Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nobe - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nobe

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe < <


   Byl jsem velmi spokojen s mým instruktorem, panem Gaždou. Velmi trpělivý člověk, všechno vysvětlil, poradil a pomohl. Na ničem nebyl problém se dohodnout, takže jsem byl schopen zvládnout autoškolu i při práci. Doporučuji.
vloženo: 11. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, zejména instruktor p. Chmiel. Naučil vše a skvěle připravil nejen na zkoušky, ale i na vypuštění do ostrého provozu. Nestalo se, že by se nesnažil vyjít vstříc. Jízdy probíhaly v klidu a pohodě, rozhodně to nebyla stresující nebo nepříjemná záležitost. Pokud se rozmýšlíte, myslím, že jste narazili na tu pravou autoškolu.
vloženo: 7. listopadu 2018
vložil: Ondřej Lamka,


   Autoškolu NOBE mi vybrali rodiče jako dárek k 30.narozeninám a nemohli vybrat snad lepší autoškolu.Už od prvního setkání jsem byla mile překvapena s úžasným,přátelským a milým přístupem.Dostala jsem snad nejlepšího učitele na světě.Obdivuji jeho optimistickou povahu po dobu trvání celé mé jízdy.Nikdy bych nevěřila,že někdy sednu za volant.Ale s učitelem Kosňovským,se jezdí s úsměvem a dobrou náladou od začátku do konce.Jsem maximálně spokojena.
vloženo: 5. listopadu 2018
vložil: Veronika,


   Autoškolu NOBE jsem si vybrala na základě hodnocení na internetu a musím říct, že jsem byla nadmíru spokojená. Teorie byla jasná a stručná. Paní sekretářka Slezáková je velmi milá, vždy jsem se s ní na všem domluvila a vše mi objasnila. Jízdy semnou nebyly lehké, naštěstí mi byl přidělen výborný pan instruktor Sonnek, který je velmi trpělivý a klidný. Vždy mi dokázal s klidem opakovat dokola, co dělám špatně. Autoškolu jsem obsolvovala v Ostravě a můžu ji jedině doporučit. :)
vloženo: 25. října 2018
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu NOBE jsem si vybrala na základě kladných recenzí na internetu a jsem spokojená. Pokud hledáte profesionální přístup od začátku až do konce, neváhejte se stejným výběrem. Ve všem mi bylo vyhověno, i když studuji a pracuji, vždy se našel čas na jízdy. Jízdy jsem si mohla plánovat i měsíc předem, a pokud se náhodou stalo, že jsem nemohla přijít, nebyl problém jízdu kdykoliv nahradit. S instruktorem panem Kosňovským byla po celou dobu kurzu sranda, vždy bral ohledy na mé požadavky a zbytečné obavy. Ze začátku jsem se hodně bála, že třeba budu právě ten typ, který za volant nepatří, a teď i když mám stále před zkouškou bych dokázala sednout do auta a kamkoliv přijet. Na jízdy jsem se vždy těšila až je mi líto, že kurz mi skončil. Za mě všem doporučuji !
vloženo: 16. října 2018
vložil: Lucie M , emailová adresa nezveřejněna


   Jsem velice spokojená. Teorie byli velmi stručné a naučné. Paní sekretářka velmi milá paní, která Vám hned do začátku všechno vysvětlila.Také dobrá domluva s učitelem na termíny jízd. Pan učitel Sonnek velmi příjemný a trpělivý, jakýkoliv dotaz mi vřele vysvětlit.
Autoškolu Nobe doporučuji.
vloženo: 12. října 2018
vložil: Kristýna Zimmerová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem dělala v Ostravě. Teoretické hodiny i jízdy byly přizpůsobeny mému času a možnostem. Cena odpovídá službám. Jediné co bych vytkla je, že jsem na jízdy vždy musela do autoškoly dojet. Pan Sonnek je moc milý, vždy trpělivý a klidný lektor, když je třeba. Provedl mě Ostravou a vzal mě vícekrát na místa, kde jsem si nebyla jistá.
Kdo neví, jakou autoškolu zvolit, NOBE je spravná volba.
------------------------
:-) "Jediné co bych vytkla je, že jsem na jízdy vždy musela do autoškoly dojet"
:-) Nespletla jste si autoškolu s taxíkem? :-)
vloženo: 29. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem dělala v Ostravě. Teoretické hodiny i jízdy byly přizpůsobeny mému času a možnostem. Cena odpovídá službám. Jediné co bych vytkla je, že jsem na jízdy vždy musela do autoškoly dojet. Pan Sonnek je moc milý, vždy trpělivý a klidný lektor, když je třeba. Provedl mě Ostravou a vzal mě vícekrát na místa, kde jsem si nebyla jistá.
Kdo neví, jakou autoškolu zvolit, NOBE je spravná volba.
vloženo: 28. září 2018
vložil: Kamila Káňová,


   Autoškola Nobe parádní. Kurz byl přizpůsobený přímo na dny, kdy jsem měl čas. Teortické hodiny společně se zdravovědou vysvětleny řádně. Jízdy s panem Kosňovským byly super, naučí vás vše, navíc parkování pod jeho vedením je hračka. Autoškolu Nobe vřele doporučiji všem, kteří váhají ve výběru autoškoly.
vloženo: 28. září 2018
vložil: Tomáš Vlasák,


   Autoškolu jsem vybírala podle internetových recenzí a musím potvrdit že autoškola Nobe v Ostravě je opravdu super. Nemám co vytknout teoretické ani praktické výuce byla jsem spokojená s oběma částmi. Hlavní zásluhu má pan Gažda který mě učil praktický výcvik,tímto bych mu chtěla moc moc poděkovat! Je to opravdu moc hodný člověk který se snaží vyjít vstříc a je s ním legrace :) Na autoškolu budu mít jen hezké vzpomínky :)
vloženo: 26. září 2018
vložil: Michaela,


   Autoškolu jsem absolvoval v Ostravě, a to na základě pozitivních internetových hodnocení. Výuka (jak teoretická, tak praktická) byla velmi neformální a vedena v přátelském duchu, lektoři se snažili převádět teoretické poučky do reálných situací, resp. při jízdách upozorňovat na nejčastější chyby a chytáky při zkoušce. Rád bych poděkoval speciálně panu Romanu Chmielovi, jenž mi vždy vyšel s plánováním jízd vstříc, a zůstal klidný a nad věcí i při těch nejhloupějších chybách. Přemýšlíte-li nad touto autoškolou, neváhejte.
vloženo: 24. září 2018
vložil: Roman Luu,


   Super přístup, jak ze strany instruktorů, tak i ze strany financí.
Problém s parkováním můžete zde v této autoškole hodit za hlavu, naučí vás perfektně zaparkovat na téměř jakékoliv místo na zemi. S instruktorem byla v autě zábava, celkem často jsme se nad některými věcmi zasmáli. Žádný bič, stres, řev, nic takového tady nenajdete. Doporučuji všem ostatním, kteří zvažují různé autoškoly.
vloženo: 11. září 2018
vložil: Jiří Michálka, emailová adresa nezveřejněna


   Prima autoškola. Vstřícný a trpělivý přístup, bezproblémová domluva. Určitě doporučuji
vloženo: 3. září 2018
vložil: Michaela Kalandrová, emailová adresa nezveřejněna


   O autoškole jsem se dozvěděla náhodně, když jsem procházela autoškolu v Ostravě, ale nelituji. Jsem ráda, že jsem si zařídila kurz v Nobe. Abych byla upřímná, tak jsem věřila v to, že jsem poleno na řízení, zvláště manuálního auta, ale nakonec díky mému instruktorovi a celému týmu se ukázalo, že to není tak složité. Pouze mi trochu vadilo, že jsem si zaplatila 26denní kurz a můj intruktor měl hodně lidí, tak kolikrát se stávalo, že přijel o 10 a kolikrát i 15 až 20 později, ale měl svatou trpělivost se mnou a kolikrát mi to vynahradil, že jsem se mohla svést přímo až domů a hodně mi pomáhal při sestavování jízd podle mého gusta jak se říká. Takže autoškolu Nobe všem doporučuji a přeji, ať jsou stejně spokojení jako já.
vloženo: 3. září 2018
vložil: Kristýna Zbořilová,


   V autoškole jsem byl velmi spokojen a mohu všem jen doporučit, možnost přeplánovat si hodiny a dohodnout se na všem.
vloženo: 2. září 2018
vložil: Petr Foniok, emailová adresa nezveřejněna


   Je to super autoškola vhodná hlavně pro lidi kteří o autech ví kulové, a slovo spojka poprvé slyšeli před týdnem. Učitelé vstřícní a příjemní, ochotní se zaměřit na jednotlivé nedostatky učňů, nebo v případě nutnosti přerušit po domluvě výcvik
vloženo: 27. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškol, doporučuji. Jejich jednání je skvělé není problém se přizpůsobit. Můj instruktor Pert kolárský ani nevím co napsat 100% ochota trpělivost a lidskost.
vloženo: 26. srpna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   vždy se je možno domluvit. Není problem změnit čas nebo den jízdy dle vlastnich potřeb. takže pohoda. :)
vloženo: 24. srpna 2018
vložil: L. Žáček,


   S autoškolou NOBE jsem velice spokojená, vstřícný-profesionální přístup, jednání na rovinu a termín se dal vždy domluvit dopředu. Pan Sonnek je skvělý učitel a určitě doporučuji. Moc děkuji že právě u Vás jsem mohla studovat! Moc mě to bavilo :)
vloženo: 23. srpna 2018
vložil: Petra,


   Vstřícní a ochotní zaměstnanci. Skvělá komunikace a práce s učni. Vždy se snažili vyjít vstříc a udělat maximum.
vloženo: 15. srpna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Kurz na mne zanechal celkově pozitivní dojmy, radi pomohli aj s prípadnými administratívnymi problémmi.
vloženo: 9. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Přestože nepocházím z Ostravy, rozhodla jsem se, že bude lepší dělat autoškolu v Ostravě, abych si zvykla na tramvaje a větší hustotu provozu. Bylo velmi těžké vybrat tu správnou autoškolu, ale teď můžu říct, že NOBE byla ta nejlepší možná volba. Jsem velmi spokojená s přístupem svého instruktora, jízdy je vždy možné plánovat dle domluvy a navíc záruka jednoho instruktora a stejného vozidla po dobu celého výcviku je nejlepší. Doporučuji každému, kdo se chce naučit jezdit bezpečně a správně.
vloženo: 31. července 2018
vložil: Andrea Durčáková, emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškola. Jednání jasné a okamžité, teorie je brána jednoduše ale do hloubky a jízdy taky super - pan Kosňovský ví, co dělá. Sice jsem ještě v žádné jiné autoškole nebyl, takže nemám s čím porovnávat, ale jsem si jistý, že v porovnání s ostatními je Nobe velmi profi autoškola. (až na malou učebnu teorie)
vloženo: 20. července 2018
vložil: Tomáš Schmied, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu můžu jen doporučit, lektor pan Sonnek byl super, vždy bylo možno si říct termín, tak, aby mi vyhovoval, naprostá spokojenost :)
vloženo: 18. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nemůžu být víc spokojenější s výběrem, tato autoškola mi vždy vyšla maximálně vstříc. Rodinná firma - s dlouholetou tradicí, která učí lidi s láskou a velice jim záleží na tom, aby mladí lidé uměli perfektně řídit! Btw pan Vitouš - nejlepší učitel! Díky
vloženo: 12. července 2018
vložil: kristýna, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu NOBE můžu doporučit. Děkuji za profesionální a vstřícný přístup. Vždy byla možnost domluvy jednotlivých jízd a díky panu Sonnkovi jsem byl schopný projít zkouškou napoprvé.
vloženo: 2. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Nobe hodnotím vel'mi kladne, všetci zamestnanci boli ochotní a vždy sa dalo na všetkom dohodnúť k mojej spokojnosti. Určite túto autoškolu možem len doporučit pokial ešte niekto neni rozhodnutí.

vloženo: 2. července 2018
vložil: Annamária Švubová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Nobe je skvělou volbou pro všechny, kteří se opravdu chtějí naučit jezdit! Byla jsme spokojená jak s kvalitou teoretické výuky, tak s kvalitou praktické části. Doporučuji všem! Neváhejte a přihlaste se, nebudete litovat :)
vloženo: 2. července 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Byl jsem velice spokojený jak s teoretickou výukou tak s praktickou :)
vloženo: 28. června 2018
vložil: Martin Hladík,


   Skvělá autoškola, od komunikace s paní Slezákovou po jízdy s panem Chmielem. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 28. června 2018
vložil: Vanessa,


   Co velmi oceňuji je individuální přístup. Jízdy jsem si mohla naplánovat podle sebe, kdykoli jsem měla čas, ať už to bylo na osmou ráno nebo o půl čtvrté odpoledne. Obdivuji také trpělivost pana Kosňovského, kterou se mnou měl, jelikož občas mi přišlo, že nikoho horšího tam neměl. Jednoduše řečeno... S autoškolou jsou byla více než spokojená a jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna Nobe.
vloženo: 26. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   spokojenost z autoškolou Nobe doporučuji.
vloženo: 21. června 2018
vložil: David,


   Vybrala jsem si tuto autoškolu a s výběrem jsem spokojená.
Skvělý přístup všech, učitel (p. Chmiel) byl hodný a trpělivý, snažil se vždy vyhovět při plánování jízd :) velká spokojenost a určitě doporučím dále. Děkuji.
vloženo: 19. června 2018
vložil: Zuzana,


   Tuto autoškolu mi doporučil kamarád ze školy, a jsem rád že jsem jej poslech. Autoškola je výborná, na teoretických hodinách se naučíte vše co potřebujete na splnění zkoušky navíc přístup k teoretickým hodinám je absolutně excelentní a profesionální. Když jsem poprvé sedl do auta moc jsem v sebe neměl důvěru, a proto můj velký dík patří instruktorovi Romanu Chmielovi který absolutně úžasně vedl můj výcvik a vrátil mi důvěru. Autoškolu určitě doporučím i ostatním.
vloženo: 13. června 2018
vložil: Jakub Maceček, emailová adresa nezveřejněna


   Tato autoškola je super. Mohu doporučit. S panem instruktorem jsem byl spokojený....jde o to se hlavně naučit jezdit... Vstřícný přístup vše v pořádku.
vloženo: 13. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dobrý den, byl to porod, ale pan Gažda byl trpělivý a hodný. Ať žijí kozorozi&#128578;
vloženo: 6. června 2018
vložil: Nela , emailová adresa nezveřejněna


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel.
Autoškola mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. Ještě jednou děkuji.

vloženo: 27. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Doporučuji
vloženo: 26. května 2018
vložil: Milan Rokosinyi,


   Zdravím :) Můžu s klidným svědomím napsat že autoškola Nobe v Ostravě je velmi skvělá. Byla to jediná autoškola kterou jsem absolvoval ale za ty zkušenosti a přístup moc děkuji a vřele všem doporučuji. Chtěl bych pozdvihnout pana Gaždu, který měl trpělivost dokázal mě když jsem byl nervózní vždy podržet, srandista a vše co kolem toho patří. Naučil mě strašne toho moc :) :) když jsem šel na jízdy věděl jsem že to zvládnu v pohodě páč jsem měl vedle sebe zrovna pana Gaždu.... Zkoušky jsem udělal na poprvé a za to moc moc děkuji právě jemu &#128522;&#128522;&#128522; díky díky a kdyby jste nevěděli v Ostravě kde hledat autoškolu neváhejte a jděte do autoškoly NOBE. S pozdravem Jozef Meliš
vloženo: 25. května 2018
vložil: Jozef,


   Já jsem spokojen maximálně. A to jak s instruktorem, tak s celkovým průběhem výuky autoškoly. I přes to, že jsem požadoval jiného instruktora (ten byl vytížen, takže jsem měl dostat jiného), jsem byl s náhradním instruktorem velice spokojen a za mne je pan Kosňovský jednička! -> vše řeší v klidu, dovede poradit a náležitě podpořit a díky jeho přístupu se naučíte, co potřebujete. Díky tomu se cítím naprosto připraven k závěrečné zkoušce! Děkuji NOBE!
vloženo: 23. května 2018
vložil: Jaromír Homola, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Velká ochota a vstřícnost vše ulehčovalo. Chápaví učitelé a příjemné zázemí. Autoškolu všem vřele doporučuju.
vloženo: 22. května 2018
vložil: Kateřina Vrbová, emailová adresa nezveřejněna


   Kurz probíhal svižně a podle plánů, jízdy byly plánovány podle mých preferencí. Byl jsem velmi spokojen v podstatě se vším, na hodiny jsem se vždy těšil. Díky!
vloženo: 22. května 2018
vložil: Adam Kubica, emailová adresa nezveřejněna


   Můžu doporučit. Velmi milý a přátelský přístup jak autoškoly, tak lektora, který byl velmi trpělivý a byla s ním legrace, žáden stres při jizdách. za mě super :)
vloženo: 16. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Průběh celého výcviku byl velmi pestrý. Pan instruktor byl velmi trpělivý :)
vloženo: 16. května 2018
vložil: Dominika,


   Byla jsem s autoškolou velmi spokojena, jak s přístupem, stylem učení, tak i s lektory.
vloženo: 11. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola. Jak teorie tak jízdy s p. Koňovksým (kterého můžu jen doporučit)
Vše oriběhlo v naprostém klidu bez komplikací. Dělala jsem 17-ti denní rychlokurz. Jízdy mi byly vždy přizpůsobeny přesně na míru a dokonce jsem měla možnost jezdít i o víkendech. Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna autoškolu NOBE.
vloženo: 9. května 2018
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


   V pohodě autoškola


vloženo: 8. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola na jedničku s hvězdičkou :) Trpělivý a přívětivý přístup instruktora i celého týmu. Rozhodně doporučuji!
vloženo: 6. května 2018
vložil: Sylva Schwarzová,


   Rozhodně tuto autoškolu nedoporučuji, hlavně z důvodu, že žákům nabízí slevu (500) když jim napíší dobrý komentář. Dále vám poté zlevní, když přivedete dalsi osoby. To se mi zdá hodně nefér a nechutné. Dobrá autoškola si takovou reklamu dělat nemusí.
vloženo: 20. dubna 2018
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den slečno Lenko.

Děkujeme za Váš názor a Vážíme si Vaší reflexe, která nám pomáhá zlepšovat naše služby. Asi některý z našich kolegů Vám podal mylnou informaci. Je pravda, že snižujeme klientům, kteří napíšou objektivní referenci na naše služby, cenu první zkoušky, ale sleva je v hodnotě 50Kč - 150Kč a klidně může být i negativní. Tím lépe pro nás, protože se můžeme v něčem zlepšit. Je to super projekt, získáme více zpětných vazeb od našich klientů. Více o tomto projektu naleznete na stránce

http://nobe.cz/hodnoceni/

Ale 500Kč za pozitivní referenci opravdu nedáváme to by jsme zkrachovali :D

Další info o 500Kč za doporučení kamaráda opravdu děláme, ale jedná se povětšinou o slevu kterou získá kamarád který je doporučený, je to hodně oblíbené, když například chce přijít celá třída jednoho ročníku střední školy a každý pak má slevu. Autoškola je referenční služba, více než kterákoli jiná a proto je pro nás referenční a affiliate marketing velice důležitý a naši studenti nás opravdu doporučují rádi i bez provize.

Velice Vám děkujeme za zpětnou vazbu a proto i pro Vás máme připravenou 50Kč slevu na Vaši závěrečnou zkoušku a omlouváme se za negativní zkušenost.

S díky Vaše autoškola NOBE


   Za mě obrovská spokojenost, tedy až na prvního instruktora, který mne ani po PŮLCE odjetých hodin nenaučil parkovat. Všechno to zameškané však skvěle napravil p. Kosňovský který byl výborným lektorem. Autoškolu vřele doporučuji.

vloženo: 17. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Výborný školitel pan Gážda, který dokázal pomoct a poradit, měl zlatou trpělivost. Vstřícnost a výborná kvalita autoškoly.
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Michaela Adamusová,


   Bez problémů. Přátelští a vztřícní lektoři
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Jaroslav Dvořák ,


   Teorie a jízdy mi dali dost zkušenosti a mohu pouze doporučit . Byl to velice dobrý výběr pro uděláno ridickho průkazu . Pan lektor R. Chmiel mě připravil a naučil vše co jsem potřeboval vědět k řízení auto a dalších důležitých věci . Děkuji
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Aleš , emailová adresa nezveřejněna


   Spokojenost největší. Pan Gažda je opravdu skvělý a autoškola opravdu na profesionální úrovni. Doporučuji všem.
vloženo: 8. dubna 2018
vložil: Aneta , emailová adresa nezveřejněna


   Velmi dobrá autoškola, teorie jsou probírány bod za bodem a vše je pečlivě vysvětleno. Jízdy probíhají v centru Ostravy a blízkém okolí, takže Vás skvěle připraví na rušný provoz a tramvaje. Dále mohu doporučit p. Košňovského, který mě za pár jízd naučil opravdu vše, co bylo třeba.
vloženo: 5. dubna 2018
vložil: Tadeáš Maceček,


   S autoškolou jsem hodně spokojený, kvalitní, profesionální a osobní přístup.
vloženo: 22. března 2018
vložil: David Janáček, emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškola, výborný přístup.
vloženo: 21. března 2018
vložil: Rostislav, emailová adresa nezveřejněna


   autoškolu velmi doporučuji. vše bylo v pořádku.děkuji
vloženo: 19. března 2018
vložil: Lenka Fučková, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu mi vybrala rodina jako dárek k 18tinam..
S autoškolou jsem velmi spokojen, paní slezakova vždy v něčem vyhověla, to samé i pan učitel Sonnek, nekřičel, vždy pomohl. Jízdy na míru, s domlouvanim jízd podle času nebyl problém..
Autoškolu můžu všem doporučit :)
vloženo: 8. března 2018
vložil: Mojmír , emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, všem vřele doporučuji. Dobrý přístup, profesionalita a trpělivost!
vloženo: 6. března 2018
vložil: Jakub M., emailová adresa nezveřejněna


   Byl jsem velice spokojený s přístupem, ze začátku jsem měl obavy že mi nic nepůjde, ale po pár jízdách s instruktorem jsem se přesvědčil o opaku. Se vším jsem byl plně spokojen, můžu všem doporučit.
vloženo: 22. února 2018
vložil: Jakub Jurásek, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola NOBE bylo pro mě správné rozhodnutí. Vybíral jsem podle hodnocení na internetu a tahle mě fakt zaujala svým velmi kladným hodnocením. A nezklamala! Naprostá spokojenost, profesionální přístup, kvalitní výcvik, flexibilita a ochota, to jsou hlavní výhody této autoškoly. Poslal bych tam nejradši celou svoji rodinu, kdyby neměli řidičák :) Tímto NOBE ještě jednou děkuji a přeji hodně úspěšných žáků a prosperitu Vaší skvělé autoškole.
vloženo: 8. února 2018
vložil: Ivan M., emailová adresa nezveřejněna


   Vsem vrele doporucuji! Presla jsem k NOBE z jine autoskoly a byla jsem prijemne prekvapena profesionalitou a atmosferou v Nobe. Teorie bylo skvely a diky instruktora Pana Slavka jsem udelela zkousku hned na poprve (v Praze). Vzdy jsem si moc tesila na jizdy.
Yelena
vloženo: 4. února 2018
vložil: Yelena, emailová adresa nezveřejněna


   S autoskolou jsem byla velmi spokojena. Vždy se dalo domluvit. Líbilo se mi, že vše probíhalo poctivě jak výuka teorie tak jízdy. Jízd jsem se velmi bála, ale lektor přizpůsobil plán jízd, tak že jsem všechno absolvovala postupně. Chtěla bych mít takové nervy a nadhled jaký měl můj lektor :-)
vloženo: 1. února 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Auotoskola má skvělí přístup. Výuka je přizpůsobena především vám, vaše problémy se snaží řešit. Učitelé i vybavení je parádní. Jediné doporučuji.
vloženo: 15. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Absolvovala jsem kurz v této autoškole a setkala se se skvělým přístupem instruktora pana Gaždy a paní sekretářky, kteří mi vždy vyhověli.
vloženo: 15. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V autoskole se vždy snaží se přizpůsobit vašemu času.vzdy najdou řešení.doporucuji na 100 %
vloženo: 6. prosince 2017
vložil: Veronika Littnerová,


   S autoškolou jsem byl spokojen, jízdy byly super a v teorii až na jednu hodinu kde školící neustále telefonoval tak to bylo taky super.
4 hvězdy protože nemůžu soudit s ostatníma.
vloženo: 5. prosince 2017
vložil: Filip Radvanský, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, všem vřele doporučuji. Vstřícný a trpělivý přístup. Příprava byla vskutku důkladná a instruktoři trpěliví.
vloženo: 4. prosince 2017
vložil: Marie Rohmová,


   Vše proběhlo tak jak jsem očekával. Doporučují všem.
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


   Dobrý přístup instruktorů.
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: Dominik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzů byl přesně takový, jaký jsem si představoval. Nevím, jestli bych měl nazývat zaměstnance autoškoly jako personál, ale dejme tomu, že jo. Personál vstřícný, milé prostředí. Ohledně jízd, tak vše šlo tak, jak jsem potřeboval. Doporučuju!
vloženo: 31. října 2017
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Nobe je opravdu skvělá. Od mého instruktora p. Spusty až po p. Slezákovou :). Ve všem mi vyšli maximálně vstříc. A p. Spusta je opravdu nejlepší instruktor. P. Radime vím,že to semnou bylo někdy strašně těžké, ale moc Vám za vše děkuji. Děkuji za ty hodiny kdy jsme se zasmáli a díky za Vaši trpělivost . Protože jsem Vám opravdu někdy dala zabrat :D. Díky za Vaši ochotu a to že když jsem něco pokazila tak jste mě ještě rozesmál abych si z toho nedělala hlavu. Naše jízdy budu mít dlouho v paměti :D a teď když to píšu vzpomínám na ty policajty :D a Váš dlouhý nos :D Díky za vše !

A všem co chtějí dělat autoškolu tak maximálně doporučuji :). Stojí to za to :). Není to jen o tom,že budete jezdit po městě ale opravdu mají snahu Vás něco naučit. A kdykoliv budete chtít něco vysvětlit nebo ještě dopilovat parkování nebo tak není u nich problém :). A hlavně mají lidský přístup a dokážou se ve všem přizpůsobit Vám. A hlavně co je důležité tak chápou že jsme nováčci a že dokážeme zvorat i tu nejjednodušší křižovatku. Ale vše opravdu řeší s klidem a nikdo po Vás neřve. Za mě ještě jednou díky ! Eva
vloženo: 26. října 2017
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborné jednání. Před jízdou jsem byla vždy nervózní, ale po nasednutí do auta ze mě vše odpadlo a citíla jsem se klidná. Pan lektor byl úžásný, hodně mě toho naučil a byla s ním sranda. Doporučuji!
vloženo: 15. října 2017
vložil: Vendula Slavická,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola! Myslím si, že jsem si nemohla vybrat lépe. Učitelé skvělí, snaží se maximálně vyhovět, přizpůsobit. Paráda. Děkuju:)
vloženo: 5. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup zaměstnanců ve všech směrech. Pan Sonnek je skvělý, klidný a trpělivý. Naučil me jezdit bez stresu. Perfektně fungovala i komunikace s paní sekretářkou. Vřele doporučuji všem! :)
vloženo: 5. října 2017
vložil: Sára M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup zaměstnanců ve všech směrech. Pan Sonnek je skvělý, klidný a trpělivý. Naučil me jezdit bez stresu. Perfektně fungovala i komunikace s paní sekretářkou. Vřele doporučuji všem! :)
vloženo: 5. října 2017
vložil: Sára M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V průběhu kurzu fungovalo vše dle domluvy,oceňuji osobní přístup k žákům a v prvé řadě trpělivost instruktora.Příprava na zkoušky perfektní,vše podstatné a potřebné probráno a vysvětleno.

vloženo: 5. října 2017
vložil: Kateřina Svetlíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup, lektor. Jsem ráda že dělám kurz zrovna v této autoškole. Jsem velice spokojená a všem jen doporučuji!
vloženo: 21. září 2017
vložil: Simona Janská ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výběr autoškoly byl pro mě díky práci problematický, ale v autoškole Nobe mi vyšli vstříc a udělali kurz no mou míru. Jízdy jsem měl v Ostravě, s instruktorem Sonnkem. Pohodový a klidný člověk, bral všechno s klidem, aspoň jeden z nás v autě :). Výuka měla díky němu klidnou atmosféru a na zkoušky jsem byl dobře připraven.
vloženo: 11. září 2017
vložil: Martin Mikolas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vsem jenom doporucuji!
vloženo: 1. září 2017
vložil: raman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ocenila jsem především rychlé a osobní jednání při přihlášení na kurz. Od výuky teorie, zdravovědy po samotné praktické jízdy v Opavě super!
vloženo: 1. září 2017
vložil: Michaela Minksova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je v pohodě,akorát teorie byla rychlá,ale jízdy v pohodě. A.V.
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, s těmi nejlepšími učiteli a super přístupem. Díky nim mám pocit, že zítra zvládnu zkoušky levou zadní :D
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: Markéta Dobruská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj,

Autoškolu NOBE můžu jen doporučit. Jak kvalita teorie, zdravotní přípravy či jízdy byly skvělé. Za instruktora jsem dostal pana Gazdu. Všechno v klidu vysvětlil nestresoval ani neřval. Často se mi přizpůsoboval dle mých časových možností. Za mě to byla výborná volba.
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: Adam Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji tuto autoškolu všem. Úžasný přístup, profesionalita, trpělivost, ochota. Lektor p. Sonnek byl hodně trpělivý, vstřícný a mnoho jsem se naučila. Jsem trémistka, takže to se mnou neměl lehké. Moc všem děkuji
vloženo: 14. srpna 2017
vložil: Kristýna , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola super , vše mě naučili , jediné mínus bylo ,že když se porouchalo auto musela jsem čekat třeba týden , dokud se neopravilo
vloženo: 4. srpna 2017
vložil: Rebeca Czempielová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Vřele doporucuju! V této autoskole vybrala jsem si kurz na míru a byla jsem s ním velice spokojena. Vždycky jsem se na jízdy těšila a pan Slávek je super učitel, který určitě Vás naučí řídit a zároveň je trpělivý! Bude mi autoskola chybět.
vloženo: 31. července 2017
vložil: Anastasia,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu pouze doporučit. Jsou tam strašně milí lidé, kteří se Vám snaží vyjít se vším vstříc. Rozhodně autoškola NOBE je autoškola, která Vás naučí řídit a připraví Vás na cesty. Rozhodně doporučuji a děkuji že to tam se mnnou vydrželi.
vloženo: 25. července 2017
vložil: Adam Karkoška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Nobe bola naozaj dobrá voľba! Vybrala som si ju na základe iných recenzií a kebyže sa mám rozhodnúť znova, tak zase pre ňu.
Prístup k žiakom je super. Zdravotná príprava bola veľmi zábavná a poučná. Na meno tej pani, čo ju viedla si nespomeniem ale bola veľmi akčná, ukecaná a umožnila nám vyskúšať si, ako reagovať vo všetkých možných situáciach čo môžu nastať. Môj inštruktor bol pán Gažda. Skvelý človek. Veľmi som sa tých jázd bála ale hneď po prvej jazde ma ten strach prešiel. Bolo to hlavne kvôli jeho super prístupu. Na všetky moje dotazy odpovedal a nemala som pocit, žeby ho obťažovali. Fakt som mala na ňho veľké šťastie! Má nervy zo železa a všetky moje priestupky riešil kľudne. Jazdu som dala síce až na druhýkrát, ale bolo to kvôli tomu, že som prešla na červenú. :) :) :) Áno, aj to sa stáva, keď človek spanikári a nevie, že sú semafory dôležitejšie ako značky. Stres robí svoje. Takže ak sa rozhodnete pre NOBE, za inštruktora dostanete pána Gaždu ako ja, nebudete na skúškach zbytočne panikáriť, vodičák máte v kapse! A hlavne si to užijete! :) :)
vloženo: 21. července 2017
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem z autoškoly je z mé strany poměrně záporný. Když jsem se 6 měsíců nedostavila k dojetí posledních hodin, tak se mi paní sekretářka ozvala asi po měsíci, zbývajících pár měsíců se už nikdo neozval. Ale zase potom nebyl žádný problém s kondičkami, paní sekretářka i vedení je velmi milé a jsou ochotní vám pomoci. Co se přístupu k žákům týče, tak jsem po nepříjemné zkušenosti měnila instruktora-pana Spustu, který se mnou parkoval poprvé. když v kartičce byla 21.hodina, a po celou cestu výcviku se mnou jezdil pouze do Poruby, taktéž jeho přístup byl velmi neprofesionální. S novým lektorem, panem Gaždou, jsem byla velmi spokojena, jen si nemyslím, že když na posledních pár hodin vyměním instruktora, tak že to stačí. K ceně kurzu bych se také ještě vyjádřila tak, že vím, že jsou o mnoho levnější autoškoly s individuálnějším přístupem- alespoň co se teorie týče, ale zase si myslím, že pokud by se u této autoškoly něco stalo-např. nehoda, tak že je dostatečně zabezpečena.
vloženo: 21. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu nobe bych nikomu nedoporučil zaplatite si rychlokurz a musite si ho zaplatit najednou jinak si nauctujou nejaky nesmyslny poplatek a potom delate autoskolu 4 - 5 měsícu rychlejsi kurz sem fakt nevidel neprijedou pro vas neodvezete se domu absolutne nevyjdou vstric hlavne pracujicim hlavne ze si nechaji zaplatit
vloženo: 18. července 2017
vložil: jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojena s touto autoškolou. Milý a kvalitní přístup. Učitelé perfektní! Určitě doporučuji!
vloženo: 9. července 2017
vložil: Helena Voznicová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola má perfektní personál,který neváhá pomoci a rád poradí. Co se týče teorie a praktického výcviku jsem maximálně spokojená. Určitě všem doporučuju.
vloženo: 1. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako instruktora jsem měla pana Spustu. Byla jsem s ním spokojena. Vždy se mi snažil vyhovět, před a po jízdách mě vyzvedl a zavezl, kam jsem potřebovala. Při výuce nechyběl ani humor. Jediná věc, na kterou bych si mohla stěžovat, je nácvik parkování. Nejsem si jistá, zda byl dostatečný.
vloženo: 24. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobně jsem s autoškolu spokojen. Vynikající domluva na zařízení kurzu a jízd.
Myslím si, že díky jízdám a kurzům jsem na zkoušky připraven a určitě bych tuto autoškolu doporučil ostatním.
vloženo: 11. května 2017
vložil: Daniel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela priprava, prijemna pani sekretarka.
vloženo: 4. května 2017
vložil: Kristyna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Gazda byl výborný lektor naučil mě toho spousty od řízení po teorii. Bez výhrad, doporučuji.
vloženo: 2. května 2017
vložil: Jaroslav Dojcsar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Nobe jsem byla velice spokojená, vždy mi vyšla vstříc, omlouvali moje pozdní příchody a neustálé ztrácení důležitých papírů. Jízdy jsem dostávala pravidelně s Dagmar byla svělá domluva. Učitelé i auta se mi ze začátku střídali , protože jsem si koupila ten nejpomalejší kurz, ale alespoň jsem se naučila ovládání rozlišných vozidel. Učitelé jsou velmi přátelští a vypráví vtipy.
vloženo: 19. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola . Na jízdy jsem dostal Pana instruktora Spustu a musím říct , že nikoho jiného bych nechtěl, s klidem dokázal naučit , vysvětlit a poradit. Za mě maximální spokojenost.
vloženo: 22. února 2017
vložil: Lukáš Večeřa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan majitel, Pan Patrik Nosek je nejzlatější a nejmilejší člověk, který zároveň naprsto přesně ví, jak vést svůj podnik a jak si udržet čest jména jeho firmy. Všichni zaměstnanci, přes paní zdravovědnici až po pana instruktora pana Radima Spustu naprosto profesionální. Pan instruktor je vtipný, naučí přesně a skvěle! Je trpělivý, což jako nervák oceňuji :) Vřele doporučuji naprosto všem!
vloženo: 13. února 2017
vložil: Ludmilka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela autoskola!!! :)

Cely priebeh, od pociatocnej komunikacie, cez vyuku a skusky si neviem vynachvalit.

Skvela organizacia, ludsky pristup - (podpora, pozitivna motivacia, pochvala), a pre mna osobne - najlepsia mozna ucitelka Dagmar: vsetko vysvetlene tak, aby to pochopil aj uplny zaciatocnik, trpezlivost za desiatich, pochopenie, perfektne planovanie, zrozumitelny postup a navazovanie roznych krokov vyuky a, na rozdiel od toho, co som pocula, ze sa v autoskolach deje velmi casto - nikdy sa nestalo, ze by na mna zvysila hlas. Dagmar je naozaj skvela - skvela zena, ridicka, ucitelka a manazerka!

Autoskoly som sa bala od puberty, s NOBE to bol skvely zazitok! Na hodiny som sa tesila, po hodinach som odchadzala nadsena a tesila som sa dokonca aj na skusky - ktore som v Prahe dala na prvykrat :)

Za vsetko velmi dakujem a prajem autoskole len to najlepsie!
Mila R.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Mila R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji pobočku v Praze. Rezervace probíhají naprosto zmatene přes třetí osobu přes sms, termínu je dost málo ... Výjezdy probíhají stále z jednoho místa neexistuje se někam odvést atd. Pokud řízení neovládáte tak, jak by se očekávalo, tak během jízd uslyšíte věty stylu, ze za volat nepatříte, místo podpory a typu, jak chyby odbourat, takže to moc na sebevědomí nepřidá....
vloženo: 26. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem z ni nadšená perfektní přístup pokaždé výhony podle vás kdy máte čas žádné problemi do jiný autoskoly bych nešla
vloženo: 22. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou trpěliví, ochotní a svědomití, naučí vás vše potřebné, je s nimi zábava. Můžu jen doporučit!
vloženo: 4. ledna 2017
vložil: Marie Timurová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velké štěstí, pokud v autoškole narazíte na lektora Josefa Mrovce. Velmi oceňuji jeho vyrovnaný lidský přístup, podrobné a trpělivé vysvětlování při jízdách ... Lekce byla vždy maximálně efektivní a procvičování důkladné. Hodnotím kladně, jen díky jemu. + pochvala do kanceláře, paní Slezákové, za její skvělou práci při komunikaci s žáky.
vloženo: 18. prosince 2016
vložil: Ludmila Zahradníková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojený s individuálním přístupem a myslím, že jsem se skvěle připravil na závěrečné zkoušky.
Jízdy se daly plánovat podle mých časových možností a byly zaměřeny na ovládání vozidla a praktické věci.
vloženo: 6. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lektor byl hodně trpělivý a hodný. Totéž mohu říct i o ostatních zaměstnancích autoškoly Nobe.
vloženo: 23. listopadu 2016
vložil: Dominika Majková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup lektora byl naprosto skvělý, byl trpělivý, vždy vše vysvětlil. Autoškole nemůžu nic vytknout!
vloženo: 21. listopadu 2016
vložil: Lucie Majková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělat 90-ti denní kurz 7 měsíců ????

Cena kurzu 6.000 ,. super, ale vyberou si peníze na závěrečných zkouškách ??? Dělat ji 5X - 10 ???? K záverečkám pustit žáka po 3 měsících od poslední jízdy ???

Hnus, hnus hnus.
vloženo: 18. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělat 90-ti denní kurt 7 měsíců ????? Ke zkouškám pustit žáka po 3 měsících, co neřžídil ??? Nakonec pro to, že je autoškola levnější, musí žák absolvovat závěrečné zkoušky po 700,- korunách několikrát, aby si prostě za každou opravnou jízkud nahrabali tři kila ???? Navíc důvody pro nezvládnutí jízdy jako vjel vám do cesty ciklista a nebo kamion, měl jste to očekávat....???? Kurva cože ????

Již nikdy více a okamžitý přestup k jiné autoškole je jasný
vloženo: 18. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, pohodový a klidný učitel, který vždy vyšel vstříc. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 14. listopadu 2016
vložil: Josef Slezák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup celého kolektivu. Já osobně jsem měla učitele jízd Radima Spoustu a za mě ho hodnotím jako nejlepšího učitele. Vše mi ukázal,dobře naučil jezdit a hlavně se uměl přizpůsobit časově i přesto, že jsem ho moc neměla, tak si ho vždy pro mě našel. Za mě autoškola Nobe v Ostravě má 100 hvězdiček, Maximálně doporučuji! Lenka
vloženo: 8. listopadu 2016
vložil: Lenka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je skvělá, můj pan učitel měl se mnou velkou trpělivost. Procvičí s vámi vše co vám nejde. Perfektně připraví na zkoušky.
vloženo: 7. listopadu 2016
vložil: Karolína Pavlišová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, příjemní lidé. Pan instruktor Spusta je přátelský, trpělivý a vše umí dobře vysvětlit. Jsem spokojený. Plně doporučuji.
vloženo: 26. října 2016
vložil: Pavel Mandrla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu NOBE mohu s radostí doporučit. Profesionální jak teoretická výuka, tak i praktická. Co se týče jízd, pan učitel Gažda byl velice trpělivý, po celou dobu klidný a milý. S termíny jízd mi vždy vyhověl, vždy jsme se domluvili. Na jízdy jsem se pokaždé těšila a na autoškolu budu vzpomínat s úsměvem.
vloženo: 22. října 2016
vložil: Tereza Tománková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskola nobe vas pripravy perfektne na zkousku ,na jizdy si budete verit ,protoze jezdite z jednim autem a zjednim ucitelem skracene a dobre autoskola nobe nejlepsi volba ve vsech smerech
rad bych podekoval pani Slezakove a panu Gazdovy super pristup super jednani a na zaver pan redil Nosek super clovek a chlap :) jen tak dal
vloženo: 17. října 2016
vložil: Marek Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrý přístup, který mě velmi potěšil. Také bych chtěla veřejně poděkovat panu učiteli Kosňovskému, který je velmi ochotný a měl se mnou velkou trpělivost. :)
vloženo: 11. října 2016
vložil: Veronika Zlatušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když autoškolu v Ostravě, tak jedině NOBE!
vloženo: 26. září 2016
vložil: Vendy Č.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu svižný, teorie zvládnuta velmi rychle bez zbytečných průtahů. Přístup učitelů skvělý, jsou pohodoví a hodní. Nemám problém doporučit ostatním, jsem velmi spokojená.
vloženo: 20. září 2016
vložil: Mishana10,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, skvělý lektor, ochota ze strany autoškoly.Vřele doporučuji! :)
vloženo: 13. září 2016
vložil: Jiří Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji vřerele,skvělá autoškola,skvělý lektor a neobvyklá ochota ze strany autoškoly.Vřele doporučuji!
vloženo: 13. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojen s autoškolou Nobe! Doporučuji!!
vloženo: 22. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byl sem nadmiru spokojen
vloženo: 18. srpna 2016
vložil: libor šmoldas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup i učitelé. Všem doporučuji.
vloženo: 29. července 2016
vložil: Martin Buchta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je skvělá. Jezdil se mnou příjemný a trpělivý pan instruktor, který mě toho hodně naučil. Teoretické hodiny byly taky hodně dobré.
Autoškolu doporučuju.
vloženo: 28. července 2016
vložil: Michaela Brumovská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu spokojenost nad míru. Všechno probíhalo hladce, vždy vyšli vstříc. Paráda!!!
vloženo: 20. července 2016
vložil: Nikodém Kofler,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kamarád mi doporučil tuhle autoškolu po třech neúspěšných pokusech u zkoušek. Praktická výuka byla na jedničku a zároveň jsem se naučil věci, které jsem se vůbec nenaučil u své bývalé autoškoly... Bezvadná škola.
vloženo: 14. července 2016
vložil: Pierre Grangé,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% spokojenost!:)
vloženo: 14. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autě jsem seděla poprvé až v autoškole. Měla jsem strach z ježdění v centru,ale přístup instruktora byl perfektní. Na jízd jsem se vždy těšila. Ze zkoušek jsem měla strach,ale zvládla jsem je napoprvé. Všem doporučuju
vloženo: 14. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni se snažily aby Autoškola proběhla co nejpříjemněji.
vloženo: 14. července 2016
vložil: Jan Syrový,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, pan instruktor Spusta ještě lepší. Není co kritizovat, jenom sama chvála. Doporučují všem.
vloženo: 13. července 2016
vložil: Andrea Drobná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojená. Tuto autoškolu doporučuji všem. Jízdy byly v pohodě, žádný problém.
vloženo: 28. června 2016
vložil: Veronika Křaková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola a to jak cenou, lektory na teoretické, tak i na praktické vyucš. Můžu jen doporučit.
vloženo: 27. června 2016
vložil: Somerlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak přístup tak i učitelé super. Doporučuji!
vloženo: 10. června 2016
vložil: Jan Chmiel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě skvělé, mohu si jen a jen pochvalovat. Lépe jsem si vybrat nemohl, všem doporučuji.
vloženo: 10. června 2016
vložil: Daniel Ožana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velmi spokojen, skvělý přístup a komunikace s žáky.
vloženo: 7. června 2016
vložil: Ondřej Chlapek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícný přístup autoškoly, skvělá zdravotnická příprava, teorie byla trochu horší ale vše vynahradil pan Spusta, se kterým jsem byla spokojena, naučil, byl trpělivý, přizpůsobivý, prostě člověk na svém místě.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Iva Gřešková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, solidní přistup. Můžu jen doporučit.
vloženo: 5. června 2016
vložil: Алек&#, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Snad nejlepší autoškola kterou jsem si mohl vybrat... super učitele jak teorie tak i jizd. Za mě plný počet prostě doporučuji. Daniel Schaffelhofer
vloženo: 1. června 2016
vložil: Daniel Schaffelhofer ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem vděčná, že mne šťastná náhoda přivedla zrovna k autoškole NOBE! Celý tým je složen ze svědomitých lidí s obdivuhodnou trpělivostí a zájmem o práci, které se věnují. Doporučuji všem, kteří se na autoškolu těší a chtějí se naučit řídit co nejlépe!

vloženo: 1. června 2016
vložil: Anna Galbavá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola byla super, hlavně řidič:) jizda v centru prahy dala své a řidič jeětě více :) dobrý přístup, celkové hodnotím 4 z 5. ale myslím si že jedna z nejlepších v Praze
vloženo: 31. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem nad výběrem autoškoly váhal, až jsem si nakonec vybral Nobe. A udělal jsem, jak nejlépe jsem mohl. Přístup učitelů, jak na teoretickou, tak praktickou výuku byl opravdu skvělý. Pan učitel Spusta byl příjemný,vtipný,trpělivý a hodně mě toho naučil. Autoškolu Nobe vřele doporučuji.
vloženo: 30. května 2016
vložil: David Polák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola. Pan učitel Spusta byl hodný, skvělý, trpělivý a vyšel vždy vstříc, můžu jen doporučit!
vloženo: 30. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz proběhl bez jakékoliv komplikace takže naprostá spokojenost. Milý pan učitel, příjemná výuka a kvalitní příprava ke zkouškám.
vloženo: 29. května 2016
vložil: Veronika Valachová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, perfektní přístup všech. Vtipný a příjemný pan instruktor na jízdy a zároveň byli všichni moc ochotní, jelikož dát dohromady studium na VŠ a teoretickou a praktickou část není lehké, ale vždy mi můj instruktor vyšel vstříc, i když toho času jsem já moc neměla. Co dodat, autoškola na jedničku s hvězdičkou. Při rozhodování po vlastních zkušenostech bych neváhala a šla do NOBE opět a znovu a moc ráda. :) Normálně mi asi bude i chybět.
vloženo: 26. května 2016
vložil: Anežka S,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup i učitelé za mě 100 hvězdiček
vloženo: 10. května 2016
vložil: Králíček Mazaný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Nobe jsem byla velmi spokojená, i noha v sádře v průběhu kurzu se zvládla a jízdy jsem si domluvila později. Dagmarčino heslo: "nic není problém", platí.
Všem vřele doporučuji.
vloženo: 15. března 2016
vložil: Veronika , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj lidi, moc rad bych se podelil o zkusenost s touto autoskolou v Ostrave. Pani asistentka podava vycerpavajici informace o prubehu kurzu a vsem co je potreba. Potesi i osmistovkova linka, ktera je zdarma. Vyuka ve velke ucebne formou pokecu i vykladu s projekci. Zdravoveda byla zabavna, obvazovali jsme se vsichni navzajem :D a nakonec lektor parada, uplne klidas, vzdy uklizene auto, vyzvedavani u prace a u domu. Mel jsem jejich 26ti denni kurz a jezdil jsem 4x tydne. Vse jsem podle dohody stihnul. Hodne jsem ocenil stejne auto i stejneho ucitele po celiu dobu kurzu coz se projevilo hlavne u zaverecne zkousky. No co dodat, byl jsem fakt spokojeny. Vsem doporucuju.
vloženo: 1. března 2016
vložil: Pavel Hladký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, docela mne udivilo predchozí hodnocení..... Já jsem byl jak s NOBE, tak se svým učitelem praktického výcviku spokojen na takovou míru, že jsem cítil potřebu, pochválit je veřejne. V plánování jízd se mi vždy přizpůsobili a ke zkoužkám mne dovedli jestě před slíbenou dobou.
.....abych to shrnul: dobrá práce kanceláře, dle mé zkušenosti absolutní spolehlivost, rychlost. Ani když se pořádně zamyslím, nenapadá mne co vytknout. Děkuji týmu NOBE

vloženo: 24. února 2016
vložil: Radovan Chot,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu NOBE můžu doporučit. Jednání na úrovni jak ze strany vedení, tak skvělý přístup instruktorů, kteří naučí. Zkratka přišel jsem, naučil se a zavěrečné zkoušky na první dobrou. Za mě palec hore.
vloženo: 17. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojen...sel jsem na doporuceni a splnilo to me ocekavani .. zkratka prisel jsem udelal jsem napoprve a od te doby jsem stastny ridic. Diky NOBE
vloženo: 7. února 2016
vložil: Jiri, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji. Vše jsem se naučil sám.
vloženo: 18. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Každý týden zahajujeme teoretický výcvik a každý týden probíhá výuka ve stabilních prostorech naší autoškoly. Teorie probíhá od 15:00-19:30 a to i přes vánoční svátky. Žádný student není připuštěn ke zkouškám, pokud nemá všechny podpisy v třídnici. Tento komentář si dovolujeme prohlásit jako neplatný. Děkujeme za pochopení


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se nejdříve zdála jako dobrá volba ale co se zdálo se rozplynulo, 90ti denní kurz který mel končit před měsícem stále nemám hotový pořád mi chybí skoro půlka jízd, učitel v autoškole většinou neměl čas a nepřizpůsobil se pracujícímu člověku! pracuji týden ranní a týden odpolední, přes odpolední směnu učitel neměl vůbec čas a když jsem měla ranní jezdily jsme tak dvě hodiny týdně, po další domluvě, že se učitel ozve se vůbec v daný den neozval :( autoškolu nemohu doporučit pokud se někomu nechce dlouho čekat na ŘP ....
vloženo: 26. června 2015
vložil: Nikola Slučiaková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola na úrovni. Asistentka podává vyčerpávající informace, pan učitel Wojak je naprosto luxusní učitel - v klidu a pohodě, umí vysvětlit i nevysvětlitelné, opravdu se žákům věnuje a připraví ke zkoušce - úspěch zaručen.
vloženo: 27. května 2015
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Nobe doporučuji, cena je sice vyšší, ale má to své opodstatněné výhody, jak mi bylo řečeno. Majitel je profesionál, co dbá na pověst autoškoly, velice pendluje na tom, aby instruktoři nebyli nervní na žáky, čehož jsem byl sám jednou svědkem - a má pravdu, učitelé nemají na žáky co řvát, k ničemu to nevede. Sám jsem měl mega pohodového učitele. Opravdová kvalita, kterou teď při hledání autoškoly na motorku postrádám; doporučuji.
vloženo: 24. srpna 2014
vložil: Jiří K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé byli super. Na zkoušky mě připravili skvěle. Nejlepší autoškola v Ostravě. Doporučuji!
vloženo: 4. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neustále jsem se rozhodovala, k jaké autoškole přejít na závěrečné zkoušky. Měla jsem z přestupu obavy, ale musím říct, že tato autoškola na mě zapůsobila dobře už na první dojem. Celý tým NOBE ke mně přistupoval velice profesionálně, vstřícně, odboural ze mě veškerý stres a byl pro mě velkou psychickou podporou nejen u zkoušek. Přístup od pana Fuska byl naprosto profesionální, za těch pár hodin kondiček jsem získala více zkušeností a dovedností než během výcviku u bývalé autoškoly. Tato autoškola má opravdu zájem o své klienty a hlavně o úspěšnost při závěrečných zkouškách. Pokud se rozhodujete, v jaké autoškole začít výcvik určitě zde neváhejte. Autoškolu doporučuji všem uchazečům o ŘO! Ještě jednou děkuji celému týmu NOBE za řidičák. Jsou prostě nejlepší!
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   18,9 2012 jsem uděla skoužky co bych řekla o Autoškole Nobe mají super vystuponaní a chováni ke studentum a to není obvykle tím je Autoškola Nobe unikátní a doporučuji P.Drahoš Nosek skvělí člověk hlavně skvělí učitel doporučuji cena je určitě trošku vyšší ale ta kvalita tam je od celého týmu. Market a děkuji Autoškole Nobe a hlavně P.Drahošovi
vloženo: 22. září 2012
vložil: Market, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem spokojen s kvalitou a úrovni výuky a výcviku. Žadatelům o řidičák, určitě doporučuji.
vloženo: 5. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola NOBE je svým způsobem unikátní, jelikož přístup k žákům je, naproti ostatním autoškolán, bezkonkurenční.
vloženo: 12. října 2010
vložil: Zdeněk Kozák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice dobrý přístup k žákům, ochota poradit, podpora u zkoušek.
vloženo: 27. srpna 2010
vložil: Tereza Hájková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není ani jedna věc kterou bych na ně mohla říct v špatním slova smyslu. Neměla jsem ani jeden malinkej problem. :-D
vloženo: 15. července 2010
vložil: :-D, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak jinak ohodnotit autoškolu NOBE než 5 hvězdiček :-))) Tak jsem to dnes udělala a bude mi to všechno moc chybět. Co se přístupu týče tak rozhodně ANO! Pan Drahoš je strašně ZLATÝ a HODNÝ člověk. :* Po pár jízdách si ho prostě zamilujete :-) A navíc maximální podporu, ochotu a vstřícnost můžete čekat od celého teamu Nobe :-) Jestli neuděláte zkoušky na poprvé (není to moc časté:D), tak na to, že jste nebyli na všechy chytáky v Ostravě upozorněni, se opravdu vymlouvat nemůžete :-) Všem budoucím řidičům přeji aby si vybrali tu správnou autoškolu a nevybírali jen podle ceny :) Děkuju Vám ještě jednou moc za všechno:* H.H.
vloženo: 3. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   neosobní přístup k žákům
vloženo: 23. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   zklamání,spousta zbytečného telefonování a dotazování se na termín,neorganizováno dobře
vloženo: 10. května 2009
vložil: peˇtka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   takže lidi autoškolu nobe vám můžu jedině doporučit jelikož tmnějši přístup je uplně skvěly a lektoři sou supr hlavně pan FUSEK ..takže vřele doporučuji..hanz
vloženo: 27. února 2009
vložil: hanz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká šou, super přístup, dost pomohli.. respekt
vloženo: 20. února 2009
vložil: Mat, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsou uplně super, se vším mi pomohli a byli fakr báječní :) a Miluju pana Drahoše, děkuji za zkoušky. jste supr
vloženo: 28. září 2008
vložil: Petra Nová, Žabeň, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělám u nich 60ti denní kurz. Všechno je na svém místě a šlape to. Petr
vloženo: 24. září 2008
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsou dobří, maj teď ale málo učitelů, ale vždycky se dovolám, na maily odpovídaj, kancelář jim funguje a výuku maj v pohodě. myslím, že jsou dobří

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 18. září 2008
vložil: Jirka Lacota, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem u nich expresní 17ti denní kurz a řeknu Vám, že to mají zmáknuté.
Magistrát sice trochu lajdal, ale kurz jsem měl za 15dní.
A lektoři, nechápu jejich nervy, kolikrát jsem udělal takovou botu a oni byly prostě skvělí. Úsměv pohoda
Můžu jenom doporučit

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 14. srpna 2008
vložil: Kuba Štroch, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nobe osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nobe - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje