Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nobe Praha - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Nobe Praha

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <


   Nemůžu být víc spokojenější s výběrem, tato autoškola mi vždy vyšla maximálně vstříc. Rodinná firma - s dlouholetou tradicí, která učí lidi s láskou a velice jim záleží na tom, aby mladí lidé uměli perfektně řídit! Btw pan Vitouš - nejelpší učitel! Díky
vloženo: 12. července 2018
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


   Určitě bych Autoškolu Nobe doporučila , jak jejich přístup a vycházení vstříc . Naučili mě rychle jezdit a zkoušky na jedničku na poprvé .
vloženo: 12. června 2018
vložil: Andrea Freisslerová,


   Určitě bych Autoškolu Nobe doporučila , jak jejich přístup a vycházení vstříc . Naučili mě rychle jezdit a zkoušky na jedničku na poprvé .
vloženo: 12. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Skvělé a hlavně bez stresu! Flexibilní časy učitelů. :)
vloženo: 8. května 2018
vložil: Tom Vot, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole se mi líbilo a s instruktorkou Dagmar jsem byla velmi spokojená
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Jaroslava Týmalová ,


   Udělal jsem si u NOBE profesní průkaz a byla to skvělá zkušenost. Nedokážu si představit, že by nás někdo dokázal lépe připravit na všechny záludnosti provozu a chytáky komisařů. Totéž myslím platí (dle toho co jsem měl možnost vidět a slyšet) také pro žadatele o řidičák sk.B. Učitelé tu jsou skvělí trpěliví a důslední profesionálové. Přesvědčte se sami, vřele doporučuji.
vloženo: 30. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu sem si vybíral dlouho. Sem velmi rád, že sem si vybral zrovna autoškolu Nobe. Je tam velmi výborný přístup. Hned na první hodině od Pana Patrika Noska šlo vidět, že zájem ke svým žákům má a náležitě tak vedl hodinu nee jen, že si to odříkal a pak nás rychle vyhodil to vůbec, ale vzal to humorným projevem a taky vtipnýma historkama. To pak ta hodina utíká úplně jinak a je pak vetší pozornost. Takže jako teoretické hodiny byly vtipné a hodně se dalo naučit za mě 100%. Na jízdy mě byl přidělen pan Slávek výborný instruktor nemám ani jedno slovo co bych mu mohl vytknout. Při jízdě byla sranda hodně jsme se bavili, ale také mě vysvětlil v klidu když sem něco udělal špatně a důkladně jsme to probrali. Naučil mě velmi dobře řídit. Když sem šel na písemné zkoušky tak paní Dagmar vše vysvětlila co dělat a nedělat a čemu se nejvíce vyhýbat a dala takovou tu odvahu :) Za mě perfektní autoškola a velmi ji doporučuji nevím jak v ostatních městech, ale v Praze úplně TOP. Děkuji autoškole za velmi kladný přístup.
vloženo: 27. března 2018
vložil: Martin Dvořák,


   Naprosto výborná autoškola! Byla jsem nadšená z milého a zodpovědného přístupu. Lektorka mi vždy vyšla vstříc, byla trpělivá a ochotná. Do autoškoly jsem se bála přihlásit, ale zde ze mě obavy hned opadly, ke zkoušce jsem byla připravena výborně a do autoškoly se dokonce těšila. Mohu jedině doporučit! :)
vloženo: 23. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   naprosto skvělá vynikajici autoškola. skvělý tým hlavně paní učitelko Dagmar. ano dám velký plus a doporučuji.
vloženo: 7. března 2018
vložil: hatem marouf,


   S autoškolou jsem byla spokojena, jak hodiny teorie, tak jízdy s Dagmar byly super, ve všem vycházeli vstříc, doporučuji :)
vloženo: 18. prosince 2017
vložil: Alex Šulcová,


   Autoškola, kterou bych se nebála doporučit přátelům. Profesionální přístup s pochopením k začátečníkům a velmi snadnou komunikací ohledně plánování lekcí.
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


   S touto autoškolou jsem spokojená,p. Kolárský je dobrý učitel a pani Dagmar je anděl .Dohromady jsou všichni učitelé dobrý tým.Tuto autoškolu doporučuji všem.
vloženo: 2. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Výborný prístup, rýchle jednanie, dalo sa dohodnúť, príjemná teoria aj jazdy
vloženo: 15. září 2017
vložil: Adam Macejka,


   S autoškolou NOBE mám velmi dobrou zkušenost! Skvělý přístup od paní lektorky Dagmar. Vždy mi ve všem vyšla vstříc a oceňuji, že byla vždy trpělivá. Je to skvělá lektorka. Určitě autoškolu NOBE doporučuji!!!
vloženo: 15. září 2017
vložil: Jana Šuterová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurenční kvalita ve všech ohledech. Velice oceňuji možnost zvolit si délku kurzu podle vlastních potřeb i s ohledem na cenu (17-ti denní kurz 13 800,-), která je v podstatě srovnatelná s cenami kurzů jiných autoškol, kde je však doba trvání kurzu minimálně dvakrát delší a dle mého názoru méně efektivní kvůli dlouhým pauzám mezi jednotlivými jízdami. Zároveň naprosto klidný a chápající přístup paní Dagmar, která vše vysvětlí a naučí každého dle jeho potřeb. Při výběru znovu bych neváhal ;-)
vloženo: 10. května 2017
vložil: Jiří Vondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super kurzy! Skvele lektory (za celou doby jizd mel jsem zkusenost se 4 lektory), vstricne, klidne, umeji vsechno dobre a pochopitelne vysvetlit. Vubec zadny problem v komunikaci i pres to, ze jsem cizinec. Zkousku jsem udelal na 1. pokus. Doporucuji vsem)

&#1057;&#1091;&#1087;&#1077;&#1088; &#1082;&#1091;&#1088;&#1089;&#1099;! &#1053;&#1080;&#1082;&#1072;&#1082;&#1080;&#1093; &#1087;&#1088;&#1086;&#1073;&#1083;&#1077;&#1084; &#1074; &#1082;&#1086;&#1084;&#1084;&#1091;&#1085;&#1080;&#1082;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080; &#1089; &#1083;&#1077;&#1082;&#1090;&#1086;&#1088;&#1072;&#1084;&#1080; &#1080; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1081; &#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1086;&#1081;. &#1054;&#1073;&#1098;&#1103;&#1089;&#1085;&#1103;&#1102;&#1090; &#1074;&#1089;&#1077; &#1076;&#1086;&#1089;&#1090;&#1091;&#1087;&#1085;&#1086;, &#1087;&#1086;&#1085;&#1103;&#1090;&#1085;&#1086; &#1080;, &#1075;&#1083;&#1072;&#1074;&#1085;&#1086;&#1077;, &#1089;&#1087;&#1086;&#1082;&#1086;&#1081;&#1085;&#1086;. &#1056;&#1091;&#1089;&#1089;&#1082;&#1086;&#1103;&#1079;&#1099;&#1095;&#1085;&#1099;&#1084; &#1076;&#1088;&#1091;&#1079;&#1100;&#1103;&#1084; &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1083;&#1072;&#1075;&#1072;&#1102;&#1090; &#1080; &#1072;&#1089;&#1089;&#1080;&#1089;&#1090;&#1077;&#1085;&#1094;&#1080;&#1102; &#1087;&#1077;&#1088;&#1077;&#1074;&#1086;&#1076;&#1095;&#1080;&#1082;&#1072;,&#1074; &#1089;&#1083;&#1091;&#1095;&#1072;&#1077; &#1085;&#1077;&#1086;&#1073;&#1093;&#1086;&#1076;&#1080;&#1084;&#1086;&#1089;&#1090;&#1080;!)) &#1051;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086; &#1103; &#1089;&#1076;&#1072;&#1083; &#1101;&#1082;&#1079;&#1072;&#1084;&#1077;&#1085;, &#1074; &#1080;&#1090;&#1086;&#1075;&#1077;, &#1089; &#1087;&#1077;&#1088;&#1074;&#1086;&#1075;&#1086; &#1088;&#1072;&#1079;&#1072;.
vloženo: 1. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice doporučuji, paní učitelka, kterou jsem měla byla velice milá a ochotná se mnou cokoli zařídit či domluvit, a co je nejdůležitější, naučila ! Ostatní učitelé byli také velice milí.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Irena R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela autoskola!!! :)

Cely priebeh, od pociatocnej komunikacie, cez vyuku a skusky si neviem vynachvalit.

Skvela organizacia, ludsky pristup - (podpora, pozitivna motivacia, pochvala), a pre mna osobne - najlepsia mozna ucitelka Dagmar: vsetko vysvetlene tak, aby to pochopil aj uplny zaciatocnik, trpezlivost za desiatich, pochopenie, perfektne planovanie, zrozumitelny postup a navazovanie roznych krokov vyuky a, na rozdiel od toho, co som pocula, ze sa v autoskolach deje velmi casto - nikdy sa nestalo, ze by na mna zvysila hlas. Dagmar je naozaj skvela - skvela zena, ridicka, ucitelka a manazerka!

Autoskoly som sa bala od puberty, s NOBE to bol skvely zazitok! Na hodiny som sa tesila, po hodinach som odchadzala nadsena a tesila som sa dokonca aj na skusky - ktore som v Prahe dala na prvykrat :)

Za vsetko velmi dakujem a prajem autoskole len to najlepsie!
Mila R.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Mila R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Žádný stres,nikdo na vás neřve.Super přístup a domluva. Zkoušky jsem udělal hned na poprvé bez problémů. Doporučuji! Líp jsem si vybrat nemohl.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: Blahovec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy jsem se bála vstupu do autoškoly, ale hned při první hodině teorie v této autoškole ze mě vše opadlo a odcházela jsem plná pozitivní energie. Všichni učitelé jsou přívětiví a zodpovědní. Kvalita výuky je opravdu vysoká. Děkuji. :-)
vloženo: 19. srpna 2016
vložil: Kateřina Šindelářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé dobrý, ale auta maj jak z pravěku.
vloženo: 25. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, výborný přístup a příprava na zkoušku a přizpůsobení se časovým možnostem.Paní Nosková výborná instruktorka. Vřele doporučuji.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Eva Opelova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni učitelé Autoškoly Nobe jsou moc milí a výuka i jízdy se nesou ve velmi přátelském, pohodovém duchu. Byl jsem překvapen, že na mě při jízdách nikdo nekřičí. Počet hodin teorie i jízd je dodržován, tzn. že za vámi zaplacenou částku se vám dostane vše, co bylo inzerováno. Z mojí strany naprostá spokojenost.
vloženo: 28. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nobe Praha osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nobe Praha - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje