Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Aujezdský - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Aujezdský

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Aujezdský < <


   Kurz byla naprostá katastrofa. Martin Aujezdský se předvedl jako nesměšný šašek. Svou fasádu ,,pravého učitele&quot; a křehké ego si musí za každou cenu honit nevkusnými narážkami, které považuje za cool. Je politováníhodné, že po celou dobu studia nebyl nic jiného než osina v zadku.

Instruktoři byli neskutečně blahosklonní, ale jinak byl obsah jejich výuky dostačující. Hodiny strávené s nimi byly ale velice nepříjemné. Alespoň byly v provozu.

Pokud má někdo krapet sebeúcty, měl by se od této skládky držet nejmíň na míle daleko.

PS: Naprosto souhlasím s hodnocením pod tímto, tj. 29. dubna. Měl jsem stejné zkušenosti.
vloženo: 1. října 2021
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


   Chodila sem dcera, zkoušku udělala na poprvé, ALE, ani jednou nebyli na jízdy v jiném městě, mimo Třebíč nějezdili prakticky vůbec. Když jsem dceru posadil za volant, tak jsem nevěřil vlastním očím, neuměla dobře skoro nic, nechápu jak mohla udělat zkoušky, za volantem se bála, jela max 60km/h pětku nechtěla dávat, tu prý v autoškole nikdy nedala, max na čtyřku i při jedné jízdě mimo město. Při řazení se koukala na ř. páku, to se prý časem odnaučí sama.... COŽE!!!! Takže ji teď učím jezdit tak jak se má a co chvila slyším, tohle nám nikdy neřekli, tohle jsme nikdy nedělali..... autoškolu si vybrala sama a já a ani ona sama by ji nikomu jinýmu nedoporučila.
vloženo: 29. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že tato autoškola byl skvělý výběr z mé strany, když jsem hledala autoškolu. Vůbec jsem netušila, že tato autoškola existuje. Nikdy jsem se o to moc nezajímala. Až potom jsem zjistila od většiny spolužaček, že dělaly právě tam a že byly nadměrně spokojené. Rozhodla jsem se, že to taky zkusím a jsem velmi spokojena, že jsem tak udělala. Přístup k žákům byl skvělý. Teoretická výuka byla srozumitelná a kolikrát i vtipná. P. Aujezdský se snaží tu hodinu pojmout i srandovně. Vždy se mi líbil přístup všech na této autoškole. Praktická výuka byla taky skvělá. Instruktoři jsou velice trpěliví a chápou to, že holky jsou prostě hrozně stresující typy. Někdo by nemusel mít trpělivost a přinejhorším i na ty studenty třeba řvát. To jsem u této autoškoly vůbec nikdy nezažila a jsem ráda. Kdyby na mě někdo při jízdách zařval, tak nebudu schopná už vůbec ničeho. Zkrátka jsem chtěla říct, že kdo hledá autoškolu, tak ať jde do této. Pokud uděláte to, co Vám instruktor na jízdách nebo na teorii řekne, tak řidičák zvládnete levou zadní. Nikdy nezapomenu na ty skvělé hodiny teorie a skvělé hodiny jízd. Všichni v této autoškole mě toho moc naučili a vždy vyšli vstříc. Je to fakt senzační autoškola. DOPORUČUJI VŠEM!!!! :) Nebojte se toho, když půjdete do této autoškoly, tak si to užijete.
vloženo: 12. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově mi autoškola netrvala dlouho. Zejména díky skvělé domluvě s P. Aujezdským a díky jeho pružnému jednání při domlouvání jízd.

Dále při jízdách nevyvolává žádné stresové situace, což ve výcviku opravdu pomáhá.

Celkové hodnocení je z mé strany tedy velice pozitivní.

Jediné co mají trochu horší je vozidlo skupiny C. Ale vzhledem k množství kurzů je pochopitelné, že nebudou každých pár let kupovat nové.

Ve zkratce... nejde si stěžovat.
vloženo: 21. listopadu 2017
vložil: jiří, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dle mého názoru v Třebíči nejlepší autoškola. V každém případě se snaží vyhovět a jednat ve prospěch zákazníka. Přístup instruktorů je výborný a s klukama je sranda. Jednoznačně tuto autoškolu doporučuji. Snížené hodnocení vybavení je z důvodu nedořešeného hřiště pro motorky, není to letiště nebo alespoň trochu větší plocha, ale to se jistě časem změní(je to dost nové). Cena je snížená z důvodu zdražení kurzů motorek, nemuselo by být snížené, jelikož za to autoškola nemůže :) Každopádně plusy vysoce převažují minusy. Díky Jenda
vloženo: 22. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nesnesitelný přístup vedeni autoškoly k žákům. Výborný vztah žáků s instruktory.
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Uz je to delsi doba,co jsem navstevovala tuto autoskolu,ale hodne me to bavilo.Martin byl skvelej a zaroven vtipnej ucitel teorie,dost jsem si z hodin zapamatovala,vsichni instruktori byli trpelivi (a ze se mnou meli chudaci co delat) a bezvadni :) Hned bych si to cele zopakla,takze vrele doporucuju..
vloženo: 6. listopadu 2014
vložil: Zuzana Cechova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji touto cestou Autoškole Aujezdský,že mě úspěšně dovedla až do cíle - k závěrečné zkoušce.
Především navýsost trpělivému Jiřímu ml. při cvičných jízdách - což je k nezaplacení, a Martinovi za zábavné hodiny teorie.
Děkuji velmi, Radka Sobotková
vloženo: 17. května 2013
vložil: Radovana Sobotková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem dělal papíry na náklaďák. Pánové instruktoři si hrají na "sex-instruktory" (tak to tedy stálo na cedulce v kabině vozu). Úroveň jejich jednání je však velmi nízká, do člověka se jen navážejí, jaký je imbecil, že neumí řídit. Párkrát jsem najel na obrubník, chápu, že se to stát nesmí, ale když jezdím celý život osobákem, nemohu si v hlavě přehodit výhybku a začít bravurně ovládat náklaďák. Místo, aby svého klienta uklidnili, spíše se do něj obouvají a jejich vyhoněné ego k nebesům, je cítit na každém metru, co jsem s nimi ujel. Myslím si, že od vysokoškolsky vzdělaného člověka, je to trošku tragické jednání. Nemám v plánu autoškolu pomlouvat, myslím si, že vozový park je vcelku slušný, auta jsou pěkná a někteří instruktoři výjma rodiny Aujezdských, jsou naprosto v pohodě, včetně Rosti, na kterého rád vzpomíná můj syn. Pánové, víceméně souhlasím s panem Ošmerou, chtělo by se to občas kopnout do části, kde končí záda a začínají nohy - a probudit se.

S úctou Ing. Beneš
vloženo: 15. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou v autě trpěliví, i k vytřepané ženské jsou ohleduplní, kdy jsem napoprvé zaparkovala přesně na čáru, a nechali to na jindy. Výuka je podávaná formou příkladů, často zábavných, takže rozhodně zaujme a nenudí. Byla jsem spokojená.
vloženo: 9. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola super, přístup instruktorů je super. Byli naprosto klidní (nebo to nedávali znát :)) ikdyž se úplně nedařilo. Autoškolu mohu jen doporučit, naprostá spokojenost :)
vloženo: 4. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byl jsem spokojen,s instruktorama to bylo v klidu i kdyz se nekdy nedarilo,jinak jsem byl spokojenej s urovni autoskoly,pekny auta,celkova pohoda.muzu doporucit.
vloženo: 28. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nelepší autoškola.... super instruktoři... jsem nejvíc spokojená... můžu vřele doporučit... :-))
vloženo: 23. února 2012
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Aujezdský jsem velmi spokojen. Instruktoři jsou velmi přátelští a především trpěliví :-) snaží se vše vysvětlit co nejsrozumitelněji a nejjednodušeji jak to jen jde. Tuto autoškolu mohu vřele doporučit všem.
vloženo: 21. února 2012
vložil: Zdenek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Dovoluji si reagovat na odpověd pana Aujezdského na můj komentář. Ano, hezky se očistil od záporného hodnocení tím, že ze mě udělal pitomce. Děkuji za poučení.
Bod 1: V žádném případě jsem neřekl, že by vaši instruktoři jízd byli špatní a neuměli naučit řídit, díky Vám k tomu ale nemají příležitost, mícháte totiž do jízd ještě teorii o ovládání vozidla a opravdové výuky ovládání vozidla je tudíž sotva polovina - toto chování je protizákonné!! Jednou je zákonem předepsaný počet hodin, tak se má dodržovat, většina lidí vč. mě ovšem má smůlu, že to zjistí až pozdě nebo třeba vůbec. A to ani nemluvím o teoretických hodinách, které se zabijí plánováním jízd. Je až neuvěřitelné, že se tahle autoškola nachází v asociaci autoškol, ale jak vidím, zatím jí to vše úspěšně prochází! Ano, můžete argumentovat tím, že to u vás většina lidí bez problému udělá, ale třeba lidem, kterým to jde hůř, nestačí jen poloviční počet hodin a proč by taky měl, když má každý právo na 28 hodin jízd??

Bod 2: Pan Aujezdský st. u zkoušky nepotápí žáky tím, že jim nepomáhá, ale tím, že má blbé komentáře k jízdě např. &amp;quot;mě snad prasknou uši - komentář, když jsem zapomněl podřadit nebo &amp;quot;kdo tě to učil takhle blbě, kdybys jezdil se mnou, tak bych tě to rychle odnaučil- komentář k zbytečnému použití ruční brzdy na rovině, tímhle komentářem pochybuje o jeho vlastních instruktorech.
Za cestu proběhne spousta dalších podobných komentářů (podle zákona u zkoušky nesmí instruktor do jízdY zasahovat, tudíž ani mluvit, takže opět porušení zákona). Žákovi tak úplně shodí sebevědomí a není divu, že pak udělá nějakou chybu, já jsem navíc Vámi popisující chybu nedání přednosti neudělal.

Bod 3: Já se nad sebou určitě zamýšlet nepotřebuji, vy laskavě začněte ctít zákony!! A zkuste se sám zamyslet, co by se tak na vaší autoškole dalo zlepšit, je toho opravdu hodně.
vloženo: 27. ledna 2012
vložil: Luba5, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče teoretické přípravy, tak nemám co vytknout, veškeré zákony jsou srozumitelně a hlavně lidsky vysvětleny, žádné složité odbornosti, ve kterých se ani vláda neorientuje, praktický výcvik je veden učitelem, který je velice přátelský a dokáže se vším poradit a pomoct. Cena kurzu patří také do té nižší, v porovnání s ostatními.
Tuto autoškolu mohu jen doporučit, dělal jsem zde již 2 řidičáky a pokud budu rozšiřovat dál, půjdu opět k Aujezdským.
vloženo: 1. ledna 2012
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jezdit v této autoškole naučí dobře, nebyl jsem moc spokojený s teoretickýma hodinama, které se zabily plánováním jízd a na testy jsem se musel vše naučit doma
vloženo: 27. prosince 2011
vložil: texas34,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto výborní instruktoři, kteří vše vysvětlili a byla s nimi zábava. Díky tomu jsem se na jízdy těšil a šli mi.
Jediné co bych vytkl je plánování jízd pouze na teoretických hodinách.
Ale jinak velká spokojenost.
vloženo: 15. prosince 2011
vložil: David Nekula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola, ve které vůbec nic nenaučí a jde jim jen o prachy!!!!!!!!
vloženo: 8. prosince 2011
vložil: JIRKA656, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme Jiří za Váš duchaplný příspěvek. Vzhledem k tomu, že vedeme podrobnou elektronickou evidenci žadatel s tímto jménem u nás autoškolu nedělal. Takže zřejmě se vydáváte za někoho jiného - porušujete pravidla tohoto webu.

Bc. Martin Aujezdský


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou vůbec nejsem spokojený, jízdy se plánují na úkor teoretických hodin a jízd máte asi polovinu, než byste měli mít, z důvodu, že do Vašich jízd zahrnují teorii o konstrukci vozidla, které mají být samostatně, a pokud se Vám náhodou nepodaří závěrečné zkoušky, máte poměrně problém, protože si za opravné jízdy účtují 800, za testy 300 a pan Jiří Aujezdský st. se u zkoušky snaží žáky spíš potopit než jim pomoct, já jsem kvůli němu zkoušku neudělal, když už tak má bejt zticha, já osobně jsem přestoupil do jiné autoškoly, kde mě sám instruktor řekl, že mě nic nenaučili.....a našlo by se mnoho a mnoho dalších záporů, zkrátka, pokud se chcete naučit kvalitně řídit, vyberte si jinou autoškolu!
vloženo: 8. prosince 2011
vložil: Luba5, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený Luboši Ošmero,

závěrečná zkouška je od slova být vyzkoušen, ne to zkusit. Příčinou Vašeho neúspěchu bylo v prvním případě nedání přednosti vozidlu na hlavní silnici a v druhém jízda jednosměrkou v protisměru. Takovéto jednání jsme Vás v teoretických a praktických hodinách neučili. Učitel je ve vozidle proto, aby zabránil nehodě, což ve Vašem případě hrozilo. Ze zákona Vám pomáhat u zkoušky nesmí (při písemce z matematiky za Vás příklady taky učitel nepočítá), takže neúspěch není vinou učitele. Co se týče poplatku za opakované zkoušky ano platíte 800,-Kč ale zapomněl jste dodat, že 400,- se platí úřadu za opakovanou zkoušku a 400,- autoškole za jízdu, kde máte přistavené vozidlo a učitele. Nebo myslíte, že auto jede na vzduch a učitel dělá zdarma? Takže místo pomluv byste se měl zamyslet především sám nad sebou.

Bc. Martin Aujezdský


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto jsem byl spokojen s přípravou. Pokaždé, když jsem něco potřeboval, instruktoři mi všechno vysvětlili. Auta jsou taky dobrá, jízdy utíkaly rychle, ale bylo to tím, že mě to prostě bavilo :-) . Doporučuji!
vloženo: 6. prosince 2011
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mé zkušenosti s touto autoškolou jsou jen ty nejlepší. Jak přístupem instruktorů tak i jejich způsobem výuky. Neměla jsem problém během výcviku ani při zkouškách a to jsem před nástupem do autoškoly nikdy auto neřídila. Instruktoři jsou naprosto v pohodě. Žádné nervy ani stres!!! Sama za sebe tuto autoškolu můžu jedině doporučit, protože řídit rozhodně naučí.

Hanča
vloženo: 30. října 2011
vložil: Hanča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli je tato autoškola výborná, tak mi nezbývá nic jiného než se zasmát ... já osobně s ní dobřé zkušennosti opravdu nemám a nikdy bych tuto autoškolu nikomu nedoporučil..!!! ... Instruktoři jsou fajn to jo proč ne hezky se s nima povídá jsou milý a příjemný, ale nač? když vás pořádně nic nenaučí ... a hlavně pokaždé jedete s jiným autem i instruktorem ... taky se mi nelíbilo, že jsem si nemohl dát více jízd na víc týdně než 1x ... A na záverečné zkoušky vás tato autoškola určitě nepřipraví ... já sám je udělal napotřetí a myslím si, že nezáleží na žákovi, protože ten si zaplatí autoškolu a chce se v autoškole naučit základní ovládání vozidla apod.. ale jak to všechno tak profesionálně umět že, když vás tam pořádně nikdo nic nenaučí ... jediné v čem si můžete být jisti jsou testy v tom máte jistotu že tak jak dopadnou je jen a jen na vás ... o údrže nemluvím, když ste kluk tak to máte těžší a holt se to musíte pořádně naučit! ... a trenážer? .. úplně na h....!! to nemá nic společnýho se skutečným autem! ... vyberte si v Třebíči radši jinou autoškolu jestli máte zájem ji udělat napoprvé!!!!!
vloženo: 15. října 2011
vložil: P, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli je tato autoškola výborná jak zde píšete tak mi nezbývá nic jiného než se zasmát ...
vloženo: 15. října 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola,dobrá domluva,pohodoví instruktoři.
vloženo: 2. října 2011
vložil: Miloš V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zastaralá autoškola, vraky místo aut, úroveň učitelů katastrofická!!!!!!!!!!!!!!!
vloženo: 6. září 2011
vložil: Drahoslav, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dovoluji se proti tomuto nařčení zcela ohradit, neboť naše autoškola je jako první v ČR vybavena trenažérem s pohyblivou základnou (můžete si ověřit u výrobce trenažeru ERM), audiovizuální účebnou a dalšími moderními výukovými pomůckami. Věkový průměr našich vozidel je 2,1let. (můžete zhlédnout na našem webu). Zcela jednoznačně se tedy jedná o nepravdu a pomluvu.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně a jedině tuhle autoškolu !
Na skoušky připraví suprově. Pohodoví instruktoři, prostě LUXUS!
vloženo: 21. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak na této autoškole je to velice dobré, dobře učí a připravuji ke zkouškám. Lepší autoškolu neznám :D, Velice bych ji doporučila všem kdy se chystají dělat autoškolu. Když něco nevíte, rádi vám stím poradí a klidně zopakují několikrát. Fakt super
vloženo: 19. srpna 2010
vložil: Nikola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoskolu mi doporucil přítel a ja byla s jeho volbou spokojena. Autoškolu bych doporucila vsem známym, byla jsem velice spokojena s vybaveností i kvalitu výuky a jeste víc s prístupem instruktoru k zakum. Ve vsech smerech dokazali pomoci, i pripravit na zkousky!!! TAKZE PROSTE SUPER!!!
vloženo: 21. února 2010
vložil: Katka V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný přístup, dobrá domluva. Isktuktoři super hodne jsme se zasmáli...perfektní příprava na testy.Doporučuju všem jsou super!
vloženo: 8. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Aujezdský osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Aujezdský < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Aujezdský - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje