Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Amos - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Amos

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Amos < <


   Z 13 žáků autoškoly Ámos udělal závěrečnou zkoušku z jízdy v jeden den pouze jeden žák.
To je k zamyšlení.
Co je asi příčinou?
Špatní učitelé ?
Úmysl komisaře ?
Finanční důvody ?
Najednou 12 neschopných žáků?
vloženo: 24. srpna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z první autoškoly jsem neměla příliš dobré zkušenosti a v průběhu výuky jsem ji změnila. Jsem proto ráda, že jsem si jako druhou vybrala právě autoškolu AMOS, kde jsem byla velice spokojena a kterou jsem úspěšně dokončila. Pan instruktor byl velice milý, klidný a chápavý, přesto vše dobře vysvětlil a naučil. Jednoznačně doporučuji.
vloženo: 28. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledala jsem autoškolu, kde budou instruktoři v pohodě a podařilo se mi ji najít. Přístup fakt skvělý, všechno šlo rychle, jak teoretické přednášky, tak jízdy. Měla jsem jako instruktora pana Tvrdíka, který je moc fajn. I když člověk udělá sebevětší blbost, tak je naprosto v klidu. Vše vám na závěr lekce vysvětlí, pokud bylo něco nejasného třeba křižovatka, tak ji nakreslí a vysvětlí a zkusíte si ji projekt znova. Musím říct, že jsem se dost bála, protože od hodně lidí jsem slyšela, že v jiných autoškolách na žáky řvou nebo jsou na ně nepříjemní a to tady fakt nehrozí. Pana Hurta jsem měla na přednášku a pak byl u testů a je taky hrozně moc fajn. Musím tuto autoškolu doporučit. Naučíte se jezdit v centru asi v jednom znejhorším míst v Praze :D a intruktoři jsou fakt hodní a milý. Tohle myslím, že je důležitý zvlášť pro lidi jako já, co nechtějí aby na někdo řval nebo je peskoval. Zkoušky jsem dala na první dobrou.
vloženo: 9. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělý a individuální přístup ke každému žákovi. Všichni byli strašně ochotní a příjemní a bylo vidět, že je tato práce baví a dělají ji s nadšením. Nikdy se nestalo, že by na mě byl učitelej nepříjemný, či že by na mě zvýšil hlas. Spíše naopak, většinou se mě snažil uklidnovat, dodávat odvahu a sebevědomí.
Všem vřele doporučuji! :)
vloženo: 1. října 2017
vložil: Magdaléna Bendlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, milí a klidní instruktoři,snadná a rychlá komunikace (telefon,email), kvalitní vozový park. Do autoškoly jsem přestoupila z jiné AŠ na doporučení kolegyně po neúspěšném absolvování závěrečných zk z jízdy. Absolvovala jsem zde tedy pouze kondiční jízdy. S výukou jsem ale byla moc spokojená, od začátku jsem byla vedena k samostatnosti a k tomu, abych co možná nejvíce stačila pražskému provozu. Případné chyby mi byly všechny hned vysvětleny, nakresleny apod. Trenažér a teoretické hodiny nemohu objektivně hodnotit,ty jsem zde neabsolvovala, ale pouze z vizuálního pohledu byl trenažér v Amosovi min o 30 let mladší :) Autoškolu určitě doporučuji!
vloženo: 14. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup při hodinách je vstřícný snaží se opravdu naučit, auta nová bezproblémová. Bohužel nejsem spokojený s plánováním hodin. Jednou instruktor nedojel s tím že je v zácpě. Podruhé zase kolaudovali, takže mě řekli ať si přidu jindy, bez toho že by dali předem vědět. Což mi nepřijde uplně ferové jednaní. Takže celkově za ***.
vloženo: 14. července 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola opravdu úžasná :-) i přes to, že člověk zmatkuje a není ze začátku připraven "plavat mezi žraloky" je mu vše s klidem a s pohodou vysvětleno. Vše v této autoškole je opravdu poctivé, konzultační hodiny navíc jsou příjemným bonusem, je vám vše vysvětleno, pokud něco nechápete. Maximální doporučení a spokojenost :-)
vloženo: 13. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám srovnání s ostatními autoškolami, ale Amose mohu jen doporučit. Všichni instruktoři, co jsem poznal, jsou vpohodě a na zkoušku ale především do provozu opravdu připraví. Mimo samotných jízd výcvik obsahuje i teoretické hodiny jako zdravotní příprava s medikem ze záchranky nebo údržba auta. Celé mi to přišlo opravdu poctivé, ne žádné "hlavně aby tě komisař pustil a pak se to sám naučíš v provozu". Nemám co vytknout
Jezdil jsem s Jiřím Hurtem...je to kliďas :)
vloženo: 15. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojena, speciálně pak s mým lektorem, Danielem Filipem, který má příjemný a přátelský ( když je to potřeba i individuální) přístup k začínajícím řidičům, v přednáškách podává fakta zábavnou formou, při jízdách navozuje přátelskou atmosféru a ochotně vysvětlí vše důležité a potřebné. Co se týče ostatního personálu autoškoly, mám podobné dojmy a celkově nemám této autoškole více či méně co vytknout. Maximálně bych zmínila hodiny na trenažéru se soutředěním na krizové situace, které mi, co se vysvětlení a podání i trvání týče, přišly poněkud odfláknuté. Nicméně to bych posuzovala jako drobnost.

Ráda bych tímto poděkovala autoškole Ámos za skvělý výcvik, kterého se mi od ní dostalo.


vloženo: 6. dubna 2013
vložil: Karin Mošničková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je přímo v Dejvicích nedaleko metra takže její dostupnost není problém. Učitelé jsou vstřícní, ochotní a vše v klidu vysvětlí.
Mohu jen doporučit
vloženo: 25. listopadu 2010
vložil: Stanislav Maier,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla maximálně spokojená, personál byl příjemný, učitel profesionální, trpělivý a milý, rozhodně doporučuji!
vloženo: 7. listopadu 2010
vložil: Nicola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem spokojený a jsem rád že jsem řidičské oprávnění mohl dělat v této autoškole. Příjemný, přátelský a profesionální přístup lektorů naučí jezdit snad každého.
vloženo: 3. ledna 2010
vložil: Stanislav Maier,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Diky za vsechno! Naucila jsem jezdit v teto autoskole, uplne jsem spokojena s ni.
Ulviyya T. (Azerbaijan)
vloženo: 15. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem absolutně spokojená.
Velice příjemní lidé, dobrý přístup, dobrá auta, vybavení i styl výuky.
Děkuji za všechno!
vloženo: 20. září 2009
vložil: Lenka Baránková,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Amos osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Amos < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Amos - navigace


upozornit na chybné údaje