Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Modal - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Modal

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Modal < <


   Mohu doporučit všema deseti. Autoškolu jsme vybrali díky pozitivním recenzím a odpovídají realitě. Pan Daliba je pohodový, vtipný učitel. Zbytečně se nerozčiluje a má s vámi trpělivost. Bude se mi po jízdách možná dokonce stýskat :). Jitka
vloženo: 15. listopadu 2017
vložil: Jitka Čechová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Modal velmi doporučuji! Pan Daliba je skvělý instruktor, který vas velmi klidně, ale důsledně naučí řídit. V autoškole se jezdí vozem Škoda Fabia, který je naprosto ideální při řidičských začátcích. Cena kurzu je také přívětivá a pokud jste studentem, tak mate občas možnost slevy na kurz. Já jsem dělala 6-týdenní zrychlený kurz a pan Daliba mi vyšel velmi vstříc ohledně častého plánování hodin, abychom to stihli. Tudíž za mě hodnocení 100%!
vloženo: 17. února 2017
vložil: Karolina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Daliba je milý a vtipný, nepeskuje přehnaně za chyby ale snaží se vysvětlit chyby v klidu během nebo po ukončení jízdy. Přestože u jízd obvykle povídá, z jeho reakcí je jasné, že maximálně sleduje jízdu a pohyby žáka. Jízdy i hodiny byly naplánovány podle přání a možností většiny žáků, žádné zbytečné prodlevy. Maximální spokojenost!

Katka
vloženo: 21. července 2016
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Daliba je skvělý instruktor! Je klidný, přátelský a vtipný. Přístup k žákům si nemohu vynachválit. Moc doporučuji!!
vloženo: 6. července 2016
vložil: Aneta ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Klidný, přesto důsledný přístup k žákům, kvalitní příparava na zkoušky s panem Dalibou, velmi příjemná cena, Co dodat.
vloženo: 27. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup pana Daliby (instruktora), příjemná atmosféra po celou dobu kurzu. Ke zkouškám jsem šel připravený a bez jakéhokoliv strachu. Testy i jízdy napoprvé, díky přístupu pana Daliby.
Všem kdo chce řídit a nezmatkovat, tak jedině sem!
Doporučuji, Lukáš
vloženo: 25. května 2016
vložil: Lukáš Vilt,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si právě vybrala autoškolu Modal a také ji můžu vřele doporučit! S panem Dalibou instruktorem autoškoly, si celý kurz užijete, těšíte se na každou hodinu a bývá i sranda :). Naučila jsem se ovládat auto, řešit dopravní situace, když byla potřeba vysvětlit či zopakovat některé úkony vyšli mi vstříc. Vše je vysvětlováno s trpělivostí a klidem, nikdo na vás nekřičí ba naopak přístup je kamarádský a skvělý. Hlavně dokáže skvěle připravit ke zkouškám.
vloženo: 14. října 2015
vložil: Péťa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje zkušenost s autoškolou Modal??,..Nemám slov :-).Měla jsem veliké obavy a dlouho jsem se rozmýšlela,zda si autoškolu udělat.Pan Daliba je velice zkušený profík a dokáže moc dobře připravit ke zkouškám,tak aby je člověk zvládnul.Jeho přístup k žákům je seriozní ale i kamarádský.Dokázal mě během jízdy povzbudit a v klidu i několikrát vysvětlit moje dotazy.Kolikrát během jízdy vyprávěl veselé příhody,takže člověk není tak nervozní a nesoustředí se jen na to aby někde něco neudělal špatně..A pokud se vyskytne taková situace,tak ihnet zareaguje.Musím říct,že před jízdama jsem byla pokaždé strašně nervoyní ale jakmile jsem sedla s panem Dalibou do auta,všechna nervozita ze mě opadla.Takže moje doporučení je jednoznačné.Nemůžu jinak než vřele doporučit všem kdo ještě váhá,zda vyzkoušet autoškolu Modal..Já říkám ANO..Nebojte se toho..já už vesele 3 měsíc brouzdám autem silnicí :-)
vloženo: 9. září 2015
vložil: Míla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh celého kurzu hodnotím víc než kladně. Nejen že jsem se cítila od pana Daliby na zkoušky připravena, již od začátku jsem byla na to, že jsem neměla ani nejmenší zkušenost s řízením , poměrně v klidu. Určitě ocením ,,kamarádský,, ale i seriózní přístup, který pan Daliba právě má. Autoškolu bych doporučila stoprocentně každému. :-)
vloženo: 3. září 2014
vložil: Barbora,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoskoly Modal jsem nastoupila na doporučení kamarádky, která si ji nemohla vynachvalit. Po absolvování všech části výuky a také po úspěšném složení závěrečné zkoušky nemůžu jinak, než s ni souhlasit. Na každé hodiny jízdy jsem se velmi těšila, neboť pan Daliba vše dokázal s trpělivosti a klidem vysvětlit. Velmi doporučuji.
vloženo: 3. září 2014
vložil: K.Nema, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při čtení hodnocení autoškoly Modal,se mi nabízí otázka jak je možné že jsou zde jen a pouze tak kladná hodnocení,to jsou tak dokonalý?
Možná by bylo vhodné sem vložit i něco opravdu pravdivého,nemyslíte?
Nechci zde hodnotit práci lidí,jsou to přeci profesionálové,možná však by bylo vhodné kdyby se sem vyjádřili ti lidi kteří byli vyhozeni z jízdy.
Protože to množství je dost velké a zde se nabízí rozuzlení,když jsou učitelé tak perfektní,jak je to možné?To jsou nároky zkušebních komisařů tak rozdílné?
Když vás perfektně připraví na závěrečné zkoušky,jak je možné že 8lidí z 10ti vyhoděj.
To nevrhá na autoškolu tak dobré světlo že,nehledě na to že si musíte přikoupit jízdu,zaplatíte znovu poplatek za připuštění k jízdě a ve finále nemáte jistotu že to dopadne dobře.
Já osobně jsem se setkal s tím,že údajně záleží jaký komisař přijde,zda je dobrej nebo vyhazovač.
Jak je tohle možný.
Dělal jsem navrácení řidičáku a po 20ti letech ježdění jsem neudělal jízdy a to dvakrát za sebou,že mě jako trestali.
Nakonec jsem musel změnit autoškolu a dělat to jinam.Zdá se páni komisaři z magistrátu jsou opravdu velkými pány,nehledě nato že to zavání propojením s autoškolou.
Pro mě tedy zážitek velice fuj,a doporučoval bych vybrat si autoškolu podle pravdivých referencí.
Takže já bych tuhle autoškolu nikomu nedoporučoval,nezlobte se na mě vždyt jde přece o peníze že a to hlavně a naše.
Já nedávám žádný bod a velký palec dolů.
vloženo: 27. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno funguje tak, jak má, s panem Dalibou si autoškolu užijete, těšíte se na každou hodinu a dozvíte se i spoustu nových věcí, třeba i z historie. :) Nejen, že celý průběh autoškoly probíhal velmi příjemně, ale po dokončení výcviku snad není možné závěrečky nedát! Vozidla, cena, i náplně hodin jsou perfektní, není co vytknout - jediné minus je, že po dokončení už nebudu vídat milou paní na recepci a nebudu se moci smát Otovým vtipům.. Díky za vše, vřele doporučuji všem!! :)
vloženo: 20. února 2014
vložil: Jakub Kordoš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Modal můžu jen doporučit. K řidičáku jsem se nemohla několik let "dokopat", takže jsem měla trochu hrůzu z toho, že se budu muset po tolika letech něco učit. Ale s panem Dalibou, který byl mým instruktorem, se mi podařilo udělat zkoušky napoprvé! :o) Ke studentům má skvělý "kamarádský" přístup, takže na jízdy se pak těšíte.
vloženo: 17. února 2014
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem zájemcům o řidičský průkaz.
Skvělý přístup instruktorů.
Výborná cena.
Vozidla ve skvělém stavu.
Profesionální, ale svým způsobem kamarádský přístup.
Kéž by šlo dát více jak 5 hvězdiček. :)
vloženo: 17. února 2014
vložil: Jakub Vaněček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup k žákům, fajn instruktoři a celkově dobrý zážitek.
vloženo: 14. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup všech je velmi přátelský a hřejivý- Jak nesmírně sympatické paní v kanceláři, tak pana Daliby, který nevychází se svojí dobré nálady a se kterým jsem měla jízdy. Všechny dopravní situace mi dokázal klidně a jasně vysvětlit a při jízdách neustále opakuje i teorii a díky tomu je pak snažší se na testy připravit a není problém zvládnout zkoušky napoprvé. Navíc je ze strany autoškoly obdivuhodná vstřícnost vůči studentům v podobě opravdu velmi nízké ceny za celý výcvik.
Byla jsme opravdu velmi spokojená a Autoškolu Modal doporučuji každému, kdo by si chtěl v Praze dělat řidičský průkaz.
vloženo: 22. července 2013
vložil: Tereza Viková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na lepší autoškolu jsem nemohl narazit. Pan Daliba má velmi přátelský a přitom profesionální přístup. Jako jedna z mála autoškol nezkracuje čas hodiny jízdy. Skvěle připraví na závěrečné zkoušky-není problém zvládnout na poprvé. Všem doporučuji.
vloženo: 11. května 2013
vložil: Michal Nezval, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dlouho odkládal, až práce mě donutila si ji udělat. Musím říct, že na lepší autoškolu jsem nemohl narazit. Super trpělivej přístup, skvělá domluva a další věci. Rozhodně doporučuju!!
vloženo: 15. dubna 2013
vložil: Adam Argaláč, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V modalu jsem dělal řidičský průkaz typu B. Přestože jsem neměl žádné aspoň minimální zkušenosti s řízením auta a pojem o předpisech jsem měl jen základní, absolvoval jsem zkoušky při prvním termínu. Především díky panu Dalibovi, který mne měl na starost při řízení v centru Prahy.

Můžu jenom doporučit.

Honza
vloženo: 9. března 2013
vložil: Jan Taimr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobré jednání příjemná atmosféra,nemohu si stěžovat proste spokojenost:-)
vloženo: 1. května 2012
vložil: Radek Viola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Daliba mě skvěle připravil a naučil mě hodně věcí. V autoškole vládne velmi přátelský kolektiv. Mohu jedinně doporučit :)
vloženo: 24. dubna 2012
vložil: Květa Chramostová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup,maximálně trpělivý učitelé.Jízdy po
Praze,dálnice,parkování .Proste parádní začátek .
Jezdím už sám a všude.Modal mohu jen doporučit.Díky Zdeněk.
vloženo: 29. února 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Modalem jsem byla nadmíru spokojena, dostupnost pro mne byla ideální, přístup pana Daliby a pana Amblera byl vysoce profesionální. Naučila jsem se s přehledem ovládat vůz, zvládat krizové situace provozu, být si jistá svými schopnostmi. Během řízení jsme si vždy opakovali teorii, takže u závěrečných zkoušek jsem byla takříkajíc za vodou. Co mi nejvíce pomohlo, byla úžasná trpělivost výše zmíněných lektorů, bez které bych to třeba dávno vzdala. Na každou jízdu jsem vždycky moc se těšila!!! Dííííky Vám :))
vloženo: 29. ledna 2012
vložil: Terezka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První dvě nebo tři lekce jízd byly pro mě naprostým utrpením, ale to hodně rychle vystřídalo nadšení a skvělý a velice milý přístup lektorů, který mě jen poňoukli k tomu, abych se na každou jízdu těšila natolik, že jsem pokaždé přicházela s úsměvem. Řízení mě začalo velice bavit, už jsem tam zavedla jednu dvou kamarádku, která je též nadšená a velice se instruktory oblíbila. Vřele doporučuji!! GabriElle
vloženo: 30. června 2011
vložil: Eliška Gabriela Grofová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   prostě pecka!sranda..
vloženo: 26. dubna 2011
vložil: martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělí instruktoři, sympatičtí, hodní, v klidu, což je myslím potřeba, když se člověk má něco naučit :)
vloženo: 6. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícný a profesionální přístup. Maximální využití každé lekce (teori + praxe). Vynikající závěrečná praktická část coby příprava na jízdu s komisařem
vloženo: 21. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nespolehlivost a protekce, téměř žádná časová flexibilita a možnost výběru času pro vyučovanou hodinu jízd. Stále stejné dopravní úseky, bez možnosti využití vyšších rychlostních stupňů při řízení a jiných dopravních situací.
vloženo: 1. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu mužu ze svych zkušenosti jen doporučit.učitel skvely.přístup k žákum výborný.pani v kancelaři strasně hodná.Chadimová Petra
vloženo: 6. srpna 2010
vložil: petra chadimova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naučili mě jezdit!!!
vloženo: 10. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji, je dost přístupná (MHD), Má skvělé ceny, připravý na zkoušky, široký auto-moto park + (auto pro invalidy), Příjemní lidé a vztřícnost. Z vlastní skušenosti doporučuji.
vloženo: 5. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych doporučila určitě všem, kteří se rozhodli pro získání řidičského oprávnění. Majitel autoškoly je velice vstřícný a pohodový člověk. I paní v přijímací kanceláři je velice příjemná. Můj učitel byl velmi trpělivý a klidný. Celkově se člověk v této autoškole dle mého názoru musí cítit velice v pohodě, protože nás neustále uklidňovali a byli opravdu velice milí. Samozřejmě záleží na odpovědnosti každého žáka a jeho osobního přístupu. Celkově tuto autoškolu hodnotím velmi kladně a mohu ji jen doporučit.
vloženo: 28. srpna 2009
vložil: Markéta Hůlová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Modal osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Modal < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Modal - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje