Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola A.S. - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly A.S.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola A.S. < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v okolí, bezva přístup, super komunikace a lektoři úžasní... milý, trpělivý, klidný, prostě nej. Doporučuji všem!
vloženo: 13. května 2018
vložil: Alexandra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probihal naprosto v souladu s mym casem, ve vsem me bylo vyhoveno, absolutne super pristup, zadny stres, absolutni pohoda. Doporucuji.
vloženo: 23. září 2015
vložil: Josef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu sem dělal sice u Svobody kterej pocházi z Lednice jihomoravsky kraj a zkoušky sem delal doma v Mikulově takžeparádni jen si dávejte pozor na jedno holky co si delaj papíry na auto pozor!!!jízdy se vam budou znat lehke jenže komisař u nas 3 špatne chyby nebo 1 nedani prednost z prava vyhazuje
vloženo: 14. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Zdvořile děkujeme všem za hodnocení, bylo nám ctí s Vámi spolupracovat!
Jsme rádi, že naši poctivou práci oceňujete :-)
Doufáme, že na základě Vašeho doporučení se pro naši AUTOŠKOLU a AUTODOPRAVU rozhodnou také Vaši přátelé, známí, příbuzní, ...

S pozdravem a přáním příjemného dne
zaměstnanci ADOLFA SVOBODY
v Lednici na Moravě, Břeclavi, Hlohovci a Mikulově :-)
vloženo: 11. prosince 2013


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše na jedničku, velká spokojenost :-) Veru
vloženo: 10. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdvořile děkujeme za hodnocení, bylo nám ctí s Vámi spolupracovat.
Jsme rádi, že naši poctivou práci oceňujete :-)
S pozdravem
zaměstnanci rodinné AUTOŠKOLY ADOLFA SVOBODY V LEDNICI NA MORAVĚ


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše na jedna:)instruktora bych neměnila:))ÍÍÍÍV
vloženo: 3. července 2012
vložil: ÍÍÍV, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdvořile děkujeme za hodnocení, bylo nám ctí.
Jsme rádi, že naši poctivou práci oceňujete :-)
S pozdravem
zaměstnanci AUTOŠKOLY ADOLFA SVOBODY V LEDNICI NA MORAVĚ


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   většina lidí v mém okolí chodila do teto autoškoly,nikdy jsem neslyšela,že by na ni někdo nadaval,spíš naopak...někteří si z ní odnesli nezapomenutelné zážitky.Chodila jsem tam ráda,stejně tak muj přitel i syn.
vloženo: 11. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Adolfa Svobody doporučuji!!! Milé jednání, vstřícnost a ochota zaměstnanců. Cena přiměřená, vozový park pestrý. Rodinný přístup. Vše na jedničku!!!
vloženo: 2. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola parádní :D
vloženo: 9. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice ochotní lidé, dá se snima domluvit na termínu jízd podle potřeby žáka i ve večerních hodinách. Cena je průměrná. Rychlé jednání. Mohu jen doporučit.
vloženo: 28. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz je možné udělat během měsíce, pokud na to opravdu spěcháte, instruktoři jsou velmi ochotní se přizpůsobit vašemu volnému času (po/před škole, po/před práci). Teorie (jednou týdně odpoledne) mi opravdu velmi pomohla při dělání testů, technické, a vlastně i při řízení samotného vozidla. V těchto hodinách se procvičují i testy. Před vstupem do provozu půjdete na trenažér. Jízd v provozu je 14, sami si je můžete rozplánovat. Auta, se kterými jsem jezdila mi velmi vyhovovala (Fabia Kombi, Hyundai Getz - teď už tuším nahrazen lepším autem). Jsou malá a velice příjemně se v nich jezdí, pedály jsou citlivé a řazení jde hladce. Opel Vectra, kterým jezdím nyní, je na mě tím pádem příliš tuhé auto. Ale všechno je o zvyku, chce to jezdit. Učitelé jsou neuvěřitelně přátelští a milí. Občas umí zvýšit hlas, ale to je jen dobře, vždycky jsem si pamatovala, kde jsem udělala chybu. Já osobně jsem se na jízdy moc těšila, vždycky jsem si ráda popovídala s panem Vítkem i s paní Svobodovou. Můj dojem z autoškoly je velmi dobrý. U zkoušek jsem neměla žádné potíže a všechny tři části jsem zvládla napoprvé. Finančně je tato autoškola řekla bych průměrná v našem kraji, pro studenty Mikulovských škol je tu dokonce sleva. Autoškolu pana Svobody mohu jen doporučit.
vloženo: 10. prosince 2010
vložil: Martina S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit-výborní, ochotní, trpěliví instruktoři, solidní a klidný přístup a jednání. Vždy ochotní maximálně se přizpůsobit časovým možnostem žáka.
vloženo: 7. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit.
vloženo: 7. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvěle. Poradí se vším. Snad to zvládnu a budu mít svůj řidičák. Jinak jezdí se mě svěle. Domluvíme se na všem.
vloženo: 7. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá autoškola pro všechny druhy oprávnění
vloženo: 18. října 2008
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou A.S. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola A.S. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola A.S. - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje