Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Vacek - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Vacek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vacek < <


   Pan Vacek je opravdu mistr svého oboru. Pokud chybujete, nekřičí, jak je v jiných autoškolách zvykem, chybu Vám v klidu vysvětlí a doporučí správný postup do budoucna. Zároveň s Vámi jedná s respektem a ne jako s dítětem na základní škole. Na jízdu jsem se vždy těšil,narozdíl od mé předchozí autoškoly, kde jsem byl vždy nervózní, což mělo za následek akorát chybování. Kurz v jeho autoškole byl svižný a po necelých dvouch měsících jsem úspěšně prospěl u zkoušek. Doporučuji všem, kteří chtějí mít autoškolu jako zábavný kroužek a ne jako nepříjemnou "povinnost".
vloženo: 5. října 2017
vložil: Michal Hrčák, emailová adresa nezveřejněna


   I am an international student studying in the Czech Republic. When I was old enough to begin my driving lessons, I signed up with autoskolavacek because he was highly recommended - I wasn't disappointed. Not being able to speak Czech, I was at a disadvantage when preparing for the theory exam, because all the preporatory materials were in Czech. Vacek, however, was willing to translate everything into english. Furthemore, during the theory lessons, he would highlight the really important things, as well as common mistakes done on the exam. He would also integrate jokes and stories, which made the lessons more entertaining. Beyond the theory, he is also a very patient driving teacher. And, more importantly, he wants his students to pass the exam, and does everything in his power to achieve that.
vloženo: 19. září 2017
vložil: Gregory,


   Celý kurz probíhal pohodově a klidně , bez problému se dala domluvit jízda na termín který mi vyhovoval. V průběhu jízd jsem nezažil aby pan Vacek někdy razantně zvýšil hlas či nějak urážel (a myslím že někdy k tomu mohl mít důvod :D )
Tuto autoškolu doporučuji všem kteří se bojí začátku řízení automobilu
vloženo: 24. července 2017
vložil: Radek B , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu pana Vacka můžu jedině doporučit. Svým charakterním, profesionálním a vstřícným jednáním mne pan Vacek dovedl až k závěrečným zkouškám, které jsem úspěšně absolvovala hned na první pokus.
Nikdy na mne při řízení nezvýšil hlas, vždy mi trpělivě vše vysvětlil, pokud jsem nepochopila nějaké silniční úskalí, tak jsme se na ono místo ihned vrátili a pan Vacek mi problematiku znovu vysvětlil.
Při teoretických hodinách pan Vacek upozorňuje na časté problémy a &quot;chytáky&quot; v testech, takže určitě nebude pro nikoho problém testy zvládnout.
Ani na minutu jsem nezpochybnila své rozhodnutí vybrat si právě autoškolu pana Vacka. Dlužím mu velké díky za skvělou přípravu a lidský, férový přístup.
Tuto autoškolu VŘELE DOPORUČUJI.
vloženo: 21. července 2017
vložil: Lenka Šináklová, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Vacek mě na závěrečné zkoušky připravil víc než kvalitně. Co se týče jízd, tak to bylo vždy bez problémů a vše mi skvěle vysvětlil. Teorie jsem čekal nudné, ale pan Vacek mě vyvedl z omylu. Pokaždé jsem si odnesl mnoho zajímavých poznatků. Všem tedy doporučuji pana Vacka
vloženo: 11. února 2017
vložil: Jakub , emailová adresa nezveřejněna


   Pan Vacek mě na závěrečné zkoušky připravil víc než kvalitně. Co se týče jízd, tak to bylo vždy bez problémů a vše mi skvěle vysvětlil. Teorie jsem čekal nudné, ale pan Vacek mě vyvedl z omylu. Pokaždé jsem si odnesl mnoho zajímavých poznatků. Všem tedy doporučuji pana Vacka
vloženo: 11. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Ochota, trpělivost, klid, žádné nervy,... asi takhle bych popsala můj skoro 3 měsíční "pobyt v této autoškole. Skvělé zázemí a úžasně profesionální přístup od pana Vacka. Mnohdy se mnou měl těžké dny, ale každou hrubku, každý špatný krok se mnou v klidu probral. S absolvováním závěrečných jízd jsem tedy neměla obavy.
Tímto bych chtěla p. Vackovi poděkovat za trpělivost a za to obrovské úsilí, abych alespoň "nějak" dokázala vjet na silnice.
vloženo: 3. února 2017
vložil: Veronika Vávrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   P.Vacek je poctivý chlap a profesionál.
Opravdu doporučuji i méně odvážným jedincům.
I mně totálně antitechnickou bytost dokázal zkrotit
a úspěšně dovézt ke zkouškám.
Ještě jednou velké díky p.Vacek.
Andrea Věnceková,ČB
vloženo: 3. prosince 2016
vložil: Andrea Věncekova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly pana Vacka jsem přestoupila z jiné autoškoly vzhledem k urážlivému a agresivnímu jednání tamního instruktora. Zvláště po této první zkušenosti velmi oceňuji profesionalitu pana Vacka, jeho trpělivost a schopnost vše v klidu a věcně vysvětlit. Pokud chcete autoškolu absolvovat důstojně, v klidu a bez stresu, jděte sem.
vloženo: 16. listopadu 2016
vložil: Zuzana J.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vacek mohu v ČB vřele doporučit. Pan Vacek je velmi příjemný a trpělivý člověk. I hodiny jinak nezáživné teorie s ním byly zábavné. Co oceňuji asi nejvíc je klid, který z pana Vacka vyzařuje a při jízdách i závěrečné zkoušce to bylo opravdu uklidňující. Nikdy nebyl problém se na cokoli zeptat, vše pan Vacek ochotně a jednoduše vysvětlil aby to bylo srozumitelné opravdu pro každého. S jinou autoškolou zkušenosti nemám, ale nebojím se říct, že tato je jednou z nejlepších. Rozhodně doporučuji!
vloženo: 20. září 2016
vložil: Tereza Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý výcvik proběhl zcela v klidu a bez zbytečného stresu. Nebyl problém domluvit se na individuálním rozvrhu teorie i jízd (obávala jsem se, že jakožto na plný úvazek pracující člověk se mi ta autoškola potáhne kdovíjak dlouho, ale vše i se závěrečnou zkouškou jsem stihla během necelých 3 měsíců). Ceník kurzu je pevně a přehledně stanoven předem, nedočkáte se žádných "dodatečných poplatků". Pan Vacek je velice trpělivý a ochotný instruktor, probíranou látku (zejména zákony) přeloží do srozumitelné češtiny a vše vám jasně vyloží (a klidně i několikrát zopakuje:). Též zvládá slušně a bez zvýšení hlasu reagovat i na sebevětší "kopance", které se vám jakožto začátečníkům na silnici povedou:) Při jednotlivých jízdách obměňuje trasy tak, abyste si mohli vyzkoušet všechny "nástrahy" běžného provozu.
Autoškolu Vacek (www.autoskolavacek.cz), kde se dočkáte milého a příjemné vystupování, zkrátka nelze než doporučit!
vloženo: 7. dubna 2016
vložil: Barbora K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Vacka ucila se od rijna do ledna 2016.Doporučila mne ho kamaradka ze svim manželem a ti zaroven dostalys take pres znamych.Byla jsem úplný začátečník.Hned na prvni hodine je videt profesionální a lidský přístup.Dopravní situace mi byly v klidu a bez stresu náležitě vysvětleny. Po celou dobu výcviku mi bylo vycházeno vstříc při domluvách jízd.Vysledky?Ridicak a auto vlasnim mesic.Najizdeno 3000 km po Praze a okoli bez obav a jakoukoliv pomoci. Doporučuji.Julie
vloženo: 6. března 2016
vložil: Julie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Autoškoly Vacek jsem přestoupila z jiné autoškoly a byla jsem s zde s výukou spokojená. Zkouška proběhla bez obtíží. Tuto autoškolu mohu doporučit.
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mr. Vasek is very knowledge and patient in giving the knowledge of driving and explaining the peculiarities in Czech driving rules. He is professional and capable in explaining also in English. Enjoyed him very much as a teacher and glad this opportunity to recommend him to others.
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Brian Olsen,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Poctivý přístup a velice solidní jednání, pana Vacka všem doporučuji.
vloženo: 3. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Vacek jsem byla maximálně spokojená! Z řízení jsem měla ze začátku strach, ale díky klidnému a trpělivému přístupu pana Vacka probíhaly jízdy v naprostém klidu. Na zkoušky vás skvěle připraví jak po teoretické tak po praktické stránce. Tuto autoškolu můžu všem doporučit!!!
vloženo: 13. května 2015
vložil: Kristýna K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ČB - Roman
Hledal jsem autoškolu co nejblíže ke škole. Byl to pan Vacek ke kterému sem se přihlásil. Byl jsem mile překvapen. Klídek a pohoda a zároveň respekt vyzařoval z pana Vacka. Naučí jezdit bezpečně a přesně a vše s klidem. Jestli autoškolu tak jedině Petr Vacek největší živel a pohodář :).
vloženo: 29. dubna 2015
vložil: Roman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje zkušenost s Autoškolou Vacek je výborná. Pan Vacek je během jízd velmi trpělivý a vše dokáže v klidu a srozumitelně vysvětlit. Velmi užitečná je i výuka teoretické části, s testy jsem pak neměla problém. Během samotné závěrečné zkoušky jsem mohla být díky přípravě pana Vacka v klidu a za volant se sednout nebojím. Určitě tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 28. dubna 2015
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu vřele doporučuji, po jizdách odježděných ve společnosti pana Vacka jsem napoprvé úspěšně složila zkoušky a absolutně nemám strach posadit se za volant. Pan Vacek je profesionální-jak během jízd, tak i teorií, vše srozumitelně vysvětlí a přidá zajímavé zkušenosti z praxe. Nemám nejmenších pochyb o tom, že jsem si vybrala nejlépe, jak jsem mohla.
vloženo: 2. dubna 2015
vložil: Tereza Šles., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jen těžko budete hledat autoškolu v které se budete cítit stejně klidně a v pohodě jako s panem Vackem,jeho přístup a klidné jednání,zároveň i jeho snaha z vás vychovat schopné a cílevědomé řidiče ať už v Českých Budějovicích,či v Praze je příkladná.Pochvalné dopisy nejsou pravda mým zvykem,ale tato autoškola si to beze zbytku zaslouží.Josef R.
vloženo: 20. února 2015
vložil: Josef Remias,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji autoškolu pana Vacka - www.autoskolavacek.cz, profesionální a příjemný přístup. Udělá z vás spolehlivého řidiče.
vloženo: 8. listopadu 2014
vložil: Zdeněk K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno od učení řízení AZ po osobní přístup bylo více než dobře. Jsem velice spokojeny a mužů vřele doporučit i ostatním uchazečům. Podle mého nejlepší autoškola v Praze.
vloženo: 29. září 2014
vložil: Ivan kostyuk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vacek vždy vyhoví. Se vším pomůže a vždy vás upozorní na chyby. Bezprostředně jedna z nejlepších autoškol v Praze.
vloženo: 15. září 2014
vložil: Ondřej Svoboda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi kvalitní autoškola s profesionálním přístupem. Pan Vacek je velmi trpělivý a klidný. Ostatně, proč to nevyzkoušíte sami ? :-)
Z.B.
vloženo: 29. května 2014
vložil: Bušek. Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Trpělivý, klidný přístup. Loajální. Vše ochotně vysvětlí, nebo nakreslí. Přesto že jsem anti-talent, mě jezdit naučil. Fabie s kterou jsem jezdil, se ovládá snadno a příjemně, i když ze začátku to tak lehké samozdřejmě není. Jediné co mi vadilo bylo to, že jsem po půl hodině na cvičáku rovnou razil do ulic a to jsem v autě seděl po druhé v životě a talent rozhodně nejsem, to mi přišlo moc uspěchané, ale možná zde platí rčení: Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Doporučuji
vloženo: 13. května 2014
vložil: Zikus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
doporučuji všem autoškolu pana Vacka je to velmi milý instruktor a dá se s ním mluvit nejen jako s učitelem, ale i jako s normálním člověkem ;) a kupodivu spolu zažijete spoustu legrace ;) pan Vacek má velmi dobrý smysl pro humor! :-) Ve všem Vám vyjde vstříc 100% doporučuji!
autoskolavacek.cz
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky lidskému, chápavému a profesionálnímu přístupu pana Vacka není získání řidičského průkazu žádným problémem. Je velmi ochotný, studentovi se snaží vycházet vstříc. Látku probírá postupně, vše vysvětlí a dokonce upozorní na záludnosti u testu. Pokud hledáte nejlepší autoškolu v Praze, myslím že jste ji právě našli.
vloženo: 20. března 2014
vložil: Veronika Kapušanská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vacek je klidný, nezvyšuje hlas, durazný.Je to odborník ve svém podníkaní. Autoškolu mohu doporučit, ke zkoušce jsem byla připravená kvalitně Oksana R.
vloženo: 4. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vacek mohu v Č.B mohu všem vřele doporučit.Trpělivost,klid,jistota,to vše vyzařuje z p.Vacka,je vidět,že svou práci dělá rád a na výbornou.Pečlivě Vás připraví na zkoušky,vše je vyloženo kvalitně a s vtipem.Za vše moc děkuji,byla jsem velmi spokojená.Tak jestli ještě váháte,kde udělat řidičák,už neváhejte.M.Primusová
vloženo: 25. listopadu 2013
vložil: Martina Primusová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji autoškolu Vacek! S autoškolou Vacek se pojí slova jako kvalita, ochota, vstřícnost, pohoda. Pokud by bylo nějaké hodnocení, dala bych bez váhání 10/10. Pan Vacek je neuvěřitelně trpělivý, ochotný a přátelský. Nikdy se nestalo, že by na mě zvýšil hlas, byť jen o půltón (narozdíl od jiných autoškol). Teorie je vysvětlena stručně a srozumitelně, takže to pochopí každý. Opravdu jsem se bála řízení, ale s panem Vackem nebylo proč. Jízdy vždy probíhaly v klidu a v pohodě, žádný stres. A u zkoušek se není vůbec čeho bát, pan Vacek pomáhá i tam. Autoškolu Vacek budu s čistým svědomím určitě doporučovat všem známým.
vloženo: 2. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den všem, kdo se rozhodují o autoškole. Velice Vám doporučuji rozhodnout se pro pana Vacka, jelikož jeho přístup je fantastický. Látku umí skvěle vysvětlit, můžete se kdykoliv na cokoliv zeptat (i napodesáté)a jeho trpělivost u jízd je neocenitelná, člověk je opravdu v pohodě a řízení se nebojí. Vždy mi vyšel vstříc. Na zkoušky mne připravil kvalitně, díky jeho pomoci už tři týdny řídím a baví mě to :-)
vloženo: 15. října 2013
vložil: Marta Bláhová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Chcy podekovat panu Vackovi za jeho vlidny pristup.Je velice spolehlivy,ochotny,pratelsky.Je to NEJLEPSI AUTOSKOLA V CR!Cely kurz budete v klidu a za odmenu je z vas slusny ridic.Vrele vsem doporucuji!!!
vloženo: 7. října 2013
vložil: Oksana B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vacek doporučuji. Pan Vacek je velmi ochotný, trpělivý a vše bez problému vysvětlí. Žákům vyká a jedná s nimi jako s dospělými.
vloženo: 17. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se konečně rozhodla, že si ten papír přeci jen udělám, hledala jsem autoškolu s takovým přístupem, který mě neodradí. Jen na základě hodnocení na internetu jsem se rozhodla téměř "naslepo" risknout autoškolu Vacek. A velmi příjemné překvapení. Profesionální přístup, teorie vyložená kvalitně a zajímavě. Při samotných jízdách jsem ocenila především klid, při sebevětší "botě" se nestalo, aby pan Vacek třeba jen zvýšil hlas. Všem, kteří si právě vybírají autoškolu, můžu s čistým svědomím doporučit.
vloženo: 18. března 2013
vložil: Barbara Říhová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velka trpělivost při hodinach řizení,příjemne vystupování,s vtipem vykladané hodiny teorie,takže i blondyna si vše spravně zapamatuje!Spokojenost po všech stránkach,doporučuji všem Mileretova
vloženo: 18. března 2013
vložil: Mileretova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem, co se rozhodují o výběru autoškoly, můžu jen doporučit Autoškolu Vacek. Jak po stránce profesionální, tak po stránce lidské jsem si nemohla vybrat lépe. Pan učitel i vzhledem k mým počátečním řidičským "schopnostem" byl vždy velmi tolerantní a trpělivý, stejně tak musím ocenit i jeho velmi dobrý pedagogický přístup v hodinách teorie. Ještě jednou mu takto děkuji, že mě skvěle připravil na zkoušky a za jeho vždy optimistický přístup :)
vloženo: 3. února 2013
vložil: Š. Plichtová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu doporučit, ke zkoušce jsem byl připravený kvalitně. Pan Vacek je klidný, nezvyšuje hlas a i při závěrečných zkouškách se snaží pomoct. Václav
vloženo: 7. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S pomocí pana Petra Vacka se stal mistr volantu i z takového polena jako já. Děkuju mu za jeho trpělivost a téměř otcovský přístup a přeju mu hodně dalších spokojených žáků. Těžko se mi to říká, ale je mi skoro líto, že výuka není delší. Pokud hledáte menší,téměř rodinnou autoškolu s přátelským přístupem, pak mohu pana Vacka jen vřele doporučit.
vloženo: 1. listopadu 2012
vložil: Mirek Handrejch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit! I když máte nejáky strach z řízení, jako to měla já, táto autoškola je rozhodně pro vás. Pan Vacek je velmi trpělivý člověk, vstřícný a opravdu profesionál, všechno dobře a v klidu vysvětlí, hodiny jízd a teorie bylí na vysoké úrovní. Já jsem měla express kurz,a za měsíc už jsem byla připravená na řízení.
Zkoušky jsem zvládla, a to díky této autoškole)
vloženo: 26. září 2012
vložil: Katja, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Vacka v Českých Budějovicích jsem byla velmi spokojená, pan Vacek je milý a klidný člověk, který Vás skvěle připraví na zkoušky. Doporučuji tuto autoškolu i těm, kteří mají strach z řízení.
vloženo: 24. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vacek bych doporučila všem adeptům a adeptkám na řidičský průkaz všech věkových kategorií, zejména pro trpělivý a vstřícný přístup ve výuce a nekonfliktní a klidnou povahu pana učitele Vacka. Během mé výuky jsem nezažila žádný stres ani strach z jízdy, žádné invektivy či narážky na to, že jsem začátečník a navíc žena....vše bylo korektní a v pohodě.
vloženo: 15. srpna 2012
vložil: Andrea Oulehlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po neuvěřitelných historkách o chování instruktorů autoškol jsem se trochu bála. Ale pan Vacek je trpělivý, vlídný profesionál, který podle mě naučí jezdit opravdu každého. Což dokazuje i skutečnost, že po jeho výcviku udělala řidičák krom mě i maminka mého přítele, které je 64 let! Děkuju a doporučuju!

vloženo: 6. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pana Vacka můžu jedině jen doporučit.. Spolupráce s ním je výborná. Nestalo se mi, že pan Vacek zvýšil někdy hlas. Vždy se vám to snaží vysvětlit v klidu a tak, aby to každý pochopil. Jsem rád, že jsem absolvoval výcvik autoškoly zrovna u pana Vacka.
vloženo: 9. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vacek je velmi milý a tolerantní člověk, který absolutně nezvýší hlas, když se žákovi něco nepovede. Myslím, že mne naučil dost a skvěle připravil na řízení. Naprosto přínosná hodina byla údržba vozidla, kterou vysvětluje tak, že to pochopí každý. Zkoušky dopadli úspěšně na první pokus. Rozhodně doporučuji tuto autoškolu. =))
vloženo: 22. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mohu jen doporučit, spokojenost nejen pro mě, ale i pro známého co se učil se mnou. Vše probíhalo klidně a přitom profesionálně. Měla jsem strach z chování instruktorů, protože jsem slyšela dost negativních zkušeností od přátel, ale hned po první hodině jsem se strachu zbavila. Pan Vacek má velice milý a kamarádský přístup, ničím mě nestresoval. Jsem ráda, že jsem narazila zrovna na tuto autoškolu. PH
vloženo: 28. února 2012
vložil: Pavla Hofmanová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Vackovii jsem přestoupil z jiné autoškoly, kde mě vůbec nic nenaučili a ještě mě obrali o peníze. Rozjíždění jsem tak zvádl pod vedením pana Vacka za 2 hodiny! Ochota, vstřícnost a trpělivost je u něj samozřejmost. Skvělé jsou také osobní konzultace, které probíhají každý týden, a které rozhodně všechny autoškoly nenabízejí. Některé vám strčí do ruky CD, ale to nestačí!! Při výběru autoškoly dbejte především na osobní setkání s učitelem, který vás bude učit. Proto můžu Autoškolu Vacek rozhodně doporučit i všem ostatním. Zkoužky jsem zvládl a teď v provozu si na začátečníka vedu slušně ;-)
vloženo: 22. února 2012
vložil: M. Vácha, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola!!!moc děkuji panu Vackovi za trpělivost, vstřícnost a hlavně pohodu při řízení, měla jsem a mám respekt z provozu v Praze, ale s přístupem téhle autoškoly jsem vše zvládla a úspěšně složila zkoušky a napoprvé, opravdu mě skvělě připravil a dal i dost rad do dalšího úspěšného řízení, které mě šíleně baví...takže doporučuji tuto autoškolu!!!PaZa

vloženo: 14. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu pana Vacka doporučit. Učebny jsou sice pouze pronajímané od jazykové školy, ale vlastně to ani ničemu nevadí.

Auto je sice trochu starší, ale výborně se řídí a na naučení je to opravdu super.

Jinak přístup pana Vacka je neskutečný. Nikdy se nestalo, že by snad jen zvýšil hlas. Vždy vše v klidu vysvětlí. Z této stránky jsem měl snad největší obavy při hledání autoškoly a našel jsem, myslím, tu nejlepší.

Doporučuji jej svým kamarádům.
vloženo: 26. července 2011
vložil: Matouš, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vacek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vacek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vacek - navigace


upozornit na chybné údaje