Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Melč - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Melč

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Melč < <


   Někomu se v této autoškole líbilo, mně se ovšem nelíbí. Rpzhodl jsem se pevně po 12ti odjetych hodinách z 13 přejít jinam. Nelíbí se mi, jak instruktor se svými studenty jedná, nebo alespoň se mnou. Aby vám do komunikátoru začal nadávat ,,kur*a,pí*a&quot;, když se Vám něco nepovede a způsobil tak spíš strach z řízení. To si myslím, že je velmi špatné. Od toho ta autoškola je, aby se tam lidé naučili řídit, musí se počítat, že tam ty chyby prostě budou. Další mínus je frekvence naplánovaných jízd - 1 hodina za týden a Hodnekrat se stalo že i po 2 týdnech. Takhle je malá šance se naučit řídit.
Abych to zkrátil, tuto autoškolu NEDOPORUČUJU.
vloženo: 24. července 2018
vložil: Robert P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejprve jsem měla pochyby, ale autoškola Melč je naprosto parádní! Pan Melč má naprosto skvělý smysl pro humor, učí velice dobře, zbytečně nestresuje a jízdy i teorie s ním rozhodne nejsou nuda :D
Doporučuji!
vloženo: 23. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem hledala nějakou autoškolu, ke které bych šla a náhodou jsem našla autoškolu Melč a i přes drobné pochyby, které jsem měla, jsem za panem Melčem šla. A díky bohu, že jsem se rozhodla pro jeho autoškolu! Nelituju toho a hrozně ráda vzpomínám na naše hodiny i tři roky po absolvování autoškoly. Pan Melč je neformální, uvolněný, vtipný a drzí ale to je přesně to skvělé na něm. Je sám sebou, a i když věřím, že někomu jeho povaha nesedne, mě to naopak vyhovovalo. Hodiny jsem si určovala podle mých časových možností a autoškolu jsem udělala asi za měsíc a půl. Za mě rozhodně ANO pro autoškolu Melč. Rozhodně doporučuju :) ... a hodně štěstí všem při testech.. :)
vloženo: 20. února 2016
vložil: Marija, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mohu jen doporučit. pohodové jednání. individuální přístup. dobrá cena. jízdy nejen po JM. pan melč možná každému nesedne, ale mi svým neformálním projevem vyhovoval :-)
vloženo: 10. září 2013
vložil: pavel gavlák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Melč, resp. pan Melč zřejmě zaskočí většinu žáků svým svérázným jednáním, nicméně výuka je kvalitní, zbytečně žáky nestresuje a skutečně naučí.
vloženo: 9. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I přesto, že mám v okolí dvě autoškoly vybrala jsem si autoškolu Otta Melč, jelikož jsem slyšela jenom negativní doporučení o ostatních autoškolách na Hájích. O autoškole Otta Melče nikdo neslyšel, včetně mě, ale stejně sem do toho šla. Udělala jsem to nejlepší! Nejenom, že MĚ pan Melč naučil řídit ale i jeho zvláštní humor se mi líbil a jeho celkový přístup je prostě skvělí. Autoškolu jsem udělala za měsíc a půl i se zkouškama takže já jsem nejvíc spokojená a tuto autoškolu můžu všem doporučit!
vloženo: 20. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Svérázný a přitom profesionální a individuální přístup pana Melče zaručí, že se řídit opravdu naučíte ať už auto nebo motorku :-)
vloženo: 29. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu také jen doporučit! Jak už jsem tu jednou četla, pan Melč má svérázný humor, ale to je na něm právě to super, člověk se uvolní a je i sranda :) Na jízdy jsem se vždy těšila a rozhodně se tu řídit naučíte. Za výběr autoškoly rozhodně nelituji a doporučuji! ;) Karolína.
vloženo: 24. února 2012
vložil: Karolína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem nastoupil, na první hodinu myslel jsem že to nezvládnu .Strach , stres ale vše po několika jízdách přešlo.Autoškola Melč je opravdu skvělá, všem doporučuji.Učí velmi dobře ,,,(už znám 5 lidí co u nich dělali autoškolu a všichni jezdí opravdu dobře).Když to naučily mě ,,,takový poleno,,, tak to naučí i vás :)autoškolu jsem dělal v 28let
vloženo: 22. listopadu 2010
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně tuto autoškolu mohu doporučit. Pan Melč je pohodový člověk a učitel, ale má svérázný humor, který né každému sedne. Každopádně vždycky jsem se na hodiny těšila. Jezdí se po celé Praze, což počítám za velké plus. S prací se dá tato autoškola v pohodě zvládnou, protože tady platí, že se přizpůsobí autoškola. Jezdí se i o víkendech a večerech, když je třeba.
vloženo: 31. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Pan Melč je výborný učitel i člověk. Používá sice poměrně často sprostá slova, ale nikdy nejsou mířena proti žákům. výcvik je příjemnou zkušeností, na kterou se budete těšit. Pavel
vloženo: 27. července 2010
vložil: pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborné
vloženo: 18. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   SE SLUŽBAMI AUTOŠKOLY JSEM BYL VELICE SPOKOJEN.DOPORUČUJI JINÝM ZÁJEMCŮM.
vloženo: 13. června 2010
vložil: CHÝLOVÁ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky připraven dobře, pan Melč je osobnost :D
vloženo: 29. srpna 2009
vložil: strudl, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Melč osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Melč < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Melč - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje