Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Smart - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Smart

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Smart < <


   Oceňuji velmi profesionální jednání v průběhu celého kurzu, kvalitní přípravu po teoretické i praktické stránce a především individuální přístup. Doporučuji všema deseti.
vloženo: 11. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Šlo o kurz jízdy na skůtru 125ccm pro řidiče s řidičákem B (auto). Pan instruktor byl velmi trpělivý, i když já jsem z jízdy na skůtru po jedné negativní zkušenosti z minula měla opravdu obavy a zpočátku se skoro nebyla schopna sama rozjet a zvednout ty nohy ze země, natož pak projet normální zatáčku) a pomohl jednak vysvětlením toho, co člověk má dělat a jak (včetně ukázky, že opravdu se s tím dá zatočit skoro "na pětníku") tak i praktickou pomocí (třeba uklidněním, že skůtr může na dálku vypnout, kdyby viděl, že se někam" nekontrolovaně řítím" popř. můj strach z otáčení na malém poloměru přidržením skůtru vzadu, aby ukázal, že je to opravdu stabilní a nikam to nespadne). Takže kurz i pro opravdové strašpytly jako jsem byla já a vlastně pro každého, kdo chce kromě auta přesedlat do jedné stopy a nemá s tím úplně zkušenost. Opravdu doporučuji, moc to pomohlo a po absolovování kurzu a jedné další dokoupené dvouhodině (kterou jsem sama chtěla, protože jsem cítila, že to potřebuji všechno slyšet a zažít ještě jednou pod dohledem, než do toho půjdu pak sama na vlastním skůtru) jezdím sama a bez zbytečného strachu.
vloženo: 4. září 2020
vložil: Eva Ch. , emailová adresa nezveřejněna


   Ocěňuji profesionální a trpělivý přístup pana školitele a praktický online přihlašovací systém.
Po zkušenosti s absolvováním kondičních jízd naprosto doporučuji.
vloženo: 16. července 2020
vložil: Dominik Gajarský, emailová adresa nezveřejněna


   Absolvoval jsem kondiční jízdu na skútru 125ccm. Jsem dvacet let držitelem skupiny B a na motorce jsem v životě neseděl. Opravdu doporučuji, než se vydáte naostro do provozu. Pan instruktor je báječný a hlavně trpělivý učitel.
vloženo: 17. června 2020
vložil: Lukáš Frank, emailová adresa nezveřejněna


   Autoskolu Smart velmi doporucuji! Absolvoval jsem zde kondicni jizdy a vse probihalo v pohodovem a profesionalnim prostredi. Projeli jsme vsechny mozne situace, od malych ulicek, centra mesta, az po dalnici, vse bylo vzdy poradne vysvetleno. Vsem doporucuji!
vloženo: 15. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Smart mohu jednoznačně doporučit každému, kdo se chce naučit řídit a ne se pouze dostat k závěrečné zkoušce. Přístup pana Chána mi velmi vyhovoval, profesionál, vše se řeší v klidu, vše vysvětlí a odpoví na každý dotaz. Oceňuji i moderní vozový park, možnost vyzkoušet funkci jízdních asistentů a jízdy s nimi i bez nich.
vloženo: 18. prosince 2019
vložil: Max, emailová adresa nezveřejněna


   Pokud bych mohla doporucovat autoskolu v Praze, tak tou by rozhodne byla SMART. Mam s cim porovnavat. Do Smart jsem prisla z jine autoskoly, odkud jsem odnesla hodne mizerne znalosti. Autoskola SMART je idealni pro ti, kdo se opravdu chce naucit proc a jak, ne jenom se pripravit k testu a odbouchat moznosti A, B ci C. Ucebna vybavena vsem moznym, instruktor nam ukazoval vlastne natocene za jizdy situace a spolu s nami je rozebiral a vysvetloval. Planovani jizd a prednasek probiha pres aplikaci coz v dnesni dobe strasne ulehcuje zivot tim, ze nemusis si furt pamatovat, staci kouknout do vlastniho profilu. Trpelivost instruktora v mem pripade byla obdivuhodna. Nikdy nezvysil hlas a vsechno pekne vysvetloval. Takze maximum spokojennosti. Rozhodne doporucuji!
vloženo: 22. října 2019
vložil: Natalja,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka byla kvalitní a teoretické hodiny interaktivní a přínosné. Jednání s autoškolou bylo příjemné a hodiny flexibilní. Ke zkoušce jsem se ciltila být připravená a celkově na mě kurz zanechal dobrý dojem. Určitě bych doporučila.
vloženo: 14. září 2019
vložil: Tereza Setničková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měl jsem kondiční jízdy na skútru. Instruktor měl lidský přístup, organizace byla perfektní a po třech hodinách jsem měl výborný pocit z mé jízdy. Moc děkuji.
vloženo: 3. září 2019
vložil: Branislav Jánsky, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice rád, že jsem absolvoval výcvik právě v Autoškole Smart. Profesionální přístup, příjemné jízdy, které člověka opravdu naučí a připraví ho nejen k úspěšnému složení zkoušky. Osobně vřele doporučuji!
vloženo: 13. srpna 2019
vložil: Richard Sladký , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto perfektni, pohodovy, pratelsky a hlavne profesionalni pristup. Absolvovala jsem kondicni jizdy na skutru a opravdu skutr (i kdyz jen 125)neni kolo a bezpecnost jak moje tak i lidi kolem me je preci jen dulezita. Tri hodiny lehkeho "muceni" se opravdu vyplati. Vse bylo dokonale vysvetleno.Pan Tomas Chan je sice trochu sebevrah &#128514; kdyz si s ledovym klidem stoupne me do cesty a veri ze ho neprejedu ale prezil &#128514;..... Za me urcite doporucuji. A pristi rok si k vam jdu pro papiry na motorku &#128521;&#128521;
vloženo: 24. července 2019
vložil: Linda Zuklínová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurz na skútr byl super, lektor velmi příjemný a vstřícný a vše dostatečně vysvětlil.
tři hodiny naprosto nadupané na jízdách a zkoušení všech možných situací na silnici

vloženo: 6. července 2019
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem kurz jízdy na skútru a jsem nadšená. Instruktor byl milý a trpělivý, nevěřila bych, co všechno se dá naučit a vyzkoušet za 3 hodiny. Tento kurz, stejně jako celou autoškolu doporučuji všemi deseti!
vloženo: 22. června 2019
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bylo super. Instruktor vstřícný, uměl vše dobře vysvětli a poznal příčiny případných chyb k opravě.
vloženo: 17. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Smart osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Smart < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Smart - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje