Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Klása - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Klása

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Klása < <


   Autoskola byla hrozně super, všem bych doporučil jit prave sem!! Hrozně mě to bavilo už od zacatku, vždy jsem se na každou jízdu těšil! Super to bylo s Martou. &#128522;
vloženo: 5. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Velká spokojenost.Doporučuji
vloženo: 5. ledna 2018
vložil: Martin Teplý,


    Jedním slovem hrůza. Na jízdách nebylo vůbec možné se domluvit jedna jízda za měsíc měla asi stačit.A připomínky stylem že větší nemehlo neviděla a testy nikdy neudělám říkala při každé mé jízdě. Změna autoškoly byla výborná volba. Profesionální přístup a zkoušky hotové na první pokus.
-------------------
Po absolvování dvou autoškol by se snad naučil řídit i orangutan...
Zapomněl/a jste jaksi dodat, že tu největší práci s Váma, jako s naprostým začátečníkem odvedla pí. Marta. Ta druhá autoškola, už jen čerpala a dolaďovala to co Vás ta první naučila !!!
Každopádně tu Audinku ji závidím, je nádherná. Škoda, že nebyla za mně :-(
vloženo: 8. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jedním slovem hrůza. Na jízdách nebylo vůbec možné se domluvit jedna jízda za měsíc měla asi stačit.A připomínky stylem že větší nemehlo neviděla a testy nikdy neudělám říkala při každé mé jízdě. Změna autoškoly byla výborná volba. Profesionální přístup a zkoušky hotové na první pokus.
vloženo: 8. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodový přístup, vše řádně vysvětleno.
Hodnotím kladně i vyzkoušení během kurzu dvou aut, velký výlet do Prahy zkouška jízdy po dálnici i centrem Prahy. Když jsem se na něco zeptala byla mi zodpovězena srozumitelná odpoveď a také pořádně vysvětleno otáčení i parkování. Tuto autoškolu doporučuji všem.
vloženo: 20. června 2017
vložil: Karolína Kusá, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu vše poctivě a skvěle provedené. Nejlepší v okolí ;)
vloženo: 13. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za krásný a poctivý výcvik.Pár slovama super instruktor super škola super jízdy vše super jak má byt.I zkoušky bez nervů s úspěchem.Marti ještě jednou velké poděkování za profesionalni přístup za super práci za super vše a jedno velké poděkování za trpělivost.Marta Klasa doporučuji
vloženo: 25. listopadu 2016
vložil: Miloš Motycka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup když jsem potřeboval přehodit jizdu šlo to.Jízdy super.Když mi něco nešlo s profesionálním přístupem mi to bylo vysvětleno.Prostě Marta je super instruktor na autoskolu.Profesionální přístup a s trpělivostí.Marto jen tak dál.Jsem maximálně spokojený.
vloženo: 25. listopadu 2016
vložil: Miloš Motycka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Klasa doporučuji na min.150 % super instruktorka která vše vysvětlí na 1 super vozový park svezete se v Audi A4,nejen že budete jezdit v okolí ale čeká vás i delší cesta já osobně jel do Prahy a bylo to super. Ještě jednou bych chtěl Martě poděkovat že mě suprově připravila ke zkouškám takže kdo chcete řidičák tak jedině autoškola Klasa!!!!!!!!!!!!!
vloženo: 5. dubna 2016
vložil: Leoš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost a profesionální přístup, vše v klidu i několikrát vysvětleno. Paní Marta je člověk, který vás vše důkladně naučí &#128512;. Všem opravdu doporucuju tuto autoskolu a to jsem ji dělal v 35 letech, tak už bych měl poznat opravdu profesionální přístup.
vloženo: 13. února 2016
vložil: Jan Prokop,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, super paní instruktorka. Kvalitní výuka. Mohu jen doporučit!!! :)
vloženo: 26. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, super paní instruktorka. Mohu jen doporučit!!! :)
vloženo: 26. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh autoškoly hodnotím naprosto výborně. Ze závěrečné zkoušky jsem měla strach a pochybnosti,ale nakonec se ukázalo,že jsem připravená dobře. Rozhodně bych tuto autoškolu doporučila ostatním. Velkým plusem hodnotím jízdu v Audi,protože to je opravdový požitek. Po tomto krásném autě se mi bude velice stýskat. K paní instruktorce nemám vůbec žádné výhrady a naopak jsem ráda,že je tady v okolí taky konečně nějaká ženská a myslím,že toto ocení většina dívek.
vloženo: 7. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V okolí Poličky určitě nejlepší autoškola. Jediná nevýhoda je že neprovádí výcvyk na motocykl.
vloženo: 11. října 2015
vložil: Ondřej Lorenc, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh celého kurzu byl výborný. Celé město jsem projezdila několikrát a výhodou bylo, se podívat i do jiných měst. Celkový přístup k žákům hodnotím za výbornou. Vše probíhalo bez zbytečných stresů. To bylo nejdůležitější. Mohu jedině doporučit
Nezbývá nic jiného, než poděkovat. :)
vloženo: 18. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych tuto autoškolu doporučil já sám sem tam šel na doporučení a musim říct že: na zkoušky sem byl připraven, njn Klása vás k tomu dokope
vloženo: 16. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kladne hodnotim teorii. Take hodiny probehly bez zkracovani a v plnem rozsahu. Pristup pri jizdach ale nebyl moc mily naopak pripominal jednani s nevychovanym ditetem.
vloženo: 19. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačné doporučení! Skvělý, přátelský, milý,trpělivý přístup k žákům.Jsem ráda že jsem se rozhodla pro tuto Autoškolu, není nic co bych mohla vytknout. Zkrátka zkuste a uvidíte.
PS. Marti, ještě jednou velké díky!
vloženo: 4. června 2015
vložil: Alexandra Zámečníková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkousku jsem byla dobre pripravena po vsech smerech, jak teorie tak praxe. Za sve penize dostanete vse co mate, rozhodne ocenuji poctivy pristup.
vloženo: 28. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Klása je nejlepší autoškola všech dob. K závěrečným zkouškám mě Marta připravila velice dobře. Přístup k žáků neboli ke mě byl výborný. Nemohu si stěžovat!!!

vloženo: 22. dubna 2015
vložil: Renata Šimáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola byla vyborna od zacatku bavilo me to. tuto autoskolu bych doporucil kazdemu.
vloženo: 6. března 2015
vložil: Patrik Šejnoha,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz se mi velice líbil a myslím že byl pro mne přínosem :)
vloženo: 17. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že s poznámkami typu: ",,Vy si opravdu myslíte, že tu autoškolu uděláte?" se opravdu nikdo řídit správně a hlavně se sebedůvěrou nenaučí. Samozřejmě poznámek v tomto duchu padlo o dost více. Kladně ovšem hodnotím výuku teorie.
vloženo: 16. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojen, Marta je super učitelka a hlavně pohodářka, určitě doporučuji... :)
vloženo: 22. října 2014
vložil: Bohy, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   spokojen :) doporučuji
vloženo: 22. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji autoškolu Klasa. Nemohu být více spokojena, všechny jízdy pro mě byli velkou zábavou a co může být lepšího než se učit to, co vás baví, ale taky záleží na tom, KDO vás učí. Mimojiné se také podíváte do Svitav, Litomyšle či Brna. Jo a abych nezapomněla, budete jezdit audinkou!!
vloženo: 1. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní instruktorka je velmi příjemná a super pohodářka. :) Zároveň je striktní a klade důraz na pravidla, v neposlední řadě je výborná učitelka.
vloženo: 14. srpna 2014
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem spokojený s touto autoškolou a v poličce Autoškola Klasa je nejlepší ... a navíc jedno + má jako jediná z 3 Audi v ČR.Je to skvělá autoškola ...
vloženo: 18. června 2014
vložil: Tomík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co říct, prostě jednoznačně nejlepší autoškola, připraví vás dokonale na všechno.
vloženo: 17. června 2014
vložil: Jašek Tadeáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Klása hodnotím velmi pozitivne,dobre chování učitele k žákům,dobre podmínky pro jizdy,kdo by se taky nechtěl svést v audi :) výcvik de mi moc líbil a sem rád ze sem ho absoloval právě v autoškole Klása...:) P.P
vloženo: 17. června 2014
vložil: Pavel Porizka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bála jsem se jít do autoškoly, kde mě na první hodině posadí do auta a řeknou "Jeď.". A tak jsem si vybrala Klasu. Ta bere všechno poctivě. Měli jsme několik teoretických hodin, dokola nám vše trpělivé vysvětlovala, jeli jsme povinně do většího města... Zkrátka naučila jsem se vše potřebné k úspěšnému absolvování zkoušek. Mohu všem jedině doporučit!!!
vloženo: 18. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní učtelka velice, hodná, milá, ochotna, naučí opravdu hodně, super přístup, kvalitní výuka, naproste využití vložených peněz, zdravotní příprava, i technická. Super nejlepší na 100% doporučuji!
vloženo: 31. ledna 2014
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní instruktorka je spolehlivá, trpělivá a vše výborně vysvětlí. Teorie je podrobně probrána a vysvětlena. Výborný přístup a příprava na závěrečné zkoušky! Všem upřímně doporučuji!!
vloženo: 31. ledna 2014
vložil: Lucie Stráníková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEJDE NIC VYTKNOUT.. JEN SAMA CHVÁLA
vloženo: 14. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEJDE NIC VYTKNOUT.. JEN SAMA CHVÁLA
vloženo: 14. ledna 2014
vložil: Anna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jen samá chvála... nejde nic vytknout
vloženo: 14. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super pristup, dobra priprava, velka podpora, hodne zkusenosti
vloženo: 14. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super pristup, dobra priprava, velka podpora, hodne zkusenosti
vloženo: 14. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem naprosto spokojená s přístupem instruktorky, je milá, přátelská, všechno vysvětlí v klidu. Velkou výhodou je i cesta do Brna. S autoškolu jsem naprosto spokojená, neměnila bych. Určitě budu doporučovat všem známým.
vloženo: 29. listopadu 2013
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% jistota u závěrečných zkoušek. Super příprava.
vloženo: 24. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Klasa jsem byla velmi spokojená. Instruktorka velmi milá, trpělivá a důsledná. Domluva vždy bez problémů. Jízdy jak ve vesnicích, tak ve větších městech, teorie poctivé, včetně kurzu zdravotní přípravy. Tuto autoškolu můžu rozhodně všem doporučit :)
vloženo: 24. listopadu 2013
vložil: Nikol, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezproblémová a férová autoskola, pres kurz jsem si užil spousty srandy a ještě sem se k tomu naučil řídit, nikdy bych do jiné autoškoly nešel.
vloženo: 24. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně složila závěrečné zkoušky.Jsem už starší ročník 1953 a nebylo pro mne lehké začít,když jsem nikdy neřídila.Paní Marta Klása mě po celou dobu výuky povzbuzovala a motivovala.Vždy byla milá,usměvavá a velice trpělivě vysvětlila každou chybu.Díky ní jsem vše zvládla napoprvé.Chtěla bych ji za to moc poděkovat a mohu ji všem doporučit.M.Rosendorfová Svitavy
vloženo: 5. listopadu 2013
vložil: Milena Rosendorfová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem naprosto spokojena s prubehem kurzu, i s celkovou pripravou. Lepsi autoskolu jsem si nemohla vybrat. Nic bych nemenila.

vloženo: 14. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh skvělý, instruktorka moc milá, vše vysvětli a nezvyšuje hlas při chybách. Příprava na kurz dostatečná k hladkému prospění u zkoušky.Doporučuji:-)
vloženo: 9. října 2013
vložil: Anita Kozáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ja myslim vyborný přístup a vubec vse :D nikdo z jakekoliv autoskoly by se nam urcite ani tak nevěnoval ...
vloženo: 1. října 2013
vložil: pepa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně se mi líbil přístup autoškoly.
vloženo: 1. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem naprosto spokojená s profesionalitou a přístupem instruktorky. Vyzkoušela jsem si jízdu na různých místech a jsem velmi spokojená s přípravou na závěreční jízdy a testy, kterou mi autoškola Klása poskytla. Tuto autoškolu mohu rozhodně a s jistotou doporučit.
vloženo: 19. září 2013
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu všem vřele doporučit. Skvělý, hlavně profesionální a přátelský přístup k žákům. Vše skvěle a v klidu vysvětleno. Jako jedna z mála autoškol věnuje dostatečnou pozornost také zdravotní přípravě, kterou ostatní autoškoly dost odflakují. Super zkušenost ve velkém městě, také jsem měla možnost vyzkoušet i dálnici. Kdybych si měla znovu vybrat, vůbec bych neváhala a šla sem znovu, byla jsem naprosto spokojená! :)
vloženo: 19. září 2013
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji, protože vždy vyšla vstříc, jak jen to šlo.
Paní instruktorka je velice milá a chápavá, nikdy na mě nezvýšila hlas, i když to byly opravdu velké chyby.
Vše dělá pečlivě a důsledně.
vloženo: 10. září 2013
vložil: Nikola ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výborná autoškola :)
vloženo: 31. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji
vloženo: 12. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup. VŠEM DOPORUČUJI ;)
vloženo: 5. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, všem moc doporučuji.
vloženo: 28. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto profesionální a zároveň přátelský přístup. Nejlepší volba, jakou jsem mohla udělat. Domluva bez problémů, na jízdy flexibilní, teorie poctivá, zdravotní příprava zajištěna kvalitní. Během jízdy chování od instruktorky naprosto přátelské, lidské a zároveň profesionální. Naučí jezdit bez zvýšení hlasu. Ochota, trpělivost. Žádný křik a žádné nepříjemné chování, že něco hned nejde...naopak, trpělivé vysvětlení jak na to ...jediné, co k tomu dodat je, že je mi líto, že to tak uteklo. Vřele doporučuji všem. Podle mě nejlepší autoškola, nejlepší přístup v okrese Svitavy...
vloženo: 13. června 2013
vložil: Lucie Prokešová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   M. Klása je velice pečlivý instruktor, snaží se aby se její žáci naučili za celý kurz co nejvíce. Jízdy byly nejen ve vesnicích a ve městě, kde probíhá zkouška z jízdy, ale také v okolních menších městech a měli jsme možnost vyzkoušet si i jízdu v jednom větším městě včetně jízdy po dálnici. Kromě toho také výborně připravuje na testy písemné, součástí kurzu je několik hodin teorie, včetně kurzu zdravovědy. Pro mě bylo kladem i to že učitelem je žena, která má navíc obrovskou trpělivost.Cena kurzu byla také velice příznivá. Doporučuji.
vloženo: 9. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cítila jsem se dobře připravená ke zkoušce.
Skvělá přístup ze strany instruktorky.
vloženo: 7. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím výborně protože jsem byl velice spokojen ve všech ohledech výborný přístup instruktorky k žákům ve snaze naučit maximum pro připravenost žáků na závěrečnou zkoušku a dále i v provozu s maximální trpělivostí , autoškolu bych rozhodně doporučil každému koho znám, z duvodu ceny a kvality kurzu. Děkuji
vloženo: 25. března 2013
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem co ještě nemají řidičský průkaz.
vloženo: 12. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Klása se snaží opravdu žáky připravit na závěrečky. Žák si vyzkouší vesnici, malé město i velké město a případně i dálnici. Přístup instruktorky je velice vstřícný a pohodový. Rozhodně mohu tuto autoškolu jen doporučit. Díky ní mám konečně řidičák.
vloženo: 11. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně bych doporučil. Instruktor dělá hodně a tady je sympatický a tolerantní.
vloženo: 5. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
Jsem velice spokojen s prováděním kurzu autoškoly klasa..
Na zkoušku dobře připraven ..
Není co zlepšovat opravdu je kvalitní

Doporučil bych tuto Autoškolu komukoliv
vloženo: 3. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výukou jsem byla velmi spokojena. Líbil se mi hlavně přístup instruktorky, je trpělivá, vše dobře vysvětlí, a přitom je důsledná. Velkou výhodou pak byly jízdy do okolních měst nebo do Brna. Skvělá teoretická příprava (technika, zdravotnická,na testy...)Rozhodně doporučuju.
vloženo: 2. března 2013
vložil: Stříteská T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem tuto autoškolu doporučuji. Paní Klasa je skvělá, všechno naučí, výborný přístup k žákům.....vždycky jsem se na její hodiny těšila. Díky ní jsem to zvládla na poprvé!
vloženo: 28. února 2013
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byla to parada
vloženo: 20. února 2013
vložil: Otakar Jukl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto Autoškoli mohu doporučit všem.Nemohu si nanic stěžovat vše jsme se naučili co jsme měli.Připrava instruktorky Autoškoly vynikajici.Všech ohledech spolehlivá a vynikajicí.Doopravdy jen Doporučuji.100% spokojenost.
vloženo: 18. února 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkové hodnotím velice kladně. Poctivý přístup a příprava na zkoušky dostatečná.
vloženo: 7. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kDYŽ UČITELKA S VŠÍMA JAK VYPADÁ A NEVIDI PŘES ČERNÉ BRÝLE CHODCE,KTERÉHO DNES MÁLEM PŘEJELI (UČITELKA SE NEVĚNOVALA PLNĚ SVÉ PROFESI!) TAK TATO AUTOŠKOLA NEMÁ NA SILNICI CO DĚLAT! ZEJMÉNA KDYŽ OBTĚŽUJE TATO AUTOŠKOLA OSTATNÍ ŘIDIČE BEZDŮVODNOU POMALOU JÍZDOU !!!!!!! NEUMÍ ŽÁKY NAUČIT NA CVIČIŠTI!!!!!! SILNĚ NEDOPORUČUJI !!!!!!!!
vloženo: 1. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Anonym, bez komentáře...


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Klasa jsem byla velmi spokojena. Líbil se mi celkový přístup k žákům, instruktorka je vstřícná, trpělivá, vše vysvětlí. Autoškola vás poctivě připravý na jízdy, teorii, techniku, praktickou a zdravotnickou přípravu. Všem, kdo ještě neví kam se přihlásit, doporučuju.
vloženo: 17. prosince 2012
vložil: D. Marešová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vse vyborne
vloženo: 15. prosince 2012
vložil: tichy ales, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Klasa jsem byl velmi spokojen.A to jak s teoretickou částí,kdy s námi byla probrána i zdravotnická příprava,což ve všech autoškolách určitě neprobírají,tak především s jízdami.Instruktorka se mnou do poslední minuty odjela to,co ji nařizuje zákon,tzn.28h.Hlavně bych na ni chtěl vyzdvihnout,s jakým klidem reagovala na mé chyby, a to jich bylo.Vždy vše řádně a ochotně vysvětlila,byla nad věcí a nepropadala histerickým záchvatům.Ta její důslednost mi však pomohla u zkoušek,které jsem absolvoval na poprvé,v což jsem vůbec nedoufal.Ještě jednou ji děkuji a všem samozřejmě tuto autoškolu jednoznačně doporučuji.Já nyní vím,že to byla šťastná a správná volba. Díky Roman
vloženo: 3. listopadu 2012
vložil: Roman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Klasa jsem velice spokojena. Myslím, že na zkoušku jsem byla dobře připravena a to díky zkušenostem z hodin, líbí se mi přístup k žákům, k hodinám, vstřícnost a vystupování, není nic co by se mi nelíbilo, byla to obrovská zkušenost a jsem za ni ráda, autoškolu doporučuji všem !!!
vloženo: 1. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si užila v plné parádě. Vždy jsem se těšila a dokonce mě i mrzí, že už mám autoškolu za sebou. Dala bych si jí ještě jednou, ale samozřejmě bez zkoušek. :D Rozhodně doporučím!
vloženo: 1. listopadu 2012
vložil: Veronika Dlouhá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkovi prubjeh kursu byl viborny, na vsechno nas tam pripravily. Vsechno co sme potrebovaly tak nas tam naucili, jizdy taky bylli vyborne. Autoskolu Klasa bich doporucil lidem, i cena bila prijatelna za kurs. byl sem velmi spokojeny s tim kurzem.
vloženo: 18. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole se mi velice líbilo, super přístup i atmosféra.
vloženo: 2. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu byl už od první hodiny teorie až po poslední hodinu jízdy pro mě výborný. Na hodinách teorie nebo jízd byl vždy kvalitní přístup učitelky a vše vysvětleno, navíc jízda ve velkých městech dle svého výběru, o tom si můžete v jiných autoškolách nechat jen zdát.

Doporučuji autoškolu, která je podle mě poctívá za super cenu s dobrým přístupem.
vloženo: 15. dubna 2012
vložil: Cajzl Daniel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem celkově spokojena s výukou a hlavne s trpělivostí vyučujícího, což muselo být někdy opravdu těžké. Také se mi líbilo ježdění ve velkých městech což je opravdu dobrá zkušenost.
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz se mi líbil. Podle mě jsem byla připravená dobře na zkoušky.Líbila se mi ochota instruktorky. A určitě bych autoškolu doporučila a budu doporučovat.

vloženo: 27. března 2012
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Klása, můžu jedině doporučit :) Skvělý a příjemný přístup intruktorky. Vše bylo srozumitelně vysvětleno a jízdu jsme si vyzkoušeli i ve velých městech. Po absolvování tohoto výcviku už potom nebyl žádný větší problém při absolvování závěrečné zkoušky :) I když jsem velký zmatkař, zjistila jsem, že se tady nemusím ničeho obávat :)
vloženo: 26. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že autoškola Klasa je jedna z nejpoctivějších autoškol. Líbilo se mi, že jsme si zkusili jízdu i ve větších městech, například v Pardubicích a Hradci Králové. Instruktorka autoškoly má neuvěřitelnou trpělivost. Tuto autoškolu můžu všem doporučit:D
vloženo: 29. ledna 2012
vložil: Andrea Jílková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuhle autoškolu určitě doporučuju. dobrá cena, výbornej přítup ,, úči". jen a jen spokojenost!
vloženo: 20. ledna 2012
vložil: kalda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsme úspěšně složili zkoušku potřebnou k získání k ,,řidičáku,, byli jsme všichni spokojeni hlavně s přístupem.Nešlo jen o to,aby se odjezdili jízdy a tím to hasne.Nedostali jsme jen učebnice,ale všechno nám také bylo vysvětleno v hodinách výuky.Nejezdili jsme jen po místních vesnicích.Ale jeli jsme i do většího města,aby jsme si vyzkoušeli vážně vše.Tréma ihned spadne,když víte,že po boku je vám příjemná osoba. Určitě doporučuji :)
vloženo: 16. ledna 2012
vložil: Tereza Kubíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu byl velmi dobrý.Měli jsem dostatek výuky a jízd,proto sme byli dobře připraveni na závěrečnou zkoušku.Nejvíce se mi v autoškole líbil přístup a snaha instruktorky nám všechno vysvětlit a objasnit.I přesto že má autoškola poněkud horší cvičiště určitě bych jí každému doporučil.
vloženo: 16. ledna 2012
vložil: Dvořák Marcel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole a celkově na všech jízdách nebo hodinách jsem se cítila dobře i přes to, že jsem neuvěřitelný zmatkář. Myslím,že tato autoškola mě připravila. Všechno mi bylo dostatečně vysvětleno a jsem ráda,že jsem si vybrala tuto AŠ. Autoškolu už jsem pár lidem doporučila :)
vloženo: 16. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Klása osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Klása < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Klása - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje