Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Slon - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Slon

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Slon < <


   Jízdy registrace přes internet ... jak to nestihnete do 10s máte smůlu s řidičem se osobně domluvit nemůžete ... jezdí výhradně jeden řidič další rekreačně aby se neřeklo jak si dá hlavní řidič volno dají si ho všichni a vy čekáte i týdny ... nedej bože když se s někým chceš domluvit mluví s vámi jako s dítětem protože většina jsou studenti tak si myslí že i vy ... pokud dostanete řidiče co moc často neřídí a jste HOLKA jako moje přítelkyně která si poslechla nedrž tu páku jak čuráka .. bože na co čumíš ses blondýna bo co ... to není možný baba za volantem ... Autoškola strašná i čekání na přestupoví papíry je děs ... nedoporučuji ani nahodou v Brně je mnohem víc lepších autoškol kterým nejde jenom o peníze jako těmhle ... mají narváno a stejně naberou dalších 30 lidí navíc nesmyslná firma -_-
vloženo: 9. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nemám si na co stěžovat, vždycky mi vyšli vstříc když jsem něco potřeboval. Co se týče jízd, není na co si stěžovat. Všechno potřebné mi dobře vysvětlili, takže sem se naučil většinu věcí hned a když bylo potřeba něco procvičit stačilo říct. Jediné co bych mohl vytknout je plánování jízd. Když zrovna autoškolu dělá moc lidí je docela těžké si sehnat jízdu, ale není to nemožné.
vloženo: 13. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu jsem si vybrala bez čtení jakýchkoliv recenzí jen protože jsem ji měla blízko. Když jsem nesla do autoškoly přihlášku klepala jsem se jak "ratlík" jaký jsem měla strach. Když došlo na jízdy tak jsem přestala mít čas na strach :D ... 90% jízd jsem odjezdila s panem Kundelou který v autoškole je opravdu člověk na svém místě. Zažil si se mnou víc než dost a myslím si že ne každý instruktor by ustál žáka jako jsem byla já :D ... Pár jízd jsem měla s panem Chvátalem ze kterého jsem měla "vítr" že bude nervózní ovšem potvrdilo se mi že první dojem nemusí být vždy pravda. Pan Chvátal se se mnou zaměřil na jiné věci než pan Kundela a společně jsme dopilovaly jízdy... Pan Chvátal mě před závěrečnou neskutečně uklidnil a tím mi velice pomohl. Řidičský průkaz jsem měla hotový za 3 měsíce a to bylo období dovolených. Udělala jsem ho na poprvé a jsem za to neskutečně vděčná autoškole Slon. Už ať mi úřad vydá ten zázračný průkaz a mohu začít opatrně sama. Nemohu na autoškolu říct jediné křivé slovo.
vloženo: 11. září 2017
vložil: Dana, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly Slon jsem šel na doporučení, protože jsem hledal takovou autoškolu, kde bude výcvik probíhat v klidu a bez stresu. A to se také splnilo. Díky plánování přes internet jsem si mohl navolit jízdy podle potřeby (doporučuju ranní termíny, kdy není takový provoz) a většinou se daly přihlásit i 3 jízdy týdně. To je podle mě ještě snesitelná dávka, pokud chcete udělat autoškolu co nejrychleji.

Většinu jízd jsem absolvoval s panem Kundelou, který mě sice při první jízdě na parkoviště trochu vystrašil, když nadával na kolemjedoucí cyklisty, ale nakonec s ním bylo vše bez problémů. Je sice někdy vznětlivý, ale vždy to bylo na ostatní účastníky provozu, se mnou měl trpělivost a vysvětloval vše bez emocí. Sám od sebe toho zase tolik nenamluví, ale vždycky jsme našli nějaké téma, o kterém jsme se mohli bavit a jízdy tak ubíhaly o něco rychleji a příjemněji.

Pan Kundela mne naučil veškeré důležité základy a především také jednoduchý ale skvělý způsob podélného parkování. Trochu mi v praxi chybělo jen rozjíždění do kopce s ruční brzdou, protože to jsme ani jednou netrénovali, stejně tak zpátečku do kopce, která mě pak potkala na zkouškách.

Posledních pár jízd jsem jel s panem J. Chvátalem, který pak jezdí i na zkouškách a především se jezdí "jeho" autem, takže je dobré si na něj zvyknout. Narozdíl od pana Kundely se více zaměřoval na detaily, kterých jsem si předtím tolik nevšímal, takže jsem si chvílemi připadal jak kdybych byl znovu na začátku. Ale rozhodně mi to pomohlo. Jeho přístup byl trochu "ostřejší" ve smyslu toho, že mne při chybách popichoval a nechodil kolem mne po špičkách, to mi ale nevadilo, na tento způsob jsem přistoupil a byla to nakonec i docela zábava. Chápu ale, že slabší povahy by to nemusely snášet tak snadno.

Samotnou zkoušku jsem zvládl až napodruhé, první pokus byl až příliš nervózní a plný menších chyb. Napodruhé už jsem vše zvládl s přehledem. Ke zkoušce můžu říct jen to, že není potřeba se jí obávat, i kdyby to nevyšlo, tak o nic nejde a pod tlak se můžete dostat jen sami tím, že se z toho budete stresovat. Pan Chvátal se navíc snaží dělat maximum pro to, aby vás podpořil a dopadlo to dobře.

Celkový dojem z autoškoly Slon mám rozhodně dobrý, naučili mě jezdit, výuka byla pohodová a cena výhodná. Mohu doporučit :-)
vloženo: 11. září 2017
vložil: Milan S., emailová adresa nezveřejněna


   Naprostá spokojenost. Na rozdíl od jiné autoškoly byla tato autoškola opravdu ŠKOLA, Plánování jízd, jízdy samotné, vysvětlování, přístup a trpělivost instruktorů byla opravdu více než profesionální. Mohu jenom doporučit:) Takže velké díky panu Chvatalovi a panu Kundelovi. :)
vloženo: 11. června 2017
vložil: Dana, emailová adresa nezveřejněna


   Musim podekovat. Muj velky dik patri panu Kundelovi. Odjezdil jsem s nim 95% jizd a byl jsem naprosto spokojeny. Myslim ze me maximalne pripravil na zaverecnou zkousku. Ja osobne mel trochu problem s panem Chvatalem. Jeho styl vyuky me osobne prijde nepedagogicky a neprofesionalni. Ale nikdo se nezavdeci vsem. Moje hodnoceni tedy nemuze byt 100%. Ovsem neni negativni. Neni tedy duvod u teto autoskly nedelat ridicak. Cena vs. vykon= spokojennost.
vloženo: 15. května 2017
vložil: Tomas Pelikan,


   Autoškolu Slon jsem si vybrala díky recenzím na tomto webu. Cena kurzu pro mě jako studenta byla zlevněná z 8000 Kč na 7500 Kč. Na stránkách Slona uchazeče autoškola láká na kolo štěstí, kde si můžete vytočit minimálně 5 % slevu na celý kurz a maximálně 100 %, tedy máte kurz zdarma. Když jsem přišla na 1. kurz, řekla jsem panu Chvátalovi, že jsem student a on, že to mám automaticky se slevou za 7500 Kč. Řekla jsem mu, že bych ještě chtěla získat další slevu na kole štěstí, ale bylo mi řečeno, že když jsem student, slevu jsem již dostala a točit nemohu. Takže takový tip pro Vás, raději si zkuste zatočit. Pokud si to spočítáte, tak 5 % z 8000 Kč je 400 Kč, takže pokud jste student, "prohloupíte" jenom o stovku. Kdežto kdybyste si šli zatočit, máte docela velkou šanci, že si vytočíte 10 nebo 20 %. 100 % je v kole myslím jen jednou a zbytek tvoří 10 a 20 %. Teď už je cena zase jiná, takže záleží na tom, jak to bude vycházet. Cena kurzu byla podle mě průměrná, ale v průběhu kurzu a před zkouškama jsem zjisila, že Slon má o něco vyšší poplatky než jiné autoškoly např. za prostoj 600 Kč nebo za opakování jízd 500 Kč. Na to jsem se při vyběru nedívala, takže na to chci upozornit. Zkoušky jsem udělala na poprvé, ale kdybych jízdy opakovala, zaplatila bych za to 1400 Kč, protože další termín zkoušek byl až za 10 dní, takže bych si dala 1 kondiční jízdu za 500 Kč + 400 Kč magistrátu + 500 Kč poplatek autoškole, a to není zrovna málo peněz. Když jsem čekala na jízdy, bavila jsem se s lidma z jiných autoškol a nikdo neměl tak drahý prostoj, nebo opakování jízd jako Slon.
Co se týče teoretické výuky, vše proběhlo asi ve 3 hodinách, kdy jsme se dívali v učebně na video. Nakonci přišel pan Chvátal, zeptal se, jestli něco není jasné, vysvětlil nám přednost zprava, dostali jsme výukové CD a to bylo vše, takže samostudium doma.
Instruktoři: Třetí jízdu jsem absolvovala s panem Chvátalem. Byla jsem ráda, že auto vůbec jede, ale pan Chvátal po mě toho chtěl strašně moc (chodci, značky, rychlost, do toho všelijaké otázky atd. atd.). Po skončení jízdy jsem se cítila jako totální debil, přišla jsem domů a chtělo se mi brečet. Ale díky němu jsem začala studovat zákon o silničním provozu, za což jsem mu vdečná. Tato autoškola má velkou výhodu v tom, že v půlce kurzu musíte uspěšně složit testy, které jsou úplně stejné jako u zkoušek na magistrátu http://etesty2.mdcr.cz/, takže se učíte už mnohem dříve, než až před zkouškama a věřte mi, že Vám to strašně pomůže. Pokud by záleželo na mě, úspěšné složení testů by studenti museli zvládnout jěště před začátkem jízd. Dále jsem měla s panech Chvátalem jízdu 12. a 13. kdy po mě toho chtěl opět hrozně moc, ale zpětně můžu říci, že mě toho za ty dvě jízdy strašně moc naučil, i když takovým hodně drsným způsobem. Další jízdy jsem absolvovala s mým oblíbeným instruktorem, panem Kundelou, který je úžasný, naučil mě toho strašně moc a hlavně v klidu. V autě jsem se s ním cítila naprosto v pohodě, protože není asi nic horšího, než když jdete na jízdy a máte strach z instruktora. Zkoušky jsem dělala také s panem Kundelou, úspěšně na 1. pokus. Musím ale říci, že jsme málo odbočovali doleva a s tím jsem pak s panem Chvátalem měla problém, ale on mě to za ty dvě jízdy naučil.
Co se týče přihlašování na jízdy online, jsem na vážkách. Na jízdy se přihlašujete každou středu ve 20 :00. Kurz jsem začala dělat v půlce října a v té době autoškolu dělalo zřejmě hodně studentů, protože když odbilo 20:00, já jsem 2x mrkla a na nic jsem neklikla, bylo za 3 sekundy již všechno obsazeno, takže jsem měla pouze jednu jízdu týdně, což není úplně ideální. Ideální jsou dvě/týden, ale mě také všechny termíny neseděly do mého pracovního rozvrhu, mohla jsem jezdit jenom odpoledne a nechtěla jsem jezdit potmě, takže ......
Jezdí se dvěma auty, obě to jsou Fabie, jedna je maličká, novější a druhá delší a starší. Mě osobně se lépe jezdilo s tou starší, ale na novější jsem si rychle zvykla. Podle mě je lepší naučit se řídit s delším autem, protože s malým se vlezete všude, kdežto v reálu pouze s malými autíčky možná jezdit nebudete.
Podle mě je nejlepší doba na autoškolu právě teď, protože jízd bylo na týden požehnaně a k tomu půlka zůstávala neobsazená, protože si řidičák dělalo málo lidí. Asi se bojí sněhu a ledu, ale právě proto je dobré si řidičák dělat teď, protože kde jinde Vás na náledí naučí jezdit než v autoškole.
vloženo: 29. ledna 2017
vložil: Ivana,


   O téhle autoškole jsem se dozvěděla od přátel a můžu jenom doporučit!! Suprovej přístup instruktorů, kteří na Vas nekřičí, ale dokážou vám vysvětlit, jak používat ruce a nohy a vyznat se v provozu ( zvlášť v tom Brnenskym ) tak, že se na to řízení budete těšit a ne mít strach vyjet z parkoviště u Ikey :)
S panem Kundelou jsem odridila většinu jízd a pro mě je tento pan naprostý profesionál, naučí vás úplně od píky vše co potřebujete umět a jeho trpělivost při parkování nebo řešení složitých křižovatek, kdy vy vlastně nevíte co máte dělat, je neuvěřitelná. A panu Chvátalovi patří velké dík za obří podporu při závěrečných zkouškách, nenechá Vas propadnout nervozite a pomůže vám se soustředit na jízdu a ne na to, co by jste mohli zkazit.
A jako bonus k tomu mají pořád různý slevový akce, takže při troše štěstí, budete mít jako já, slevu i 100% ;) :) proto kdyby bylo na mě dávám i deset hvězdiček. S výběrem autoškoly jsem určitě neslapla vedle a budu doporučovat všem koho znám.
vloženo: 8. ledna 2017
vložil: Klára Uhliřová , emailová adresa nezveřejněna


   Za mě Autoškola Slon opravdu na jedničku,jízdy zvládali s naprostým klidem, často větším klidem, než jsem měla já :) Také se mi líbil individuální přístup instruktorů a jejich způsob výuky, z každé hodiny jsem si toho hodně odnesla.
Měla jsem čest především s pány Kundelou a Chvátalem, kteří mě cepovali při jízdách abych nebyla postrachem okolí, jízdy probíhaly opravdu v pohodě bez stresu, a to i když jsem něco zvorala. Takže klobouk dolů za pevné nervy. A hlavně díky panu Chvátalovi, který mě uklidnil a dost podržel na praktické zkoušce :)
Jsem ráda, že jsem se učila řídit u nich, určitě nelituji a ráda doporučím dál.
vloženo: 23. prosince 2016
vložil: B. Čápová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola slon je proste vynikajici. Nejhlavnejsi a nejlepsi je, ze vas proste nauci ridit. S ridicakem v ruce muzu radostne rici:autoskola slon je peckovni! Ohledne instruktoru je to uzasne, jak skvele lidi tam jsou. Pana Kundelu a Borovicku jsem mela jednou, jsou to klidasi, pan Netrefa je sprymar a pan Chvatal? Je to kabrnak, ktery s vama proziva nejdulezitejsi a to jsou jizdy u zkousek. Musim uznat, ze vsichni maji pevne nervy, skvele srdce a hlavne rozumi svemu oboru. Kdybych si delala papiry jeste na neco jdu rozhodne sem!! Takze to shrnu a proste DOPORUCUJI!!!
vloženo: 15. listopadu 2016
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při jízdách stresuje. S panem Chvátalem domluva není možná. Na první přednášce řekne něco a pak se ukáže, že je to vlastně jinak. Připadá mi, že jim jde jen o výdělek.
vloženo: 20. října 2016
vložil: Martin Moravčík,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den pane Moravčíku,
ano v podnikání jde primárně o výdělek. Nejsme nezisková organizace. V první řadě by si měla sáhnout do svědomí Vaše manželka,proc je takový lempl. A buď lžete Vy, nebo ona. Vše ji bylo vysvětleno, s podmínkami souhlasila a dokonce vše stvrdila svým podpisem. A opravdu ze dvou absolvovaných jízd od 18.4.2015, kdy k nám nastoupila lze usuzovat, že u jízd velice stresuji. Úsměvné je, že se mnou vůbec nejela a pokaždé si vybrala jiného instruktora. Ono je opravu nejlepší hodit svoje lajdáctví na někoho jiného.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při jízdách stresuje. S panem Chvátalem domluva není možná. Na první přednášce řekne něco a pak se ukáže, že je to vlastně jinak. Připadá mi, že jim jde jen o výdělek.
vloženo: 20. října 2016
vložil: Martin Moravčík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musim uznat, ze jsem byl prijemne prekvapen. Celkem me autoskola stala 7700 kc(7000 + 700 zkousky magistratu) a priznam se, ze jsem neocekaval nic extra za tuto cenu. Byl jsem velice prijemne prekvapen. Ackoliv bych od uvodni lekce teorie ocekaval trosicku vetsi kontakt se studenty, byla prijatelna a priznam se, ze mi samostudium s moznosti konzultace s instruktory vyhovovala mnohem vice.

Co se tyka automobiloveho parku, prijde mi primereny. Nejlepe se mi jezdilo s jednickovou Oktavkou 1.9 TDI. To je ale otazka osobnich preferenci. S ostatnimi vozy jsem chvilku bojoval, ale nakonec jsme si sedli.

Instruktori. Podle mne je dobre vyzkouset si vsechny instruktory, ktere autoskola dovoluje. Kazdy svym studentum ma co nabidnout, kazdy ma na problematiku jiny pohled a je dobre je zkombinovat a z teto kombinace si vytvorit vlastni. Pan Netrefa me naucil zvladat krizove situace a stres, musim uznat, ze predvedl bozskou miru trpelivosti, a ujelo mu to jenom jednou. To jsem udelal totalni volovinu, kdy jsem spatne odhadnul rychlost a plnost provozu pri odbocovani vlevo. Pan Netrefa prohlasil:"Ty vole chlape! Davej bacha, kam jedes!" Splnilo to ucel, a tu chybu uz jsem nezopakoval. Pan Chvatal me naucil klidnou a plynulou jizdu. A pan Kundela me naucil veskere zaklady, na kterych jsem pote s ostatnimi instruktory stavel.

Na prakticke zkousce me pan Chvatal podrzel, uklidnil a padly i nejake vtipky.

Vyberu autoskoly nelituji a preji hodne spokojenych studentu.

Dekuji za vyborny servis.
vloženo: 27. září 2016
vložil: Jiri Zahradnik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno proběhlo v pořádku a hladce, jízd se vůbec nemusíte bát, pokud si zvolíte správného instruktora.
Pan Petr Chvátal Vás i při zkouškách plně podrží a i když umí být i trochu cholerik, dá se s ním bez problému domluvit.
Instruktoři:
František Netrefa - naprostý kliďas, bez problému Vám vše vysvětlí, naučí, hodně si s ním zajezdíte.
Čeněk Kundela - opravdový profesionál, naučí Vás vše. Nemá problém Vás pořád dokola učit parkovat, až to zvládnete na jedničku.
Jaroslav Chvátal - katastrofa. Tento člověk mi přišel, že si na jízdy chodí léčit mindrák. Nenaučí Vás absolutně nic a z jízdy si odnesete leda tak zkažený den a nechuť k dalším jízdám.
Celkově mi nezbývá než doporučit.
vloženo: 26. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla hodně spokojena. Zprvu jsem byla dost vyděšená, ale moje obavy z jízd přestaly hned s první jízdou, kdy jsem se přesvědčila o tom, že pan instruktor je kliďas a nezlomí nade mnou hůl. To mohu říci i o dalších instruktorech. Jediné mínus bych dala autoškole za to, že nebyly přesně dodržovány délky jízd ( 5 minut sem, 5 minut tam..). Od všech, kteří se mnou jeli, jsem slyšela, že na začátečníka řídím dobře. Proto autoškolu SLON doporučuji.
vloženo: 7. září 2016
vložil: Aneta Macková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou a jejími pracovníky jsem neměl sebemenší problém. Se všemi instruktory jsem si dřív nebo později sedl a našli společnou řeč. Možná ne všem studentů, můžou povahově sednout, ale rozhodně jsou ochotni naučit a pomoc. Samozřejmě ale očekávají i aktivní přístup a snahu studentů. Ke zkouškám jsem se cítil plně připraven a seznámen se všemi možnostmi a nástrahami.
Celkově jsem byl s fungování školy spokojen.
vloženo: 21. července 2016
vložil: Roman HOLNA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Slon mě Velmi překvapila svým pozitivním přístupem a to individuelně ke každému žákovi zvlášť. Také mohu jen pochválit, jak mě osobně bylo vyhověno ohledně termínů cvičných jízd a to s ohledem na moji pracovní vytíženost. Podle mého názoru skvělá autoškola s profesionálním, ale i lidským přístupem. Dávám 5 hvězdiček a každému mohu jen doporučit!! Hynek Janotka
vloženo: 20. července 2016
vložil: Hynek Janotka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou Slon sem byla docela spokojena, a hlavne velke DIK J. Chvatalovi!!!!
vloženo: 25. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly mne život přinutil až v 48 letech. Nejezdila jsem autem ani jako spolujezdec, jsem člověk nejistý a z plechů mám strach. Asi jsem docela neurotická. Špatný výchozí materiál k opracování. Při první jízdě jsem narazila na pana Netrefu, se kterým jsem absolvovala nejvíce jízd. Začátek byl těžký a opravdu hóóódně mně to nešlo. Chcípalo to, pravá levá – problém. Teoreticky to šlo,ale prakticky ne. Musím říci, že jsem se setkala s velkou podporou a trpělivostí. Více či méně vtipných komentářů jsem si užila hodně, ale nikdy mne nikdo neshazoval, naopak jsem byla povzbuzována, abych neházela flintu do žita a dala tomu čas. Humor to odlehčoval. Byla tendence, abych se nepodceňovala a sebevědomí mi bylo dokonce zvyšováno. Pokroky byly, ale pomalejší než u druhých. Ze strany instruktora byla snaha, aby mne jízda co nejvíce bavila a jezdila jsem ráda. Což se kupodivu povedlo. Normálně mám spíš depresivní ladění mysli a jízdy nějaký ten endorfin vždy vytvořily. I v práci si toho všimli. Až mne pan Netrefa vypiplal z těch začátků, zkusila jsem absolvovat několik jízd s panem Kundelou a s panem Chvátalem. Oba byli také v naprostém klidu. Opravdu přistupují k lidem individuálně. Jistě jsem potřebovala jiný přístup než sebevědomý šikovný mladý muž se vztahem k motorům. Jízdy navíc jsem si přikoupila, protože to bylo nutné. Navíc budu hned jezdit sama a nikdo vedle mne nebude sedět, radit mi, ani uklidňovat, abych nezmatkovala a nepanikařila. Pak mi bylo doporučeno už další jízdy nekupovat a přihlásit se na závěrečnou zkoušku, abych viděla, jak na tom reálně jsem a že v určité chvíli už musí člověk začít sám jezdit, jezdit a jezdit. V tom už člověku autoškola dál moc nepomůže. Panu Chvátalovi nakonec vděčím za to, že jsem přes svoji velkou nervozitu udělala závěrečnou zkoušku. Opravdu mohu prohlásit, že bez něj bych to nikdy neudělala. Koupila jsem si ojeté auto, v pátek vyzvedla řidičák, v sobotu mi bylo přivezeno auto a v neděli jsem ujela 60 km. Trasu, kterou budu nyní nutně jezdit kvůli nemoci rodičů. Sice jsem vyjela už ráno po šesté, v neděli je malý provoz, ale pro začátek dobrý. Pan Netrefa mne připravil i na tuto cestu. První pocity ze samostatné jízdy: trocha strachu a také lehká euforie a radost. Autoškolu Slon mi doporučil rodinný příslušník a mohu také vřele doporučit. Jediné, co bych vytkla, tak zimu při výuce teorie na začátku kurzu. Byl leden a seděla jsem tam v kabátě. Ale to je detail a újmu na zdraví jsem neutrpěla. Myslím si, že je poznat, že instruktoři jsou profesionálové a velmi dobří řidiči s vlídným chováním a mnohaletou praxí výuky. Všichni se mi snažili pomoci. Moc všem děkuji.
Jaroslava Hlaváčková

vloženo: 18. dubna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon mohu jen a jen doporučit!Závěrečné zkoušky jsem dělala před dvěma měsíci a tak mohu trošku posoudit zda mě v autoškole něco naučili nebo ne...jezdím od prvního dne co jsem dostala řidíčák a všichni mě jen chválí jak dobře řídím a za to vděčím p.Netrefovi a p.Chvátalovi.Moc vám děkuji za pevné nervy a výborné rady,na které si vždy vzpomenu.Vše v klidu vysvětlili a ochotně odpovídali na všechny mé otázky:-)Myslím,že jsou to opravdu lidé co naučí a patří jim obrovské DÍK!!A to i za závěrečné zkoušky:-)

Přeji spoustu spokojených žáků

Lucie Šebelová
vloženo: 29. ledna 2016
vložil: Lucie Šebelová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon vřele doporučuji. Vybírala jsem ji podle recenzí a byla jsem opravdu spokojená.

Pracují zde jen kvalitní a velice trpěliví instruktoři. Během jízd Když jsem něčemu nerozuměla, vše mi ochotně, jasně a konkrétně vysvětlili. Věci, které mi nešly nebo jsem si v nich nebyla jistá, se mnou trpělivě procvičovali, dokud jsem daný úkon neprovedla správně. Když jsem jakéhokoli instruktora požádala, aby se mnou něco procvičil, vždy se tak stalo. Po každé jízdě jsem dostala zpětnou vazbu a doporučení, co bych mohla zlepšit.

Velice oceňuji také online systém plánování jízd, kde byly většinou termíny od rána do pozdního odpoledne, a průběžné testy, které mě donutily naučit se potřebnou teorii.

Děkuji především panu Chvátalovi za podporu u zkoušky a všem instruktorům za pevné nervy. Celé autoškole přeji hodně štěstí a mnoho spokojených žáků.

Martina Kolářová


vloženo: 11. ledna 2016
vložil: Martina Kolářová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky autoškole Slon, se z neřidiče z přesvědčení, stal, do měsíce a do dne, řidič, který se už nemůže dočkat řidičáku :) Největší dík panu Kundelovi, který mi zakazoval koukat na řadící páku, a naučil mě parkovat, a panu Netrefovi, za jeho "plyn, plyn," a hrůzostrašné historky. Už není na světě chodec kterému bych na přechodu nezastavila :)) No a na svou první jízdu s panem Chvátalem, z cvičiště k autoškole, jen tak nezapomenu. Spoléhala jsem jen na to, že snad ví co dělá. A věděl :)
vloženo: 16. prosince 2015
vložil: Veronika Brutvanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny, kdo váhají, do jaké autoškoly v Brně zavítat.

Já jsem také dost váhal, ale tento web mi dost při rozhodování pomohl a musím říci, že vůbec svého rozhodnutí, vybrat si autoškolu Slon, nelituji.

Instruktoři jsou opravdu trpěliví a nikdy se mi nestalo, že by po mě někdo "řval", spíš jsem byl pouze trpělivě upozorněn na svoje chyby. Nejvíce jsem toho odjezdil s pány Chvátalem a Netrefou, kterým bych chtěl srdečně poděkovat za poznatky, které mi oba předali. Každý z nich měl na výuku svůj pohled, od každého jsem dostal trochu jiné informace, které mě připravily na řešení dopravních situací v praxi. Na jízdách jsem se naučil prakticky a jednoduše parkování a instruktoři mě vedli k předvídání v provozu.

Trochu jsem měl strach z rezervace jízd. Při první rezervaci rychle mizely termíny, tak jsem měl trochu obavy, za jak dlouho si 14 jízd odjezdím, ale pokud má člověk štěstí, dá se chytit klidně 4 jízdy za týden (budík na půlnoc to jistí :) ).

Celkově vzato jsem s touto autoškolou byl velice spokojený, všem ji vřele doporučuji a pokud bych někdy měl jít zase do autoškoly tak budu jistě směřovat rovnou sem :)

S pozdravem
Otakar Bruner
vloženo: 7. prosince 2015
vložil: Otakar Bruner, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj, autoškolu vřele doporučuji. Online objednávky jízd mi přijdou v dnešní době jako standard, bohužel ji v Brně má pouze tato autoškola. Cena je podle mě super, slevu jsem sice nezkoušel, ale příprava plnohodnotná. Na začátku si vytrpíte tak 3 hodiny teorie, ale zjistíte vše potřebné do provozu a dále teorii nemáte, doučujete se doma.

Co se instruktorů týče měl jsem tu čest se všemi instruktory alespoň pár jízd a každý vám dá něco. Takové doporučení - prvních 5 jízd odjezděte s jedním (nejvíc kliďasové Netrefa a Kundela). Dále je dobré to trochu střídat, protože každý vám dá něco. Já odjezdil začátky s panem Netrefou a děkuji mu za pevné nervy a předání spousty informací. Dále musím poděkovat panu Kundelovy za parkování. Pan Borovička mě naučil zatáčet, hrát si se spojkou v kopcích no a dobře jsme si pokecali :) . A nakonec velké díky panu Chvátalovy za podporu před i u závěrečných zkoušek. Nyní už se necítím jako hrozba, ale jako plně samostatný řidič.

No a aby to nebyla jen samá chvála :D tak mě trochu mrzí, že se pro žáky nedá dojíždět na místo, které by třeba připisovali při objednávce jízdy. Přeci jen je to pohodlí pro žáky, možná by to přineslo trochu problémů, ale nic závratného.

Nakonec bych chtěl trochu osvětlit ty pauzičky a já nevím co. Uvědomte si, že jste přeci třeba rozklepaní z každého momentu, po hodině už na pokraji sil a nervů, tak proč si nedát pauzu. Já jsem to ocenil a těch 10 minut oddychu, kde si mezitím instruktor zapálil mi spíš pomohlo v dalším vstřebávání informací nebo jsme třeba s panem Borovičkou probrali i věci kolem auta. Ale nikdy se mi nestalo, že by si šel intruktor nakoupit nebo něco podobného.

Ještě jednou díky a kdo by váhal v brně kam do autoškoly, určitě bych se do Slona nebál.

vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou som bol celkovo spokojný. Majú funkčný a celkom jednoduchý web na plánovanie jázd a komunikácia s autoškolou bola výborná. V niektorých týždňoch ale bolo ťažšie dostať sa na jazdu v určitý čas (napr. poobede od 14 hod), takže by som ocenil vačšie množstvo jázd. Inštruktori boli trpezliví, skúsení a boli ochotní vysvetľovať chyby. Jazdil som skoro so všetkými z autoškoly a boli to pohoďáci. Celkovo dobrý dojem.
vloženo: 19. listopadu 2015
vložil: Michal Almáši, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím,

chtěl bych tu napsat něco málo o mých zkušenostech z Autoškoly Slon. Chtěl bych tu vyzdvihnout objednávání si jízd přes internet, tenhle přístup mi vyhovoval, stačilo sednout za počítač a objednat si jízdu, na kdy vám vyhovuje. Také bych chtěl pochválit instruktory, za dobu, co jsem dělal řidičák, jsem jel se všemi instruktory, hodně jízd jsem odjezdil s panem Borovičkou, je to pohodář, vše mi dobře vysvětlil, a jsem rád, že se mnou měl trpělivost při mé jízdě, která opravdu nebyla dobrá. A také pan Netrefa je dobrý instruktor, také jsem se od něj hodně naučil, a při závěrečných zkouškách mi velmi pomohl. To je asi vše, co bych napsal k autoškole, byl jsem s ní spokojený, a doporučuji ji všem, kteří chtějí bez starostí udělat řidičské oprávnění.
vloženo: 15. listopadu 2015
vložil: Marek Haluza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prosím Vás, to je komedie, příspevky tady přibývají v průměru jednou měsíčně, ale zrazu poté, co jsem napsala negativní hodnocení, přibyly 2 v jeden den a to ještě od ženských, psané stejným stylem a samozřejmě s vděkou panu Chvátalovi :-D tomu má jako někdo věřit? Píše se tady, že 5 jízd týdně, nevím, jestli se néco změnilo, ale za mě byly povoleny max. 2. Uznávám, že jsem nebyla zrovna nejšikovnéjší, to ano. Potřebuji totiž uklidnit, ne aby mě někdo celou jízdu stresoval. Jak už jsem psala, měla jsem si proste líp vybrat, moje chyba.
vloženo: 11. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V první řadě musím pochválit online systém plánování jízd a webové stránky, kde jsem našla veškeré potřebné informace. Každou středu ve 20 hodin se zobrazilo plánování na následující týden a vždy bylo na výběr z několika termínů a instruktorů – tedy snadný přehled o všech mých naplánovaných i absolvovaných jízdách. Také učebna, umístěna ve středu města, je dobře dostupná.

Většinu jízd jsem absolvovala s panem Netrefou, který byl velice milý a postupně mě zbavil strachu z řízení. Hned při první jízdě mi všechno trpělivě vysvětlil a tak to pokračovalo i nadále. S klidem mi zodpověděl každou mou otázku a upozorňoval mě na chyby. Tímto bych mu také chtěla poděkovat za profesionální přístup a pevné nervy a za skvělou přípravu na závěrečné zkoušky, které jsem díky němu zvládla na poprvé. Svou závěrečnou jízdu jsem jela s panem Chvátalem, kterému také patří můj velký vděk za uklidnění a milý přístup.

Dále bych chtěla vyzdvihnout cenu autoškoly. Využila jsem prázdninové ceny pro studenty, tedy 6500 Kč, což je s ostatními autoškolami téměř nesrovnatelné za tuto cenu se mi dostalo nadstandartních služeb.

Zkrátka veškerá výuka probíhala dle mých představ a mohu tedy Autoškolu Slon jen doporučit.

Děkuji, Regina K.

vloženo: 9. listopadu 2015
vložil: Regina K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem byla s touto autoškolou velice spokojená.
Plánování jízd pro mne zcela vyhovující - na každý den většinou 2 lektoři, šlo si vybrat z termínů od rána do pozdního odpoledne, když měl člověk štěstí a čas, šlo si zaregistrovat jízdy až 5x týdně.
Asi 4hodinová teorie proběhla na začátku kurzu, dále se postupovalo samostudiem, což mně naprosto vyhovovalo.
1. jízda na cvičišti s panem Kundelou probíhala zcela pohodově, vysvětlil mi řízení, pomáhal. Většinu jízd jsem absolvovala s panem Netrefou - moc mi vyhovoval, vše vysvětloval, doplňoval, žádný problém. 2 jízdy jsem absolvovala s panem J. Chvátalem - naučil mě parkovat podélně, všechny úkony, ve kterých jsem si nebyla jistá, mi vysvětlil.
Celkový dojem z instruktorů tedy bezesporu kladný - ochotní, vysvětlovali mi vše, na co jsem se zeptala, komentovali praktickou jízdu, byli vstřícní...
Také pozitivně hodnotím postupové testy před započetím 8. jízdy - donutilo mě to si osvojit teorii a projít si testové otázky, ze kterých se skládala závěrečná zkouška.
Negativa:
Jako více méně negativní hodnotím výukový materiál - multimediální CD super, ale rozhodně by mi pomohla učebnice v ceně kurzu - ale bylo možné si ji dokoupit.
Také mi přišly trochu nepřehledné webové stránky, na kterých jsem bohužel nenašla aktualizaci otvírací doby. (Nedá mi to, ale mohla by projít i korekturou.)
Závěr?
To nejdůležitější pro mne je, že jsem za celou dobu nepocítila výraznější stres z řízení - celá výuka probíhala naprosto "na pohodu" - a že se cítím připravena být řidičem.
Snad je důkazem toho, co tu píši, skutečnost, že jsem napoprvé prospěla u zkoušek. Děkuji panu J. Chvátalovi za jeho lektorský doprovod při mé zkušební jízdě.
LK

vloženo: 9. listopadu 2015
vložil: Lucie Krézková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych se podělila o dojmy z autoškoly SLON. Začínala jsem myslím v únoru, v učebně jsme doslova klepali zimu 4 hodiny, netopí se v ní. Pan Chvátal sice pustil přímotop - co z toho, když se pustí 1x týdně 5 minut před výukou - stěny byly promrzlé. Seděli jsme v ní v kabátech a šálách, i tak nám byla šílená kosa. Všem. Děkuji za zánět dutin a dva týdny na neschopence. Plánování jízd je katastrofa, oceňuji sice, že je online, ale pokud je středa večer, 20:00:44, je dost možné, že už jsou všechny obsazeny. A že pokud pracujete na směny, 2 týdny se na jízdu nedostanete. Když jsem si stěžovala, bylo mi řečeno, že autoškoly jsou primárně určeny studentům, že to si málokdo uvědomuje. Jízd bylo skutečně málo, nevím, jaká je situace dnes. Pan Chvátal je docela trpělivý, v klidu všechno vysvětlí. Avšak Netrefa se vyžívá v trapných průpovidkách a na to že je chlap umí být i docela hysterický - svou práci by skutečně dělat neměl - pokud nemá trpělivost. Blbý kecy jako - vy jste určitě obarvená blondýna, bože ženská ... Myslí si, že je vtipný, směje se sám na sobě. A Borovička ... katastrofa. Máte pěkný zadek, máte nízké IQ, máte pěkný stehna ... Všichni tři instruktoři jízdy zkracují - a to výrazně, začínají je o 10-15 minut později, mezitím si musí někde zapálit, nebo odskočit na nákup. Na Chvátala jsem jednou před nějakým obchodem čekala 30 minut! A abych nezapomněla - jízdy samozřejmě ukončují o 10-20 minut dříve. První jízda na parkovišti, OK, nešlo mi to, druhá z parkoviště hned do provozu - do brněnského provozu! Neexistuje snad lepší způsob, jak vystrašit někoho, kdo sedí za volantem podruhé, je nervózní a nejistý. Autoškolu jsme vybrali za firemní body, na výběr byly v celém Brně jen dvě. Moje chyba, měla jsem si lépe vybírat. Ne, nejsem konkurence, jak se zde SLON ohrazuje na všechny negativní hodnocení. Kdo v autoškole SLON skutečně byl, určitě mi dá zapravdu. Kurz jsem nedochodila, nemám zájem o takový přístup. Když jsem i komukoliv vyprávěla o svých zážitcích, všichni se shodli, že je to vrchol a že takové chování k zákazníkovi, který si zaplatí služby, je hodné odebrání licence.
vloženo: 29. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na doporučení a rozhodně toho nelituju. Naprosto super zkušenost. A to nejen z důvodu možnosti online rezervací jízd, kdy jsem se klidně mohl online přihlásit na jízdu na následující den, pokud byla volná nebo se například uvolnila. Díky této vychytávce jsem si mohl jízdy flexibilně přizpůsobovat mým časovým možnostem. Co ale především vyzdvizuje tuto autoškolu je jednoznačně přístup instruktorů. Můj velký dík patří panu Netrefovi a zejména potom panu Petru Chvátalovi. Oba instruktoři jsou v kontextu výuky řízení v brněnském provozu těmi správnými osobami na pravém míste. Žádné dlouhé ježdění někde na hřistí nebo parkoviští. Zatímco jinde učí "jezdit", v této autoškole se člověk po několika jizdách naučí opravdu řídit a zvládat i ty největší záludnosti, které právě brněnský provoz nabízí. A to právě díky ochotnému, trpělivému a přátelskému přístupu obou pánů (jezdil jsem pouze s nimi, takže jiné instruktory nemohu hodnotit). Dovedou hned v zárodku utnout špatné návyky a naopak zažít užitečné návyky do budoucna. Vděčný jsem zejména za nadstardní rady a dovednosti, které se v autoškole běžně neučí. Díky přípravě v této autoškole jsem šel ke zkouškám s naprostým klidem.
Kdo se nechce dlouze nimrat v teorii a skutečně se naučit řídit, tato autoškola je jasná volba.
Petr Vejvalka.
vloženo: 13. září 2015
vložil: Petr Vejvalka,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Předpokládám, že v hodnocení jste změnil mé jméno za jméno mého bratra Jaroslava s kterým jste odjezdil mnoho hodin vycviku. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak dnesnim dnem jsem absolvolala... Uz je ze me skoro ridicka jeste chybi placicka ale tu vyladime do 14 dnu. :-) Me nejvetsi podekovani patri Petru Borovickovi ktery ve me veril a nenechal me padnout.:-D Dale panu Kundelovi ktery me zbavil strachu z parkovani pres me do te doby nejvetsi nepritele zrcatka.:-D No a panu Frantiskovi Netrefovi za nauceni rozjezdu do kopce a hlavne za zaverecne zkousky.... PANOVE PATRI VAM ME VELKE DIKY ;-) A v neposledni rade autoskole za to ze jsem mela moznost delat papiry u nich a poznat lidi na spravnem miste..... Tak zaci hlavu vzuhu a drzim vam vsem pesti a preji hodne stesti.... :-) ;-)
vloženo: 10. srpna 2015
vložil: Petra K., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Jen jsem trochu zmatený z obsahu a hvězdiček ;-) Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, momentálně jsem už úspěšný absolvent dneska jsem udělala závěrečné zkoušky.... Autoškolu Slon můžu jen vřele doporučit.... Učitelé jsou ochotní a já bych jim tímto chtěla poděkovat za trpělivost se mnou, hlavně panu Netrefovi a Borovičkovi, vím, že to se mnou někdy nebylo jednoduché.... a panu Kundelovi za poslední jízdu před závěrečkama strašně jste mě uklidnil .... Opravdu mooooc děkuju...
vloženo: 16. července 2015
vložil: Zdenka Petruchová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky na sk.A:
Ač jsem tomu moc nevěřil, díky jízdám s instruktorem, jež má pevné nervy a který i přes opakující se chyby zůstává klidný :) jsem nakonec závěrečné jízdy zvládl. Dík
vloženo: 16. června 2015
vložil: Honza Jeřábek,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky na sk.A:
Ač jsem tomu moc nevěřil, díky jízdám s instruktorem, jež má pevné nervy a který i přes opakující se chyby zůstává klidný :) jsem nakonec závěrečné jízdy zvládl. Dík - Honza Jeřábek
vloženo: 16. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu všem vřele doporučit. Profesionální přístup ze strany instruktorů, především bych vyzdvihl pana Jaroslava Chvátal. Přístup instruktorů byl profesionální a díky pohodové atmosféře při jízdách i příjemný. Rezervace jízd probíhala bez problému pomoci webových stránek autoškoly. Sečteno a podtrženo, za málo peněz spooooooousta muziky &#128522;

Autoškole přeji mnoho úspěchu do budoucna a spoustu spokojených žáků.
vloženo: 15. června 2015
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Akorát dnes jsem úspěšně složil závěrečné zkoušky na skupinu "A" :-). A to hlavně díky p. Chvátalovi.

Autoškolu jsem, jak u mě bývá zvykem, hledal na poslední chvíli. Dostal jsem doporučení od kolegy na AŠ Slon. Tak jsem si je proklepl na netu a už jsem jim volal. Hned další týden po přihlášení mi začaly jízdy - super.
Nikdy předtím jsem na motorce neseděl!! Ale p.Chvátal dokázal to, že za 5 týdnů jsem se naučil ovládat vozidlo a složil závěrečné zkoušky napoprvé.
I když je velký rozdíl udělat AŠ a být dobrý řidič :-) Teď už jen pozvolna jezdit a trénovat na vlastní mašině. Hlavně začít v klidu.

Domluva na termíny byla super. Buď po telefonu a nebo osobně. Možná štěstí, ale vždy to vyhovovalo oběma :-).

Co se týče vyuky, nemám co dodat. Byl jsem úplný amatér a ani jsem nevěděl, jak se moto startuje. Vše mi bylo perfektně, srozumitelně a pro mě i polopatě vysvětleno. Ve finále to zas tak těžký není :-)

Hodiny začínaly přesně v domluvenou dobu. Než se rozehřála motorka, tak jsem se dozveděl další věci k výuce a byl i prostor na mé otázky. Na konci každé hodiny je feedback, za který jsem byl moc rád, protože jsem věděl, na co si dát příště pozor.
U mě to byla nejvíc nervozita, zbrklost a zapomínání vycvaknout blinkry. Ale i to se "doladilo"

I když p.Chvátal měří dle mého skoro dva metry, tak jsem to při jízdách téměř nepocítil. Přístup z pozice učitele je pohodový a lidský s velkým respektem z mé strany. Sem-tam jsem se i zasmál, takže jako učitel na výbornou :-)

Během jízd mi říkal kam odbočit, na co si dát pozor, co jsem udělal špatně a proč, ale i chválil za dobré reakce a správné řízení, což vždy potěšilo :-)


Autoškole Slon a hlavně p.Chvátalovi bych chtěl tímto poděkovat za příjemných 5 týdnů, trpělivost, ochotu a hlavně za bezvadně odvedenou práci.


Přeji spoustu spokojených studentů.

Michal Šulc

vloženo: 10. června 2015
vložil: Michal Šulc,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon za sebe mohu jen a jen doporučit. Oba dva instruktoři - pan Chvátal i pan Netrefa jsou profesionálové s opravdu pevnými nervy.. a v mém případě je občas bylo potřeba.. organizace celé výuky byla výborná, organizace jízd také a ke komunikaci s oběma pány nemůžu dodat nic jiného, než chválu.. pravdou je že jízdy ne vždy trvaly celých 90 minut, ale vzhledem k tomu, že v krátkých pauzách bylo možno se důkladně seznámit s vozidly, tak si myslím že tohle ničemu nevadilo. Pan Chvátal mi hodně pomohl i při závěrečné zkoušce, kterou jsem sice jednou opakovala, ale nebýt jeho, tak ji možná opakuji znovu. Pánové, oběma Vám velice moc děkuji za Vaši trpělivost, za spoustu nových zážitků a přeji spoustu spokojených žáků. Berzová Veronika
vloženo: 24. dubna 2015
vložil: Veronika Berzová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon doporučuji všem, kteří se chtějí vyhnout arogantním instruktorům a jejich ponižujícím komentářům.
P. Chvátal a Netrefa měli pochopení pro mou velkou nejistotu i po nedobrovolné půlroční pauze ve výcviku a dostali mě do pohody.
Skvělá je rezervace jízd - zvládnete pohodlně i z mobilu. To, že v polovině jízd musíte zkusmo projít testy je perfektní nápad. Zbytek lekcí pak odjezdíte bez zbytečného zmatkování v křižovatkách a závěrečné zkoušky dáte na první dobrou na 100%. Bez stresu.
Ať se daří!
M. Jedličková
vloženo: 23. dubna 2015
vložil: *, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrala jsem na základě vesměs pozitivních komentářů na internetu.

Popořadě: Slon se žáky snaží nalákat m.j. pověstným kolem štěstí – okamžitá sleva až 100% kurzovného. Točí se online a v mém případě slevu u konečného vyúčtování prostě v kanclu zapomněli odečíst. Neřekneš si – nemáš.

Teorie: prvních pár hodin suchá teorie z VHS z 90. let – párhodinové koukání v vydýchané učebně je vskutku konstruktivní hodinou vědomostí. Po seanci jedinečná šance se učitele zeptat na cokoliv, co vás k teorii napadne.

Plánování jízd z pohodlí domova taky slibuje mnoho – &quot;komfortně jedním kliknutím&quot; předpokládá online prezenci v stanovený den a hodinu, kdy vesměs systém selhal a člověk se mohl načekat, aby vůbec nějakou jízdu dostal.

Jakmile se plánování jízd jakýmkoliv způsobem přeci jen podaří – good luck. Pozor na zavádějící informaci online &quot;s fenoménem zkracování praktické výuky redukcí počtu hodin se v naší Autoškole Slon nesetkáte. Jízdy jsou rozděleny do 14 částí, každá o délce 90 minut&quot;. To, že v rámci oněch 90 minut někdy až 20 minut pomalu uplyne čekáním na instruktora, než si zapálí, dá kafe či vůbec ráčí přijet, už bohužel online nezmíní. Bohužel.

První hodina – v rychlosti převodové stupně, jednou couvání, tři kolečka kolem stadionu za Lužánkami, na víc čas nezbyl. Druhá hodina – bonus. Začalo mi docházet, co znamená ono &quot;ke každému žákovi přistupujeme individuálně a bereme ohled na jeho počáteční nejistotu&quot;. Když si před odjezdem dovolíte prokázat počáteční nejistotu a nevíte, kde se polohují zrcátka či vlastní sedadlo, instruktor zůstane tupě a arogantně hledět před sebe a nechá vás se tam chvíli trápit (rádoby ztrapnit), než zoufale poprosíte, zda by vám tuhle informaci laskavě mohl sdělit. Na prosbu o ztlumení autorádia se vám dostaví odmítnutí a suchého &quot;zvykejte si&quot;, mobilní rozhovory za jízdy nebyly výjimkou. Jako protiklad vaší neschopné jízdy je nejednou zmíňovaná pověstná blondýna v minisukni s pěticentimetrovými růžovými nehty, která prostě do auta sedla a jela. Laťka halt hodně nad průměr. Opovažte se znejistět na křižovatkách v hustém provozu! S pomocí hlášek jako &quot;Co vy vlastně studujete? Jo ták, takže pro život nepoužitelná&quot; se z vás zcela zaručeně &quot;stanou klidní řidiči zvládající složité dopravní situace&quot;.

Komunikace – povětšinou ignorace. Zkusit zavolat z cizího čísla jednou zabralo.

Dle ilustračních fot na fb soudím, že moje volba nevzít si na hodiny šněrované kozačky na vysokém podpatku přeci jen (naštěstí) zavážila o rychlém rozhodnutí autoškolu změnit – zde Slon potřebuje znát název nově zvolené AŠ a rozloučí se s vámi tisícovým stornopoplatkem.

Všem spokojeným absolventům Slona k jejich nadšeným komentářům samozřejmě upřímně gratuluji. Určitě to byl pěkný zážitek.
vloženo: 16. března 2015
vložil: Irena Dudová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den slečno Dudová,
jsme rádi za každou recenzi, byť je negativní. Ale nesmí být z většiny lež, tak jak Vaše.
1. Vaše základní kurzovné bylo 8000,- Kč. V jste si vytočila slevu 5%. Kdyby jste neplatila na splátky, tak je těch 5% odečteno hned. Nicméně při přestupu Vám bylo počítáno 7600,- Kč. (škoda, že sem nejdou vkládat soubory, to by Vás usvědčilo ze lži)
2. Druhou jízdu po cvičišti jste měla se mnou. Nezlobte se na mne, ale pokud si nic nepamatujete z předešlé lekce (seřízení místa řidiče, rozjezd, zastavení a třeba i to couvání) není chyba na straně autoškoly, ale asi na Vaší.
3. Komunikace je u nás úplně normální. Jo pravdu (a myslím, že jsem to vysvětloval i Vaši matce), si neukládá čísla žáků do mobilu, to bych nedělal nic jiného. Může se stát, že nezavolám na nějaký zmeškaný hovor (jsem opravdu jen člověk). Nicméně, pokud si pamatuji, tak mi Vaše matka tvrdila, že jste poslala X mailů a doposud nám žádný nedošel. Byť jsem ji žádal, aby mi je donesla vytištěné. Opět na ně marně čekám.
4. Plánování jízd je úplně normální. Většina žáků, ukončili kurz dřív, než Vy jste si odjela 4 jízdy. Tzn. za dva měsíce. Dokonce i ti, kteří začínali později.
5. S poplatkem jste byla seznámena hned při první hodině, při zahájení a dokonce jste s ním souhlasila svým podpisem.
6. VHS jsme kdysi používali, to ano, ale ne při Vašem kurzu.
7. Blondýna...nechci polemizovat. Nebyl jsem u toho, ale obrázek jsem si udělal ;-)
8. Vedro na učebně. Tak s tím se možná dalo počítat, když jste začala s kurzem v srpnu. Ano, opravdu v té době bývá vedro a někdy ani tři otevřená okna nestačí.
9. Poznámka na našemu FB jsem nepochopil.
10. Jméno Vaší budoucí autoškoly. Možná jsme se zeptali, ale určitě jsme na něm netrvali. Kdysi bylo potřeba k realizování přestupu do jiné AŠ.

Přeji Vám mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal - Autoškola Slon


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon za sebe můžu jedině doporučit. Vybírala jsem hlavně podle recenzí a rozhodně nelituji, naopak. Setkala jsem se s ochotným přístupem, milými lidmi a velmi oceňuji pohodlné a jednoduché plánování jízd online. Pohodová atmosféra doprovázela snad každou jízdu, a tak je mi až skoro líto, že už mám kurz za sebou. Instruktoři byli velmi ochotní, se smyslem pro humor a hlavně svým přístupem dokázali účinně odstranit chyby tak, aby se již neopakovaly a zároveň aby zůstal vám dobrý pocit za volantem. Mé velké dík patří panu J. Chvátalovi, který mi vždy vše dopodrobna vysvětlil a neztrácel se mnou trpělivost, nicméně velmi děkuji oběma instruktorům, kteří mě doprovázeli po celou dobu kurzu a díky kterým jsem zkoušku složila na první pokus.
Dalším milým překvapením pro mě bylo nutné složení teoretických testů v půlce kurzu, které by dle mého měly být zavedeny do všech autoškol.
Ještě jednou děkuji instruktorům za vše, co mě naučili a Autoškole Slon přeji mnoho štěstí a spoustu šikovných a spokojených studentů.
vloženo: 12. března 2015
vložil: Petra Laicmanová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon můžu všem jen doporučit. Instruktoři jsou velmi příjemní a trpěliví. Moje velké díky patří zejména panu J. Chvátalovi, který se mnou měl neskutečnou trpělivost a opravdu mi moc pomohl, byl ochotný všechno vysvětlit, i vícekrát, měl pochopení i pro méně nadané řidiče, jako jsem byla já. Na každou jízdu s ním jsem se těšila. Velmi oceňuji online přihlašování na jízdy.
vloženo: 26. února 2015
vložil: Tereza Dvořáčková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Jaroslav Chvátal je výborný učitel, dokáže poznat silné i slabé stránky člověka a přizpůsobit se. Ačkoliv je přísný, působí příjemně a vše dokáže prakticky vysvětlit a přiměje člověka pochopit, že měl mylnou představu.

Za mne je to vynikající autoškola s příjemným elektronickým systémem registrace jízd z pohodlí domova.

Jan Urban
vloženo: 26. ledna 2015
vložil: Jan Urban, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super ... doporucuji vsem . Byla jsem mile prekvapena s pristupem instruktoru . Cely kurz probehl v pohode , dokonce jsem se i tesila na kazdou dalsi jizdu :)
Frantisek Netrefa a Jaroslav Chvatal to se mnou zvladli . Diky moc moc za pevne nervy se mnou a jen tak dal ... :)

KRASNE VANOCE
SCHNEIDEROVA Regina
vloženo: 22. prosince 2014
vložil: Schneiderova Regina,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: obrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Přejeme Vám krásný rok 2015.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Boží, nemám co víc dodat. Díky moc za trpělivost i za to, jakého jste ze mě udělali řidiče (byť začátečníka) :) Pokud někdo přemýšlí nad tím, koho zvolit - Slon je jasná volba, nad ničím jiným už ani neuvažujte.
vloženo: 12. listopadu 2014
vložil: Marian Vařecha,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych vřele doporučila všem, co se chtějí stát dobrými a zodpovědnými řidiči. Trpělivost, pozitivni a individualni pristup nejsou jedinými kladnými atributy, ale pro mě byli a jsou na prvním místě a jistě je ocení jak současní, tak i budoucí studenti. Praktickým bonusem je i možnost plánování jízd online.
Především bych chtěla poděkovat panu Netrefovi, který mi poskytoval cenné rady a s klidem zvládal moji nejistotu v době, kdy jsem po dlouhé nedobrovolné pauze pokračovala ve výcviku, a panu Chvátalovi, který byl jak u mojí první, tak i u mojí závěrečné jízdy.
Autoškole Slon přeji mnoho štěstí a co nejšikovnější studenty, absolventka Amálka Minářová.
vloženo: 29. října 2014
vložil: Amálie Minářová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
autoškolu Slon mohu jen doporučit! Setkal jsem se zde s velmi vstřícným přístupem, nadstardní úrovní komunikace, trpělivostí instruktorů a cennými radami během praktických jízd. Obzvlášť pozitivně oceňuji instruktora pana Netrefu, se kterým jsem absolvoval většinu jízd.

Příjemným bonusem je u této autoškoly i on-line plánovač jízd.

Všem z autoškoly Slon děkuji!

vloženo: 17. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych učitě doporučila svým známým a proto také touto cestou děkuji všem instruktorům za pevné nervy a za vynikající přípravu ke zkouškám. Vždy když jsem si v něčem nebyla během kurzu jistá, tak to se mnou instruktor probral a vysvětlil. Ke zkouškám jsem přišla velmi dobře připraven a proto jsem také autoškolu udělala na první pokus.

Ještě jednou děkuji
Vaše spokojená absolventka Šárka Vodičková
vloženo: 12. října 2014
vložil: Šárka Vodičková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý večer,všem,
právě jsem dokončila autoškulu,které bych tímto způsobem chtěla z celého srdce poděkovat.
Autoškola Slon, ma v prvé řadě vynikající instruktory kteří jsou pravými muži a ví jak v dané situaci s lidmi mluvit a psychicky podpořit a přitom chyby odstranit...specialista na to je pan Jaroslav Chvátal člověk s kterým se jak muži tak i ženy budou cítit v automobilu vlemi bezpečně...je to člověk který mluví pravdu a nebude Vás namotávat pokud Vám bude moci a bude to v jeho silách-rád vám pomůže,poradi,pochopí dodá dostatečné sebevědomí...
Sama vzpomínám na své první jízdy na pomalé krůčky na to jak vše se zdálo složité....ale pan Chvátal to se mnou nikdy nevzdal a dotáhl to daleko. Ted vím že autoškola má právo chlubit se názvem Slon-protože slon je silný a vlemi učenlivý a to všechnno tato škola zvládá s přehledem...Já osobně jsem potřebovala vlemi individuální přístup a jsem štastná že mohu napsat recenzi jen v POZITIVNÍM SMĚRU.At se rozhodnete jít v této Autoškole k nejlepšímu intruktorovi v Brně panem Chvátalem a nebo se rozhodnete pro pana Netrefu který svým přístpem umí taktéž divy...budete velmi spokojeni... Děkuji Autoškolo Slon že jsi mi byla nablízku za jakékoliv dopravní situace...Řidičákem to teprve začíná..pro mě to znamená že velmi ráda si jako řidič příjdu pro radu do této autoškoly a taktéž na kondiční jízdu... Přeju všem, aby se dostali do sladkého konce a ukázali ostatním řidičům co je tato autoškola naučila...Klukům Chvátalovým přeju aby své řemeslo dělali tak jak ho dělají ted, a aby pomalu ale jistě rozšiřovali svoji působnost.MÁ TO SMYSL
Ještě jednou děkuji..vaše absolventka Miriam Máčalíková
vloženo: 9. října 2014
vložil: Miriam Máčalíková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dostal jsem doporučení od známého, který zde dělal autoškolu na skupinu A. Za celou dobu trvání autoškoly jsem neměl jedinný problém. Motorka šlapala bez problémů, všechno mi bylo rozumně vysvětleno a pan Chvátal je člověk na správném místě. Nevím jak je to u jiných skupin, ale pokud zde máte v plánu dělat řidičák na motocykl, tak můžu jen a jen doporučit.
vloženo: 8. srpna 2014
vložil: Milan Polášek,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dostal jsem doporučení od známého, který zde dělal autoškolu na skupinu A. Za celou dobu trvání autoškoly jsem neměl jedinný problém. Motorka šlapala bez problémů, všechno mi bylo rozumně vysvětleno a pan Chvátal je člověk na správném místě. Nevím jak je to u jiných skupin, ale pokud zde máte v plánu dělat řidičák na motocykl, tak můžu jen a jen doporučit.
vloženo: 8. srpna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyborna autoskola. Instruktory su velmi profesionalny a na vysokej urovni. Upozornili ma na chyby pocas jazd ktore som robil a pocas skusok potom nebol problem. Majitel bol velmi priatelsky a dalo sa dohodnut na vsetkom.
jazdy aj testy som urobil na prvy krat vdaka vynikajucemu pristupu.

Urcite odporucam.

ŠŠ
vloženo: 25. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Slon pro mě byla školou, ale i místem kde jsem se pobavila a to hlavně díky panu instruktorovi F. Netrefovi, se kterým jsem absolvovala většinu svých jízd. Nejen že, je to super chlap,ale i učitel, který je na správném místě a moc dobře mě připravil na zkoušku, za což bych mu chtěla moc poděkovat. Samozřejmě bych chtěla ještě poděkovat panu instruktorovi Vítu Gajdoši a panu instruktorovi Chvátalovi, který mi hodně pomohl při závěrečné zkoušce. Prostě super autoškola mooooc DOPORUČUJI!!!!!
vloženo: 10. července 2014
vložil: Tereza Pavlovcová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon jsem si našla na internetu a zvolila především díky kladným referencím, které jsem si přečetla. A rozhodně toho nelituji...

Z řízení jsem měla velký strach, ale díky skvělému přístupu instruktorů jsem se ho brzy zbavila a dokonce se na každou jízdu těšila:), za to patří největší dík J.Chválatovi, s kterým jsem odjezdila většinu svých jízd. Měl se mnou nekonečnou trpělivost a velmi oceňuji i jeho lidský, vtipný a nadstandardní přístup:).

Autoškolu Slon jednoznačně všem doporučuji.

S pozdravem,
Tereza Roušová

vloženo: 19. června 2014
vložil: Tereza Roušová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon bych určitě doporučil, jako profesionální autoškolu a autoškolu s osobním přístupem. Díky tomu jsem řidičák na A udělal rychle a kvalitně. Děkuji.Petr Bauer
vloženo: 18. června 2014
vložil: Petr Bauer, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   O autoškole Slon som sa dozvedela z webu a na základe kladných referencií a solídnej cene som sa do nej zapísala.

Prvú jazdu (a zopár ďalších) som absolvovala s p. F. Netrefom, ktorý hneď na začiatku nedal mojmu strachu žiadnu šancu. Bol veľmi príjemný, vždy upozornil na chybu, bez problémov vysvetlil a keď bolo treba ochotne niekoľkokrát za sebou zopakoval, príp. nakreslil. Človek sa vedľa neho cítil kľudne.

Ostatné jazdy som mala s p. J. Chvátalom. Taktiež výborný inštruktor, ktorému by som chcela veľmi poďakovať za jeho trpezlivosť pri mojich zmätkoch na križovatkách, ochotu a skvelý prístup.


Čo sa týka online plánovania jázd, mne konkrétne to problém nerobilo, ale bolo potrebné presne o 20:00 sedieť za PC a byť prihlásený, lebo 20:10 už bolo všetko obsadené, teda aspoň počas môjho kurzu to tak bolo. Samozrejme to závisí od počtu žiakov.

Záverom ešte raz veľká vďaka obidvom inštruktorom.

Autoškolu Slon vrelo doporučujem.

vloženo: 10. června 2014
vložil: Lívia Číková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   O autoškole Slon som sa dozvedela z webu a na základe kladných referencií a solídnej cene som sa do nej zapísala.

Prvú jazdu (a zopár ďalších) som absolvovala s p. F. Netrefom, ktorý hneď na začiatku nedal mojmu strachu žiadnu šancu. Bol veľmi príjemný, vždy upozornil na chybu, bez problémov vysvetlil a keď bolo treba ochotne niekoľkokrát za sebou zopakoval, príp. nakreslil. Človek sa vedľa neho cítil kľudne.

Ostatné jazdy som mala s p. J. Chvátalom. Taktiež výborný inštruktor, ktorému by som chcela veľmi poďakovať za jeho trpezlivosť pri mojich zmätkoch na križovatkách, ochotu a skvelý prístup.

Čo sa týka online plánovania jázd, mne konkrétne to problém nerobilo, ale bolo potrebné presne o 20:00 sedieť za PC a byť prihlásený, lebo 20:10 už bolo všetko obsadené, teda aspoň počas môjho kurzu to tak bolo, keďže nás bolo zapísaných veľa.

Záverom ešte raz veľká vďaka obidvom inštruktorom.

Autoškolu Slon vrelo doporučujem.

vloženo: 10. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon bych doporučil Všem kdo chtějí bezproblémů zvládat svoje vozidlo a veškerý provoz v kterém se právě ocitnou. Po cca půl roku co jsem udělal tuhle autoškolu si uvědomuji, že nemám žádný větší problém s řešením žádné situace na silnici. Díky právě průpravě a připravenosti ze Slona. Výborná volba pro ty, kteří chtějí být vzornými účastníky silničního provozu a né jen mít doma na své jméno "papíry". Dále hodnotím velmi pozitivně online přihlašování na jízdy. A především velké díky instruktorům, kteří perfektně předávají zkušenosti začínajícím řidičům. S pozdravem Pavel Havlíček
vloženo: 25. května 2014
vložil: Pavel Havlíček, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Slon jsem byla spokojená a určitě bych ji doporučila dál.

Chtěla bych poděkovat všem instruktorům za jejich ochotu, profesionalitu, přístup a hlavně klid, který právě mně často chyběl. :) Jezdila jsem převážně s p. Gajdošem, J. Chvátalem a Borovičkou. Každý k výuce přistupoval jinak a od každého jsem si vzala něco jiného. Oceňuji to, že se mnou byli ochotní dělat pořád dokola to, co mi nešlo, případně malovat a vysvětlovat. Tímto jim všem děkuji. P. J. Chvátalovi ještě navíc patří díky za skvělý přístup a velkou podporu u závěrečných zkoušek.

Online plánovač hodnotím spíše kladně, ze začátku byl problém zarezervovat vhodný termín, ale postupem času se to uklidnilo. Plus dávám i za možnost individuální domluvy termínu jízdy.

Ještě jednou díky, po absolvování závěrečné zkoušky jsem se přistihla, že mi jízdy budou chybět. :)
vloženo: 24. května 2014
vložil: Soňa Řezníčková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup není v případě autoškoly Slon jen prázdná fráze, ale naprostá pravda. U veškerých mých nedostatků v rámci ovládání vozidla, pohybu v provozu i organizace výuky, a že jich nebylo málo, se mi dostalo vstřícného přístupu a pomoci.
Nejinak tomu bylo i u samotné závěrečné zkoušky, které předcházely přesné a jasné instrukce i profesionální psychická podpora.
Jsem vděčná všem pánům, se kterými jsem měla tu čest, a kteří soustavně projevovali velkou míru trpělivosti, ochoty, odvahy, klidu a smyslu pro humor, díky čemuž budu na celý kurz ráda vzpomínat a dále jej doporučovat.
Jmenovitě se jedná o pana Borovičku, Gajdoše, Netrefu a Chvátala.

Děkuji a přeji mnoho zdaru.
vloženo: 7. května 2014
vložil: Barbora Höklová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup není v případě autoškoly Slon jen prázdná fráze, ale naprostá pravda. U veškerých mých nedostatků v rámci ovládání vozidla, pohybu v provozu a organizace výuky, a že jich nebylo málo, jsem se setkala s vstřícným postojem a pomocí.
Stejně tomu bylo i u samotné závěrečné zkoušky, které předcházely přesné a jasné instrukce i profesionální psychická podpora.
Jsem vděčná všem pánům instruktorům, se kterými jsem měla tu čest, a kteří projevili velkou trpělivost, ochotu, odvahu i smysl pro humor, díky čemuž budu na celý kurz ráda vzpomínat a dále jej doporučovat. Jmenovitě se jedná o p. Borovičku, p. Gajdoše, p. Netrefu a p. Chvátala.

Děkuji a přeji mnoho zdaru.

Barbora Höklová
vloženo: 7. května 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon bych rozhodně doporučila!
Instruktoři byli velmi milí, trpěliví a ochotní. Oceňuji přístup instruktorů k žákům a také možnost případné individuální domluvy ohledně jízd.
Jediné, co mi trochu vadilo, byla on-line volba jízd. Mnohdy jsem si nestihla navolit a musela jsem čekat týden pro další volbu. Asi jsem měla zvolit lepší taktiku.. ;)
Jinak moc děkuji všem instruktorům a vřele doporučuji! :)
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: Sofie Buchtová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel, tento člověk jménem Norbert Švirík, místo toho, aby moji mladou a kojící (!) manželku, která si dělala autoškolu v době mateřské dovolené, učil, jak správně řídit auto, tak ji osahával a pravidelně osouložoval, čímž nám hluboce rozvrátil manželství, nenávratně poškodil rodinu a způsobil nesmírné utrpení. Tento člověk by neměl být učitelem. Autoškolu Slon neznám a nehodnotím.
vloženo: 16. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený Anonyme,
pokud máte osobní problém, tak ho neřešte na těchto stránkách, které jsou určeny pro jiný účel. Již jednou administrátor Váš příspěvek odstranil a požádal jsem ho znovu. Jestli se zde objeví ještě jednou, přidám na Vás trestní oznámení pro pomluvu. Váš příspěvek poškozuje moji Autoškolu!
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz proběhl bez problémů. Instruktoři jsou milí a rádi pomohou a hlavně mají s žáky trpělivost, online plánování je super, ale musíte rezervovat okamžitě po uvolnění termínů, závěrečné zkoušky proběhly skvěle, pan instruktor skvěle radil ;) jedinou výtku mám k videím na teoretických hodinách, po pár hodinách z nich bolela hlava :) Rozhodně tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 15. dubna 2014
vložil: Jakub Trubka, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Konečně jsem se dostal k hodnocení po 3 měsících. Vždycky, když jsem řídil tak jsem si vzpoměl že chci napsat recenzi, ale doma jsem na to už zapoměl.

Vezmu to od začátku--&gt;
Nástup do autoškoly proběhl bez problému, pan P.Chvátal mi po telefonu všecho poradil, moje otravné telefony zvedal v klidu a byl vždy příjemný.

Teoretická výuka proběhla ve složení nás (3 žáci) a pan P.Chvátal, opět super záležitost, byli jsme skvělá skupina co si dělala poznámky a neustále jsme se na něco ptali, p.chvátal z nás měl radost a opět nám všechno vysvětloval, takže teoretiku hodnotím velmi kladně. Jedinou vyjímkou byly videa, která mně přišla příliž nudná, ale s tím se nic nenadělá.

Jízdy byly už jen jedna velká zábava.
První jízda byla s panem Borovičkou, skvělý člověk se smyslem pro humor , který umí všechno vysvětlit. Děkuji

Dále p. Gajdoš
To byl takový ten &quot;zlý&quot; instruktor který postřehl každou maličkost, ale to si myslím dalo mě nejvíc. Děkuji

p Švirik
Opět skvelě učil a byl velmi klidný co se týče mých chyb. Děkuji

p Chvátal Skvěle mi všechno vysvětlil a připravil mě na závěrečné zkoušky , které proběhly dne 30.12.2013. (za což mu děkuji , málokdo by chtěl den před koncem roku) Děkuji

Trochu vytknout bych chtěl online plánovač jízd , někdy bylo problém najít vhodný termín.

Jsem rád, že jsem si vybral autoškolu Slon a budu doporučovat všem.
Autoškolu hodnotím pozitivně na 95%
Děkuji a jsem s pozdravem Michael Hladký

vloženo: 17. března 2014
vložil: Michael Hladký, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení a přejeme hodně šťastných a bezpečných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám velkou radost že jsem si vybrala právě tuto autoškolu.
Měla jsem velký strach ze řízení auta a díky výbornému přístupu ze strany autoškoly všechno dopadlo dobře. Diky! :)
vloženo: 5. března 2014
vložil: Veronika Elizabeth Nálepková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkujeme za hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově hodnotím přístup autoškoly pozitivně, oceňuji povinné složení testu v půli jízd – motivuje k naučení předpisů včas a „naostro“ už je to prakticky bez stresu.

Všichni instruktoři byli trpěliví a příjemní.

Nejvíce oceňuji profesionální přístup p. Gajdoše, který poctivě hodnotí řízení žáka. V rámci jeho lekcí byla vždy odřízena celá hodina a půl bez prodlev.

Rovněž s p. Netrefou jsem byla spokojená, taktéž vhodně upozorňuje na chyby v řízení.

P.Borovička je velmi komunikativní, jízda s ním je velmi pohodová, v upozorňování na chyby však není tak důsledný jako výše uvedení instruktoři. Doporučuji těm, kteří mají rádi uvolněnější a pohodový přístup.

P. J. Chvátal je rovněž sympatický, jízdy s ním bezproblémové, skvělá podpora při závěrečných zkouškách. Jako jedinému mu však musím přičíst ten neduh, že obě lekce, které jsem s ním jela, zkrátil - cca o 7-10min na začátku i na konci.

výtky/poznámky
K průběhu výcviku bych měla poznámku - bylo by dle mého názoru vhodné, aby sami instruktoři v určitých fázích výcviku (po urč. odježděných hodinách) kontrolovali (resp. přeptali se žáka), zda už mu byly určité věci vysvětleny a zda si je už vyzkoušel – např. zda se už podíval pod kapotu, zda ví, jak se zapínají stěrače, mlhovky, vyzkoušel si rozjíždění do kopce, oba druhy parkování..atd. , a nepřenášeli tuto povinnost na žáky, kteří mnohdy ani neví, na co všechno se zeptat, co může činit problémy, jestli je potřeba určitou informaci znát.
+ nelíbilo se mi, že jedno výcvikové vozidlo nemělo funkční nastavovaní zrcátka, přičemž k opravě této vady nedošlo za ani za celých 6 týdnů. „Ruční“ nastavování byl sice dobrý (trpělivost vyžadující)trénink na případnou vadu na vlastním autě, ale u výcvikových vozidel by k tomuto dle mého docházet nemělo.

Závěrem přeji autoškole Slon úspěšný rok 2014.
S pozdravem
L.K.
vloženo: 8. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení. Také přejeme úspěšný rok 2014.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově hodnotím přístup autoškoly pozitivně, oceňuji povinné složení testu v půli jízd – motivuje k naučení předpisů včas a „naostro“ už je to prakticky bez stresu.

Všichni instruktoři byli trpěliví a příjemní.

Nejvíce oceňuji profesionální přístup p. Gajdoše, který poctivě hodnotí řízení žáka. V rámci jeho lekcí byla vždy odřízena celá hodina a půl bez prodlev.

Rovněž s p. Netrefou jsem byla spokojená, taktéž vhodně upozorňuje na chyby v řízení.

P.Borovička je velmi komunikativní, jízda s ním je velmi pohodová, v upozorňování na chyby však není tak důsledný jako výše uvedení instruktoři. Doporučuji těm, kteří mají rádi uvolněnější a pohodový přístup.

P. J. Chvátal je rovněž sympatický, jízdy s ním bezproblémové, skvělá podpora při závěrečných zkouškách. Jako jedinému mu však musím přičíst ten neduh, že obě lekce, které jsem s ním jela, zkrátil - cca o 7-10min na začátku i na konci.

výtky/poznámky
K průběhu výcviku bych měla poznámku - bylo by dle mého názoru vhodné, aby sami instruktoři v určitých fázích výcviku (po urč. odježděných hodinách) kontrolovali (resp. přeptali se žáka), zda už mu byly určité věci vysvětleny a zda si je už vyzkoušel – např. zda se už podíval pod kapotu, zda ví, jak se zapínají stěrače, mlhovky, vyzkoušel si rozjíždění do kopce, oba druhy parkování..atd. , a nepřenášeli tuto povinnost na žáky, kteří mnohdy ani neví, na co všechno se zeptat, co může činit problémy, jestli je potřeba určitou informaci znát.
+ nelíbilo se mi, že jedno výcvikové vozidlo nemělo funkční nastavovaní zrcátka, přičemž k opravě této vady nedošlo za ani za celých 6 týdnů. „Ruční“ nastavování byl sice dobrý (trpělivost vyžadující)trénink na případnou vadu na vlastním autě, ale u výcvikových vozidel by k tomuto dle mého docházet nemělo.

Závěrem přeji autoškole Slon úspěšný rok 2014.
S pozdravem
L.Kopřivová
vloženo: 8. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu Slon jsem narazila na slevovém portálu tudíž jsem velice spokojena s cenou kurzu a to 7000kč za vše (autoškola-závěrečné zkoušky-lékař).
Teoretické hodiny probíhaly formou koukání na videa - nudné, ale co se dá dělat, je to potřeba :D
Měla bych výhrady k online plánování jízd, v době od září (kdy jsem do AŠ nastoupila) do poloviny listopadu, bylo velmi obtížné si bloknout jízdu! Ve středu v 20:01 už bylo vše zarezervované, takže kolikrát jsem třeba 14 dní vůbec nejezdila! Nicméně poté se to uklidnilo a tak jsem autoškolu krásně mohla dodělat :)
Pánům instruktorům V. Gajdoš, F. Netrefa mnohokrát děkuji za jejich rady a především trpělivost, kterou se mnou měli :) Mé největší díky patří panu J. Chvátalovi, který se mnou absolvoval závěrečnou zkoušku i pár jízd před tím, za jeho trpělivost při mých "slavných" rozjezdech, za jeho důkladné vysvětlení některých věcí, a podporu u záveřečné zkoušky, kterou jsem úspěšně zvládla.
S ostatními instruktory jsem bohužel neměla tu čest setkat se na jízdě.
Tuto autoškolu velice ráda doporučím ostatním budoucím řidičům.
vloženo: 15. prosince 2013
vložil: Lucie S.,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za velmi pohodový a příjemný výcvik, jízdy odpovídali časovému rozpětí, on-line objednávání jízd byl výborný nápad. Kdybych nebyla líná, mám AŠ hotovu za 2 měsíce a ne za rok a půl :)

Instruktoři, se kterými jsem jezdila:

Petr Chvátal (majitel):
Bohužel jsem si myslela, že majitel AŠ je člověk na svém místě-empatický, klidný. Určitě by neměl být arogantní a uřvaný. Moc taky nepřidá, že místo sledování jízdy si píše sms a vyřizuje osobní hovory. Měla jsem s ním dvě jízdy a zbytek raději s někým jiným.

Vít Gajdoš:
Jízda byla klidná, vysvětloval chyby a trpělivě řešil nenadálé situace na silnici.

Petr Borovička:
Stoprocentně jediný instruktor, se kterým jsem nemusela mluvit, protože si vystačil sám :) Energický, zábavný, správně uřvaný (nestyděl se seřvat ostatní řidiče).

František Netrefa:
S tímto instruktorem jsem měla hodně jízd a jeho přístup mi seděl. Taky vše vysvětlil a rozebral, jízda byla příjemná a těšila jsem se na ni. Velké díky za trpělivost při parkování, byla jsem komisařem z magistrátu pochválena.

Jaroslav Chvátal:
Nemůžu říct jediné špatné slovo, bez jeho rad a pomoci bych určitě neměla šanci uspět před takovým komisařem, kterého jsem napodruhé dostala.
Jako ostatní - trpělivý, vysvětlující, vtipný. Na jízdě jsem se hodně naučila, co jsem nepochopila, to namaloval a tak dlouho píchal propiskou do namalované křižovatky, až mi to nalezlo do hlavy :) Obrovské díky.

Celkově jsem byla spokojena; přístup, vstřícnost a trpělivost.
vloženo: 14. prosince 2013
vložil: Veronika Hadačková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý večer paní (slečno) Hadačková, v první řadě Vám chci poděkovat za Vaše hodnocení.
K mé osobě, tak jak jste sama uvedla, kurz jste dělala rok a půl, proto nemohu adekvátně reagovat na kritiku mojí osoby.
I přes ní, jste byla spokojená a já jsem za to rád. Ne každý si lidsky sedne.
Přeji Vám mnoho dalších spěchů v roce 2014 a mnoho šťastných kilometrů bez nehody ve Vaší řidičské kariéře.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych poděkovala všem instruktorům v autoškole Slon za trpělivost, ochotu a nemalou podporu při výcviku i při samotné zkoušce. Především J.Chvátal a F.Netrefa mě během chvilky zbavili nervozity z jízdy, připravili mě snad na všechny situace v provozu. Mnohé mě také naučili pohodové jízdy s V.Gajdoš a N.Švirik. Velice oceňuji i možnost plánování jízd přes internet. Děkuji a vřele Vás doporučuji.
vloženo: 7. prosince 2013
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem výcvik ke skupině B. Celý výcvik bych hodnotila jako úspěšný, přístup instruktorů byl dobrý, u každého z nich jsem se naučila něco jiného.Je pravdou,že někdy to byla opravdu výuka šokem, ale i to člověk občas potřebuje. Nejvíce času jsem strávila s panem J. Chvátalem a jeho přístup mohu jen chválit, to už se však netýká dodržování celé jízdní doby, kterou jsem měla strávit na silnici. I přes občasně kratší dobu výukové hodiny jsem velmi spokojená, p. Chvátal byl vždy v klidu, pohodě a vše mi dokázal vysvětlit. Tuto autoškolu bych doporučila i ostatním, kteří nejsou zatím rozhodnutí kam se vydají.
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: Michaela Lepková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole SLON jsem absolvoval výcvik sk. A. S odstupem času hodnotím kurz známkou 1. Instruktor (p. Chvátal) mi lidsky sedl, vysoce hodnotím jeho poznámky a doporučení k jízdě, stejně jako ochotu umožnit mi jízdu v mně vyhovujících hodinách. Na výcvik rád vzpomínám a jsem rád, že jsem A absolvoval právě v této autoškole.
vloženo: 28. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Slon jsem absolvoval výcvik na skupinu A.
K výběru Slona mě přivedly kladné reference na webu, přehledné stránky a solidní cena.
Samotný výcvik proběhl bez problémů. Na termínech jízd jsem se domlouval telefonicky nebo SMS s p. Chvátalem. Komunikace byla výborná, jen bylo třeba občas najít společný volný termín. Nejvíce bych ocenil pohodu při samotných jízdách a konstruktivní kritiku od p. Chvátala. Jedinou výtku bych měl na subjektivně kratší dobu jízd, která ale neměla vliv na samotné složení zkoušky.
Autoškolu Slon bych doporučil.

vloženo: 8. října 2013
vložil: A. Novák, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak jsem napsala, když si na tu autoškolu vzpomenu, tak mě napadne PODPORA.
Nikdy jsem nařídila a jejich přístup byl skvělý, sice léčba šokem, ale dobrý tah. Myslím, že nejdůležitější je přístup žáka, já se tomu moc nevěnovala, protože jsem chodila do školy i do práce.
Kdybych mohla myslet jen na autoškolu, tak bych lépe vnímala jejich zájem a podporu.
Od začátku mě nutili učit se zákon. Po sedmi jízdách jsem musela udělat 3krát test, který je stejný, jako na závěrečkách, což je super, donutilo mě to učit se dřív, než před testy. Usnadnilo mi to jízdy.
Při závěrečných zkouškách mě podporovali, dokonce se mě zastali.
Je to super autoškola a navíc má stále nějaké akce a slevy, také se vám přizpůsobí skrz čas a dávají prostor všem, mají totiž online rozvrh jízd. Prostě dobrý pocit...
vloženo: 5. října 2013
vložil: Michaela Nováková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ....p.Ch.chvála proč ne.
Ale proč nejsou příspěvky autorizované ?
vloženo: 27. září 2013
vložil: Liška Milan, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zkus se zeptat hodnotících žáků. A hlavně zkus přestat závidět :-D
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Odpověď na reakci provozovatele p.CH.z28.8.
Až zveřejníte písemnou omluvu mé osobě z důvodu pomlouvačné kampaně,kterou jste zahájil v březnu
dva hnusné příspěvky a na přelomu srpna a září letošního roku další ....
Boží mlýny melou pomalu,ale spravedlivě


vloženo: 20. září 2013
vložil: Liška Milan, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Milane, nechápu za co bych se ti měl omlouvat. Mám tolik práce, že nevím kam dřív. A to, že někdo pochválí moji autoškolu je jen dobře. Ty tu svoji tady pro jistotu ani nemáš. Tímto s tebou končím debatu. A pokud sem budeš psát dál, změn aspoň styl psaní, protože i malé dítě pozná co píšeš ty a co jiní!
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den všem slušným lidem.
Plně souhlasím s přispěvatelem,či přispěvatelkou ze dne 12.9.To nebyl pan L.
K příspěvku z 28.8.....gratuluji p.CH.
Čo bolo,to bolo,....
vloženo: 17. září 2013
vložil: Liška Milan, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Milane, že tě to stále baví. Změn aspoň styl psaní. Nebo ještě lépe...přestaň stále sledovat ostatní a udělej něco pro to aby se ti dařilo lépe.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ačkoliv je v Brně spousta autoškol výběr autoškoly pro skupinu "A" bez omezení byl problém. Po hrozných zkušenostech s domluvou v autoškole Pelikán mi byla doporučena autoškola Slon kde jsem byl naprosto spokojen.

Individuální přístup a dobrá příprava na zkoušky, které jsem napoprvé a bez větších problémů zvládl. Navíc jsme jezdili na příjemném chopperu Yamaha 750 Virago, co dodat :)
vloženo: 12. září 2013
vložil: Lukáš Czerner, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z příspěvku "žákyně" ze dne 28.8. /neověřená hodnocení/,mě nezbývá,než P.CH.poblahopřát .
Proč to hodnocení je neověřené?
vloženo: 12. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pane L., je vidět, že nemáte práci a tak kontrolujete konkurenci. Tohle je portál pro žáky a ne závistivé autoškoláky, kteří jsou zafalý, že nemají práci. Žádám Vás, aby jste přestal psát zoufalé příspěvky.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola slon je opravdu kvalitní autoškola na vysoké úrovni v Brně. Výborný přístup, komunikace a trpělivost. Brácha v autoškole slon dělal také řidičák a také byl velice spokojený.
Kurz jsem dělala dva měsíce a závěrečnou zkoušku jsem zvládla na poprvé, hlavně díky panu Petru Chvátalovi :). Mockrát, tisíckrát Vám opravdu děkuji ;).
Všechny jízdy kromě jedné jsem odjezdila s panem Petrem Chvátalem, který mě krásně připravil. Pan P. Chvátal je moc hodný, trpělivý, vtipný a rozumný instruktor (majitel), který měl se mnou vždy trpělivost, i když jsem dělala takové zmatky... ( od ,,chcípnutí" na křižovatce, řazení, prudké brzdění, neukazování... a tak dále..) Ze začátku kurzu jsem se moc bála a pan P. Chvátal se mě vždy snažil uklidnit a vše mi vysvětlit.. Poslední jízdy byly s Vámi nejlepší. Moc jsem si je užila. Petr Chvátal kvalitně naučí a uklidní i takového trémistu jako jsem já. Moc.. moc Vám děkuji za závěrečnou zkoušku ( Vy víte proč :) ). Ale i za vaši psychickou podporu, kterou jsem nutně potřebovala a váš hlas mě uklidňoval.. :)
Jednu jízdu jsem měla s panem Jaroslavem Chvátalem. Jízda byla sice krátká, ale moc zábavná..Pan Jaroslav Chvátal je moc příjemný, klidný a vtipný instruktor. Také mu děkuji :)
Takže ještě jednou velké díky.. :). A pane Chvátale, ještě za Vámi přijdu, však víte.. :P.



vloženo: 28. srpna 2013
vložil: Nikola Horálková, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemíním pokračovat v tomto možná nekonečném serialu.P.Chvátale lehce se nad sebou zamyslete a to i zpětně.....
Plivnout po někom a to i na internetu je jednoduché,což jste několikrát již dokázal.

vloženo: 25. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pane Liška, buďte tak laskav a přestaňte šmírovat moji autoškolu. Pokud nemáte práci, tak se zaměřte se na sebe. Schválně jsem si projel tento web, kde pro jistotu vůbec nejste. A i další weby a pobavil jsem se.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pane provozovatel.Odpovídám pouze na příspěvek vložený 2 července /tento příspěvek vložila Simona Rehwaldová,nebo Vy sám./ Jenom mě zaráží,že tato žačka byla přijata bez převodky.
Vaše hodnocení a poděkování,je trochu postavené na hlavu.
"Boží mlýny melou pomalu,ale spravedlivě".Pane provozovatel.
vloženo: 24. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: 1. nikoho takového neznám.
2. k čemu převodka
3. místo hlídání hodnocení cizích autoškol, se raději věnujte své a zopakujte si češtinu.
PS: proč hrdě nezveřejníte své jméno?
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   




K hodnocení 2.července
Vložila Simona Rehwaldová.
Petře a co převodka?
vloženo: 18. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den, co jste nám tím chtěla říct?
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co napsat... Bylo to příjemných šest týdnů :)

Ještě předposlední jízda byla katastrofa.

Děkuju za trpělivost, já bych se se sebou hádat pořád nechtěla, musí to být o nervy :)

Ale příprava to byla pravděpodobně kvalitní..i přes &quot;úžasného&quot; komisaře, který nám hodně přidal na &quot;klidu&quot; to šlo napoprvé.

Přeju spoustu dalších spokojených absolventů.

Alena Pavlasová


vloženo: 17. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co napsat... Bylo to příjemných šest týdnů :)

Ještě předposlední jízda byla katastrofa.

Děkuju za trpělivost, já bych se se sebou hádat pořád nechtěla, musí to být o nervy :)

Ale příprava to byla pravděpodobně kvalitní..i přes "úžasného" komisaře, který nám hodně přidal na "klidu" to šlo na poprvé.

Přeju spoustu dalších spokojených absolventů.

Alena Pavlasová


vloženo: 16. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slon jsem si vybral pro rozšíření řidičského průkazu o skupinu A. Vybírání autoškoly nebylo snadné - jsem dost zaměstnaný a času není nazbyt. Proto jsem potřeboval individuální přístup někoho rozumného, kdo mi vyjde vstříc časově i termínově. Po pár obvolaných autoškolách jsem největší pohodu cítil z rozhovoru s panem Chvátalem. Tak jsem "Áčko" udělal u něj a bylo to v pohodě, se vzájemným respektem a v profesionální kvalitě. Dokázali jsme se vždy dohodnout, a to se mnou nebývá jednoduché :-) Takže díky moc, pane Chvátale. Jakub Bartejs.
vloženo: 15. července 2013
vložil: Jakub Bartejs, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu na B jsem začala v nejmenované autoškole v Bystrci. Cholerik instruktor. Desné, hlavně, že má na zadním okně velkou nálepku, přes kterou není za deště vůbec vidět! Neberu mu jeho fandové tví k hokeji, ale tohle do AŠ snad nepatří! Pak jsem si našla Slona kam jsem přistoupila a jsem maximálně spokojená. Petr je přísný, ale to snad k tomu patří. Jarek je také super. Teď tam začínám A a doufám, že to bude zase super! Bohužel v předešlé AŠ nebyla možnost si dělat obě skupiny současně! Nedejte jen na cenu, ale na kvalitu a tradici.

vloženo: 2. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jeden instruktor je dobrý,majitel má tendenci na své studenty ječet, což nechápu protože to studenta uvádí tak max do stresu a nic ho to nenaučí takže jsem se rozhodla přejít jinam až na sebe budu chtít nechat řvát poprosím svého tátu, ale ne tady instruktora Chvátala,co by podle mého názoru měl mít alespoň trochu trpělivost
vloženo: 25. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Je zvláštní, že se zde tohle hodnocení objevilo pár hodin po tom, co jsem vyhodil z areálu za který platím nemalé peníze jednu noname autoškolu, která má takovou drzost u nás učit žáky již 14 dní parkovat. Anonymní "žákyně" nezná ani jména ostatních instruktorů. Není divu, protože není a nikdy nebyla "žákyně" naší Autoškoly. Dál nemá cenu se k tomu vyjadřovat.
Petr Chvátal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem kdo chtějí dělat autoškolu v Brně bych určitě doporučila autoškolu Slon. Skvělý přístup, ochota,hora trpělivosti a perfektní příprava :) I když semnou pánové instruktoři v autoškole zažili krušné chvilky myslím že jim patří moje velké díky :)
vloženo: 18. června 2013
vložil: Obstová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Paní Obstová, děkuji za hodnocení. Pamatujte na to co jsem Vám u poslední jízdy říkal a vysvětloval :-)
Petr Chvátal - Autoškola Slon


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem kdo chtějí dělat autoškolu v Brně bych určitě doporučila autoškolu Slon. Skvělý přístup, ochota,hora trpělivosti a perfektní příprava :) I když semnou pánové v autoškole zažily krušné chvilky myslím že jim patří moje velké díky :) Obstová
vloženo: 18. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem absolvovala sice už v roce 2010, nicméně až nyní jsem schopná objektivně zhodnotit úroveň autoškoly co se týče přínosu do praxe. Systém teoretické i praktické výuky mi vyhovoval, on-line plánování jízd bylo bez problémů, připomínky k chybám za jízdy oceňuji především až nyní, neboť byly vždy vzneseny stručně a jasně. Myslím, že tato autoškola je vhodná zejména pro ty, kteří chtějí jezdit v hustém provozu a neomezovat se na řízení pouze "naučených" cest, které potřebují ke svému každodennímu životu a na větší dálku poté volí raději sedadlo spolujezdce :-) Hodnocení píši s odstupem času, protože po absolvování autoškoly se ze mě stal spíše řidič pasivní a k řízení auta jsem se vrátila po delší pauze až na základě potřeby zvládnout každodenní povinnosti s dvěma malými dětmi. V každém případě připomínky během jízd se mi vybaví i dnes a pomáhají řešit aktuální dopravní situaci :-) Myslím, že Autoškola Slon je dobrá autoškola.
vloženo: 31. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za hodnocení.
Petr Chvátal


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Slon osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Slon < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Slon - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje