Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Profi Havířov - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Profi Havířov

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Profi Havířov < <


   Autoškolu Profi jsem si vybrala proto, že jsem o ní slyšela, že jde o autoškolu bez stresu, což teď mohu jen potvrdit. Z řízení auta jsem měla veliké obavy, ale díky učiteli, panu Romanu Skácelovi, jsem je překonala. Pan Skácel je opravdu člověk na svém místě, který má s žáky obrovskou trpělivost a přesto, že mi některé věci musel vysvětlovat hodněkrát stále dokola, nikdy nezvýšil hlas a vysvětloval opravdu precizně, dokud jsem danou věc skutečně nepochopila. V autoškole není podceňována ani výuka teorie a když člověk dává pozor, odpadne mu spousta hodin učení doma. Tuto autoškolu mohu jen doporučit!
Denisa M.
vloženo: 8. prosince 2017
vložil: Denisa M., emailová adresa nezveřejněna


   Moc doporučuji tuto autoškolu. Dělala jsem autoškolu i jinde, takže mám s čím srovnávat a mohu jen doporučit. Přístup úplně skvělí... Vždycky jsem měla obrovský strach s řízení auta a s provozu na silnici díky pana Skácela jsem tento strach po pár jízdách překonala.
vloženo: 12. listopadu 2017
vložil: Nikol Zelinová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu profi určitě doporučuji, přístup učitelů k žákům je jako k sobě rovným. Při teoretické výuce se nemusíte bát, že budete usínat, ale naopak se i do určité míry pobavíte. Co se týče jízd, já měla vždy strach sednout za volant natož řídit auto někde ve městě mezi dalšími vozidly. Teď můžu říct: není se čeho bát, učitelé vám pomůžou, poradí a když je třeba i pěkně šlápnou na brzdu. Se zbrklými a divokými žáky jako jsem byla já mají svatou trpělivost. Navíc učený z nebe nespadl, takže hurá do toho k Profi!
vloženo: 13. září 2017
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškola mohu jedině doporučit. Profesionální přístup a ochota.
Ke zkouškám jsem šel maximálně připraven.
V budoucnu se určitě znova a rád obrátím na tuto autoškolu při rozšíření řidičáku.
vloženo: 13. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Kurz probíhal podle mých představ, výuka na sebe navazovala a byla na profesionální úrovni. Příprava na zkoušky byla dostačující a to se odrazilo i na výsledcích při zkoušce. V souhrnu mohu Autoškolu Profi Havířov doporučit všem zájemcům.
vloženo: 13. září 2017
vložil: Nikola Z, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola na motorky všem doporučuji super přístup, ochota a hlavně profesionalita. Mirek
vloženo: 13. září 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Nejlepší autoškola,kterou si lze vybrat.
Pokud chcete získat řidičské oprávnění pod profesionálním vedením oslovte autoškolu PROFI v Havířově.Opravdu profesionální přístup a trpělivost.Rozhodně doporučuji.
Ještě jednou děkuji panu Ščigelovi.Díky,kterému jsem docílila rozšíření řidičského oprávnění a to zcela úspěšně.
Nelze jinak než tuto autoškolu doporučit.
Spokojená žákyně Iveta z Karviné.
vloženo: 25. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vřele doporučuji tuto autoškolu,skvělý přístup, výborná domluva,přijatelná cena. Skvěle připravý a poradí.
vloženo: 7. srpna 2017
vložil: Pokora Petr,


   Dnes jsem úspěšně složil závěrečnou zkoušku typu B,tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat panu Skácelovi a zbytku kolegů za opravdu profesionální přístup a neustálé vtloukaní informací které mně na tuto zkoušku připravili.
Autoškolu Profi můžu vřele doporučit!!!

Standa
vloženo: 20. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola na vysoké úrovni. Všem mohu vřele doporučit. Odborný a lidský přístup pana Skácela mě mile překvapil. Vše klapalo jako hodinky. Děkuji Zwyrtek Daniel
vloženo: 29. června 2017
vložil: Daniel Zwyrtek,


   Absolvovala jsem autoškolu Profi u pana učitele Romana Skácela. Je to chlap na správném místě, příjemný a zároveň velký pedant. Vidět, že rozumí své práci. Prostě skvělý učitel, který naučí řídit i ty kterým to nejde hned do palice. Takových učitelů
by mělo být více. Romane děkuji za všechno paní Holubová.
vloženo: 29. května 2017
vložil: Elen,


   Autoškolu profi jsem si vybrala na záladě recenzí na internetu a dobré ceně kurzu. Výuka byla super nejen díky příkladům ze života ale hlavně přístupu obou učitelů. Závěrečná jízda byla úspěšná hned napoprvé hlavně díky radám pana Skácela. Doporučuji určitě všem kteři se chteji pořádně naučit řídit:)
vloženo: 28. května 2017
vložil: Moňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Profi jsem si vybrala na doporučení své kamarádky a taky dle recenzí na internetu. Příprava v učebnách byla naučná a oslazená humorem obou učitelů. Při jízdách jsem se toho hodně naučila a na rady p.Ščigela jsem vždy dala. Tuhle autoškolu bych všem doporučila. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě Autoškolu Profi :-)
Sabina
vloženo: 19. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na doporučení lidí, kteří s ní mají velmi dobré zkušenosti. Teoretická výuka je jak naučná, tak vtipná. Co se týče praktické výuky - není co vytknout. Úspěšně dokončit výcvik mi pomohl pan Skácel, který umí dodat sebevědomí a hlavně naučí. Profi jen doporučuji!

Hanka
vloženo: 13. prosince 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsem si vybrala na doporučení své kamarádky a rozhodně toho nelituji. Příprava jak teoretická tak i praktická byla bezvadná. Chtěla bych poděkovat hlavně panu Skácelovi, který to se mnou celé vydržel a měl pevné nervy. Vždy mě v jízdě podpořil a hlavně byl vždy v dobré náladě. Můžu opravdu říct, že přístup byl skvělý. Autoškolu doporučuji. :-)
Katarína
vloženo: 13. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky jsou úspěšně za mnou...Tímto chci veřejně pochválit a doporučit autoskolu Profi a hlavně svého učitele Romana Skácel a :))) Pan učitel na jedničku s hvezdickou :))) Michaela P.
vloženo: 8. prosince 2016
vložil: Michaela Pawlasova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola byla jsem naprosto spokojena. :) Super dostupnost blízko domova skvěla domluva nejlepší učitel Pan Ščigel :D měl se mnou velikou trpělivost. Hodně mi pomohl super domluva cena také byla přijatelná. Jsem velmi rada že jsem šla do téhle autoškoly velmi doporučuji všem. :) také teorie byla super vše bylo výborně vysvětleno není si na co stěžovat opravdu velké díky Autoškole Profi :) Adél :)
vloženo: 26. listopadu 2016
vložil: Adél,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičský průkaz mám od svých 18 let, ale nikdy jsem neřídila. Nyní mě donutila situace. Vyhledala jsem autoškolu Profi (na internetu). Sídlo bylo blízko mého bydlišti tak o to víc mi vyhovovalo. Pan Ščigel mě ujistil, že se nemám čeho obávát, že i takové „případy“ jako já zná, a že to spolu zvládneme. Měl naprostou pravdu, i když to pro mě byly někdy perné chvilky. Pan Ščigel byl vždy v dobré náladě, v klidu upozorňoval na stále stejné chyby, opravdu měl obrovskou trpělivost. Také mi pomohlo, že se mnou jezdil i v mém autě, na které jsem si musela přece zvyknout. Ve finále můžu říct, že jezdím, vozím děti do školky a řízení mě baví. Účel byl splněn. Autoškolu můžu jen doporučit a dávám „1 s *“

Magda
vloženo: 6. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Profi Havířov jsem si spolu se svou sestrou vybrala dle výborných recenzí. Výuka v učebně probíhala naučnou, ale zároveň zábavnou formou. Výcvik ve vozidle jsem absolvovala s p.Ščigelem. Na jízdy jsem se pokaždé těšila. Jelikož p.Ščigel mi hned na začátku dodal sebedůvěru. Velkou výhodou je, že si můžete vyzkoušet řízení vozidla i do jiných měst(např. FM, Karviná,..) Pokud nevíte, kterou AŠ zvolit, pak určitě tuto. :o))

Nikol
vloženo: 17. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   1.7. 2016 jsem úspěšně složil závěrečné zkoušky na motocykl. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat Panu Skácelovi za opravdu skvělý přístup, ochotu a pevné nervy. Nemohu na celou autoškolou říct ani jediné špatné slovo. Mohu a budu velice rád všem doporučovat... :)
vloženo: 20. září 2016
vložil: Jan F, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bez dlouhých komentářů:"Spokojenost,doporučuji!"Richard,Havířov
vloženo: 7. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tento týden jsem ukončil výcvik a rozšířil svůj řidičský průkaz o skupinu C. Autoškolu Profi jsem navštívil z důvodu špatných zkušeností z Ostravy.
Ujal se mne ochotně P.Ščigel Přesto, že jsem neabsolvoval celý kurz, ale jen tři kondiční jízdy+zkoušky, tak bych ohodnotil přístup třemi slovy "Ochota, vstřícnost, profesionalita".
Sám tuto autoškola v budoucnu jistě ještě využiji a doporučuji.
vloženo: 17. dubna 2016
vložil: Ivo Špaňúr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Profi jsem navštěvovala z důvodu nabytí zkušeností a jistoty za volantem. Nejezdila jsem téměř 16 let ... Pan Roman Skácel mi maximálně pomohl a podpořil mne v tom, že i po takové pauze se dá za volant znovu usednout, věřit si a jezdit. Je to velký profesionál, člověk s úžasnou trpělivostí a pochopením, který poradí, pomůže, vysvětlí a hlavně naučí. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu. Doporučuji! Lucie
vloženo: 11. dubna 2016
vložil: Lucie A.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola po všech stránkách, kterou potřebuje jak úplný začátečník, tak i ten, kdo si řidičské oprávnění rozšiřuje jako tomu bylo u mě. Ochota výuky jízd ve Frýdku, kam pan Ščigel dojížděl mě překvapila a jeho profesionální přístup musím také vyzdvihnout! Rozšiřovala jsem zde, jak z B/C, tak poté i C/CE a pokaždé mi bylo vše vysvětleno i několikrát. Tímto bych chtěla poděkovat panu Ščiglovi, že mě dokázal během krátké doby připravit ke zkouškám a nenechal mě nikdy v situaci, kdy bych si nebyla v něčem jistá.
vloženo: 3. března 2016
vložil: Eva K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla zvolit. Cenově není drahá, přístup učitelů skvělí, jsou trpěliví, poradí, pomůžou a je s nimi dobrá domluva a opravdu Vás naučí auto řídit. Nezvolila bych jinak než Profi. Doporučuji všem! :)
vloženo: 20. února 2016
vložil: Nela Kremerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem v této autoškole ukončil závěrečné zkoušky a prospěl jsem. Pro někoho běžná záležitost, ale pro mne ne. Přišel jsem si dodělat výcvik z Ostravy do Havířova a mohu tedy srovnávat kvalitu výuky. Tuto autoškolu jsem vybral podle pečlivých referencí svých známých, kteří bydlí v Havířově, ale přesto jsem byl ze začátku skeptický, poněvadž jsem měl vcelku nejisté výsledky z Ostravy. Mýlil jsem se. V &quot; Autoškola Profi Havířov &quot; jsem poznal nesrovnatelný rozdíl a to jak v přístupu k žákovi, tak i k přístupu k výuce. Pan Skácel je opravdový učitel ( s velkým U ) a také opravdový odborník ( s velkým O ). To co mne nenaučili v Ostravě za několik desítek jízdních hodin se panu Skácelovi podařilo daleko rychleji a to jen proto, že tento člověk přesně ví o čem mluví. Pokud se chcete doopravdy naučit jezdit v autě, pokud ho chcete doopravdy ovládat a mít na cestě přehled, tak jediné co můžu je to, že Vám doporučím Autoškolu Profi Havířov pana Skácela. Jen lituji toho, že jsem tuto autoškolu nepoznal dříve a své peníze neinvestoval do ní, než do nějaké &quot; nenažrané &quot; autoškoly v Ostravě. M.V.
vloženo: 17. února 2016
vložil: Mojmír V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše na vysoké úrovni. S autoškolou jsem byl více než spokojený. Můžu jen doporučit.
vloženo: 15. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní autoškola! Instruktoři na vysoké úrovni a se skvělým přístupem k žákům (hlavně můj instruktor pan Skácel),Bezvadná příprava a to už teoretická a nebo praktická. Bylo skvělou zkušeností dělat řidičský průkaz u teto autoškoly. Není co víc dodat, mohu jen doporučit... :)
vloženo: 9. února 2016
vložil: Ondřej Rojík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojená, super jednání, na všem se dalo v pohodě domluvit, vždy mi pan učitel vyšel vstříc. Velice děkuji hlavně za trpělivost, ochotu a příjemné jednání. Oběma učitelům přeji hodně štěstí do budoucna. Z havířovských autoškol jasná a nejlepší volba. DOPORUČUJU!!!! :-))
Marie
vloženo: 28. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji tuto Autoškolu. Mám za sebou již několik skupin řidičského oprávnění u jiných Autoškol a jednoznačně můžu Autoškolu Profi označit za nejlepší, kterou jsem navštívil.
Velice příjemní a ochotní lidé, kteří vyjdou vždy vstříc a hlavně ví jak se chovat k lidem a jak s nimi jednat.
Morcinek
vloženo: 17. září 2015
vložil: Ondřej Morcinek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profi autoškola mi byla doporučena. A jsem ráda, že jsem si jí vybrala. Učitelé jsou super. A když se člověk snaží, dokáže udělat zkoušky na poprvé. Rozhodně doporučuji
vloženo: 1. března 2015
vložil: Gabriela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi byla doporučena a jsem velmi rád, že jsem právě zde mohl obohadit svůj řidičský průkaz o další dvě skupiny (C, C+E) a profesní způsobilost. Jak p. Skácel tak p. Ščigel, jsou lidé na správném místě, vstřícní, ochotní a profesionální. Pan Ščigel,se kterým jsem začínal poznávat radosti a strasti nákladního automobilu a později i vleku, měl se mnou ač to nebylo vždy jednoduché svatou trpělivost, vždy pomohl a poradil. Byl jsem rád za každou kritiku,radu, jelikož jsem se vždy snažil se ze svých chyb polepšit a být lepším do příště, a myslím si, že se to vyplatilo. Chtěl bych touto cestou oběma pánům poděkovat za jejich profesionální přístup k výuce,ochotu, klidné prostředí a trpělivost, jde vidět že těží ze svých životních zkušeností a to se dnes již tak nevidí.Najít v dnešní době autoškolu těchto kvalit není jednoduché. Oběma pánům přeji do budoucna mnoho spokojených žáků a fůru trpělivosti. Do budoucna si k Vám příjdu pro písmenko ,,D´´. S pozdravem Michal K.
vloženo: 25. února 2015
vložil: Michal Kom.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole Profi nemohu rozhodně nic vytknout. V rámci teoretické části nám byl poskytnut odborný, avšak velice dobře porozumitelný výklad a neocenitelné rady ohledně řízení vozidla a orientování se v provozu. Při jízdách jsem ocenila velice ochotný a trpělivý přístup a snahu o to, abych mohla porozumět funkčním vlastnostem vozidla a jeho správnému užívání. Autoškolu mohu určitě všem doporučit.
vloženo: 10. února 2015
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojen a mohu vřele doporučit, skvělý přístup při teoretické výuce i výuce praktické a díky tomuhle přístupu jsem byl velice dobře připraven na závěrečné testy i jízdy, a kdybych měl dělat znovu autoškolu tak si opět vyberu tuhle.
vloženo: 6. února 2015
vložil: Vojtěch Kalník, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu vřele doporučit, skvělý přístup k žákům. Byl jsem výborně připraven na závěrečné testy i následné jízdy.
vloženo: 5. února 2015
vložil: Jan Bomba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už dvakrát jsem byl v této autoškole (A1, B) a ani jedinkrát jsem nezapochyboval o tom, že lepší AŠ jsem si vybrat nemohl. Vřele doporučuji všem, kteří se chtějí dokonale naučit všemu, co jen řidič potřebuje jak k úspěšnému složení písemných i praktických zkoušek, tak k samotnému řízení vozidla.

vloženo: 4. února 2015
vložil: Filip Juřica, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit. Na školení jsem se dozvěděla vše potřebné i zábavnou formou. Jízdy byly pohodové a naučné. Oceňuji poměrně klidný a zodpovědný přístup učitelů :-).
vloženo: 4. února 2015
vložil: Blanka Gabrišková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji Vám za perfektní proškolení mě i mých spolupracovníků z firmy Kamenné obklady ŘEPA - http://www.obkladyrepa.cz/ . Vašich vynikajicích služeb opět v budoucnu využijeme a budeme Vás dále doporučovat.
vloženo: 30. ledna 2015
vložil: David Řepa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen a jen doporučit. Libor
vloženo: 13. prosince 2014
vložil: Libor,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   DOPORUČUJÍ !!!

S AŠ Profi jsem byl nejvíce spokojený. A mohu jen doporučit !!! Páni učitelé výborní, vysvětlí, naučí, pokecají, o zábavu také není nouze, vstřícní, ochotní, zkrátka lidi na pravém místě. Na tuto autoškolu jsem dostal doporučení a neudělal jsem chybu. Jsem za to rád že jsem se mohl naučit a získat zkušenosti a rady od profesionálu ! Měl jsem strach ze sk.E neudělám nebo že na to nemám. Strach je můj nepřítel. Ale pan Ščigel, ten má svojí osobnost. Zbaví strachu a naladí ten správný krok že na to mám... Na skupinu D dorazím ;) Tadeáš
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: Tadeáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny, kdo čtou tuto recenzi. V autoškole Profi jsem absolvoval výcvik skupiny B. Ačkoliv jsem měl strach co mně čeká, nakonec jsem byl mile překvapen. Učitelé jsou lidé na svém místě a nemají problém s čímkoliv poradit. Líbil se mi přístup a přátelský přístup. Věc, kterou bych chtěl podotknout je to, že se neučíte na trenažeru ale přímo se začnete seznamovat a jezdit s autem. Tuto autoškolu všem vřele doporučuji, určitě nebudete zklamáni :)
vloženo: 9. listopadu 2014
vložil: Ondřej,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyborni učitele skvěli a přistup super,Všem doporučiji autoskoluprofi


vloženo: 18. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, skvělý a profesionální přístup obou učitelů. Hodiny teorie mi taktéž hodně pomohly s přípravou na písemné testy. Můžu jen doporučit.
vloženo: 29. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky hodnocením, které jsem si zde přečetl při výběru vhodné autoškoly, jsem zvolil autoškolu Profi Havířov. Absolvoval jsem zde úspěšně výuku + výcvik na sk. D a mohu říct, že i přes menší počáteční obavy jsem byl nad míru spokojený. Lidský, shovívavý a profesionální přístup k výuce a výcviku. Oba pánové (jak p.Skácel tak p.Ščigel) jsou profíci na správném místě a dělají svou práci podle svého nejlepšího vědomí a svědomí (což už v dnešní době není bohužel samozřejmostí). Již nyní jsem rozhodnutý, že si v této autoškole budu v budoucnu rozšiřovat ŘO o další skupiny. Pokud se tedy někdo ocitl ve stejné situaci a nemůže si stále vybrat pak tvrdím, že jiná správná odpověď než Autoškola Profi Havířov, neexistuje. ;)
Pánové děkuji za vstřícnost a mnoho úspěchu v dalším vzdělávání nových/stávajících řidičů.
vloženo: 18. srpna 2014
vložil: Martin Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu profi budu vzpomínat jen v dobrém. Skvělý individuální přístup k žákům, vtipné a naučné hodiny teorie a milí a ochotní učitelé, kteří vás připraví co nejlépe na závěrečné zkoušky. Dporučuji!:)
vloženo: 5. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou profi, mám ty nejlepší zkušenosti, které jsem mít mohla. Oba učitelé jednají na profesionální úrovni,jsou velice milí a ochotní. Příprava na závěrečné zkoušky je taktéž skvělá, hodiny teorie mi pomohly v přípravě na písemné testy. Jezdila jsem s p. Ščigelem a je to nejlepší učitel, který byl velmi trplěivý, laskavý, ochotný a vtipný. U hodin jsme se hodně nasmály a nikdy jsem na jízdy nechodila se stresem. Proto jsem také jízdu dala napoprvé. Všem doporučuji !!!!! :)
vloženo: 1. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená.Oba učitelé velmi příjemní a vstřícní.Můžu jen doporučit.
vloženo: 29. července 2014
vložil: Klára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super individuální přístup. Jízdy klidně i ve večerních hodinách nebo podle potřeb žáka. Pan Skácel je chodící vyhláška! Spoustu věcí mi objasnil a tudíž závěrečná zkouška proběhla bez problémů! Mohu jen doporučit! J. Hromulák
vloženo: 15. července 2014
vložil: J. Hromulák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům, které dokáží výborně připravit na zkoušku. S výběr této autoškoly bych vůbec neotálel a raději už vypisoval přihlášku, kterou naleznete na přehledném webu této autoškoly. Mohu jen a jen doporučit!
vloženo: 17. června 2014
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozšiřoval jsem si řidičský průkaz na motorku a oceňuji profesionální přístup učitele, díky, kterému jsem zkoušku na poprvé zvládnul. A tímto bych chtěl poděkovat a doporučit.
vloženo: 18. května 2014
vložil: Radek Cienciala, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem kurzu jsem byl velmi spokojen.
Jak v teorii tak praxi se pan Skacel ke mě choval jako profik a ještě k tomu slušně Velmi dobry vozovy park učebna a vynikajíci komunikace dělají z této autoškoly PROFIAutoškolu Všem doporučuji
Děkuji: Lad.Blaha Havířov 17.5.2014
vloženo: 17. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Skacelem jsem nadmíru spokojen a především mu děkuji za jeho klidný a pohodový přístup. Jen díky němu jsem dal zkoužky napoprvé, při kterých jsem se necítíl vůbec nervozně, jelikož jsem byl dobře připraven
vloženo: 17. května 2014
vložil: Tomek Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly jsem měl zpočátku trochu strach, ale bál jsem se zbytečně. Od začátku šlo vše hladce. Asi nejklidnější člověk na světě pan Skácel, mě opravdu naučil řídit. Závěrečné zkoušky jsem udělal na poprvé a šel jsem na ně s tím, že jsem opravdu připraven. Celkově mi autoškola trvala měsíc a půl a díky ochotnému přístupu se mi jízdy nekryly s vyučováním. Cena byla také velmi příznívá. Profi autoškolu můžu všem z Havířova a okolí vřele doporučit.
vloženo: 17. května 2014
vložil: Adam K, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Profi mužu jen doporučit.Velice oceňuji profesionální přístup obou učitelů,kteří mají co naučit i zkušené řidiče.S p.Ščiglem jsem absolvoval jízdy na skupinu E a pak i na autobusy a opravdu můžu říct,že mě učil profesionál,který to zná z provozu.
Tímto bych chtěl oboum učitelům poděkovat za vše co mě naučili.
Děkuji
vloženo: 5. května 2014
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem z celého kurzu je skvělý. Přístup obou instruktorů byl profesionální, ale dovolím si říct, že i přátelský, takže učit se jezdit byla pohoda. Určitě bych tuto autoškolu doporučil všem budoucím řidičům, kteří se nechcou při jízdách stresovat s nepříjemným přístupem. Zkoušky pro ně budou pak jednodušší jako byli i pro mně. Martin
vloženo: 22. dubna 2014
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych všem doporučit. Oba učitelé jsou skvělí a hlavně umí připravit. Zkoušky jsem udělal na poprvé. Takže ještě jednou velké díky a hodně dalších spokojených klientů přeje Tom
vloženo: 3. března 2014
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejprve bych chtěla moc poděkova p. Skacelovi, za jeho vstřícný přístup, ochotu a jeho pevné nervy při cvičných jízdách :)
Byla jsem velice spokojena s celkovým průběhem autoškoly (od A až po Z). Jak s výukou v učebně, která mi, podle mého názoru, dost dala, tak s jízdama, které mě na závěrečnou zkoušku skvěle připravily.
Tímto autoškolu Profi Havířov DOPORUČUJI!
Hodnotím na jedničku ;)
vloženo: 5. února 2014
vložil: Linda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvování kurzu v Autoškole Profi byla jedna z mých nejlepších kapitol mého života. Na autoškolu budu vzpomínat vždycky v dobrém. Skvělý přístup učitelů, trpělivost. Vřele doporučuji tuto autoškolu. Myslím že lepší není :)
vloženo: 17. října 2013
vložil: Dominika Baronová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přihlásila jsem se do kurzu na "velkou motorku". Přístup učitele byl super, byla jsem vděčná především za trpělivost a klid se kterým mě provázel celým kurzem. Prostě pohoda, kterou ocení pravděpodobně každý, kdo dělá řidičák na jakoukoli skupinu. Učebna není nijak velká, o to víc to ale vyvolává přátelskou a "rodinnou" atmosféru. Co se týče motorek, tak za mě velká spokojenost. Nejdříve se učíte na "125" tak, abyste si to "ošahali", poté přecházíte na silnější "600-ti stovku". No a závěrečné testy a jízdy už musíte zvládnout sami. Takže hodně štěstí :-)
vloženo: 16. října 2013
vložil: Pavlína Glocová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkové hodnocení kurzu hodnotím na výbornou! Profesionální přístup učitelů, trpělivost, celkový dojem moc dobrý.
vloženo: 13. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mé osobní zkušenosti, bych každému doporučila Autoškolu profi, příjemní a přizpůsobivý instruktoři ,kteří vás připraví na zkoušky tak, že už teď se nemáte čeho bát :)
vloženo: 17. července 2013
vložil: Tereza , emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Profi Havířov osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Profi Havířov < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Profi Havířov - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje