Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola AR Hustopeče - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly AR Hustopeče

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola AR Hustopeče < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v AR už nikdy..ono když vyletí 5 žáků ze 6 to už o něčem vypovídá ne?je to tragické..nedoporučuji..vím o čem mluvím..pokud někam tak určitě ne sem!!!!!
vloženo: 7. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Zhejbal, je člověk na svém místě. Naučil mě jezdit na motorce, a dal mi spoustu užitečných rad, jak se chovat na silnici i vůči ostatním řidičům, abych byl vidět a byl v co nejmenším ohrožení. Občas zvýší hlas, tomu se není co divit, má přeci zodpovědnost za životy svých žáků.

vloženo: 5. června 2021
vložil: Milan Zd, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Zhejbal, je člověk na svém místě. Naučil mě jezdit na motorce, a dal mi spoustu užitečných rad, jak se chovat na silnici i vůči ostatním řidičům, abych byl vidět a byl v co nejmenším ohrožení. Občas zvýší hlas, tomu se není co divit, má přeci zodpovědnost za životy svých žáků.
díky: Žďárský
vloženo: 5. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý
vloženo: 11. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   musím vyzvednout pohodový a nestresující přístup pana Zhejbala, instruktora.. jen díky němu jsem zkoušky úspěšně vykonala. Je to pohodář, který dělá, jakože nic a přitom sleduje každej pohyb páky, kterou jsem mu málem urvala :D Pan Bukovský, kterého jsem měla dřív, byl fajn, ale jeho přístup byl pro mě dost stresující, protože na první a druhé jízdě poukazoval na chyby a že to takto nehrozí udělat, no nic příjemnýho, když sedíte v autě poprvé a nevěříte si..takže jsem byla vystresovaná ještě víc a těch chyb bylo taky víc :) Paní majitelka je taktéž moc příjemná a schopná paní, která mě připravovala v teoretických kurzech bravurně. Cena je super a nic víc není třeba dodávat.. Pouze doporučuji všem! Jo ale pro začátečníky určitě nedoporučuji vozidlo Fabia, velice citlivá spojka a pořád to zdechá, to Kia, stařičké autíčko zvládá zastavení dokonce i na dvojce :D Hodně štěstí všem dalším!
vloženo: 10. září 2015
vložil: Jana Pospíšilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala náhodou a nelituji tohoto rozhodnutí.Jízdy jsem absolvovala s panem Huškem,který je velice klidný a pohodový instruktor.Vždycky se mi snažil všechno vysvětlit a jestli jsem dělala chyby tak jen díky vlastní nervozitě.A to platilo i u zkoušek.Ty jsem nakonec udělala.S autoškolou jsem byla hodně spokojená a doporučila bych ji určitě dalším zájemcům o řidičské oprávnění.Bohdana
vloženo: 8. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu AR Hustopeče doporučuji, zejména pana instruktora Zhejbala. Dělala jsem si řidičák u jiné konkurenční autoškoly a bohužel jsem přestala na 7 let řídit, protože jsem se bála sama na silnic. Po kurzu s panem instruktorem Zhejbalem, opět řídím, a to bez starostí a se sebevědomím. Kurz byl záživný, pan instruktor velmi nápomocný, trpělivý a především vtipný. Když se mi něco nepovedlo, tak mi okamžitě vysvětlil, co jsem udělala špatně. Absolutně se nemusíte ničeho bát. Já se na hodinu jízdy vždy velmi těšila a nyní jsem VDĚČNÁ svou volbou.
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu nedoporučuji,instruktor Zhejbal je hulvát nemá tam co dělat, furt nadáva a lamentuje jak má s námi moc práce,ať mne učí někdo z rodiny na letišti v Popicích,nevím proč když jsem si autoškolu poctivě zaplatil a on má za to plat,ať teda jde dělat něco jiného a nedělá špatné jméno autoškole
vloženo: 1. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před prvními jízdami jsem měla velký strach, jestli třeba zvládnu začátečnické řízení auta nebo jestli na mě budou instruktoři křičet nebo bůh ví, co všechno se stane. Jsem ráda že to všechno bylo bezdůvodné.
Vždycky jsem se mohla spolehnout na pana Zhejbala, který mi s problémy na vozovce vždycky v klidu pomohl a naučil je řešit MĚ samotnou. Při závěrečných jízdách jsem byla nervózní, ale byl to nezapomenutelný zážitek a zkušenost, kterou jsem kdy podstoupila a upřímně je mi líto, že jízdy s panem Zhejbalem skončili. Lepšího intruktora jsem si nemohla přát a teď po 2 měsících po úspěšném zvládnutí zkoušek, nemám nejmenší problém jakkoliv a kdekoliv zaparkovat a při jízdě jsem si jistá, co a v jaké situaci mám dělat. A myslím si, že to dodnes nedokáže ještě mnoho žen za volantem.
vloženo: 22. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak hodnotíte celkový pbrůběh kurzů?
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?
Doporučili byste autoškolu ostatním?

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)Byla jsem velmi zpokojena. Dekuji panu Bukovskemu,ktery byl na me trpelivi a hodny super instruktor muzu jen doporucit vsem.
Zaverecnou zkousku jsem slozila 1.6.2015 vsem jeste jednou moc dekuji a preji hodne uspechu

vloženo: 9. června 2015
vložil: Zdena,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ZA ŽÁDNOU CENU SEM NECHOĎTE !!NEJHORŠÍ AUTOŠKOLA, CO MŮŽE BÝT A INSTRUKTOR ZHEJBAL, NAPROSTÁ KATASTROFA..
vloženo: 25. května 2015
vložil: INKOGNITO, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla jsem se naučit řidit auto,tak jsem si podle kladných recenzí, sice starých, více jak rok vybrala tuhle autoškolu a byl to můj největší omyl.Místo toho jsem se díky instruktorovi p.Zhejbalovi začala jízdy bát,po vysvětlení jak se auto nastartuje a kolik má pedálu,ale bez dalšího důležitého vysvětlovaní, jako je například,kde se zapínají světla,nastavují zrcátka,co která páčka u volantu znamená jsme vyrazili do provozu,sice byl už předem upozorněný,že jsem auto nikdy neřídila ani,že nic neovládám byl to naprostý šok.Při druhé jízdě zase si pro změnu telefonoval a vrcholem bylo,když mě řekl,předjeďte autobus,to jsem odmítla vůbec jsem se nato necítila.Jeho nejoblíbenější věta byla"boha jeho ženská",nevím byla to lichotka?Pořád mě nutil jet nejvyšší povolenou rychlostí.Závěr toho je,že mám strach z jízdy a školu jsem předčasně ukončila.Autoškolu nedoporučují
vloženo: 19. března 2015
vložil: Zuzana 40 let, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   2.10. jsem složila zkoušku autoškole AR na vybornou.Díky panu instruktorovi Huškovi se kterym jsem se važne nenudila :) a velmi mi pomohl i pan komisař pan Pacela ktery viděl jak jsem nervozní a občasné chyby toleroval :)Autoškolu mohu jen doporučit i takový sprominutím ,,posera,, jak jsem já ten řídíčak udělá :)
vloženo: 9. října 2013
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V pondělí jsem úspěšně složila zkoušky na skupinu B, proto bych také ráda přidala svoji trošku do mlýna. Všechny jízdy jsem odjezdila s panem Bukovským a všechny jsem si užila. Žádné řvaní, žádné nervy. Upozornil vždy na chybu a vysvětlil co je třeba příště udělat jinak. Pokud jsem někde jela špatně, tak jsme to místo prostě projeli znovu a řeklo se co a jak. Je to opravdu výborný instruktor. S paní Radovou jsem jednala jen jednou a její přístup je vstřícný a profesionální. Osobně bych tuto autoškolu určitě doporučila.
vloženo: 10. července 2013
vložil: Monika Formanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zacnu tim ze, asi nemuzu soudit celou autoskolu, protze jak jizdy tak veci ohledne vsech papiru a podobne jsem resil jen s panem Nedbalkem. S nikym jinym se v autoskole neprisel do styku. Pan Nedbalek je: neprijemny, znechuceny svou praci, casto chybuje, domluva strasna, kdybch si sam nerekl o ucivo technicke, tak bych ho ani nedostal a nakonec jem dostal nekolik papiru, kde chbyelo nekolik otazek.Kdyz jsem chtel autoskolu uhradit tak nechtel i po mem kazdodenim nalehani, pak to najednou nutne potreboval ze dne na den.Na kazdou jizdu jsem se bal jit a byl ve stresu. Je to pan vletech ktery za hodinu sezral 3 ibalginy a to pokazde. Lituju toho kdo snim jezdi
vloženo: 7. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem složila úspěšně závěrečnou zkoušku v této skvělé autoškole. Celkový dojem z této autoškoly se nedá popsat, musíte se přesvědčit sami ;)Několika slovy - vstřícný, přátelský a především lidský přístup!! Takže holky žádné obavy, absolvovala jsem jízdy u pana Huška a nemám sebemenší výčitku, skvěle mne připravil na zkoušku a při samotné zkoušce i hodně podpořil. Paní Radová, jež je majitelkou autoškoly vede hodiny teorie a je skvělá... Nebojte se na ty hodiny chodit, není to nuda - klasické čtení zákonů či otázek to opravdu není, řeší především situace, které se mohou stát v provozu, zodpoví Vám jakékoliv dotazy buď před ostatními, nebo v soukromí...
vloženo: 16. března 2012
vložil: Adéla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno šlo v pořádku, spolupráci dobrá, lektro podržel úplně nejvíc a hlavně při závěrečkách!!
vloženo: 2. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AR Autoškola je výborná. Autoškolu jsem tu dělala na konci září a do listopadu jsem ji měla hotovou. Na první pokus. Učitelé byli velice příjemní a opravdu hodně naučili. Nemohu si na nic stěžovat. Velice tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 15. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravim, delal jsem zde autoskolu v listopadu/prosinci 2011 a musim vse jen pochvalit, vynikajici a profesionalni pristup jak majitelky/ucitelky pani Radové pri teorii tak vynikajiciho instruktora pana Huška. Pri jizdach byl velice prijemny a vyborne se s nim jezdilo. Zaverecne zkouzky uspesne zdolany a uz mi zbyvaji jen krasne vspominky na tuto autoskolu. Kdo si nevi vybrat kterou autoskolu tak muzu jedine doporucit AR-autoskolu Hustopece
vloženo: 5. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V AR autoškole jsem dělal několik rozšíření řidičského oprávnění a nemůžu jim nic vitknout. Naučí vše co znají a přístup k uchazeči suprovej.
vloženo: 27. září 2011
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si,že to,že jsem si vybrala autoškolu AR,bylo mě nejlepší rozhodnutí za tento půl rok!Mohu říct,že jsem dostala možnost si vyzkoušet všechny instruktory a nemohu najít rozdíl.Přístup byl více než profesionální!Ohleduplnosti a trpělivosti mají na rozdávání!Příprava na závěrěčnou zkoušku byla důsledná a ve finále úspěšná!Díky panu Bukovskému jsem fobii z řízení odblokovala a odnesla si pocit,že nic néni nemožné!Tuhle tu autoškolu mohu jen doporučit a jediné co mě mrzí,je to ,že už do ní nechodím..:-)Proto chci vzkázat všem kteří mají strach a nevěří ,že to pujde..AR je místo kde Vám dokáží opak!!
vloženo: 10. září 2011
vložil: Marie Fasorová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si,že to,že jsem si vybrala autoškolu AR,bylo mě nejlepší rozhodnutí za tento půl rok!Mohu říct,že jsem dostala možnost si vyzkoušet všechny instruktory a nemohu najít rozdíl.Přístup byl více než profesionální!Ohleduplnosti a trpělivosti mají na rozdávání!Příprava na závěrěčnou zkoušku byla důsledná a ve finále úspěšná!Díky panu Bukovskému jsem fobii z řízení odblokovala a odnesla si pocit,že nic néni nemožné!Tuhle tu autoškolu mohu jen doporučit a jediné co mě mrzí,je to ,že už do ní nechodím..:-)Proto chci vzkázat všem kteří mají strach a nevěří ,že to pujde..AR je místo kde Vám dokáží opak!!
vloženo: 10. září 2011
vložil: Marie Fasorová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní majitelka je velmi příjemná, osobně vede kurzy teorie - příp. dotazy zodpoví a ještě Vás upozorní na chytáky, na které si máte dát pozor při testech :) Vozový park by mohl být novější... Instruktor pan Hušek byl super!!! Příjemný, vše v klidu vysvětlí, nestresuje Vás, dokonce ani nezvedne hlas - fakt kliďas. Čas jízd jsme vždy domlouvali podle mých představ, takže všem doporučuji!
vloženo: 28. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit..Výborná domluva, vyjdou ve všem vstříc..Opravdu super:-)
vloženo: 1. dubna 2011
vložil: Lucie Hajznerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole byli skvělí, vše do podrobna vysvětlily. Byla jsem velice spokojená, a přístup instruktora byl dobrý, snažil se Vás připravit na závěrečnou jízdu, ale zároveň jste si to užívali...
vloženo: 22. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Múžu všem jen a jen doporučit, byla jsem nad míru spokojená, nejen se vztřícností,ale i s komunikací s instruktorem, na kterého jen tak nezapomenu, byl to fakt dobrý člověk.byla jsem spokojená. Petra
vloženo: 18. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou AR Hustopeče osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola AR Hustopeče < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola AR Hustopeče - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje