Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Pristaš - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Pristaš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pristaš < <


   Do autoškoly pana Pristaše jsem se přihlásil, protože to mám blízko z domu a nechtěl jsem chodit nikam daleko. Jiné kritérium výběru jsem předem nerozmýšlel. Za tuto volbu jsem nyní velice rád a autoškolu hodnotím kladně a mohu rozhodně doporučit. Ohledně teorie jsem byl velmi spokojený. Vše bylo vždy řádně vysvětleno, na případné otázky jsem dostal jasnou odpověď. Vzdělávací videa byla přínosná a ještě jsem si jich pár dohledal v rámci samostudia. Doporučenou učebnici jsem zakoupil přímo v autoškole včetně výukového CD, kde se daly najít všechny potřebné informace včetně vzoru závěrečného testu. Ten jsem na magistrátu splnil na 100%. V rámci praktických jízd jsem zkoušel jak benzínový tak i naftový motor, což hodnotím jako veliký přínos a dobrou zkušenost. Navíc mi to usnadnilo rozhodování při výběru a koupi nového auta. Jízdy s panem Pristašem byly pohodové a klidné. Když jsem udělal chybu, tak mi srozumitelně vysvětlil, co bylo špatně a zároveň poradil, jak to příště udělat správně. Vždy mi vyhověl, když jsem chtěl něco procvičit (kruhové objezdy, odbočování v křižovatce vlevo, parkování, apod.) nebo zkusit určitou trasu (z domova do práce, atd.) Závěrečnou zkoušku z jízdy jsem splnil na poprvé. Raději jsem si ještě přikoupil pár kondičních jízd, protože budu vozit malou dceru a manželku. Autoškolu hodnotím velmi dobře a rozhodně doporučuji pro ty z Vás, kdo hledáte seriózní a slušné jednání a velmi kvalitní výcvik.

Martin Triebenekl
vloženo: 22. ledna 2018
vložil: Martin Triebenekl,


   Není to tak dlouho, co jsem navštěvoval tuto autoškolu. V první řadě chci říct, že jsem s výběrem autoškoly dlouho váhal, hledal jsem podle ceny, ale kdesi jsem se dočetl, že levné autoškoly dohánějí cenu drahými opravnými zkouškami nebo na dokupovaných hodinách, a když mi nikdo nic jiného nedoporučil, tak jsem si řekl, že to tady zkusím. Naprostá pohoda, vše do detailů vysvětleno, žádné zvyšování hlasu nebo dokonce výsměch, že něco nechápu. A na hodině teorie mi dokonce nabídli kafe. Jízdy probíhaly nejčastěji na Praze 8 a 9, ale byli jsme i na Žižkově, Vinohradech nebo na magistrále. A když jsem se nesměle zeptal, jestli bych si nemohl vyzkoušet cestu z domu do školy, protože tím jsem chtěl pak začít, nebo Líbeznice, kam jezdíme s maminkou do zahradnictví, bez problémů mi instruktor ve všem vyšel vstříc. A ještě musím zmínit auto, kterým jsme jezdili, i když při výběru autoškoly hrálo zanedbatelnou roli, tak teprve zpětně, když už jsem vyzkoušel vícero aut, umím ocenit jednoduchost ovládání, rozjíždění, všude samá automatika a pohodlí. Však taky při prvním seznámení s vozidlem jsem si připadal jak v letadle. Takže všem doporučuji a ještě jednou moc děkuji za bezproblémové získání řidičáku,
Honza
vloženo: 9. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


   Za měsíc to bude rok, co jsem začal dělat autoškolu u pana Pristaše.
Jízdy probíhaly v okolí Ládví, Kobylis a Proseka. Jezdili jsme od semaforu k semaforu, takže jsme se tím pádem nikdy pořádně nerozjeli. Pan Pristaš chtěl, ať jezdím 40-45km/h, že mi to jako začátečníkovi stačí a že víc není po Praze třeba. U zkoušek se to příliš nevyplatilo, jelikož jsme měli komisaře, který nebyl z Prahy a jel jinou trasu, než je časté.Chtěl jet po rychlostní silnici, kde se mělo jet 80tkou, přičemž mi paradoxně pan Pristaš vyčetl že jedu pouze 45km/h. Byť jsem si doplácel hodně jízd,byly dost monotónní.
Jezdily se trasy, které pravděpodobně budete absolvovat na zkouškách tak, abyste si je projeli a zapamatovali.
Celou dobu jsem z toho měl dojem, že tam jdu zvládnout zkoušku, ne se naučit řídit.
Jízdy probíhaly od prvního do třetího řadícího stupně
s tím, že čtyřku dávat nemusím, že mi to pan Pristaš nedoporučuje, že by bylo složitější podřazovat.
Díky tomu jsem uměl perfektně řadit 1-3, ale ne na 4-5.Na 5tku
jsme jeli jen dvakrát za celý kurz a to na velmi krátkou dobu. Nakonec jsem po opakovaně neúspěšných zkouškách (za což mohla i má nervozita) autoškolu změnil.V jiné autoškole jízdy víc jely, instruktor se mi více věnoval a trasy byly pestřejší. Měl jsem větší pocit, že mi jízdy něco dávají a že řídím.
Nicméně AŠ u pana Pristaše hodnotím jako lepší průměr a to hlavně díky jeho klidnému a vstřícnému přístupu.Jízdy, které jsem si u něj však dokupoval považuji za vyhozené peníze a ztracený čas.

vloženo: 13. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den míle kamarádi chci se rozdělit o přístupů P.Pristaše.Je to naprosto skvely člověk,ma s novačky trpelivost,celyurz probihal klidne.Vše co jsem potrebovala bylo vždy vysvětleno. Presto že jsem z autoškoly melavelky strach,jsem z jejiho prubehu nadčena.!!!!!!VŘELE DOPORUČUJI!!!!!.
vloženo: 24. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skola je super vsem doúporucuji
vloženo: 30. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly pana Pristaše jsem nastoupil po přestupu z jiné autoškoly. Přesto, že
autoškolu nemám ještě hotovou a musím opakovat zkoušku, hodnotím ji i díky předchozím zkušenostech velmi kladně.
Pan Pristaš je slušný, spolehlivý a trpělivý instruktor, vážně si toho cením.

vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ahojki jsem Oli Koko uz jsem jednou psala jednu chvalu za druhou svemu skvelimu uciteli p Pristasovi a ted napishu jeste jednou uz jsem zdala zkousky a p inspektor byl spokojeny z mimi ridicskimi dovednostmi za coz vdecim svemu uciteli .koupila jsem jeste dve vyucujici hodiny na vic abych jeste vic se naucila jezdit abych potom na ceste sama ne citila sebe uplnim zacatecnikem .a urcite napishu jeste jednou jak to mi pujde v aute sami tak se mejte krasne ahojki
vloženo: 30. října 2016
vložil: oli kokonova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ahojki jsem cizinka. V autoskole p .Pristase je fakt rodinna atmosfera a ja se naucila ridit coz je bajecne. ucitel je moudry a rozumi mne vidi gde delam chybu a vzdycki snazi se abych tu chybu opravila vysvetli mne kdyz neco ne rozumim .vrele doporucuji vsem kdo ne ridil nikde auto a se chce naucit skolu p Pristase.jshla jsem do skoly ze srachem ale ted se citim bajecne mam za sebou uz zkousky z teoriji na Bohdalci dala jsem 48 bodu a diki za to p ucitele nestaci jen viucit pravidla ae musite tomu porozumet a to mne pomohl pochopit muj bajecny ucitel ted jeste zbyva skouska z rizeni ale verim ze vshe bude v poradku diki autoskole a samozrejme uciteli vsem preji hezki den .zacka autoskoly OLI KOKO
vloženo: 18. října 2016
vložil: olga kokonova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Pristaš je prostě vynikající.

Dne 20.05.2016 jsem absolvoval závěrečné zkoušky v autoškole pana Pristaše.Všem velice doporučuji tuto autoškolu:-) protože tak klidného člověka jsem v životě nepotkal,vše vám řádně a v klidu vysvětlí a nic ho nerozhodí.Zkoušky jsem udělal hned napoprvé:-) jsem velice spokojen:-)

Moc panu Pristašovi děkuji za jeho trpělivost.

M.Szighardt


vloženo: 20. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Pristaš je velice tichý člověk a musel jsem si na něj nejprve zvyknout - ze začátku jsem měl až výčitky, co jsem provedl, že se mnou nemluví :-D.
Po pár hodinách jsme ale učinili tzv. "break the ice" a komunikace již nebyla žádný problém.
Kurz se mi velice líbil, šlo to samo, dokonce tak, že mi (myslím si, že doteď) pan Pristaš nevěří, že jsem nikdy předtím neseděl za volantem. To dokázal on, že jsem se za volantem cítil tak v pohodě a téměř bez stresu (pohodička, rádio, v létě klimatizace...), díky čemuž to šlo opravdu samo.
Nyní (3/4 roku běžného provozu v Pražských rušných ulicích - pokud nepočítám hodiny autoškoly) mi však došlo, že jsem vlastně na tento provoz nebyl vůbec připraven - jezdili jsme pouze po Kobylisích -> Letňanech, kde moc aut nejezdí. Ano, pan instruktor dělá svoji práci výtečně - připraví nás na zkoušky a projezdí s námi cestu, kterou budeme pravděpodobně absolvovat i s komisařem, ale i přesto, že jsem si zaplatil extra hodiny, nikdy nepřišlo na jízdu do hustého provozu v centru Prahy v odpolední špičce. To ale není problém autoškoly, spíše systému výuky budoucích řidičů v ČR, které vystihl jeden můj známý, který mi řekl: "autoškola tě naučí pravidla, ale jezdit se začneš učit až po získání ŘP". To jsem ale trochu odbočil.

Pokud se tedy opravdu chcete připravit na zkoušky a UDĚLAT je na první/druhý pokus, právě tato autoškola je pro VÁS! Když jsem dělal zkoušky, pan komisař byl velmi vlídný člověk, který navodil přátelskou atmosféru po celou dobu jízdy. Z 8 to neudělali pouze 2, což je 75% úspěšnost! Já jsem s jedním, který to neudělal jel, a ten člověk evidentně neměl ponětí o ceně života chodců přecházejících přes přechod pro chodce a neznal přednost protijedoucích vozidel. Není se tedy vůbec třeba bát zkoušek vedle pana Pristaše.

Ještě jednou mu za úspěšné absolvování v srpnu 2014 děkuji.

Marek P.


vloženo: 17. dubna 2015
vložil: Marek P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte člověka a autoškolu, která Vás dokáže připravit pro vstup do džungle dnešního provozu, pokud máte zkušenosti stejné jako já s neochotou, arogancí a laxností instruktora, kterého nezajímáte vy, ale Vaše peníze, vřele Vám doporučuji pana Pristaše. Hlavně jeho zásluhou jsem dnes dokončil závěrečné zkoušky. Lidskost a ochota Vám pomoci v začátcích až do úspěšného složení závěrečných zkoušek je velkou předností tohoto člověka. Díky klidnému přístupu a minimálním zásahům do řízení (pokud není třeba) si jízdy užíváte a neodcházíte domů vystresováni či s brekem. Plně doporučuji všem tuto autoškolu a pana Pristaše a ještě jednou mu touto formou děkuji. Jakub V.
vloženo: 10. dubna 2015
vložil: Jakub Vandas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na výběr autoškoly si nemohu stěžovat. Pan Pristaš je strašně trpělivý člověk, je skoro až nemožné být trpělivý jako on. I když mi jednu věc opakoval po 20. běhěm jedné jízdy bylo to stále v naprostém klidu. Když něčemu nerozumíte nemusíte se bát zeptat. Všechno mi perfektně vysvětlil, že jsem to pochopila i já ;) Můžete se spolehnout, že kdyby se Vám při jízdě něco nepovedlo, tak je tam rychlá reakce pana Pristaše, který vidí naprosto všechno. V autě navodí příjemnou a přátelskou atmosféru, takže se naučíte vnímat řízení i při drbání ;) což jsem ráda, protože já pusu na chvíli nezavřu ;) zkoušky jsem zvládla na poprvé a to jen díky panu Pristašovi. Vřele doporučuji výběr této autoškoly.
vloženo: 25. září 2014
vložil: K.I.S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičský průkaz si dělám až teprve ve 21 letech. Hledal jsem školu, kde vím, že budu platit za kvalitu, neboť jak se jistě všichni shodneme, právě u autoškoly rozhoduje hlavně kvalita výuky.
A stejně jako mnozí jiní, jsem se při výběru AŠ řídil příspěvky.

Proto se zeptám.

Hledáte autoškolu kde se budete cítit za jízdy:
- Bezpečně?
- Připraveni na každou situaci?
- Nedočkavě čekat na další jízdu?
Už nehledejte a neváhejte. Pan Pristaš se vyznačuje tím, že navodí klidnou a hlavně přátelskou atmosféru v autě i mimo. Budete se cítit tak, jak kdyby jste jeli po celou dobu s Vaším nejlepším kamarádem. Po celou jízdu pojedete přirozeně a BEZ STRESU, protože víte, že vedle Vás sedí člověk, který si všimne všeho a to včas!

Pří jízdě s panem Pristašem se naučíte VŠE co potřebujete na to, aby se z Vás stal VYNIKAJÍCÍ ŘIDIČ.

A proto otázka, která Vám pomůže vybrat tu SPRÁVNOU AUTOŠKOLU je ... zda chcete být připraven na řidičské zkoušky, nebo zda chcete být připraven na řízení auta? Na zkoušky Vás připraví každý, na řízení auta Vás připraví málo kdo a pyšně sděluji, že pan René Pristaš patří mezi právě ty instruktory, kteří Vás svědomitě připraví na řízení auta.

Jsem neuvěřitelně spokojený a vůbec nelituji volbou této autoškoly!

M.Š.
vloženo: 24. května 2014
vložil: Milan Šedivý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejdříve chci poděkovat panu Pristaši za jeho přístup. Je spolehlivý a hlavně velmi ochotný co se týče teorie apod. I když jsem něco nechápala, s ochotou mi vše znovu vysvětlil a nemusela jsem si připadat hloupě :)
Myslím, že je pro každého důležité cítit se za jízdy příjemně,nenervovat se a nebát se, kdy něco uděláte špatně a dostanete vynadáno. Nikdy ani nezvýšil hlas,pouze mi vše vysvětlil a popřípadé se ujistil,zda všemu rozumím. Díky skvělému přístupu jsem se těšila na každou jízdu a neměla jsem ani strach z řízení,kterého jsem se nejvíce obávala. U zkoušek jsem prošla na poprvé,nějaká ta menší chybka se vloudila,ale asi víte,co dokáže tréma a nervozita.

Jsem velice spokojená a doporučuji autoškolu všem, kteří si jí chtějí udělat v klidu a bez problémů. Cena je přiměřená a jezdí se v super autě :)


vloženo: 7. dubna 2014
vložil: Kateřina Mejstříková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda,že jsem si vybrala tuto autoškolu.Byla jsem spokojena jednak s přístupen pana Pristaše tak i s jizdami, na kterých nebyl problem se domluvit tak jak jsem mohla ja.Mohu jedině doporučit :)
vloženo: 28. února 2014
vložil: Kateřina Dvořáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že se jedná o velmi kvalitní autoškolu. Pan Pristaš je milý a trpělivý instruktor s profesionálním a seriózním přístupem. Zkrátka nemám co vytknout.
Doporučuji!
vloženo: 15. ledna 2014
vložil: M. Pluháčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu s klidným svědomím vřele doporučit, instruktáž probíhala naprosto v klidu, bez vyhrocených emocí, vše bylo vysvětleno stručně a jasně, domluva byla vždy vstřícná a bezproblémová. Jízdy byly velmi příjemné.
vloženo: 7. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na instruktorovi a majiteli v jedné osobě oceňuji zejména trpělivost, s jakou mi donekonečna vysvětloval, co a jak mám za tím volantem dělat:-). Do autoškoly jsem šla řízením nepoznamenaná a zkoušky se mi povedly napoprvé.
Jízdy se vždy plánovaly podle mých časových možností, jezdila jsem i o víkendu, za což se - pokud vím - jinde připlácí, ale tady jsou víkendové lekce samozřejmostí.
vloženo: 13. prosince 2013
vložil: Marie Těthalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na instruktorovi a majiteli v jedné osobě oceňuji zejména trpělivost, s jakou mi donekonečna vysvětloval, co a jak mám za tím volantem dělat:-). Do autoškoly jsem šla řízením nepoznamenaná a zkoušky se mi povedly napoprvé.
Jízdy se vždy plánovaly podle mých časových možností, jezdila jsem i o víkendu, za což se - pokud vím - jinde připlácí, ale tady jsou víkendové lekce samozřejmostí.
Mohu jen doporučit.
vloženo: 13. prosince 2013
vložil: Marie Těthalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem autoškoly jsem velice spokojená, zkoušky jsem úspěšně zakončila na první pokus, nebýt výborného instruktora,pana Pristaše, neuměla bych se ani rozjet :-)
Za skvělou cenu si sami zvolíte, jak často chcete mít jízdy a vše Vám bude ochotně vysvětleno. Všem mohu tuto autoškolu doporučit :-) !

vloženo: 11. prosince 2013
vložil: Sára Meisterová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi rád že jsem si vybral autoškolu právě pana Pristaše. Má nejelpší kvalitu za rozumnou cenu, je trpělivý, a z vlastní zkušenosti mohu říct že panu Pristaši záleží i na tom aby žáci v jeho autoškole byli spokojeni. Mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 9. října 2013
vložil: Jan Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   u pana pristase sem si autoskolu uziva umi opravdu suprove naucit ridit jen skoda ze bydlim tak daleko. bylo to opravdu super dekuji
vloženo: 10. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Pristaš je opravdu skvělý instruktor, velice trpělivý a vstřícný. Hodiny probíhaly v naprostém klidu a vždy jsem se na ně těšila. :) Mohu jen a jen doporučit!
vloženo: 23. července 2013
vložil: Dominika Malíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Závěrečné zkoušky jsem dělal v únoru 2013, takže mám celkem čerstvou zkušenost s touto autoškolou. Mohu jí doporučit všem i lidem s nulovou znalostí (jakou jsem měl já na začátku kurzu). Jízdy s panem Pristašem probíhaly ve velice poklidném a přátelském duchu. Ačkoliv mi některé věci opakoval po stopadesáté osmé, opakoval mi je vždy stále stejným způsobem a to věcně a klidně... až nakonec v mé dubové palici zůstaly a začal jsem je sám aktivně používat. Trpělivě odpovídal na všechny mé otázky a pomohl mi pochopit některé složitější technické záležitosti řízení. Nakonec jsem se za těch několik málo hodin dokázal ovládat automobil tak, že jsem úspěšně složil zkoušku z jízdy napoprvé (což nemůžu říct o všech svých kamarádech) a takových nás byla drtivá většina. Pan Pristaš to prostě umí dělat...
vloženo: 3. června 2013
vložil: Jan Dolejš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem naprosto spokojena. Pan Pristaš se přizpůsobí časovým možnostem. Je trpělivý, umí vysvětlovat a hlavně opravdu naučí. Zbavil mě strachu z řízení. Absolvovala jsem u něho kondiční jízdy. Nechá žáka, aby si sám řekl kam chce jet a co potřebuje přesně vypilovat a naučit. Na hodiny s ním jsem se opravdu těšila. Je s ním dobrý pokec a důležité je, že opravdu umí naučit řídit.
vloženo: 6. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V konkurenci, která v Praze je, jsem velmi ráda, že jsem si vybrala právě autoškolu pana Pristaše. Absolvovala jsem několik kondičních jízd. S přístupem jsem byla maximálně spokojena, nebyl problém se přizpůsobit mým časovým možnostem, včetně víkendu a ani jednou se nestalo, že by hodina odpadla. Dále jsem ocenila, že jsem si mohla sama zvolit, co bych ráda trénovala. Rozhodně svého výběru nelituji a doporučuji i ostatním, co váhají.
vloženo: 22. srpna 2012
vložil: Michaela Kopecká, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoskola a je pan Pristas - absollutne nejlepsi. Jsem z rizeni docela vydesena a navzdroy tomu, ze mam leta ridicak, v autoskole jsem vecny zacatecnik. Nekolikrat jsem v ruznych autoskolach zacinala kondicky, mam proto srovnani. Pan Pristas je bezkonkurencnce nejlepsi ze vsech instruktoru, co jsem kdy mela - trpelivy, skvele vysvetluje, podporujici - a navic ma smysl pro humor. Opravdu nauci; pod jeho vedenim jsem se velmi zlepsila a pestavam se bat. Urcite doporucuji jako nejlepsi autoskolu na mile daleko.
vloženo: 1. května 2012
vložil: Jana Adamcikova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přeji příjemný den,

dnes je to přesně na den 5 let co jsem s panem Pristašem autoškolu úspěšně dokončila. I já jsem na něj dostala doporučení pro jeho ochotu, vstřícnost, klidnost a především jeho schopnostem opravdu naučit řídit. Na vlastní kůži, jsem si vyzkoušela, že reference které jsem na něj dostala 100% splňuje a mé očekávání o průběchu autoškoly splnil také na 100%. Vše s pečlivostí a trpělivostí vysvětlil, i při stopadesátym chcípnutí auta mi s klidnym hlasem řekl ať to zkusim znovu :), dával mi dobré rady, projeli jsme půlku Prahy, i v uličkách kolem Václaváku, tak i městský okruh. Nevyhýbal se trasám kde jezdí tramvaje a ani nefunkčním semaforům. Prostě tenhle chlap umí naučit řídit a snaží se s žákem projít a v praxi vyzkoušet ledajaké situace které můžou nastat a za sebe opravdu můžu říct že se to vyplatilo. Jsem ráda že jsem si tuto autoškolu vybrala. Proto jestli ještě někdo pochybuje, zda tato autoškola je pro vás vhodná, nepochybujte a jděte do toho. Lepší budete těžko hledat. Pro p. Pristaše: Jen tak dál, mnoho úspěchu Vám přeji a moc děkuji že jste mě opravdu naučil :) Zuzka Vitvarová

vloženo: 14. února 2012
vložil: Zuzka , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když jsem měla autoškolu přes půl hodiny cesty, věci, které se člověk naučí a osvojí si až za volantem v praxi, jsem se naučila už v autoškole. Jezdila jsem rovnou v centru, v provozu, takže případy, kdy se po absolvování autoškoly bojíte vyjet sami někam pryč, to se mě netýkalo. Jízdy byly perfektní, instruktor vstřícný a důsledný. Hodiny neodvolával. V hlavě mi zůstaly různé rády, které mi na křižovatkách zazní v hlavě. Jsem víc než spokojená!
vloženo: 27. února 2010
vložil: Barbora Hladíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám velicé dobré zkušenosti.
Instruktoři jsou vstřícní časovým možnestem žáka,
nevynechají ani jednu hodinu, jako se často stává u jiných autoškol a při jízdách si vyzkoušíte jízdu od velkých křivožatek,městkých okruhů,jízdu v kolonách až po tankování paliva a plno dalších situací,které Vás mohou potkat v provozu v Praze. Auta mají nová,takže i to je super.
Moc dobrá autoškola,která Vás fakt připraví na zkoušky a poté i řízení ve Vašem autě!!!
Hodnotím za výbornou!!

vloženo: 15. listopadu 2009
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola me bavila az do te doby nez jsem sla na jizdy.Tam uz se mi jejich pristup moc nelibil!
vloženo: 15. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pristaš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pristaš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pristaš - navigace


upozornit na chybné údaje