Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Otisk - hodnocení a reference 

Hodnocení autoškoly Otisk

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Otisk < <


    Velmi mě příjemně překvapil průběh lekcí. Teorie byla vysvětlena do podrobna a vždy vše bylo jasně řečeno. Jízdy probíhají v klidu bez jakkykoliv stresů. Před zkouškou ve svém volném čase nám p. Učitel ještě zopakoval teorii. Do této autoškoly jsem šla na doporučení a určitě bych všem taktéž doporučila. Testy i jízdy na poprvé.
vloženo: 29. června 2018
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


   Pro skupinu A, proste profesionalni, trpelivy, vse dava smysl, instruktor velmi zkuseny a je videt ze panovi nejde jen o vydelek ale i o to, aby se nasledne clovek na motorce nezabil. Velmi prijemne je zapujceni vybaveni. Ne vsude toto zakum poskytuji. Zkousky udelany na prvni pokus. Instruktor nezkracuje nijak hodiny (ba naopak), na hodinu vzdy chodi jen jeden student. Byl jsem nadmiru spokojen a rozhodne muzu doporucit.
LukasU
vloženo: 4. června 2018
vložil: Lukas Urb., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro získání řidičského oprávnění skupiny B jsem v Ostravě hledala autoškolu. Vybírala jsem s několika autoškol a má volba padla po doporučení a cenové nabídky jednoznačně pro autoškolu Otisk.
Výuka teorie probíhala v příjemném prostředí a hlavně přístup instruktora p. Machatého při výuce jízd byl skvělý.
Moc mu tímto děkuji a všem zájemcům o získání řidičského oprávnění tuto autoškolu doporučuji.
Dnes jsem zvládla závěrečné zkoušky a mohu se těšit na kilometry strávené za volantem.

Ingrid Kotalová
vloženo: 6. února 2017
vložil: Ingrid Kotalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý večer,
autoškolu jsem objevil na doporučení kamaráda.
Využil jsem služeb autoškoly pro skupinu A (přezkoušení).
Jezdím na motorce už nějaký ten rok, ale k mému údivu jsem zjistil, že se pořád člověk učí a má se co učit. Díky ochotě a trpělivosti instruktora jsem se pár novým věcem naučil a v ostatních zdokonalil.

Děkuji autoškole Otisk, převážně instruktorovi L. Machatému za ochotu a časovou flexibilitu při plánování jízd.

vloženo: 23. ledna 2017
vložil: Jan Kubala, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem nejprve hledal podle ceny, ale po zjištění kvality autoškol jen z první komunikace jsem to přehodnotil a hledal pouze podle kvality a rozhodoval se dle recenzí. Nakonec jsem vybral tuto autoškolu a vybral jsem dobře.

Teoretické hodiny v pohodě s kvalitním výkladem. Jízdy v novém autě byly super, ceny přikoupených jízd byly přiměřené.

Jen by mohla autoškola přijímat platby za dodatečné jízdy i bankovním převodem.

Také bych doporučil autoškole nabízet výukové CD ke stažení na webu, jelikož mechanicky v nových počítačích nejsou. V takovém případě pak musíte si CD vygooglovat a někde stáhnout.

Autoškolu mohu doporučit.



vloženo: 4. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola mi byla doporučena kamarádkou a se svou volbou jsem byla nesmírně spokojena. Pokud se rozmyslite a bojíte se, ze svých penez pak budete litovat, tak urcite s autoskolou Otisk nezazijete žádné zklamaní, ba naopak. Jedna z mála ferovych autoskol v Ostravě. Přátelsky přístup při jízdách, vse srozumitelne vysvětleno a za co dávám velké plus, tak jsou teorie pred sednutim za volant. Takhle se nejlíp připravíte na cesty a nebudete mit strach z provozu. Pro me tato Autoskola byla zábavou a vždy jsem se těšila na jízdy. Za skvělou výuku a podporu dekuju panu Machatemu. Velký palec nahoru!!!!
vloženo: 13. září 2016
vložil: Andrea ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Otisk mi byla doporučena kamarády a známými, jako vstřícná a férová autoškola s příjemnými učiteli, co dokážou naučit. Po téměř dvou měsících, které jsem s těmito pohodovými lidmi strávil, ať už na teorii v učebně, nebo při jízdách, nemohu nic, než potvrdit, že tato autoškola plně dostála, ba i předčila svou reputaci.
Učitelé jsou příjemní, ví, o čem mluví, když člověk něčemu nerozumí, ochotně mu vše vysvětlí; výuka probíhá v přátelské atmosféře a je prosycena vtipy a historkami ze světa dopravy. 7 lekcí teorie vám v takovém prostředí uběhne, ani nemrknete, a najednou už umíte poznávat značky, orientovat se v křižovatkách a to je opravdu dobré vědět dřív, než usednete za volant, kde budete mít plné ruce práce naučit se auto ovládat. Po pár jízdách pak spojíte ovládání auta s pravidly provozu a už si jízdy jen užíváte, vykládáte s učitelem a pilujete jízdu k dokonalosti, abyste mohli splnit zkoušku na první pokus a se vzpomínkami na Skvělou autoškolu se vydat do světa motorizmu!

Děkuji tímto všem v autoškole Otisk, že mě připravili nejen ke zkoušce, ale i do každodenního provozu!
vloženo: 25. srpna 2016
vložil: Jiří Dobiáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Otisk mohu jen doporučit. Teorie probíhají v učebně,v malém počtu. Pokud se stane,že některou nepochopíte,máte možnost si ji poslechnout znovu. Co se týká písemného testu před jízdami,má své opodstatnění. Přece nemůžu na silnici pokud neumím značky a nejsem schopna řešit dopravní situace. Jezdila jsem s p.Otiskem.Je to klidný,pohodový a velmi trpělivý člověk. Zaci jsou u něho na 1. místě a dokáže,že i ten největší antitalent,získá řidičské oprávnění.Svou práci nesidi a odvádí na 100%. S touto autoškolou neslapnete vedle!
vloženo: 9. srpna 2016
vložil: Martina ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V mém případě se jednalo o řidičské oprávnění na motorku...
Vzhledem k tomu,že jsem úplný začátečník (a navíc žena:-)),i mé začátky tomu jednoduše odpovídaly...Díky trpělivému a profesionálnímu přístupu pana Otiska a pana Machatého jsem ale ke zkouškám šla dobře připravená a zkoušky zvládla již na poprvé.
Při výběru autoškoly mi pomohlo hodnocení na internetu,a teď už můžu i já jen doporučit...
Čeká vás přátelský,ale hlavně zodpovědný přístup a fajn učitelé:-)
vloženo: 14. července 2016
vložil: Monika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V mém případě se jednalo o řidičské oprávnění na motorku...
Vzhledem k tomu,že jsem úplný začátečník (a navíc žena:-)),i mé začátky tomu jednoduše odpovídaly...Díky trpělivému a profesionálnímu přístupu pana Otiska a pana Machatého jsem ale ke zkouškám šla dobře připravená a zkoušky zvládla již na poprvé.
Při výběru autoškoly mi pomohlo hodnocení na internetu,a teď už můžu i já jen doporučit...
Čeká vás přátelský,ale hlavně zodpovědný přístup a fajn učitelé:-)
vloženo: 14. července 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem řidičák na moto a pri výběru autoškoly jsem měl jasno už podle doporučení a hodnocení. Pan Otisk s panem Machatým berou výuku a provoz na pozemních komunikacích velmi vážně a věnují se žákům co to jen jde. Přizpůsobují se volnému času žáků a snaží se je připravit co nejlépe nejen na zkoušky ale i na život na cestách aby se jim hlavně nic nestalo. Jsem oboum pánům vděčný a teď si to užívám.
vloženo: 13. července 2016
vložil: Roman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ze začátku když jsem chodil na teorii, když pominu fakt že vás nepustí za volant až dokud nezvládnete písemné testy (což se mi zdá přinejmenším ujeté a frustrující, toto nepraktikuje žádná jiná autoškola a rozhodně by žákům více prospělo prokládat jízdy a teorii zároveň,..) zdálo se být všechno v pohodě, učitelé byli milí, uměli i zavtipkovat, atd. ale poté po úspěšném zvládnutí oněch testů a po přechodu na praktickou část výcviku nastávaly neustálé problémy s dojížděním na jízdy, učitel sklerotický a neochotný pro vás přijet, což dělá většina autoškol že lektoři vyzvedávají žáky přímo před bydlištěm, tahle prostě ne! po všech 25ti odježděných hodinách si klade tato autoškola logicky za cíl vyždímat z člověka co nejvíce peněz v jejich prospěch, tzn. neustálé vám volá učitel a přemlouvá ať si dáte před závěrečnými zkouškami s komisaři ještě jízdu navíc, a pak další a další,..což se v konečném důsledku samozřejmě pěkně prodraží,.. nedoporučuji tuto autoškolu!
vloženo: 4. července 2016
vložil: Pavel Ondráček, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den milý pane "Ondráčku",
takové jméno v autoškole neevidujeme, ale podle toho co píšete, jste opravdu dělal autoškolu u nás. Proč se tedy skrýváte za cizí jméno? Asi se stydíte za svůj názor.
Odpovím Vám tedy na Váš komentář. Když se k nám hlásí nové žáci, prochází půlhodinou, kde jim povíme, jak celý kurz probíhá, což znamená teorie- kontrolní test - jízdy - zkoušky plus další informace k průběhu kurzu. Tedy již před nástupem jste se dozvěděl, jak to u nás chodí a jelikož jste se i tak rozhodl k nám nastoupit, musel jste tudíž souhlasit s průběhem kurzu, nebo Vás někdo zamknul v učebně a nutil Vás do toho, zůstat v naši autoškole? :-)
Teď rovnou k tomu, proč celý kurz probíhá takto.
I autoškoly, jako jiné subjekty se musí řídit nějakým zákonem. Zákon, který určuje autoškolám, jak má výuka a výcvik probíhat, jak mají vést evidence, jakým způsobem probíhají zkoušky atd, je zákon č. 247/2000 Sb. Teď Vám odcituji několik paragrafů z tohoto zákona a možná to pochopíte, pokud budete chtít. :-)

Takže zákon 247/2000Sb § 26
(1) Výcvik musí navazovat na teoretickou výuku. (proto žáci prochází prvni teorií a pak jdou jezdit) Jak chcete po někom, aby jezdil v provozu, když nezná teorii? Co v tom autě bude dělat? :-) Kdo za něj bude řešit značky, křižovatky, dodržování předpisů atd.?

Teď k tomu, proč nepustíme žáky do vozidla dřív, než splní kontrolní test? Cituji ze zákona 361/2000Sb
§ 3 Základní podmínky účasti na provozu na pozemních komunikacích
(2) Řídit vozidlo nebo jet na zvířeti může pouze osoba, která je dostatečně tělesně a duševně způsobilá k řízení vozidla nebo jízdě na zvířeti a v potřebném rozsahu ovládá řízení vozidla nebo jízdu na zvířeti a předpisy o provozu na pozemních komunikacích. (testem si ověříme, zdali žák v potřebném rozsahu ovládá předpisy, jinak na pozemní komunikaci nemá co dělat)
Jiné autoškoly tohle nedělají? Milý pane "Ondráčku", Vy nás tady peskujete za to, že neporušujeme zákon! Příjde Vám to v pořádku? Je prokázaná věc, že většina autoškol neprovádí teorie, šidí žáky, kde se dá a na to nikdo nepoukáže, naopak se to zdá být normální, podle toho, co píšete. Nemáte to nějak obrácené, když se Vám nelíbí, že žák my to neděláme??? :-)

Teď k Vaši připomínce, že nejezdíme pro žáky domů. Nejsme taxislužba, ale autoškola! Uvědomte si jednu věc. Zkoušky se provádí v centru Ostravy a jeho přilehlém okolí. Od poloviny výcviku by žáci měli jezdit v těchto místech. Když budeme jezdit pro všechny žáky třeba i na okraj Ostravy, tak cesta např. z Proskovic, Staré Bělé, Vřesiny atd. do centra trvá 30min, tam žák pojezdí 30 min a pak už se zas musí vracet. Takhle to určitě dělat nebudeme. Všichni lidi, kteří si u nás dělají řidičský průkaz, mají měsíčník, nebo se nějakým způsobem dopravují do školy, do práce atd. A najednou je problém přijet? Samozřejmě, že sem tam dojíždíme pro žáky, záleží, v jaké fázi výcviku je člověk, který jede před nimi. Pokud má jezdit centrum nebudu ho tahat do Krmelína a naopak, když má první jízdu v provozu, nemůžeme ho vodit do centra. Tohle rovněž určuje metodika výcviku. I praktický výcvik má svou návaznost
1. autocvičiště, nebo trenažér
2. lehký provoz
3. střední a hustý provoz
Všechno hezky postupně. :-)

A teď k tomu, co mě nejvíce vytočilo a uvědomte si že za tohle Vás můžu i žalovat! A dokonce o tom i vážně uvažuju. Naše autoškola, že si klade za cíl, aby s žáků vyždímala co nejvíce peněz? Milý pane "Ondráčku", učitelé mají ode mne příkaz nejezdit s žákem, který neumí teorii, mají jej poslat znovu do učebny (kterou má samozřejmě v ceně) a jezdit má začít znovu, až bude teorii ovládat. Nemá cenu jezdit s někým, kdo tomu nerozumí. Zbytečně by tak vyhodil peníze za jízdy a pak by si dokupoval. Nejde nám o to, tahat z lidí peníze, spíše naopak. Našim cílem je naučit! Samozřejmě, Ostrava je náročná na provoz, srovnáme li to s jinými obcemi kolem, je to úplně něco jíného, např. Hlučín, Orlová, Příbor, Frýdek Místek atd. Ale ten, kdo se naučí v Ostravě, může říct, že už něco umí. Zákon stanoví minimální počet jízd pro sk. B je 28x 45min. Někomu toto stačí, ale někomu ne. Pak by si logicky měl přikoupit jízdy navíc, aby mohl zkoušku zvládnout. Ale nikdo jej k tomu nemůže přinutit, neboť, základní počet jízd má splňěn. Učitel vidí, jak na tom člověk je a je schopen posoudit, zdali zkoušku zvládne, či nikoliv, tak samozřejmě doporučí, že by bylo potřeba mít nějaké jízdy navíc. Ale ne z důvodu toho, že bychom na někom chtěli vydělávat, ale ten člověk prostě na to v daný okamžik nemá. Když jej připustíme v takové fázi na zkoušky, tak samozřejmě vyhodí 700kč magistrátu za správní poplatek a projede se 5 min, než mu komisař zkoušku ukončí. Není lepší investovat peníze do sebe a za těch 750 kč si třeba přikoupit 3x 45min jízdy?
Milý pane, nebo slečno. Mrzí mne Váš názor a zároveň vytáčí. Kdyby jste měl-(a) v sobě kousek slušnosti, tak se alespoň podepíšete pravým jménem a neschováváte se za Pavla Ondráčka.

A poslední věc, nebudeme jako jiné autoškoly! Nehodlám se řídit systémem, všude to dělají jinak, sice špatně, ale dělají to všichni, tak je to asi dobře. Systém jiných autoškol nahrává lidem, kteří se nechtějí učit, kteří jsou líní docházet na teorie, kteří jsou líní dojet tramvají 3 zastávky na místo, kde začne jízda.
Mrzí mne, že lidé neumí řešit problémy z očí do očí. Pokud se Vám cokoliv nelíbilo, měli jsme to řešit osobně a ne tady přes internet a ještě pod cizím jménem. Již na úvodní hodině všem říkám, když bude nějaký problém, ozvěte se. Telefon i email na mne každý má.
To je vše, co bych k Vašemu komentáři dodal.
Přeji hezký den a mnoho úspěchů v životě.
Tomáš Otisk


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozšířoval jsem řidičský průkaz skupiny A.Autoškola mi byla doporučená kamarádem,jako pohodová s kvalitním přístupem p.Otiska a p. Machatého. Jsou to zkušení motorkáři s mnoha zkušenostmi které,dovedou předat svým žákum. Proto kdo zvažuje autoškolu tak vřelé doporučuji !!!
vloženo: 29. června 2016
vložil: Mirek Kováčik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem úspěšně zvládla zkoušky v této autoškole pod vedením pana Zivaly. Tímto bych mu ještě jednou chtěla poděkovat za trpělivost, ochotu a vstřícnost. Teorie byla vždy vedena v příjemné atmosféře. Vždy vše trpělivě vysvětlil a občas dodal vtipné historky ze života. Z jízd jsem měla strach, ale pod jeho vedením to každou další jízdu bylo lepší. Také jsem si vyzkoušela jízdu v opilosti a pod vlivem drog(samozřejmě se speciálními brýlemi, které mi zapůjčil policista). V této autoškole dostanete za svoje peníze mnohem víc. Já jsem byla velmi spokojena a proto doporučuji. Široká Z.
vloženo: 8. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Otisk / pobočka Orlová.
Tuto autoškolu jsem našel na internetu, při výběru jsem hleděl na kvalitu autoškol, hodnocení a cenu. Vybral jsem si tedy tuto autoškolu a byl jsem mile překvapen velmi vstřícným přístupem k žákům. Můj učitel pan Moták si vždycky našel čas na jízdy a vždy se přizpůsoboval mému volnému času bez problémů. Jízdy probíhaly vždy v pozitivní atmosféře. Pan Moták mi perfektně vysvětlil chování automobilu a jeho ovládání. Jsem také rád za jízdy v Ostravě mezi tramvajemi, které mi určitě pozitivně pomohly. Nesmím také zapomenout na výuku v učebně, která probíhala s panem Zívalou vždy srozumitelně a byl čas na případné dotazy a diskuzi k tématu. Příjemná atmosféra taktéž nechyběla. Po úspěšném absolvování a získání řidičského průkazu sk. B mohu tedy DOPORUČIT tuto autoškolu a popřát panu Motákovi a Zívalovi mnoho štěstí a VELKÉ DÍKY ZA PŘÍSTUP !!!
Michal Palát
vloženo: 17. května 2016
vložil: Michal Palát, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Otisk = Nejlepší Autoškola v Ostravě. Jak je vidět, nese si jen chvály a musím říct, že jsou oprávněné. Ten kdo chce chodit do autoškoly s radostí a odcházet s úsměvem nemůže si vybrat jinou. Vždy jsem se na hodiny moc těšila, jak na jízdy tak na teorii, při kterých jsem se nikdy nenudila díky lektorům, kteří nás obohacovali zábavnými historkami i svými znalostmi z praxe. V této autoškole jsem pochopila, že výuka nemusí být spojena se stresem, křikem a slzami. Poctivá výuka a jízdy ( 45min nebo 1h 30min nikdy méně spíše více) dělají tuto autoškolou tou NEJ. Určitě doporučuji všem, kteří se chtějí naučit nejen řídit, ale hlavně mít radost z jízdy. Nejde jim jen o spokojenost žáků, ale snaží se jim vyjít ve všem vstříc a ohlíží se i na lidskou psychiku při jízdách a to dělá Autoškolu OTISK tou nejlepší. I ROZENÉHO CHODCE JSOU SCHOPNI NAUČIT ŘÍDIT S ÚSMĚVEM
vloženo: 16. března 2016
vložil: Radka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Tomáše Otiska mohu jen doporučit. Přístup učitelů je lidský, přesto toho zvládnou mnoho naučit. Vždy mi vyšli vstříc co se týká termínu jízdy a nikdy mi žádnou nezrušili, díky čemuž jsem jezdila jak za oslnivého slunečného dne, tak za mrholení i silného deště. Úplnou samozřejmostí je pro ně alespoň jedna jízda večer. Pokud jde o auta, nejspíš by mohla být modernější, ale jako začínající řidič si určitě nejnovější modely kupovat nebudu, takže mi jízda ve starším voze přišla daleko přínosnější. Cena je více než příznivá a služby velmi kvalitní. Za mě volte rozhodně tuto autoškolu.
vloženo: 14. března 2016
vložil: Jiřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ochota, spolehlivost, dostupná cena a vstřícnost k zákazníkům, mohu jen doporučit!
vloženo: 7. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   [sk. B] S autoškolou jsem byl velice spokojen, byl jsem zde na základě doporučení a mohu bez zaváhání doporučit dále. V Ostravě je velké množství autoškol, proto je náročné vybrat. V následujících řádcích se vám pokusím popsat, proč volit právě tuto autoškolu.

Velmi kladně hodnotím nutnost absolvování hodin teorie před samotnou jízdou. Přednášky probíhaly v učebně v malém počtu a příjemné atmosféře, vyučující uváděl zajímavé případy z praxe a také své zkušenosti. K výuce je přiloženo také výukové CD. Zakončením teorie je písemný test, který je složen stejně jako test závěrečný.

Po teoretické výuce následuje praxe. Co se týče automobilu, nebyl problém se před jízdou domluvit na určitém vozidle, které vám vyhovuje. To ale zjistíte až během jízd, proto doporučuji vyzkoušet všechny, vozový park této autoškoly je opravdu rozmanitý. Jízdy probíhali postupně od nejmenší hustoty provozu (Polanka, Bělá...) až po největší (Centrum, Vítkovice..).

Mým vyučujícím byl pan Lukáš Machatý. Pokud by jste dostali možnost výběru, určitě volte tohoto učitele. Chtěl bych vyzvednout jeho velmi precizní a profesionální přístup k žákům, skvěle naučí, je ochotný, vše vysvětlí, poradí, pomůže. Občas je tvrdý, ale pokud děláte přesně to co vám říká a navzájem si věříte, jízdy probíhají v absolutní pohodě. Mezitím co sledujete značky, p. Machatý stíhá také hodnotit krásy okolí :). Často se zasmějete a pokecáte v přátelském prostředí. Za mě opravdu super zážitek.

Závěrečné zkoušky proběhly v pořádku, hned na první pokus. Teorie sice jen těsně, ale jízdy bez většího problému. Vyučující se nás i v den zkoušek snažili zbavit stresu a zasmějete se dokonce i na magistrátu :D.

Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu autoškoly za jejich profi přístup, hlavně však p. Machatému za věnovaný čas a úsilí. Slogan „Autoškola s úsměvem...“ není jenom reklamní fraška, nýbrž 100% pravda, po dobu výcviku se zasmějete ne jednou. Všem autoškolu doporučuji a pokud zde někdo čte recenze a stále neví, má rada zní neváhat a podat přihlášku :).

vloženo: 26. ledna 2016
vložil: Jařmík Rostislav, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem zvolil na základě pozitivních referencí zde na stránkách a mohu je jen potvrdit!
Profesionální, ale hlavně pohodový přístup učitelů. Skvělá domluva ohledně termínu jízd.

Opravdu si odřídíte vždy celou hodinu a půl. Nestane se vám, že třeba 15 minut z jízdy prosedíte v autě, protože si učitel šel něco vyřídit.

Také je fajn, že si člověk vyzkouší řídit několik různých aut.

Jestli hledáte autoškolu v Ostravě, tak Autoškola Tomáš Otisk je jasná volba. Jejich slogan "Autoškola s úsměvem" opravdu nelže :)
vloženo: 16. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat panu Pavlu Zivalovi za trpělivost a klidný přístup při prvních jízdách :) a panu Pavlu Motákovi, se kterým jsem odjezdila druhou polovinu jízd v Peugeotu 406, který jsem si oblíbila, a také mu velice děkuji za klidný, pohodový přístup a časovou flexibilitu. Díky autoškole Otisk jsem zvládla zkoušky hned napoprvé a dnes jsem si byla konečně vyzvednout řidičský průkaz. Přeji hodně spokojených a šikovných žáků. :) S pozdravem Petra V.
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: Petra V,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem si řidičák na skupinu A1 a mohu říci, že lepší učitelé jsem si přát nemohla. Pohodový přístup, možnost domluvy a kupa srandy. A při tom všem perfektně naučí. Rozhodně k nim půjdu i pro řidičák sk. B, jinou autoškolu bych nevolila!!
vloženo: 25. října 2015
vložil: Verča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvoval jsem u těchto pohodářů rozšíření řidičáku o neomezené "A". Rozhodoval jsem se mezi autoškolou, kde jsem v době kamenné dělal "B" a autoškolou Otisk, s klidem můžu říct, že jsem fakt vybral skvěle.

Pohodový a přitom profi přístup, který i takové tele (myslím sebe) naučí jezdit na motorce a nakonec dokonce stíhat a hodnotit krásy okolí - jo, legíny jsou úžasná móda..:-)

Suma sumárum, prostě profíci se smyslem pro humor.

vloženo: 24. října 2015
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvoval jsem u těchto pohodářů rozšíření řidičáku o neomezené "A". Rozhodoval jsem se mezi autoškolou, kde jsem v době kamenné dělal "B" a autoškolou Otisk, s klidem můžu říct, že jsem fakt vybral skvěle.

Pohodový a přitom profi přístup, který i takové tele (myslím sebe) naučí jezdit na motorce a nakonec dokonce stíhat a hodnotit krásy okolí - jo, legíny jsou úžasná móda..:-)

Suma sumárum, prostě profíci se smyslem pro humor.

vloženo: 24. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nakoľko som cudzokrajinec, tak na moje prekvapenie žiadna jazyková bariéra sa nekonala. Takže priebeh kurzu hladký (nepočítame moju "zručnosť") a veľmi dobre ukecaný.

Nakoľko som rovnakého pohlavia ako p. Machatý, tak počas jazdy veľmi dobre odreagoval stresovú situáciu opisovaním a pozorovaním nežného pohlavia. Za mňa veľké bezvýznamové plus :D

Ale k veci. Vyučovacie techniky bezvadné, prístup ešte lepší. Neostáva mi žiaľ nič iné, len vrelo odporučiť.

Ale za celý čas strávený v autoškole bolo najlepšie vidieť výraz p. Otiska, keď sme si z neho na skúškach s pánom komisárom urobili srandu, že som neprešiel cez skúšky.
vloženo: 3. října 2015
vložil: Peter Janák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu a samozřejmě budu doporučovat a chválit naprosto perfektní a nadstandartní přístup všech členu této skupiny ve které se cítíte skvěle.Naučí vás vše a to pohodovou formou.Mohu srovnávat, zažil jsem že jiné autoškoly mají hulváty a naproste ignoranty.AUTOŠKOLA OTISK je to co přeji všem a mnohokrát jim děkuji.BRAŠ MARTIN 41
vloženo: 29. září 2015
vložil: BRAŠ MARTIN,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co si clovek muze vice prat nez tesit se ze pujde do autoskoly a navic ziskat nadstandardni pripravu na zkousky. Instruktori jsou opravdu profesionalove a navic velmi prijemni lide se kteryma je radost si popovidat. Doporucuji vsem.
vloženo: 23. září 2015
vložil: Frantisek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto profesionální přístup, ve kterém je i obrovský kus srdce. Tuto autoškolu všem vřele doporučuji, jelikož nic lepšího nenajdou :-)
Ještě jednou moc děkuji, za vše co jste mě naučili :-)
vloženo: 17. září 2015
vložil: Lenka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V květnu letošního roku jsem se po 20 letech odhodlal nastoupit do autoškoly,rozšířit řidičák na skupinu A.Ze začátku byly trošku obavy,ale s výborným přístupem a trpělivostí p.Otiska a p.Machatého jsem to dotáhl až do konce.Tímto děkuji,a doporučím.


vloženo: 3. září 2015
vložil: Venca,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V květnu letošního roku jsem se po 20 letech odhodlal nastoupit do autoškoly,rozšířit řidičák na skupinu A.Ze začátku byly trošku obavy,ale s výborným přístupem a trpělivostí p.Otiska a p.Machatého jsem to dotáhl až do konce.Tímto děkuji,a doporučím.
vloženo:3.9.2015
vložil:Venca,vendelmon@seznam.cz
vloženo: 3. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky autoškole Otisk jsem se naučil bezpečně a pohodově řídit motocykl skupiny A. Za co jím patří dík. Vadila mi však délka výcviku pro rozšíření řidičského průkazu ze skupiny B na A. 12.5. podání přihlášky a dokončení výcviku 28.6. 2015. Jízdy probíhaly jednou za 7-9 dní. Takže pokud nespěcháte na získání řidičského oprávnění pro pohodový a úsměvný přístup lektorů autoškolu Otisk doporučuji.
vloženo: 13. srpna 2015
vložil: Kamil,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když sem se s přáteli před tímto kurzem bavil o autoškole, viděl sem v tom učení, nudu v lavicích a povinost odjezdit předepsané jízdy. Ovšem již po první hodině v této autoškole jsem poznal že bude legrace a věřte, že je to výborný způsob jak donutit žáky si hodně zapamatovat.
Především se mi na této autoškole líbí jednotlivý přístup k žákům, ochota přispůsobit se a kvalita výuky.
Moc rád se do autoškoly vrátím pro další kurz :)
vloženo: 10. srpna 2015
vložil: Radek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profi přístup, spousta legrace a podpora při skládání zkoušek…takto bych mohla shrnout své dojmy po úspěšně zakončeném kurzu na motorku.
Věřte mi, že u této autoškoly se budete těšit na každou další hodinu :-) Tímto děkuji zkušeným instruktorům za trpělivost :-)

vloženo: 23. července 2015
vložil: Renča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já podstoupila řiď.průkaz B také v Autoškole Tomáše Otiska, a mohu jen doporučit. Profesionální, a zároveň lidský a kamarádský přístup p.Machatého a p.Otiska mě velmi potěšil a odboural největší stres a obavy z prvních jízd. Už to že než vás pustí na cestu, musíte podstoupit teorii vč.zkušebního testu - to svědčí o kvalitě a profesionalitě. Hodiny jsou kvalitně vedeny, s příběhy z praxe a humorem, a to posluchače vysloveně zaujme a baví :) Myslím, že si p.Otisk se mnou dost zažil a klobouk dolů před jeho klidným přístupem :) děkuji a vřele doporučuji!
vloženo: 13. července 2015
vložil: Eva Kotalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Otisk jsem podstoupil před pár měsíci a díky jejich přístupu zvládnuli upoutat pozornost i na teoretických hodinách kde to berou s humorem. Co se týká samotných jízd od začátku jsem měl veškeré informace co jsem potřeboval a nikdy jsem si nepřipadal natolik zmatený abych nevěděl co mám dělat. :-) vřele doporučuji
vloženo: 13. července 2015
vložil: Jan Holčák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Tomáše Otiska vřele doporučuji! před několika lety jsem úspěšně zvládla řid.skup.B, počáteční stres a obavy z přístupu a neúspěchu opadly, jejich lidský, kamarádský, ale zároveň profesionální přístup udělalo z hodin a jízd zábavu, ikdyž se mnou to také lehké neměli :) Už to že nejprve je teoretická část, a až zvládnete test, poté Vás pustí na cestu - je záruka toho, že kvalitní příprava je zde na prvním místě :) mohu jen doporučit!
vloženo: 13. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před pár dny jsem úspěšně ukončila autoškolu u pana Otiska skupiny B. Chtěla bych velmi vyzdvihnout přístup mého instruktora pana Machatého, díky němuž byla pro mně autoškola zábavou a těšila jsem se na každé jízdy. K závěrečným zkouškám mě dokázal připravit tak, že jsem byla i já nadšená za což mu tímto velmi děkuji a ještě jednou bych chtěla vyzdvihnout jeho přístup k žákům , flexibilitu, vstřícnost a lidský přátelský přístup. Tuto autoškolu vřele doporučuji. Pokud bych chtěla svůj řidičský průkaz doplnit, určitě bych neváhala a opět volila autoškolu pana Otiska. Tak všem přeji hodně štěstí. Jaglařová
vloženo: 11. července 2015
vložil: Dominika Jaglařová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U autoškoly Otisk jsem dělal řidičák na motorku a musím říct, že jsem byl s přístupem p. Otiska i p. Machatého nadmíru spokojen. Oba dva dokázali hodiny zpestřit a zpříjemnit svým pohodovým přístupem. Dokonce i hodiny týkající se teoretické části nebyly nudné, ba naopak byly proloženy vlastními zkušenostmi humorem jim vlastním.

Praktické hodiny probíhaly ve stejné přátelské náladě, kdy nebyl problém se kdykoliv zeptat, poradit nebo si zopakovat věci, které byly potřeba.

Na závěrečné zkoušky jsem šel s vědomím, že jsem plně připraven a tuto autoškolu mohu jen doporučit. :)

Tomáš
vloženo: 11. července 2015
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedná se o skvělou školu, kde člověka perfektně připraví na závěrečné zkoušky. Absolvoval jsem u Tomáše Otiska výuku jak skupiny B tak skupiny A vždy napoprvé a bez chyb.
Autoškolu Otisk můžu doporučit a doporučuji všem, kteří chtějí zvládnout svuj vstup do silničního provozu s klidem, přehledem a úsměvem na tváři. Super kluci.

vloženo: 10. července 2015
vložil: Roman Gajdorus, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U AS Otisk jsem před 3 lety dělal řidičák na auto a byl jsem maximálně spokojen s organizaci a průběhem ( nejdřív teorie,po zvládnutí cvicneho testu praxe, velká flexibilita v plánování hodin, dobra cena, vozový park není nejmodernější,ale nikdy jsem nenarazil ani neslyšel,ze by byl problém a na naučení to bohate staci :) ). A letos jsem se bez váhání vrátil k panu Otiskovi, at me naučí jezdit na motorce a nezměnilo se vůbec nic, porad je to pohodar, Lukas Machaty je taky super a vše, co jsem vyjmenoval o par řádku vys stále platí. Takže po B mam i A2 na první pokus, kluci pro to udělali maximum a zbytek je vždy na zakovi. A za par let se k nim klidně zase vrátim udělat velké A :) .
vloženo: 10. července 2015
vložil: Lukas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkem dobré.
Na zkoužky mě dobře připravili.
Autoškolu bych doporučil.
vloženo: 27. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice si vážím instruktora p. Zivaly. Neměl to se mnou vůbec lehké, jelikož míra mé přehnané nervozity často přesahovala hranici únosnosti. Nikdy to se mnou nevzdal a se svou typickou trpělivostí světce se mně vždy snažil předat maximum.

Při všech mých jízdách bylo vždy poctivě dodrženo 90 minut.

Pochválit chci i přednášky p. Otiska a p. Machatého, které byly vždy okořeněny humorem.

Jan Proček
vloženo: 18. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
autoškola Tomáš Otisk patří mezi nejlepší autoškoly. Autoškola mi byla vybrána prostřednictvím tanečních BOLERO, kde jsem vyhrála poukázku se slevou.

V autoškole jsou velmi vstřícní, příjemní a hlavně poctiví. Jako první absolvujete hodiny teorie a poté musíte složit test jako při zkouškách, aby jste byli puštěni do provozu. Při výkladech teorie jsem měla obavy z nezáživného výkladu a unudění k smrti. S radostí mohu tyto obavy vyvrátit. Každá hodina byla zpestřená ať už od pana Otiska či pana Machatého. Vždy k probírané teorii doložili své vlastní zážitky, zkušenosti či dobré rady pro naše dobro. Tím se vám uložilo v paměti spousta informací, které by jste si možná ani nepamatovali.

Test abych mohla jít do provozu jsem vzládla na poprvné. Jízdy byly poctivé, vždy v čas na kterém jsme byli domluveni. Pokud se učitel spozdil o 5 minut s jiným žákem, nikdy Vás o těch 5 minut neochudil. Naopak prodloužil Vaši jízdu o 5 minut. V autoškole je spousta učitelů, jelikož si nemusíte s každým padnout do noty. Proto není problém požádat o změnu učitele. Jízdy byli záživné tak jak teorie. Opět plné smíchu a uvolněné atmosféry, ale jak nám říkali na prvním místě je luxusní jízda a potom se můžeme bavit. Učitelé mají pochopení pro to, když jste časově vytížení a snaží se Vám vždy vyjít vstříc. :)

Na tuto autoškolu nemám žádné připomínky. Atmosféra je nenahraditelná. Tuto autoškolu vřele doporučuji!!!&#128077;
vloženo: 28. dubna 2015
vložil: Hana Kostelanská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Otisk je super atmosféra vždy jsem se s učitelem zasmála a na zkoušky mě připravili úplně nádherně písemné jsem měla na 100% a jízdy na poprvé jsem ráda že jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu cena je totiž adekvátní.Za své peníze jsem měla 100% perfektní výuku a jízdy vždy trvaly tak jak měli a nikdy si učitel nevyřizoval své věci v době mých jízd tak jak jsem viděla u jiných autoškol kdy si učitel zašel nakoupit a žák čekal v autě toto se Vám u autoškoly Otisk nikdy nestane jsou super a rozhodně doporučuji ;)
vloženo: 22. dubna 2015
vložil: Jana Košinárová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou Otisk jsem velice spokojena, ne jen z důvodu kvality a seriózní výuky ale hlavně pro vstřícný přístup a ochotu přizpůsobit se mým časovým možnostem co se kondicnich jízd týče...:)
vloženo: 21. února 2015
vložil: Zuzanka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K Autoškole Otisk jsme s manželkou nastoupili na základě mnoha pozitivních referencí. Jelikož jsme potřebovali autoškolu dokončit co nejdříve, zvolili jsme si rychlokurz.

K samotnému průběhu kurzu:

První povinnosti žáka je, že musí projít teoretickou část a na základě znalostí získaných v rámci teoretické přípravy si musí napsat test před samotnou praktickou části, což má své značné výhody. Žák je víceméně připraven na teoretickou část zkoušky a taktéž teoreticky do provozu, jelikož podle mě není nic horšího než začít zmatkovat na křižovatce, protože nevím, kdo má přednost a proč.

Styl přednášek byl naprosto vyhovující, s vtipem a samozřejmě lektoři obohatili přednášky o vlastní zkušenosti, které notně rozšířily výkladové texty. Nebyly to tak ty nudné a dlouhé monology, ale naopak více dialogů a více praktických zkušeností.

Po absolvování teoretického testu jsme byli připraveni na praktickou část.

Na praktickou část se nás ujal samotný pan Otisk. První lekce se konala v místě areálu ostravského autobazaru, kde jsme se postupně naučili základy jak auto ovládat. Toto bereme za obrovské plus. Nedokážu si osobně představit, že bych byl při svých nulových zkušenostech poslán hned do provozu. Takhle jsme měli možnost se v klidu naučit základy a postupně dostat auto pořádně do ruky. Už zde musím pochválit přístup pana Otiska, který byl naprosto trpělivý a vše dokázal vysvětlit "polopatě".

Na další den jsme si naplánovali, že bychom mohli vyrazit do provozu. Trasa byla především po místech s menším provozem, takže jsme projeli Brušperk, Fryčovice, Kozlovice a Frenštát. Pro mě osobně opět výhoda, jelikož praktická cvičení byla hezky pozvolná a žádné stresující situace.

V následujících lekcích jsme postupně projížděli Porubu, Hrabůvku, Dubinu a nakonec centrum. Jak už jsme uváděli, naprosto nám vyhovovala skladba a postupné zvyšování intenzity provozu. Díky tomu bylo stresujících situací naprosté minimum a v centru jsme získali už naprostou jistotu.

V rámci zkoušek se nás lektoři snažili podpořit ve všech směrech. Ať už rozveselením nebo i trochu rozježděním před samotnou praktickou zkouškou. Samozřejmě je tu hlavně podpora v tom, aby člověk udělal zkoušku napoprvé.

Na závěr lze říci, že reference skutečně nelhaly a autoškola naprosto splnila naše očekávání. V autoškole nás opravdu brali jako své klienty, kteří za své peníze dostanou to, na co mají nárok. Děkujeme panu Otiskovi za velice kvalitní přípravu a profesionální přístup. Učili jsme se u Vás s úsměvem! S pozdravem, Markéta, Alex a David Beinhauerovi :)





vloženo: 11. ledna 2015
vložil: David Beinhauer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola. První si musíte prokousat teorii, bez které to nejde, pak si napíšete cviční test, když ho zvládnete můžete jít na jízdy. Učitelé mají velkou trpělivost a opravdu vás všechno poctivě naučí a když vám něco nejde tak vám ochotně pomůžou, aby jste se zlepšili. Před zkouškou se vás snaží uklidnit. Z vlastní zkušenosti doporučuji, lepší autoškolu prostě nenajdete :-)
vloženo: 1. ledna 2015
vložil: Veronika P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojen se svym instruktorem panem Machatym.Celkova autoskola mi pripadala velmi seriozni a spolehliva od prvni jizdy jsem si byl jisty ze tato autoskola udela vse pro to abych zvadl zaverecne zkousky. Dokazuje to fakt ze jsem zvladl zkousky na prvni pokus coz svedci samo o sobe. S klidnym svedomim mohu tuto autoskolu doporucit svym pratelum i ostatnim zajemcum.
vloženo: 22. prosince 2014
vložil: Dominik ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super!!! Díky panu učiteli Pavlu Zivalovi mám řidičák skupiny B.Igor Skořupa.
vloženo: 6. prosince 2014
vložil: Igor Skořupa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice jsem spokojená a nelituji ,že jsem si vybrala tuto autoškolu. Kdybych měla na výběr znovu ,určitě bych neváhala ! Musím hlavně říci ,že největší díky patří panu učiteli Zivalovi !! Měla jsem chvilí možnost poznat jiné učitelé a jsem ráda ,že mě naučil jezdit pan Zivala !! Nevěřila jsem si a myslela jsem ,že mi řízení nepůjde ,ale on mi vše vysvětlil a byl na mě hodný. Dělaly mi problémy teorie a testy ,ale díky panu Zivalovi jsem vše pochopila.Vždy byl střícný a ochotný mi vše vysvětlit !
vloženo: 4. prosince 2014
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji autoškole za skvělý přístup a ochotu. Autoškolu mohu jen doporučit, dbají na naučení teorie, která je důležitá při samotném řízení. V autě jsou trpěliví, ochotní a s příjemným vystupováním.
vloženo: 3. prosince 2014
vložil: David Travinský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rada, ze jsem si vybrala tuto autoskolu. I kdyz zcela postradam cit pro rizeni a vse mi proto trvalo trochu dele, vse jsem nakonec bez problemu zvladla.Pan ucitel Machaty byl velice hodny, mily a tolerantni, i kdyz ja bych si davno naliskala. Naprosto suprovy a profesionalni pristup. Doporucuji :)
vloženo: 26. listopadu 2014
vložil: Pavla Zakova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak dneska jsem to konečně zvládla, autoškola naprosto úžasná, Mí učitelé byli Tomáš Otisk a Honza Fajmon oba byli skvělí(i když to nebylo se mnou často jednoduché) a snažili se mi vyjít ve všech ohledech vstříc.Hodnotím velmi kladně a autoškolu vřele doporučuji...:D
vloženo: 26. listopadu 2014
vložil: Veronika Ludinová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu, se kterou jsem byla velice spokojená. Kvalitní výuka, profesionální přístup k jízdám a podpora u zkoušek.
Jízdy jsem absolvovala s p.Machatým, kterému děkuji,že jsem vše zvládla na jedničku. :-)
Simona M.
vloženo: 30. října 2014
vložil: Simona Martinková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji této autoškole, že mě hodně naučila, hlavně donutila si věřit, což pro mne bylo velice důležité. Skvělý přístup, velká trpělivost, vděčím za hodně a doporučuji !!! Skvělý přístup k žákům, žádné nátlaky, nebo stresy za volantem, jen povzbuzení. Sice to trvá dlouho, ale stojí to za to, hlavně je umět teorii, na kterou kladou důraz a ne si jízdy jen odřídit a pak prd vědět. Učitelé bomboví všichni do jednoho.. Opravdu doporučuji, nebudete zklamaní a zkoušky pak hravě dáte...
vloženo: 30. října 2014
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz A - vše proběhlo naprosto pohodově, autoškolu jsem potřeboval udělat celkem nakvap a pan Otisk mi vyšel vstříc dle mým požadavkům, domluva na jízdy byla vždy v naprostém pořádku a samotné jízdy taktéž (i s jistou dávkou humoru což je velice vítáno). Pokud se mě někdo zeptá vřele doporučím tuto autoškolu.

Ještě jednou bych chtěl poděkovat za rady při učení které byly úspěšně zakončeny zkouškou. Radek
vloženo: 18. října 2014
vložil: Radek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že lepší autoškolu jsem si zvolit nemohla. Dělala jsem zde kurz pro skupinu A i B. Na motorce jsem jezdila vždy s panem Otiskem a ačkoli jsem se zpočátku jevila jako naprostý antitalent od přírody, on mě úspěšně dovedl do konce (přikoupila jsem si pak ještě 2 jízdy). Při výuce vždy přísně trval na všech pravidlech, ale zároveň byl velmi milý, vtipkoval, povzbuzoval mne a celkově pro mne byly jízdy radostí. To samé mohu říci i o jízdách v autě s panem Zivalou (Orlová). Díky němu jsem překonala počáteční strach a dokázala se v autě uklidnit. Obě zkoušky jsem zvládla hned napoprvé a za to patří těmto dvěma skvělým pánům velký dík!
vloženo: 14. října 2014
vložil: Eva ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
Ze začátku to bylo pro mě moc těžké, nikdy jsem auto neřídila. Takže žádné zkušenosti nebyly. Je to o přístupu instruktora k žákovi, každý začínající řidič má jiné potřeby a dobrý instruktor musí tyto požadavky akceptovat. Hlavně je to o trpělivosti, kterou se mnou můj instruktor naštěstí měl! Takže děkuji ještě jednou panu Zivalovi! Celkové hodnocení je kladné. Můžu jen doporučit!

vloženo: 12. srpna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím jen pochválit. Neměl jsem žádný problém. Naučil jsem se vše velice rychle, byl kladen důraz na předpisy a vše potřebné k bezpečnému řízení.
Po složení zkoušek jsem neměl problém jít do provozu byl jsem na vše velice dobře připraven a poučen.
Vše probíhalo bez stresu a žádných komplikací, chodil jsem velice rád na výuky a dobře jsem se i bavil. Jedním slovem spokojenst, mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 8. července 2014
vložil: Lukáš , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozmýšlíte se, do jaké autoškoly nastoupíte? Osobně vřele doporučuji autoškolu Otisk. Já začala autoškolu před rokem v Porubě (jiná autoškola než Otisk). V této autoškole jsem absolvovala 6 zkoušek. Po 6. zkoušce jsem přešla do autoškoly Otisk. Zde mi stačily pouze 2 kondiční jízdy a zkoušky jsem zvládla úspěšně. Jezdila jsem s panem Otiskem, byl na mne hodný. Přesto, že jsem byla vystrašená a velice nervozní, pan Otisk mi dodal sebevědomí a dokázal mě uklidnit. Opravdu doporučuji. Pan Otisk má skvělý přístup k žákům a dokáže vás během dvou jízd naučit mnoho věcí, co třeba v ostatních autoškolách nezvládnou.
vloženo: 19. dubna 2014
vložil: Kateřina Čajanková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu, se kterou jsem byla velmi spokojená. Kvalitní výuka, profesionální přístup k jízdám a podpora u zkoušek.
Jízdy jsem absolvovala s p.Machatým, kterému chci poděkovat za pevné nervy a jízdy, při kterých jsem zapomněla na svůj strach z řízení :)
vloženo: 17. dubna 2014
vložil: Hana Zielinová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
autoškola Otisk je podle mě jedna z nejserioznějších autoškol v Ostravě. Za dobrou cenu dostanete vše, na co máte právo. Nejvíce se mi líbí, že žáci musí absolvovat teorii, napsat test a potom až jdou jezdit. V ostatních autoškolách, kde dělali řidičák spolužáci nebo známí to tak moc často nebývá. Přístup učitelů je přátelský a vstřícný. Nikdo po vás v autě nekřičí když vám to nejde. Spíše se snaží podpořit a poradit. U zkoušek, kdy jsou všichni nervozní se snaží situaci odlehčit a trošku nás rozveselit. Díky této autoškole jsem zvládla zkoušky napoprvé. Autoškolu vřele doporučuji :)
vloženo: 7. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojena. Za velké plus považuji výuku teorie před samotnými jízdami. Jízdy probíhaly v pohodě, s humorem, žádný stres. Pan Otisk měl se mnou velkou trpělivost:-). Zkoušky jsem nakonec zvládla napoprvé.

Autoškolu můžu všem doporučit!
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý večer,
nejprve bych chtěla vyzdvihnout průběh kurzu. Začíná se povinnými teoretickými hodinami, které jsou skvěle vedeny, jsou zároveň poučné i vtipné, díky historek z praxe, které nám taky daly nějaké ty zkušenosti. Po teorii následuje průběžný test, který slouží k ověření našich znalostí...po jeho úspěšném složení přijdou jízdy, které v mém případě pod vedením Honzy Fajmona probíhaly v pohodové atmosféře, bez nějakých stresů...někdy bylo za potřebí spousta trpělivosti, ale náš pan učitel to hravě zvládl. Domluva byla vždy vstřícná. Velký dík mu patří i za psychickou podporu u zkoušek. Celkově tuto autoškolu hodnotím na výbornou a vřele ji doporučuji =)
vloženo: 5. ledna 2014
vložil: Petra , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Otisk jsem byla nadmíru spokojená. Skvělí učitelé a hlavně zábavní. Nemohla jsem si vybrat lépe. Zuzana Miková :)
vloženo: 19. prosince 2013
vložil: Zuzana Miková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
v první řadě musím napsat, že jsem z řízení měla dlouho obavy. V této autoškole ovšem existuje pravidlo, že dříve než sednete za volant, musíte odchodit všechny teoretické hodiny a napsat test. Hodiny s p. Otiskem a p. Machatým byly prokládány (občas i vtipnými) příhodami z praxe a dalšími užitečnými radami a v žádném případě nebyly ztrátou času. Díky těmto hodinám jsem si připadala před jízdou připravená a konečně jsem se začala těšit!!
První jízdy se jezdí na cvičišti a několik dalších jen v mírném provozu, čímž se člověk seznámí s ovládáním vozidla a může vyjet do hustšího provozu. Osobně jsem byla spokojena s perfektním přístupem p. Honzy Fajmona, který byl velmi trpělivý, ale zároveň i důrazný, když bylo potřeba. Domluva na jízdách byla bezproblémová a v autě vždy panovala přátelská a veselá atmosféra.
U závěrečných zkoušek se všichni instruktoři snaží odlehčit atmosféru a tím vám trochu pomoci od stresu, aby nedocházelo ke zbytečným chybám, což je prima:) I tady ovšem patří můj největší dík p. Fajmonovi za jeho psychickou podporu při závěrečných jízdách:)
Autoškolu pana Otiska hodnotím na výbornou a jsem si jistá, že tohle JE POCTIVÁ AUTOŠKOLA!!!:)

vloženo: 18. prosince 2013
vložil: K. Konečná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V první řadě bych chtěl velice poděkovat panu Otiskovi za provedení celým kurzem a za skvělou komunikaci a trpělivost z jeho strany.

Co se týče celkového pohledu na tuto autoškolu, tak si myslím že si není vůbec na co stěžovat.

Všichni učitelé jsou příjemní a zkušení ve svém oboru.

Celý výcvik probíhal v automobilu Škoda Octavia, se kterou jsem byl velice spokojen.

Cena kurzu je naprosko skvělá v poměru s ostatními autoškolami, vybavením, učiteli a celkovým průběhem kurzu.

Na závěr bych chtěl jen dodat že jsem dnes úspěšně ukončil kurz a to s testem napsaným na 100%.

Tuto autoškolu všem veřele doporučuji.
vloženo: 18. prosince 2013
vložil: Švidrnoch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji Radimovi Novobilskému, pod jehož vedením jsem absolvovala celý kurz, za trpělivý a lidský přístup :-) Nebylo to se mnou jednoduché, protože jsem se dlouho nedokázala za volantem uvolnit (v minulosti jsem zažila autonehodu) a tak se můj řidičský (ne)um zlepšoval jen pomalu. Zatím si netroufám říci, že jsem dobrým řidičem (protože nejsem), ale už se nebojím řídit a zdolala jsem závěrečné zkoušky. To ostatní přijde časem. Teď už tomu věřím.

Mohu potvrdit, že AŠ Otisk je opravdu poctivá autoškola. Líbí se mi, že lpí na tom, abyste absolvovali všechny teoretické lekce a že Vás na první jízdu nevytáhnou hned do provozu, ale vezmou Vás na cvičiště, kde se s autem seznámíte. To by měl být standard, bohužel realita bývá u spousty autoškol jiná. Jízdy mě bavily, i když to se mnou bylo jak na horské dráze :-) jednou dobré, podruhé špatné... Nikdy se mi nestalo, že by mi jízdy byly kráceny. Naopak, pokud ze strany p. Novobilského došlo k časovému skluzu (stává se zřídka), jízdu mi o to prodloužil.

K autoškole nemám žádné výhrady, za svoje peníze dostanete služby v odpovídající kvalitě. Můžu jen doporučit :-)


vloženo: 7. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z nejlepších (ne-li vůbec nejlepší) autoškola v Ostravě.

Na rozdíl od několika jiných autoškol se musí před samotným výcvikem absolvovat teorie a test, což hodně pomůže v průběhu samotného výcviku, ale taky u závěrečných zkoušek (vše potřebné v podstatě umíte již od začátku kurzu a v jeho průběhu si opakujete a zlepšujete se).
Můžete si vybrat z několika aut, se kterými můžete jezdit, k závěrečné zkoušce dostanete vždy automobil, se kterým jste prošli výcvikem.

Pokud nemáte moc času, vůbec to nevadí, jízdy se dají plánovat flexibilně a dost Vám zde vycházející vstříc, takže výcvik záleží na Vás - jestli jej chcete mít za sebou rychle nebo pomaleji.

Na jízdách probíhá vše v klidu a v pohodě. Rozhodně si odjezdíte všech 14 devadeástiminutovek, takže o nic nepřijdete. :-)

Díky skvělému přístupu v průběhu celého kurzu není vůbec problém udělat závěrečnou zkoušku napoprvé.
vloženo: 27. listopadu 2013
vložil: Matěj Němeček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola!
vloženo: 27. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím ,
S autoškolou pana Otiska jsem byl nadmíru spokojen. Výuka teorie měla hlavu a patu a byla určitě přínosem, který mě dostatečně aspoň teoreticky připravil na účast v běžném provozu a na závěrečné zkoušky. Teorie vedené panem Otiskem a panem Machatým měly úroveň. Po úspěšném zvládnutí testu jsem se dostal k jízdám, které jsem absolvoval s p. Fajmonem. Na tohoto instruktora nemůžu říct ani jedno křivé slovo, jízdy probíhaly v pohodové atmosféře, dokázal mi vždy poradit a pomoc. 2 jízdy jsem také odjezdil s Pány Otiskem a Dosoudilem, se kterými to nebylo to pravé, ale věřím že to bylo o zvyku. Po odježdění všech jízd, jsem byl dostatečně připraven na závěrečné zkoušky, ve kterých jsem uspěl na první pokus a bez větších chyb. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat panu Fajmonovi za jeho výuku a přístup a tuto autoškolu můžu jen doporučit. :)
vloženo: 25. listopadu 2013
vložil: Ondřej Červenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím řidiče/budoucí řidiče.
Nebudu psát žádnou dlouhou esej.
Všechny služby hodnotím kladné. Výuka byla super. Dozvěděl jsem se hodně informací a i příklady ze života co se může stát. Lektoři byli super. Atmosféra byla v pohodě a hodně jsem si toho odnesl a i zasmál. Z jízd jsem měl ze začátku obavy, ale na autocvičišti mě to Pan L. Machatý naučil a 11.11 jsem udělal závěrečné zkoušky , kde mě psychicky podržel. Je to prostě o domluvě a vzájemném respektování. Chuť se zlepšovat a je to. Ještě jednou chci poděkovat panu Otiskovi a panu Machatému za výborně odvedenou práci.
Přeji hezký zbytek dne :)
vloženo: 17. listopadu 2013
vložil: Strakoš Robert,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc zdravím všechny budoucí řidiče.

Pokud stejně jako já hledáte hodnocení produktu dříve než cokoliv koupíte a zajímá Vás kvalita toho, co za své peníze dostanete, jste tady správně, jsem jedna z Vás.

Když jsem nastupovala do této autoškoly, měla jsem veliké obavy, nejen z řízení samotného, ale i z neznámého, z provozu, z instruktorů, ...prostě ze všeho v tom velikém světě automobilů.
Příčinou mého strachu byla autonehoda, kterou jsem prožila s mým manželem, já jako spolujezdec. Naštěstí pro nás jsme jeli moderním automobilem, které srážku se sloupem (po chybě řidiče, který nám nedal přednost v jízdě a zbývala jen možnost srážky s ním nebo se sloupem) vzalo hlavně na sebe - takzvaně na totálku, ale zachránilo nás v kabině.

Jen díky velmi citlivému a obětavému přístupu ze strany pana Otiska a pana Machatého, kteří byli mými instrutory a kterým patří mé veliké díky, jsem úspěšně absolvovala závěrečnou zkoušku a stala se pro tuto chvíli ještě neopapírovaným řidičem.
Dobrým řidičem, alespoň v to doufám, se stanu až po mnohých kilometrech a tolerantních řešeních. =)



Moje hodnocení- 100% !!!:

1.)perfektní příprava ještě před tím než Vás tzv. "vypustí" na cesty - umíte značky, předpisy, pravidla, ovládání vozu, první jízdy mimo provoz - cvičné parkoviště... podle mých pozorování TOTO NEBÝVÁ ZVYKEM U VŠECH

2.)cena super (poměr náklady/zisky)- za Vámi investované peníze dostnete vždy pouze a pouze Vy celý čas jízd ...OPĚT NEBÝVÁ VŠUDE

3.)skvělí instruktoři - ochotní, obětaví, pomůžou i poradí, najdete s nimi vždy oboustranně výhodné řešení, navíc je jich více, takže když byste si nesedli s někým, máte možnost změny =))). Mě se to nestalo, ale příjemné na tom je, že ta možnost tu byla.

4.)férový přístup - pokud děláte něco špatně, neučíte se,... je to jako ve škole/práci, moc Vás za to nepochválí,že? ALE VŽDY VÁM ŘEKNOU, PROČ JE TO ŠPATNĚ A JAK TO ZMĚNIT - pro mne nesmírně důležité

5.)podpora u zkoušek - vždy je tam instrutor z autoškoly, který Vás tou zkouškou doslova provede, u opakované zkoušky je milá i informační sms - kdy ji máte a co nezapomenout např. zaplatit.
Opačný případ jsem zažila i já, nejmenovaná jiná autoškola měla na termínu své žáky, čekali přes 2 hodiny sami bez zástuce/instruktora/kohokoli z autoškoly - bez auta, nervózní a zoufalí, co tam tedy budou dělat a navíc se neměli ani komu ozvat, jelikož na jízdách si je přehazovali jako horké brambory a nejezdili s nikým stálým...a každého v těch nervech před zkouškou asi nenapadne vzít si kontakt např. na majitele...

6.)s problémy se stkáte všude, důležitá je ochota je řešit a ta tady určitě nechybí

Za mě prostě super tým lidiček, kteří se snaží dělat věci tak, jak mají být a dle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Ještě jednou moc díky autoškole Otisk a těm, co dočetli až sem rovněž moc děkuji a vřele doporučuji se vydat na silnice právě s nimi. =)))

vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: PharmDr.Helena Bačová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
hned po ránu mne vzbudil kolega telefonem, že máme ,,hezký“ komentář na všech autoškolách. Přečetl jsem si ho a jsem celkem rozčarován a zároveň i zklamán z paní, nebo slečny, která se k nám tak hezky vyjádřila. Všem novým žadatelům, kteří se k nám přihlásí na úvodní informační hodině říkáme, jak celý kurz probíhá, co je čeká, atd. Říkáme jim i to, že pokud jsou s kurzem, učitelem, nebo něčím jiným nespokojení, mají mi hned telefonovat, napsat email, nebo můžou přijít osobně a vše se budeme snažit vyřešit ke spokojenosti všech. Jsme již poměrně velká autoškola, učí zde 8 učitelů, kteří jezdí čtyřmi vozidly. Já sám jsem na motorce, nebo v autě celý den, takže logicky nemohu vědět, co se děje ve vozidlech kolegů. Od toho tady jste vy, žáci, kteří mi mají dát vědět, že je nějaký problém, abych ho mohl řešit. Pokud o ničem nevím, logicky nemohu situaci řešit. Všem říkáme, že učitelů je dost, klidně může žák dostat jiného a v několika případech toho žadatelé využili a kurz v pohodě dokončili. Teď k otázce střídání vozidel. Kolega Novobilský jezdí Porubu pouze svým vozidlem - Citroen C3. Já pokud učím osobní vozidla, jezdím pouze Škodou Octávii a ostatní učitelé si pravidelně střídají pouze dvě vozidla a to Peugeot 206 a Peugeot 306, což jsou velikostně, typově i ovládáním totožná vozidla. Samozřejmě jinak zabírá spojka, ale jelikož jak slečna či paní psala, vozidla si střídala, tak si na tohle již mohla za 28 čtyřicetiminutových jízd zvyknout. Letos se stalo jen jednou a to 3.9.že nastal problém s oběma Peugeoty a na zkoušku musela Octavka. To ale žáci dostali na výběr, jestli s ní chtějí jet, nebo se zkouška přesune? Ti , kteří se rozhodli s octavkou zkoušku odjet, měli v ten den opakovanou zkoušku z naši strany zdarma. Jinak vždy jezdí na zkoušku i tři vozidla, tak aby každý jel ve vozidle, ve kterém prováděl výcvik.
K náladám učitelů se nemohu vyjadřovat, neboť každý z nás je jenom člověk a má své nálady a problémy. Je samozřejmě profesně špatně, pokud to člověk v práci neumí potlačit. Proto mě mrzí, že slečna, nebyla konkrétní, abych to mohl s daným učitelem vše vyřešit. Teď k nabírání žáků. Všichni učitelé mají žadatele nabírat poblíž bydliště, pokud se nejedná o autocvičiště, nebo poslední jízdy, které mají probíhat v hustém provozu, což znamená centrum a okolí. V tomto případě je ztráta času, nabrat žadatele dejme tomu ve Výškovicích, půl hodiny strávit cestou do centra, půl hodiny jezdit v centru a půl hodiny zpět. Není lepší toho žáka nabrat v centru a tam s ním hodinu a půl potrénovat složité situace? To už je na učiteli, jak se s žákem dohodne. Vždy je vše o domluvě. Nevím, podle čeho slečna hodnotí to, co je v Ostravských autoškolách standardní? Snad to, že se neprovádí teorie, snad to, že většina autoškol nepoužívá cvičiště ani trenažér, snad to, že žák mnohdy nejezdí všechny zákonem stanovené jízdy a mnoho dalšího? Hlavně, že jedu od domu? To asi není to pravé kriterium pro dobrou autoškolu, ne?
Nevím, zdali se mám vyjadřovat k úsměvné urážce, že pře ze mne slečna u zkoušky neviděla? Ano, při svých 110 kg mám tlusté sklo, ale zatím každý žák, tady kromě paní či slečny, viděl. :-)
Pokud Vás pan Otisk u zkoušky zkritizoval, nebo Vám řekl, co bylo špatně, či čeho se v budoucí řidičské praxi vyvarovat znamenalo, že ta jízda ještě asi nebyla ideální a že je na sobě potřeba zapracovat, aby z Vás v budoucnu byli lepší řidiči. Říkám to všem a není mým cílem Vás před někým shodit, ale naopak poradit do budoucna. Nebo si myslíte, že po 28 hodinách v autoškole je z někoho hotový řidič? To až po ujetí několika desítek tisíc kilometrů. Někdy není špatné si nechat poradit od zkušenějšího.
Jinak mě těší, že tady slečna či paní napsala, že zkoušku měla u nás na první pokus, aspoň něco pozitivního.
Každopádně děkuji i za kritiku slečně, která se pod svůj text bohužel nepodepsala, pokud zjistím, který z učitelů to byl, sjednám nápravu a další budoucí naše žáky bych chtěl poprosit, aby problémy řešili hned, když nastanou. V Restauraci když Vám nechutná, tak to taky vrátíte hned, nebo až když dojíte?
Chtěl jsem uvézt věci na pravou míru.
S pozdravem
Tomáš Otisk

vloženo: 3. listopadu 2013
vložil: Tomáš Otisk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze začátku se zdálo být vše fajn. Kladně taktéž hodnotím to, že jste povinni nejdříve absolvovat teoretické hodiny a až po složení zkušebního testu vás pustí za volant. Do této chvíle to bylo v pořádku, avšak poté co začaly jízdy, jsem s touto autoškolou přestala být spokojena. Pan učitel neustále neměl čas a tak se mi to natáhlo na několik měsíců. Neměl problém mi pul hodinku před začátkem hodiny zavolat a změnit místo, kde jsem měla nastoupit, na druhý konec města. Nemluvě o tom, že pro velké množství autoškol v Ostravě je standardní, že pro vás přijedou, či se přiblíží k vašemu bydlišti. Já musela neustále dojíždět do centra. Jestli plánujete se přihlásit do této autoškoly, měli byste taktéž počítat s tím, že se vám neustále budou měnit auta, což je opravdu nevhodné pro začátečníky. Taktéž pan učitel se choval podle toho, jak se v ten daný den zrovna vyspal. Mnohdy byl tak protivný a nepříjemný, že by snad ani dlouholetý řidič nemohl jet správně a v klidu. Na zkoušky jsem dostala auto, na které jsem nebyla téměř zvyklá. Místo mého učitele se mnou jel na zkouškách pan Otisk, což jsem také nečekala, že téměř neuvidím pravým okýnkem ven.
Zkoušku jsem naštěstí dala na poprvé, přestože pan Otisk mou jízdu před komisařem zkritizoval, místo toho, aby mě podržel. Jsem ráda, že už s těmito lidmi nemám co do činění.
Takže doporučuji tuhle autoškolu nebrat!
vloženo: 2. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem zkoušky na moto (neomezen.) přímo s Tomášem Otiskem a nemůžu nic vytknout. Přístup parádní, dlouho už řídím (denně) sk. B a i tak jsem se ještě něco přiučil. Fakt můžu jen doporučit.
Zkoušky jsem sice dělal na třikrát... myslel jsem si, že když už mám sk. B, tak, že to bude pohodička:) opak byl pravdou. Ona taková ta už provozní slepota a přezíravost, kdy už člověk má naučené ty pravidla nějak přehlížet se mi pěkně vymstila, ale nakonec jsem jel prostě přesně podle předpisů a je to doma. Pro zájemce - jděte k Tomášovi ;)
vloženo: 12. října 2013
vložil: Martin Horák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
Právě jsem úspěšně absolvovala závěrečnou zkoušku, na poprvé, prospěla! :D

Vzhledem k mé časové i pracovní vytíženosti, jsem zvolila tuto autoškolu hlavně na doporučení mého obchodního partnera a k dostupnosti mého bydliště.
Udělat si řidičský průkaz jsem pěknou řádku let odkládala, hlavně z mé obavy, že nemám na řízení vlohy a z toho děsu, který dnes vidíme na našich cestách.
Přesto mě okolnosti donutily pustit se do toho.

Při vstupním představení celého výukového harmonogramu, jsem okamžitě zbystřila, že zde... je něco jinak... :)

Dle informací mých známých, vesměs negativních úroveň autoškol v OV upadá a upadá, a místo AutoŠKOLY je to AutoBUSINESS.

Ovšem při prezentaci průběhu výcviku autoškoly OTISK, jsem se pomalu uklidnila.

Můj názor, v čem je jiná,lepší?

Správně nastavený výukový harmonogram!

Nejdříve absolvovat všechny teoretické okruhy se závěrečnou zkouškou- testem, který není přece jen pro Vaše budoucí instruktory důkazem, že jste něco zvládli, ale PŘEDEVŠÍM OBROVSKÉ PLUS PRO VÁS!
Nejenom, že nejste na cestách pak úplně zmatení, vyděšení až někdy trapní, ale hlavně sami v sobě už nalézáte jakousi jistotu, že víte - alespoň teoreticky, jak se to auto řídí, komu dát přednost a že do ulice se zákazem, prostě nemůžete jet:)

Praktickou část jsem odjezdila s p. Lukášem Machatým a byly to opravdu velmi úsměvné týdny, protože i když mi některé věci trvaly trochu déle se naučit, každou jízdu jsme odjeli s dalším pokrokem a vždy s pobavením. Na plánování jízd kontra můj pracovní program, si nemohu vůbec stěžovat. Vždy jsme se domluvili.

Rozhodně ovšem doporučuji všem, i těm, kteří toho času ani sil nazbyt nemají, opravdu se soustředit hlavně na zvládnutí všech silničních pravidel - a to jedině tak, že si prostě těch pár hodin týdně musíte ukrást vyloženě na autoškolu a nezanedbávat teoretickou přípravu, protože s tou vlastně souvisí komplet celá jízda!


Dnes mohu s jistotou říct, že jsem nedostala řidičský průkaz jako úplný amatér, ale vím že do profíka budu muset ještě najet nějakých pár desítek tisíc km.

Velmi děkuji panu Lukáši Machatému, v zastoupení Autoškoly Otisk, že mi předal správný přístup k řízení, naučil mě nebát se, ale koukat a předvídat a určitě za ten měsíc a půl, než v našem státě dostanu papíry, si odjezdím ještě pár kondičních jízd, ať se do toho zase bezpečně dostanu.

Iva Kaločová


vloženo: 2. srpna 2013
vložil: Iva Kaločová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola s úsměvem….?

Tohle „klišé“ má na svých stránkách mnoho autoškol, jenže ze svého okolí vím, že realita je pak často zcela jiná. To neplatí o autoškole Otisk-tam vás prostě naučí se usmívat:-).

Osobně většinou nehodnotím autoškolu podle úspěšnosti žáků u zkoušek. Za to, že někdo neudělá napoprvé zkoušky, si ve většině případů může ten člověk sám (i když samozřejmě existují výjimky potvrzující pravidlo). Ani ta nejlepší škola vám nemůže zaručit, že u zkoušek neuděláte chybu. Já proto hodnotím především kvalitu výuky a přístup k žákům.

Tedy co se týká výuky-výklad byl vždy jasný, srozumitelný a často podávaný zábavnou formou. Souhlasím i se systémem, že žáky pouštějí za volant, až když umí teorii. Spousta autoškol vás teprve po x-té jízdě začne učit zákony. Kurz sice projdete rychleji, ale nepromarníte tak trochu pár hodin? Má smysl jezdit, když třeba ani neznáte značky?

A ohledně přístupu: jak teorie, tak jízdy probíhaly v přátelské atmosféře. Lektoři jsou velmi trpěliví a vstřícní. Jezdila jsem převážně s p. Otiskem. Je to opravdu skvělý člověk, vždy se snaží žákům maximálně vyhovět. Nikdy nebyl nepříjemný ani naštvaný, přestože to se mnou nebylo zrovna jednoduché. Vždy se mi ochotně snažil pomoct, když jsem si s něčím nevěděla rady. U zkoušek mi byl psychickou oporou a za to mu velmi děkuji.

Nakonec pro ty, kteří stejně upřednostňují fakta: zkoušky jsem udělala napoprvé a rozhodně nelituji, že jsem si vybrala zrovna tuhle autoškolu.


vloženo: 28. května 2013
vložil: H. Kontriková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, absolvovala jsem autoškolu pana Otiska a mohu říci, že jsem si lépe vybrat nemohla. Zodpovědný přístup od úplného začátku, pevná ruka, ale zato spousta trpělivosti a legrace. Sám pan Otisk je skvělý člověk, kterého jsem ráda poznala a jsem moc ráda, že právě díky němu budu mít možnost jezdit. Na zkoušku jsem se cítila dokonale připravená, kurz jsem absolvovala osobně pod jeho vedením. Jízda byla na jedničku s pochvalou. Tedy naprosto doporučuji a rozhodně se nemusíte bát :-) Ještě jednou za vše díky, jen díky Vám jsem si řízení zamilovala! H.V.
vloženo: 24. května 2013
vložil: Hana Václavíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
chtěl bych reagovat na předchozí komentář. Není pozitivní, každopádně díky i za něj. Co se týká vozidel na zkouškách. Žáků máme poměrně hodně a v jeden den nám dělají zkoušky žadatelé, kteří jezdili různými vozidly. Ti kteří jezdili s peugeoty 206 a 306, tak vždy některé z těchto na zkoušku přistavíme, stejný případ je s lidmi, kteří jezdili s octavkou. Takže na jedny zkoušky přistavujeme běžně dvě vozidla. Učitelé, kteří jezdí s peugeoty vědí, že si mají vozidla pravidelně střídat, aby jejich žáci měli možnost řídit oba. Tím pádem nemohou říct, že vozidlo neřídili. Věřím, že pro nového člověka je náročné zvyknout si na vozidlo, ve kterém nejel, ale v těchto případech v tom vozidle během výcviku několikrát jeli. Teď k učitelům, je samozřejmě má odpovědnost za učitele v autoškole, každopádně bohužel ve vozidle s nimi nemohu neustále jezdit a je na žácích, aby mi své problémy s učitelem včas řekli, aby se to mohlo vyřešit. Všem žadatelům na úvodní hodině říkám, podle jakého zákona se řídí výuka,výcvik a osnovy v autoškolách a že kdyby byly jakékoliv problémy, ať okamžitě volají. Pokud se to tedy nedozvím včas, velice špatně se mi to řeší. Mrzí mne, že se tady žadatel nepodepsal, ale určitě ví, že pokud to se mnou řešil, dospěli jsme k nějaké kompenzaci. Jinak pan Papala již u nás naštěstí nepracuje, zakládám si na tom, že jsme poctivá autoškola a lidi, kteří nám kazí pověst tu nepotřebujeme.
S pozdravem
Tomáš Otisk
vloženo: 15. dubna 2013
vložil: Tomáš Otisk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Se začátkem autoškoly jsem byla spokojena. Přístup dobrý a vstřícný.
Ve chvíli kdy člověk nastoupí po kondičních jízdách na zkoušky si však uvědomí, že najednou jezdí úplně v něčem jiném. Ano, je potřeba si zvykat na to, že člověk nebude neustále jezdit jenom v jednom autě, ale pro začátečníky to rozhodně není vhodné.
Jak již tu někdo zmiňoval Davida Papalu - nebyl takový čím se zdál být, proto jej asi vyhodili. Ze začátku věříte jemu, že on je pověřen, proškolen a zodpovědný za informace a styl jízdy, však když jezdíte pak s jiným školitelem či panem Otiskem, nestačíte se divit, co všechno Vás naučil špatně - důvěra se zde nevyplácí! Pokud se Vám něco nezdá ihned raději prosím řešte! Školitel nemusí mít vždy pravdu!
Otisk se autoškolu snaží vést dobře a chce mít úspěchy (jemu se dá věřit), ale měl by si hlavně pohlídat řádně své zaměstnance jak jezdí se svými žáky.
vloženo: 12. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně složila zkoušky na první pokus. Je to jen díky "profesionalitě" vyučujících. Všichni přítomní vyučující jsou báječní a naučí strašně hodně, i když já tvrdohlavá dělala ty samé chyby pořád dokola. Byli profesionální a vydrželi se mnou všechny jízdy, někdy i přes to, že jsem je polila kávou, nebo ostatní nesmysly co jsem prováděla. Měla jsem dohromady tři vyučující. Pana D., pana Mistra Františka, a Bosse pana Otiska. Každý z nich mě naučil něco jiného, jsem jim moc vděčná, autoškolu jsem si užila, bez stresů, vždy jsem se na jízdy těšila. Za perfektní cenu dokonalý přístup, srandu, ale i profesionalitu a dnešní zakončení moc děkuju. Autoškola OTISK ... No ten kdo si vybere jinak neví co dělá. Zdraví Cviček - nejspokojenější řidič všech dob.
vloženo: 14. března 2013
vložil: Cvičková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem uspěla na poprvé a to jen díky přísnosti pana Otiska a jeho kolegů.
Někdy jsem byla hrozně naštvaná, ale bylo to k čemu.
Autoškolu můžu jen DOPORUČIT! Jsou naprosto skvělí.
vloženo: 14. března 2013
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem měla závěrečné zkoušky a díky přístupu pana Otiska a jeho kolegů,musím říct,že jsem uspěla jak v testech tak v jízdách hned na poprvé.Co se týče samotné výuky jízd,byla jsem mile překvapena jak Vám učitel s trpělivostí opakuje stále dokola na co si máte dávat pozor.Mohu jen doporučit :)Iveta
vloženo: 5. března 2013
vložil: Iveta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Otisk jsem nadmíru spokojená. Teorie probíhaly ve velmi pozitivní a příjemné atmosféře díky Tomáše Otiska, který je milý a vtipný chlap. Jízdy jsem měla s Lukášem Machatým a taky si nemůžu na nic stěžovat. I přes to, že nejsem zdatný řidič, měl opravdu velkou trpělivost a nikdy po mně nezačal křičet, dokonce nebyl ani protivný. S plánováním jízd mi vycházel vždy vstříc.
Zkoušky jsem měla s Honzou Fajmonem. Byl milý a podporoval mě i další nervózní uchazeče o řidičský průkaz.
Zkoušky jsem zvládla napoprvé, zacož vděčím těmto třem pánům, kterým patří velký DÍK a především Lukášovi, který se mnou ty jízdy přetrpěl ;)
Motto "AUTOŠKOLA S ÚSMĚVEM" je opravdu na místě :-)
vloženo: 3. března 2013
vložil: Jana Rösnerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velice spokojená a jsem ráda,že jsem si vybrala zrovna ji, i když jsem měla možnost jít do levnější. Příjemná atmosféra a profesionální přístup k žákům. Jezdila jsem s Tomášem Otiskem a Honzou a můžu říct že jsou fakt pohodáři a snaží se, aby z nás byli dobří řidiči. Učila jsem se jezdit se 3 auty což je určitě výhodou. U zkoušek mě hodně podrželi. Celému týmu autoškoly bych dala velkou 1! A autoškolu vřele DOPORUČILA!!!
vloženo: 22. ledna 2013
vložil: Jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Otisk jsem byl nadmíru spokojen. Jelikož šlo o rozšíření oprávnění nemůžu hodnotit jako začátečník, ale už jako člověk s praxí kolem 150 tis km v autě. Přístup, podávané informace a celkový dojem na jedničku. Opravdu oceňuji pracovní nasazení pana Otiska, který se neostýchal mi kdykoliv přeplánovat jízdy dle mých možností a nebál se jezdit hezky za deště na motorce, abych si to taky pořádně zažil, jaké to je. Organizace zkoušek také na jedničku. Mohu jen doporučit (a to nemluvím o skvělé ceně).
vloženo: 14. listopadu 2012
vložil: Petr R,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny současné a i budoucí studenty Autoškoly Otisk. Tuto autoškolu jsem zvolil na základě doporučení svého kolegy, který má mimo jiné i svou vlastní autoškolu, avšak v jiném městě. Když jsem se zeptal, proč právě Otisk, odpověď byla: ,,Autoškolu Otisk po svých zkušenostech řadím do skupiny těch poctivých autoškol, kterých je v Ostravě bohužel velice málo a proto s tou autoškolou i nějaký čas už spolupracuji." Takže jsem do toho šel, přičemž průběh byl v bodech následující:


1. Teorie - byla každý týden dle rozvrhu v předem ohlášený datum a čas (cca 1 – 1,5 měsíce dopředu), instruktoři na přednášky chodili včas, výukové materiály jsme dostali formou CD a těm, jež neradi koukají na PC a raději čtou knihy, byla doporučená publikace. Výuka probíhala řádným způsobem, kapitoly na sebe logicky navazovaly, výuková místnost, byť byla moderní, mohla být kapánek větší. Stalo se občas, že holky musely sedět chlapům na klíně anebo stát. Líbilo se mi, že přednášky probíhaly spíše formou semináře, kdy byly aktivně zapojení i studenti do probírané problematiky a tudíž přednáška nebyla ve stylu monotónním, kdy učitel přednáší a ostatní sedí, poslouchají a při tom postupně usínají. Po absolvování teorií bylo nutno absolvovat test – pravidla silničního provozu, před připuštěním na jízdy – praktickou část. Podmínky stejné jako u závěrečného testu z pravidel před komisařem. Tento přístup jsem ohodnotil velice kladně, protože řada autoškol toto tak nedělá a to pak může být v některých případech problém…………….hlavně, mluvíme-li o bezpečnosti na cestách.

2. Praxe – jízdy jsem měl s Lukášem Machatým - vždy poctivých 90min. Mě osobně se nestalo to, co jsem od studentů jiných autoškol slyšel, že někteří tamní instruktoři v průběhu jízd si mnohdy na benzínce zastaví a vyřizují své privátní záležitosti a studenty pak okrádají o čas. Lukáš měl vysoké nároky a požadavky a to jsem už od začátku vítal, protože mi osobně vyhovuje, když je v průběhu cvičení nasazena vysoká laťka, potom zkoušky nejsou pro mě takový stres, protože si více věřím. Občas jsem dostal zdrbané, když jsem v provozu již po několikáté udělal fakt kravinu, nicméně nikdy po mne neřval a komunikoval slušně. Byť laik v oboru a nyní i začátečník v řízení, hodnotím Lukáše jako dobrého instruktora. Řekl a i naučil mne toho opravdu hodně, na cestách mi dal řadu tipů a fíglů, které jsem pak na CD a i v knize nikde nenašel. Spíše to byly už jeho osobní zkušenosti, nicméně někdy dosti podstatná fakta, které i komisař ocenil, když ke mně po zkoušce promlouval co by do hodnocení.


Termíny zkoušek byly sděleny včas s dostatečným předstihem, po organizační stránce ze strany autoškoly nebylo nic zanedbané a vše mělo hladký průběh. Co se týče komunikace se zaměstnanci autoškoly, z mé strany taktéž bez problému. Potřeboval-li jsem něco a nebo jsem něco chtěl změnit, vždy bez zbytečných řečí okolo vyšli vstříc. V opačném případě, byly-li mi změněny termíny jízd nebo posunuty, vždy se sami ozvali včas s předstihem.


Závěrem mohu tuto autoškolu doporučit, protože na základě výše uvedených faktů jsem v celku s klidem udělal zkoušku na poprvé. Komisař mou jízdu ohodnotil jako jízdu napjatou a bezpečnou bez připomínek, čímž jsem dostal zpětnou vazbu, že Autoškola Otisk a hlavně Lukáš přistupovali řádně, kvalitně a zodpovědně.


P.S: Žádná autoškola z nás neudělá profesionály hned, to je už otázka budoucnosti a naší vlastní praxe v řízení, nicméně u této autoškoly s klidným svědomím prohlašuji, že mi předali značné množství kvalitních teoretických a hlavně praktických informací a zkušeností, které se tak pro mne staly základním pilířem pro budování ,,další kariéry“ v řízení. Bezpečnost především! Lukáši, Tomáši, díky!


L.S., skype: speedy.y

vloženo: 31. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,tuto autoškolu mohu opravdu jen doporučit! Kurz zatím nemám dokončen,jsem zhruba za půlkou,ale zatím si nemohu na nic stěžovat...Přišly mi fajn jak přednášky,tak také kontrolní test,než vás u této autoškoly pustí za volant.Mělo by to tak být všude,znát alespoň základy.Prozatím všichni lektoři a instruktoři,se kterými jsem se doposud setkal byli v naprosté pohodě a nemůžu říct ani slovo.Autoškola také poměrně dost vychází vstříc s časy apod. (samozřejmě se vždy musí lehce přizpůsobit obě strany).Doufám,že to tak půjde dál a že budu moct dále šířit chválu na tuto autoškolu.
vloženo: 30. října 2012
vložil: Franz Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorii u autoškoly Otisk hodnotím velmi kladně. System vypsaných přednášek na internetu je fajn. Celkově je 7 různých přednášek. Podmínkou je se všech sedmi přednášek zůčastnit. Je jedno jestli budu chodit na jednu, nebo více přednášek týdně. Já chodil na přednášky intenzivně, tak jsme měl teorii za 10 dnů zmáknutou. Než nás pustí do auta, tak je potřeba zvládnout klasický test. Možná to někomu nevyhovuje, ale já bych to hodnotil kladně. Nač posílat za volant lidi, kteří neumí ani základní pravidla. Co se týče náplně přednášek, též si nemohu stěžovat. Není to stylem předčítání jednotlivých paragrafů (není potřeba, číst umí každý), spíše je to zaměřené na řešení problému, které v knížce (nebo na CD) nenajdeme.

Co se týče lektorů a instruktorů, ti jsou v pohodě. Přátelské prostředí, ochota, porozumění. Přesný opak tohoto - http://www.youtube.com/watch?v=4gv6HLqnysw :D

První dvě jízdy jsou na cvičišti. Je to fajn. Aspoň si trochu zvyknu na ovládání auta, než vyjedu do provozu. Zatím mám za sebou pouze tyto 2 jízdy, takže nemohu posuzovat jak to probíhá dál :)

Určitě bych tuto autoškolu doporučil. Z vyprávění svých kamarádu vím, že ne každá autoškola je tak fajn. Cena je tak průměrná na Ostravu. Bydlím vedle autoškoly, která je o 1000kč dražší. A v menších městech se ceny pohybují i 2-3 tisíce víc.
vloženo: 30. října 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Tomáš Otisk jsem byla spokojena hned od začátku. Příjemná atmosféra a kladný přístup k žákům. V hodinách teorie vše vysvětlí. Doporučovala bych tuhle autoškolu všem, kteří jsou trémisté, jelikož nás u zkoušek pan Otisk podržel, jak nejvíce mohl. Autoškolu jsem sice dělala před rokem, ale jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna ji. Naučíte se jezdit i s více auty, ne jen s jedním a to je podle mého velká výhoda.
vloženo: 30. října 2012
vložil: Galačová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ačkoli instruktor David Papala byl suprový, příjemný a trpělivý člověk, nemohu přesto autoškolu jako celek hodnotit kladně. S panem Otiskem je velmi těžká domluva, naslibuje hodně, ale skutek utek.....mnohdy je nutné volat několikrát, aby se člověk něčeho domohl. Člověk jezdí v jednom autě všech 14 hodin a pak má na zkouškách auto, ve kterém nikdy neseděl. Pro začátečníka podle mě trochu problém. Navíc při zkouškách příliš nepodrží. Takže z mé strany spokojenost pouze s panem Papalou a panem Honzou.
vloženo: 29. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola je skvělou volbou.
Tomáš Otisk je velký pohodář a srandista, který vám výjde vždy vstříc a velmi pečlivě vás vede k bytí skutečným řidičem. Je to velmi poctivý člověk, který věří, že nic nezanedbávat a nesnažit se vydělávat na úkor ostatních je ta správná cesta.

I jeho ostatní instruktoři jsou pohodáři. Každý má svůj charakter a zaměřuje se na jiné detaily.

Vozový park se skládá ze starších vozidel předělaných na LPG (vždy mě bavilo, když jsme jeli tankovat), každé z nich je dobře technicky udržované. Všechna jsou jiného druhu a je fajn zkusit si rozdíl mezi Škodou a Peugeotem.

Pan Otisk má velmi promyšlený celý kurz.
Nejprve vás pečlivě v několika hodinách naučí teorii i techniku; pak vás z teorie vyzkouší stejnými testy, jako jsou u zkoušek; a když projdete, můžete pokračovat na cvičiště; ze kterého po zvládnutí vozidla vyjedete a chytnete se v provozu.
Nakonec vás těšně před zkouškami vezme do garáže, kde vám pečlivě zopakuje techniku s ukázkami přímo na vozidle.

Celý výcvik probíhá v přátelské a pohodové atmosféře.
Pokud si i po výcviku nejste plně jistí, nabízí kondiční jízdy za skvělou cenu.

Před zkouškami vás dobře seznámí s jejich náležitostmi a v jejich den vás neúnavně doprovází a dělá vám psychickou oporu. Dělá vše pro to, abyste zkoušky zvládli a má upřímnou radost, když se vám podaří.

Já osobně jsem jeho výcvikem s nadšením prošel, pro jistotu jsem si dal 2 kondiční jízdy navrch.
U zkoušek jsem bez problémů prospěl (testy 100%, technika s pochvalou, jízda téměř bez chyb). Ten den jsme tam byli 4, z toho 3 prošli. (Mimochodem ten den je dnes)

Autoškolu Tomáše Otiska bych určitě doporučil. Mě do ni navedl kamarád, že se zajedeme mrknout, jestli za něco stojí.
Dnes vím, že to byla skvělá volba.
vloženo: 10. července 2012
vložil: Vojta Baránek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak ohodnotit tuto autoškolu? Napadá mě jediné slovo/sousloví - "absolutní pohoda". Pánové Tomáš Otisk a Alan Staniczek jsou dva pohodáři, které nerozhodí sebevětší kopyto za volantem nebo řidítky. Domluva absolutně bez problémů. Prostě pokud jste rozhodli udělat si řidičák, tak můžu autoškolu Otisk jedině doporučit...
vloženo: 19. října 2011
vložil: Michal Grňa, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Otisk osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Otisk < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Otisk - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje