Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Němcová - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Němcová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Němcová < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně složil teoretické zkoušky a chtěl bych tuto autoškolu vřele doporučit.
Autoškola je jiná než ostatní. Přijde mi taková "rodinná" a celkem malá. To se projevuje jak na vozovém vybavení (2 Feldy), tak na učebně, což je malá místnost pronajatá v sokole. "Zkušební dráha" na první hodinu je jen parkoviště, ale to na základ a rozjezdy i do kopce stačí.
Cena byla velice příznivá. (myslím si že jedna z nejlevnějších v Praze) Hodin teorie bylo asi 6, ale povinné jen 2. Hodiny probíhaly v malém počtu (3-7 žáků), takže byl i celkem individuální přístup.
Navíc jsem na hodinu mohl jít kolikrát jsem chtěl, pokud bylo v učebně místo. Použivají se celkem stará výuková videa, plakáty a materiály (cca 2003), avšak nijak moc to nevadí.

Auta: Svezl jsem se hlavně modrým, ale i červeným. U modrého je občas problém zařadit jedničku (sám instruktor mi to řikal, že se to občas stává)
Líbí se mi, že auta jsou bez počítače a automatiky, takže se auto chová tak, jak chci já a nepomáhá mi. Auta jsou bez klimatizace, ale já stejně radši okénko ;)

Lektoři: Jezdil jsem celkem se třemi lektory. Pan Němec je přísný a zásadový. Několikrát mi prodce dupnul na brzdu i za drobné překročení rychlosti nebo nedání přednosti chodci. Umí dobře naučit.
Pan Laniar (neznám přesnou výslovnost) je starší člověk a je celkem pohodovější. Na chyby upozorňuje, avšak moc nezasahuje do řízení, pokud to není nutné. Od půlky byla výuka stylem "kam chceš jet?" a "co si chceš procvičit?" za což jsem byl rád. Dá se s ním i popovídat když chcete. Občas se mnou jel i k pumpě nebo na kontrolu LPG systému. Možná jsem tak přišel o kus hodiny (max 10 minut), ale zase jsem si zkusil něco jiného, co se běžně v autoškolách neučí.
S posledním jsem byl jen na 2 hodiny a proto o něm moc nevím.
Který z těch přístupů je lepší posuďte sami

Udělat kurz trvá trochu déle (nebýt karantény trval by tak 2,5 měsíce) a měl jsem 1-2 dvouhodinovky jízd týdně.
vloženo: 1. června 2020
vložil: Radek ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola patří určitě mezi jedny z nejlevnějších v Praze, nicméně to se dost podepisuje na její kvalitě. S přístupem pi. Němcové jsem nebyla vůbec spolojená. Autoškolu jsem začala koncem března a začátkem září jsem, díky bohu, odešla, jelikož jsem stále byla na 15hodinách. Je půlka října a já v autoškole PFK dojezdila zbytek a úspěšně zvládla zkoušky. Autoškolu - Němcová tedy doopravdy vůbec nedoporučuji. Zázemí je průměrné, teorie 1x do týdne a musíte si odchodit všechnu teorii, než smíte za volant. Což platí taky, jak u koho. Byli zde lidi, kteří nastoupili o měsíc a půl později a dostali se do provozu mnohem dříve. O hodiny jsem si musela žádat neustále první, až mi to bylo trapné. Většinou odpověď zněla:,, v pátek za dva týdny.” Jsem tedy doopravdy nespokojená, a i když jsem nechtěla psát špatné reference, nechci, aby někdo udělal tu samou chybu.
vloženo: 14. října 2019
vložil: Michaela Černá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní majitelka je velmi vstřícná a celý kurz mi vždy časově přizpůsobila mým přáním dle mých časových možností. Cena velmi slušná. Pro mě jako pracujícího škoda, že jízdy nemohli probíhat ve večerních hodinách či o víkendech, jinak za mě skvělé.
vloženo: 27. května 2018
vložil: Šárka Šimáčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsou povinné jen některé lekce, tak se na testy většinou žáci připravují doma, ale samozřejmě, když chtějí mohou docházet i na ostatní hodiny a dělat testy i v autoškole. Jinak mě instruktoři připravili velice dobře, jen jsem měla problémy s panem Kolmanem, prostě mi nesedl a byl mi nesympatický.
vloženo: 27. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Já zažila studenou sprchu v jednaní,nekorektní,neprofesionální.Myslím že je dobře že mě to stalo jen 3 týdni čekaní a trochu nervů. ,pí.Němcová jako provozovatelka teto školy zřejmě pobrala podnikaní jako způsob přivýdělky. Kdo se váží sám sebe a svého času NEDOPORUČUJI.
vloženo: 24. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvoval sice před deseti lety, ale tehdá jsem byl velice spokojen, zkouška napoprvé. Oproti Autoškole Jarov, kterou absolvovali tři kamarádky, tu nedoporučuji (první hodinu třeba ručkovaly jen volantem na místě a ještě na ně instruktor řval) tak fakt super tahle autoškola. Ale nejvíce se mi tehdá líbil trenažer, nevím, zdali ho ještě mají, strará Škoda 120 a nad vámi běhal kotouč, který byl prosvícený a promítalo se na zeď ;-)
vloženo: 28. prosince 2013
vložil: Martin K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byla dost nespokojená !
Komisař Vás vyhodí za to, že jste se nepodíval pořádně do zrcátek , za nepodřazování. Různý kraviny! Jen z Vás berou peníze. Hrůza!
vloženo: 24. června 2013
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byla dost nespokojená.
Komisař Vás vyhodí za to, že jste se pořádně nepodíval do zrcátek , za nepodřazování. Různý kraviny. Jen z Vás berou peníze. Hrůza !
vloženo: 24. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byla dost nespokojená. Komisař Vás vyhodí za to, že jste se pořádně nekoukal do zrcátek, za nepodřazování a různé kraviny. Myslím si, že jen berou peníze. A nedají to jen tak někomu.
vloženo: 24. června 2013
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu paní Němcové mohu opravdu doporučit, všichni jsou velmi příjemní a paní Němcová je opravdu férová ženská. Na zkoušku jsem se byla výborně připravená. Vřele doporučuji
vloženo: 29. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole sem byla moc mile překvapena za mile a vstřícne chování,hlavne instruktor pan Janatka,ten by měl mit svatozař!
vloženo: 6. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškole se mi velice líbilo jak byli všichni vstřícní a ochotní. Na zkoušku jsem se cítila připravena velice dobře.Rozhodně bych všem doporučila
vloženo: 21. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já mám výborné zkušenosti s touto autoškolou, sice vozový park v dobu kdy jsem to dělala byla jedna vošoustaná felicie, ale to je dobře lidičkové :) kvalitní vyučující, super cena, pí. Němcová je férová ženská. DOPORUČUJI
vloženo: 28. února 2011
vložil: Kakaduuuu,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výukou jsem byl naprosto spokojen,obzvláště pak s vysvětlením křižovatek,techniky v učebně na Černém Mostě a prací instruktora p.Rubína.
Proto dávám této autoškole velkou 1
vloženo: 29. října 2010
vložil: Milan Kott,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   sice jsem tuto autoskolu delala pred 10lety,takze nevim ja je to dnes,ale pristup byl strasny,to ze jsem ji delala rok mluvi samo o sobe,nemeli cas,instruktory jsem musela obvolavat sama,a hlavne jsem ke zkouskam vubec nebyla pripravena,a tak jsem 3x proletela a samozrejme jsem si to pekne vse zasplatila ,tudis me to nakonec prislo tak o 3 tisice draz!!
vloženo: 25. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   teorie výborné...jízdy-špatný přístup-nevyhovující...
vloženo: 26. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jen dobré zkušenosti, ač mi to moc nešlo :)
vloženo: 2. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Němcová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Němcová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Němcová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje