Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Petra - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Petra

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petra < <


   Chtěla bych poděkovat panu Stánskému za jeho ochotný přístup, smysl pro humor a hlavně TRPĚLIVOST, kterou s semnou měl. :D. ¨

Líbila se mi i forma výuky, kdy jsme nemuseli sedět někde v učebně a učit se barvy semaforu, jako moje kamarádky v jiné AŠ. ;)
Normálně si sednout v Mekáči a probirat to s semnou, blbcem, pěkně po lopatě :D.

Doporučuji, :)

Simča (Od Dominika) :)
vloženo: 24. října 2014
vložil: Simča, emailová adresa nezveřejněna


   Chtěla bych poděkovat panu Stánskému za jeho ochotný přístup, smysl pro humor a hlavně TRPĚLIVOST, kterou s semnou měl. :D. ¨

Líbila se mi i forma výuky, kdy jsme nemuseli sedět někde v učebně a učit se barvy semaforu, jako moje kamarádky v jiné AŠ. ;)
Normálně si sednout v Mekáči a probirat to s semnou, blbcem, pěkně po lopatě :D.

Doporučuji, :)

Simča (Od Dominika) :)
vloženo: 24. října 2014
vložil: Simča, emailová adresa nezveřejněna


   Velká spokojenost, pan Stránský vycházel ve všem vstříc, zodpověděl jakýkoliv dotaz a vše ochotně a rád vysvětlil. Nemůžu zapomenout na uvolněnou náladu a skvělý přístup po celou dobu jízdy. Autoškolu Petra doporučuju všemi deseti! :)

vloženo: 22. října 2014
vložil: David z gymplu:D:), emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Davide, dekujeme za Vase MILE hodnoceni, nase PREMIE,/100 procent TESTY a bezchybna jizda/ kanystr PHM, asi benzin-:), je Tva, -:)a k tomu na fb dohodnem jeste jizdu do Ostravy:D, at se dari v osobnim zivote a preji USPESNE pokracovani studia na Vami vybrane VS:DD

reklamace na vyuuku asi nbudou, ale tlf. znas-:)


   Velká spokojenost, pan Stránský vycházel ve všem vstříc, zodpověděl jakýkoliv dotaz a vše ochotně a rád vysvětlil. Nemůžu zapomenout na uvolněnou náladu a skvělý přístup po celou dobu jízdy. Autoškolu Petra doporučuju všemi deseti! :)
David z gymplu:D:)
vloženo: 22. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Je to skvělé si pěkně pokecat v autoškole v přijemě uvolněné atmosféře s panem stránským. Jsem rád i za ty služby navíc kterými jsem mohl zlepšit práci na jeho pc. Jsem rád i za delší cesty do ostravy kdy sme se střídali ve více lidech ,takže jsme si i pekne pokecali a taky probrali spoustu otazek na testy :D Díky pane stránský :D
vloženo: 19. října 2014
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu jsem si vybral podle recenzí a opravdu jsem neudělal chybu. Po celou dobu kurzu panuje s panem Stránským pohoda, také bylo skvělé, že jsem byl vyzvednut doma, nebo na mnou určených místech a domů jsem se opět odvezl. Tuto autoškolu mohu všem vřele doporučit a pane Stránský, Vám bych chtěl poděkovat za perfektní výuku a do budoucna popřát mnoho zdaru :-) S pozdravem Honza Kuzník (Vávrovice) ;-)
vloženo: 17. října 2014
vložil: Jan Kuzník,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: HONZO, preji Vam uspesne dokonceni "vejsky", a vhodne uplatneni:D, jezdilo se mi s Vami opravdu DOBRE-:), pokud by byl prbl., tel. znas,...., jooo a dekujeme za TO, ze jste byl u nas SPOKOJEN-:), zatim:DD


   Pan František mě velmi dobře připravil na zkoušky :) oceňuji časovou flexibilitu a osobní přístup - rady ze života do života :) navíc super cena a příjemné prostředí při výcviku - rozhodně doporučuji - své zkoušky jsem dal napoprvé a na 100% :) díky moc, přeju hodně štěstí do budoucna - snad se ještě potkáme, s pozdravem Albert (Opava)
vloženo: 8. října 2014
vložil: Albert, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: potesil jsi me, ALBI,
je TO cca 2. mes.co jsme meli ZKOUSKY, ale je FAKT, ze jsme TO, dali napoprve a TEST na 100 procent, a vysledek byl "ocenen" premii, kanystr benzinu-:), ale TO neni dulezite:DD, hlavne jste mi udelal RADOST, ze jste byl spokojen s nasi vyukou a celym KURSEM-:)a nezapomnel na NAS-:),
m.j., na Vasi brigosce v Tesku Vam to "sekne" a myslim si, ze zastinite "bezne prodavacky", a to myslim uprimne-:),
kdykoliv se s Vami rad kdykoliv potkam a "pohovorime", ...,at se dari-:)



   Děkuji moc panu Františku Stránskému za pevné nervy při kondičkách.Po 14 letech kdy jsem nejezdila, dokázal nemožné jezdííím!!! Franišku, jste skvělý člověk a učitel.Jsem ráda že jsem při jízdách měla právě Vás. Přeji Vám hodně zdaru a ještě jednou děkuji. Lenka (Háj ve Slezsku, Lekárna)


vloženo: 19. srpna 2014
vložil: Lenka Ž.,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pozdrav do Haje pro ml.pani Lenku leti z Prahy, kde si vyrizujeme pobocku nasi AS.

Jsem rad, ze jsme uspesne "oprasily" par let stary ridicak,..., mate u me jeste slibenou Ostravu, ale jen pokud bude TREBA a myslim, ze TO zvladnete s manzelem SAMA-:)

Mejte se moc a moc f a j n :DD


   Jízdy v autoškole byly vždycky v pohodě, nasmáli jsme se a dobře si pokecali...vím že to semnou není vždy jednoduché, tudíž děkuji panu Stránskému za pevné nervy :D během autoškoly jsme toho hodně stihli...třeba kurz bruslení nebo plavání :D věřím že vás jednou potkám v sadech a na bruslích budete válet! Všechno bylo vtipnou formou a dobře se mi s vámi jezdilo...na autoškolu budu dobře vzpomínat! Děkuji za super zkušenost :D
vloženo: 14. srpna 2014
vložil: Mája z hor, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: zdravim sl. Maju,budouci /milou, chytrou,.., budouci ucitelku,-:),..., napsala si TO moooc hezky, ty NASE kursy, radeji pomlcim, ..., pri plavani,..., az se vydychate, "co jste TO chtel rici-:), a to sem si myslel, ze sakra umim DOBRE plavat-:(, ale mladi a /sportovne zalozena a trenovana zacka da na prdXX,/...., jj,

ses fakt DOBRA, a o tech bruslich, jo, koupil sem chranice-:), a predlatim si u Vas/kurs/:D

ale hlavne, mame PAPIRY,..., na Vas asi nezapomenu, rad Vas uvidim na nasem srazu, /placeno AS/, a at to jezdi, jsme Vam sl. Majo kdispo:DDD, krasny zbytek P R A Z D N I N-:))))


   Po 15 letech rozhodování jsem si konečně vybrala - autoškolu Petra. Bylo to nejlepší rozhodnutí a můj strach z řízení byl překonán! :-) za to děkuji panu Stránskému.
Všem doporučuji. Příjemná atmosféra a skvělý učitel.
Pane Stránský, děkuji za naučení řízení a k pomoci získání ŘP :-) Už si nedovedu představit být bez ŘP.... Zdeňka
vloženo: 31. července 2014
vložil: Zdeňka,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdeni, zdravim na dalku a sem rad, ze nam TO jezdi a ses a bylas SPOKOJENA:D,

zacinali jsme od nuly, prvni jizdy byl "zazitek"-:), ale KONEC perfektni, ZKOUSKY napoprve, a to je dneska "nadstandart"-:)

dle me zkusenosti, pani komisari "pritvrdili", coz je dobre, -jsem presvedcen, ze mnoho byvalich tzv. taky ridicu by DNES asi neprosla-:)

pozdravuj doma a at se dari-:),...,


   Ohodnotit autoškolu s panem Stránským nejde snad jinak než super. Byla jsem velice spokojená, vždycky mi bylo vyhověno a strašně jsme se nasmáli. Při výcviku mi bylo vše teoreticky i prakticky vysvětleno. Dostávali jsme i přezdívky, které nás vždy pobavili. Na závěr nelze nic vytknout, spokojenost nadevše. Doporučuji Tálka
vloženo: 8. července 2014
vložil: Natálie Michalková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: :DD, na dalku zdravim sl.Talku z Prachovniku, "koco" jezdis SUPER,..., bral bych Vas jako asistentku do nasi AS, maxim. spokojenost z Nasi strany, po jiste "nedorozumenosti", my si urcite ROZUMIME:DD, vse dopadlo TAK jak jsme si oba prali,...,/i Tvuj tatka-:)/, do Vaseho podniku rad zavitame a udelame Vam "snad?" trzbu
zatim at TO JEZDI, a drzim palce na VS-:))))


   Sám za sebe přístup pana Stránského je strašně super k žákům autoškoly jízdy probíhaly v pohodovém prostředí a když jsem si nebyl v něčem jistý tak jsem se zeptal a bylo mi v pohodě zodpovězeno a vysvětleno tuto autoškolu bych doporučil všem. Při výuce byla vždy pohoda klídek a také zábava a navíc čeho si vážím tak je to opravdu skvělý přístup a jednání a také atraktivní styl výuky :)
vloženo: 2. července 2014
vložil: Lukáš P. (přestup) , emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim Luky,-:),
jezdil si vyborne, jen jsme trochu prizpusobili Tve,..., /mozna CERNE navyky.../, a bylo vse OKI, pochopitelne DEKUJEME za kladne "hodnoceni", a at, se DARI a mej se, jak CHCES-:), :DD
nase AS je VAM pochopitelne k dispo, ale, jak Te znam, Ty to nebudes ASI potrebovat:DD
ZATIM-:))))


   Všem těm kdo ještě neví jakou autoškolu vybrat, maximálně doporučuji Autoškolu Petra. Sama jsem měla z autoškoly strach už jen tím, že jsem za volantem téměř nikdy neseděla a nemám ráda nervní povahy. Když mi byla tato autoškola doporučena slovy , že pan učitel je pohodář a veselá povaha a budu se na na hodiny jízd těšit - neváhala jsem :) A víte co ? Výcvik v autoškole beru jako skvělé období, kdy jsem se nejen naučila řídit, ale s panem Stránským jsme i při řízení vedli skvělé debaty o všem možném, takže opravdu jak jsem již uvedla a i heslo autoškoly zní - při výcviku musí být pohoda! Za sebe říkám ANO byla :) pan Stránský mi i maximálně vyhovoval co se týkalo jak večerních jízd tak i jízd mimo Opavu, jelikož pracuji v Ostravě, takže díky němu jsem si i natrénovala svoji budoucí trasu do práce :) Takže těm, kdo ještě váhají tak vřele doporučuji :-) :-) :-) Krásný den všem :)
vloženo: 26. června 2014
vložil: Lenka Kallerová ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: zdravim na dalku sl. Lenku i jeji fy. VaK, urcite vyuziji jeji nabidky k "rekonstrukci" ...nasi stare kuchyne,

pochopitelne nase SPOLUPRACE, co by "taxi-vylepseni" ridicskych dovednosti PLATI, a jsme jen a jen radi, ze jste byla, jste a budete do budoucna s nasi "spolupraci" S P O K O J E N A" :DD


   S panem Stránským se mi jezdilo hodně dobře. Byla především pohoda a pan Stránský všechno ochotně vysvětlil. Cena je taky v klídku, nemůžu si na nic stěžovat. Jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu. 100% Doporučuji :)
vloženo: 24. června 2014
vložil: Radim Prášil,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)zdravim Vitkov a jsem rad, ze jste byl Rado spokojeny, ikdyz jsme TO dali prez nejaky TEN opravny pokus, ..., nervozita...,
jezdilo se mi s tebou FAJN a at se dari a preji uspechy ve skole, /vybral sis DOBRE, chemik ma dneska urcite budoucnost....
tel. znas, kdyby NECO-:)


   Autoškola Petra byla jasná volba. Slyšela jsem na ni a na p. Stránském samou chválu a nemohla jsem si vybrat lépe.
Nemyslela jsem si, že by mě mohlo řízení bavit, ale díky p. Stránskému, se kterým byla při jízdách pohoda, sranda, to tak opravdu je. Dnes jsem si vyzvedla řidičský průkaz a konečně se můžu vrhnout na cesty.
Pokud hledáte autoškolu, která Vás bude bavit, a která Vás vše pořádně naučí, zvolte jedině Autoškolu Petra.
vloženo: 15. května 2014
vložil: Míša,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: sl. MISO dik za hodnocni, sem rad, ze jsme TO zvladli, ikdyz, ne na prvni pokus, ale TO asi neni rozhodujici, ...
podstatne je, ze TO mas, ses SPOKOJENA a cejtis se za volantem OKI-:),

plati pochopitelne i pro Vas sl. Miso, v pripade PRBL., sem Vam "kdykoliv" k dispozici, zatim, a at se dari....:DD


   Tuto autoškolu jsem si vybrala z toho že pan Stránský je opravdový kliďas a toho jsem po svém boku potřebovala.:)Člověk je vedele něj naprosto v pohodě. Sice jsem dostala řidičák až na druhý pokus, ale to jen ta nervozita, pan učitel se velice snažil, a vycházel ve všem vstříct. (což dělá málokterá autoškola). :)
vloženo: 9. dubna 2014
vložil: Karol-Slavkov,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:) zdravim Slavkov a pozdrav pro Karol, byla si "jedna z nejlepsich", 2-hy pokus byl jen za "lehky kontakt s chodnikem pri podelnem parkovani,...,", ale jak konstatoval p.KOMISAR, dobra jizda, no na na 2-hy pokus - USPECH :DD
at se dari u matury, pozdravuj naseho spolecnyho /kolegu manazera co nema cas na normalni vyuku/ a at se DDDARI, zatim a rad Vas Karol nekde na silnici potkam a treba na sebe -:)bliknem nebo??? , mej se FAJN-:)


   Tuto autoškolu jsem si vybrala z toho že pan Stránský je opravdový kliďas a toho jsem po svém boku potřebovala.:)Člověk je vedele něj naprosto v pohodě. Sice jsem dostala řidičák až na druhý pokus, ale to jen ta nervozita, pan učitel se velice snažil, a vycházel ve všem vstříct. (což dělá málokterá autoškola). :)
Karol-Slavkov
vloženo: 9. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Na autoškolu Petra jsem dostala výborné doporučení svých přátel a známých a z vlastní zkušenosti můžu říct,že autoškola byla vážně super:)Pan Stránký je výborný učitel se smyslem pro humor, a proto nebyla nikdy nuda :) vždy jsme měli o čem pokecat!:)pan Stránský mi vyšel ve všem vstříc a malé zpožděníčko kompenzoval kávou v meku
;-)Autoškolu můžu všem doporučit budu na ni vzpomínat ještě hodně dlouho a to v dobrém:):)
vloženo: 21. března 2014
vložil: Simča,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)zdravim "stavebku v Opave a budouci ING,ARCH, pamatuju??-:), verim a preju at Ti TO vyjde, mala rada, pokud se nedostanes na poprve, NEVA - NAVAL, pockej ROK, jit na VS kde by Te to /nebavilo..../, nema cenu, je TO skoda roku, ¨...,
jsem rad, ze jste byli SPOKOJENI v AS, Ty i Tvuj pritel, ikdyz TO nebylo napoprve, jizdy s Vami obema byla POHODICKA, myslim TO uprimne, a ohledne te brigady, udelam MAXIMUM, zatim a pozdravuj treba pocestny a mejte se oba FAJN:DDD


   Pro autoškolu Petra jsem se rozhodla na základě doporučení svých známých a přátel,které bylo výborné a můžu říct, že měli pravdu,:)Pan Stránský je výborný učitel se smyslem pro humor, vždy jsme si parádně pokecali a nikdy nebyla nuda!:)pan Stásnký mi vyšel vždy vstříc a malé zpoždeníčko kompenzoval kávou v meku :) !:) prostě a jednoduše v autoškole bylo fajn :) budu vzpomínat ještě hodně dlouho a to jenom v dobrém :) S pozdravem Simča:)))
vloženo: 21. března 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Ridicsky prukaz jsem ze zacatku vubec nechtela. Nakonec jsem si rekla, ze do toho pujdu, ale az ho budu potrebovat. Takova situace samozrejme nastala. Jelikoz mamka tuhle autoskolu velmi dobre zna, sama ji absolvovala, uz bylo predem jasne, ze tam skoncim take.XD Vyuka byla intenzivni, zabavna a nekdy i krapet v nemcine.XD Ke zkousce jsem byla dobre pripravena, ale prvni pokus nevysel, trema zapracovala. Tak sem posbirala vsechny sily a sla bojovat o ten svuj ridicak podruhe a vyslo to. Super zkusenost a jeste lepsi zazitky na ktere budu rada vzpominat. Also..Autoschule ist sehr gut.
vloženo: 21. března 2014
vložil: Michaela,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)Zdravim sl. Misu i maminku, a hlavne pozdrav do HLAVNICE:D, jezdis super a v tom REICHU se urcite neztratis-:), bacha, maji lepsi silnice a "neomezena" rychlost, ale TY se urcite a rada prizpusobis-:)

s nabidkou projizdky /kondicky/, papiry se jeste tisknou/ rad souhlasim, je TO rozumne...,

a co vic prat, uzivej si sveho "mladi a moznosti",...., AS je Vam Misi kdykoliv k dispo:D

...Bei uns verlauft der unterricht auch auf dt....

-:)))


   Jestli chcete na autoškolu vzpomínat v dobrém tak vřele doporučuji AŠ Petra :-) s panem Stránským jsme vždycky skvěle pokecali, vyjde vstříc a malinké zpoždění umí vykompenzovat na výuce a tak :-D Ikdyž zkoušky nevyšly napoprvé tak to nevadilo, protože jsem si kondičky užila stejně jako celý kurz! Kdybych mohla, navštěvuji AŠ dále :-) Děkuji moc za super přípravu na řízení a taky za sponzoring našeho plesu! :-D
vloženo: 18. března 2014
vložil: Denisa Falharová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Posilam pozdrav zakum z Mendlaku, dik za Tvoji spokojenost/ikdyz ne napoprve, ale u Vas me TO obvzlast mrzelo, jezdilas cely kurs na "jednicku", ale kdo NECHYBUJE, at hodi kamenem:D,

Jezdis dost DOBRE, komisar konstatoval, ze TO bylo oki, at Vam vyjde MATURAK, ale ten nemuze nevyjit-:)-:), zname TO... a mej se moc a moc fajn

tak jako pro ostatni, tel. znas a jsme kdykoliv k dispo.-:)



   Pro Autoškolu Petra jsem se rozhodl prakticky hned, když jsem začal přemýšlet o řidičáku. Na pana Stránského jsem od známých slýchal jen slova chvály takže jsem měl jasno :) A opravdu, pan Stránský je opravdu skvělý člověk a učitel. Každá hodina s ním byla super ikdyž šlo do tuhého, protože po boku s takovým člověkem jako je pan Stránský jde všechno s usměvem, pohoda a klid která s ním v autě je, je nenahraditelná a jeho jedinečný styl učení kterým nas vedl je super protože když vás to baví tak se naučíte vše, prostě ŠKOLA HROU je to co můžete od Autoškoly Petra očekávat. Jak jízdy tak zkoušky si domluvíte tak jak Vám to nejlépe pasuje, protože pan Stránský to vždycky nějak skloubí dohromady, na todle je vážně machr :D :D Nikdy jsemm nelitoval mého rozhodnutí a jsem za to štastný, pan Stránský je opravdu skvěly člověk a nikdy na něho nezapomenu protože je nejlepší ;) Díky moc Kubajss
vloženo: 26. února 2014
vložil: Kubajss,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)zdravim na dalku Tebe a S. LAZCE,

byl TO nekdy boj s casem(dnesni mladez ma toho volnyho casu "sakra malo" /skola, brigada, devcata, atd./, ale je fakt, ze jsme TO zvladli, ikdyz ne na 1-ni pokus, ale TO neni rozhodujici, jizdy s Vami, pane, byl pro me odpocinek, pokecali jsme o vsem moznym i nemoznym:DD,

velmi rad Te kdykoliv potkam na silnici a kdyby se cokoliv vyskytlo, znas MOJI odpoved,

problem na silnici neexistuje, vzdy musis najit TO nejlepsi reseni a hlavne rychle, casem budes jen a jen LEPSI a LEPSI
-:)mej se


   Začala bych asi takto,
dost dlouho jsem si namlouvala,že nikdy v životě nebudu a také nechci být řidičkou. Neuměla jsem se dlouho rozhodnout,jestli v mých 43 letech,vůbec ještě dostanu odvahu si udělat řidičský průkaz.Ale po vyslechnutí skvělého doporučení na AUTOŠKOLU PETRA jsem se rozhodla se přihlásit.Děkuji si za to, protože to byla ta nejlepší volba autoškoly.
První setkání s p. Stránským a můj obávaný strach,začínal pomalu ustupovat.Seznamování s autem bylo perfektní,jízdy ještě perfektnější a konec ještě lepší.Začala jsem se moc těšit na další jízdy s p. Stránským,protože jeho profesionální přístup je suprový.Dokáže totiž jízdu zpestřit kapkou humoru.Aby odvedl pozornost z mé hrůzy a děsu z mých očí z toho že něco nezvládnu při jízdě.Ihned mě pohotově, vždy dokázal povzbudit a rozesmát. Když si na některé situace vzpomenu,a to vzpomínám velmi často,s chutí se tomu zasměju.Pana Stránského obdivuji,protože on má totiž opravdu zlaté nervy.A také obrovkou trpělivost a velmi bystré chápání.Chtěla bych, vzkázat všem starším ročníkům a samozdřejmě i mladším ročníkům,kteří se právě rozhodují do které autoškoly se přihlásit.Tak vám vřele doporučuji AUTOŠKOLU PPETRA.
Když jsem to já,která nikdy v životě nechtěla být řidičkou. Nakonec díky p. Stránskému a také díky mému úžasně tolerantnímu
manželovi zvládla.Zvládne to každý.
Manžel chudáček,musel sice poslouchat mé noční můry. V podobě mluvení ze spaní,no naučil se toho díky mě dost(CHA,CHA).Přednosti z prava,spojka, spojka,brzda,no a to nesmím zapomenout na dívání se do zrcátka z prava.I malilinká modřinka.Z točení volantu.Budem mít z této autoškoly opravdu nezapomenutelné zážitky.Děkuji p. Stránský že jsme to spolu zvládli.DÁMY A PÁNOVÉ JÁ JSEM UŽ TOTIŽ ŘIDIČKA.Díky p. Stránskému HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ PARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDA
Takže kdo ještě váváte,neváhejte a přihlaste se i když vám je kapku více roků.S p. Stránským to hravě a z kapkou humoru zvládne.Marci kytičková Kobeřice
vloženo: 17. února 2014
vložil: MARCELA,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: :D, zdravim "PRAJSKO" a hlavne p. Marci,

jsme oba radi, ze jsme TO ZVLADLI, i me bylo s Vami -fajn-, ..., nekdy trochu nervu, ale konec dobry, vsechno dobry-:), oba jsme pro TO udelali MAXIMUM, a jste ridicka a hlavne, rad Vas potkam na silnici a "bliknem" na sebe.

Zaverecna jizda byla SUPER, p. komisar konstatoval, lepsi nez ta mladez, vim, ze to byla drina a pochopeni od manzilka, ktery sem tam "vypomohl", ale,...,jde o vysledek:DD

rad se zastavim na "kafco" a proberem a doresime, ...ale to uz je nase soukromi

zdravim, dekuji za hodnoceni a at se dari v praci-:)


   Jsem s Autoškolou petra velice spokojen halvně s panem učitelem,je to v pohodě člověk,který rád pomůže a dobře se sním pokecá.Autoškolu petra bych doporučil každému :)
vloženo: 5. února 2014
vložil: Michal, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: zdravim na dalku p.Michala a cely Vas "hotel", chtel sem napsat internat:D,

patrils mezi TOP zaky, prbl. neexistoval, parkrat ses odvezl domu, ..., pripadal sem si jako v TAXIKU, vis jak TO myslim, no a TO hlavni, pochvala od p. komisare, ZK napoprve, vse bylo oki-:)

preju uspesnou maturu a nekdy se ozvu az budu potrebovat "sluzbicku", pozdravuj slecnu-:)


   V autoškole Petra jsem byla spokojená. Pana Stránského jako učitele nemůžu vynachválit. Nemusela jsem mít strach, že dostanu vynadáno, když jsem něco udělala špatně. Všechny hodiny probíhaly v naprosté pohodě a naučila jsem se hodně věcí. Na zkoušky jsem byla dobře připravená, jak v teorii, kterou jsme v některých hodinách probírali, tak na jízdy. Vždycky mi pan Stránský vyšel vstříc, když jsem se nemohla dostavit na jízdy včas nebo jsem se potřebovala odvést domů-Můžu jenom doporučit. Skvělá autoškola :-)
vloženo: 31. prosince 2013
vložil: Markéta Bajtlová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)dik za spokojenost, byla si "prima" , nezapomenu, na nase zahajeni JIZD, /OSTRAVA, OPAVA, KRNOV,..., ale zvladli jsme TO, snazili jsme se vyjit vstric, /skoro vzdy/, ikdyz jsem nekdy skripel zubama:DD, prs. pokud by byl problem,/jakykoliv/, tel ZNAS, at se DARI-:)


   Je to spolehlivá auto škola moc sem se tam naučil. Bylo mě naučeno všechno co jsem chtěl a potřeboval.
vloženo: 25. prosince 2013
vložil: Security RKL,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)zdravim nasi "ostrahu" KUBO:D, sem rad, ze jsme TO zvladli, ..., za volantem ses dobrej-:), kanady nejsou nej. boty pro jizdu, ale kdo umi ten umi, preju at se dari, rad se zastavim na RKL a pokecame, zatim-:)


   Tuto autoškolu jsem si vybrala na základě doporučení od mých kamarádů a můžu říct že jsem s výběrem byla spokojená. S panem Stránským v autě panuje věčná pohoda, člověk nemusí mít strach že by dostal vynadáno, když udělá něco špatně. Velkou vyhoda byla ta, že pan Stránský mě vyzvedl kde jsem chtěla a mohla se pak odvést až domů. Nikdy jsem nevěřila že budu řidičkou a najednou už mám zkoušky uspěšně za sebou. Tím bych chtěla poděkovat panu Stránskému a můžu říct že na AŠ Petra budu s radostí vzpomínat :) a věřím že kdo si AŠ Petra vybere, bude spokojeny :)
vloženo: 6. prosince 2013
vložil: Péťa Benková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Peti. jsme radi, ze jste byla u nas spokojena, my take, 100 procentni test a jizdy napoprve, po delsi dobe si nekdo zaslouzil nasi PREMII "kanistr PHM", behem vanocnich svatku Vam ho rad privezu, tel. znate /v pripade jakehokoliv problemu/ a preji Vam, tak jako vsem nasim absolventum vsechno dobre, hlavne mnoho km bez NEHOD:D


   V AŠ jsem byla velice spokojená :) Pán Stránský je velice pohodový učitel s pevnými nervy :)Každá hodina mi velice rychle utekla, tak jako celý kurz :)Kdykoliv jsempotřebovala stačilo se domluvit ap. Stránský mi vyhověl bez problému :) Vřele tuto autoškolu doporučuji :)
vloženo: 6. prosince 2013
vložil: Pavlína,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: zdravim Pavli i tveho brasku, byli jste oba FAJN, ikdyz TO nevyslo napoprve, ale za chyby se plati, ale OBA jezdit umite a rad Vas oba budu potkavat na silnicich a /pochopitelne/ i jinde,..., a rad se neco priucim hl. u BRACHY, preju Tobe pohodovou sefku a brachovi hodne vyhranejch /zapasu/ v tom jeho miromilovnem MMA:DD


   V autoškole Petra jsem byla nadmíru spokojená. Pan Stránský byl vynikající učitel, lekce s ním ubíhaly jedna radost, i jsem se něco naučila :D Těšila jsem se na každou hodinu a z každé jsem si odnesla něco nového. Dále bych ji určitě doporučila. Nemám žádných připomínek.
vloženo: 23. listopadu 2013
vložil: anonym-adéla,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)zdravim sl.Adel i jejiho pritele z opavskeho intru, jsem rad, ze jste si na nasi AS vzpomela a byla spokojena:D

ja na nasi spolupraci taky jen tak nezapomenu, Vase cca 3 ti jizda a hned k Vam do "hor", byla perfekt, preji hezke vanoce Vam obema a at se dari na praxi v opavske nemocnici-:))


   V autoškole Petra jsem byla nadmíru spokojená. Pan Stránský byl vynikající učitel, lekce s ním ubíhaly jedna radost, i jsem se něco naučila :D Těšila jsem se na každou hodinu a z každé jsem si odnesla něco nového. Dále bych ji určitě doporučila. Nemám žádných připomínek.
vloženo: 23. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dnešním dnem 11.11.2013 jsem se stal řidičem,tímto bych chtěl poděkovat (autoškole Petra) panu.ing Stránskému Františkovi za suprový výcvik v autoškole.Nevěřil jsem ,že to zvládnu,ale tento člověk umí odbourat v každém človíčku strach ,trému.Všem doporučuji autoškolu Petra.Ještě jednou děkuji.vaclavikmiroslav@seznam.cz
vloženo: 11. listopadu 2013
vložil: Miroslav,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:) Mirku s Vami byla taky "sranda", ikdyz pred zkousama to bylo tak jako pred volbami p. presidenta, ale MY sme TO ustali, zvladli a na jednicku, daval ste si pozor na 200 procent, ale "proc NE??", ale POZOR velka peclivost a ohledoplnost se dneska bohuzel NENOSI, na silnici jezni /ruzni/ soferi a doporucuju hlavne predvidat, nevis, jaky blbec sedi za volantem pred a nebo za tebou:DD, ale jinak zdravim Tebe a Ostroj a nase dohoda plati, rad se s Tebou svezu na SNEHU a na vanocnim vecirku nesmich chybet-:)))


   Autoškola Petra mi byla doporučena mnohými kamarády. Jsem nadmíru spokojen. S panem Stránským zažijete hodně zábavy v autě, ale i mimo něj.. Termíny hodin jsme si naplánovali hlavně kdy jsem měl čas. Výhoda byla, že pro mě pan Stránský dojel až domů anebo na předem určené místo a nemusel jsem jezdit nikam. Jsem spokojen, zvládli jsme to spolu a Autoškolu Petra všem vřele doporučuji :)
vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: Petr Uvíra,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: zdravim dalsiho ucastnika opavskeho kadru "mladych fotbalovych talentu", pry...-:), ale je TO urcite pravda,..., tesim se, az budu zadat Vas pdp., a Vy budete hrat "nekde jinde a za jiny klub a drobny.., zatim, at To jezdi.:DD



   Jsem stoprocente spokojena, p. Stransky nauci vse pokazde byla zabava a kdyz jsem udelala chybu nerval nikdy vsechno vysvetlil
vklidu. Hodiny jizd i teorie vzdy po dohode i o vikendu. Maximalni
spokojenost, doporucuji
vloženo: 5. listopadu 2013
vložil: klarka upirka, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...zdravim na dalku Klarku "upirku", sem rad, ze jsi byla spokojena, udelala TO napoprve a v pohode:D, dali si kondicku/nekondicku/ uz jako se soferkou, a ukazalas, ze TO umis, co dodat, jen vic TAKOVYCH, jako ses TY, kteri se neboji a umeji si rici co chteji za svy "penizky", a Ty se neztratis, at se dari na "nastavbe", s maturou - mohu pomoci -, pokud bys potrebovala, a rad se s Tebou uvidim,..., treba v Krcme na slibenem pivku-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybíral jsem ze dvou autoškol a rohodl jsem se pro autoškolu pana Stránského což můžu s jistotou říct že byla dobrá volba. Učitel přátelský,vše co potřebujete vám vysvětlí na všem se sním dohodnete. Dá se říct pohodář :).Do autoškoly jsem se i těšil až se zase projedu. Teď už to mám za sebou a je ze mě řidič !! Super autoškola určitě DOPORUČUJI :) !!!
vloženo: 14. října 2013
vložil: Pavel Hrůza,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim p. Hruza, predpokladam, ze jiz jste vlastnikem RP, a preju jako vsem at se dari ve skole, u matury, ale TO bude prochazka "ruzovou zahradou" s Vasim pristupem k uceni,..., a hlavne hodne km bez nehod-:), i ja jsem se na hodiny s Vami TESIL, byla sranda, a rad Te i ostatni uspesne RIDICE uvidim na /vanocnim vecirku/, dam vcas vedet na FB...

Tvoje zk. jizda byla perfekt., tak jako vzdy a na 1-ni pokus, TO se ceni:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybíral jsem ze dvou autoškol a rohodl jsem se pro autoškola pana Stránského což s jistotou můžu říct že jsem si vybral dobře. Učitel přátelský, bez problému na všem se dalo dohodnout. Dá se říct pohodář :).Autoškolu sem bral jako něco na co sem se mohl i těšit a nakonec sme to zvladli a je ze mě řidič. Určitě doporočuju super autoškola !!!
Pavel Hrůza (pawel.hruza@seznam.cz)
vloženo: 14. října 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Stránského můžu jen doporučit,sama sem si jí vybrala na základě hodnocení a taky na doporučení kamarádky.Jízdy vždy naprosto v pohodě,vždy mi pan Stránský vyhověl jak časově,tak i tím,že pro mě jezdil až domů což pro mě byla velká výhoda.Přeju co nejvíce spokojených žáků a ještě jednou za vše děkuji.Eva P.Polom :-)
vloženo: 16. srpna 2013
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: -:)byly prazdniny, "honicka" a reaguji s odstupem, ml. p. Eve preji tak jako vsem pohodu na silnicich, ikdyz sme TO dali na 2-hy pokus, tak sem presvedcen, ze je a bude DOBRA RIDICKA, zdravim oblibenou P.POLOM-/cesta k Vam byla "uzasna", myslim ten zaverecny usek lesem,...,
nezapomenu jak nas vital Vas krasny "prcek", az dorosete, bude mit u nas PROTEKCI:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy jsem si nemyslela, že se stanu řidičkou, a už vůbec ne, že bych zvládla závěrečnou zkoušku napoprvé. Nebýt skvělého, obětavého a profesionálního přístupu naprosto pohodového pana Ing. Stránského, těžko bych to dokázala. Z vlastní zkušenosti jsem se přesvědčila o pravdivosti kladně hodnotících dostupných referencí. Vše v klidu vysvětlí, s naprostým přehledem a úžasným postřehem řeší složité dopravní situace. Rovněž je dobrý psycholog, žákovi dodává sebevědomí, jedná s empatií a se smyslem pro humor. Má rád lidi. Tímto chci panu Ing. Stránskému velmi poděkovat a upřímně ho všem doporučit. Kdo zvolí tuto autoškolu, sází na jistotu. Jana z Brna
vloženo: 15. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Na nasi vyuku "nikdy nezapomenu", sl. Jana vyucujici na prest. gymnasiu v Brne a rychlokurs-intenzivni vyuka probihajici denne, casu jsme meli oba malo, ale ZVLADLI jsme TO na vybornou, prvni pokus-:)) a mohu rici, ze jsem ani na vterinu navahal, ze TO vyjde, ale na silnici clovek nikdy nevi, jsou situace, ktere nejdou natrenovat,...,

spoluprace byla nadstadnartni, no a tesim se na nase dohodnute kond. jizdy OVA a BRNO, dohoda plati za cca cenu benzinu:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, před zkouškama ze mě díky panu Stránskému padl i stres a nervozita. Autoškolu můžu jen doporučit :) Vždy mi pan Stránský vyšel vstříc a příprava těsně před zkouškou byla skvělá! :) Na autoškolu budu ještě dlouho vzpomínat. Nadšení z jízd mi vydrželo až do konce :) Za všechno moc děkuju - jak za rady osobní, tak i ty, které určitě využiju na cestách :)

vloženo: 14. srpna 2013
vložil: Petra Korbelová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: moc dik za "velmi mile a uprimne hodnoceni", ...,zdravim timto CHUCHELNOU a Vam sl. preji vsechno NEJ:DD, byla si fakt SUPER, neni co dodat, kurs bez prbl., vzdy sme se dohodli, /vyzvednuti, teorie, atd., ZK na prvni ter., /SKVELE/, opravdu nadsandart,..., asi mam stesti na same SKVELE zaky-:),
rad Vas uvidim na nasem, srazu, nebo VECIRKU...,
a prs., dej si pozor na OSTATNI ridice,.., -:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, před zkouškama ze mě díky panu Stránskému padl i stres a nervozita. Autoškolu můžu jen doporučit :) Vždy mi pan Stránský vyšel vstříc a příprava těsně před zkouškou byla skvělá! :) Na autoškolu budu ještě dlouho vzpomínat. Nadšení z jízd mi vydrželo až do konce :) Za všechno moc děkuju - jak za rady osobní, tak i ty, které určitě využiju na cestách :)
Petra Korbelová, Chuchelná ( v kopcích :D )
vloženo: 14. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu jsem narazila právě na internetu. Hledala jsem něco levného a právě AS Petra mi byla po přečtení hodnocení ideálem. Pohodový pan učitel, který Vám ve všem vyhoví, zasměje se s vámi, zajde na zmrzku či na kafe je fakt bomba!! A tím nejpříjemnějším pro mě byl taxík až domů.. a že jsem to neměla blízko :-D Dokonce jsem se tady potkala s kamarádem, se kterým jsme nakonec společně a úspěšně udělali závěrečné zkoušky, což bylo super! :-) Tímto bych chtěla panu Stránskému moc poděkovat, za výbornou přípravu na cesty, příjemně strávený čas a skvělé vzpomínky na tento kurz.
S pozdravem Lenka Kotulová, Bělá :-)
vloženo: 19. července 2013
vložil: Lenka Kotulová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ZDRAVÍM Bělou, a Tobe preju krasne prazdniny,..., jizdy s Vama obema/myslim kamarada Martina/, ktery, tak jako TY TO udelal napoprve a bez pripominek p. komisare, smekam pred Vami obema, byla TO "parada" a udelali jste radost pochopitelne hlavne sami sobe, ale i MNE, rad Vas oba uvidim,/na silnici i ..../, pokud by byl prbl., t.c. znate, ....,

at se dari a hlavne POHODA, takova jako byla v AS







POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsem si vybral díky doporučení kamarádů a taky telefonátu s panem Stránským před zahájením kurzu, kde mi vše ochotně vysvětlil. Pan Stránský umí skvěle vysvětlit to, čemu nerozumíte jak v testech, tak i na cestách. Po první jízdě ze mě spadl strach a na autoškolu jsem se těšil. Domluva byla vždy bez problému a odvést se až domů byla velká výhoda. Teď si už jen počkat 2 týdny na řidičák :) Tímto chci moc poděkovat panu Stránskému a popřát mu ať se daří !! a všem doporučit Autoškolu Petra. Nebudete litovat !
vloženo: 3. července 2013
vložil: Martin Nevřela, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Na dalku zdravim /oblibene STRAHOVICE/, ...,co dodat,
i JA sem byl spokojeny, bacha na prvni km, ikdyz sis neco najezdil SAM, pocitej s Tim, ze se po silnicich prohaneji BLBCI-:(((, bohuzel, Tobe a pritelkyni preji hodne KM bez nehod a Vas oba rad uvidim na NASEM vecirk/srazu/, zatim-:))))
a tlf. na me znas-:)))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala právě na základě těchto hodnocení a nelitovala jsem :). Skvělý přátelský přístup, plánování jízd dle mého přání a času, každá jízda pro mě byla skvělým odreagováním. Na autoškolu budu vzpomínat jen v dobrém a skoro mě mrzí, že už je za mnou ;)
vloženo: 15. června 2013
vložil: Lenka Fryčová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: AS dekuje sl. Lende za mile hodnoceni,...,
ale je TO zasluha predevsim Vase, zvladli jsme TO rychle, na prvni pokus /ato se ceni, myslim, ze pani komisari pritvrdili aje TO spravne,....,blbcu co to nekde "dostali za HUBUCKU" je asi spousta, vidime to na silnicich, Opavsko patri mezi nejhorsi okresy - statisticky, pry-:((, ja statistiky nedelal, ale cetl TO v nejakem periodiku..../

jeste jednou AS dekuje a preje tak jako VSEM ostatnim nasim frekventantum hodne km bez NEHOD a tel. sl. znate-:)/pokud by jste se chtela treba svest v zimnim obdobi, snih apod-:), za cenu projeteho benzinu-:)

at se dari i v osobnim zivote


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem se rozhodoval, do jaké autoškoly se přihlásím a jsem rád, že jsem si vybral právě kurz pod vedením pana Stránského. Pohodový, přátelský přístup, který mě až překvapil. Hned ze mě opadl strach z prvního řízení. Individuální plánování jízd, tak, aby to vyhovovalo obou stranám. Stačilo napsat sms nebo zavolat a bylo domluveno co a jak. Projeli jsme se i po dálnici nebo spojili 2 jízdy a podívali se třeba do Polska. Po domluvě jsme v rámci jedné jízdy zašli dokonce i na ryby (i když zrovna nebraly). Autoškolu Petra jsem doporučil všem přátelům, kteří plánují stát se řidiči a věřím, že budou spokojeni stejně jako já. :)
vloženo: 14. června 2013
vložil: Michal Ngo,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim na dalku "vysokoskolaka Michala", s Vami jsem se opravdu nenudil, kurs i ZK v POHO-:), neco sem se priucil i na rybach, ikdyz tenkrat /fakt/ nebraly, nevysla nam TA akce na prehradu, ale TO se dohodnem, jsem rad, ze Ti TO jezdi, ses spokojenej, at se dari na VS, a nekdy vyrazime na ryby, rad Vas "hodim" za volant a UVIDIME jak ses zlepsil a "neco" se zase priucim z Tvych rad ohledne ...jak nahodit a co dat, aby BRALY-:))) atd.,
zatim se mej-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola u pana Stránského je prostě super!!! vstřícné plánování, super přístup, každá jízda pohodová nálada, což hodně odbourává nervozitu, hlavně před zkouškama a za to děkuju :) jízdy sice až napodruhé, ale to jen díky mé blbosti...panu Stránskému přeji ještě mnoho úspěšných a spokojených absolventů :) AŠ Petra doporučuju Všem!!! Ondra
vloženo: 27. května 2013
vložil: Ondra,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: AS zdravi na dalku Ondru z KATERINEK, jezdils SUPER, jen sme to museli "doladit" pro p. komisare, ale zvladls TO /super/, a rad VAS Ondro potkam na nasich silnicich a rozhodne se nebudu za Vas pane stydet, protoze TY jezdit umis:DD, Tobe nemusim rikat, at si das bacha na prvni km, protoze "ses rozumnej"..., zatim, at se dari a tel. ZNAS-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem dokončil autoškolu u pana Stránského a mohu ji všem doporučit. Při jízdách pro mě vždy pan Stránský dojíždel tam kde jsem potřeboval a časově mi vyšel vždy vstříc. Výuka byla naučná a zábavná. S autošklou Petra jsem byl spokojen...Autoškola Petra byla dobrá volba :-)
vloženo: 5. května 2013
vložil: Patrik L., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim Prajsko a na dalku tebe Patriku, perfektni vykon, ZK na poprve, skoda, pral sem Ti NASI premii, /kanystr benzinu/, ale k tomu Vam pane chybel test na plny pocet bodu, ale i tak "klobouk dolu" pred Vasi jizdou,...,at se dari a v pripade potreby tel. ZNAAAS:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem dokončil autoškolu u pana Stránského a mohu ji všem doporučit. Při jízdách pro mě vždy pan Stránský dojíždel tam kde jsem potřeboval a časově mi vyšel vždy vstříc. Výuka byla naučná a zábavná. S autošklou Petra jsem byl spokojen...Autoškola Petra byla dobrá volba :-) S pozdravem Patrik L.
vloženo: 5. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ....Dodatecne Pato dekuji za TO, ze si byl spokojen a tak jako vsem, at se PANE dari:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Petra je báječná. Nemusíte se bát. oceníte přátelský, až otcovský přístup. Nic není problím, vše se vysvětlí a hlavně naučí. Komenský by měl radost. V AŠ Petra je to opravdu ,,škola hrou."
Oceňuji vstřícnot, časovou flexibilitu, nesmírnou ochotu Pana učitele i cenu výcviku.
Takže pokud hledáte AŠ kde se nebudete stresovat, bát a se vším Vám pomohou, VŘELE DOPORUČUJI.


vloženo: 13. dubna 2013
vložil: Sarah, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Na dalku zdaravim sl. Sarah, preju uspesne pokracovani na VS, ZK z jizdy napoprve, testy byly na 2 hy pokus, ale TO nas ...nemuze ROZHODIT, kdo nechybuje, at "hodi kamenem" a ...., ale ses /soferka/ a na prvni POKUS-:), a TO je opravdu moooc dobreee-.))...posilam pozdarav na PRAJSKO-:)



POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Petra je báječná. Nemusíte se bát. oceníte přátelský, až otcovský přístup. Nic není problím, vše se vysvětlí a hlavně naučí. Komenský by měl radost. V AŠ Petra je to opravdu ,,škola hrou."
Oceňuji vstřícnot, časovou flexibilitu, nesmírnou ochotu Pana učitele i cenu výcviku.
Takže pokud hledáte AŠ kde se nebudete stresovat, bát a se vším Vám pomohou, VŘELE DOPORUČUJI.
SARAH

vloženo: 13. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže, vůbec nevím čím začít! Opravdu bomba tohleto! :)
Měla jsme velký, zdůůrazňuji velký strach z AŠ, ale po první hodině s p. Stránským vše opadlo! Úžasný člověk, skvělý učitel!
Opravdu jsem se na jíízdy těšila!
Jeho lidský přístup a flexibilita jsou úúžasné!
Kromě dobrého výcviku AŠ vám poskytne i velmi milý lidský příístup a podržíí vás před zkouškama, když nejste úplně ve své kůži!Dělá pro své žáky opravdu MAXIMUM!! :)
Mohu opravdu všem doporučit! a kdo příjde, nebude litovat!, to mi věřte :)
Leňula
vloženo: 15. března 2013
vložil: Leňula, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Leni, preji Ti at Ti Tvuj "nevsedni" humor vydrzi, uspesnou maturu/ale Ty /ukecas/ kazdyho a pohodove pokracovani na VS.

A vyber auticka nech klidne na mati, nezapomen, kdo plati, mam moznost do toho MLUVIT, vis jak TO myslim.

Rad si udelam cas a s ENI skocime zas treba na kafco...

At se dari:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda že jsem si vybrala právě tuto autoškolu. Nikdy nebyl žádný problém, při jízdě absolutní pohoda.Vřele doporučuji a děkuji za všechno panu Stránskému.:))
vloženo: 4. března 2013
vložil: Denda :),

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: sl. Deni preji at ji POHODA provazi cely zivot, na spolupraci s Deni budu vzpominat jen v dobrem, a preju uspesne zvladnuti matury a uspesne pokracovani,...,ale o Vas se nebojim, Vy se neztrazite:DD, a hodne km bez nehod,..., rad Vas uvidim na nasem srazu-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byl sem spokojený :-)
vloženo: 10. února 2013
vložil: Radim ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ráďo, diky za hodnocení, pozdravuj "opavské mrazírny" a hlavně ať TO jezdí, pochopitelně bez nehod-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem si vyzvedla řidičský průkaz a jsem už 100% řidička! A za vše vděčím AŠ Petře! Pan Stránský má ke svým žákům moc milé chování, je obětavý a klidný a hlavně naučí perfektně jezdit. Jízdy s AŠ Petra byla jedna velká radost:) Vřele doporučuji všem! :)
vloženo: 30. ledna 2013
vložil: Jakšová Markéta, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Slecno Market, hlavne si TO v klidu oslavte, povedlo se nam TO, oc jsme usilovali, ZK napoprve a v predstihu pred Vasim "drahym", ktereho timto pozdravuji a Vam obema hodne km pochopitelne bez NEHOD-:), jo a zdravim KOBERICE-:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu můžu určitě jen doporučit. Pan Stránský je skvělý instruktor s ochotou a trpělivostí vždy vše vysvětlit a pomoci nám. Moc bych mu chtěla poděkovat za jeho fajn přístup, což se týká hlavně vyzvednutí a odvozu domů, popř. na místo, kam jsem potřebovala. A nejvíc si cením jeho podpory při zkouškách. Bylo to super a na autoškolu s panem Stránským budu určitě ráda vzpomínat :).
vloženo: 25. ledna 2013
vložil: Zuzana Slámová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: sl. Zuzce pochopitelne dekujeme za mile hodnoceni, jsme radi, ze byla s nami spokojena a citila se "dobre" nejen pri vycviku, ale i pri ZK, o TO nam jde predevsim,...,radi se s Vami uvidime pri JARNIM srazu potencialnich i byvalych a budoucich zaku nasi AS, dame vcas vedet-:), prejeme hodne uspesnych prvnich KM, a tel. ZUZI znas, /help/ linka je bezplatna a muzes pochopitelne kdykoliv-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nejlepší autoškola!! Pan Stránský je dobrý učitel, má svatou trpělivost a perfektně vysvětluje veškeré otázky kterým nerozumíte. Snad 1000x mi připomínal , že se mám dívat do toho pravého zrcátka :-D . Zkoušky bez problému ;-) vřele doporučuji :-)
vloženo: 19. ledna 2013
vložil: Michaela,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: slecna Misa nejen dobre jezdi, ale je i vyborna kucharka/m.j./, jeji novorocni gulas byl perfekt. a na nektere nezbylo....,

co dadat, perfektni spoluprace, na nektere jizdy se neda ZAPOMENOUT, Ostrava byla super-:)),

at TO jezdi a nase AS je Vam pochopitelne tak jako vsem ostatnim absolventum vzdy k dispozici, zatim


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mé strany spokojenost největší. Autoškola se vám snaží maximálně přizpůsobit, jak časově, tak i s ohledem na vaše řidičské zkušenosti. Pan Stránský mě naučil zvládat provoz, tak ani jezdit ve větších městech mi nedělá problém. Při zkouškách vás podrží ;) Zdravím z Brna! Ať to jezdí
vloženo: 31. prosince 2012
vložil: Jiří Adámek,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pane Jiri, pozdravujte "krasne" BRNO, je TO mala Praha a at se dari a sem rad, zes byl spokojen s nasim rychlokursem, dali sme TO napoprve a plnym pravem, mej se fajn a tlf. znas-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Petra mohu všem vřele doporučit! Pan Stránský je skvělý učitel, vtipný a hodně trpělivý, je ochotný a udělá pro žáky vše, co je v jeho silách. Při jízdě je skvělá a klidná atmosféra, dokonce je i možnost pouštění si vlastní hudby (což hodně oceňuji). Kdybych měla někomu doporučit nějakou autoškolu, určitě by to byla tato a pokud má někdo strach z řízení, tak se nebojte, pan Stránský vás všechno naučí a ještě přidá užitečné rady. :) Ještě jednou děkuji panu Stránskému za skvělou přípravu na zkoušky. :)
vloženo: 27. listopadu 2012
vložil: Aneta Strakošová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ....slecne Anet hlavne prejeme at To krasne, jeji auticko nenabora-:), ale pamatuju si, zes jezdila super, takze Vas rad budu potkavat na SILNICICH:DD


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Stránský je super...nevím co bych tady vice psala jak to tady píše mnoho lidi...určitě bych ho doporučila takovéj přístup jako má on nemá žádná autoškola..všechno vysvětli a naučí uplně skvěle tak aby jsme to pochopili..fakt zlatéj člověk
vloženo: 15. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: AS dekuje i za anonymni hodnoceni, /a pokud je kladne a takto krasne, uprimne napsano/, myslim, ze nezbyva nez jeste jednou podekovat anonymni /asi slecne/, za TO, ze byla spokojena s nasi vyukou,...,.

Pro Vas slecno X.Y., plati, to co pro ostatni: pokud by byl pbl., nas tel. znate, staci zavolat-:), at se D A R I, na silnici i v osobnim zivote, Vase AS PETRA


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup ,ochota ,přátelské jednání ,prostě nejlepší autoškola jaká může existovat,uvolněná atmosféra,pohoda.P.Stránský skvělý instruktor.
vloženo: 30. října 2012
vložil: Nikča,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Niky, dekujeme za Vasi spokojenost a Vas zodpovedny pristup, ikdyz byly jizdy napodruhe, stane se, nikdo neni dokonaly, sem rad, ze jsme zvladli Ostravu, nak. centrum apod., hodne uspechu pani vedouci...,rad se prijdu podivat a neco nakoupit, at se dari-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokial by sa ma niekto spýtal aku autoškolu by som doporučila, tak rozhodne práve Autoškolu Petra.
Atmosféra v tejto autoškole je výborná, uvolnená, p.Stránsky je úžasný inštruktor, s ktorým sa dobre jazdí. Ako velké plus by som podotkla, že si vás vyzdvihne doma a taktiež vás vždy doveze domov. Časová flexibilita a výborný individuálny prístup ku každému žiakovi.
Osobne som prešla k nemu z inej autoškoly a nelutujem, pretože ma výborne dopripravil k skúškam, ktoré mám už úspešne za sebou, za čo mu VELMI DAKUJEM.
vloženo: 24. října 2012
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: zdravim sl.Moniku a jsem rad, ze jsme TO dotahli do uspesneho "konce", a usetril Vas urcite "dalsich" neuspesnych pokusu, protoze TEN nas zacatek, to byl MASAKR, ale za to Vy nemuzete-:). Autoskola p.Ing. Tiche asi nebyla ta nejspravnejsi volba.

Hodne km bez nehod a pozdravujte na Prajsku :D


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli někdo zvažuje, u které autoškoly si udělat řidičák, tak neváhejte a volejte Stránského! Jeho autoškola není jen parádní, ale i nadstandardní :-) Fakt dlouho jsem se odhodlávala udělat si řidičák a měla jsem z toho strašný strach a díky p.Stránskému teď opravdu nechápu, proč jsem si ho neudělala dřív :-)

Kurzy probíhaly v naprosté pohodě, časově podle dohody žáka/instruktora, p.Stránský mě vyzvedával nebo po skončení hodiny zavezl tam, kde jsem potřebovala (byt, práce apod.)a na zkoušky jsem byla připravena na 100% (a podle toho taky dopadly ty výborné výsledky :-)

PS: Pane Stránský děkuju děkuju děkuju děkuju děkuju děkuju děkuju ..... děkuju!!! Luci (dárek :-D)
vloženo: 23. října 2012
vložil: Lucie Kováčová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ja taky Luci dekuju za TO, ze jste byla spokojena, neco sem se priucil /z Vaseho pohledu -kantorskeho-:)-, ...

Jsem rad, ze tzv. darek k Vasi promoci splnil ucel a hlavne, Franta nezapomnel a dluhy PLATI.

Tu dalnici dame uz se sl. ridickou, tesim se-:), preju Vam hodne spokojenych "zacku"-:)-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Petra můžu všem vřele doporučit! :) Pan Stránský je skvělý, přátelský a upřímný člověk. Na závěrečné zkoušky mě skvěle připravil jak teoreticky tak i prakticky:) Vždy byl ochotný přijet na místo, na kterém jsme se dohodli. Udělal pro mě vše, co bylo v jeho silách a za to bych mu chtěla strašně moc poděkovat! :) Na tak skvělý kurz budu ještě dlouho vzpomínat! :) ještě jednou děkuji za vše a všem tuto autoškolu DOPORUČUJI! :)
vloženo: 21. října 2012
vložil: Klárka ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim Klarusku, i Vy jste byla "skvela".
pristup perfekt, dotazy zadny, kontrolni test na 99,9 procent, jen vic takovejch zaku, a pokud nahodou budete delat A plus, mate u nasi AS "SALE".
Rad Vas, tak jako ostatni uvidim na nasem letosnim vanocnim vecirku-:)
At se dari...


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen doporuřit , větší ochotu a snahu něco naučit jsem nezažila !! :))
vloženo: 27. září 2012
vložil: Denisa, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ....oml. se, ze jsem nepodekoval Deni, za Vasi SPOKOJENOST-:)
at se dari-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem můžu jen a jen doporučit,na zkoušky jsem byla perfektně připravená a to hlavně proto,že pan Stránský je skvělý člověk.Vše vysvětluje zábavnou formou a vždy mi vyhověl.Nemám co dodat hodnotím na 1*. Pozdravuji z Pusté Polomi (kytičky) ;)
vloženo: 16. září 2012
vložil: Markéta Laryšová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená,pan Stránský je skvělý člověk,dokáže zábavnou formou vše vysvětlit, takže jsem byla dobře připravená,ale také je velice ochotný a cokoli jsem potřebovala,tak mi vyhověl.Opravdu VELKÁ SPOKOJENOST. :)))))))))))))(KYTIČKY) ;) Děkuji
vloženo: 16. září 2012
vložil: Markéta Laryšová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Taky sem rad, ze sem Te poznal, "kyticky" rostou a TAXI stale plati, ale uz asi nebude zapotrebi-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako bývalý absolvent mohu autoštkolu Petra jedině doporučit.Individualní a vlídný přístup ke studentům dělá z pana Stránského výborného instruktora. K tomu ještě časová flexibilita a výborná cena.Frantovi děkuje a zdraví žák z Dolního Benešova.
vloženo: 12. září 2012
vložil: Petr Baránek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá atmosféra, individuální přístup, nejlepší cena a časová flexibilita jsou hlavní atributy této autoškoly. Za sebe mohu říct: "Rozhodně neváhejte, ušetřete si stres z jiných autoškol a pojďte sem!:-)".

P.s. Ještě jednou díky za dobře odvedenou práci, Franto!
vloženo: 1. září 2012
vložil: Ivo,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim na dalku "budouciho" pravnika, rad vyuziji Vasich sluzeb,...,

verim, ze tez za primerenou cenu-:)), ale hlavne hodne Ivo!!! km bez nehod a rad se s Tebou sejdu a pokecame, mej se a preju pohodu v osobnim zivote/jen Ty vis jak to myslim/, nekdy TO holt nevyjde, ale neni vsem dnum konec...., zatim


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Petra a konkrétně s p.uč. Stránským jsem byla nad míru spokojená. Delší dobu jsem hledala pro mě vhodnou, klidnou autoškolu, do které bych se přihlásila a po doporučení mých přátel jsem neváhala, přihlásila se, a pak také ani nelitovala. Tuto autoškolu mohu všem jen a jen DOPORUČIT. Pan učitel je skvělý, umí naučit a správně připravit. Udělal, co bylo v jeho silách a jsem mu za to neskutečně vděčná :)
vloženo: 8. srpna 2012
vložil: Eliška Kovalčíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že tato autoškola bude vyhovovat určitě všem a budete do ni rádi chodit jako já. :) Perfektní domluva a nejlepší připravenost na zkoušky. I pan komisař je pohodový chlap, takže se není při zkoušce čeho bát. Byl jsem i v jiné Opavské autoškole a tohle bylo 100x lepší. Všem kdo chce v pohodě a bez stresu zvládnout kurz autoškoly nej doporučuji!
vloženo: 18. července 2012
vložil: Daniel,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Tak jako ostatnim frekventantum prejeme hodne uspechu za volantem a v osobnim zivote-:)).
Za hodnoceni - vrely dik, i Vy jste mel na skvele spolupraci svuj podil- a plati TO,co pro vsechny ostatni, ze pokud by byl prbl., tel.znate a staci zavolat,zatim-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Stránského mohu všem jen doporučit. Z řízení jsem měla docela velký strach, protože jsem asi před 6 roky dělala řidičák u jiné opavské AŠ, a po mnoha vyhazovech u zkoušek jsem to vzdala. Ani jsem nedoufala, že budu někdy v životě řídit. Kurs s panem Stránským ale probíhal velmi pohodově a v přátelské atmosféře, takže jsem se na hodiny vždycky těšila a hodně se naučila. Zkouška dopadla na poprvé výborně, takže chci takto moc poděkovat. Nedovedu si představit lepší autoškolu! :)
vloženo: 6. července 2012
vložil: MUDr. Barbora Kubíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Stránského mohu všem jen doporučit. Z řízení jsem měla docela velký strach, protože jsem asi před 6 roky dělala řidičák u jiné opavské AŠ, a po mnoha vyhazovech u zkoušek jsem to vzdala. Ani jsem nedoufala, že budu někdy v životě řídit. Kurs s panem Stránským ale probíhal velmi pohodově a v přátelské atmosféře, takže jsem se na hodiny vždycky těšila a hodně se naučila. Zkouška dopadla na poprvé výborně, takže chci takto moc poděkovat. Nedovedu si představit lepší autoškolu! :)
vloženo: 6. července 2012
vložil: MUDr. Barbora Kubíková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: sl. Bare preju krasne posledni prazdniny pred /spitalem/, byly to pohodove jizdy, dekuju za profes. osetreni meho synacka/usetril sem za pohotovost-:)/, neco sem se priucil z Vaseho oboru a rad namirim jizdu za sl. doktorkou, ale radeji na "treba kavu".
Bohuzel nejste prvni, ani posledni, ktera byla u konkurece nespokojena a nedokoncila, prestoupila, ev. TO resila jinak.
Preji jen same spokojene pacienty a treba se potkate se svym byvalym /hodnym/instruktorem, ktery byl na Vas pred temi cca 6 ti roky "prijemny" a ,...,ja napr. nezapominam a ridim se heslem "bozi mlyny..."
-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu každému doporučit. Pan Stránský si vždy našel čas aby vyhověl žákovi. I přes to, že jsem v jiném městě na internátě a volné jsem mívala jen víkendy,nebyl to problém. Kurz začínal a končil u mého baráku, takže jsem nemusela řešit dojíždění. Hodiny probíhaly vždy za pozitivní nálady, a když jsem udělala velkou chybu, nebylo na něm znát, že by se nějak rozrušil. Všechny moje chyby mi řádně vysvětlil, procvičili jsme je, a mohli jsme se chystat na zkoušky. Můžu říct že jsem byla perfektně připravena a na zkoušce jsem jen zakrývala úsměv. Testy a technika, parádně vysvětlené, i člověk který k tomu nemá cit to pochopí a dokáže si to pak i představit(člověk by si mohl pomalu i spravovat sám auto :D ) Služby podle mě jsou nadstandartní. Takže proč váhat nad jinýma autoškolama?
vloženo: 19. června 2012
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...preji uspesne dokonceni studia, patrila si k tem NEJ...zakum, proste paradni jizdy, ale nezapomenu na nasi jizdu po dalnici,...,privalovy dest a Ty :" ...ja nic nevidim...", ale zvladli sme to a do OLOMOCE dorazili-:), at se dari


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výběr autoškoly jsem zvažoval dlouho,po přečtení recenzí a doporučení na autoškolu Petra jsem byl rozhodnut pro tuto autoškolu... Mohu směle napsát že jsem byl nadšený,pán učitel Stránský mě toho mnoho naučil a pomohl mi orientovat se v provozu. Dal mi moho rad a podělil se semnou o jeho bohaté skušenosti které nyní jako řidič uplatním v provozu. Výuka probíhala naprosto skvěle přijel si pro vás domu při jízdě probíhala naprostá pohoda sranda i smích a vždy ste se odvezli i domů. Vždy se ke mě choval mile a veškerou látku mi vysvětlil perfektně,takže jsem byl skvěle připraven na závěrečné zkoušky. Tuto autoškolu musím jen a jen chválit a vřele všem doporučuji.
vloženo: 14. června 2012
vložil: Martin z Bolatice,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravim "PRAJSKO" a hlavne Martina, na tebe se neda zapomenout-:), nase dohoda PLATI, hodne uspechu a ,....,ty vis sam


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky v této autoškole jsem byla perfektně připravená a zvládla jsem je napoprvé. Velkou výhodou je, že vás vyzvedne doma, nebo před školou a odvezete se opět domů, nebo kam potřebujete. Pan Stránský je velmi přátelský a rád vám se vším pomůže a má se všemi velkou trpělivost.
Doporučuji každému! :)
vloženo: 27. května 2012
vložil: Annie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky v této autoškole jsem byla perfektně připravená a zvládla jsem je napoprvé. Velkou výhodou je, že vás vyzvedne doma, nebo před školou a odvezete se opět domů, nebo kam potřebujete. Pan Stránský je velmi přátelský a rád vám se vším pomůže a má se všemi velkou trpělivost.
Doporučuji každému! :)
vloženo: 27. května 2012
vložil: Annie, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Sl Enni taktez preji hodne km bez nehod, zk.napoprve, bez prbl., parada.
Rad Vas budu potkavat na silnici-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole Petře nemohu nic vytknout. Hlavně přístupu a chování pana Stránského. K žákům se chová nejlépe,jak umí a líbí se mi,že se skoro nikdy nenechá vytočit z míry. Další plus dávám stylu učení techniky či testů. Sám pan kantor ví,že je to úplně zbytečné,učit se to zpaměti,proto vždy všechno řekne svými slovy - hlavně je POCHOPITELNÉ! A v té hlavně Vám to zůstane a vždy si všechno logicky odvodíte. Třetí plus dávám za to,že pan Stránský vždy odpoví na dotazy a nikdy Vás neodbyde. Čtvrté plus si zaslouží za jeho vstřícnost k žákům,stačí napsat panu Frantovi SMS a do hodinky stojí před Vašim domem. Zpátky samozřejmě se znova odvezete domů. Teď jen vyčkat na závěrečné zkoušky a pak hurá na silnice! Sl. Silvík:)
vloženo: 21. května 2012
vložil: S., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...slečna Silva mi /NÁM/ UDĚLALA RADOST, ŽE JE SPOKOJENA,...,NA ZK JE MYSLIM PRIPRAVENA PERFEKTNE,...,JEN TROCHU OTALI SE ZAV. ZKOUSKAMI-:), CHCE SI TO "ASI" JESTE V AS. TROCHU PRODLOZIT-:),PROC NE???,JSEM PRESVEDCEN, ZE zk DA NAPOPRVE,...,ZA HODNOCENI RADI DEKUJEME.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit hlavně díky osobnosti pana Stránského. Tento naprosto pohodový, klidný člověk je ideální učitel pro lidi, kteří sice řidičák mají, ale už dlouho dlouho nejezdili a mají obavy usednout za volant (jako já). I díky němu nemám už takový strach sedět za volantem a konečně opět jezdím.
Děkuji moc! Dáša K.
vloženo: 18. května 2012
vložil: Dáša K., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: p.Dáše z Opavy děkuji za "poděkování",stačily nám tuším 3 kondičky a veselá p. Dáša se zase vrátila "mezi" řidiče,...,AŠ Petra přeje hodně km bez nehod-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji Autoškolu Petra. Byla jsem spokojena opravdu se vším. Nejvíce však s tím, že není žádná zbytečná teorie, kde bychom trávili hodiny zavření v učebně. Je to naprosto zbytečné. Cokoliv jsem potřebovala, pan Stránský zodpověděl a poradil. Má skvělé vztahy se svými žáky, což velmi oceňuji!!! Vždy přizpůsobil jízdu tak, aby mi to co nejvíce vyhovovalo a vždy mě odvezl domů, což se v jiných autoškolách moc nestává. Pan Stránský je klidný, obětavý a fajn člověk :-) Pokud chcete pohodovou autoškolu plnou srandy, volte právě tuhle :-) Nikol
vloženo: 26. dubna 2012
vložil: Nikol, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Sl.Nikol na dálku děkuji za její spokojenost, ZK dopadly jak jsme předp., tj na 100 % /testy na 50 B./ K tomu není co dodat, jen TO, že byla PERFEKTNÍ!
Jen na vysvětlenou pro ostatní potenciální žáky: pokud je dobrá atmosféra při výuce, žák spolupracuje a nefláká se,tak i teorie může připadat jak procházka "růžovou zahradou", u nás rozhodně nepředčítáme Zákony, nepouštíme "staré diapozit.,techniku učíme zábavnou formou na vozidle, kde i talent-netalent na techniku pochopí,co je ,...pojistka,žárovka,upevnění lana,hever a kam ho dát a proč,...atd...,
žák se může 5 x zeptat a po 6-té je mu odpovězeno,...,zkratka neděláme z nich "blbce"-:),žádný učený z nebe NESPADL, a něčekáme, že To budou umět sami.
To by nemuseli chodit do AŠ.
Sl. Niky přeji, ať Vaši žáci /na praxi nezlobí/,ať vyjde VŠ, pochopit. nejdřív matura.
A dejte si hlavně pozor na té Vaší "motorce", hodně km bez nehod-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Petra u pana Stránského je výborná.
Momentálně mám před zkouškama, jezdím sama a cítím se velice dobře.Sem tam se svezu s kamarády a s rozjezdem nemám problémy i kdy mi to pán Stránský neschvaluje. Čekám už jen až mi bude 18 a můžu jít na zkoušky.
Myslím si že se zkouškama nebudu mít problém, Těším se jen na Dálnici Ostrava.
vloženo: 15. dubna 2012
vložil: Katiie Hendrychová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: sl. Káče děkuju, že je "spokojená", já jako -učitel-,jsem taky spokojen s jejím přístupem...,vidím, že JI to baví, jezdí perf., na to, že má odježděno cca 70 % jízd, tak bych se nestyděl ji předvést na ZK, /poch. po doježdění všech jízd/.
techniku pilujem a nebojím se, že by neuspěla,/přeztože je slečna kadeřnice a technika je pro ní "trochu vzdálená". ....,.
S jízdami tzv. NA ČERNO pochopitelně NESOUHLASÍM!!!, ale nemůžu Vám to zakázat.-:(
Prosím, buĎte rozumní a počkejte si, až ten řidičák budete mít v "packách"!!!!
Vystavujete postihu toho,kdo Vám umožnil se svést, a pochopit. sami sebe, ŘP Vám nikdo nesebere, ale dostanete zákaz řízení, pokutu a to za to svezení opravdu NESTOJÍ!!!!
Je mi jasné, že TO naše TZV. zlatá mládež zkouší,zkoušela, a bude zkoušet, /je v tom asi trocha adrealinu/... .
PROSÍM nedělejte TO. Děkuji.
sl. Káče přeju hodně pohody ve škole a ať JI zájem o výuku vydrží do zkoušek.
Připomínám, že v případě úspěšnosti u záv. zk "prémie" kanystr PHM plati-:)
ať se daři i ve Vašem studiu na její škole ve Vítkově.
Vaše AŠ PETRA


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Stránský je úžasný člověk, velmi kamarádský, rozumný a plně chápe dnešní mládež.
Výuka v autoškole je na první dojem perfektní ale se všemi kamarády jsme se shodli na tom, že jsem po zkouškách nebyli schopni se ani rozjet.
Proto nedoporučuji!!! při autoškole máte dojem že jste dobrý řidič ale ve skutečnosti vůbec neřídíte. Pravdou je že zkoušky byly bez problému ale myslím že všichni cítili pomoc se spojkou, minimálně!!!
Proto nedoporučuju, jdete raději někam kde na vás budou ječet ale naučí vás opravdu řídit!!!!!i když autoškole je jen začátek!!!

vloženo: 24. března 2012
vložil: DAN, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...hodnocení nepsal /s největší pravděpodobností/bývalý žák naší AŠ, ale viz hodn. ze dne 6.června loňského roku, nejmenovaná,ale známá opavská AŠ...,hloupé a možná trochu ubohé,...,nespokojení žáci reagují opravdu, ale opravdu jinak....,
Ostatní reakce frekventantů - myslím, že vypovídají o OPAKU -:)
Pisateli,/autoškole/ přeji hezký večer a ať na SVÉ žáky "ječí" a možná je něco naučí?!?
Pochopitelně všem budoucím žáků přeje naše AŠ pohodovou jízdu bez nehod a hlavně rychle zapomeňte na svého "ječícího" kantora, -dle mého názoru /křik a ječení do výuky NEPATŘÍ/,...,
:D


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Petra u pana Stránského mohu jen doporučit. První hodinu jsme sedli hned za volant, což je super se od začátku do toho dostat, je to lepší než se divát na 4 hodinový film, jak řídit, který nám je více méně k ničemu. Praxe je mnohem důležitější.
Autošokla mi bude chybět, byla tam sranda, pan Stránský je super člověk, i při horších situacích umí být v klidu. A co je lepší než se učit v pohodovém prostředí, kde na vás nikdo nekřičí a vše vám několikkrát vysvětlí. V jízdách nám vždycky vyhověl, podle toho jak se nám to hodilo, mohli jsme se zavést i domů. Pokud se chcete naučit řídit a zažít trochu srandy, popř. poznat nové lidi určitě si vyberte Pana Stránského ;)
vloženo: 13. března 2012
vložil: Ivet, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: nezbývá než poděkovat sl. Ivet za hodnocení, suše kodstatuji, že na výsledku se podílejí obě strany, t.j. AŠ a ŽÁK, Ivet byla perfektní, zodpovědná, možná až někdy přepečlivá, ale to vůbec nevadí, vzhledem k tomu, že na "černo" nejezdila tak musím konstatovat, že sem byl překvapen jak jízdy -perf. zvládala-, "ZK abs. na poprvé, tuším, že o 1 bod ji utekla naše prémie, t.j. kanystr benzínu, ale o to jistě NEJDE, AŠ ji přeje hodně a hodně km. bez nehod a "pochopitelně kdykoliv bezpl. servis,radu, konzultaci
apod.,...ať se daří,....


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu všem mohu vřele doporučit, nemám, co bych vytkla. Pan Stránský je naprosto úžasný člověk, neustále v dobré náladě, pohodový, usměvavý, vtipný a strašně sympatický pán. Super přístup, všem se věnuje maximálně. Bydlím několik km od Opavy, po každé jízdě mě zavezl domů. A k tomu všemu super cena, co více si přát.
S pozdravem, Míša, gympl.
vloženo: 13. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: pro sl.Míšu..., platí to co pro sl. Ivet, obě jste byly perf., ZK. jste dělaly společně, obě jste absl. na poprvé a s pochv. p. komisaře, bez probl...,při ZK.panovala - pohoha, žádný stres-, ..., 4-tá, 5-tá rychl., žádné courání, prostě perf. řidičky,..., rozhodně se nebudu BÁT, Vás potkat na silnici ..."tak jako jiné AŚ své žáky ...- nechci
jmenovat,...,-ani se za Vás nebudu stydět!!!,-pro vysv.!!! reaguji na jistou AŠ z Opavy, která své žáky nechce na silnici PRÝ potkat,..., asi má černé svědomí, že je NIC nenaučila a šlo JI jen o peníze,...."nevím ale je to dle mého názoru hloupé a neseriózní,...
byly jste perf. a rád Vám bude naše AŠ k dispozici radou, ev. technickou pomocí, když se dostnete do nesnází, což se "bohužel", někdy čerstvým abs. AŠ stává, tel. znáte, ať se daří... i v osobním životě a v přípravě na VŠ,-:)))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    co bych mohla dodat myslim si, že za tu cenu to stojí.Nemám žádne problémy ,mám zrovná před zkouškou a jsem přesvědčená že to dám na poprvé. :)) Martina Opava
vloženo: 7. března 2012
vložil: Martina Opava, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ZK jsme zvládli z techniky, jízda SUPER, ale ty testy!!!, uteklo nám TO, myslím o 2 nebo 3 body, žádná tragédie, po dohodě dáme několik bezpl. konzultacích a "není co řešit", předv. na ZK. se u nás ZATÍM neplatí., věřím, že sl. Martinka TO na podruhé DÁ!!!-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Po špatných zkušenostech s autoškolou Nemo jsem potkala pana Stránského, se kterým jsem po několika jízdách ten řidičák nakonec opravdu udělala. Teď jezdím bez problémů, skvěle mě naučil. Je velmi ochotný a se vším vám pomůže, nenechá vás ve štychu. S ním máte jistotu, že ten řidičák fakt dáte, jde mu opravdu o vás!(a vůbec ne o peníze jako ostatním autoškolám). Přijede pro vás, ať jste odkudkoli, můžete se s ním domluvit kdykoli vám to vyhovuje.
Mohu jen vřele doporučit. Zdravím Vás :) :)
vloženo: 29. února 2012
vložil: Tran Thi Thu Ha,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: BOHUŽEL musím konsatovat, že sl. HA, studentka Gymnásia má PRAVDU, výše jmenovaná AŠ ji "opravdu" připravovala na stále opr. ZK, potažmo nový kurs za dalších, nevím, ale cca 8-9 000.- Kč, park. neprocvičováno, 4-tá rychlost, možná(jednou???), pátá TABU, není to hloupé,??? a úmyslné??? "kde se to má žák naučit, když ne v AŠ, ale jde o pohodlnost a nebo schválnost(!!!), a čekat až p. komisař, pochopitelně PRÁVEM vyhodí -žáka-, když něco neumí,ale za žáky ODPOVÍDÁ AŠ, pokud není žák připraven!!!
, tak ho SLUŠNÁ AŠ nepředvede na ZK..., tak by to mělo BÝT,..!!!, u nás to tak funguje, nejde nám o výhazovy, ale o spokojenost ŽÁKU, ...-:))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Stransky je uzasny clovek.Neustale dobra nalada.Prijemne vystupovani.Vse vas nauci i kdyby jste nechtely.Semtam nejaky vtip a nikdy se nenudite.Pan Stransky mi dal do zivota hodne a jsem mu za to vdecny.Autoskola Petra je ta nejlepsi autoskola jakou jsem si mohl vybrat.Doporucuji vsem :)
vloženo: 14. února 2012
vložil: Daniel Schwarz,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: dík za Váš názor a hodnocení, já Vám přeju "klasika" hodně km. bez nehod a pohodu v osobním životě/ať vyjde ta práce v uniformě a hodně úspěchů mezi provazi v ringu/, rád se přijdu podívat....,zatím


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Usednout poprvé za volant bylo pro mě dost stresující. Jakmile jsem se ale seznámila s panem Stránským, vše ze mě spadlo :) Jeho trpělivost, řidičské rady, zpestřená výuka a neustále dobrá nálada působí na člověka velice pozitivně.
Děkuji za všechno!
vloženo: 28. prosince 2011
vložil: Aneta :),

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...zdravím Palestýnu a posílám pozdrav sl.Anetě s přáním "mnoha km bez nehody" pro Vás a Vašeho (tanečníka),rád jsem Vás oba poznal a konstatuji, že spolupráce v AŠ byla perfektní.
Přeji hodně úspěchů v r. 2012-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Usednout poprvé za volat bylo pro mě dost stresující. Jakmile jsem se ale seznámila s panem Stránským, nervozita ze mě spadla :) Jeho trpělivost, řidičské rady, zpestřená výuka a věčně dobrá nálada působí na člověka velice dobře.
Děkuji moc za všechno!
Aneta OA :)
vloženo: 28. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem pokročilejšího věku a představa nastoupit do kurzu a rozjet vůbec auto byla absurdní. Tyto obavy se hned v začástcích rozplynuly, a to zásluhou majitele a zároveň instruktora této autoškoly, který měl se mnou, než mě všechno naučil, velkou trpělivost a dovedl mě ke zdárným závěrečným zkouškám.
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: Danuše Klímová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...děkuji za hodnocení ml.p.Klímové.
Testy,technika,jízda napoprvé...,perfektní,..!!! .
Můj komentář: p.Dana si přikoupila tuším 2 kond.jízdy cca.150.-Kč,po mém doporučení,(řekl bych pro větší svoji jistotu ohl. jízd."to,že byla pokročil. věku,myslím, že nebylo rozhodující, ale mezi "děckama cca 18 r.si tak mohla připadat",na výuce teorie byla opravdu přikladem včem !!, hlavně těm mladším...,jsem opravdu rád, že zvládla ZKOUŠKY napoprvé, a mohu jen popřát mnoho km. bez nehod...


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem pokročilejšího věku a představa nastoupit do kurzu a rozjet vůbec auto byla absurdní. Tyto obavy se hned v začástcích rozplynuly, a to zásluhou majitele a zároveň instruktora této autoškoly, který měl se mnou, než mě všechno naučil, velkou trpělivost a dovedl mě ke zdárným závěrečným zkouškám.
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byly jsme nadmíru spokojeny,jak s panem učitelem tak s cenou.Jízdy jsme vetšinou končily ve škole nebo doma navíc nám pan učitel ve všem vyhověl. Mužeme jen doporučit,bylo to vážně bezva markéta a Marie Dolní Benešov
vloženo: 6. prosince 2011
vložil: Marie a Markéta Holletschkové,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...mě nezbývá než poděkovat děvčatům z D. Benešova...za spokojenost a akční přístup...,,musím kostatovat,že,byly akční,zvědavý,...,a hl. měly zájem se "opravdu něco naučit" sl. Markéta má u nás kanystr plný benzínu "vánoční akce" -bude předán osobně-,jen více takových žáků...DĚKUJI za důvěru-:)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá spolupráce s panem Stránským. Skvělý přístup k žákům, pohodová atmosféra, ochota, trpělivost, rozumná cena. Myslím, že to byla ta nejlepší možná volba autoškoly.

100% DOPORUČUJI!

vloženo: 9. srpna 2011
vložil: Andrea Teichmannová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji... a přeji pohodový začátek Vaší "éry řidičky",hodně štěstí,AŠ Petra


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji těm,kdo se nechtějí nic naučit,kdo si chce ježdění autem předem znechutit
vloženo: 6. června 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: ...papír snese vše,"anonym je anonym",hodnocení je tak NEGATIVNÍ, že nevěřím, že to napsal frekventant naší AŠ...,že by od/ne/spokojené konkurece, od které (jsem fér a nejmenuji,ani nepomlouvám, tak jako ostatní...) přešlo několik žáků k nám. Na vysvětlení uvádím, že byli záměrně připraveni!! na VÝHAZOVY a ev. následný kurs, t.j. opět zapl. 100% kursovného /m.j.:rozjezd do kopce-neučen, 5 tá rychlost TABU - 4 tá vyjímečně, parkování ani náhodou...hodně hloupé,že...?
V AŠ - Petra je standart: zač. a ukonč. jízdy dle možností /v 90%/na přání žáka,jízda do Ostravy /tramvaje/,v souč. době nabízíme jízdu po dálnici,rychlokurs v ceně klasic. kursu,...,opravdu to chceme žákům ZNECHUTIT ???

Reag.učitel a zároveň majitel AŠ Petra-Ing.Stránský/abs.ČVUT - a Pedag.fak.Ostrava,praxe jako lektor a učitel na SŠ...
Pro ANONYM "taky přeji hezký večer", jo a příště se srač.. podepiš:-)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vynikající přístup ze strany p. Stránského. Pro žáka přijede až před dům a samozřejmostí je i odvoz domů.Předává praktické znalosti a né jako někteří, jen znalosti naučené z knih. Výborný přístup p. Stránského je důkazem, že i v dnešní době jsou učitelé schopni žáka něco naučit a předat mu spoustu rad a zkušeností. Autoškolu Petra mohu jen doporučit. Roman-Štěpankovice
vloženo: 1. října 2010
vložil: Roman Rásocha,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: "děkuji" Romane a za všechny další,DĚKUJI, které jste mi "doporučil" z PRAJSKA ...., ať se daří, rád se s Vámi potkám a ...pokecáme,,,,-:)), třeba o "tvých zkušenostech" z prvních km., ale náhodou sme se střetli na benzínce, a sem rád, že není prbl., zakže FAJN, a rád Vás potkám znovu a bude víc času na POKEC...,-:)))


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi individuální přístup ke každému žákovi, neuvěřitelná ochota pana Stránského. Zcela určitě mohu doporučit
vloženo: 7. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: děkuji všem za zhodnocení /kladné i záporné/,chvála se hezky čte/poslouchá/, ale i kritické hodnocení má svůj význam. Vždy je co zlepšovat ve výuce a přístupu k žákům(složení žadatelů je velmi! různorodé od vy/ne/vyučených,středoškoláků,někdy studentům VŠ až po ty dříve narozené) a náš cíl je vždy stejný:udělat MAX pro to, aby jste za své penízky získaly nejen "papíry",ale i návyky jak se chovat na silnici a pokud možno 1-ní rok a prvních cca 10 000 km neborat!!! a to je to gró, co je naším cílem.
Proto jsme zařadili noční jízdy, jízdy do Ostravy, po dálnici, na přání prakt. údržbu(v rámci dnešních možností)-výměna kola,dopl.a kontr. provozních kapalin,kontrola hl. drážky dez. a tlaku, připojení přívěsu/vozíku/ atd. .
A z tohoto důvodu prosím NEPIŠTE jako anonym, rádi se s Vámi spojíme a nabízíme bezpl. KONZULTACI.
V každém případě AŠ Petra děkuje všem i těm méně spokojeným frekventantům za Váš NÁZOR a přeje jízdy bez nehod.-:)



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petra osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petra < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petra - navigace


upozornit na chybné údaje