Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Margetiak - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Margetiak

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Margetiak < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prošel jsem kurzem A2 a rozhodně doporučuju tuto autoškolu ;) . Výborný a pohodový instruktor Pepa.
Motorka by sice mohla být trochu v lepším stavu .. ale na naučení to stačí ... výborné vysvětlení nové části zkoušky (parkovište) .
Jsem spokojen, se závěrečnou zkouškou nebyl absolutně problém .
vloženo: 14. června 2016
vložil: Michal ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jenom doporučit. Řidičák tu dělala manželka i dvě neteře a teď i já. Velké díky hlavně Pepovi Dolejšovi za přípravu na závěrečné zkoušky.

vloženo: 8. června 2016
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem zde papíry na Áčko s Pepou Dolejšem na hondě sevenfifty a naprostá spokojenost. Jak s instruktorem, tak s mašinou.
vloženo: 12. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Margetiaka můžu jen doporučit. Pan Margetiak mě skvěle připravil na závěrečné zkoušky. Během kurzu se choval profesionálně, byl velice vstřícný a ochotný. A hlavně měl pevné nervy.
Děkuji za pečlivou přípravu,
Jaroslava F.
vloženo: 11. února 2015
vložil: Jaroslava F., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Margetiak, který mě výborně připravil na závěrečné zkoušky a celý průběh přípravy byl velice profesionální. Je to člověk velice schopný, příjemný, spolehlivý a po odborné stránce nemá chybu. Po všech stránkách hodnotím tuto autoškolu na výbornou a kdybych měl autoškolu znovu absolvovat, tak znovu tuhle. Proto bych ji doporučil všem ostatním. Byl jsem s touto autoškolou moc spokojený a hodně mi dala. Fakt super!!!

vloženo: 12. března 2014
vložil: David Šlapal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen doporučit... Jsou tam velmi profesionální,přátelští a příjemní lidé !!! Vážně doporučuji !!! Děkuji za pečlivou přípravu panu M. Margetiakovi a Pepovi Dolejšovi
vloženo: 1. září 2013
vložil: František Přerovský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl velice spokojený. Pan Margetiak mě výborně připravil na závěrečné zkoušky, ale také předal mnoho poučení do budoucnosti.
Domluva s žáky je skvělá. Vřele tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 18. ledna 2013
vložil: Jiří Čtvrtníček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená. Pan Margetiak mě velice dobře připravil jak na zkoušky, tak na testy. Kdybych se měla rozhodovat znovu, jdu znova sem.
vloženo: 16. ledna 2013
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Margetiak mě velice dobře připravil na závěrečné zkoušky. Mohu tuto autoškolu všem doporučit. Kdybych se měla při výběru autoškol znovu rozhodovat, můj výběr by byl stejný.
vloženo: 20. prosince 2012
vložil: Veronika Pospíšilová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji.Je nejlepší ve Vyškově. Nejenom Vás připraví na závěrečné zkoušky, ale odnesete si plno poučení do budoucnosti.
Domluva s žáky je skvělá. Opravdu vřele doporučuji =)
vloženo: 23. května 2012
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je nejlepší ve Vyškově. Perfektně Vás připraví na závěrečnou zkoušku a na řízení do života. Domluva je taky naprosto skvělá. Vřele doporučuji!
vloženo: 16. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu můžu jenom doporučit,nejlepší autoškola ve Vyškově..profesionální přístup,trpělivost,všechno v pohodě a nikdo na vás neřve..já jsem byla velice spokojená,opravdu..p.Margetiak je opravdu hodnej,naučí vás všechno,pěkně všechno vysvětlí a k tomu všemu je ještě vtipnej,je s ním sranda:-)..takže kdo si chce dělat autoškolu,NEVÁHEJTE!!!!
vloženo: 9. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nepochybně nejlepší autoškola ve Vyškově! Dělat znovu řidičák, nejdu jinam. Instruktor byl velmi důsledný a spolehlivý. I teoretické hodiny byly přínosné. Pan Margetiak je velice vstřícný člověk.
Tuhle autoškolu jen doporučuji :)
vloženo: 7. února 2012
vložil: Kateřina Harásková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená. Dobrá domluva s instruktorem, který byl ochotný a trpělivý. Kdybych se měla rozhodovat znovu, kam jít dělat autoškolu, znovu bych zvolila právě tuhle.
vloženo: 15. ledna 2012
vložil: Michaela Hrózová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodoval, do které autoškoly se půjdu přihlásit k získání řidičáku na auto, jsem opravdu rád, že jsem se šťastnou náhodou dostal právě do této autoškoly. Dala mi více než jsem od ní očekával. Oceňuji opravdu profesionální úroveň v teoretické i v praktické výuce. A věřte mi, mám totiž možnost srovnání, když mi v jiné autoškole bylo vyčítáno, že ničím svou jízdou motorku. Jestli ještě váháte s výběrem autoškoly, doporučuji vám tuhletu. Instruktor se vám věnuje naplno a řeší vše inviduálním přístupem šitým na míru. Byl jsem opravdu moc spokojený. Prostě super!!!
Děkuji za pečlivou přípravu panu M. Margetiakovi.
vloženo: 31. prosince 2011
vložil: Milan Svoboda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojena,cena přijatelná,příprava byla perfektní,instruktor ochotný,spolehlivý a hlavně měl pevné nervy :-)) Vřele všem doporučuji :-)
vloženo: 14. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Margetiak byla výborná volba.Dobrá cena,dobrá příprava při teoretické výuce a skvělí instruktoři s velice pevnými nervy :-)))Přístup byl profesionální a celkové hodnocení je na výbornou,vřele doporučuji :-)
vloženo: 14. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik na sk. B. Perfektní příprava, VÝBORNEJ instruktor - pohodář, komunikativní, vtipný, ale naučil úplně dokonale. Jízdy a výcvik v téhle autoškole byly úplně suprový - žádný stresování a vše vysvětlováno v klidu, trpělivost - PROFESIONALITA za skvělou cenu. Jsem velice rád, že jsem autoškolu dělal zde a s instruktorem jsme stále dobří přátelé.
vloženo: 29. listopadu 2011
vložil: Tomáš Hruška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si zde autoškolu na auto a motorku.
teoretická i praktická příprava byla perfektní.
Závěrečnou zkoušku jsem udělal na poprvé a to svědčí o kvalitní přípravě.
Tímto vřele doporučuji !
vloženo: 28. listopadu 2011
vložil: Zdenek Fabok, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající a profesionální přístup hlavně ze strany p. Margetiaka. Jezdil jsem s ním v Hondě Civic. Jednoznačně nejlepší autoškola ve Vyškově !
vloženo: 24. listopadu 2011
vložil: Jan Haška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   děkuji p.margetiakovi za teoretickou přípravu,jezdila jsem praktické jízdy s civicem a p.margetiakem´,zkouška proběhla bez problémů,naopak byla jsem pochválená jak perfektně ovládám řízení.Všem v okolí Vyškova plně doporučuji
vloženo: 27. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela komunikace a paradni profesionalni pristup. Nic nedaji zadarmo ale nauci.
vloženo: 21. října 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, výborný instruktor a kvalitní výuka. Jízdy i zkoušky probíhaly v pohodě. Doporučuji
vloženo: 18. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   perfektní autoškola
vloženo: 26. března 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super domluva, přístup, paradni jizdy s civicem. Určitě doporučuji!
vloženo: 24. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem naprosto doporučuji , skvělá auta a domluva . Fakt super !!
vloženo: 15. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola r.2011
vloženo: 5. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   parada ,jízda s civicem je bomba
vloženo: 29. ledna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nekvalitní instruktor....auto nic moc
vloženo: 24. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Margetiak, kde sem si dělal skupinu C, nemá nákladní auto, takže sem jezdil v Autoškoli Chaloupková v Brně, ale nebyl problém ani u jedné autoškoly, u obou sem byl velmi spokojen.
vloženo: 9. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Margetiak osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Margetiak < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Margetiak - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje