Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


Vyuka v autoskolach - obecny nazor



 
  • Od: Ing. František Stránský ( ) Vyuka v autoskolach - obecny nazor
    zajima me REAKCE zaku autoskol, byvalych zaku, ridicu s X letou praxi v rizeni, ucitelu AS od ASE po BRNO,..., na fakt, ze zak v nejmenovane AS behem sve vyuky a "nekolika kondicnich" jizd, ktere absolvoval vzhledem k faktu, ze byl vyhozen cca 3 az 4 x u zav. zk., ani jednou nezaradil ve vyuce st. c. 5 ???-:(,...,

    kde udelali .soudr....chybu???,

    nebo je chyba u zaka, ze neupozornil pana lektora /ucitele/, ze automobil ma vetsinou i 5-tou, ev. 6-tou rychlost,...,

    dle meho nazoru ma pravo komisar chtit po /potencionalnim ridici/, pokud to stav vozovky a situace v siln. provoze dovoli, zaradit i vyssi stupen, nebo se mylim???

    Kdo ho TO ma doucit, kdyz ne ucitel v AS???

    dekuji za nazory

    REAGOVAT
    Vloženo 6. února 2014 (23:11) uživatelem Ing. František Stránský ( ) z IP adresy 88.102.XX.XX
    • Od: Svatomír Rafaj ( ) RE: Vyuka v autoskolach - obecny nazor
      Někde neřadí 5-ku, jinde neví jak se rozjet s ruční brzdou, dokonce jsem se setkal i s těmi co ve výcviku necouvají. Ono se není co divit, když za výcvik sk.B chtějí 7tisíc (někteří i méně), to pak lepší z garáže ani nevyjíždět, natož se snažit někoho něco naučit.

      A jinak. Samozřejmě, že má komisař právo chtít řadit 5-ku. Ale problém je někdy, že autoškoly učí jen to, co ví, že po nich bude zkoušející chtít. Né to, co bude potřebovat sám řidič. A zase je to o těch penězích, nikdo nemá zájem o kvalitu (až na vyjímky),každý hledí co kde zrovna v akci. A kupte si v supermarketu párek v akci - myslíte, že bude chutnat jako ten z masa???

      REAGOVAT
      Vloženo 7. února 2014 (07:08) uživatelem Svatomír Rafaj ( ) z IP adresy 94.229.XX.XX
      • Od: Ing. František Stránský ( ) RE: RE: Vyuka v autoskolach - obecny nazor
        dekuji za "reakci", s tim PARKEM mate 100-pro pravdu, ale "nektere" AS....., dle me TO neuci SCHVALNE, "TO" bohuzel nejde dokazat, jde o jedinou, ale hodne blbou LOGIKU, snizim cenu vycviku a ziju z VYHAZOVU, chytre, ze????

        ....a nebo si zaka pripravim na opakovany kurs(nestihne limit 6-ti mes.), no a pak, zadna sleva, ale opet ZAPLAT cely kurs,...,co Vy na TO???, myslim akademicky, myslim timto jednu AS z meho okoli, nejmenuji, ale praktikuje TO ZLATE-:)

        ......majitel nejmenovane AS mel prbl. predat prihlasku ZAKOVI za ucelem prestupu,..., sli jsme si s zakem pro ZADOST a pan TZV. majitel AS to neunesl a hodne, trapne komentoval.....

        REAGOVAT
        Vloženo 8. února 2014 (18:13) uživatelem Ing. František Stránský ( ) z IP adresy 88.102.XX.XX


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Vyuka v autoskolach - obecny nazor v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: