Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola ALL, s.r.o. - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly ALL, s.r.o.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ALL, s.r.o. < <


   V all academy jsem si rozsiroval ridicak C,D,E. Vse probehlo rychle, bez problemu. Docela me prekvapuji recenze ostatnich, moje zkusenost byla pozitivni. Zazemi v Chyni v arealu OK trans me vyhovuje, dost mista na trenink couvani, v okoli Chyni je primerena doprava. Instruktorka Andrea je prijemna, sympaticka a vzdy my vysla vstric ohledne jizd, autoskolu jsem si delal pri praci, tak prave planovani jizd pro me byla zasadni vec. Autobus i kamion jsou v automatu. Za me all academy doporucuji
vloženo: 27. července 2020
vložil: Marek Bednar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mne jednoznačně NEBRAT
Po té, co jsem odeslala e- přihlášku,mi přišli hned dva registrační formuláře v časovém intervalu 20min.
V prvním e-mailu jsem našla klasický formulář,ok. Ten druhý obsahoval pouze stručné oznámení at."AUTO S AUTOMATEM UŽ NEMÁME, ZKUSTE JINOU AUTOŠKOLU NAPŘ. AUTOŠKOLA BOHOUŠ.
Posuďte sami. Může vůbec Pražská autoškola disponovat pouze jedním vozem, když jako jediná autoškola nabízí 16.denní extra zrychlenou verzi klasik-10.900
Zrychlená-14.900
Extra-19.900?
Chybí mi tu možnost záporného hvezdickoveho hodnocení.

vloženo: 23. května 2019
vložil: Pavlína Růtová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud bych měl hodnotit tuto autoškolu, tak bych jí určitě nikomu nedoporučoval a já osobně jsem spokojený nebyl.

Běžte raději jinam...

Akorát Vás ošidí a na všechno budete čekat dlouho. :)









vloženo: 26. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrůza
vloženo: 27. dubna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele NEDOPORUČUJI tuto autoškolu. S hlubokým zklamáním musím říct, že ať už se autoškola All tváří jakkoli mile a profesionálně (př. webové stránky), je to jen jeden velký podraz. Běžte raději jinam a této autoškole se vyhýbejte velkým obloukem, pokud si chcete ještě udržet zdravého ducha. Další doporučení - nekupujte zlevněné a výhodně se tvářící poukazy na autoškolu na slevovém portálu.
vloženo: 11. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejhorší
vloženo: 6. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych všechny upozornila před autoškolou ALL. Před třemi měsíci jsem u nich začala dělat jízdy, které stále ještě nemám hotové a to z toho důvodu, že instruktor po dobu dvou týdnů vůbec nebere telefon, na sms nereaguje a pokud máte to štěstí a dovoláte se na jejich infolinku, tak vám slečna řekne že je jí to líto, ale že s tím nic nemůže dělat. Tato situace se nyní opakuje již po třetí, tak jsem se rozhodla kontaktovat přímo majitele autoškoly, který má ale stejný přístup jako jeho zaměstnanci a taktéž nebere telefon. Nehledě na to, že jsem 7 jízd před koncem kurzu a ještě jsem neměla možnost absolvovat jedinou hodinu teorie. Naposledy, když jsem měla domluvenou hodinu se instruktor neobtěžoval vůbec přijet, natož omluvit. Od té doby zase všichni dělají mrtvého brouka a nikdo nebere telefon. Tuto autoškolu opravdu nedoporučuji!
vloženo: 28. července 2014
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu nedoporučuji, neprofesionální přístup ať ke studentům, tak k zaměstnancům. Voucher jsem dostala jako dárek, první dojem byl velice příjemný, ale ten druhý už ne. Jsem velice trpělivý člověk, ale přístup autoškoly je jeden velký výsměch a nerespekt zákazníků. Na pana instruktora ale jenom chválu, to negativní bylo nejspíše způsobené jednáním výše postavených...
vloženo: 28. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola jejichž majitel a jeho podržtaška jsou bandou zmrdů a podvodníků. Pan majitel Rostislav Filo dlůží snad všem bývalým zaměstancům a všude kde se podívá. Od toho se také odvíjí kvalita jeho služeb. Určitě nedoporučuji. Vyhněte se této autoškole.
vloženo: 18. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   oprava - inspektor mě vyhodil po půl minutě...
vloženo: 14. dubna 2014
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zakoupila jsem si přes slevový portál voucher do této autoškoly (rok 2013 květen). Cena vypadala docela příznivě a to už mě mělo odradit, bohužel jsem se nechala zlákat (řidičský průkaz skupiny B).

Do kurzu jsem nastoupila v půlce července (pobočka Praha) s tím, že potřebuji mít řidičské oprávnění hotové nejpozději do začátku října (pan ředitel mě ujištoval, že se to bez problému stihne).

Z 36 hodin teorie proběhlo cca 8 hodin čistého času. Vůbec jsem neprošla kurzy zdravovědy (jak autoškola deklaruje na svých stránkách). A důvod? Dozvěděla jsem se, že zdravověda nebude, protože ji učí pouze pan majitel a ten bydlí v Ústí a nemá na to čas!!! Chování lektora bylo také velmi nevhodné, když jsem se ho SLUŠNĚ zeptala, kdy bude možné začít s jízdami, tak mi na to odvětil: "Nooo, jestli nejseš úplně blbá a bylo ti vosumnáct, tak můžeš začít řídit, kdy chceš...". Toto bych ještě dejme tomu rozdýchala. Ale...

Když jsem se zhruba v půlce srpna dostala na řadu s jízdami, tak mě čekalo těžké zklamání! S ruční brzdou se rozjíží jen debilové, to potřebovat prý nebudu, tak mě to učit nebudou. Dále mě neučili téměř vůbec parkovat (to asi taky potřebovat nebudu, že...), o couvání bych taky raději pomlčela, kontrola vozidla před jízdou - taky se mi nikdo neráčil ukázat... Na dálnici mě nikdo nevzal, za celou dobu jsem nejela více jak 70 km / hod. a to asi po dobu 3 minut (1x za celý výcvik). Během výuky jsem musela lektorovi zastavovat na 5 - 10 minut na cigárko, popřípadě na schůzku s kámošem. Za celý výcvik jsem vystřídala asi 3 nebo 4 lektory, jízdu jsem měla tak 1x za týden až 2. Jednoho lektora jsem se ptala (protože jsme měli končit hodně pozdě večer), jestli by bylo možné, aby mě aspoň vyhodil někde blíž mému domovu. Řekl mi, že leda pokud bude výuka o půl hodiny kratší. Tak jsem mu řekla, že ne, že si to odjezdim celé a pak prostě se nějak dopravím domu. I přes můj nesouhlas mě nanavigoval blíž k domovu a hodinu ukončil o půl hodiny dřív! Poslední jízdu jsem vozila těhotnou expřítelkyni mého lektora po Lazarské po úřadech (byť jsem měla domluveno, že projedeme s lektorem Chýni, v které jsem nikdy předtím nebyla a měla jsem tam mít zkoušky).

Na zkouškách, ke kterým jsem se dostala AŽ V LISTOPADU, bylo další extempóre. Autoškola pozvala o jednu slečnu víc na zkoušky a inspektor odmítal vyzkoušet o 1 člověka víc, takže ředitel autoškoly losoval, kdo půjde domů. Vážně profesionální přístup! Já to nebyla, písemné zkoušky jsem zvládla v pohodě. Na jízdy jsem přišla na řadu v době oběda, kdy už inspektor byl protivný, že má hlad a že teda ještě vezme mě a jednu holku a pak půjde na oběd. Šla jsem první, vyhodil mě asi po půl hodině a to za to, že jsem se při vyjíždění koukla po autech opačně... Holčina, co jela po mně, byla vyhozena za to, že prý zastavila na stopce na moc krátkou dobu. Ten den vyhodil všechny. Přidala jsem si tedy kondiční jízdy a šla znovu na zkoušky. Vyhodil mě za to, že jsem jela "moc pomalu"(úseky mezi vesnicemi byly krátké, nemělo smysl to rozpalovat na 90) a samozřejmě bylo u zkoušek i parkování (to naštěstí přešel). Takže jsem byla už opravdu naštvaná a přešla jsem k jiné autoškole, kde mě všechno doučili a zkoušky jsem dala bezproblémů.
vloženo: 14. dubna 2014
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nikdy více. Ze své zkušenosti neinformují o poplatcích zejména o stornování jízdy. Pokud nezaplatíte není možné v autoškole pokračovat, když tato zkušenost byla s autoškolou řešena k ničemu se neměla a docházelo k argumentování nepravdivými informacemi (např. že tento poplatek je účtován až když se to stane po 2. po 3., nikdy se nestalo že by nebylo umožněno v autoškole pokračovat, kždý je o tom informován instruktorem atd..) z mého pohledu jednání hrozné, nepravdivé a nikomu nedoporučuji, myslím že jsou daleko kvalitnější autoškoly.
vloženo: 28. března 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Koupila jsem si voucher do této autoškoly na slevovém portálu,cca 7000,Kč plus doplatek 700,kč za složení jízd.Autoškola mi začala v červnu,ale v srpnu se mi přestali ozývat,až jsem tam musela volat já,dožadovat se pokračování autoškoly.Na telefonu mi bylo řečeno,že pan majitel má problémy s obsazením řidičů na místa instruktorů,já si myslela tehdy,že jsem naletěla a autoškolu nedodělám. nakonec se to zase rozběhlo,ale často jsem měla jiného instruktora.V listopadu jsem se dočkala zkoušek.Ráno jsme v Praze Chýni dělali testy na PC,ty jsem složila bez problémů.Na jízdu jsem čekala asi 7 hodin,my co jsme měli autoškolu přes voucher,jsme ji ani jeden neudělali.Dostali jsme druhou šanci za 14 dní,ale museli jsme zaplatit dalších 900.Musela jsem čekat 7 hodin,než na mně přijde řada a než se naobědvají instruktoři.Vynervovaná jsem jezdila půl hodiny,ale komisař nic nenašel,dokonce jsem musela zaparkovat mezi dvě auta s přesnými mezerami před i za autem.Já jediná jsem to udělala,ostatní mají ještě jednu šanci,za kterou musí zase zaplatit.Také jim byly nabídnuty kondiční jízdy,hodina a půl za 800,Kč. Já to mám za sebou,ale ostatních je mi upřímně líto,pokud neudělají do třetice,tak budou muset zakoupit znova zase celý kurz.Chtěla bych upozornit,aby lidé nekupovali autoškoly u slevových portálů,ta cena je klamavá a nakonec se výsledná cena o hodně prodraží.Autoškolu ALL rozhodně nedoporučuji,dejte na doporučení známých.Na cenu se nedívejte,stejně si ty peníze nakonec doplatíte. Helena
vloženo: 22. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto školu dělala přítelkyně. Fakt jsme se s něčím tak hrozným dlouho nesetkali. Pritelkyně si zakoupila kurz na nějakém slevovém portálu. Stránky autoškoly vypadaly celkem profesionálně, ale ve skutečnosti je to jen navoněná bída. Přístup autoškoly totální katastrofa. Přítelkyni bylo slíbeno, že kurz udělá za dva měsíce. Ve skutečnosti toto trvalo skoro půl roku. Jízdy byly cca po dvou, třech týdnech. Domluvit si jízdu byl vysilující úkol, který představoval tak 5 telefonátů během týdne. Během výcviku se na ní vyzkoušeli 3 různí instruktoři. Nějaké omluvy majitele, který si vozí zadek v BMW, že přiblble prodal x kurzů přes slevový portál a pak zjistil, že nemá dostatek instruktorů, jsme se nedočkali a i kdyby, koho to zajímá... Absolutně neprofesionální přístup. "Náš zákazník, náš výsměch" řekl bych. A zkoušky? Zkousky jsou fakt super. Pokud jste kurz koupili nekde na slevomatu, nemate sanci je na prvni pokus udelat ani kdyby jste jeli jako profesionalni ridic pana prezidenta. Proc? Je to snadne. Prvni zkousky vás stojí (mimo samotnou cenu kurzu) dalsich 700 Kč. Druhý pokus už je za 900 Kč. Asi chapete proc, ze? Cena kurzu zakoupeneho na slevovem portalu se musi nejak navysit aby byla rovna klasicke cene. A jak zaverecky probihaj - musite jet az do Chyne, ktera je za Prahou, spojeni nic moc. Pokud vas sikovna sekretarka uz konecne pozve a pak zjistej ze vas je vlastne moc, nekoho vylosuji a ten jede domu. Takze se vlastne do ty prdele tahnete uplne zbytecne. Testy jsou na PC. Pak jsou jízdy. Cekate pul dne. Hlavne ze si personal autoskoly da v klidku obidek. Na druhy pokus (prvni jizdu proste neudelate - neudelal ji nikdo z 5 lidi co to meli pres slevovy portal) tam musite byt opet na osmou a jeste v pul druhy tam sedite jak vocasove a cekate.
Lidi dejte si s vyberem autoskoly zalezet. Doporuceni je k nezaplaceni. Tohle bychom uz v zivote absolvovat nechteli. Typicka ceska spolecnost. Hlavne hrabat prachy, ale aby se vam nekdo poradne venoval a nedaval vam na jevo, ze jste pro nej nic, tak to zde bohuzel chodi...
vloženo: 22. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych všem doporučit autoškolu ALL, při výcviku na mě nikdo ani nezvýšil hlas a instruktorova trpělivost mě dosud udivuje a inspiruje. Teorie byla skvělá a opravdu profesionální. Zkoušku jsem udělala hned napoprvé a to díky profesionálnímu výcviku. Jízdy jsem si mohla plánovat podle svých časových možností a z místa pro mě přijatelného. Ještě jednou děkuji. Klára.
vloženo: 19. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych všem doporučit autoškolu ALL, při výcviku na mě nikdo ani nezvýšil hlas a instruktorova trpělivost mě dosud udivuje a inspiruje. Teorie byla skvělá a opravdu profesionální. Zkoušku jsem udělala hned napoprvé a to díky profesionálnímu výcviku. Jízdy jsem si mohla plánovat podle svých časových možností a z místa pro mě přijatelného. Ještě jednou děkuji. Klára.
vloženo: 19. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohotový přístup, skvělý vozový park, familiérní přístup
vloženo: 8. listopadu 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou ALL, s.r.o. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ALL, s.r.o. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola ALL, s.r.o. - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje