Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Hardyn - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Hardyn

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hardyn < <


   Autoškola Hardyn je super autoškola, kterou doporučuji. Jezdila jsem s panem Hardynem a dnes jsem úspěšně udělala zkoušky. Byla jsem velmi spokojená s autoškolou a kdo si rozmýšlíte kam do autoškoly, tak určitě do téhle. :) :)
vloženo: 21. září 2017
vložil: Bára,


   Dnes jsem úspěšně udělal závěrečné zkoušky a stal jsem se řidičem. A za všechno děkuju hlavně paní učitelce Růžičkové, která semnou odjezdila všechny, a snad jen občas náročné jízdy. A nikdy se nestalo že by byla zlá nebo nepříjemná.. Vždycky mi chybu řekla v klidu a když jsem potřeboval tak mi poradila nebo vysvětlila co jsem potřeboval. Jízdy jsme si plánovali podle času a vždy mi višla paní učitelka vstříc.
Autoškolu můžu jenom doporučit. Všichni jsou hrozně ochotný a milý. Autoškola Hardyn je nejlepší !!

vloženo: 21. září 2017
vložil: Michal Moravec, emailová adresa nezveřejněna


   Dnes jsem úspěšne udělal závěrečné zkoušku a stal se ze mě řidič. Za všechno děkuji hlavně paní učitelce Růžičkové, která semnou odjezdila občas dost náročné jízdy ale nikdy nebyla zlá nebo nepřijemná. Vždycky mi chyby vysvětlila a když jsem potřeboval tak poradila.
S Autoškolou jsem byl nad míru spokojenej a můžu jenom doporučit.
Michal Moravec
vloženo: 21. září 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   S autoškolou jsem byla maximálně spokojená. Za instruktora jsem měla p. Hardyna, který mi vždy vyšel co se týče termínu vstříc a měl se mnou obrovskou trpělivost.
vloženo: 12. září 2017
vložil: Kateřina B., emailová adresa nezveřejněna


   Podle mého názoru kvalitní autoškola. Za to, že jsem závěrečné jízdy zvládl děkuji instruktorce paní Týcové. Vždy se snažila vyjít vstříc s naplánováním jízd, a v autě s ní byla i zábava. Byla sice přísnější, ale nikdy to nemyslela zle, a většinou jsem si za to mohl sám :) . Autoškolu doporučuji a ještě jednou děkuji paní Týcové a panu Hardynovi.
vloženo: 7. září 2017
vložil: Filip Mráček,


   Podle mého názoru kvalitní autoškola. Za to, že jsem závěrečné jízdy zvládl děkuji instruktorce paní Týcové. Vždy se snažila vyjít vstříc s naplánováním jízd, a v autě s ní byla i zábava. Byla sice přísnější, ale nikdy to nemyslela zle. Autoškolu doporučuji a ještě jednou děkuji paní Týcové.
vloženo: 7. září 2017
vložil: Filip Mráček, emailová adresa nezveřejněna


   Děkuji paní Tycové za trpělivost se mnou a že mě naučila řídit :) Doporučuji všem žákum. Autoškola je bezchybná :)
vloženo: 4. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Velmi dobrá a kvalitní autoškola, kterou bych rozhodně doporučila ostatním. Přístup instruktorů je vstřícný, rádi vše vysvětlí a pomohou s přípravou na zkoušky. K vozovému parku taktéž nemám žádnou výtku. Přeji úspěšné zvládnutí všem budoucím žákům :-)
vloženo: 28. srpna 2017
vložil: Veronika Ottlová, emailová adresa nezveřejněna


   autoskolu bych doporucila ,byla jsem dobre pripravena ke zkouskam
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: Dominika Víchová,


   Tuto autoškolu můžu všem jenom doporučit! Díky panu Hardynovi jsem včera udělala závěrečné zkoušky. Všechno vám rád vysvětlí a má velikou trpělivost, což se málo kdy vidí, právě pro tohle bych hlavně tuto autoškolu doporučila. Nejdůležitější je, že vás pořádně připraví na jízdu, takže snad i člověk, který je ve velkým stresu to dá, protože pan Hardyn vás před jízdou pořádně povzbudí a stres z vás padne. Takže ještě jednou.. děkuju moc!
vloženo: 18. srpna 2017
vložil: Nikola Dicová, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem absolutně spokojená :-) . Málo kdo si uvědomuje ,jak práce učitele v autoškole je stresující a nebezpečná. Pan Hardyn má skvělí přístup a velice dobře naučí co a jak máte během jízdy dělat. Stále radí ,kdykoliv se na něco můžete zeptat. Vše v klidu znovu vysvětlí. Na zkoušky výborně připraví a před zkouškou se snaží všechny uklidnit,aby se nestresovali. Jsem moc ráda ,že jsem si zvolila právě tuto autoškolu. Ještě jednou touto cestou velice děkuji
vloženo: 18. srpna 2017
vložil: Veronika Le,


   Autoškolu Hardyn mohu doporučit. Skvělá domluva na jízdy. Vyhoví Vám, podle Vaší potřeby a času. Skvělé připravení od učitelů na závěrečnou zkoušku.
vloženo: 17. srpna 2017
vložil: Žaneta, emailová adresa nezveřejněna


   Cituji:
"První den, kdy jsem přišla do autoškoly, nedostala jsem na výběr instruktora ani vůz"

:-) Aááá slečně Ágnes nepřistavili kočár a nejlépe s princem, jaká opovážlivost...

Cituji:
"Třetí jízda byla stejná jako ta druhá. Stejná cesta, stále 40km/h. Stále jsem si myslela, že je to přece jen moje třetí jízda, tak bychom to neměly přehánět. Navíc už byla paní Týcová trochu na nervy, křičela a pořád mi něco vytýkala"

Stále 40? Vy jste snad chtěla jezdit při třetí jízdě rychleji, třeba 90, nebo rovnou 130 ?!? Vytýkala ?!? Nebude, snad lepší výraz UČILA ?!?

Cituji:
" Týcová byla velice nepříjemná,pořád na mě řvala, jednou chtěla, abych jela pomalu a potom najednou chtěla, abych na to šlápla, protože chtěla rychle zabočit"

Tak, už to na silnicích je, jsou úseky, kdy jezdíte pomalu a úseky, kde se dá jezdit i rychleji při dodržování zákonů a hlavně dovednosti řidiče !!!

Cituji:
" Navíc jsem se ani nemohla na nic zeptat, no... Tedy mohla, ale žádná odpověď. Buď mi p. Týcová vynadala, že neznám zákony a nebo mi zkrátka neodpověděla "

Každý žák autoškoly, natož začátečník se musí v první řadě soustředit na svou praktickou jízdu a nerozptylovat se hovorem...na učení je teorie na učebně a hlavně samostudium !!! Proč myslíte, že je v autobusu napsáno, že se s řidičem za jízdy nemluví !!!

Cituji:
"Co se jedná její Fabie, no hrůza. Pro úplného začátečníka to není zrovna nejlepší auto"

Vozidlo Škoda Fabie je podle statistik nejpoužívanějším a nejlépe hodnoceným vozidlem autoškol, jak žáků, tak i samotných instruktorů...

Cituji:
"Navíc musím vytknout i řazení, kdy mi paní Týcová řekla přesně, jak mám sáhnout na řadící páku, jaký pohyb mám udělat"

??? Naprosto běžná věc a učí se tak tisíce žáku po republice...
vloženo: 12. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den, děkujeme za komentář. Oceňujeme zájem o diskuzi. Jen zde chceme uvést, že nejde o reakci autoškoly. Reakci autoškoly k příspěvku paní Agnes Karchňákové najdete pod jejím příspěvkem.

Děkujeme, Autoškola Hardyn


   Autoškola Hardyn mě velice překvapila a byla jsem s ní spokojená. Pan Hardyn byl super, časy jízd jsem si mohla vybrat, věděl co mě má naučit abych to zvládla. Auto velice hezké a příjemné prostředí.
Velmi se mi líbilo, že si nás pan Hardyn volal na učebnu na teorii a cvičné testy.
Ke zkouškám umí vždy nejlépe připravit. Mně doporučil dvě jízdy na víc abych byla klidnější a měla jistotu úspěchu.
Autoškolu můžu jedině doporučit.

vloženo: 12. srpna 2017
vložil: Bára Růžičková,


   Autoškolu Hardyn mohu doporučit pro jejich trpělivost, vstřícnost, profesionální jednání, časovou variabilitu, možnost splátek, možnost výběru instruktora a vozu.
Na závěrečné zkoušky jsem šel perfektně připraven, jak na teorii, tak i na jízdy.
Děkuji za Vaší podporu a osobní přístup.
vloženo: 12. srpna 2017
vložil: Patrik Schiefert,


   Autoškolu Hardyn mohu doporučit pro jejich trpělivost, vstřícnost, profesionální jednání, časovou variabilitu, možnost splátek, možnost výběru instruktora a vozu.
Na závěrečné zkoušky jsem šel perfektně připraven, jak na teorii, tak i na jízdy.
Děkuji za Vaší podporu a osobní přístup.
vloženo: 12. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu Hardyn mohu doporučit pro jejich trpělivost, vstřícnost, profesionální jednání, časovou variabilitu, možnost splátek, možnost výběru instruktora a vozu.
Na závěrečné zkoušky jsem šel perfektně připraven, jak na teorii, tak i na jízdy.
Děkuji za Vaší podporu a osobní jednání.
Patrik Schiefert
vloženo: 12. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Vybrala jsem si tuto autoškolu, kvůli recenzím, ale asi si je tu píše sám pan Hardyn.

První den, kdy jsem přišla do autoškoly, nedostala jsem na výběr instruktora ani vůz. Pan Hardyn mi udělil učiněné zlo, paní Týcovou.

První rozjezdy sice byla hrůza a děs, sice na mě neřvala, ale šlo vidět, že by mě nejraději vyhodila a zmlátila.
Druhá jizda, kdy jsme vyjely mimo město, jsem jela max. 40km/h. Brala jsem to tak, že jsem začátečník a přece jen bych asi neměla jezdit více. Třetí jízda byla stejná jako ta druhá. Stejná cesta, stále 40km/h. Stále jsem si myslela, že je to přece jen moje třetí jízda, tak bychom to neměly přehánět. Navíc už byla paní Týcová trochu na nervy, křičela a pořád mi něco vytýkala. Následující jízdy byly stejné, trasa stejná, ale opačným směrem, stejná rychlost. Potom jsme začali jezdit město, kde jsem měla dvě jízdy.

Při těchto jízdách jsem si uvědomila, že mých 40km/h není tím, že jsem začátečnice, ale tím, že se paní Týcová bála jezdit více. Po městě jsem totiž jezdila max. 25km/h. To byl vždycky rozjezd, zařadit dvojku, pustit nohu z plynu, někdy trochu přidat, to je všechno. Čert to vem, že bych jezdila těch 25 km/h, ale paní Týcová byla velice nepříjemná,pořád na mě řvala, jednou chtěla, abych jela pomalu a potom najednou chtěla, abych na to šlápla, protože chtěla rychle zabočit. Paní Týcová by neměla být instruktorka, opravdu lituju žáky, kteří s ní jezdí, je to jako jízda peklem. Navíc jsem se ani nemohla na nic zeptat, no... Tedy mohla, ale žádná odpověď. Buď mi p. Týcová vynadala, že neznám zákony a nebo mi zkrátka neodpověděla. Po druhé jízdě jsem se neptala už na nic. Po poslední jízdě jsem jen plakala. A to byla poslední kapka, byla mi doporučena autoškola Hodan a okamžitě jsem přešla k jiné. U pana Hodana jsem se cítila lépe, nekřičel, byl velice milý, díky Bohu za něho!

Co se jedná její Fabie, no hrůza. Pro úplného začátečníka to není zrovna nejlepší auto. Úplný začátečník neumí zkoordinovat nohu natolik, aby se rozjel s takovým autem. Navíc musím vytknout i řazení, kdy mi paní Týcová řekla přesně, jak mám sáhnout na řadící páku, jaký pohyb mám udělat.

Takže pokud zrovna čteš tuto recenzi, jezdíš s paní Týcovou, brečíš po jízdách, věř, že musíš změnit instruktora nebo rovnou autoškolu a hlavně se toho nebát!

Ale musím uznat, že pan Hardyn neměl žádný problém s přesunem k jiné autoškole, všechno proběhlo v klidu.
vloženo: 11. srpna 2017
vložil: Agnes Karchňáková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den, děkujeme za komentář. Je nám líto, pokud jste nebyla spokojena. Snažíme se dělat maximum pro spokojenost našich zákazníků a vždy najít řešení, které povede ke spokojeným zákazníkům.

V autoškole provozujeme 3 druhy vozů
- malý vůz Škoda Fabia
- vůz střední třídy Škoda Rapid
- SUV Nissan Qashqai
V případě zájmu dokážeme přizpůsobit vůz i učitele podle preferencí zákazníků. Snažíme se maximálně vyhovět našim zákazníkům.

Je pro nás důležité vychovat dobré řidiče a tomu přizpůsobujeme styl výuky a výcviku. Podle toho instruktor upraví styl jízdy. Autoškola není pro řadu žáků autoškoly lehká věc, může to být někdy i lehce stresující.

Snažíme se udělat maximum, abychom vás připravili na jízdu po českých silnicích a naučili správně předpisy a připravili na zkoušky.

Děkujeme, Autoškola Hardyn


   Autoškolu Hardyn jsem si vybrala z pozitivních recenzí a ani já nemohu napsat negativní. Jezdila jsem s paní Růžičkovou a její ochota, trpělivost byla skvělá. Tuhle autoškolu určitě doporučuji. Snaží se aby každý prošel úspěšně a mile rádi vám k tmu pomohou.
vloženo: 4. července 2017
vložil: Kačka Š., emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoskolu mohu jedině doporučit , výborní učitele , vše vysvetli , jsou ochotni a s čímkoliv pomohou,vybavení popřípadě auta jsou velice Dobre a moderní , jsem rad ze jsem zvolil tuto autoskolu
vloženo: 20. června 2017
vložil: Petr kulich ,


   Autoškola, patří mezi nejlepší tady na Kladně. I Dr. Říkala že jsem si vybrala top mezi autoškoly.
vloženo: 14. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


   S autoškolou Hardyn jsem byl nad míru spokojený , skvělý lidský přístup ze strany instruktorů , perfektní postřehy a neocenitelné rady . Příjemní instruktoři kteří mě neznervoznili a měli se mnou svatou trpělivost . Díky ním jsem se stal řidičem !!! a to jen díky jejich přístupu a radám .... mohu naprosto doporučit . Díky nim jsem zvládl řidičák na první pokus :-) mnohokrát děkuji :-D s pozdravem Ondřej K.”
vloženo: 12. června 2017
vložil: Ondřej Kindl,


   S autoškolou Hardyn jsem byl nad míru spokojený , skvělý lidský přístup ze strany instruktorů , perfektní postřehy a neocenitelné rady . Příjemní instruktoři kteří mě neznervoznili a měli se mnou svatou trpělivost . Díky ním jsem se stal řidičem !!! a to jen díky jejich přístupu a radám .... mohu naprosto doporučit . Díky nim jsem zvládl řidičák na první pokus :-) mnohokrát děkuji :-D s pozdravem Ondřej K.”
vloženo: 12. června 2017
vložil: Ondřej Kindl,


   Autoškola mě velmi vyhovovala a byl jsem s ní nadmíru spokojen. Můžete si vybrat jakého chcete instruktora a čím chcete jezdit. Instruktoři jsou velmi příjemní a rádi pomohou. Můžete se domluvit na jízdách, kdy se to hodí vám a instruktoři vždy, když to jde vyhoví. Autoškola Hardyn nabízí i návštěvu teorií, které vyučuje velice sympatická paní instruktorka a odnesete si z hodin teorie dobré znalosti do auta. Za mě dávám za 1 jako známku ve škole.
vloženo: 8. června 2017
vložil: Jakub Bauer,


   Velmi doporučuji autoskolu Hardyn, sama jsem díky přístupu a trpělivosti udělala zkoušky. Jízdy si můžete naplánovat jak potřebujete a jak vám to vyhovuje. Můžete si vybrat i učitele a vůz což je podle mě skvělé. Na učebně vám i zapůjči učebnici takže jsem ji nemusela nikde pořizovat. Mohu jen doporučit!
vloženo: 4. června 2017
vložil: Lucie K.,


   Díky autoškole Hardyn, jsem se naučil nejen dobře řidit, ale také se bezpečně a s ohleduplností chovat na silnici. Tuto autoškolu bych ohodnotil pěti hvězdičkami z pěti, příjemný a motivující přístup k žákům i k celé výuce a příjemný přístup, dokáže nejen donutit žáky, aby se učili a žkoušky zvládly na výbornou, ale také s chutí a odvahou se učit na tolik, aby vše zvládly a stali se bezpečnými řidiči, které naše silnice pořádně potřebují.

K.S.D.
vloženo: 14. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Přístup pana Hardyna a instruktorek je skvělý, všichni jsou vstřícní a naučí. Auto Škoda Rapid se ovládá prvotřídně.
vloženo: 13. dubna 2017
vložil: Michal Juzl,


   Autoškolu Hardyn jsem si vybral na základě hodnocení, které se nachází právě tady. Tato autoškola měla nejvíce hodnocení oproti jiným autoškolám tady na Kladně. Jsou zde v 99% skvělé názory a já nemůžu jinak než plně souhlasit.
Výběr automobilu a tím pádem i učitele je skoro jenom na Vaší volbě, záleží, kolik má daný učitel žáků, ale v každém případě vám vyjdou ve všem vstříc. Já si osobně vybral pana Hardyna s Nissanem a musím říct, že jsem za 3 měsíce kurzu, neměl jakýkoliv problém. Pan Hardyn se může v zdát na první pohled trochu více přísný, ale vše dělá jenom pro vaše dobro, aby jste nic nezanedbali a pro mě to takhle bylo super. Ve všem vám vyhoví a dokáže odpovědět jasně na všechny otázky a dokáže vás hodně podržet před tím nejtěžším a tím jsou zkoušky. Dokáže vás skvěle uklidnit a hlavně podpořit. Po Nissanu se mi bude určitě stýskat, protože auto je to skvělé, pohodlné a svým způsobem luxusní. Budu moc rád vzpomínat na pana Hardyna, paní učitelku, která přednáší hodiny přímo v učebně a autoškolu a celkový výcvik jako takový ! Moc děkuji této autoškole k dosažení ŘP. Bylo to fajn a všem vám můžu Autoškolu Hardyn doporučit všemi deseti ! :-)
vloženo: 4. dubna 2017
vložil: Miroslav Porcal,


   g
vloženo: 4. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoskolu pana Hardyna mozem s kludnym srdcom len doporucit. Pristup, moznosti ci s platenim ci vyberom auta a školitela, alebo s dohovorenim casu k vasej spokojnosti je realne a nie len nejaky reklamny tah. Jazdim uz 2roky a som rada, ze som si vybraĺa tuto autoskolu.
vloženo: 3. března 2017
vložil: Petra Kuracinova,


   Autoskolu pana Hardyna mozem s kludnym srdcom len doporucit. Pristup, moznosti ci s platenim ci vyberom auta a školitela, alebo s dohovorenim casu k vasej spokojnosti je realne a nie len nejaky reklamny tah. Jazdim uz 2roky a som rada, ze som si vybraĺa tuto autoskolu.
vloženo: 3. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu Hardyn doporučuji všem co se rozhodly udelat si papiry na osobni automobil. Ja osobne jsem jezdil s panem Hardynem kterej mi vzdicky dobre poradil a ve vsem mi vyhovel. Vrele doporucuji.
vloženo: 28. února 2017
vložil: Dvorovčik ,


   Všem vřele doporučuji autoskolu Hardyn, osobne jsem jezdila s panem Hardynem a nemohu si na nic stezovat. Vzdy mi vysel vstric, behem jizd mi radil a vysvetloval co delam spatne a jak to delat spravne a mel se mnou opravdu velkou trpelivost za co mu patri me DIK!! Diky nemu jse zvlada i zaverecne zkousky. Takze za me urcite skvela autoskola
vloženo: 23. února 2017
vložil: Tereza Novotná,


   Autoškolu pana Hardyna mohu jen doporučit. Osobně jsem jezdila ve fabii s paní Týcovou. A mohu říct že mi bylo vždy ve všem vyhověno. Jak např. v domluvě na termíny jízdy. Nebo i když jsem se paní učitelky na něco zeptala, vždy mi dokázala vše vysvětlit a pomoct s věcmi ktéré mi třeba nešly. Paní Týcové patří můj velký DÍK za to že mně vždy podržela a výborně připravila na závěrečné zkoušky.
vloženo: 16. února 2017
vložil: Marie Škultétyová,


   autoškolu pana Hardyna mohu jen doporučit. Osobně jsem jezdila ve fabii s paní Týcovou a mohu říct že jsem byla velice spokojená. Jak k přístupu domluvy jízd, nebo i kdyz bylo např. potřeba jízdu odložit vždy mi bylo vyhověno. Tak i k výuce přímo, Vždy když jsem potřebovala paní učitelka mi vše vysvětlila. A mohu říct že na zkoušky jsem byla připravená výborně. Poté jsem paní učitelce ještě děkovala že mne na ně dokázala tak dobře připravit. A že jsem mohla být u ní.

Marie Škultétyová
vloženo: 16. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Učila jsem se přímo s panem Hardynem na Nissanu. Byla jsem spokojena. Pan Hardyn má trpělivost a vysvětluje i radí v průběhu jízd. Na zkoušky mě připravil výborně, snažil se se mnou projíždět oblíbená obtížná místa komisařů, aby se mnou vše natrénoval. Snaží se držet člověka zpátky, aby nejezdil zbytečně rychle a nezmatkoval, což je pro začátečníky důležité. Neznamená to ovšem, že bychom nejezdili "na čtyřku" nebo "na pětku".

Velkou slabinu této autoškoly vidím v paní Týcové, kterou jsem měla na první jízdě. Není ochotná žákovi odpovídat na dotazy a vysvětlovat nejasnosti. Působila, že si vše bere osobně a podle toho reagovala útočným tónem hlasu. V den zkoušky se mi potvrdilo, že to není jen můj pocit, když jsem mluvila s její žákyní. Řekla mi, že několikrát odcházela domů z jízdy s brekem, paní Týcová jí neustále vyčítala, že dělá něco špatně, ale už jí neporadila, jak to dělat lépe. Na používání vyšších převodových stupňů nebyla tato žákyně zvyklá, řekla mi, že si "pětku" zkusila jen jednou a "čtyřku" také prakticky nepoužívaly.

Myslím si, že na paní Týcovou si málokdo postěžuje nahlas, tím pádem pan Hardyn nemůže vědět, že něco nefunguje tak, jak by mělo. I proto se o tom zmiňuji veřejně.

Celkově jsem s autoškolou velmi spokojená a můžu doporučit.
vloženo: 15. února 2017
vložil: Eliška Ch., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Hardyn mohu jen doporučit. Na jízdy které jsem dělala se dalo dobře domluvit. V autě ve kterém chcete jezdit si můžete zvolit sami. Dobře vás naučí jezdit a parkovat.
vloženo: 18. ledna 2017
vložil: Švejkovská , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Hardyn doporučuji všemi deseti. Jezdila jsem v Nissanu s panem učitelem Hardynem. Auto perfektní - nevím, kdy mě zase někdo pustí do tak krásného auta :) S panem učitelem se dá na všem domluvit. Termíny jízd si můžete vybrat, jak potřebujete, on svědomitě kontroluje, zda na sebe navazují správně bez větších rozestupů. Je trpělivý, naučí a je to sympaťák. Mně jeho přístup naprosto vyhovoval. Někdy byl i trochu přísnější, ale určitě ne tak, aby se někdo musel bát. On sám, podle mě, dokáže odhadnout, jak se k danému člověku chovat.
Pochválit musím i paní učitelku, která přednáší teorii. Všechno jasně, rychle a stručně vysvětleno. Hodina je jednou týdně a lekce jsou 3. Co se týče přípravy na zkoušky, jejich práce je stoprocentní. Pak už záleží jen na člověku, jak se on sám k tomu postaví.
Já jsem moc spokojená a autoškolu všude chválím. Jsem ráda, že jsem si vybrala z nabídky kladenských autoškol zrovna je. Pokud zvolíte autoškolu Hardyn, určitě nebudete litovat. A já ještě jednou moc děkuji.
vloženo: 6. ledna 2017
vložil: Kateřina Kohoutková,


   a
vloženo: 6. ledna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Po úspěšném složení zkoušek můžu říct že Pan Hardyn by měl mít nad hlavou svatozář.Ja jako žákyně jsem mu musela dát zabrat.Je to nejlepší učitel kterého jsem si mohla přát.Na venek je přísný ale zato naučí a odpoví na každou otázku.A i když je člověk hodně nervózní dokáže zlehčit atmosféru.Opravdu jsi ho moc vážím jako učitele ale i jako člověka. Všem mohu tuto autoškolu doporučit kdyby jsem si nikdy dělala řidičák šla bych znovu jsem.A ještě jednou velké díky.
vloženo: 22. prosince 2016
vložil: Aneta Zahradníková,


   Po dnešních úspěsných zkouškách mohu s klidem a nahlas říct že je tato autoškola vážně skvělá (jak jsem si ale myslela už během kurzu :D) a kdybych si měla vybrat znova,určitě bych zase zavítala sem.Jezdila jsem s p.Hardynem,přístup skvělý,nikdy se nenaštval,nevybouchnul,ikdyž toho třeba má dost a na místě spolujezdce už trne hrůzou,nikdy to na sobě nedá znát.Vypadá přísně,ale je to moc fajn chlap.Jde mu opravdu o to žáka připravit řádně ke zkoušce,vše řádně natrénovat a věnuje se žákovi po celou dobu jízdy,není to žádný flákač že si to s Váma odjede,párkrát zahnete doleva,doprava,semtam pustíte chodce a nic víc.Opravdu svědomitě dbá na to aby to bylo dle zákona a má opravdu skvělý přístup.Je mu jasné že nikdo nic neumí napoprvé,tluče to do hlavy ale nejvíc jsem si cenila jeho lidského přístupu.Ikdyž působí trochu zaprdle,je to chlap se srdcem na správném místě,a občas se i umí zasmát :) Takže takto veřejně ještě jednou děkuji za jeho přístup,byla jsem opravdu nad míru spokojená.To samé mladá kolegyně,která dělá výuku na učebně.Vše krásně,jednoduše a výstižně vysvětleno,žádný okecávačky,prostě tak jak to na silnici funguje,vysvětleno bezvadně i na tabuli,kde je vždy situace nakreslená,důkladně vysvětleno co a jak,v případě že někdo něčemu nerozumí, může se zeptat,paní učitelka to ráda vysvětlí případně znovu nebo odpoví na veškeré dotazy.Mimo to také působí moc milým,přátelským a moc fajn dojmem :) Ze mě teda opravdu velké plus,oba učitelé moc vstřícní.Samozřejmě,ikdyž bude učitel sebelepší,dokud nezačne žák chtít,a neobuje se do učení pořádně a nebude vnímavý a učenlivý při jízdě,tak to neznamená že máte papíry jisté.Člověk musí začít hlavně u sebe a musí chtít.Pak má na 80% úspěch zaručen hned po první jízdě.Tak rodiče,pokud vybíráte vhodnou autoškolu pro své dítko,vyplatí se peníze za kurz investovat sem,jelikož to učitelé dělají s láskou a vkládají do toho své nejlepší kvality.A hlavně chtějí naučit !!
Za mě určitě obrovský palec nahoru,každý kdo je normální a má o to zájem,musí z této autoškoly vycházet s dobrým pocitem.A klidně bych si to ještě zopakovala,na jízdy jsem se moc těšila a poslední jízdy před zkouškou jsem si opravdu užívala.Před zkouškou pan Hardyn neustále opakuje zásadní věci během provozu, a určitě dokáže povzbudit a podržet při velké nervozitě,což je také obrovské plus :)
A ti co zde píší negativní hodnocení,tak je to pouze a jen jejich chyba.Pokud člověk vystřídá všechny instruktory a stále je nespokojený,určitě neni chyba na straně autoškoly.Pod tou tíhou pozitivních hodnocení asi s instruktory problém nebude :) Může se stát že si nesedne člověk s člověkem,ale autoškola umožňuje i změnu instruktora,a za to je taky obrovské plus.Tak vřele do toho a buďte žáci trochu sebekritičtí a nesvalujte vinu na někoho jiného než na sebe.Není to neschopnost učitelů,ale jen a jen Vaše.

Tak ještě jednou závěrečně děkuji za veškerou pomoc a přípravu, u zkoušky se mi to zúročilo :)
vloženo: 17. prosince 2016
vložil: Nikol Mouchová,


   Jezdil jsem u pana Hardyna a ačkoliv se na první dojem zdá přísnější, dokáže skvěle připravit a oblíbíte si ho. Na všem se s ním dá dohodnout.
vloženo: 15. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


   Autoškolu pana Hardyna mohu vřele doporučit.

vloženo: 15. prosince 2016
vložil: Pavel,


   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Vyúka teorie ve třech hodinách-jasná a výstižná. Pokud někdo nepochopil, mohl si zopakovat. Pan Hardyn mi vždy vyhověl na hodiny jízd, které jsem potřebovala.Dokázal povzbudit,poradit - ač to neměl semnou lehké, vždy byl vklidu a dobré náladě. :)Jízdy v tomto krásném autě si budete jen užívat.
Moc děkuji
Kateřina Čiperová
vloženo: 14. prosince 2016
vložil: Kateřina Čiperová, emailová adresa nezveřejněna


   Já osobně sem jezdila v Nissanu s panem Hardynem a nemůžu si stěžovat vůbec na nic. Skvělý přístup, termíny jízd se krásně přizpůsobily mojí práci. Pan Hardyn je kliďas, nikdy se nerozčílil, a že bych se mu občas ani nedivila, kdyby jo. Při závěrečkách se mě snažil povzbudit a asi se i povedlo, protože sem je udělala. Prostě super a po Nissanovi se mi bude fakt stýskat, řídil se krásně.
vloženo: 14. prosince 2016
vložil: Lenka Tereza Zedníková, emailová adresa nezveřejněna


   Mužem vrele doporučit už mám po skuškach, bola som velmi spokojná.
vloženo: 8. listopadu 2016
vložil: Natália Hacová,


   Môžem vrele doporučit . dneska mám po skuške a som maximálně spokojena. :-)
vloženo: 7. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Vřele doporučuji &#9786;

vloženo: 30. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravím všechny autoškoláky,

chtěl bych poukázat na kvalitu této autoškoly - zejména mě oslovil výběr vozidel.Ohledně instruktorů, osobně jsem jezdil s panem Hardynem a nemůžu si stěžovat - skvělý přístup, občas přísnější ale za to můžu naprosto s klidnou hlavnou říct, že dokonale naučí ( oproti tomu co jsem zaslechl u ostatních autoškol), hlavně také vyjde vstříc osobním požadavkům a to se mi libí.

Takže posílám palec nahoru a loučím se

S pozdravem

Vojtěch
vloženo: 29. října 2016
vložil: Vojtěch, emailová adresa nezveřejněna


   Doporučuji tuto autoškolu. Pěkné zázemí i příprava na zkoušky. Jezdila jsem s panem Hardynem a byla s ním dobrá domluva na čemkoliv (i co se týče vyhovění) a auto bylo taky super. :)

vloženo: 29. října 2016
vložil: Tereza Vrkotová,


   Doporučuji tuto autoškolu. Pěkné zázemí i příprava na zkoušky. Jezdila jsem s panem Hardynem a byla s ním dobrá domluva na čemkoliv (i co se týče vyhovění) a auto bylo taky super. :)
Tereza Vrkotová
vloženo: 29. října 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Mladý namistrovany blbecek,vsude byl,vsechno zná,od všeho má klíče. Vychování nula,zkusenosti nula, zodpovednost nula. Pan Hardyn fajn chlap,mladocha by měl vykopat,at si nekazí slusnou pověst.
vloženo: 28. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Je mi líto této negativní reference, která NEPATŘÍ k naší autoškole. Výuku a výcvik v Autoškole Hardyn v Kladně zabezpečuje pan Roman Hardyn (ročník 1960) a dvě dámy, na které najdete řadu výborných hodnoceních našich studentů v předchozích komentářích.

V naší Autoškole Hardyn v Kladně NEPRACUJE žádný učitel, který by odpovídal popisu "mladý namistrovaný ***".

V minulých měsících se otevřela ve vedlejším okrese autoškola Hardyn&Honzů, která má podobné jméno a může zaměstnávat mladé učitele. Velmi pravděpodobně tato reference bude patřit této autoškole ve vedlejším okrese.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na nové studenty. :-)


   Autoškolu pana Hardyna mohu vřele doporučit.
Jako instruktor je výtečný. On i jeho tým odvádí skvělou práci. Super domluva na jízdy, perfektní příprava na zkoušku.
vloženo: 30. září 2016
vložil: Ondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola Hardyn je dobry vyber, mohu jen doporucit! &#128522;&#128522; Instruktorka velice trpeliva, a hodna. Jsem velice rada ze jsem si vybrala zrovna tuhle autoskolu. Tak kdyz nevite kam tak urcite do teto autoskoly&#128522;
vloženo: 30. června 2016
vložil: Nikola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu mohu vřele doporučit. Časově jsem na tom velice špatně a p. Hardyn mi vyšel ve všem vstříci. Jako instruktor je skvělý, zkoušky jsem zvladl na první pokus.
vloženo: 17. června 2016
vložil: simon,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn rozhodně doporučuji.Jezdila jsem s p.Hardynem kterému chci poděkovat za neskutečnou trpělivost a že u mě jí bylo potřeba:-)Nejprve jsem váhala do které autoškoly jít pak jsem se rozhodla na základě recenzí právě pro tuto autoškolu a své volby nelituji.Za mě určitě ANO

Martina K.
vloženo: 2. června 2016
vložil: Martina K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, výborný přístup a příprava na zkoušku. Paní Tomenendálová výborná instruktorka. Vřele doporučuji.
vloženo: 2. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Hardyn se mi vždy přizpůsobili: vyzvedávali si mě z okolních vesnic Kladna, jízdy jsme si plánovali vždy podle mě. Přístup při jízdě byl sice přísnější, ale o to více jsem se mohl naučit. V autoškole vás neotravují žádným zbytečným trenažerem a na hodiny teorie se chodí dobrovolně. Autoškolu rozhodně doporučuji.
vloženo: 11. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych touto cestou poděkovat Andree Tomenendálové za velkou vstřícnost ,že mi umožnila věnovat se mi v pozdějších odpoledních hodinách,jsem pracující, a dříve jsem na jízdy chodit nemohla.Děkuji za velkou trpělivost,kterou mi věnovala.Za velkou podporu a znalosti,které mi předala.Jezdilo se mi perfektně,protože vždy a i několikrát po sobě mi vysvětlovala co a jak mám dělat.Díky Andree se mi podařilo zvládnout závěrečnou zkoušku hned na poprvé,byla jsem připravená a při zkoušce mě neskutečně psychicky podpořila.Velké DĚKUJI, Ti patří právem Andreo.Děkuji panu Hardynovi,za velmi příjemný přístup při mém prvním kroku do této Autoškoly.Tuto Autoškolu vřele všem budoucím žákům doporučuji.
Monika Hehejíková 6.5.2016
vloženo: 6. května 2016
vložil: Monika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Velká ochota připravit žáka na testy a jízdu ale i cena.... myslím ze jsem dostal za velmi krátkou dobu to co jsme potřeboval. Jelikož jsem byl kuli vraceni RP rok mimo, při testovací jízdě jsem byl upozorněn na mnoho věcí které musím zlepšit. Pomohlo to pro určitou jistotu před jízdou s komisařem. Tímto bych chtěl velmi poděkovat.
Milan Dvořák, Praha
vloženo: 6. května 2016
vložil: Milan Dvořák ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teprve začínám, ale chodim tam s nervozitou a stres.pani Tycova...toho už má prý nad hlavu nechápu. Ted přemýšlím nad změnou instruktora. Andrea
vloženo: 30. dubna 2016
vložil: Andrea,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu pouze a jen doporučit. Pro žáky je zde každý týden výuka teorie v učebně, kde se opakují lekce 1 až 3, aby bylo všem umožněno být vždy od začátku výuky. Výborná je i domluva s učiteli ohledně výběru automobilů a časů jízd, kde vycházejí maximálně vstříc žákům. K závěrečné zkoušce každého žáka připraví tak, že ji snadno udělá.
vloženo: 7. dubna 2016
vložil: David Sklář, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu všem vřele doporučuji. Nemohu si stěžovat byla jsem nadmíru spojená jak s jízdami tak s teorií, pokud jsem něco nevěděla v praxi nebyl problém zastavit a zeptat se. Pokud mi něco nebylo jasné v teorii nebyl nejmenší problém se zeptat na učebně. Pan Hardyn má svatou trpělivost. U závěrečných zkoušek jde o štěstí na komisaře, trasu a hlavně nepodceňte své zkušenosti a snažte se jet v klidu a jistě. Až uděláte zkusky a budete mít vlastní auto tak se vám po kvalitních autech co mají v této autoškole bude hooodně stýskat :)) přeji hezký den
vloženo: 5. února 2016
vložil: Kristýna , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto Autoškolu můžu všem vřele doporučit. Zde se opravdu snaží naučit a nekončí to pro ně tím že si žák odjezdi jízdy. Ja osobně jezdila s panem Hardynem a patří mu můj velký dík. Vždy byl trpělivý a klidný i přes moje stale dokola opakující chyby. Pokud jsem udělala něco špatně vždy mi vysvětlil co a jak to udělat dobře. Asi jako většina lidi jsem byla vždy z jizdy nervozni ale pan Hardyn toto vždy vycítil a dokázal odlehčit atmosféru tak že jsem během chvilky na nervozitu zapomněla. Mám kamarádku která byla na podzim v jiné autoskole a když jsem ji o jízdách vyprávěla litovala že také nesla do této. Četla jsem tu názor že pan Hardyn jezdil na jizdy pozde a končil je dřív. Nikdy se mi toho nestalo ano neprijel vzdy ale zpoždění max.3min.a to myslim že každý kdo zacne jezdit musi pochopit staci chytit dve červené a zpoždění je na světě a hlavně není to robot!!! VŠEM KDO JDOU DO AUTOŠKOLY S TÍM ŽE SE OPRAVDU CHTĚJÍ NAUČIT JEZDIT A NE JEN ODJEZDIT POVINNÉ JÍZDY TUTO AUTOŠKOLU 100% DOPORUČUJI.
vloženo: 30. ledna 2016
vložil: Dominika Svatušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto Autoškolu můžu všem vřele doporučit. Zde se opravdu snaží naučit a nekončí to pro ně tím že si žák odjezdi jízdy. Ja osobně jezdila s panem Hardynem a patří mu můj velký dík. Vždy byl trpělivý a klidný i přes moje stale dokola opakující chyby. Pokud jsem udělala něco špatně vždy mi vysvětlil co a jak to udělat dobře. Asi jako většina lidi jsem byla vždy z jizdy nervozni ale pan Hardyn toto vždy vycítil a dokázal odlehčit atmosféru tak že jsem během chvilky na nervozitu zapomněla. Mám kamarádku která byla na podzim v jiné autoskole a když jsem ji o jízdách vyprávěla litovala že také nesla do této. Četla jsem tu názor že pan Hardyn jezdil na jizdy pozde a končil je dřív. Nikdy se mi toho nestalo ano neprijel vzdy ale zpoždění max.3min.a to myslim že každý kdo zacne jezdit musi pochopit staci chytit dve červené a zpoždění je na světě a hlavně není to robot!!! VŠEM KDO JDOU DO AUTOŠKOLY S TÍM ŽE SE OPRAVDU CHTĚJÍ NAUČIT JEZDIT A NE JEN ODJEZDIT POVINNÉ JÍZDY TUTO AUTOŠKOLU 100% DOPORUČUJI.
vloženo: 30. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepsi autoskola na Kladne. Rozhodne nelituji, ze jsem si vybrala prave tuto autoskolu. Pristup byl skvely a pani ucitelka Andrea mela velice pozitivni a pratelsky pristup. Lip jsem si vybrat nemohla, vrele doporucuji!
vloženo: 14. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohla jsem si vybrat lépe!
S autoškolou Hardyn jsem byla velice spokojena. Příjemné prostředí i lidi :)
Jezdila jsem v autě Škoda Rapid s paní Tomenendálovou a byla jsem maximálně spokojena. Vše krásně vysvětlila, upozornila na chyby.
Testy i jízdy jsem udělala na poprvé.
Není nic negativního co bych na tuto autoškolu mohla napsat. DOPORUČUJI!!! :)

vloženo: 17. prosince 2015
vložil: Anna Ejsmanová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohla jsem si vybrat lépe!
S autoškolou Hardyn jsem byla velice spokojena. Příjemné prostředí i lidi :)
Jezdila jsem v autě Škoda Rapid s paní Tomenendálovou a byla jsem maximálně spokojena. Vše krásně vysvětlila, upozornila na chyby.
Testy i jízdy jsem udělala na poprvé.
Není nic negativního co bych na tuto autoškolu mohla napsat. DOPORUČUJI!!! :)
A.E
vloženo: 17. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojena a muzu jen doporucit jezdila jsem s panem Hardynem a zkousku jsem udelala na poprvé. Moc dekujiza pripravu a trpelivost. I. MLADA
vloženo: 12. prosince 2015
vložil: Ivana Mladá, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hardyne tak ty už děláš i cigány.....hm
vloženo: 5. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   A ti kteří zde píšou jak je tato autoškola nanic vzkazuju UČTE SE A NEHÁZEJTE SVOU NESCHOPNOST NA DRUHÉ A NEBO SI KUPTE KOLO
vloženo: 5. prosince 2015
vložil: Martin Badžo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn vřele doporučuji,moc jsem si nevěřil ale pan Hardyn dokáže člověka uklidnit a naučit,jezdit a připravyt i cigána jako jsem já a to tak dobře že jsem udělal test na pc a jízdy s komisařen hned napoprvé,píši cigána protože většina z nás je legálně udělá tak 10 procent ze sta a že dokáže připravyt na zkoušku i takové jako jsme my tak že pane Hardyne moc děkuji s pozdravem Martin Badžo
vloženo: 5. prosince 2015
vložil: Martin Badžo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Hardyn mohu jen doporucit,mily a trpelivy pristup k zakum,myslim,ze ti co pisou negativni hodnoceni,maji pouze potrebu na neco svect svou neschopnost.Nebyla jsem zrovna nejsikovnejsi a pod vedenim pana Hardyna jsem vse zvladla napoprve.
vloženo: 3. prosince 2015
vložil: J.Ilesova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Hardyn doporucuji,mily a trpelivy pristup k zakum,nemohu si na nic stezovat,myslim ze lide,kteri pisou spatne hodnoceni maji pouze potrebu na neco svect svou neschopnost.
vloženo: 3. prosince 2015
vložil: J.Ilesova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn mohu jedině doporučit, testy a hlavně jízdu jsem udělal napoprvé. Jízdy probíhaly bez problémů, velmi seriózní přístup p. Hardyna. Za přípravu ke zkoušce děkuju!
vloženo: 3. prosince 2015
vložil: Adam Unger,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsme si vybrala právě tuhle autoškolu. Vyplatí se přijít na všechny 4 teoretické hodiny, uslyšíte tam hodně rad. Autoškole Hardyn, jako jedné z mála záleží na tom, aby žáci opravdu u zkoušky uspěli. Sama jsem uspěla hned na poprvé a bez problémů. Jezdila jsem v autě Škoda Rapid s Paní Tomenendalovou a 150% spokojenost. Naučí vás řešit situace tak, aby Vás v budoucnu nic nepřekvapilo. Navíc vás upozorní na chyby, né jak u jiných autoškol, kdy instruktor mlčí a u zkoušek pak děláte spoustu chyb. Jednoznačně tuhle autoškolu doporučuji všem, kteří chtějí opravdu uspět.
vloženo: 3. prosince 2015
vložil: P. Daridová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala kvůli dostupnosti a vcelku dobrému hodnocení, ovšem své volby jsem už po polovině jízd začala litovat. Bohužel nemám dostatek financí, abych se jako studentka na vysoké škole, mohla rozhodnout přejít do jiné autoškoly, a proto jsem u pana Hardyna zůstala.
V případě, že se panu Hardynovi při řízení něco nezdálo, ne aby mě na to upozornil, ale používal mé vlasy, které tahal na všechny strany a většinou mě ještě více bolestí rozptyloval od řízení, že samozřejmě následovala chyba další.
Co se týče délky jízd, pan Hardyn jezdil i na první ranní jízdy pozdě, a to někdy i o 15 minut a to bez jakékoliv omluvy. Jednou jsem končila jízdu o 30 minut dříve, aby se další dáma před závěrečnou zkouškou mohla projezdit, ovšem danou půl hodinu už nikdy nenahradil. Celkově jsem za 28 pětačtyřiceti minutových hodin řídila asi jen hodin 15, což samozřejmě nestačilo k úspěšnému složení zkušebních jízd.
Opravdu lituji své volby a dalším doporučuji, aby zvážili svou volbu, případně, aby si za instruktora nebrali pana Hardyna.
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn jsem si vybrala kvůli hodnocením na internetu a musím říci, že jsem ani jednou nelitovala! Co se týče řízení tak jsem byla celkem případ :-). Pan Hardyn s neskutečnou trpělivostí a profesionalitou mě dokázal připravit pro mou závěrečnou zkoušku. Jsem opravdu neskutečně spokojená a mohu autoškolu HARDYN všem jen doporučit!!!
vloženo: 23. listopadu 2015
vložil: Kytýrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn jsem si vybrala na základě referencí na internetu a ani na minutu jsem nelitovala. Musím uznat, že dostat mě do fáze, že budu samostatně řídit byl nadlický výkon. Moje velké DÍKY patří panu Hardynovi, který semnou měl obrovskou trpělivost a skvěle mě připravil k závěrečné zkoušce. Z tohoto důvodu autoškolu HARDYN mohu jen 100% doporučit!!!
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn jsem si vybrala na základě referencí na internetu a ani na minutu jsem nelitovala. Musím uznat, že dostat mě do fáze, že budu samostatně řídit byl nadlický výkon. Moje velké DÍKY patří panu Hardynovi, který semnou měl obrovskou trpělivost a skvěle mě připravil k závěrečné zkoušce. Z tohoto důvodu autoškolu HARDYN mohu jen 100% doporučit!!!
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu HARDYN jsem si vybrala podle referencí na internetu a musím uznat, že jsem ani na minutu nelitovala. Mohu se označit za ,,případ" :-) se kterým to rozhodně nebylo jednoduché. Nicméně pan Hardyn, který měl semnou neskutečnou trpělivost mě skvěle připravil na závěrečnou zkoušku a já mu tímto děkuji a Vám všem tuto autoškolu 100% DOPORUČUJI!!

Kytýrová Eva
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn mohu jedině doporučit, byla jsem velice spokojená. Instruktorka paní Týcová byla velmi trpělivá a také domluva na jednotlivých jízdách byla vždy bez problému. Kurz jsme měla absolvovaný rychle a na zkoušky jsem byla dobře připravena.
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: Denisa L., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hardyn jsem maximálně spokojená at se to týká hodin teoretické výuky,přístupu majitele nebo hodin jízd. CHtěla bych moc poděkovat za trpělivost a pevné nervy. Doporučuji všem. Ivana Novotná
vloženo: 5. listopadu 2015
vložil: Ivana Novotná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S absolvováním kurzu právě v autoškole Hardyn jsem nadmíru spokojená. Dlouho jsem se řízení bála, ale to se změnilo po příjemných teoretických přednáškách a trpělivému přístupu instruktorů. Také oceňuji individuální přístup jak k vybírání termínům kondičních jízd tak i v placení, protože není lehké skloubit práci, rodinu a ještě kurz autoškoly. Díky profesionalitě jsem neměla problém se připravit na závěrečný test a jízdu. Tuto autoškolu mohu všem jen doporučit :)!!!
vloženo: 25. října 2015
vložil: Irena Trávníčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hardyn jsem maximálně spokojená a to jak s hodinami teorie, na kterých byly všechny otázky vždy vysvětleny, tak i s jízdami, na kterých se mnou měl pan instruktor opravdu velkou trpělivost :D Na zkoušku mě připravil skvěle, udělala jsem ji hned na poprvé. Doporučuji všem!
vloženo: 23. října 2015
vložil: Karolína N., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Se službami této autoškoly jsem velmi spokojená, ať se to týká hodin teoretické výuky, přístupu majitele nebo hodin jízd s paní Týcovou. Ze všeho nejvíce oceňuji právě její trpělivost a profesionální přístup. Autoškolu doporučuji.
vloženo: 22. října 2015
vložil: Kamila Mayerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   To je zajímavý pan Hardyn si píše ty kladný hodnocení sám jakmile někdo napíše minusový tak okamžitě následuje od Hardyna kladný. Ostatní autoškoly v Kladne tu nenajdete protoze tenhle web nikoho nezajímá. Věřte vždy jen doporučení od známých. V Kladne je fakt spoustu lepších autoskol.




vloženo: 25. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Předem musím autoškolu jedině doporučit.
Na rady spousty lidí, jsem si vybrala právě autoškolu Hardyn.
Svého rozhodnutí nelituji!
Autoškola Hardyn mi přijde, jako nejlepší autoškola v okrese!
Pan instruktor mne skvěle připravil na závěrečné zkoušky. Vždy byl příjemný a naučil mne nebýt za volantem nervózní a zbrklá, jako je každý začátečník.
Můžu jedině doporučit.
Také bych tímto chtěla vyjádřit ještě jedno významné děkuji.
Když autoškolu, tak autoškolu HARDYN.
vloženo: 24. září 2015
vložil: Tereza Kunová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojena a určitě bych ji doporučila i ostatním lidem. Na závěrečné zkoušky jsem byla dobře připravena díky teoretickým hodinám probíhajících na učebně pod vedením zkušené a milé paní instruktorky, která umí látku tak šikovně podat, že si jí člověk i zapamatuje. A také bych chtěla moc poděkovat panu Hardynovi za jeho trpělivost a klidnou povahu při jízdách a kvalitní přípravu ke zkoušce.
vloženo: 24. září 2015
vložil: Sandra H. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole mne zklamalo především to, že jsou hodiny neuvěřitelně šizeny. Jednou jsme namísto hodiny a půl jezdili dokonce pouze hodinu, jednalo se o zpoždění, poté pan instruktor něco hledal, dále jsme čekali před autoškolou, protože si pán potřeboval něco zařídit. Autoškole jde jen o peníze, kvalita pokulhává, takže za mne určitě nedoporučuji.
vloženo: 17. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a velmi vstřícný přístup k žákům. Skvělá příprava jak na praktickou, tak i teoretickou část závěrečné zkoušky.
vloženo: 11. září 2015
vložil: Aleš Vlk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Jsem moc ráda že jsem si jí vybrala, a chtěla bych poděkovat panu Hardynovi za úžasnou trpělivost při jízdách, a hlavně za podporu při zkoušce. Všechno mi perfektně vysvětlil a naučil. Prostě tuto autoškolu mohu všem doporučit.
vloženo: 10. září 2015
vložil: Tereza.S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní autoškola, ve které vás opravdu něco naučí. Nabízí kvalitní a spolehlivý vozový park a zároveň i kvalitní a trpělivé učitele jízd i teorie. Učebna autoškoly se nachází v centru města na pěší zóně. K závěrečné zkoušce každého žáka připraví tak že ji snadno udělá.
vloženo: 10. září 2015
vložil: Jan Myšička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrala jsem tuto autoskolu diky tomu, ze mela dobre hodnoceni a kvalitne udelane webove stranky. A jsem rada, ze jsem si ji vybrala. Trpelivost a mile chovani pana Hardyna me doprovazeli az ke zkouskam. Pan Hardyn me pripravil ke zkoušce velmi dobre. Diky tomu jsem test i jizdu zvladla na prvni pokus. Velke diky! :)
vloženo: 28. srpna 2015
vložil: Veronika Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem maximálně spokojená s autoškolou,hlavně s výukou paní Týncové která ráda a ochotně se vším pomůže a vše vysvětlí a tímto bych také ráda poděkovala paní Týncové a celému týmu autoškoly za vstřícné jednání, trpělivost a ohleduplný přístup.

vloženo: 27. srpna 2015
vložil: Katka D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem maximálně spokojená s autoškolou,hlavně s výukou paní Týncové která ráda a ochotně se vším pomůže a vše vysvětlí a tímto bych také ráda poděkovala paní Týncové a celému týmu autoškoly za vstřícné jednání, trpělivost a ohleduplný přístup.
Dušková Katka
vloženo: 27. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojen. Všichni se k vám chovají přívětivě, jsou milí, ochotní, upřímní a mají pevné nervy. Díky jejich profesionalitě a ochotě nebyl problém udělat zkoušky na poprvé.
vloženo: 19. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Obrátila jsem se na Autoškolu Hardyn a jeho majitele pana Hardyna s žádostí o kondiční jízdy. Řidičské oprávnění vlastním 4 roky, z čehož téměř dva roky jsem nejezdila vůbec, před tím příležitostně a jen krátké trasy. Nejen, že se mi velice rychle ozvali po prvním oslovení, jejich vstřícnost se týkala i konkrétního naplánování jízd. Co se týká cen, tak ty jsou také přívětivé. Pán byl velice profesionální, příjemný, trpělivý (se mnou to nebylo jednoduché), vše v klidu vysvětlil. První hodinu mně vzal na cvičiště, kde jsem si mohla vše v klidu osahat, oživit, připomenout.
Nyní se nebojím sednout za volant, dovezla jsem rodinu i 160 km daleko :) Mohu jen doporučit!!!
vloženo: 18. srpna 2015
vložil: Petra Šašková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrat si tuhle autoškolu bylo to nejlepší rozhodnutí, jsem nad míru spokojená. Pan Hardyn má neskutečnou trpělivost a dokáže vše skvěle vysvětlit. Za mě 1* ;-)
vloženo: 14. srpna 2015
vložil: Sandra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Hardyn jsem byl pouze na přezkoušení (samozřejmě vrácení ŘP kvůli alkoholu). Byl jsem mile překvapen ochotou i přístupem. Vše mi bylo dokonale vysvětleno. Při kondiční jízdě jsem byl jasně upozorněn na mé chyby "ze zvyku"... Teoretickou zkoušku i jízdy jsem tak udělal napoprvé. Tuto autoškolu doporučuji!!!
vloženo: 14. srpna 2015
vložil: Vladimir,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pana Hardyna jsem byl pouze na přezkoušení (samozřejmě ztráta ŘP kvůli alkoholu). Byl jsem mile překvapen přístupem i ochotou. Vše mi bylo dokonale vysvětleno, při kondiční jízdě jsem byl upozorněn na mé časté chyby "ze zvyku"... Tuto autoškolu absolutně doporučuji, nebudete zklamáni!!!
vloženo: 14. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu si na nic stěžovat. Jsem maximálně spokojen s kvalitou výuky a osobním přístupem od pana Hardyna i ostatních učitelů této autoškoly. Kdykoliv jsem měl nějaký dotaz, tak mi na něj bez problému odpověděli a dokázali mě tak bez problému připravit na zkoušku i na další léta strávená za volantem.
vloženo: 14. srpna 2015
vložil: Komrska Jan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lektorka AŠ paní T. je v přístupu a ve vyučovacích schopnostech více než podprůměrná. Jsem apsolutně nespokojen s její prácí. Nedoporučuji jezdit s paní T.
vloženo: 13. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem začal chodit do autoškoly, tak se mi moc nechtělo. Nakonec mě to bavilo a i když mi to moc nešlo, tak ze mě dostali co nejvíc se dalo. Hodně mi pomohly teoretické hodiny, které v každé autoškole nenajdete. Překvapila mě velká ochota a trpělivost, které u mě byla potřeba. Pro ty co se bojí jako jsem se bál já vřele doporučuji autoškolu Hardyn.
vloženo: 2. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem začal chodit do autoškoly, moc se mi do toho nechtělo. Nakonec mě auotoškola bavila a i když mi to moc nešlo, řekl bych, že ze mě dostali co nejvíce se dalo. Byl jsem rád za teoretické hodiny, které pro mě byly velmi užitečné. Překvapila mě velká trpělivost, které u mě byla potřeba. Tomu kdo má strach jako jsem měl já vřele doporučuji aoutoškolu Hardyn
vloženo: 2. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Díky sportu jsem neměla moc času na jízdy, ale super bylo, že jsem mohla jezdit i o víkendy a tak se to dalo skloubit dohromady. Jsem docela splašená a jednala jsem občas zkratkovitě, ale podařilo se to zmírnit a zkoušky jsem udělala na poprvé. Moc jim děkuji, že se mnou měli velkou trpělivost a snažili se mně to naučit v klidu. Všem co přemýšlejí, kterou autoškolu vybrat doporučuji autoškolu Hardyn.
vloženo: 30. července 2015
vložil: Sabina Pöschlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže v skratke: super autoškola, skvelé autíčko, výborne prednesená teória, jazdy super :) Za toto všetko veľmi ďakujem a autoškolu vrele doporučujem :)
vloženo: 16. června 2015
vložil: Eva S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu velice ráda doporučuji díky jejich profesionálnímu a zároveň lidskému přístupu. Panu Hardynovi děkuji, že se mnou trpělivě překonal strach z řízení. Jeho kolegyni patří mé díky za teoretické hodiny, při kterých doplnila spoustu detailů, které se v knize nedočtete.
vloženo: 4. června 2015
vložil: Petra H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou sem byl velice spokojený, a můžu jedině doporučit. K jízdám ani k hodinám v učebně není co vytknout, na zkoušky sem byl připraven skvěle a taky sem je hned na první pokus zvládl, a to jen díky instruktorů kteří mě skvěle připravili. Ještě jednou bych jim rád poděkoval a určitě doporučuji.
vloženo: 12. května 2015
vložil: Martin Vlček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximalni spokojenost.Pan Hardyn je nejlepsi instruktor.S průběhem autoškoly jsem byla opravdu spokojena
vloženo: 3. května 2015
vložil: Eliska, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost.
vloženo: 31. března 2015
vložil: Veronika Nelibová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající a profesionální přístup učitelů, skvělá příprava na zkoušky!!!
vloženo: 28. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem našla milé přátelské jednání a pružný vstřícný přístup. Děkuji panu Hardynovi za trpělivost, se kterou mě učil, potřeboval jí hodně :-) Když jsem vybírala autoškolu, hned jsem dostala všechny potřebné informace. Autoškolu určitě doporučuji. Maximální spokojenost.
vloženo: 27. března 2015
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak hodnotíte celkový průběh kurzů:s trpelivosti a duslednosti.
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?Ano a vzdy.
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?Prubeh pripravy a nic bych nemenila.
Doporučili byste autoškolu ostatním?Ano doporucuji.

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 18. února 2015
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mám strašně rád, dokonce se mi i stýskalo, když jsem dokončil kurz a věděl, že už nikdy nesednu vedle skvělé učitelky. Mohu jen doporučit, nic mi nevadilo a byl jsem moc spokojený ;) (y).
vloženo: 29. září 2014
vložil: Adam Čermák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem nadmíru spokojená! Instruktoři jsou k vám vždy laskaví, přátelští, se vším poradí a pomůžou bez problémů. Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla jít k HARDYNOVI. Kdyby to jen šlo, podstoupila bych celý kurz ještě jednou. :) Takže všem jen doporučuji!
vloženo: 27. července 2014
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu pouze a jen doporučit. Pro žáky je zde každý týden výuka teorie v učebně, kde se opakují lekce 1 až 3, aby bylo všem umožněno být vždy od začátku výuky. Zde se probírají i situace, které nejsou v učebnici autoškoly a samozřejmě návod k jejímu domácímu studiu, bez kterého to nejde. Praxi jsme probírali po jízdě, kde byl prostor i na dotazy testů z učebnice. Výborná je i domluva s učiteli ohledně výběru automobilů a časů jízd, kde vycházejí maximálně vstříc žákům. Toho, kdo se neumí ani podepsat a je tupec, že neposlouchá rady a postřehy instrukturů a tím pravděpodobně vypadne u zkoušek, nemůže brát stejně nikdo vážně. Já mohu vše jen chválit a touto cestou ještě jednou poděkovat za přípravu k získání ŘP.
Oldřich Vosyka
vloženo: 13. dubna 2014
vložil: Oldřich Vosyka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Narozdíl od předchozího příspěvku, kde se zřejmě někdo ANONYMNĚ snaží tuto autoškolu poškodit, se nebojím podepsat pod kladné hodnocení, nedávno jsem úspěšně ukončil, příprava byla naopak dobrá. Bez kompletního učitelského oprávnění se opravdu provozovat autoškola nedá, zkuste se zajít podívat na učebnu této autoškoly, než budete něco anonymně tvrdit. Popovič
vloženo: 11. dubna 2014
vložil: Popovič, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byl nadmíru spokojen. Vše probíhalo bez problémů- Od zahájení až po závěrečné zkoušky. Velké plus patří i přátelským instruktorům se kterými jsem neměl nejmenší problém. Pro závěrečnou zkoušku jsem byl skvěle připraven a vše co mi nebylo jasné mi bylo srozumitelně vysvětleno. Nechápu záporné hodnocení lidí kteří se bojí i podepsat. Asi řídili jako polena, jinak si to neumím vysvětlit. Samozřejmě k autoškole patří i studium doma, což asi někteří nechápou. Za mě prostě velké plus! Tichava.
vloženo: 11. dubna 2014
vložil: Tichava Daniel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Narozdíl od předchozího anonymu se nebojím podepsat, v této autoškole jsem byl naprosto spokojen, příprava na zkoušky naopak dobrá. Bez kompletního učitelského oprávnění se autoškola opravdu provozovat nedá, zkuste se zajít podívat na učebnu této autoškoly, než něco takového budete ANONYMNĚ tvrdit. Popovič
vloženo: 11. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příprava na zkoušky špatná, pan Hardyn prý dokonce nemá ani kompletní učitelské oprávnění !!!
Jak je něco takového vůbec možné !!!
vloženo: 21. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejenom pan Hardyn,ale i paní istruktorka Týcová by měli této práce nechat!Trauma na celý život!
vloženo: 30. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Syn absolvoval řidičský průkaz v této autoškole a diky absolutně neprofesionálnímu chování pana Hardyna který jen umí křičet a nadávat se bojí na auto i podívat. Takováhle autoškola je na NIC.
vloženo: 26. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn vřela doporučuji :-) přístup k žákům perfektní,během jízd se mi paní učitelka plně věnovala z výkladu jsem vše snadno pochopila příprava ke zkouškám skvělá.Mohu jen doporučit :-)

vloženo: 17. října 2012
vložil: Petra Olarescová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hardyn vřela doporučuji :-) přístup k žákům perfektní,během jízd se mi paní učitelka plně věnovala z výkladu jsem vše snadno pochopila příprava ke zkouškám skvělá.Mohu jen doporučit :-)

vloženo: 17. října 2012
vložil: Petra Olarescová ,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hardyn osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hardyn < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hardyn - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje