Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Helena Marie - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Helena Marie

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Helena Marie < <


   Od léta nekonečné rušení kondičních jízd. Helena Marie slibuje termíny, pak je ruší, tvrdí, že jsme se na nich nedomluvili, a nebo se vůbec neozývá. Peníze samozřejmě odmítá vrátit. Přístup v autě (pokud můžu posoudit z jediné jízdy) byl skvělý, ale time management a komunikace kolem je totální peklo, bohužel nedoporučuju.
vloženo: 12. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nekonecne reseni, ruseni jizd, po roce neni moznost situaci dořešit, finance nevracene, neprobehla žádná jizda.
vloženo: 7. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V covidovej dobe absolvování autoškoly trvá nějakou dobu... ale musím říct že paní Helena má výborně připravila z hlediska teorie a paní Terka z hlediska samotného řízení. Velmi mi pomohlo že jsem absolvovala kurz který měl 40h jízdy namísto 28.
Zkoušky jsem udělala na poprvé. Platba sodexo kartičkou fungovala bez problémů.
Děkuji paní Heleně a Terce.
Niki
vloženo: 1. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Do Hele Autoškola jsem se přihlásila ve 32 letech poté co jsem měla 13 let díky špatnému učiteli trauma z řízení. Tenkrát jsem ani nedodělala výcvik a smířila se s tím, že nikdy nebudu řídit. Že na to nemám. Paní majitelka Helenka je perfektni učitelka a pomohla mi překonat můj strach, co víc, udělala ze me řidičku! Tady na vás nikdo nebude zvyšovat hlas ani vás stresovat. Ani když pojedete rychlostí 6. :-) Ba naopak, užili jsme si kupu srandy, dobrého kafe a párků v rohlíku na cestách. S paní učitelkou Helenkou jsem si take poprvé zajela do MCdrive :-) každému kdo se bojí řídit vřele doporučuji!
vloženo: 11. srpna 2021
vložil: Marie Marikova ,


    Do Hele Autoškola jsem se přihlásila ve 32 letech poté co jsem měla 13 let díky špatnému učiteli trauma z řízení. Tenkrát jsem ani nedodělala výcvik a smířila se s tím, že nikdy nebudu řídit. Že na to nemám. Paní majitelka Helenka je perfektni učitelka a pomohla mi překonat můj strach, co víc, udělala ze me řidičku! Tady na vás nikdo nebude zvyšovat hlas ani vás stresovat. Ani když pojedete rychlostí 6 :-) Ba naopak, užili jsme si kupu srandy, dobrého kafe a párků v rohlíku na cestách. S paní učitelkou Helenkou jsem si take poprvé zajela do MCdrive :-) každému kdo se bojí řídit vřele doporučuji!
vloženo: 11. srpna 2021
vložil: Marie Marikova , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu doporučuji hlavně kvůli instruktorce Terezce. Dělala jsem již podruhé kondiční jízdy a teď už naposledy. Jsem hrozně ze všeho vystresovaná a bojím se. Díky Terce jsem byla úplně v klidu a pohodě a byla jsem schopna za jízdy si s Terkou pokecat. Což normálně potřebuji v autě hrobové ticho :) Já jsem na rozdíl od některých neměla problém s domluvou. Vždy jak jsme se s Terkou domluvily, tak to i bylo. Chválím profesionální přístup a vřele doporučuji všem holkám a ženám - tady na Vás nikdo hlas nezvýší nebo neřekne, že jste .....
vloženo: 3. srpna 2021
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


   Nastoupila jsem do autoskoly zrovna v obdobi covidovych opatreni a uzaverek, coz nasledne znamenalo pretlak v planovaci jizd a prodlouzeni trvani kurzu, coz je vzhledem k okolnostem pochopitelne. Samotnou vyuku hodnotim velice kladne, jizdy s pani Helenou byly opravdu pohodove, bez stresu a zbytecnych nervu. Nakonec jsem absolvovala zkousky napoprve a s plnym poctem bodu a uz vesele ridim. Na autoskolu budu rada vzpominat.
vloženo: 19. července 2021
vložil: jméno nezveřejněno,


   Byla jsem naprosto spokojená, Helena je na hodinách vesele naladěna, ochotně vysvětlí a to v mém případě opakovaně. Byla jsem veliký stresař a už nejsem. Výcvik trval 4 mesíce, mela jsem 40 jízd a byla jsem opravdu připravena na zkoušky. Zvládla jsem je úplně v pohodě. Lekce teorie jsou hodně přínosné, vysvětlují se tam časté chyby, a nejasné situace, všes humorem...
Takže za mě autoškole 100%, děkuju, že jsem se odhodlala jít k Vám. PS. už jezdim sama
vloženo: 18. července 2021
vložil: Helusova Jana,


   Tuto autoškolu důrazně nedoporučuji. Objednal a zarezervoval jsem si v červnu startovací jízdu, protože se potřebuju o prázdninách rozjezdit. Výsledek? Prvně byla rezervace zrušena jednou lektorkou kvůli dovolené, pak jiným lektorem bez udání důvodu. Majitelka po telefonu přislíbila nápravu a nabídla termín, kam jsem se dostavil, ona však na jízdu prostě zapomněla. Tato autoškola mě obrala o hodně času a doufám, že mi budou vráceny peníze. Potenciálním zájemcům radím, aby se těmto komplikacím prostě vyhnuli.
vloženo: 16. července 2021
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


   Zažila jsem zde maximálně citlivý a lidský přístup, který mi dodal odvahu.Stresové situace při prvních jízdách dokáže paní lektorka skvěle odbourat. Velmi jsem oceňovala zpětnou vazbu po každé jízdě a její dovednost vysvětlit dopravní situace či provozní záležitosti auta tak, aby je pochopil i technický antitalent. Autoškolu vřele DOPORUČUJI!
vloženo: 15. července 2021
vložil: Kamila Bíziková,


   Autoškolu absolutně nedoporučuji je to past. Paní majitelka Helena Marie Harvotová mně neustále rušila jízdy, za 3 měsíce jsem měla 3x jízdy po dvou hodinách a zrušeno mi bylo 11 jízd, obvykle na poslední chvíli. Hodiny teorií byly velice zběžné. Když sem se tedy rozhodla přestoupit paní neustále datum předání převodky prodlužovala a lživě se odkazovala na magistrát. Nyní jsem přestoupila a jsem nadevše spokojená.
vloženo: 1. července 2021
vložil: Klára Karafiátová ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážená slečno Karafiátová,
vystavení ,,převodky" má zákonem daný postup, požádala jste mě v pátek a následující čtvrtek jste převodku měla.
Ke křivému obvinění z nevrácení školného, uvádím číslo platební transakce 9502196571 v transakci je jasně vidět datum platby.
pokud se vám peníze na konto nepřipsaly, můžete mě kontaktovat na mém tel 601 626 666 vše s vámi dořeším.
Přeji hodně štěstí
Helena Marie Harvotová


   Absolutně podvodné jednání majitelky autoškoly - rušení jízd i několik minut před naplánovanou jízdou, sliby, lži, výmluvy, nereagování na emaily zprávy. Neschopnost uskutečnit kurz první pomoci, který je nutný k absolvování kurzu. Vědomé protahování dokončení kurzu, zkracování jízd. Bohužel vím, že nejsem jediná, kdo toto řeší, a proto chci případné další zájemce o autoškolu odradit, aby nemuseli zažívat, to co já... Je to opravdu únavné. Situaci dále řeším s příslušnými orgány.
vloženo: 22. června 2021
vložil: Kateřina Willmannová , emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolu jsem bohužel nespokojena. Neustálé rušení jízd, často pouze pár minut před jejím začátkem, nebo dokonce úplně bez omluvy mě velmi odradilo. Špatná komunikace s paní instruktorkou, neustálé výmluvy. Zkracování času jízd o desítky minut...
vloženo: 22. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám řidičák již 10 let,ale nikdy jsem po absolvování autoškoly neřídila.Naprosto mne odradil přístup instruktorů.Nyní jsem se rozhodla vytáhnout řidičák ze šuplíku a oprášit své řidičské ,,umění".Autoškolu Helena Marie jsem si vybrala z pestré nabídky autoškol spíše intuitivně,ale vůbec toho nelituji.Jezdím s paní Terezkou a musím sebekriticky přiznat,že jsem si z předchozí autoškoly nezapamatovala skoro vůbec nic.Začaly jsme úplně od začátku od seznámení s autem,přes startování,rozjezdy,pomaloučku do provozu.Když mi něco nejde(a že mi toho nejde,např.rozjezdy),vrátíme se k tomu zpátky a v klidu nacvičujeme zas a znovu.Cítím klid a podporu,paní Terezka nikdy nezvedá hlas(ani když už napočtvrté se marně pokouším rozjet na křižovatce),naopak,když se mi něco podaří,vždy mne pochválí.
Takže pokud se někdo z Vás odhodlává začít po letech znovu,nebo řidičák ještě nemá a hledá autoškolu,kde vše probíhá bez kritiky a ironie,tak Vám tuto autoškolu opravdu doporučuji.
Ještě jednou děkuji autoškole Helena Marie a obzvlášť paní Terezce za to,že jsem po letech usedla opět za volant a začala si věřit.
Studená Helena.
vloženo: 15. října 2020
vložil: Studená Helena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák mám už 30 let, ale nikdy jsem pořádně neřídila, nepřenesla jsem se přes špatný zážitek. Podle hesla "čeho se bojíš, na to si sáhni" jsem se přihlásila do autoškoly, byla mi sympatická programem pro Strašpytlíky:-) a sympatická posléze i oběma dámami, se kterými jsem jízdy absolvovala:-) pro někoho, kdo byl vystresovany už jen ze samotné představy sednout k volantu, naprosto skvělý a pohodový přístup:-) moc si vážím, že mě mého strachu v této autoškole zbavili:-) děkuju:-) a doporučuju:-)
vloženo: 8. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S majitelkou autoskoly jsem velmi nespokojena,neustale rusi jizdy, porad se na neco vymlouva velmi spatny postup v tehle autoskole !!!!! Nedoporucuji!!!!!!
vloženo: 3. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednaní paní majitelky mě velmi zaskočilo. Nebere telefon, nereaguje na SMS zprávy během pár hodin před první jízdou Vám ji odvolá. Tuto autoškolu vřele nedoporučuji. Arogantní přístup!!!
vloženo: 24. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Obvykle hodnocení nepíšu, ale tentokrát musím udělat výjimku. Moje zkušenost je bohužel velice špatná. Paní Helena je milá, ale komunikace s ní je velmi problematická. Většina domluvených lekcí byla na poslední chvíli (nebo i přímo v čas lekce) zrušena/přehozena na jiný termín. Považuji to za nerespekt ke studentům, k jejich času. Paní je následně sice velmi vstřícná s hledáním náhradního termínu, ale obávám se, že je to na úkor jiných studentů a je to tedy začarovaný kruh "neustálého rušení lekcí". Taktéž mi nevyhovoval styl výuky, kdy paní vaši schopnost a kvalitu řízení spojuje např. s vaším horoskopem (což má vysvětlit, proč děláte/neděláte to či ono), či jiné "terapeutické prodlevy", kdy namísto praxe a řízení stojíte dvacet minut v autě a něco řešíte. Pokus o domluvu a prosba o lepší komunikaci (a respekt mého času) vedl pouze k dusné atmosféře a velmi arogantnímu chování lektorky. Byla to pro mě ze všech stran stresující a nepříjemná zkušenost. Setkala jsem se i s jiným studentem, který měl zkušenost stejnou. Až následně jsem našla stránky autoškoly, kde paní Helena pracovala dříve (v Praze) a hodnocení jsou velmi špatná, ve stejném duchu. Se změnou místa působiště se evidentně v přístupu paní ke studentům nic nezměnilo... Autoškolu jsem dokončila jinde a mohu nyní srovnat diametrálně rozdílný přístup. Řidičák už mám a řídím ráda. Možná se do budoucna styl výuky a komunikace v této autoškole změní, ale momentálně bych ráda doporučila zvážení výběru a upozornila potenciální (i současné) studenty, že "takhle" to vypadat nemá a není to tak všude. Přeji hodně štěstí s výběrem autoškoly a řízením!
vloženo: 13. března 2020
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Helena Marie jsem byl velmi spokojený zaplatil jsem si zrychlený kurz a vše bylo tak jak jsme se domluvili. Před první jízdou jsem měl strach, ale hned po sednutí do auta opadl. Paní majitelka byla velmi ochotná, milá a v mém případě i značně trpělivá. V mém případě a vzhledem k práci jsem byl velmi potěšen, že jsem si mohl naplánovat celou autoškolu vlastně dopředu protože už po první jízdě jsem měl naplánovány všechny jízdy. Párkrát se stalo, že se termín musel změnit, ale byl jsem okamžitě informován a okamžitě mi byla nabídnuta alternativa což bylo taky velmi milé a za mě hodnotím velmi kladně. Při závěrečné zkoušce jsem měl v paní majitelce velkou oporu a jsem moc rád, že jsem si vybral právě tuhle autoškolu.
Závěrem patří paní majitelce obrovské díky za její přistup a celkové vedení v rámci autoškoly a vám všem, kteří chcete zvládnout autoškolu v klidu v pohodě a s úsměvem na tváři vřele doporučuji právě tuhle autoškolu.
mockrát díky Lukáš
vloženo: 30. dubna 2019
vložil: Lukáš , emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Helena Marie osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Helena Marie < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Helena Marie - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje