Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola ABC - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly ABC

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ABC < <


   Budou to tři roky, co jsem dokončila kurz, nicméně se podělím o své zkušenosti. Považuji za důležitý faktor výběr instruktora, takže se tady vyjádřím k těm super lidem, co mě úspěšně provedli kurzem a nebudu nikoho hanit.
Pan Kment je neskutečná morální podpora a neuvěřitelně vzdělaný člověk, který uchazeče podpoří i při stém pokusu. Pan Jonášek je odhodlán naučit řídit i to největší kopyto (a že já jsem byla) za použití vlídného tónu. Pan Pazdziora je právem doporučován často i ve fb skupinách jako top instruktor, s čímž se naprosto ztotožňuji, protože není jen skvělý instruktor, ale i mentor, co rozdává životní moudra. V neposlední řadě je pan Křižan velký pohodář a jízdy probíhají vážně v klidu. Na konci musím napsat, že každý z nich má část vlastnosti některého z uvedených kolegů, takže výběrem někoho z nich určitě neprohloupíte.
Teorie byly v pořádku, pan Svoboda je jeden z lidí, na kterém autoškola stojí a zvládá to skvěle.
Sice jsem kroměřížské komisaře párkrát viděla, ale bylo to mojí vinou a počáteční neochotou. Všichni uvedení se chovali přátelsky a měla jsem od nich potřebnou podporu, díky za to.
Celkově autoškolu velmi doporučuji a jsem šťastná za možnost absolvovat kurz právě u ní. S láskou vzpomínám.
Za svůj názor se nestydím, takže s pozdravem Sára Vilkusová.
vloženo: 4. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Celkový průběh autoškoly hodnotím velmi špatně. Průběh hodin teorie ze strany učitele byl absolutně bez zájmu o své žáky. Na jakýkoliv dotaz odpověděl slovy to jste si měli dostudovat sami.

Na zkoušky jsem se připravovala sama, příprava na zkoušky ze strany autoškoly bylo vyzkoušení jednoho testu. Domluva a plánování jízd byl neskutečný chaos. Autoškola by se určitě měla zaměřit na zlepšení komunikace mezi žáky a jejich instruktory (možná to bylo pro to, že jsem to dělala v rámci studia).

Na jízdách si můj instruktor neustále s někým telefonoval, když jsem se na něco zeptala, co mi nebylo jasné reagoval nevrlým tonem, nebo vůbec neodpověděl.

Písemné testy jsem zvládla v pohodě, ale po druhé neúspěšné zkoušce z jízd jsem autoškolu opustila.

Autoškolu bych určitě nedoporučila, kvůli arogantnímu přístupu a nezájmu z jejich strany.


vloženo: 2. prosince 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pan majitel se snaží vyjít vstříc. Co se týče instruktorů, časových možností i kurzu.
Instruktora je třeba si vybrat ne každý si sedne.
Ale za mě spokojenost. Výborná příprava na testy a zkoušku. Úžasný vozový park.
vloženo: 21. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nikdy na nikoho neměli cas
vloženo: 7. března 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Plánování jízdy podle potřeby s různými instruktory, zejména pan Šebek se Vám snaží vyjít vždy vstříc.
vloženo: 30. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborně naučí, ale je to dřina a člověk do toho musí dát hodně.
vloženo: 4. října 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno v pořádku, s ničím jsem neměl problém, super přístup.
vloženo: 16. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená s celou výukou! Teoretické hodiny pod vedením pana Šebka byly dostatečné, teorii jsem udělala napoprvé. Jízdy byly také úžasné. První tři jízdy jsem měla s panem Šebkem starším, poté jsem se omylem napsala k panu Pazdziorovi. Sice jsem dlouho nevěděla, jak se jméno vyslovuje, ale rozhodně jsem byla velmi spokojená a omylu jsem nelitovala! Jízdy jsem udělala napodruhé, pan komisař byl také velmi příjemný!
Takže já budu ráda vzpomínat :-) a všem doporučuji!
vloženo: 8. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je zaměřená spíše ba vycviky žáku škol v Kroměříži, pokud do autoškoly jdete invidualně spolehejte na to že máte na výběr 3 učitele, z toho jednoho starého dědka ktery vás seřve za vše a stresuje vás, druhého pána kterému jste uplně jedno a povídá vám o svojich problémech, a potom pana Jonáška, velice příjemný pán, naučí vás ale slabším řidičum jeho služby nestačí a budou si muset dokoupit pár jízd, počítejte okolo 4-6 než vás to pan majitel autoškoly naučí pořádně:)
vloženo: 17. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak hodnotíte djalcisncoabcelkový průběh kurzů?
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?
Doporučili byste autoškolu ostasjshxjallwc taltním?
Á
Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 28. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrý přístup, časová dostupnost, spolehlivost, kvalita.
vloženo: 30. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola ABC nabízí komplexní řešení v oblasti řidičských průkazů a školení řidičů bez ohledu na požadovanou skupinu. Disponuje moderním vozovým parkem, který umožňuje v získání libovolného řidičského oprávnění.
vloženo: 11. července 2015
vložil: Jiří Smetánka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   celý kurz byl stresový, arogantní chování. Nedokázali se normálně vyjádřit, bylo to velmi chaotické. Stejně jsem zkooušku neudělala díky velkým okolním stresum od učitele autoškoly. Nikomu bych tuhle autoškolu nedoporučovala
vloženo: 27. února 2015
vložil: Anonym, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji
vloženo: 13. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I přes pravidelně velký počet žáků jsem zažil osobní přístup, instruktoři jsou velice profesionální (narozdíl od konkurence)
vloženo: 22. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vsecko se mi libilo, jsem cizinka,mi vsecko dostupne vysvetlovali,a hodne mi pomohli i ale testy na internetu,skusky po testam zvladla poprve na 48 balu,jizdy po druhe....diky vsem...
vloženo: 28. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to fakt moc dobrá autoškola. Naučí jezdit a je to bez stresu. Dle domluvy si můžete změnit instruktora i termíny jízd. Nebyl problém...závěrečná zkouška u mně proběhla na výbornou a hned na poprvé!!! Takže velká spokojenost :D
vloženo: 20. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše proběhlo v naprostém pořádku.
vloženo: 18. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola OK. Je nutné si otypovat instruktora, který vám sedne nejlépe, pro mě byl nejlepší p.Šebek, hodně naučí /majitel/.Jinak internetové testy mi hodně pomohly.Díky.
vloženo: 3. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem Ca E a bez problémů jsem zvládnul testy a jízdy ,instruktoři mají výborný přístup a kvalitně umí připravit .Mohu jen doporučit Uhlíř Jiří
vloženo: 30. prosince 2010
vložil: Jiří Uhlíř, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám s autoškolou ABC dobré zkušenosti, již po 3 jsem dělala v této autoškole zkoušky a vždy jsem uspěla. Doporučuji tuto autoškolu, i výukové prostředky a i instruktora si můžete vybrat podle svého gustu.
vloženo: 14. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji:-) teď už jezdím jako drak:D
vloženo: 25. listopadu 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to super autoškola s velmi dobrým vedením. Stačí si vybrat jen instruktora, který vám sedne s instrutory je i dobrá domluva. K výcviku jízdy používají auta škoda fabia, nebo roomster. Tuto autoškolu můžu doporučit. mám s ní velmi dobré zkušenosti
vloženo: 3. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola ABC je možná trošku dražší než okolní autoškoly, ale na druhou stranu jsou v ceně i učební pomůcky, které mi velice pomohly- jako holka jsem ocenila DVD s technickou... V autoškole je vše dobře vysvětleno a pokud navštěvujete výukové hodiny, na zkoušky se už v podstatě nemusíte moc učit... Při jízdách záleží na výběru instruktora, a tak doporučuji vyzkoušet, který z nich vám sedne...;)
vloženo: 5. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s instruktory byla rozumná řeč, přístup k výuce skvělý a příprava na zkoušky výborná...
vzpomínat budu hodně dlouho a rád... doporučui všem...
vloženo: 10. října 2009
vložil: Jaroslav Vybíral,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu ABC vzpomínám velmi ráda:)
vloženo: 17. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou ABC osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ABC < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola ABC - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje