Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nobe Praha - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Nobe Praha

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <


   S autoškolou jsem byla spokojena, jak hodiny teorie, tak jízdy s Dagmar byly super, ve všem vycházeli vstříc, doporučuji :)
vloženo: 18. prosince 2017
vložil: Alex Šulcová,


   Autoškola, kterou bych se nebála doporučit přátelům. Profesionální přístup s pochopením k začátečníkům a velmi snadnou komunikací ohledně plánování lekcí.
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


   S touto autoškolou jsem spokojená,p. Kolárský je dobrý učitel a pani Dagmar je anděl .Dohromady jsou všichni učitelé dobrý tým.Tuto autoškolu doporučuji všem.
vloženo: 2. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Výborný prístup, rýchle jednanie, dalo sa dohodnúť, príjemná teoria aj jazdy
vloženo: 15. září 2017
vložil: Adam Macejka,


   S autoškolou NOBE mám velmi dobrou zkušenost! Skvělý přístup od paní lektorky Dagmar. Vždy mi ve všem vyšla vstříc a oceňuji, že byla vždy trpělivá. Je to skvělá lektorka. Určitě autoškolu NOBE doporučuji!!!
vloženo: 15. září 2017
vložil: Jana Šuterová,


   Bezkonkurenční kvalita ve všech ohledech. Velice oceňuji možnost zvolit si délku kurzu podle vlastních potřeb i s ohledem na cenu (17-ti denní kurz 13 800,-), která je v podstatě srovnatelná s cenami kurzů jiných autoškol, kde je však doba trvání kurzu minimálně dvakrát delší a dle mého názoru méně efektivní kvůli dlouhým pauzám mezi jednotlivými jízdami. Zároveň naprosto klidný a chápající přístup paní Dagmar, která vše vysvětlí a naučí každého dle jeho potřeb. Při výběru znovu bych neváhal ;-)
vloženo: 10. května 2017
vložil: Jiří Vondra,


   Super kurzy! Skvele lektory (za celou doby jizd mel jsem zkusenost se 4 lektory), vstricne, klidne, umeji vsechno dobre a pochopitelne vysvetlit. Vubec zadny problem v komunikaci i pres to, ze jsem cizinec. Zkousku jsem udelal na 1. pokus. Doporucuji vsem)

&#1057;&#1091;&#1087;&#1077;&#1088; &#1082;&#1091;&#1088;&#1089;&#1099;! &#1053;&#1080;&#1082;&#1072;&#1082;&#1080;&#1093; &#1087;&#1088;&#1086;&#1073;&#1083;&#1077;&#1084; &#1074; &#1082;&#1086;&#1084;&#1084;&#1091;&#1085;&#1080;&#1082;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080; &#1089; &#1083;&#1077;&#1082;&#1090;&#1086;&#1088;&#1072;&#1084;&#1080; &#1080; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1081; &#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1086;&#1081;. &#1054;&#1073;&#1098;&#1103;&#1089;&#1085;&#1103;&#1102;&#1090; &#1074;&#1089;&#1077; &#1076;&#1086;&#1089;&#1090;&#1091;&#1087;&#1085;&#1086;, &#1087;&#1086;&#1085;&#1103;&#1090;&#1085;&#1086; &#1080;, &#1075;&#1083;&#1072;&#1074;&#1085;&#1086;&#1077;, &#1089;&#1087;&#1086;&#1082;&#1086;&#1081;&#1085;&#1086;. &#1056;&#1091;&#1089;&#1089;&#1082;&#1086;&#1103;&#1079;&#1099;&#1095;&#1085;&#1099;&#1084; &#1076;&#1088;&#1091;&#1079;&#1100;&#1103;&#1084; &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1083;&#1072;&#1075;&#1072;&#1102;&#1090; &#1080; &#1072;&#1089;&#1089;&#1080;&#1089;&#1090;&#1077;&#1085;&#1094;&#1080;&#1102; &#1087;&#1077;&#1088;&#1077;&#1074;&#1086;&#1076;&#1095;&#1080;&#1082;&#1072;,&#1074; &#1089;&#1083;&#1091;&#1095;&#1072;&#1077; &#1085;&#1077;&#1086;&#1073;&#1093;&#1086;&#1076;&#1080;&#1084;&#1086;&#1089;&#1090;&#1080;!)) &#1051;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086; &#1103; &#1089;&#1076;&#1072;&#1083; &#1101;&#1082;&#1079;&#1072;&#1084;&#1077;&#1085;, &#1074; &#1080;&#1090;&#1086;&#1075;&#1077;, &#1089; &#1087;&#1077;&#1088;&#1074;&#1086;&#1075;&#1086; &#1088;&#1072;&#1079;&#1072;.
vloženo: 1. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Velice doporučuji, paní učitelka, kterou jsem měla byla velice milá a ochotná se mnou cokoli zařídit či domluvit, a co je nejdůležitější, naučila ! Ostatní učitelé byli také velice milí.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Irena R., emailová adresa nezveřejněna


   Skvela autoskola!!! :)

Cely priebeh, od pociatocnej komunikacie, cez vyuku a skusky si neviem vynachvalit.

Skvela organizacia, ludsky pristup - (podpora, pozitivna motivacia, pochvala), a pre mna osobne - najlepsia mozna ucitelka Dagmar: vsetko vysvetlene tak, aby to pochopil aj uplny zaciatocnik, trpezlivost za desiatich, pochopenie, perfektne planovanie, zrozumitelny postup a navazovanie roznych krokov vyuky a, na rozdiel od toho, co som pocula, ze sa v autoskolach deje velmi casto - nikdy sa nestalo, ze by na mna zvysila hlas. Dagmar je naozaj skvela - skvela zena, ridicka, ucitelka a manazerka!

Autoskoly som sa bala od puberty, s NOBE to bol skvely zazitok! Na hodiny som sa tesila, po hodinach som odchadzala nadsena a tesila som sa dokonca aj na skusky - ktore som v Prahe dala na prvykrat :)

Za vsetko velmi dakujem a prajem autoskole len to najlepsie!
Mila R.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Mila R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Žádný stres,nikdo na vás neřve.Super přístup a domluva. Zkoušky jsem udělal hned na poprvé bez problémů. Doporučuji! Líp jsem si vybrat nemohl.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: Blahovec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy jsem se bála vstupu do autoškoly, ale hned při první hodině teorie v této autoškole ze mě vše opadlo a odcházela jsem plná pozitivní energie. Všichni učitelé jsou přívětiví a zodpovědní. Kvalita výuky je opravdu vysoká. Děkuji. :-)
vloženo: 19. srpna 2016
vložil: Kateřina Šindelářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé dobrý, ale auta maj jak z pravěku.
vloženo: 25. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, výborný přístup a příprava na zkoušku a přizpůsobení se časovým možnostem.Paní Nosková výborná instruktorka. Vřele doporučuji.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Eva Opelova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni učitelé Autoškoly Nobe jsou moc milí a výuka i jízdy se nesou ve velmi přátelském, pohodovém duchu. Byl jsem překvapen, že na mě při jízdách nikdo nekřičí. Počet hodin teorie i jízd je dodržován, tzn. že za vámi zaplacenou částku se vám dostane vše, co bylo inzerováno. Z mojí strany naprostá spokojenost.
vloženo: 28. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nobe Praha osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nobe Praha - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje