do jiný autoskoly bych nešla
vloženo: 22. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Instruktoři jsou trpěliví, ochotní a svědomití, naučí vás vše potřebné, je s nimi zábava. Můžu jen doporučit!
vloženo: 4. ledna 2017
vložil: Marie Timurová, emailová adresa nezveřejněna


   Velké štěstí, pokud v autoškole narazíte na lektora Josefa Mrovce. Velmi oceňuji jeho vyrovnaný lidský přístup, podrobné a trpělivé vysvětlování při jízdách ... Lekce byla vždy maximálně efektivní a procvičování důkladné. Hodnotím kladně, jen díky jemu. + pochvala do kanceláře, paní Slezákové, za její skvělou práci při komunikaci s žáky.
vloženo: 18. prosince 2016
vložil: Ludmila Zahradníková, emailová adresa nezveřejněna


   Byl jsem spokojený s individuálním přístupem a myslím, že jsem se skvěle připravil na závěrečné zkoušky.
Jízdy se daly plánovat podle mých časových možností a byly zaměřeny na ovládání vozidla a praktické věci.
vloženo: 6. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Lektor byl hodně trpělivý a hodný. Totéž mohu říct i o ostatních zaměstnancích autoškoly Nobe.
vloženo: 23. listopadu 2016
vložil: Dominika Majková,


   Přístup lektora byl naprosto skvělý, byl trpělivý, vždy vše vysvětlil. Autoškole nemůžu nic vytknout!
vloženo: 21. listopadu 2016
vložil: Lucie Majková,


   Dělat 90-ti denní kurz 7 měsíců ????

Cena kurzu 6.000 ,. super, ale vyberou si peníze na závěrečných zkouškách ??? Dělat ji 5X - 10 ???? K záverečkám pustit žáka po 3 měsících od poslední jízdy ???

Hnus, hnus hnus.
vloženo: 18. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dělat 90-ti denní kurt 7 měsíců ????? Ke zkouškám pustit žáka po 3 měsících, co neřžídil ??? Nakonec pro to, že je autoškola levnější, musí žák absolvovat závěrečné zkoušky po 700,- korunách několikrát, aby si prostě za každou opravnou jízkud nahrabali tři kila ???? Navíc důvody pro nezvládnutí jízdy jako vjel vám do cesty ciklista a nebo kamion, měl jste to očekávat....???? Kurva cože ????

Již nikdy více a okamžitý přestup k jiné autoškole je jasný
vloženo: 18. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přístup, pohodový a klidný učitel, který vždy vyšel vstříc. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 14. listopadu 2016
vložil: Josef Slezák,


   Super přístup celého kolektivu. Já osobně jsem měla učitele jízd Radima Spoustu a za mě ho hodnotím jako nejlepšího učitele. Vše mi ukázal,dobře naučil jezdit a hlavně se uměl přizpůsobit časově i přesto, že jsem ho moc neměla, tak si ho vždy pro mě našel. Za mě autoškola Nobe v Ostravě má 100 hvězdiček, Maximálně doporučuji! Lenka
vloženo: 8. listopadu 2016
vložil: Lenka ,


   Autoškola je skvělá, můj pan učitel měl se mnou velkou trpělivost. Procvičí s vámi vše co vám nejde. Perfektně připraví na zkoušky.
vloženo: 7. listopadu 2016
vložil: Karolína Pavlišová,


   Skvělý přístup, příjemní lidé. Pan instruktor Spusta je přátelský, trpělivý a vše umí dobře vysvětlit. Jsem spokojený. Plně doporučuji.
vloženo: 26. října 2016
vložil: Pavel Mandrla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu NOBE mohu s radostí doporučit. Profesionální jak teoretická výuka, tak i praktická. Co se týče jízd, pan učitel Gažda byl velice trpělivý, po celou dobu klidný a milý. S termíny jízd mi vždy vyhověl, vždy jsme se domluvili. Na jízdy jsem se pokaždé těšila a na autoškolu budu vzpomínat s úsměvem.
vloženo: 22. října 2016
vložil: Tereza Tománková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskola nobe vas pripravy perfektne na zkousku ,na jizdy si budete verit ,protoze jezdite z jednim autem a zjednim ucitelem skracene a dobre autoskola nobe nejlepsi volba ve vsech smerech
rad bych podekoval pani Slezakove a panu Gazdovy super pristup super jednani a na zaver pan redil Nosek super clovek a chlap :) jen tak dal
vloženo: 17. října 2016
vložil: Marek Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrý přístup, který mě velmi potěšil. Také bych chtěla veřejně poděkovat panu učiteli Kosňovskému, který je velmi ochotný a měl se mnou velkou trpělivost. :)
vloženo: 11. října 2016
vložil: Veronika Zlatušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když autoškolu v Ostravě, tak jedině NOBE!
vloženo: 26. září 2016
vložil: Vendy Č.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu svižný, teorie zvládnuta velmi rychle bez zbytečných průtahů. Přístup učitelů skvělý, jsou pohodoví a hodní. Nemám problém doporučit ostatním, jsem velmi spokojená.
vloženo: 20. září 2016
vložil: Mishana10,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, skvělý lektor, ochota ze strany autoškoly.Vřele doporučuji! :)
vloženo: 13. září 2016
vložil: Jiří Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji vřerele,skvělá autoškola,skvělý lektor a neobvyklá ochota ze strany autoškoly.Vřele doporučuji!
vloženo: 13. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojen s autoškolou Nobe! Doporučuji!!
vloženo: 22. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byl sem nadmiru spokojen
vloženo: 18. srpna 2016
vložil: libor šmoldas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup i učitelé. Všem doporučuji.
vloženo: 29. července 2016
vložil: Martin Buchta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je skvělá. Jezdil se mnou příjemný a trpělivý pan instruktor, který mě toho hodně naučil. Teoretické hodiny byly taky hodně dobré.
Autoškolu doporučuju.
vloženo: 28. července 2016
vložil: Michaela Brumovská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu spokojenost nad míru. Všechno probíhalo hladce, vždy vyšli vstříc. Paráda!!!
vloženo: 20. července 2016
vložil: Nikodém Kofler,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kamarád mi doporučil tuhle autoškolu po třech neúspěšných pokusech u zkoušek. Praktická výuka byla na jedničku a zároveň jsem se naučil věci, které jsem se vůbec nenaučil u své bývalé autoškoly... Bezvadná škola.
vloženo: 14. července 2016
vložil: Pierre Grangé,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% spokojenost!:)
vloženo: 14. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autě jsem seděla poprvé až v autoškole. Měla jsem strach z ježdění v centru,ale přístup instruktora byl perfektní. Na jízd jsem se vždy těšila. Ze zkoušek jsem měla strach,ale zvládla jsem je napoprvé. Všem doporučuju
vloženo: 14. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni se snažily aby Autoškola proběhla co nejpříjemněji.
vloženo: 14. července 2016
vložil: Jan Syrový,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, pan instruktor Spusta ještě lepší. Není co kritizovat, jenom sama chvála. Doporučují všem.
vloženo: 13. července 2016
vložil: Andrea Drobná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojená. Tuto autoškolu doporučuji všem. Jízdy byly v pohodě, žádný problém.
vloženo: 28. června 2016
vložil: Veronika Křaková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola a to jak cenou, lektory na teoretické, tak i na praktické vyucš. Můžu jen doporučit.
vloženo: 27. června 2016
vložil: Somerlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak přístup tak i učitelé super. Doporučuji!
vloženo: 10. června 2016
vložil: Jan Chmiel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě skvělé, mohu si jen a jen pochvalovat. Lépe jsem si vybrat nemohl, všem doporučuji.
vloženo: 10. června 2016
vložil: Daniel Ožana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velmi spokojen, skvělý přístup a komunikace s žáky.
vloženo: 7. června 2016
vložil: Ondřej Chlapek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícný přístup autoškoly, skvělá zdravotnická příprava, teorie byla trochu horší ale vše vynahradil pan Spusta, se kterým jsem byla spokojena, naučil, byl trpělivý, přizpůsobivý, prostě člověk na svém místě.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Iva Gřešková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, solidní přistup. Můžu jen doporučit.
vloženo: 5. června 2016
vložil: Алек&#, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Snad nejlepší autoškola kterou jsem si mohl vybrat... super učitele jak teorie tak i jizd. Za mě plný počet prostě doporučuji. Daniel Schaffelhofer
vloženo: 1. června 2016
vložil: Daniel Schaffelhofer ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem vděčná, že mne šťastná náhoda přivedla zrovna k autoškole NOBE! Celý tým je složen ze svědomitých lidí s obdivuhodnou trpělivostí a zájmem o práci, které se věnují. Doporučuji všem, kteří se na autoškolu těší a chtějí se naučit řídit co nejlépe!

vloženo: 1. června 2016
vložil: Anna Galbavá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola byla super, hlavně řidič:) jizda v centru prahy dala své a řidič jeětě více :) dobrý přístup, celkové hodnotím 4 z 5. ale myslím si že jedna z nejlepších v Praze
vloženo: 31. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem nad výběrem autoškoly váhal, až jsem si nakonec vybral Nobe. A udělal jsem, jak nejlépe jsem mohl. Přístup učitelů, jak na teoretickou, tak praktickou výuku byl opravdu skvělý. Pan učitel Spusta byl příjemný,vtipný,trpělivý a hodně mě toho naučil. Autoškolu Nobe vřele doporučuji.
vloženo: 30. května 2016
vložil: David Polák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola. Pan učitel Spusta byl hodný, skvělý, trpělivý a vyšel vždy vstříc, můžu jen doporučit!
vloženo: 30. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz proběhl bez jakékoliv komplikace takže naprostá spokojenost. Milý pan učitel, příjemná výuka a kvalitní příprava ke zkouškám.
vloženo: 29. května 2016
vložil: Veronika Valachová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, perfektní přístup všech. Vtipný a příjemný pan instruktor na jízdy a zároveň byli všichni moc ochotní, jelikož dát dohromady studium na VŠ a teoretickou a praktickou část není lehké, ale vždy mi můj instruktor vyšel vstříc, i když toho času jsem já moc neměla. Co dodat, autoškola na jedničku s hvězdičkou. Při rozhodování po vlastních zkušenostech bych neváhala a šla do NOBE opět a znovu a moc ráda. :) Normálně mi asi bude i chybět.
vloženo: 26. května 2016
vložil: Anežka S,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup i učitelé za mě 100 hvězdiček
vloženo: 10. května 2016
vložil: Králíček Mazaný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Nobe jsem byla velmi spokojená, i noha v sádře v průběhu kurzu se zvládla a jízdy jsem si domluvila později. Dagmarčino heslo: "nic není problém", platí.
Všem vřele doporučuji.
vloženo: 15. března 2016
vložil: Veronika , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj lidi, moc rad bych se podelil o zkusenost s touto autoskolou v Ostrave. Pani asistentka podava vycerpavajici informace o prubehu kurzu a vsem co je potreba. Potesi i osmistovkova linka, ktera je zdarma. Vyuka ve velke ucebne formou pokecu i vykladu s projekci. Zdravoveda byla zabavna, obvazovali jsme se vsichni navzajem :D a nakonec lektor parada, uplne klidas, vzdy uklizene auto, vyzvedavani u prace a u domu. Mel jsem jejich 26ti denni kurz a jezdil jsem 4x tydne. Vse jsem podle dohody stihnul. Hodne jsem ocenil stejne auto i stejneho ucitele po celiu dobu kurzu coz se projevilo hlavne u zaverecne zkousky. No co dodat, byl jsem fakt spokojeny. Vsem doporucuju.
vloženo: 1. března 2016
vložil: Pavel Hladký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, docela mne udivilo predchozí hodnocení..... Já jsem byl jak s NOBE, tak se svým učitelem praktického výcviku spokojen na takovou míru, že jsem cítil potřebu, pochválit je veřejne. V plánování jízd se mi vždy přizpůsobili a ke zkoužkám mne dovedli jestě před slíbenou dobou.
.....abych to shrnul: dobrá práce kanceláře, dle mé zkušenosti absolutní spolehlivost, rychlost. Ani když se pořádně zamyslím, nenapadá mne co vytknout. Děkuji týmu NOBE

vloženo: 24. února 2016
vložil: Radovan Chot,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu NOBE můžu doporučit. Jednání na úrovni jak ze strany vedení, tak skvělý přístup instruktorů, kteří naučí. Zkratka přišel jsem, naučil se a zavěrečné zkoušky na první dobrou. Za mě palec hore.
vloženo: 17. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojen...sel jsem na doporuceni a splnilo to me ocekavani .. zkratka prisel jsem udelal jsem napoprve a od te doby jsem stastny ridic. Diky NOBE
vloženo: 7. února 2016
vložil: Jiri, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji. Vše jsem se naučil sám.
vloženo: 18. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Každý týden zahajujeme teoretický výcvik a každý týden probíhá výuka ve stabilních prostorech naší autoškoly. Teorie probíhá od 15:00-19:30 a to i přes vánoční svátky. Žádný student není připuštěn ke zkouškám, pokud nemá všechny podpisy v třídnici. Tento komentář si dovolujeme prohlásit jako neplatný. Děkujeme za pochopení


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se nejdříve zdála jako dobrá volba ale co se zdálo se rozplynulo, 90ti denní kurz který mel končit před měsícem stále nemám hotový pořád mi chybí skoro půlka jízd, učitel v autoškole většinou neměl čas a nepřizpůsobil se pracujícímu člověku! pracuji týden ranní a týden odpolední, přes odpolední směnu učitel neměl vůbec čas a když jsem měla ranní jezdily jsme tak dvě hodiny týdně, po další domluvě, že se učitel ozve se vůbec v daný den neozval :( autoškolu nemohu doporučit pokud se někomu nechce dlouho čekat na ŘP ....
vloženo: 26. června 2015
vložil: Nikola Slučiaková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola na úrovni. Asistentka podává vyčerpávající informace, pan učitel Wojak je naprosto luxusní učitel - v klidu a pohodě, umí vysvětlit i nevysvětlitelné, opravdu se žákům věnuje a připraví ke zkoušce - úspěch zaručen.
vloženo: 27. května 2015
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Nobe doporučuji, cena je sice vyšší, ale má to své opodstatněné výhody, jak mi bylo řečeno. Majitel je profesionál, co dbá na pověst autoškoly, velice pendluje na tom, aby instruktoři nebyli nervní na žáky, čehož jsem byl sám jednou svědkem - a má pravdu, učitelé nemají na žáky co řvát, k ničemu to nevede. Sám jsem měl mega pohodového učitele. Opravdová kvalita, kterou teď při hledání autoškoly na motorku postrádám; doporučuji.
vloženo: 24. srpna 2014
vložil: Jiří K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé byli super. Na zkoušky mě připravili skvěle. Nejlepší autoškola v Ostravě. Doporučuji!
vloženo: 4. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neustále jsem se rozhodovala, k jaké autoškole přejít na závěrečné zkoušky. Měla jsem z přestupu obavy, ale musím říct, že tato autoškola na mě zapůsobila dobře už na první dojem. Celý tým NOBE ke mně přistupoval velice profesionálně, vstřícně, odboural ze mě veškerý stres a byl pro mě velkou psychickou podporou nejen u zkoušek. Přístup od pana Fuska byl naprosto profesionální, za těch pár hodin kondiček jsem získala více zkušeností a dovedností než během výcviku u bývalé autoškoly. Tato autoškola má opravdu zájem o své klienty a hlavně o úspěšnost při závěrečných zkouškách. Pokud se rozhodujete, v jaké autoškole začít výcvik určitě zde neváhejte. Autoškolu doporučuji všem uchazečům o ŘO! Ještě jednou děkuji celému týmu NOBE za řidičák. Jsou prostě nejlepší!
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   18,9 2012 jsem uděla skoužky co bych řekla o Autoškole Nobe mají super vystuponaní a chováni ke studentum a to není obvykle tím je Autoškola Nobe unikátní a doporučuji P.Drahoš Nosek skvělí člověk hlavně skvělí učitel doporučuji cena je určitě trošku vyšší ale ta kvalita tam je od celého týmu. Market a děkuji Autoškole Nobe a hlavně P.Drahošovi
vloženo: 22. září 2012
vložil: Market, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem spokojen s kvalitou a úrovni výuky a výcviku. Žadatelům o řidičák, určitě doporučuji.
vloženo: 5. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola NOBE je svým způsobem unikátní, jelikož přístup k žákům je, naproti ostatním autoškolán, bezkonkurenční.
vloženo: 12. října 2010
vložil: Zdeněk Kozák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice dobrý přístup k žákům, ochota poradit, podpora u zkoušek.
vloženo: 27. srpna 2010
vložil: Tereza Hájková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není ani jedna věc kterou bych na ně mohla říct v špatním slova smyslu. Neměla jsem ani jeden malinkej problem. :-D
vloženo: 15. července 2010
vložil: :-D, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak jinak ohodnotit autoškolu NOBE než 5 hvězdiček :-))) Tak jsem to dnes udělala a bude mi to všechno moc chybět. Co se přístupu týče tak rozhodně ANO! Pan Drahoš je strašně ZLATÝ a HODNÝ člověk. :* Po pár jízdách si ho prostě zamilujete :-) A navíc maximální podporu, ochotu a vstřícnost můžete čekat od celého teamu Nobe :-) Jestli neuděláte zkoušky na poprvé (není to moc časté:D), tak na to, že jste nebyli na všechy chytáky v Ostravě upozorněni, se opravdu vymlouvat nemůžete :-) Všem budoucím řidičům přeji aby si vybrali tu správnou autoškolu a nevybírali jen podle ceny :) Děkuju Vám ještě jednou moc za všechno:* H.H.
vloženo: 3. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   neosobní přístup k žákům
vloženo: 23. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   zklamání,spousta zbytečného telefonování a dotazování se na termín,neorganizováno dobře
vloženo: 10. května 2009
vložil: peˇtka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   takže lidi autoškolu nobe vám můžu jedině doporučit jelikož tmnějši přístup je uplně skvěly a lektoři sou supr hlavně pan FUSEK ..takže vřele doporučuji..hanz
vloženo: 27. února 2009
vložil: hanz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká šou, super přístup, dost pomohli.. respekt
vloženo: 20. února 2009
vložil: Mat, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsou uplně super, se vším mi pomohli a byli fakr báječní :) a Miluju pana Drahoše, děkuji za zkoušky. jste supr
vloženo: 28. září 2008
vložil: Petra Nová, Žabeň, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělám u nich 60ti denní kurz. Všechno je na svém místě a šlape to. Petr
vloženo: 24. září 2008
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsou dobří, maj teď ale málo učitelů, ale vždycky se dovolám, na maily odpovídaj, kancelář jim funguje a výuku maj v pohodě. myslím, že jsou dobří

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 18. září 2008
vložil: Jirka Lacota, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem u nich expresní 17ti denní kurz a řeknu Vám, že to mají zmáknuté.
Magistrát sice trochu lajdal, ale kurz jsem měl za 15dní.
A lektoři, nechápu jejich nervy, kolikrát jsem udělal takovou botu a oni byly prostě skvělí. Úsměv pohoda
Můžu jenom doporučit

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 14. srpna 2008
vložil: Kuba Štroch, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nobe osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nobe - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje