Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola ZAPA - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly ZAPA

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ZAPA < <


   Kurz jsem dělala v roce 2007, takže hodnotím s odstupem. Úroveň přípravy dost spoléhala na samostudium a v hodině bylo vždycky přezkoušeno a dovysvětleno. Mi to vyhovovalo, nikdy jsem neměla ráda, když mi někdo opakuje něco, co jsem už četla. Při praktické výuce byli trpěliví a nikdy po mě nekřičeli. Zkoušky jsem udělala na poprvé a ani moji známí neměli problém. 12 let jezdím denně přes 60 km + nárazově trasy k 1000 km a bez nehody. Takže spokojenost a děkuji, že jste mě naučili řídit!
vloženo: 20. července 2019
vložil: Dagmar, emailová adresa nezveřejněna


   Nedoporucila bych nikomu.. Pristup hrozný.. Jak bylo řečeno prodlevy mezi jizdami neskutečné.. Nadrzovani známým je velmi okate, to nezaprou.. Kamarádství s komisarema je taky pravda.. Vlastne vsechny negativni veci co zde byly uvedeny jsou pravda.. Zajimala by me jedna vec.. Ve ktere autoskole davate instruktorovi za to ze jezdite jeho autem? Je to snad auto vdene na vycivk autoskoly a ne jako jeho osobni vozidlo ne? Takze platit za to ze opotrebovavam jeho auto mi prijde smesne.. Nizke skolne nalaka kazdeho ale pak se to vysplha na normlani cenu a výš.. Takze jednoduse a strucne NEDOPORUCILA BYCH NIKOMU, NEJHORSI AUTOSKOLA..
vloženo: 28. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově jsem byla naprosto spokojena s vyukou autoskoly.I pani instruktori byli suprovi,kdyz clovek neco nevedel,tak mu to pomohli vsechno objasnit,byli trpeluvi.Take jsem napoprve udelala zkousky :-).Umeli vyjit se vsim vstric.Tuto autoskolu muzu jen doporucit.
vloženo: 25. dubna 2017
vložil: Iveta , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu ZAPA bych opravdu nikomu nedoporučil.

1) Měl jsem velké prodlevy mezi jednotlivými jízdami (někdy i 3 týdny).

2) Couvání jsme trénovali za celou dobu jednou, a to při poslední jízdě před zkouškami (a když jsem řekl, že bych si to ráda vyzkoušel nebo jsem se zeptal, kdy to budeme trénovat, většinou bylo mi řečeno, že na to je ještě času dost).

3) Autoškolu jsem dělal dohromady asi se 7 spolužáky, a jen jeden z nás udělal zkoušku z jízd napoprvé. Někteří je dělali i 4x, jiní si našli raději jinou autoškolu.

4) Ti, kteří zkoušku z jízd neudělali z často ani nevěděli, proč. Ty argumenty jsme často nechápali, ale vysvětlení jsme už žádné nedostali. Třeba moji kamarádku komisař celou dobu chválil, jak dobře jede, že neudělala žádnou chybu, a na konci si vzpomněl, že "vlastně támhle někde" (ani nebyl schopný říct přesně kde) nedala přednost zprava, a tak že zkoušku neudělala. Podobných případů jsme zažili víc. A pan Zajonc vždycky dělal, jako by se ho to vůbec netýkalo. Nebo naopak převracel oči v sloup, jak jsme marní. Přitom kvalita našeho ježdění je především jeho vizitka, ne?

5) Ty vřelé kamarádské vztahy mezi panem Zajoncem a některými komisaři jsou víc než podivné. Je normální, aby se před každou zkouškou z jízd zavírali do kanceláře a probírali tam bůhví co, aby pak komisař mohl vylézt na chodbu a ztrapňovat čekající poznámkami typu "tak to jste vy, ten nervák, pan Zajonc mi říkal nooo"?! Víc se k tomu vyjadřovat nebudu.

6) Od kamarádů jsem slyšel, že je v jiných autoškolách vyučovali i zdravotní přípravu. Nepamatuji si, že bychom my něco takového dělali.

Shrnuto a podtrženo můj dojem je takový, že hlavním cílem této autoškoly není naučit lidi jezdit, ale nahrabat si na záměrně vyvolaných neúspěších u zkoušek co nejvíce peněz.
vloženo: 27. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že autoškola Zapa mi byla doporučena. Bohužel pro mě byla pouhým zklamáním. Musím opravdu pochválit a vyzdvihnout auta (Fabie), které jsou velmi dobré, ale pozitiva tímto u této autoškoly končí. Úplně souhlasím s recenzí, která byla napsaná přede mnou... za sebe bohužel doporučit opravdu nemohu ač je mi to velmi líto.
vloženo: 1. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S předchozím příspěvkem naprosto souhlasím! Má zkušenost je zcela totožná! Proto tuto autoškolu NEDOPORUČUJI!
vloženo: 24. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena kurzu je velice přívětivá, dokud se nedostanete ke zkouškám, kde zjistíte, že vás škola nejspíše řídit až tak dobře nenaučila a instruktor (pan Zajonc) je asi dobrý známý s komisaři, jelikož se s nimi velice přátelí a když vám komisař oznámí, že jste neprošli, instruktor vzdychá, obrací oči v sloup a dává vám najevo jak jste nemožní. Takto to probíhalo u mě 4x díky čemuž se cena autoškoly rapidně zvýši (u mě okolo 3000) a cena už tak přívětivá není. Recenzi nepíšu pouze kvůli mé zkušenosti... Podobnou totiž má dalších 10 žáků, kteří zde se mnou byli. Na první pokus ze všech 10 nezvládl zkoušly z jízd nikdo. Trochu zvláštní, řekl bych. Na druhý pokus to zvládl jeden žák... Vtipně poté dostanete k třetím zkouškám auto ve kterém jste v životě neseděli a mohl bych pokračovat dál a dál.. Myslím že to stačí a docela jasně z tohoto vyplývá, že někde nejspíš nastala chyba. Po čtvrtém opět nezdařilém pokusu jsem se rozhodl přestoupit... S touto školou už nechci mít nic společného.
vloženo: 11. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
tuto autoškolu vřele doporučuji,velmi milý přístup, trpěliví učitelé,prostě super.
vloženo: 19. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych autoškolu pana Zajonce doporučila všem. Na zkoušky jsem byla velmi dobře připravena. Jen co bych vytkla je snad to, že nám neotevřeli kapotu auta a neukázali nám kde co je. Jinak je to autoškola bez problémů. Mají vysokou úspěšnost při závěrečných zkouškách. Já osobně jsem byla velmi ráda, že jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu. :)
vloženo: 10. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu - kamarád mi ji doporučil. Přístup lidský, příprava důkladná. Hodně záleží na člověku, jak se se zbytkem popere sám :). A zkoušky na poprvé se 100 %. Děkuji
vloženo: 8. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemní instruktoři, kteří vyšli vstříc. V aukoškole na mě nikdo nekřičel, všechny komentáře probíhaly s humorem. Můžu vřele doporučit, zkoušky jsme zvládla na poprvé.
vloženo: 7. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :-) vše proběhlo super.. dokonce i mě naučili řídit :-D doporučuju..
vloženo: 2. října 2010
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych doporučovala. Jak profesionální přístup učitelů, tak i lidský přístup k žákům.
vloženo: 5. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou ZAPA osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ZAPA < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola ZAPA - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje