Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Sladovník - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Sladovník

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sladovník < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasný Člověk na správném místě
vloženo: 8. února 2016
vložil: Vladimíra Vošmiková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Sladovník je nejlepší líbí se mi, že nekřičí ;) Jsem citlivá holka a takový přístup mám nejraději. Vše vysvětlí kolikrát člověk potřebuje mohu jen doporučit :))
vloženo: 29. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu doporučuji všem

výborná cena klidný instruktor co naučí
vloženo: 12. února 2014
vložil: jarmila dohnalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vašek Sladovník je velmi dobrý učitel, snaživý a opravdu to naučí. ŘP mám zatím jen na skupinu A1 ale in na tyto jízdy, byl úplně skvělý, naučil vše co bylo potřeba a hlavně v pohodě, bez zbytečného řvaní a rozčilování. Takový přístup, by měl mít rozhodně každý učitel autoškoly! Už se těším až za 2 měsíce budu testovat jízdy pro skupinu B :)
vloženo: 15. ledna 2013
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Sadovník je trpělivý učitel. :) Nikdy na mě nekřičí a všechno řeší v klidu
vloženo: 16. listopadu 2012
vložil: Klára ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako študák jsem byl vyplašený zajíc, čtyři hodiny mě nervovali ve favoritu a pak narvali k Vaškovi do vejtry. Nezažil jsem většího pohodáře a učitele zároveň, i když jsem zprvu bral pangejty a steží sešlápl spojku. Nakonec jsem deset let strávil za volantem šest dní v týdnu. Je to frajer, všem nervákům a stydlínům doporučuji !!!
vloženo: 8. října 2012
vložil: ferda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako študák jsem byl vyplašený zajíc, čtyři hodiny mě nervovali ve favoritu a pak narvali k Vaškovi do vejtry. Nezažil jsem většího pohodáře a učitele zároveň, i když jsem zprvu bral pangejty a steží sešlápl spojku. Je to frajer, všem nervákům aa stydlínům doporučuji !!!
vloženo: 8. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji. Pan Sladovník je v pohodě, žádný nervák a jde mu opravdu o to, aby se žáci naučili dobře řídit, protože ke zkoušce vás pustí až ve chvíli, kdy na ni máte. D.K.
vloženo: 6. ledna 2012
vložil: D.K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dělal před necelými čtyřmi roky.
Na to jaký jsem nervák, jsem autoškolou proklouznul bez nervů.
vloženo: 14. dubna 2011
vložil: Michal Pirkl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vřele doporučuji
Doporučili byste autoškolu ostatním?

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 25. ledna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola byla fakt dobrá. Pan SLadovník na vás nezvedne hlas ani kdyby jste to auto totálně sešrotovali.
vloženo: 11. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Sladovník osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sladovník < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Sladovník - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje