Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Ambrož - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Ambrož

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ambrož < <


   S autoškolou jsem byl zcela spokojený a vřele doporučuji všem.
vloženo: 30. října 2018
vložil: Pavel Dodek, emailová adresa nezveřejněna


   Dneska jsem absoloval úspěšně zkoušky na skupiny A2, B, T.
Tuto Autoškola můžu jedině doporučit pro všechny. Na 100% se sem ještě vrátím dokončit si sukupiny A, C, C+E.
vloženo: 15. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Ambrož nejlepší autoskola, kterou jsem si mohl vybrat,byl jsem nadmíru spokojen nejlepší instruktoři a fajn teorie. Vřele můžu doporučit.
vloženo: 8. října 2018
vložil: Roman Sklenář , emailová adresa nezveřejněna


   Hodnotím rozhodně na výbornou! Do autoškoly jsem se pustila s tím že do ji před 10 lety absolvovala moje starší sestra a jen pár měsíců přede mnou i několik mých spolužaček že ZŠ. A mohu jen potvrdit jejich slova.
Ochota s jakou ke mě instruktor Standa A. ml. Přistupoval.. jízdy i o víkendu když nebyl čas, rano, odpoledne, večer... Dalo by se říci 24/7 kdyby to bylo možné.. na zkoušky jsem byla opravdu velmi dobře připravená! Takže jen maximální spokojenost. Jízdy byly vždy klidné a zábavné, žádný stres.
Autoškolu Ambrož můžu doporučit se 100% jistotou.

vloženo: 6. října 2018
vložil: Ivča F., emailová adresa nezveřejněna


   Za mě autoškola Ambrož maximální spokojenost &#128522; měla jsem strach a dlouho autoškolu odkládala ale po první jízdě s instruktorem to ze mě úplně opadlo a na jízdy jsem se vždy těšila :) a hlavně moc děkuji za velkou trpělivost, já bych ji se sebou kolikrát vážně neměla &#129315; prostě za mě top! Odbourají nervozitu, mají přátelský přístup, snaží se vyhovět jak jen to jde, zasmějete se a hlavně vás připraví špičkově na zkoušky :) když to teda doma neodflaknete &#128522; děkuji Stando ml. :)
PS: jako psycholog taky není k zahození &#128514; díky moc
vloženo: 18. září 2018
vložil: Kristýna Jurová, emailová adresa nezveřejněna


   Za mě františek nervy ze železa :) můžu i napsat že je to nejlepší instruktor co jsem potkal :) Za mě veliký palec hore :)
vloženo: 7. září 2018
vložil: Johny, emailová adresa nezveřejněna


   Moje zkušenost je také jen pozitivní. Instruktor Franta byl vstřícný, trpělivý a za žádné chybičky se na mě nezlobil a bral je s humorem. Za to mu moc děkuji a tuhle autoskolu všem doporučuji :)
vloženo: 27. srpna 2018
vložil: Lucie Hoduláková , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu rozhodně doporučuji! Teorie není nudná a člověk se na hodinu těší. Jízdy skvělé. P. Jaroš má nervy ze železa, dokáže vše srozumitelně vysvětlit, v autě je zábava a celková pohoda. Ještě jednou za vše děkuji!
vloženo: 22. srpna 2018
vložil: Alexandra , emailová adresa nezveřejněna


   Bylo to skvělé!
vloženo: 15. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


    Autoškola Ambrož je nejlepší autoškola, Super domluva na termín, super učitel p. Jaroš, který je vtipný a hodně naučí.
Kdokoliv chce dělat autoškolu, tak jedině doporučuji!
vloženo: 3. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit. Hlavně Pavel Majerčák naučí, vysvětlí, pokecá. Domluva super. 100% Spokojenost.
vloženo: 25. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Ambrož jedině doporučuji. Skvělý a pohodový přístup instruktora pana Jaroše. Vtipný, hodně naučí, jízdy s ním v klidu a bez stresu! Super auta a rychlý průběh. Doporučuji všem.
vloženo: 26. června 2018
vložil: T.K., emailová adresa nezveřejněna


   Za sebe mohu hodnotit velmi kladne Frantisek je opravdu skvelej instruktor.trpelivej hodnej proste skvelej chlap.ja mohu autoskolu ambroz jedine doporucit.Franta je proste Pan ucitel.dekuji mu za vse co me naucil.Jeste jednou dekuji
vloženo: 22. června 2018
vložil: jana, emailová adresa nezveřejněna


   Franta je výbornej Instruktor. Za mě bylo všechno super. Jízdy, teorie, přístup k žákům. Prostě všechno. Jsem moc moc spokojená
vloženo: 20. června 2018
vložil: Kristina Kováčová,


   Pro mne velice příjemné . Každá jízda byla Ixus , naučil jsem se pokecal . Můžu jen doporučit . Když něco nevíte , rádi poradí. Žádné řvaní , vše v naprostém klidu. Jednoduše , levné kvalitní služby . Všem jen doporučuji . D.Kubík
vloženo: 5. června 2018
vložil: D.Kubík, emailová adresa nezveřejněna


   strasne moc dekuji hlavne Frantovi, za pristup a trpelivost . je opravdu profesional a jde poznat ze ho prace bavi . moc me pomohl a mel se mnou velkou trpelivost. jeste jednou moc dekuji super!!!!!!!
vloženo: 17. května 2018
vložil: Lenka Mokosova,


   Autoškolu Ambrož můžu jedině doporučit. Mají nejlepší přístup, jsou hodní, trpěliví, vždy ve všem vyhoví, na jízdy budete chodit rádi, protože se od srdce zasmějete. Takže kdo ještě nemá jasno a vybírá, tohle je nejlepší volba!
vloženo: 5. května 2018
vložil: J., emailová adresa nezveřejněna


   Mohu jedině doporučit,
super přístup instruktora, byl velice trpělivý a vše dokázal na výbornou vysvětlit. Hodiny teorie byly velice poučné a zábavné. Pokud uvažujete o autoškole vyberte určitě Ambrože.
vloženo: 23. dubna 2018
vložil: Ondřej,


   Autoškolu mohu jedině doporučit..za instruktora jsem měla michala a chlapa s větší trpělivostí jsem snad neviděla :) pomůže s čímkoli a poradí..co se týče zkoušek moc mě pomoh už jen tím jak mě dokázal uklidnit ( byla jsem opravdu neskutečně vyklepaná ze zkoušek) a nakonec jsem to zvládla na poprvé :) Super,super,super...:)
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Ambrož je vyjímečná od ostatních autoškol co znám hlavně tím, že se žákům snaží vyhovět téměř ve všem. Hlavně tedy v časech jízd. Mají totiž hodně možností a rozsáhlých příležitostí.
Učitelé jsou příjemní, ale hlavně klidní a nikoho během jízd nestresují. Další výhodou autoškoly Ambrož je cena, která není vůbec přehnaná a vyhovující. :)
vloženo: 14. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Rozhodla jsem se také přispět svým nadmíru kladným hodnocením.
Byla jsem maximálně spokojená jak ohledně výuky, tak i jízd. Vše mi bylo skvěle vysvětleno. A musím ocenit i trpělivost, pevné nervy a vstřícný přístup mého instruktora Standy (ml). Autoškolu můžu na 100% doporučit.
vloženo: 13. dubna 2018
vložil: Karolína, emailová adresa nezveřejněna


   Měla jsem to štěstí dělat autoškolu tady a díky Fantovi jsem už právoplatnou řidičkou, takže doporučuji jsou skvělí.
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Veronika Riglova,


   Skvěla zkušenost dobré domluveni na daný termín skvělá spolupráce zábavný vždycky poradí skvělý přístup k žákům autoškoly velice ochotný vždy poradí ve správné okolnosti
vloženo: 28. února 2018
vložil: Ševčik Jiři, emailová adresa nezveřejněna


   Skvěla zkušenost dobré domluveni na daný termín skvělá spolupráce zábavný vždycky poradí skvělý přístup k žákům autoškoly velice ochotný vždy poradí ve správné okolnosti
vloženo: 28. února 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu Ambrož a přímo &quot;učitele&quot; Františka Jaroše mi doporučil kamarád,který zde byl také &quot;žákem&quot;. Byl velice spokojený, tak jsem neváhala a přihlásila se. A i když jsem dojížděla z Mikulova v žádném případě nelituji a vřele doporučuji. Velké díky Františkovi za jeho trpělivost a že to se mnou zvládl. Profesionální přístup,ochota a pohoda co se jízd týče, má můj obdiv. Pohodář s kterým je vždy zábava,takže z vás opadnou obavy a při závěrečných zkouškách velká podpora. Komisař také v pohodě. Absolutní spokojenost!Děkuji moc,jste super :-)
vloženo: 27. února 2018
vložil: Nováková Ivana , emailová adresa nezveřejněna


   Stojim v zastupu spokojenych lidi, kteri navstevovali autoskolu Ambroz.. mela jsem tu cest poznat skveleho instruktora Frantiska .. nemel to se mnou lehke a stejne vzdy a vse zvladl na vybornou :) prizpusobil jizdy memu casu, kdykoliv poradil, vzdy me zbavil strachu a hlavne byla pokazde sranda a ja se na jizdy vazne tesila. Teorie byla vzdy poucna a zabavna, takze si clovek hodne zapamatuje :) u zaverecnych zkousek je velkou oporou a protoze je to opravdu skvely instruktor, byla to hracka :D nemuzu jinak nez vrele doporucit..
vloženo: 15. února 2018
vložil: Simona Peterková, emailová adresa nezveřejněna


   Staňa Jr. perfektně vysvětlí nebo pomůže s čímkoliv.Perfektně připravil na závěčky. Nuda s ním rozhodně taky není. :D
DOPORUČUJI!
vloženo: 15. února 2018
vložil: Marek,


   Autoškola Ambrož v Miroslavi je ta nejlepší co jsem si mohl vybrat a měl jsem to potěšení jezdit že Stanem Juniorem vřele doporučuji je to výborný instruktor tak dávám plný počet téhle autoškole
&#11088;&#11088;&#11088;&#11088;&#11088; s pozdravem Jarda Čunderle
vloženo: 13. února 2018
vložil: Jaroslav Čunderle,


   Tuto autoškolu můžu jen doporučit..vstricnost, trpelivvost, laskavost. Jako instruktora jsem měla Staňu a maximální spokojenost :)
vloženo: 9. února 2018
vložil: Stefanie,


   Franta je nejlepší učitel.
vloženo: 8. února 2018
vložil: david, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu můžu jedině doporučit všemi deseti! :)
Měla jsem to štěstí a dostala Staně "Juniora" a opravdu si je nemůžu vynachválit. První jízdy jsem byla vyklepaná,ale přístup instruktora a účinné rozptylování zabralo na výbornou a já přestala tolik myslet na to, co dělám špatně a soustředila se na pokyny a rady,aby to bylo jen a jen lepší! Můj strach z parkování a celkového vozidla okamžitě opadl a díky radám instruktora šlo vše hladce! (tedy většinou) Každou otázku Vám zodpoví, vysvětlí udělané chyby a ukáže, jak na to správně ;)
Závěrečné zkoušky se už od rána nesly u mne v nervozitě a třesu,ale opět výborná podpora instruktora a klidný přístup pana komisaře velice pomohli!
Profesionalita, skvělý přístup, výborná domluva, vstřícnost a trpělivost při vysvětlování zcela jasného ;)
Autoškolu Ambrož určitě budu doporučovat i v mém okolí, protože jsou nejlepší!
Moc děkuju!
vloženo: 6. února 2018
vložil: Andrea B., emailová adresa nezveřejněna


   vyborne jednani a profesionalni pristup
vloženo: 28. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Rozhodla jsem se také přispět svým velice kladným hodnocením. Hned od začátku mi jako u jedné z mála autoškol vyhovoval čas teoretických hodin kvůli nedostatku času přes týden. Hodiny byly vždy skvěle pochopitelné a několikrát i zábavné. Ze svých prvních jízd jsem měla vážně velké obavy, ale dostala jsem přiděleného velmi trpělivého a zkušeného instruktora, který mi hned na začátku vysvětlil, jak budeme postupovat. Řízení se stalo doslova jednou z mých oblíbených aktivit a těšila jsem se na každé další hodiny. K závěrečkám jsem byla připravena tak kvalitně, že i někdo tak nervózní jako jsem já, je dokázal úspěšně splnit. Tímto bych ráda poděkovala za podporu, ochotu, přizpůsobivost a v neposlední řadě za skvělý přístup. Autoškolu Ambrož můžu určitě vřele doporučit.
vloženo: 21. ledna 2018
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


   Rozhodl jsem se také přidat k těmto hodnocením.Autoškola a lidi v ní jsou perfektní.Rozhodl jsem se pro další rozšíření svého řidičského průkazu k ABCT přidat dále D. Perfektní přístup.ochota,zejména pružnost podle mých požadavků a potřeb,vstřícnost,rady a zkušenosti k tomu slušnost.Mám zkušenosti s několika také dobrými předchozími autoškolami,ale setkání s panem Ambrožem a mým učitelem Pavlem předčilo má očekávání. DĚKUJU chlapi
vloženo: 21. ledna 2018
vložil: Pavel,


   I já se musím přidat k velmi pozitivnímu hodnocení této autoškoly.
Měla jsem vždy hrozný strach sednout za volant, bála jsem se řešení dopravních situací nebo couvání a úzkých uliček. Když jsem začala výcvik, neuměla jsem se skoro ani rozjet. Mé obavy a strach z auta však opadly hned u první jízdy a to díky příjemnému instruktorovi Standovi, který mi vždy všechno srozumitelně vysvětlil a tímto mu chci poděkovat. Prvotní strach se tak změnil v těšení se na další jízdy. Většina lidí v okolí mi tvrdí, že hodiny teorie v jiných autoškolách byly nudné a neposkytly jim žádné důležité informace. Tady tomu však bylo naopak. Na teorie jsem se vždy těšila a odnášela si důležité poznatky nejen k závěrečným testům, ale i do praxe.
Pokud tedy váháte, kterou autoškolu navštívit, zavítejte do Autoškoly Ambrož a budete určitě stejně spokojení jako já. Všichni instruktoři jsou ochotní a příjemní a určitě se zbavíte všech obav z řízení a zjistíte, že je to vlastně zábava.


vloženo: 6. ledna 2018
vložil: Nela Bauerová,


   I já se musím přidat k velmi pozitivnímu hodnocení této autoškoly.
Měla jsem vždy hrozný strach sednout za volant, bála jsem se řešení dopravních situací nebo couvání a úzkých uliček. Když jsem začala výcvik, neuměla jsem se skoro ani rozjet. Mé obavy a strach z auta však opadly hned u první jízdy a to díky příjemnému instruktorovi Standovi, který mi vždy všechno srozumitelně vysvětlil a tímto mu chci poděkovat. Prvotní strach se tak změnil v těšení se na další jízdy. Většina lidí v okolí mi tvrdí, že hodiny teorie v jiných autoškolách byly nudné a neposkytly jim žádné důležité informace. Tady tomu však bylo naopak. Na teorie jsem se vždy těšila a odnášela si důležité poznatky nejen k závěrečným testům, ale i do praxe.
Pokud tedy váháte, kterou autoškolu navštívit, zavítejte do Autoškoly Ambrož a budete určitě stejně spokojení jako já. Všichni instruktoři jsou ochotní a příjemní a určitě se zbavíte všech obav z řízení a zjistíte, že je to vlastně zábava.
Nela Bauerová

vloženo: 6. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   I já se musím přidat k velmi pozitivnímu hodnocení této autoškoly.
Měla jsem vždy hrozný strach sednout za volant, bála jsem se řešení dopravních situací nebo couvání a úzkých uliček. Když jsem začala výcvik, neuměla jsem se skoro ani rozjet. Mé obavy a strach z auta však opadly hned u první jízdy a to díky skvělému a příjemnému instruktorovi Standovi, který mi vždy všechno srozumitelně vysvětlil a tímto mu chci poděkovat. Prvotní strach se tak změnil v těšení se na další jízdy. Většina lidí v okolí mi tvrdí, že hodiny teorie v jiných autoškolách byly nudné a neposkytly jim žádné důležité informace. Tady tomu však bylo naopak. Na teorie jsem se vždy těšila a odnášela si důležité poznatky nejen k závěrečným testům, ale i do praxe.
Pokud tedy váháte, kterou autoškolu navštívit, zavítejte do Autoškoly Ambrož a budete určitě stejně spokojení jako já. Všichni instruktoři jsou ochotní a příjemní a určitě se zbavíte všech obav z řízení a zjistíte, že je to vlastně zábava.
Nela Bauerová

vloženo: 6. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   21.prosince jsem zvládla úspěšně řidičák na auto.Instruktoři jsou v pohodě a hodně pomůžou.Není nic co bych vytkla.
vloženo: 30. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Pohoda. Instruktoři nenadávají. Vše se řeší s klidem a hlavně naučí a vysvětlí. Jsem 100% spokojený.
vloženo: 21. prosince 2017
vložil: Jan Odehnal, emailová adresa nezveřejněna


   Absolvovala jsem zde řidičák na motorku A2 a jsem maximálně spokojená, motorky skvělé, instruktoři jsou bezvadní, i když jsem jim jednu motorku shodila, tak to ani neřešili a byli moc hodní, na zkoušky jsem byla připravena i díky hodinám teorie, kde bylo vše rozumně vysvětlené. Můžu rozhodně jen doporučit :)
vloženo: 20. prosince 2017
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


   Vždycky jsem říkala, že budu raději chodit pěšky, než abych sedla za volant a řídila auto. Už jen odhodlat se a přijít do autoškoly, bylo pro mě těžké, takže mě mile překvapil přístup instruktora. Tímto bych chtěla poděkovat Standovi ml., že se mnou měl velkou trpělivost, všechno mi srozumitelně vysvětlil a při jízdách i teoriích mě bavil a zbavil nervozity z řízení.
Pokud váháte a nevíte, kterou autoškolu zvolit, určitě si vyberte autoškolu Ambrož. Už jen pokud jste na tom jako já, a v noci vás budí sny, že způsobíte kolaps v dopravě. Na teoriích vám vysvětlí zábavnou formou všechno potřebné a v praxi si všechno zkusíte. Jako student oceňuji i to, že se vždycky šlo domluvit na termínu jízdy, takže při škole autoškolu zvládnete úplně v pohodě. :)
Ještě jednou za všechno děkuji, a určitě doporučuji. Nakonec se mi k mému překvapení bude po autoškole i stýskat.
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: Zuzana Hermanová,


   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit. Měla jsem to štěstí že mě učil Ambož JUNIOR.Jeho hodiny teorie mi opravdu pomohly, protože byli doprovázeny historkami ze života. Jízdy byli pro mě jako pro stresaře větší oříšek ale díky kamarádskému přístupu a velké trpělivosti jsem vše zvládla.
Nemohu říct jediné špatné slovo. Jsou parádní.
vloženo: 16. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Maximálně vstřícný přístup ze strany autoškoly a instruktora Franty, který zvládl během pár hodin naučit vše potřebné pro získání řidičáku. Autoškolu budu dále jen doporučovat. Tímto bych chtěl poděkovat oběma za pohodové absolvování kurzu.

vloženo: 14. prosince 2017
vložil: František Šidlo, emailová adresa nezveřejněna


   Když jsem se rozhodla po x letech dělat řidičák dlouho jsem přemýšlela jakou autoškolu mám vlastně oslovit. Když jsem se známých ptala na doporučení tak mi jednoznačně každý doporučil autoškolu Ambrož. Až se mě někdo zeptá jednoznačně DOPORUČUJI!
Teorií: jsem ze začátku moc nemusela jelikož se tam probíralo něco co byla pro mě velká neznámá. To se ale časem změnilo a nakonec jsem tam chodívala ráda.
Jízdy: když si vzpomenu na svojí první jízdu jak jsem byla nervozní... František byl skvělý jeho vtipkování mou nervozitu přebilo. Jsem ráda že jsem měla právě jeho všechno mi vždy dobře vysvětlil i 2x či 3x Když jsem si nemohla něco zapamatovat našel si jiný způsob abych si to uvědomila.
- Jsem ráda že už to mám všechno za sebou ale i tak mi vše bude chybět..


vloženo: 12. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Milý, ochotní, trpělivý.

vloženo: 12. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Všem doporučuji tuto autoškolu! Měla jsem tu čest jezdit se Staňou ,,JUNIOREM" a nemám dost slov chvály. Lidský přístup, ochota, vstřícnost, skvělé rady a obrovská trpělivost z jeho strany a hlavně neskutečná podpora. Kromě profesionality jsem se dočkala i zábavných historek, kopy dobré nálady a smíchu. Bude se mi stýskat. Jsou nejlepší, tak neváhejte!!!!
vloženo: 9. prosince 2017
vložil: Šárka Bechová,


   Autoškolu můžu jen doporučit, jezdila jsem s panem Moresem a byl výborný! :)
vloženo: 7. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   I já musím víc než souhlasit a doporučit autoškolu Ambrož ! Po né úplně nejlepší zkušenosti v jiné autoškole , mě přijmuli úplně suprově, na všem jsme se domluvili a všechno šlo bez zbytečného stresu ... Myslela jsem si že to je panem komisařem, ale hodně je o intruktorovi a Franta je Pan instruktor . Díky němu jsem nebyla ve stresu a všechno z vládla jak měla. Patří mu moje velké díky, že mi věříl a nenechal mě ani jednou zapochybovat ! Autoškolu Ambrož JEN A JEN DOPORUČUJI !! Je tam skvělí tým instruktorů, kteří Vás chtějí opravdu naučit řidit bez stresu s kapkou humoru !
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Denča :), emailová adresa nezveřejněna


   Super přístup, domluva, žádný zbytečný prodlužování, odjezdit, na zkoušky a nazdar, žádné stresování při jízdách, všechno důkladně vysvětleno a k tomu všemu kopec srandy. Doporučuji všem, co mají zájem o ŘP. Díky moc Pavle!
vloženo: 25. listopadu 2017
vložil: Václav Puža, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož 100% doporučuji. K autoškole Ambrož jsem přešla po špatné zkušenosti z brněnské autoškoly. Velmi mile mě překvapil rozdílný přístup k výuce i žákovi. Přístup byl přátelský, lidský, jízdy bez stresu, chyby byly tolerovány, v klidu vysvětleny a to i sedmkrát, osmkrát :-). Delší pobyt v křižovatce byl brán s humorem. Děkuji Franto!
vloženo: 15. listopadu 2017
vložil: Hana Tlustošová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem měnila po předchozích špatných zkušenostech a rozdíl se nedal popsat. Výborný přístup, úžasné jednání. Frantovi moc děkuji za veškerou pomoc a super hodiny.
vloženo: 15. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu určitě doporučit. Jsou milí , ochotní. Jízdy byly super naučil jsem ee vše co jsem potřeboval a na každou otázku jsem dostal odpověď. Dokonce se i o problematice na silnicích dá pobavit. Jsem čerstvý absolovent a mohu říct že si na silnicích mohu celkem věřit.
vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako čerstvý absolvent autoškoly Ambrož mohu tuto autoškolu doporučit... Skvělý přístup instruktorů, zábava, prostě super. Díky praktické přípravě(jízdy), která probíhala s Pavlem zkouška byla v pohodě a bez větších problémů. Děkuji. Laďa
vloženo: 13. listopadu 2017
vložil: Ladislav P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit. Skvělý přístup jak při jízdách tak i na teorii, která byla "doprovázena" běžnými situacemi ze života i menšími vtípky. A díky tomu to samo lezlo do hlavy. Určitě doporučuji a hodně velký dík Frantovi za pomoc a za trpělivost. Mám v plánu ještě dělat ještě jeden řidičák a tato autoškola bude jasná volba.
vloženo: 7. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ani nevím, kde bych začala. Autoškolu Ambrož můžu jen a jen doporučit. Přístup, atmosféra… Hrozně moc děkuju Františku za trpělivost, velikou pomoc a ochotu. Nejlepší!
vloženo: 6. listopadu 2017
vložil: Marťa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu si nemohu vynachválit po kterékoli stránce, mým instruktorem byl František Jaroš, řekl bych, že jinde bych se více nenaučil.
vloženo: 3. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebojte se a běžte do toho,vše probíhá v klidu a míru.Velké poděkování Františkovi za velkou trpělivost.Bylo to bezva a děkuji.
vloženo: 23. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškoly jsem se bál, ale v této autoškole byl velmi profesionální a hlavně klidný přístup, vše mi bylo řádně vysvětleno a za to děkuji. Tuto autoškolu jen doporučuji a také chci poděkovat svému instruktorovi Frantovi za klid a ochotu. :)
vloženo: 22. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit. Super přístup, vše Vám vysvětlí a se vším pomůžou. Já osobně hrozně zmatkovala, ale vše se bralo v klidu a snaží se uvolnit atmosféru aby jste byli v pohodě. Velké díky Franto.

vloženo: 19. října 2017
vložil: Kateřina Velebová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit! Kvalitní, srozumitelné, mnohdy i zábavné teorie, ze kterých si každý určitě hodně odnesl doplněné skvělým,přátelským a profesionálním přístupem instruktorů.
Na každou jízdu jsem se vždycky moc těšil.
V budoucnu bych si rád udělal řidičský průkaz na motorku, a volba autoškoly je jasná, opravdu nemůžu nic vytknout.
Speciální poděkování patří instruktorovi Standovi ml., děkuju moc za vše. :)
vloženo: 16. října 2017
vložil: Patrik Pernica, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit! Kvalitní, srozumitelné, mnohdy i zábavné teorie, ze kterých si každý vždy hodně odnese,doplněné skvělým,přátelským a profesionálním chováním instruktorů.
Nemůžu absolutně nic vytknout, na jízdy jsem se pokaždé moc těšil.
V budoucnu si hodlám dělat řidičský průkaz na motorku, a volba autoškoly je jasná.
Speciální pochvala patří instruktorovi Standovi ml.. Děkuju moc. :)
Patrik Pernica
vloženo: 16. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na Autoškolu Ambrož jsem slyšela samou chválu ale i tak mě jejich skvělé chování ke svým žákům mile překvapilo. Výborná teorie doplněná historkami s běžného života, díky ní se učivo pamatovalo samo. Velké dík, patří mému instruktorovi Standovi ml., za jeho toleranci , klid a ochotu mi vše vysvětlit, i přes velký strach ze řízení jsem se díky jeho chování na každou další jízdu těšila. Kdybych si v budoucnu dělala další řidičský průkaz, nevolila bych jinou autoškolu než tuhle. Ještě jednou za všechno Díky.
vloženo: 15. října 2017
vložil: Jana Faltýnková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Ambrož jsme byl maximálně spokojen především z důvodu důkladné přípravy na závěrečné zkoušky a individuálního přístupu. Mým instruktorem by Pavel. Dokázal mě zbavit stresu a navodit dobrou náladu. Na hodiny jsme se vždy těšil a nikdy jsem nebyl zklamán. Určitě se plánuji vrátit na další kurzy.

PS: Díky za lízátko, Jirka.
vloženo: 8. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutne doporučuji tuto autoškolu. Jsou milí vstřícní, nestresuji. Učí v naprostém klidu a trpelivisti. Ovšem naprosto jedinečný a nejlepší teto autoškoly je instruktor FRANTIŠEK JAROŠ.
vloženo: 2. října 2017
vložil: Petra Nevědělová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem šla s tím, že dříve do ní chodil můj bratr. Můj instruktor byl František Jaroš, nemůžu vytknout vůbec nic, vždy mi pomohl, vše pěkně vysvětlil a vždy dokázal uklidnit, když jsem byla nervní. S domluvou na jízdách nikdy nebyl problém. Tuto autoškolu doporučuji a mé dík patří Františkovi, protože teď nemám vůbec problém s řízením.
vloženo: 2. října 2017
vložil: Simona, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přátelský a zárověň profesionální přistup. Perfektní komunikace, vždy se dal rozumně domluvit čas, místo začátku i konce jízdy. Vyuka teorie též na velmi vysoké úrovni. Za úspěšné zvládnutí autoškoly patří dík Standovi ml. Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit, za mě absolutní spokojenost.
vloženo: 24. září 2017
vložil: David Dokoupil,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož mohu jen a jen doporučit. Jejich přístup k žákům je naprosto skvělý. Jsou opravdu velmi ochotní, profesionální, flexibilní - vše se snaží přizpůsobit vám, vyzvednou a dovezou na místo, kde řeknete. Na hodinách teorie se vše vysvětlí tak, aby to pochopil každý. Touto cestou bych ráda poděkovala Standovi ml., protože z autoškoly jsem měla opravdu velký strach, ale on byl úplně v klidu, nekřičel na mě, vše mi vysvětlil tak, abych to pochopila - je opravdu hodně trpělivý. Díky němu každá jízda probíhala v pohodě. Samozřejmě nesmím opomenout ani pana Ambrože, kterého ani v pátek odpoledne neopouštěl humor, vše se nám snažil přiblížit do reálného života, takže žádné dlouhé teoretické poučky, co nevíte, co znamenají. Naučila jsem se tam a pochopila hodně věcí. Na závěrečné zkoušce se vám stanou obrovskou oporou.
Závěr? Pokud stále hledáte autoškolu, kde se vám dostane kvalitní výuky a půjde to i bez stresu, tak jste ji právě našli. Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji všem. Já své volby určitě nikdy litovat nebudu.
vloženo: 10. září 2017
vložil: Aneta Volfová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu s klidným srdcem doporučit, ať se to týká získání řidičáku, nebo i firemních školení. Přátelská atmosféra a skvělý přístup. Není to o tom, že na jedné straně stojí vystresovaný žák a proti němu zkušený učitel. U Ambrožů jste na jedné lodi a zkušenosti jsou učitelem předávány tou nejlepší možnou formou. Ještě jednou díky, Stando :)
vloženo: 18. srpna 2017
vložil: Ela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat. Přístup k žákům byl velice přátelský, sympatický.
Instruktor Standa ml. se choval velice profesionálně, naučil všechno co mohl a k závěrečným zkouškám mě perfektně připravil. Byl velice ochotný, trpělivý a příjemný.
Kurz jsem měla hotový ani ne za 2 měsíce. Pokud se nechcete stresovat s nějakým protivným instruktorem, zvolte autoškolu Ambrož!
vloženo: 12. srpna 2017
vložil: Vendula Kondratíková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám již rok po kurzu a stále na některé momenty a situace rád vzpomínám,super cena kurzu, velice kvalitní přístup jak v teorii, tak v praxi s instruktorem Pavlem. Velmi pohodový člověk který vše výborně vysvětlí a v autě naladí příjemnou atmosféru, zavtipkuje a hlavně člověka nestresuje. Už jen díky tomuto jsem si autoškolu Ambrož oblíbil a doporučuji ji, kde můžu. Kdybych si měl vybírat autoškolu na rozšíření mého řidičského oprávnění, volba je jasná.
vloženo: 10. srpna 2017
vložil: Jaroslav Miko,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrá autoškola a hlavně František Jaroš je velice dobrý instruktor velice tuto autoškolu doporučuji.Jakub Sellner

vloženo: 10. července 2017
vložil: Jakub Sellner,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikajicí autoškola! Pravdou je, že jsem jinou nezažil, ale s klidem na duši bych ji mohl komukoli doporučit. Instruktor Franta Jaroš je člověk na správném místě. Nemohu hodnotit ostatní instruktory, ale věřím, že všichni co učí pod taktovkou pana A., jsou určitě stejných kvalit. Ve všech ohledech 6 hvězd z 5ti.
- Pavel
vloženo: 16. června 2017
vložil: Pavel Šotkovský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám za sebou jen pár hodin teorie a první jízdu s náklaďákem, ale hodnotit přístup a podmínky výuky už asi můžu... Jsem rád, že jsem si tuto autoškolu vybral a všem přeji štěstí na instruktora jako mám teď já :-) . Tímto děkuji panu Ambrožovi za trpělivost s jakou mi dnes opakoval zásady řazení mezi želvou a zajícem.... a úplně v klidu, s úsměvem.... veliká trpělivost.... :-) :-)
vloženo: 6. června 2017
vložil: Miroslav Horka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu Ambrož jsem byla velmi spokojená. Jízdy s Františkem Jarošem byly super všechno vysvetli,poradil a i srnada byla. Je to velmi milí člověk. Maximální spokojenost.
vloženo: 16. května 2017
vložil: Martina Juranova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu Ambrož jsem byla velmi spokojená. Jízdy s Františkem Jarošem byly super všechno vysvetli,poradil a i srnada byla. Je to velmi milí člověk. Maximální spokojenost. Juranova Martina
vloženo: 16. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoskola 100% spokojenost. Jizdy byly zábavné a zároveň jsem se dozvěděl vsechno co jsem potřeboval vedet. Naprostá spokojenost
vloženo: 15. května 2017
vložil: Jan Eckstein, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ambrož je nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat. Na jízdy s instruktorem Františkem Jarošem nikdy nezapomenu. Byly klidné, pohodové, vtipné, prostě žádný stres. Je to úžasný člověk. Pamatuji si všechno, co nám během hodin teorií říkal a budu se snažit tím řídit. Díky němu mě určitě čeká spousta šťastných kilometrů. Za skvělý přístup během výcviku i závěrečné zkoušky moc děkuji a VŠEM TUTO AUTOŠKOLU NA 100% DOPORUČUJI
vloženo: 4. dubna 2017
vložil: Klára Kosmáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem zvolila na základě pozitivních referencí a mohu je jen potvrdit!
Profesionální, ale hlavně pohodový přístup učitele Františka Jaroše. Skvělá domluva ohledně termínu jízd. Jízdy probíhaly vždy v klidu a pohodě.
Výuka probíhá v přátelské atmosféře a je prosycena vtipy a historkami ze světa dopravy..:) :D nikdy nebudu litovat ,
že jsem zvolila tuhle autoškolu. Spíš mi to bude dost chybět.Bylo to super :) :) Dnes jsem splnila svoji závěrečnou zkoušku :) Mohu tedy jen a jen DOPORUČIT tuto autoškolu a popřát Františkovi mnoho štěstí a VELKÉ DÍKY ZA PŘÍSTUP !!! :) :) :)
vloženo: 27. března 2017
vložil: Kristýna Procházková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě absolutní spokojenost, nevytkla bych vůbec nic, ba naopak...Dnes jsem složila zkoušky pod vedením Františka Jaroše, absolutně úžasný instruktor a člověk, vše krásně vysvětlí, odlehčí stresové situace, hodně jsme se nasmáli..Nemůžu víc, než jen vynachválit do nebes, zasloužil by si za svoji trpělivost minimálně metál..Františku, ještě jednou moc děkuji, na autoškolu budu moc ráda vzpomínat :) :) :)
vloženo: 20. března 2017
vložil: Veronika Folvarčná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutní špica! Dík

vloženo: 15. března 2017
vložil: Eda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu na nic nadávat. Nad míru jsem spokojená. Můžu jen doporučit. :) Skvělý přístup jak ze strany komisaře, tak i na jízdách s Františkem Jarošem. Fakt není co vytknout. ;) ;)
vloženo: 6. března 2017
vložil: Vendy Ferbyová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Asi nejlepší autoškola široko daleko. Instruktoři jsou vstřícní, trpěliví a není vůbec žádný problém se domluvit na jízdách. Občas jsem jezdil hned po škole, nebyl problém zajet do Brna. Autoškolu hodnotím jen kladně.
vloženo: 30. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu opravdu doporučit..Skvělý přístup pana Ambrože na páteční teorii v Miroslavi a skvělý přístup na jízdách s Františkem Jarošem. Opravdu by si zasloužil metál za trpělivost..Vše důkladně a hlavně v klidu vysvětlí. Vůbec není čeho se bát!!!! Na závěrečných zkouškách odlehčil situaci a díky tomu jsem zkoušku složila na první pokus..DOPORUČUJI!!!!
vloženo: 16. ledna 2017
vložil: Ivča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od přístupu instruktora až po výuku teorie i jízd pouze kladně.Možnost vybrat si časy jízd s odvozem/příjezdem na požadované místo mi naprosto bodla.Teorie,kde se dozvíte i něco navíc a o nějaký ten vtípek taky nebyla nouze.Nelze nedoporučit. Jakub
vloženo: 9. ledna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   za mě jednoznačně skvělá autoškola :) skvělý přístup,ochota,trpělivost,prostě vše nej ,nemám co vytknout.....nezapomenu a děkuji :)

vloženo: 17. prosince 2016
vložil: Alena Herbriková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodiny teorie s panem Ambrožem byly srozumitelné i pro méně technicky zdatné uchazeče a přístup byl individuální vzhledem k potřebám každého (např. procvičení a vysvětlení testových otázek). Velké díky také patří Pavlu Majerčákovi za jeho trpělivost, velkou pomoc, ochotu, přizpůsobení výuky jízd a celkovou výbornou atmosféru. Doporučuji všem!
vloženo: 10. prosince 2016
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup ze strany instruktora perfektní, trpělivý a ochotný. Domluva stoprocentní, vždy žáky vyzvedne a odveze ze smluveného místa. Půjčení materiálu, takže si nemusíte kupovat své. Možnost navštěvovat teorii, kde se vše dozvíte a lépe pochopíte. Při závěrečných zkouškách jsou Vám instruktoři velikou oporou, zklidní Vaše nervy. Na konci zjistíte, že jste se báli zbytečně, protože autoškola Vás perfektně připravý. Za mě chválím a mohu jen vřele doporučit !!
vloženo: 6. prosince 2016
vložil: Adéla Doležalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodiny teorie jsem si užij, instruktor byl ohromný kliďas když jsem potřeboval vše ochotně vysvětlil, se vším co jsem potřeboval vysvětlit pomohl, takže vřele doporučuji, a dodám že za ty peníze to stojí opravdu zkoušky nepřinesly žádný stres díky instruktorovi, Díky panu J.
vloženo: 7. listopadu 2016
vložil: Tomáš Novák ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, bezproblémová domluva a opravdu naučí řídit. Doporučuji
vloženo: 24. října 2016
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož doporučuji všem zájemcům o řidičský průkaz. Byla jsem velice spokojena s přístupem k výuce, ať v praktické části tak v teorii. Nevím o ničem, co bych autoškole mohla vytknout.
vloženo: 15. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola je jedničkou na trhu, jejich přístup k žákům je výborný a jejich kvalita naučení teorie a zároveň i praxe je ještě lepší , tuhle autoškolu mohu jenom doporučit budoucím řidičům i řidičkám.
vloženo: 18. září 2016
vložil: Vítek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již před dvěma roky sem tu dělal řidičák na motorku a teď sem tu dělal řidičák i na auto, tak jako před dvěma roky tak i teď je 100% spokojenost. Takže mohu autoškolu všem doporučit :D .

vloženo: 17. srpna 2016
vložil: Filip,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nuže, nebudu zaostávat a přihodím také své hodnocení. Mám za sebou (úspěšně!) výuku na skupinu B. Mým instruktorem byl pan František Jaroš, naprosto skvělý člověk, obrněný značnou trpělivostí a se smyslem pro humor. Nenechte se zmást prvním dojmem. Autoškola jako taková se dost přizpůsobuje požadavkům uchazeče, veliké plus vidím v tom, že si Vás vyzvednou až doma a tam také Vaše jízdy končí. Tato autoškola mě motivovala si zažádat hned o druhý řidičský průkaz.
Hodiny teorie samozřejmě taky skvělé, obsáhlé, žádná nudná poškrábaná gramofonová deska.
Nevýhodu vidím snad jen v tom, že díky velké popularitě a spokojenosti studentů je žáků dost, takže autoškola není hotová za týden!
vloženo: 23. května 2016
vložil: Ivana Temelková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem nadšená, autoškoly jsem se bála, ale po pár jízdách s Františkem jsem byla ohromena, že jízda není až tak strašná a dá se vše v klidu zvládnout. František je naprosto a bezpochybně úžasný instruktor.:o) Jakýkoliv stres a obavy z provozu byli odbourány.Nemusela jsem se bát, že když něco pokazím dostanu nadáno, Franta vše i několikrát a hlavně v klidu vysvětlil. (Měl by dostat při nejmenším metál za trpělivost :oP) Byla s ním i sranda, při jízdách. Flexibilita a individuální přístup mě překvapil.
Pan Ambrož v hodinách teorie byl taky bezvadný, vše důkladně vysvětli.
Takže pokud bych to měla zhodnotit Autoškola Ambrož,je naprosto jedinečná.
PS: Františku ještě jednou mockrát děkuji. Budu na jízdy mileráda vzpomínat :o) Bára :o)
vloženo: 20. dubna 2016
vložil: Barbora Veselá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji panu Moresovi za trpělivost při jízdách, byla sranda a všechno bylo moc fajn :) kdybych měla jít do autoškoly znovu, šla bych určitě zase sem!:)
vloženo: 15. března 2016
vložil: Terka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož bych hodnotila jedním slovem SUPER! Nemohla jsem si zvolit líp. Jízdy s Františkem byli skvělé. Lepšího instruktora jsem mít nemohla. Nejen, že jsem se zasmála, ale můžu říct, že rozhodně díky němu jsem závěrečné zkoušky složila na poprvé. Úžasný přístup celé autoškoly. Váháte? Jděte do toho.
vloženo: 8. března 2016
vložil: Karolína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ambrož je skvělá.Nemohu říct nic špatného ani slovíčkem.Instruktor jízd Franta Jaroš vše vysvětlí,odbourá stres nikdy bych nešel jinam!Jaroš je super chlap
vloženo: 8. března 2016
vložil: Tomáš Tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, jiz jednou jsem sem sve hodnoceni vlozil, ale nemohu ho jiz najit, tak ho sem vlozim jeste jednou. :-)) V loskem roce jsem absolvoval ridicsky vycvik na motorku A s panem Michalem Moresem. Mam jenom slova chvaly - uzasny clovek, velmi prijemny a kvalitni ucitel a chlapik s velmi prijemnym lidskym pristupem a presnym vykladem behem vyucovani.
Doufam, ze se Michale jeste nekdy potkame, s vama bych tu autoskolu delal klidne znova :-))). At se vam dari.
vloženo: 16. února 2016
vložil: Jan Jerabek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže konečně i já můžu napsat hodnocení. S autoškolou Ambrož jsem byla velmi spokojená. Teorie s panem Ambrožem byly zábavné a díky jeho velkým zkušenostem ze života i naučné. Můj instruktor (neboli moje pravá ruka,na kterou jsem se mohla VŽDY spolehnout) byl František Jaroš. Strávila jsem s nim na cestách 14 jizd po hodině a půl dokázal mě naučit vše důležité a povedlo se mu i odbourat napjatou atmosféru při závěrečné zkoušce. Franta je jednoduše profik, člověk na svém místě. Po autoškole se mi bude stýskat. Pokud vy právě vybíráte autoškolu,pak je Autoškola Ambrož ta nejlepší pro kterou se můžete rozhodnout!
vloženo: 11. února 2016
vložil: Petra Králová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem autoškoly jsem byla nejvíce spokojená, cena v pohodičce a dostala jsem i učebnici a cd a nemusela to nikde shánět, v učebnice jsem se dočetla všemu co jsem potřebovala a tomu čemu jsem nerozuměla jsem dostala vysvětlené na pátečních hodinách teorie ,a klidně i kolikrát dokola, zájmem instruktorů je nejlepší ,snaží se naladit super atmosféru ,aby člověk nebyl vynervovaný.. Musím říct pánové klobouk dolů, že máte trpělivost se studenty. A ještě bych chtěla poděkovat Františkovi Jarošovi, že měl na mě takovou trpělivost, jsem vděčná za to co mě naučil a nikdy nezapomenu. Děkuji A jak všichni stresuji s komisaře tak ten je na pohodu..:-) děkuji děkuji za vaší trpělivost :-)
vloženo: 8. února 2016
vložil: Irča B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu všem jen a jen doporučit!!!Skvělý přístup Franty,který vše důkladně vysvětlí a má velkou trpělivost!Vše na velkou jedničku!!!
vloženo: 13. ledna 2016
vložil: Irena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu všem jen a jen doporučit!!!Skvělý přístup Franty,který vše důkladně vysvětlí a má velkou trpělivost!Vše na velkou jedničku!!!Irena
vloženo: 13. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem Bčko,instruktor-Fera Jaroš dobrej týpek :P naučil mega!i to co nemusel..za vše díky..auto i ostatní služby super..doporučuju!
vloženo: 11. ledna 2016
vložil: Roman Reischl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu vřele doporučit. Jízdy s Frantou Jarošem byly vždy super, má trpělivost, smysl pro humor, jízdy s ním byly prostě paráda. Teorie s panem Ambrožrm byli vždy velice naučné a zábavné. Děkuji za všechno co jste mě naučili.
vloženo: 17. prosince 2015
vložil: Mirolav Sýkora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu vřele doporučit. Jízdy s Frantou byli vždy super, pokaždé vždy včas na předem určeném místě, teorie s panem Ambrožem byli vždy velice naučné a zábavné. Děkuji za všechno co jsem se od Vás naučil. Sýkora Miroslav
vloženo: 17. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná příprava Franty Jaroše, jak teoretická, tak i praktická. Jízdy s ním jsou zábava, vždy dodržuje stanovený termín, má svatou trpělivost a na závěrečnou zkoušku vás připraví se vším všudy. Patří mu můj dík a můžu jen doporučit.
vloženo: 16. prosince 2015
vložil: Tomáš Selinger,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Třicet let jsem nejezdila. Před kondiční jízdou jsem měla strach a obavy. Pan Michal Moreso je opravdu velký profesionál. Jsem nadšená! Vše velmi jednoduše a srozumitelně vysvětlí. Zajezdila jsem si báječně. Už se vůbec nebojím a těším se na další hodinu. Tuto autoškolu doporučuji všem! Jsou úžasní ve všech směrech. Do této autoškoly mě vyslal syn, který byl před několika lety nadšen z výuky p. Ambrože.
Ludmila Marková, Ivančice
vloženo: 13. prosince 2015
vložil: Mgr.Ludmila Marková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji každému, kdo se právě pro nějakou rozhoduje. Hodiny s instruktorem Františkem Jarošem byly vždy zábavné, bez stresu a na zkoušky jste pak perfektně připravení. Díky moc :)
vloženo: 8. prosince 2015
vložil: Karin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto atoskolu doporucuji vsem,jsou suprovi ? Byla Jsem moc moc spokojena. I kdyz v mem pokrocilem veku to ucni njde tak dobre tak Jsem to zvladla. Bez dobych instuktoru bych to medala. Jsou moc dobri. Dekuji jim. Marika
vloženo: 7. prosince 2015
vložil: Marika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji všem. Instruktor byl kvalitní a velmi přátelský. Znám pár kamarádů, co dělali autoškolu někde jinde a říkali, že se nikdy netěšili na další jízdu. Prý to byly strašný nervy a stres. Já se vždy na další jízdu hrozně těšil. Kdybych měl dělat autoškolu znova, volil bych opět tuhle.
vloženo: 28. listopadu 2015
vložil: Petr Jareš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rada bych autoskolu doporučila vsem, kteri se rozhodují kam jit. Velke diky patři Františkovi Jarosovi! Pohodové jizdy, paradni komunikace a profesionální přístup! Jeste jednou moc dekuji a doporučuji!!:-)
vloženo: 23. listopadu 2015
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen všem vřele doporučit. S instruktorem Františkem Jarošem jsou jízdy naprostou zábavou. Sebemenší náznak nervozity nebo stresu Franta hned rozpráší a díky tomu ve Vás vypěstuje kladný vztah k řízení.
Autoškolu jsem absolvoval přes prázdniny a jsem rád, že jsem tak udělal.
Pokud bych měl dělat autoškolu znovu, určitě bych si vybral stejně.
Pohodová atmosféra během jízd je samozřejmostí.
Testy jsem dal napoprvé, za což patří velké díky i Frantovi.

vloženo: 11. listopadu 2015
vložil: Petr Langr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen doporučit, instruktora jsem měl pana Františka Jaroše, vše vysvětlí nenadává a má neskutečnou trpělivost... na zkoušky připraví a i tam umí rozmělnit (napjatou) atmosféru...potkal jsem i jiné instruktory a musím říct, že je asi jedno s kým jezdíte všichni byli v pohodě :-D já mužu jen chválit Díky Františku
vloženo: 21. října 2015
vložil: Janek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit :)
vloženo: 18. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit :)
vloženo: 18. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice rád, že jsem na autoškolu Ambrož narazil, od začátku až do konce kurzu vše probíhalo s nejlepším profesionálním přístupem. Hodiny teorie s p. Ambrožem jsou opravdu naučné a většina příkladu z jeho vlastní zkušenosti, některé z nich si přenesete do svého řizení. Osoboně jsem již absolvoval jinou autoškolu, ale za sebe mohu říci, že zlepším instruktorem jako je p. Vrabec Zdeněk jsem se prozatím nesetkal. Autoškolu Ambrož opravdu mohu doporučit! A Děkuji za loajalitu až do samotného závěru výcviku. R.Šufeisl
vloženo: 7. října 2015
vložil: Roman Šufeisl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodové hodiny teorie. Netlačí se při jízdach, když něco udělám špatně tak mě to v klidu vysvětlí. Velká podpora a dobrá komunikace.
vloženo: 22. září 2015
vložil: Daniel Mejstřík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den,
absolvoval jsem u vas kurz k ridicskemu opravneni skupiny A. Byl jsem nesmirne spokojen s panem Moresem a to nejen ja, co jsem slysel. Skvely chlapik, ma skvely pristup, je to talent na tuto praci. Diky Michale, at se Vam dari a doufam, ze se nekdy uvidime. Honza Jerabek, Zakrany
vloženo: 29. srpna 2015
vložil: Jan Jerabek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ambrož je nejlepší a jsem hrozně moc ráda, že jsem mohla dělat autoškolu právě zde. Díky skvělému instruktorovi jsem se zamilovala do řízení jak auta, tak motorky. Skvělá komunikace, spolupráce, pohoda a klid při jízdách. Neskutečná podpora při závěrečných zkouškách.Takže ještě jednou díky moc. :)
vloženo: 25. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak píšou všichni předchůdci, s Frantou Jarošem se naučíš řídit v pohodě a srandě. Věřil mi a podporoval a já to udělala na poprvé a bez stresu. Vřele doporučuji. Je to řidičák bez obav a problémů.
Ivka
vloženo: 24. srpna 2015
vložil: Iva Ř., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu doporučit všem! Nejlepší instruktor František Jaroš. Ochotný,lidský,profesionální přístup,pohoda při jízdách,podpora při závěrečných zkoužkách a přímé jednání. U téhle autoškoly jsem měla sice jenom jednu kondiční jízdu po přestupu z jiné autoškoly ale během ní jsem se naučila snad víc než v té druhé autoškole za celý kurz,byla jsem při ní v klidu a nemusela jsem se nervovat. Mrzí mě že jsem nedělala celý kurz tady.
vloženo: 24. července 2015
vložil: Hana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola :)
vloženo: 16. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodne nejlepsi autoskola jakou sem mohla navstevovat....prestoupila sem z dost desne autoskoly sem a SUPER!!!Prijemny pristup,super nalada,pri jizdach absolutni pohoda.Moc sem se na kazdou jizdu tesila a ze sem byla strasne nervozni z jizd aj ze zaverecnych zkousek,tak s tim mi pomohl ten NEJLEPSI instruktor jakeho jsem mohla poznat a to je Frantisek, tomu ze srdce dekuji protoze bez nej bych to nezvladla.Chvalim tuto skolu a doporucuji!!!!
vloženo: 30. června 2015
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu u Pana Ambrože hrozně ráda vzpomínám.Ráda vzpomínám hlavně na užasného instruktora Franty Jaroše!!S Frantem byla vždy sranda,odboural všelijaký stres z jízd a hlavně na závěrečné zkoušky velmi dobře připravil.Ze zkušenosti můžu říct,že kdybych měla dělat řidičák znova tak si znova vyberu tuhle autoškolu a instruktora Franty! Už teď mi autoškola a hlavně jízdy velmi chybí! Určitě doporučuji tuhle autoškolu!! Pokud se bojíte jízd,máte rádi srandu tak si rozhodně vyberte Fanouše,jak říkám je to NEJLEPŠÍ instruktor! Díky Fany!! :))) Žaneta
vloženo: 26. června 2015
vložil: Žaneta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla maximálně spokojená. Pan František Jaroš je skvělý učitel. Jízdy bez stresu jsou ty správné a s Frantou takové byly. :)
Všem tuto autoškolu vřele doporučuji.
L.V.
vloženo: 25. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuhle autoškolu si nikdo nemůže stěžovat. Prostě naprosto perfektní!! Měla jsem skvělého učitele Františka Jaroše a vždycky mu budu moc vděčná za to že mě vše naučil. Na jízdy sním sem se vždycky těšila a je úplně jedno jestli učí auto nebo motorku. Obojí skvěle naučí!!! Děkujiiii ti Františku za všechno!! I pred zkouškama si to byl ty kdo věřil že to zvládnu i přes stres co jsem zbytečně měla :-D :-D všem tuhle autoškolu doporučuji a vždycky na ní budu jen v dobrém vzpomínat ;-)
vloženo: 28. května 2015
vložil: Šárka Buchtová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chválím pana instruktora Jaroše! Nejlepší chlápek na světě, komisař suprovej, prostě nejlepší autoškola! Doporučuji !
vloženo: 25. května 2015
vložil: Barvířová D., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, kterou jsme si mohla vybrat.. Naprostá pohoda při jízdách, zábavná teorie, na kterou jsem se vždy těšila.. Pan Jaroš nejlepší instruktor :-)
vloženo: 25. května 2015
vložil: Veronika M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělí přístup, teorie na jedničku. Nejlepší instrukor pan František Jaroš. Domluva perfektní. Prostě doporučuji. :)
vloženo: 26. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Ambrož jsem přešla po opakovaném neúspěchu z jízd u jiné autoškoly na doporučení kamarádky. Domluva byla parádní, kondiční jízda i zkouška byly naprosto pohodové, instruktor František Jaroš bezkonkurenčně nejlepší instruktor, s kterým jsem se během výcviku i zkoušek seznámila. Děkuji za vše :)
vloženo: 22. dubna 2015
vložil: Michaela N.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepsi autoskola co sem si vybrala hlavne instruktor Frantisek Jaros byl svelej hodne me naucil na jizdach byla sranda. tobe chci Franti jeste jednou podekovat ze sem to zvladla a ze si mel semnou trpelivost moc ti dekuju si super
vloženo: 15. dubna 2015
vložil: Darina.K, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   zdravim vsechny co se rozhoduji kterou autoskolu si vyberou . Prome byla autoskola ambroz jasna volba co sem slysela o autoskole byla pravda a hlavne instruktor Frantisek Jaros je fakt skvelej vsechno me naucil a diky nemu uz dnes cekam na ridicak je fakt skvelej a hlavne trpelivej kdybych se mela znovu rozhodnout tak volim opet tuto autoskolu.Bude mi to chybet. Darina.K
vloženo: 15. dubna 2015
vložil: Darina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji. :-) kdybych se měla znovu rozhodnout,volím rozhodně zase AUTOŠKOLU AMBROŽ!! :-)
Instruktor František je nejlepší! :-))

Michaela Tosecká
vloženo: 14. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola s perfektnim a lidskym pristupem,ochotou a velmi prijemnym instruktorem,ktery je proste top a nauci vas nejen jezdit,ale i odbourat strach ze zkousek a celeho vycviku snim autoskolu budete milovat :) A proto velke podekovani patri Frantisku Jarosovi a autoskole Ambroz.Vrele doporucuji.

Zuzka C.
vloženo: 1. dubna 2015
vložil: Zuzka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Ambrož jsem byl velice spokojen, zejména s přístupem pana instruktora Vrabce při jízdách i pana Ambrože u teorie. Tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 9. března 2015
vložil: Kamil, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou sem byla velice spokojena a hlavně s instruktorem Jarošem,který mě naučil řídit a vše mě vysvětlil co sem nevěděla atd.I teorie s P.Ambrožem byli super,ja se tam mnoho naučila a zato su taky moc vděčná!!Kdybych měla znovu dělat řidičák,tak jdu rozhodně zase tam,a kdo ještě nemá řidičák tak tuhle autoškolu mohu vřele doporučit,protože tam naučí vše jak se má!!Takže na závěr Franti moooooc ti děkuji za všechno co jsi mě naučil,a že jsi měl semnou trpělivost,a za jizdy ktere vždy proběhly z humorem,a hlavně bez stresu!!!!Děkuji Lenka K.
vloženo: 4. března 2015
vložil: Lenka K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup v autoškole byl geniální, jsem moc ráda, že jsem zkoušku absolvovala právě u autoškoly Ambrož. A nejvíc jsem ráda, že jsem měla toho nejlepšího instruktora Františka Jaroše, skvělej chlap.
Takže vřele doporučuji.:)
vloženo: 4. března 2015
vložil: Káča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu sem udělal na poprvé, Muj instruktor byl pan Jaroš, naučil mě hrozně moc, nebylo to jen o řizeni auta ale bylo to o tom že sme to spolu zvladli bez stresu a s humorem. Když už sem udělal nějakou chybu nebo sem něco nevěděl, tak mě to pan Jaroš vysvětlil. Všechno uměl vysvětlit tak že to člověk hned pochopil. z autoškoli se mi vubec nechtělo, opakoval bych jí pořád dokola už jen skrs pana Jaroše. Neni to jen skvělej instruktor ale i velice dobrý člověk.. Františku Jaroši ještě jednou ti velice moc děkuji že si to semnou zvladl a doufam že ještě budu mit tu možnost se stebou setkat s pozdravem Jakub Roček.
vloženo: 2. března 2015
vložil: Jakub Roček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muj instruktor byl pan Jaroš, naučil mě hrozně moc, nebylo to jen o řizeni auta ale bylo to o tom že sme to spolu zvladli bez stresu a s humorem. Když už sem udělal nějakou chybu nebo sem něco nevěděl, tak mě to pan Jaroš vysvětlil. Všechno uměl vysvětlit tak že to člověk hned pochopil. z autoškoli se mi vubec nechtělo, opakoval bych jí pořád dokola už jen skrs pana Jaroše. Neni to jen skvělej instruktor ale i velice dobrý člověk.. Františku Jaroši ještě jednou ti velice moc děkuji že si to semnou zvladl a doufam že ještě budu mit tu možnost se stebou setkat s pozdravem Jakub Roček.
vloženo: 2. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu sem dal na poprve diky panovi Jarošovi je to moc dobrej instruktor. když sem začal dělat jizdy tak sem to chtěl mit už za sebou jen skrs řidičák ale až sem udělal zavěrečně zkoušky tak se mi z autoškoli nechtělo. Bylo to tim že pan jaroš mě moc a moc naučil diky němu sem neměl žádný stres za volantem dokonce ani ne u závěrečných zkoušek vše bral s humorem a to se mi moc libilo autoškolu bych doporučil každýmu kdo se chce něco naučit ..Františku Jaroši ještě jednou ti moc děkuji.....seš moc dobrý člověk.
vloženo: 2. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Ambrož je super pán který mě v teorii hodně naučil.Můj instruktor jízd byl František Jaroš u kterého jsem se cítila moc dobře,dodal mě tolik odvahy a jistoty vůbec žádný stres a je s ním i sranda je moc milý pán a moc mě toho naučil a díky němu jsem zvládla závěrečnou zkoušku napoprvé a za to mu moc Děkuji.Všem moc doporučuji tuhle autoškolu.A autoškole Ambrož přeji hodně žáků.S pozdravem Lenka Torčíková DĚKUJI.
vloženo: 18. února 2015
vložil: Lenka Torčíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Ambrož je super pán který mě v teorii hodně naučil.Můj instruktor jízd byl František Jaroš u kterého jsem se cítila moc dobře,dodal mě tolik odvahy a jistoty vůbec žádný stres a je s ním i sranda je moc milý pán a moc mě toho naučil a díky němu jsem zvládla závěrečnou zkoušku napoprvé a za to mu moc Děkuji.Všem moc doporučuji tuhle autoškolu.A autoškole Ambrož přeji hodně žáků.S pozdravem Lenka Torčíková DĚKUJI.
vloženo: 18. února 2015
vložil: Lenka Torčíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Ambrož jsem zkoušky necílil jako špatnou zkušenost nebo povinnost, někdy na ni i rád vzpomínám. A to ani nemluvím o naprosto pohodovém přístupu instruktora.
vloženo: 20. ledna 2015
vložil: Lukáš Cu, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohu nic jiného, než autoškolu doporučit. Jsem rád, že jsem si vybral právě tuto autoškolu i se skvělým instruktorem p. Jarošem. U něj máte jistotu, že vás naučí vše potřebné a i se u toho zasmějete a nebudete po celou dobu ve stresu. Nikdy nebyl problém s domluvou ani s ničím jiným. Jak říkám JEN DOPORUČUJI!!!
vloženo: 19. ledna 2015
vložil: Kuba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vůbec nelituji, že jsem si vybrala tuhle autoškolu! S Frantou je to jako autoškola hrou :D Myslím, že málo kde na hodinách autoškoly zažijete tolik srandy :) Samozřejmě hlavní je, že jsme všichni uspěli na poprvé za což ještě jednou děkuji :) Děkuji za trpělivost se mnou :D .... Každopádně všem DOPORUČUJI :)
vloženo: 19. ledna 2015
vložil: Inušák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola mohu jen doporučit. =)
vloženo: 19. ledna 2015
vložil: Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   František Jaroš to je PAN instruktor, u něj je jistota že se člověk naučí řídit. Hlavně nikdy žádný stresy, za volantem byla pořád sranda...Diky moc. JEN DOPORUČUJU!!!
vloženo: 18. ledna 2015
vložil: Joža, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož můžu jen a jen doporučit , byla jsem velice spokojena ! Velké díky má můj instruktor , je to opravdu skvělý , klidný učitel a super dušička . Děkuji F. Jaroši !!!
S pozdravem Nabi .....
vloženo: 12. ledna 2015
vložil: Nabiha Jahim,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravim, autoskolu jsem delal na doporuceni od znamych a musim podotknout ze jsem nelitoval ani vteriny, ze jsem si vybral prave tuto. Instruktori jsou velice ochotni a pohodovy jmenovite pan Frantisek Jaros, jsem velice rad, ze jsem mohl mit prave tohoto pohotoveho a velice ochotneho ucitele...Takze vsem vrele doporocuji jdete do toho!!!
vloženo: 5. ledna 2015
vložil: Ahmed,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož jsem si vybrala na doporučení kamarádky, která pana Františka Jaroše chválila až do nebes :-). Byla tedy už skoro povinnost sem jít, abych toho úžasného instruktora poznala :-) a udělala jsem velice dobře.
S panem Jarošem byla skvělá domluva a hlavně to není žádný bručoun, ale velice pohodový a prostě úžasný člověk, který se snaží své žáky podpořit. Je to autoškola, která se určitě nesnaží vytahovat další a další peníze, ale snaží se, aby jejich žáci u zkoušky uspěli co nejdříve. Takže autoškolu jen a jen DOPORUČUJI ostatním!
vloženo: 18. prosince 2014
vložil: Lucie , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu Ambrož budu vzpomínat vždy jen v dobrém. Pan instruktor F. Jaroš byl velmi milý, trpělivý a vše důkladně vysvětlil. Bude se mi po jízdách hrozně moc stýskat, protože takovou srandu zažijete málokde. Tímhle bych Ti chtěla moc poděkovat za tu trpělivost, vstřícnost a vše co jsi pro mě udělal. Ještě jednou mnohokrát děkuji!
Karolína Novotná
vloženo: 8. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paráda....
vloženo: 7. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! :) Nemohu si na nic stěžovat. František Jaroš byl bezkonkurenční instruktor. Výborná domluva při organizaci jízd. Pokaždé jsme se domluvili na konkrétním místě a času, který nám oběma vyhovoval. Jízdy samotné byly super. Z počátku samozřejmě jízda nebyla bůhví jak plynulá, ale s pohodovým přístupem Franty jsem se ze svých chyb rychle poučil. Zbytek jízd jsem si pak užíval jak jízdu tak i zábavné rozhovory, které jsme během nich vedli. V den závěrečné zkoušky jsem se cítil připravený a hlavně v pohodě :) Jízda s pohodovým komisařem i test proběhl bez problémů a dnes již držím v ruce svůj vlastní řidičský průkaz. Osobně budu na autoškolu vždy vzpomínat s úsměvem na tváři a proto bych vám chtěl tuto autoškolu vřele doporučit. A pokud tento příspěvek čte i Franta, tak bych mu chtěl ještě jednou za všechno poděkovat a doufám, že P7 šlape jak má :) P.S. Mikinu jsem si na památku nevzal :D

Petr Ondráček
vloženo: 30. listopadu 2014
vložil: Petr Ondráček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož mě doporučila kamarádka ,která měla stejný problém jako já s předchozí autoškolou .Po nezdárných pokusech v jisté autoškole ,jsem neváhala a kontaktovala jsem super človíčka se super přístupem F.Jaroše ,který za krátkou dobu odboural můj stres z jízdy a zkoušek a dokázal ,že se u toho dá i nekončně smát :D
Prostě NO STRESS !!!
Doporučuji!!!!!!
vloženo: 30. listopadu 2014
vložil: Andrea,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Ambrož jsem přešla po neúspěšných pokusech při závěrečné zkoušce z jízdy . Můj stres byl neuvěřitelný , díky špatným zkušenostem v jiné autoškole . Ale pan František Jaroš to vše změnil . Jízda s ním byla klidná , jistá a velmi uvolněná . Tímto mu chci moc poděkovat , že jsem zkoušku úspěšně zvládla . Je to instruktor s velkým I :-) Všem vřele doporučuji.
vloženo: 25. listopadu 2014
vložil: Klára , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po absolovování kurzu,kondičních jízdách a neúspěšném pokusu o zkoušku z jízdy jsem se rozhodl změnit lokál.
Po 2 jízdách s panem Františkem Jarošem jsem zkoušku úspěšně zvládl.Během své pouti k ŘP jsem potkal 4 různorodé instruktory.Všichni by se mohli jít ke jmenovanému učit.S údivem jsem zjistil,že to jde s úsměvem a bez stresu.
Tomu kdo chce ušetřit čas,peníze a nervy autoškolu Ambrož doporučuju.
vloženo: 24. listopadu 2014
vložil: Zbyněk H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vzhledem ke zkušenostem mých známých z autoškoly sem se bál že získat řidičské oprávnění bude utrpení, ale v té to autoškole vás nic takového nečeká, žádný stres :)
Měl jsem skvělého, velmi trpělivého, instruktora Františka Jaroše, který umí vše dobře vysvětlit a má výborný smysl pro humor, takže jízdy s ním jsou opravdu velice zábavné.
Co se týče přípravy na zkoušky tak nemám co vytknout.
S autoškolou jsem byl maximálně spokojen mohu jen doporučit.
vloženo: 21. listopadu 2014
vložil: Tomáš Ráčil , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož moc doporučuji, byla jsem spokojená od začátku až do konce - bez chybičky. Instruktor Franta Jaroš je výborný učitel, trpělivý, klidný, vše jasně vysvětlí, nekřičí, po pěti minutách s ním v autě zmizí veškerá nervozita. Díky jeho smyslu pro humor i pohodě, která byla při každé hodině, jsem se na řízení těšila. Skvělá domluva na všem, zkoušky bez problémů. Tímto děkuji a pokud někdo váhá, neváhejte, stálo to za to a ráda budu vzpomínat ;-) Gabriela Lukešová
vloženo: 16. listopadu 2014
vložil: Gabriela Lukešová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V tehle autoškole se nejen naučíte řídit, ale zároveň se zasmějete. Instruktor p. František je bezkonkurenční. Vždy pro mě přijel a zase mě odvezl. Dobře mě připravil na závěrečné zkoušky a hlavně mi pomohl odbourat strach. Tímto za všechno Děkuji a ostatním co se nemůžou rozhodnou kam si jít udělat řidičák tak vřele doporučuji Autoškolu Ambrož.!
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, kde jsem se opravdu těšila na každou jízdu! A zkoušky pak byly brnkačka. Instruktor František Jaroš je naprosto super, skvěle se s ním povídalo, uměl citlivě říct, co dělám špatně a poradit mi tak, abych stejné chyby neopakovala. Nikdy na mě nekřičel, vždycky byl v pohodě. Na jízdy mě vyzvedával, kde jsem chtěla a končili jsme také tam. Celkově mi vycházel vstříc i s časovým harmonogramem.
Neumím si představit lepší přístup. Pokud bych měla dělat autoškolu znovu, tak bych volila opět tu stejnou a instruktora jakbysmet!
Díky moc, bylo to prostě super! Vřele doporučuji!!! :)
vloženo: 9. listopadu 2014
vložil: Dominika K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Ambrož jsem byl skvěle překvapen! Hlavně pan instruktor p.František Jaroš!Je to prostě nejlepší instruktor!Jeho vtipné poznámky a jeho neuvěřitelně rychlé reakce na chyby které žáci dělali a budou dělat. Moc si vážím toho že jsem měl Pana Ambrože na teorii a hlavně Pana instuktora Františka Jaroše na jízdy.Ti co přemýšlíte jakou autoškolu, tak vřele doporučuji tuto. Jenom díky této autoškole jsem se naučil řídit auto a motorku po které jsem tolik toužil. Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu aoutoškoly Ambrož.A držte se... Adam Kaštánek emai:adkastanek@seznam.cz Dííííííík
vloženo: 3. listopadu 2014
vložil: Adam Kaštánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Ambrož jsem byl skvěle překvapen! Hlavně pan instruktor p.František Jaroš!Je to prostě nejlepší instruktor!Jeho vtipné poznámky a jeho neuvěřitelně rychlé reakce na chyby které žáci dělali a budou dělat. Moc si vážím toho že jsem měl Pana Ambrože na teorii a hlavně Pana instuktora Františka Jaroše na jízdy.Ti co přemýšlíte jakou autoškolu, tak vřele doporučuji tuto. Jenom díky této autoškole jsem se naučil řídit auto a motorku po které jsem tolik toužil. Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu aoutoškoly Ambrož.A držte se... Adam Kaštánek emai:adkastanek@seznam.cz Dííííííík
vloženo: 3. listopadu 2014
vložil: Adam Kaštánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Ambrož jsem byla neuvěřitelně spokojená. Ze začátku jsem nebyla bůhví jek skvělý řidič, ale díky vstřícnosti, ochotě a hl. trpělivosti instruktora F. Jaroše jsem vše zvládla. Byla to zároveň i zábava, na jízdy jsem se vždy těšila. Na další rozšíření skupiny A se určitě budu hlásit k této autoškole zvlášť k F. Jarošovi. Autoškolu Ambrož všem vřele doporučuji..! :)
vloženo: 28. října 2014
vložil: Ivana Husáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Ambrož jsem byla neuvěřitelně spokojená. Ze začátku jsem nebyla bůhví jek skvělý řidič, ale díky vstřícnosti, ochotě a hl. trpělivosti instruktora F. Jaroše jsem vše zvládla. Byla to zároveň i zábava, na jízdy jsem se vždy těšila. Na další rozšíření skupiny A se určitě budu hlásit k této autoškole zvlášť k F. Jarošovi. Autoškolu Ambrož všem vřele doporučuji..! :)
vloženo: 27. října 2014
vložil: Ivana Husáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   O autoškole jsem se dozvěděl od kamaráda a můžu ji jen doporučit. Autoškola bylo pojata zábavně a proto jsem se na každou jízdu i teorii těšil.
vloženo: 9. října 2014
vložil: Sosnar, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Ambrože mohu jen a jen doporučit!!!Auto řídím už pár let,ale pořád jsem toužila řídit i motorku.Jenže jsem se bála.Díky autoškole p.Ambrože a hlavně díky instruktorovi Františku Jarošovi jsem "motorkářka".Jeho vlídný přístup a skvělé chování k žákům je neuvěřitelné-prostě škola hrou.Tímto bych mu chtěla moc moc poděkovat!!!!
vloženo: 7. října 2014
vložil: Simona Mrkvicová Špinarová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem po 8 letech papíry na motorku, mohu srovnat. Ne že bych měl předtím špatnou zkušenost, ale tady to byla fakt pohoda. Vstřícnost od instruktora, dojede k vám před dům, flexibilita, ochota. Pro mě zde i velmi dobrá zkušenost s komisařem v Ivančicích.
Pokud budu dělat další skupinu, tak opět zde.
vloženo: 12. září 2014
vložil: Petr Sýkora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždycky jsem si chtěla udělat řidičák na motorku a podle hodnocení jsem si vybrala autoškolu Ambrož. Vůbec nelituji, řidičák na auto mám už patnáct let a měla jsem trochu obavy, jak to znovu zvládnu. Přístup instruktora F. Jaroše byl skvělý! Je neuvěřitelně trpělivý, fakt super! Děkuji moc
vloženo: 11. září 2014
vložil: Magda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když sem chtěl dělat autoškolu mněl sem strach, ale po několika týdnech u Autoškoly Ambrož sem už neměl. Doporučuji vám.
vloženo: 9. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučení jsem dostal od kamaráda a jsem rád že jsem se do téhle autoškoly přihlásil. Autoškola byla pojata zábavně a vždy jsem se těšil na další jízdu.
vloženo: 9. září 2014
vložil: Macek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož všem moc doporučuji. Byla jsem s ní nadmíru spokojená, a to díky jak p. Ambrožovi, tak i díky vynikajícímu instruktorovi panu F. Jarošovi. Na závěrečné zkoušky jsem byla maximálně připravená. Moc se mi líbila přizpůsobivost pana instruktora. Jízdy jsem si mohla domluvit, na kdy jsem chtěla. Při jízdách vždy vládla absolutní pohoda. Nikdy na mě nekřičel, vždy mi v klidu všechno vysvětlil. Vyzvedával mě vždy, kde jsem si řekla a zase po jízdách mě odvezl, kam jsem si přála. Vždycky jsem se na další jízdy moc těšila, protože mě jezdit moc baví. Tuto autoškolu moc chválím a budu všude doporučovat. :)
vloženo: 7. září 2014
vložil: Peťa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po pár letech rozhodování mě přítel dokopal k tomu,abych si udělala řidičák.Já samozřejmě celá vyklepaná,ale už do telefonu se mi zdál pan Instruktor František Jaroš strašně příjemný a taky se to v den první jízdy potvrdilo.Musím mu strašně moc poděkovat,protože jízdy s ním byly zábavné strašně v pohodě a těšila jsem se na další.Je to prostě super instruktor!Teď už to mám za sebou a pokud se někdo rozhodujete jděte do toho!Ještě jednou strašně moc děkuji
vloženo: 25. srpna 2014
vložil: Iva Pávišová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ambrož je nejlepší autoškola, jakou jsem si mohl přát. Myslím, že za svoji skvělou výuku by si mohli účtovat více, ale oni si účtují stejně, v některých případech i méně, něž ostatní autoškoly. Hlavně díky panu instruktoru Jarošovi jsem se na zkušební jízdy opravdu těšil, protože lepšího instruktora si ani nedokážu představit.
vloženo: 16. srpna 2014
vložil: Jaromír, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda že jsem přestoupila do této autoškoly nebo bych se řidičského průkazu, v minulé nejmenované autoškole, nedočkala.
V autoškole Ambrož panuje uvolněná nálada, jsou zde klidní instruktoři a dokonce jsem u této autoškoly naučila pořádně couvat. ¨
Udělala jsem chybu, že mě zlákala cenová nabídka jiné autoškoly a ve finále mě to vyšlo pěkně draho.
Tuto autoškolu doporučuji a všem radím neudělejte chybu jako já. Příště dělám T určitě tady!!!
vloženo: 11. srpna 2014
vložil: Kristýna Sapoušková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen a jen doporucit.Měl jsem obavy se zvladnutim ovladani motorového vozidla a diky panu Frantiskovi Jarosovi jsem zjistil , ze na tom opravdu nic není.Diky jeho pristupu a skvělému vysvetlovani si myslim , ze pod jeho vedenim zvladne rizeni naprosto každý !!!Není se ceho obavat ,ve vozidle panuje naprosto skvela a uvolnena nalada.Pri kazdem nedostaku Vam vse v KLIDU a RADNE vysvetli.Proste neexistuje stres.
Dekuji za spravny pristup a MOHU JEN VRELE DOPORUCIT VSEM ZADATELUM O RIDICSKY PRUKAZ.
vloženo: 10. srpna 2014
vložil: Miloslav Vašek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Autoškoly Ambrož sem šel z několika důvodů. Jeden z nich byl ten, že mi ji každý z mých přátel doporučoval a vychvaloval, tak sem si řekl proč bych to nevyzkoušel také, neudělal sem chybu. Dostal se ke mě profesionální přístup jak v rámci teorie za kterou vděčím panu instruktorovi Ambrožovi tak i v rámci jízd, na které sem se neustále těšil díky panu Jarošovi. Ve vozidle panovala přátelská atmosféra a nebyla tam nuda, pan Jaroš umí dokonale všechno vysvětlit a ukázat v praxi. Díky němu se z kluka který v životě neseděl za volantem stal dobrý a ohleduplný řidič. Proto doporučuji každému kdo si chce autoškolu užít a nemít strach z jízd aby zvolil jedině Autoškolu Ambrož a instruktora Františka Jaroše.
vloženo: 3. srpna 2014
vložil: Tomáš "Toby" Kudláček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Touhle cestou bych chtěla poděkovat Františku Jarošovi za profesionální a perfektní přístup v jeho hodinách..Jít do autoškoly jsem se přemlouvala snad 10 let a stále nenacházela odvahu.Nyní už mám papíry ,sice se ještě perou ale už jsou na cestě :)jeho klidné chování a klidný přístup mě hned na první hodině jízd hodil tak do klidu že jsem se těšila na další jízdy, taky jsem už nepochybovala o tom že ze mě řidič být nemůže :)Samozřejmě mi taky pomohli i hodiny teorie s Panem Ambrožem kde to byla zábava :) děkuji vám za všechno bude mi po vás smutno!! Vaši autoškolu budu všude prezentovat a doporučovat :)
vloženo: 15. července 2014
vložil: Naděnka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Autoškoly Ambrož jsem přestoupila z jiné autoškoly, kde instruktor byl absolutní neprofesionál a nebyla jsem vubec spokojená. Ale při jízdě s PANEM instruktorem F. Jarošem jsem se do autoškoly vyloženě těšila :). Je to opravdu profesionál, naučí, je v klidu, nekřičí na žáky,říká různé postřehy a v autě vládne strašná pohoda! Za mě můžu Autoškolu Ambrož a hlavně tohoto super instruktora doporučit !!! Já jsem byla naprosto spokojená :). A strašně mě mrzí, že jsem sem nešla hned od začátku.
vloženo: 14. července 2014
vložil: Nikola Neubauerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambrož mohu vřele doporučit. Myslím si, že instruktor Jaroš by probudil řidičského ducha úplně v každém. Při jízdách se s ním rozhodně nudit nebudete, ale vše doprovázeno naprostou profesionalitou. Teorie jsou s panem Ambrožem také zábava, rozhodně si odnesete více než když si 3x přečtete knížku. :) U zkoušek jste pak v pohodě a dobře připraveni. Proto bych neváhala ani na vteřinu a rozhodně si podala přihlášku.
vloženo: 3. července 2014
vložil: Aneta Toufarová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Ambrož jsem nad míru spokojená. A všem bych ji velice ráda doporučila. Ochotný přístup na profesionální úrovni pana instruktora (F.Jaroš) je bezkonkurenční. Přátelská atmosféra v autě i na teorii. Podrobné a srozumitelné vysvětlení i názorné ukázky jakýchkoliv záludností... Na takovéto lekce, které probíhají v klidu, bez stresu se každý musí jen a jen těšit. Tímto bych tady také chtěla poděkovat panu instruktorovi za jeho trpělivost a ochotu... Budu se opakovat, ale ještě jednou se zmíním, že bych tuto autoškolu a instruktora F. Jaroša doporučuji všem.
vloženo: 2. července 2014
vložil: Eliška Bognerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Jarošovi za skvělou přípravu, co se týče jízd. Jsem ráda, že jsem mohla jízdy absolvovat s tak pohodovým, klidným a vtipným instruktorem. Dále bych také chtěla poděkovat panu Ambrožovi za zajímavou a poučnou teorii, která mi dala víc než knížka a těšila jsem se na ni každý pátek. Díky těmto dvěma pánům, jsem dnes 30.06.2014 úspěšně dodělala Autoškolu. Všem tuto Autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 30. června 2014
vložil: Jana Faltýnková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych poděkovat touto cestou hlavně panu Jarošovi za skvělou přípravu ke zkouškám co se tyče jízd, k jeho osobě bych chtěla říct, že je super instruktor. A také panu Ambrožovi za vtipnou teorii na, kterou jsem se těšila každý pátek .Teorie s panem Ambrožem mi dala víc než, když jsem si to četla v knížce. Dnes jsem udělala závěrečné zkoušky úspěšně.Diky týmu s autoškoly Pana Ambrože. Doporučuji všem opravdu super lidi.
Faltýnková Jana
vloženo: 30. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravim a dekuji pana Ambroze a pana. Jarose. Vsem tem kdo hleda nebo kdo jeste nevi jakou Autoskolu vybrat tak s jistotou maximalne doporucuji Autoskolu Ambroz. V pondeli 23.6 jsem delala zaverecnou zkousku a uspesne. To diky, s jizdou s panem Jarosem a jeho vybornou profesionalitou, pristupem, jednanim a chovanim. Jizda s nim bez stresovej klidny spolehlivy, velkou oporou ve vetsim provozu. Theorie, na teorii taky jsem se tesila. Protoze s panem Ambrozem, jeho vtipne vysvetlenim pochopite tu nejtezsi testovou otazku. Byla jsem tak spokojena a rada ze si vybrala tuhle autoskolu. Jeste jednou doporucuji Autoskolu Ambroz,jestli nekdo kdo chce aby poradili tak nevahejte prihlaste se ke Autoskolu Ambroz. jsem rada ze si vybrala tuhle skolu. vsem doporucuji. Sunze
vloženo: 29. června 2014
vložil: sunze,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravim a dekuji pana Ambroze a pana. Jarose. Vsem tem kdo hleda nebo kdo jeste nevi jakou Autoskolu vybrat tak s jistotou maximalne doporucuji Autoskolu Ambroz. V pondeli 23.6 jsem delala zaverecnou zkousku a uspesne. To diky, s jizdou s panem Jarosem a jeho vybornou profesionalitou, pristupem, jednanim a chovanim. Jizda s nim bez stresovej klidny spolehlivy, velkou oporou ve vetsim provozu. Theorie, na teorii taky jsem se tesila. Protoze s panem Ambrozem, jeho vtipne vysvetlenim pohopite tu nejtezsi testovou otazku. Byla jsem tak spokojena a rada ze si vybrala tuhle autoskolu. Jeste jednou doporucuji Autoskolu Ambroz, nebo jestli nekdo kdo chce radu tak nevahejte prihlaste ke Autoskolu Ambroz.
vloženo: 28. června 2014
vložil: sunze, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximálně vstřícný přístup ze strany autoškoly a profesionalita instruktora pana Jaroše, který dokázal během páru hodin z motorkáře dřeváka udělat motorkáře. Autoškolu doporučuji všem a děkuji jí tímto za pohodové absolvování svého kurzu.
vloženo: 24. června 2014
vložil: Michal Schwager, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ambrož = jednička mezi autoškoly .
Profesionální jednání,komunikace,rychlost,snaha přispůsobit se zákazníkovi,prostě spokojenost.
Jízdy jsem absoloval s p.Jarošem ,instruktor jak má být ,trpělivý,nekřičí,poradí co děláte špatně, naopat pochválý když se vám něco podaří.
Autoškolu jsem dodělal na výbornou a to z velké části díky instruktorům .
Autoškolu vřele doporučuji...!!!!!

vloženo: 17. června 2014
vložil: Sychra Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Ambrož jsem byla spokojena hrozně moc!
Nejen že, teorie je v centru města, ale na jízdách s vámi vyjedou i za Brno. Instruktoři mají ten správný humor aby Vás odpoutali od stresu z jízdy. Jak už jsem psala výše s touto autoškolou sem velmi spokojena :)
vloženo: 15. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem na 100% spokojená, instruktor autoškoly (Jaroš) mě naučil dobře jezdit, vysvětlil my vše na co jsem se zeptala a čemu jsem nerozuměla a jeho vtipný přístup naprosto odboural mou nervozitu. Ze začátku jsem z toho měla strach a pak jsem se na jízdy těšila,( je tak nějak správně ukecaný a mohla jsem si s ním pokecat o všem ;) )Pan Ambrož v teorii taky perfektní, vysvětluje takovým stylem, že to musí pochopit každý. Dost my to pomohlo, když jsem něco nechápala. Autoškolu Ambrož 100% doporučuji. Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tuhle. Určitě doporučím dál :-) Jen tak dál ať máte další spokojené žáky :-) Moc ráda budu na Vaši autoškolu vzpomínat :-)
vloženo: 9. června 2014
vložil: Anna Vérostová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Ambrož som maximálne spokojná :) Potrebovala som vodičák celkom narýchlo, ale vďaka skvelému prístupu a ochote som ho mala za mesiac a pár dní hotový :) Rozhodne doporučujem pána inštruktora F. Jaroša, všetko vám v kľude vysvetlí, ked neviete poradí, pri záverečkách podporí a pomôže. Týmto mu aj veľmi ďakujem :-)
Celej autoškole už len prajem veľa spokojných študentov a ešte mnoho rokov takéhoto skvelého pôsobenia.
vloženo: 5. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jít do autoškoly Ambrož byla skvělá volba ! :) Nejen, že byly jízdy skvělé, díky instruktorovi panu Jarošovi, ale také hodiny teorie mi hodně pomohly, abych se orientovala v pro mě chaotickém světě silnic, aut a dopravních značek :D .Před prvními jízdami jsem měla strach, ale v přátelském prostředí ze mě nervozita opadla a jízdy byly báječné ! :) .Pan instruktor byl klidný,trpělivý a vyšel mi vždy vstříc časovému naplánování jízd. Autoškolu Ambrož na 100% doporučuji všem zájemcům řidičského průkazu ! :)
vloženo: 19. května 2014
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jít do autoškoly Ambrož byla svělá volba ! :) Nejen, že byly jízdy skvělé, díky instruktorovi panu Jarošovi, ale také hodiny teorie mi hodně pomohly, abych se orientovala v pro mě chaotickém světě silnic, aut a dopravních značek :D .Před prvními jízdami jsem měla strach, ale v přátelském prostředí ze mě nervozita opadla a jízdy byly báječné ! :) .Pan instruktor byl klidný,trpělivý a vyšel mi vždy vstříc časovému naplánování jízd. Autoškolu Ambrož na 100% doporučuji všem zájemcům řidičského průkazu ! :)
vloženo: 19. května 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy sem nesnila po ridicaku a ze rizeni sem mela hruzu. Diky vybornemu instruktorovi (Frantisek Jaros) se uz tesim az budu moct jezdit. Vsechno naprosto vysvetli, je vzdy klidny, zabavny. Casove vyjde vstric a na zkouskach uz se nemate ceho bat. Jsem opravdu rada ze jsem byla rovnou u neho. Dekuji za vsechno :-) Misa Zdanska
vloženo: 9. května 2014
vložil: Miska,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobně jsem byla s autoškolou Ambrož velice spokojená. Na začátku, ještě před nástupem, jsem měla z jíst a z celkové autoškoly trochu strach, ale příjemně mě překvapili a ježdění mě začalo bavit. Veškeré mé nedostatky v rámci ovládání vozidla, parkování, pohybu v provozu, a že jich nebylo málo, se mi dostalo vstřícného přístupu a pomoci. Instruktora, který soustavně byl velmi trpělivý, ochotný, odvážný, klidný a měl smysl pro humor, díky čemuž byl celý kurz mnohem příjemnější,mohu jen doporučit. Za sebe mohu dále doporučit i z hlediska plánování hodin a zkoušek, kde mi vyšli nadevše vstříc.
vloženo: 7. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu by jsme určitě doporučily všem dobrým známým! Zejména perfektní přístup pana instruktora (F. Jaroš)nám velmi pomohl, abychom řešili situaci na silnici v klidu a s rozumem. Celkově všechny služby hodnotíme na výbornou!
vloženo: 28. dubna 2014
vložil: Kiki a More,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ambož doporučuji všem... super instruktor který na vás nekřičí když vám něco nejde, pohodář a dá se s ním bavit uplně v klidu :) vyzvedne vás u baráku u škole nebo jak se domluvíte :) a odveze vás vždy domů prostě super ! na jízdy sem se pokaždé těšil :) a věděl sem když mi to nepůjde tak nebudu ve stresu :)
vloženo: 15. dubna 2014
vložil: Andrej , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Ambroz vsem domorucuji. Byla jsem naprosto spokojena jak s jizdou tak s teorii. Vse bylo bez stresu,v klidu a pojato uvolnenou veselou formou vyuky. Bezkonkurencni instruktor Frantisek Jaros mi velmi pomohl. Odbroural stres z ostatnich aut byl klidny vse pomalu a v klidu vysvetlil a perfektne naucil. Vsem doporucuji !!!
vloženo: 28. března 2014
vložil: skritecek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji autoškole Ambrož ! Co je dle mého názoru na autoškole nejdůležitější - KVALITNÍ INSTRUKTOŘI ! a ty autoškola AMBROŽ má!Díky tomu, že instruktor byl velice trpělivý a stále vesele naladěn, tak jízdy na moto proběhly bez problému a hlavně bez nervozity :)
Na další rozšíření skupiny A se určitě budu hlásit k této autoškole, děkuji a přeji spoustu šikovných žáků ! :-)
vloženo: 25. března 2014
vložil: Andrea K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vteto autoškole sem se stal řidičem Schmalzbauer Milan
vloženo: 12. března 2014
vložil: Milan Schmalzbauer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou Ambroz jsem byl velice prevelice spokojen fakt moc super autoskolu nejlepsi volba co jsem molh udelat mooc bezvadny instruktor (Frantisek Jaros) je to strasne fajn moc chlap kdyz vam neco nejde nerve na vas jako u nekterych autoskol proste vsechno naco se zeptate vam vysvetli proste bomba pokazde me vyzvedl u baraku nebo u skoly primo a dovezl me az domu paradni domluva snim no proste fakt moc bezvadna autoskola vsem mooc doporucuju :))
vloženo: 5. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem byl skvělý. Výborní instruktoři a skvělý přístup. Auto školu Ambrož všem doporučuji.
vloženo: 26. února 2014
vložil: Jakub Vaněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Ambrož jsem byl velice spokojen, dodělával jsem si u nich rozšíření řidičáku na další skupiny, takže zkušenost mám i s jinými autoškolami. Musím říct, že tohle je první autoškola, které nemám co vytknout! Jednání s lidmi, vozový park, instruktoři, zkušenosti, vše je na hodně vysoké úrovni. Chovají se jako lidi a hodně mi přišlo, že se řídí heslem "Náš zákazník, náš pán." A z toho co jsem tam viděl, si myslím, že jim nejde jen o to zákazníka (studenta) zkasírovat ale opravdu mu dát maximum a udělat z něj opravdového řidiče a ne jen někoho kdo má řidičák. Myslím, že kvalitní služby si lidi rádi najdou a tuhle Autoškolu bych neměl strach doporučit komukoliv. Jen tak dál...
vloženo: 22. února 2014
vložil: Luboš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená. Přístup instruktora výborný a vždy jsem se těšila na další jízdy. Tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 20. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní přítup a vše ostatní taky v pohodě určitě doporučuji
vloženo: 20. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl sem hodne spokojeny s AUTOSKOLOU AMBROZ :-)) Skvely auta a jeste lepsi instruktori :-)) Vsechno sem to zvladnul skvele diky tomu za na me nekriceli a vsechno vysvetlili v klidu :-)) Vzdycky sem se tesil kdyz sem mel mit jizdy nebo teorii :-)) Vsem doporucuju byl sem naprosto spokojen :-))
vloženo: 20. února 2014
vložil: Radek G.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vše naprosto bez problémů, skvělí instruktoři i jejich přístup, super auta na jízdy...prostě jsou super, doporučuju
vloženo: 11. února 2014
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ambrož-tahle autoškola je ta nejlepší jakou jsem si vůbec mohla vybrat!! naprosto skvělý instruktor a supr člověk..F.Jaroš...mohla jsem se na ně s čímkoli obrátit a na cokoli zeptat.Nejlepší na tom ale bylo,že ať každá teorie či jízda byla braná vtipnou formou..na celou autoškolu budu velice dobře vzpomínat..:)zážitky semnou zůstanou...chování,jednání i přístup byl naprosto špičkový..dokonale Vás připraví na zkoušky...Všem doporučuji!!!....Dne 20.1.2014 jsem dělala závěrečnou zkoušku.....a úspěšně!! Jsem všem moc vděčná...budu všude vychvalovat a doporučovat!!! Protože tahle autoškola si to opravdu zaslouží!!!.
vloženo: 11. února 2014
vložil: zlata šmejková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Imponoval mi individualni pristup instruktora. Ochotne odpovidal na vsechny dotazy dokonce jizdu doplnoval ruznymi postrehy ,na ktere upozornoval z vlastni vule. Diky instruktorovi (Frantiskovi Jarosovi) jsem se jizd nebala, ale tesila se na ne. Libil se mi jeho klidny pristup. Zadny stres proste pohoda. Take jsem byla vdecna za vyzvednuti i odvoz zpatky do mista meho bydliste. U zkousek nam byl velkou oporou. Autoskola mi vyhovovala ve vsesch smerech, proto doporucuji.
vloženo: 11. února 2014
vložil: Lucie M,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den..
Lepšího instruktora jsem si ani přát nemohl.. František Jaroš.. prostě nejlepší!!! :D
vloženo: 11. února 2014
vložil: květoš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Ambrož jsem absolvovala akorát závěrečnou zkoušku a můžu říct,že jsem byla spokojená.Přístup instruktora byl velmi profesionální a hlavně pohodář.Autoškolu Ambrož můžu jenom doporučit.
vloženo: 11. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když jsem neabsolvovala celý kurz u této autoškoly ,ale jen závěrečné zkoušky mužu říct,že mě naučilý víc než mě naučila autoškola v Hustopečích proto každému autoškolu Ambrož velice doporučuji instroktor dokaže naučit a hlavně vysvětlit ja jsem byla velice spokojená
vloženo: 11. února 2014
vložil: Marie Lorencová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem asi před 3-4 lety, ale myslím, že tato autoškola je pořád stejně dobrá. Instruktor byl senzační, jízdy probíhaly klidně, časově vyjde vstříc. Celkový dojem: kvalitní průprava pro nové řidiče/řidičky.
vloženo: 11. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost:-)
vloženo: 11. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup byl super, instruktor vždy dojede pro žáky kam si řeknou a pak je zase odveze kam chtějí, materiály jsem měla půjčené, takže jsem je nemusela kupovat, na závěrečné zkoušky jsem byla připravená. Jezdili jsme jak město, tak mimo město a dálnici...Tuto autoškolu chválím a všude doporučuji :-)
vloženo: 11. února 2014
vložil: Darlingh1, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem tuto autoškolu vřele doporučuji. Nebyla jsem ze začátku bůhví jek skvělý řidič, ale díky vstřícnosti, ochotě a hl. trpělivosti instruktora jsem vše zvládla. Testy jsem měla na 50 bodů z 50. Cítila jsem se maximálně připravená...ale záleží také na přístupu studenta. Když se budete učit zvládnete to!
vloženo: 30. března 2010
vložil: Danča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   DOBRÝDEN!BYLA JSEM VELICE SPOKOJENA ,JAK S INSTRUKTOREM TEORIE,TAK I S INSTRUKTOREM PRAXE.AUTOŠKOLU JSEM ZAČALA DĚLAT VE VYŠŠÍM VĚKU A BYLA JSEM NADMÍRU SPOKOJENA.V PRAXI MĚL SEMNOU INSTRUKTOR ZDENEK BRAMEC HODNĚ TRPĚLIVOSTI.MLUVIL KLIDNÝM HASEM A VŠE DOKÁZAL PODROBNĚ VYSVĚTLIT.TUTO ŠKOLU MŮŽU OPRAVDU DOPORUČIT A VÍM,ŽE I VY BUDETE SPOKOJENÍ.TÍMTO JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI POSPISILOVÁ EVA
vloženo: 10. prosince 2009
vložil: POSPISILOVA EVA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super!!myslím že se snaží vyjít svým žákům vstříc!byla jsem moc spokojená s panem instruktorem.všechno jasně a trpělivě vysvětlil.můžu vřele doporučit!!
vloženo: 26. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probýhá na 1* snad to i dobře dopadne.K.Š.
vloženo: 17. listopadu 2009
vložil: Katka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže tuto autoškolu bych urcite doporucil..Je tam dobry pristup k zakum a tak celkove..Tato autoskola je suprova..jen doporucuji
vloženo: 11. září 2009
vložil: Roman Fráňa,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Ambrož osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ambrož < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Ambrož - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje