Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


Obava



 
  • Od: barce ( ) Obava
    Dobrý den mám takový dotaz,pokud se mi za 13 jízd nepovedlo jezdit, jak bych měla, má cenu zaplatit si dvě jízdy a jít ke zkouškám nebo by bylo lepší to vzdát.
    Jsem z toho už nešťastná ani nespím.Podotýkám že je mi 53 let a mám nemocnou matku takže by mi to usnadnilo život,ale nějak se vždycky vystresuju a je konec.

    REAGOVAT
    Vloženo 25. srpna 2016 (23:18) uživatelem barce ( ) z IP adresy 77.48.XX.X
    • Od: Pavel Jeslínek ( ) RE: Obava
      Dobrý den. Nejdříve podotknu, že jízd (45 min.), má být celkem 28. Může to být po dvouhodinovkách, ale i různě kombinované. Potom mohou být zkoušky. Pokud máte vše odjeto, tak si myslím, že dvě hodiny nic nezachrání. Bude to chtít víc. Neřeknu Vám kolik, ale měl jsem zde dámy přibližně Vašeho věku a musely si připlácet - 10, 15,ale i 59 hodin jízd. Byli i tací, kterým jsem řekl, že by bylo lepší to vzdát. To jsou ale věci, které musíte vyřešit společně s Vaší učitelem v autoškole. Potom někdy dělám s lidmi to, že se domluvíme jít ke zkouškám s tím, že udělají testy, jízdy neudělají a potom máme půl roku na opravné zkoušky. Ale nemusí se doma už učit testy. Vím, že to je těžké a přeji Vám, aby vše dobře dopadlo. Pavel Jeslínek

      REAGOVAT
      Vloženo 28. srpna 2016 (09:38) uživatelem Pavel Jeslínek ( ) z IP adresy 77.104.XXX.X
      Tento příspěvek vložila Autoškola Jeslínek, Kraslice
      • Od: barce ( ) RE: RE: Obava
        Děkuji za odpověď testy se učit nemusím celkem od prvopočátku je dělám na 50 bodů. Dokonce jsem kvůli tomu i začala první jezdit, Jen ty jízdy, no doufám, že těch 50 hodin potřeba nebude to už by byl snad levnější taxik.

        REAGOVAT
        Vloženo 28. srpna 2016 (22:04) uživatelem barce ( ) z IP adresy 77.48.XX.X


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Obava v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: