Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


Přestup z Brno- město na Brno-venkov



 
  • Od: Bety Přestup z Brno- město na Brno-venkov
    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, zda jde přestoupit a udělat konečnou zkoušku místo za Brno-město za Brno-venkov. Konkrétně jestli se tato žádost dá vyřídit za 5 dní? Zkoušky jsem dělala za Brno- město už dvakrát, neúspěsně, chování majitele autoškoly, sekretářky i komisaře mi přišlo absolutně nemístné a sprosté a když jsem dnes volala že chci zrušit zkoušku 11. 1., řekli že to nejde, jinak prý zaplatím prostoj, který není nejlevnější. Proto se chci zeptat zda by tato žádost mohla být vyřízena takhle rychle(majitel mi řekl, že to jde kdykoliv), nebo budu muset absolvovat ještě jeden pokus u této autoškoly?
    Děkuji

    REAGOVAT
    Vloženo 6. ledna 2016 (11:32) uživatelem Bety z IP adresy 83.240.XX.XX
    • Od: autoŠkola neumann dvůr králové ( ) RE: Přestup z Brno- město na Brno-venkov
      Můžete přestoupit kdy chcete a kam chcete , ve Vaší autoškole Vám předají žádost ( nebo zkušební komisař )- tam budou potvrzeny Vaše neúspěšné zkoušky , a po dohodě s jinou autoškolou vykonáte závěrečné zkoušky dle Vašeho výběru . .

      REAGOVAT
      Vloženo 6. ledna 2016 (14:09) uživatelem autoŠkola neumann dvůr králové ( ) z IP adresy 93.99.X.XXX


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Přestup z Brno- město na Brno-venkov v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: