Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Aura - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Aura

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Aura < <


   Autoškola velmi hezká. Jezdit jsem se naučil i přes to že jsem s tím měl problémy. Jako učitele jsem měl pana Slaného který si dokázal vždycky přisbůsobit čas podle toho jak já pootřeboval a věnoval mi v některou dobu i víkendy. Velmi příjemný člověk který je zodpovědný za můj úspěch při prvních jízdách s komisařem. Jenom můžu doporučit. Vše vyřízeno bez problémů, vždy mi bylo vyhověno. Jsem velmi spokojen. :))
vloženo: 25. června 2024
vložil: Jáchym Tůma, emailová adresa nezveřejněna


   Má 17,5letá dcera před pár úspěšně složila závěrečné zkoušky a získala ŘP "B".....tímto bych chtěla poděkovat za naprosto profesionální přístup a přípravu autoškole AURA - a to, jak po stránce administrativní, teoretické, technické , tak i praktické.
Autoškolu mohu jen doporučit, od prvního telefonátu s paní asistentkou s dotazy , jak kurzy probíhají až po závěrečné zkoušky - naprosto profesionální a poctivý přístup. Vše , co mi bylo po telefonu slíbeno i platilo i v reálu. Po domluvě měla dcera jízdy 1-2 x týdně v odpoledních hodinách tak, aby nezmeškala školu. Počet jízd byl dostatečný (autoškola v základní ceně nabízí +10 hod. jízd navíc - splněno). Většina jízd se odehrávala v centru Prahy, což při přípravě do každodenního provozu oceňuji.
Teoretická a technická příprava naprosto dostatečná.
Instruktor pan Honza Nekovář- je člověk, který Vás chce naučit jezdit a né jen pomoc , co nejrychleji získat ŘP. Je to člověk, který Vám objasní a ukáže realitu dnešního dopravního světa - neustále Vás upozorňuje na nástrahy, maximálně dbá na bezpečnost a vysvětluje veškeré dění při jízdě. Honza se snaží z žáků udělat dobré řidiče a né postrach silnic, takže pokud nechcete naslouchat a jste zvyklí mít neustále blbé připomínky, zřejmě narazíte....ale já ho chápu. Honza svou práci dělá, jak nejlépe umí, a věřte, že ji fakt umí, takže pokud chcete prudit a mít blbé připomínky najděte si v této autoškole raději jiného instruktora .
Já bych neměnila. A ještě jednou moc děkuji :-)
JM

vloženo: 27. května 2024
vložil: Jana Medková, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Aura, kterou jsem navštěvovala, byla skvělá! Instruktoři byli velmi trpěliví a vstřícní. Já osobně jsem měla pana Slaného a mohu jenom doporučit, nic nebyl problém. S panem Nekovářem jsem se setkala pouze na teoriích, má sice trochu svéráznější povahu, ale díky tomu dobře naučí. Doporučuji tuto autoškolu všem, kteří chtějí získat řidičský průkaz s pevnými základy a důkladnou přípravou.
vloženo: 26. března 2024
vložil: Denisa Bártíková,


   V obecnosti záleží na kurzu, koho chcete mít jako instruktora. Jsou tam moc přísný a také mírnější. Já jsem měl toho mírnějšího, a byl jsem s nim spokojen. Vždycky mi vysvětloval co a jak mám dělat, mluvil na mě vždy klidným hlasem, a proto mi všechno šlo bez problému. Na začátku pochopitelně bylo hodně chyb a s časem jsem jim předešel. Chválím pana Slanýho za jeho pedagogické schopnosti. Děkuji moc, všem moc doporučuji!!!!
vloženo: 3. března 2024
vložil: Petr Novak,


   K autoskole jsem se odhodlal vyrazne pozdeji nez vetsina mych vrstevniku. Nikdy jsem nebyl uplny nadsenec do aut a do rizeni vlastne mi to ani nechybelo. Nicmene ted po tricitce jsem se dostal do zivotni faze, ze by se mi hodilo mit ridicak a konecne bych si mohl dovolit i poridit nejake solidni auto.

Autoskolu Aura jsem si vybral, protoze byla blizko meho bydliste a i na doporuceni kamaradu, kteri zde autoskolu absolvovali. Jako instruktor me celym kurzem provadel pan Nekovar. Honza mi od zacatku prisel jako pedant a puntickar. Neustale me upozornoval na vsechny chyby a prusery, ktere jsem na silnici vytvoril, ze jich zejmena zezacaktu bylo mraky. Kdyz se chyby hodne opakovaly nekolikrat tak pouzil trochu vice excesivni pristup. Zpetne to hodnotim pozitivne, protoze je potreba si uvedomit, ze kazda chyba muze vest k dopravni nehode, a ze to neni pocitacova hra, kde existuje tlacitko reset.

Libil se mi i individualni pristup. Vzhledem k tomu, ze mam praci na full time, tak se mi Honza vzdy snazil vyjit vstrict s planem hodin. Casto jsme zacinali jizdu treba u me doma, abych ji zvladl v ramci obedove pauzy na Home office a nemusel jsem si brat dovolenou. Libilo se mi, ze kdyz se dozvedel, ze jezdim hodne na kole, tak se mi pomoci analogii z kola vysvetlovat principy, jak to funguje v aute. Po case a spouste marnych hodin v manualu jsme se dohodli, ze to mozna pro me neni ta spravna cesta, ze je na me videt, ze auta uplne nemiluji a ze to chci pouze jako dopravni prostredek z bodu A do bodu B, ze by pro me byl asi vhodnejsi automat. Dal jsem na jeho doporuceni a presli jsme to automatu a tam jsem konecne zacal mit z rizeni dobry pocit. Dohodli jsme se ze v budoucnu az se vyjezdim, tak mi nabidl i moznost udelat si u nej par kondicek a rozsireni na manual.

Po asi vice jak 20 dvouhodinovych jizdach Honza naznal, ze jsem pripraveny k tomu jit na zaverecne testy (rozhodne nebyl problem s pridavanim jizd a mel jsem to v cene). Na teorii jsem byl perfektne pripraveny i diky tomu, ze me Honza behem jizd neustale zkousel ze znalosti predpisu a upozornoval na ruzne chytaky. Co se tyce prakticke zkousky z te jsem mel trochu vetsi obavu, ale nekolik poslednich jizd probihalo stylem, ze me Honza nechal vicemene ridit samotneho a rozhodovat o tom kudy, pojedem a vlastne jsme simulovali prubeh te zkousky a jen me upozornoval slovy "a prave ses vyhodil od zkousky" na chyby, ktere jsem delal. Nakonec i prakticka zkouska byla v pohode, a v urcitych situacich jsem si prave na ta slova vzpomnel a vyresil dane situace spravne.

Celkove hodnotim moje zkusenosti s autoskolou pozitivne. Musim taky ocenit Honzovu trpelivost se mnou, protoze zejmena zezacatku nez se mi podarilo prekonat v sobe takovy ten blok z rizeni moje vysledky neodpovidaly tomu casu, co jsme tam spolecne za volantem stravili. Ale bylo na nem videt, ze me chce naucit ridit a ze by me nepustil do provozu, pokud by mel ten pocit, ze bych tam mohl nekoho nejakym zpusobem ohrozit.


vloženo: 26. října 2023
vložil: jméno nezveřejněno,


   V krátkém shrnutí by se zkušenost s touto autoškolou dala popsat asi takhle.
Ze strany p. Nekováře naprostý nezájem něco žákovi předat s chladnou hlavou a způsobem, aby to pochopil. Bohužel jeho způsob chování hraničí s šikanou a naprostou nekompetencí. Takže pokud se přes toto dokážete přenést, včetně neustálého dokazování vám, že nic neumíte, vše děláte špatně a neměl byste se na silnici raději ukazovat, doprovázené vulgarismy, pak problém s autoškolou mít nebudete.

Nicméně já sám šel do autoškoly s tím, že se chci na motorce naučit od nuly, a to není něco na co by se bral ohled v tom smyslu, že by se vám p. Nekovář na cvičáku věnoval. Ze dvou cvičáku jsem si odnesl to, že sám mám vědět, jak se na motorce jezdí a to, že nejlepší způsob, jak žáka naučit na stroji je ten, že instruktor sedí vzadu a když si všimne, že jste udělal chybu nebo jste moc nejistý, pískne na Vás a vy si jedete pro kartáč a doslova „poj3b“. Trpělivost s žákem tu není, ani ochota mít ji s ním.

A jako třešnička na dortu byl telefonát s žádostí o ukončení, kdy jsem se dozvěděl, že mám příliš velké ego a na motorce nic neumím. Což při pouhé žádosti "Dobrý den, chtěl bych zrušit zítřejší jízdy, pokud by to bylo možné." si mohl odpustit. Za těch pár hodin, co jsem s ním strávil, jsem mu nejednou chtěl hezky od plic sdělit, že není košér, takové jednání, bohužel jsem se držel, a to je jedna z mála věcí které lituji. Nějak nevím odkud nabyl dojmu, že být egoistický = naslouchat tomu co říká, snažit se vycházet vstříc a mít zájem se něco naučit nehledě na to, jakým způsobem je výuka vedena.

Jediné, co mi přijde úsměvné je fakt, že p. Nekováři nikdo nic během výuky nevytkne ani se vůči němu neohradí. Možná proto, že ví, že to nemá smysl nebo protože nemá odvahu, těžko říct.

vloženo: 20. září 2023
vložil: Kryštof,


   Pred začatím kurzu som bol upozornený, že môj buduci instruktor p. Nekovar nepatri zrovna k instruktorom, ktorý vam budu med mazať okolo huby, nebo klepat po ramene jakí ste super i ked urobite chybu a bude sa tvarit, ze je vsetko v poriadku. Len aby z vas dostal peniaze, pripustil rychlo ku skuskam a naberal novych ludi. Honza je tvrdy, ale to je len dobre! Na motorke chyby bývaju zaplatene bohuzial casto tou najvyssou cenou. Cenou zivota, nemate okolo seba plechy, nemáte airbagy ani pás, nic co by vas chranilo, preto musite byt najlepsi a predvidat jak nikdy. A ked to do Vas instruktor nedostane, tak sa lahko moze stat, ze vaša prva sezona bude aj vasou poslednou. A Honzo je presne ten typ ucitela, ktorý nechce chodit na pohreby svojich byvalych ziakov a divat sa pribuzným do oci, ze co neboheho “naucil” nenaucil… ano je tvrdy a niektorých jeho nevyberavy slovnik moze demotivovat a niekoho ako napriklad mna kazdý zjeb motivoval a veruže som si to vsetko zapamatal. Dnešným dňom 18.9.2023 som úspešne ukoncil kurz a budem sa tesit na svoju oficialnu prvu sezonu jak motorkár.

Dakujem!

Viktor Vincze
vloženo: 18. září 2023
vložil: Viktor Vincze,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   před lety jsem zde dělal B+E nyní C, obojí u p Nekováře. Tuto autoškolu resp. tohoto člověka bych doporučil všem, kteří chtějí nejen udělat zkoušku, ale i se skutečně něco naučit. Pro zdárný průběh výuky jsou třeba pouze dva předpoklady. Za prvé: chtít se něco naučit a tím pádem poslouchat informace. Za druhé: správně si nastavit poměr vnímání poskytovaných informací. Pro začínající řidiče bych volil 90% obsah - 10% forma. S přibývajícími zkušenostmi a věkem se lze dostat až poměr 50/50. Kdo vnímá více formu než obsah by se asi měl poohlédnout jinde
vloženo: 16. května 2023
vložil: Miki,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jaro/léto 2021 jsem v Auře u Honzy Nekováře dělal rozšíření o skupinu A. Dlouho jsem přemýšlel, do které AŠ v Praze jít (a ve hře byly i některé mimo Prahu), vůbec jsem se ale neorientoval a neměl prakticky žádné reference. Ale narazil jsem na Aury kanál na YT a styl výuky se mi líbil.
Vlastně jsem to do Aury šel zkusit jen tak na blind a neměl jsem žádná očekávání. Až v průběhu kurzu mi postupně začalo docházet, jak šťastnou ruku jsem měl. Výcvik totiž v Auře neprobíhá za účelem směnit peníze za řidičská oprávnění, ale Honzovi jde fakt o to, aby se žáci naučili správně základy, od kterých se potom všechno odvíjí.
Nebylo tedy nikdy cílem naučit se jezdit na cvičišti a v provozu) jenom do úrovně "pro komisaře dobrý", a s tímhle přístupem se v Auře fungovat nedá. Ten, kdo má zájem a je aktivní, zapadne.
Po četných diskuzích se svými známými, kteří si buď dělali motoškolu, nebo si ji dělali jejich kamarádi atd., považuji za naprosto bezkonkurenční jednak to, že cvičiště probíhá formou polodenních či (častěji) celodenních kurzů několikrát do měsíce (každý může přijít a odejít dle svých časových potřeb a svého zápalu pro věc), jednak nebývalé množství motorek, které jsme si mohli v autoškole vyzkoušet - pro každou kategorii ŘP je tam několik modelů a zážitek je už jenom samo o sobě stroje zkoušet a porovnávat mezi sebou, což může následně i napomoci při výběru vlastní první mašiny.
Některé komentáře/hodnocení níže si stěžují, že se Honza Nekovář chová nevybíravě nebo drsně. Asi se stylem výuky nedá zavděčit všem a napřímo nebo silněji/důrazněji vyřčená výtka může na něčí útlocit vysloveně útočit, na druhou stranu aspoň to, co učitel říká, má nějakou šanci ulpět :)
Já to bral tak, že jsem se tam přišel naučit jezdit úplně z nuly a byl jsem rád za každou připomínku - protože ten kurz si platím proto, abych se naučil a uměl, ne proto, aby mě někdo naučil podle scénáře předvést divadlo před komisařem. Na silnicích jde prostě o život (a je jedno, jakou skupinu ŘP zrovna chcete dělat, jsme tam všichni), a pokud ten, kdo nic neumí a přišel se něco naučit není schopný odložit svoje ego aspoň na tu chvíli, kdy mu někdo říká věci, který buď jemu přímo nebo někomu jinýmu pomůžou přežít další kilometr, tak nemá co dělat nejenom v Auře, ale vůbec na silnici.
vloženo: 7. srpna 2021
vložil: Štěpán Krb, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Obsah:
- úvod
- průběh kurzu A
- průběh kurzu B+E
- hodnocení lidí v autoškole
- závěr

V autoškole Aura jsem si rozšiřoval řidičské oprávnění o A a B+E, jako instruktora pro obě skupiny mi dělal Honza Nekovář.

Do kurzu jsem nastupoval na konci léta 2020.
Nejprve jsem došel shromadou dotazů do kanceláře ve Vysočanech, kde se mi slečna věnovala dobrou hodinu; vysvětlila mi způsob fungování, na co si dát pozor, předala důležité kontakty...



Kurz A:

Po několika dnech mi přišla první SMS zpráva s informacemi ohledně výcviku pro řidičské oprávnění skupiny A. A tam to vlastně celé začalo...

První cvičák byl zrušen kvůli špatnému počasí. Místo toho byla hodina údržby v garážích - ty jsem měl poprvé trochu potíž najít a nikdo v okolí nevěděl, kde to je.
Na místě ke mně přišel Honza s tím, že mě ještě nikde neviděl a co tam dělám. Představili jsme se, dovysvětlil nějaké další detaily a po "technice" jsme se rozloučili.
O několik dní později bylo pořádáno cvičiště, kde na velké ploše (u Letňanského výstaviště) byly rozestaveny jednotlivé úkony a bylo tam několik motorek - nezažil jsem, aby na cvičišti bylo pro žáky méně než 6 motorek. Nově příchozím se věnoval jeden z instruktorů na Intruderu a učil je (nás) základní ovládání motorky a postupně nás připravoval na samostatné jízdy na cvičišti.
Po zvládnutí téhle části jsme prošli polygon a vysvětlili si, co se po žácích kde chce a začali jsme jezdit na 125 a postupně se dostávali k silnějším strojům. Žáků na cvičišti bylo vždy poměrně hodně ale každou chybu instruktoři vidí a vysvětlí co je špatně. Účast na cvičištích byla hodnocena vždy pozitivně a dokud žák nezvládl na dostatečné úrovni samostatnou jízdu na uzavřené ploše, neměl šanci se dostat na jízdu do provozu.

V Auře to bylo hodně o osobním zapojení. Platilo, že kdo se nebyl líný zeptat a byl ochotný pomoci, byl na tom lépe než někdo, kdo jen pasivně čekal, až se něco stane.

Když jsem nabyl dostatek sebevědomí, řekl jsem si o jízdu v provozu. Domluvili jsme datum a čas a mimo cvičiští jsem od té chvíle začal jezdit i venku.
Jízdy v provozu probíhají v několika režimech:
- mimo město, kde jde o seznámení se se strojem a trochu toho užívání a nasátí toho, o čem jízda na motorce je. Někteří žáci mohou jezdit i na delší výlety.
- město, kde je to naopak hodně o sledování provozu a přemýšlení.

Pár dní před zkouškami přišla Xtá vlna covidu a celá republika byla zavřená.

Po novém roce opět přišla zpráva s informací, kdy budou Ačkové kurzy opět probíhat. S lidmi z předchozího roku začal Honza hned jezdit ven a pomáhal nám dopilovat na cvičišti poslední detaily a snažil se nás co nejlépe připravit ke zkouškám.

Zkoušky samotné už byly díky pečlivé přípravě celkem jednoduché a v termínu, ve kterém jsem je dělal já uspěli všichni.



Kurz B+E:

Kurz B+E jsme po domluvě nechali až na konec motorkového kurzu, abych byl, vzhledem k nižší hodinové dotaci, dost připravený. S instruktorem jsme se pobavili, co a jak, jestli jsem už někdy s vlekem jezdil a podobně. Potom jsme na dostatečně velkém place začali plnit jednotlivé úkoly - parkování kolmo, parkování podél, couvání a otáčení a podobně. Po zvládnutí jsme vyrazili do provozu, kde jsme jezdili Prahou.

V den zkoušky (dělal jsem jízdy A i B+E v jeden den) jsem byl dobře připravený a zkoušku jsem na první pokus složil.



Hodnocení lidí:

Všichni, se kterými jsem přišel do kontaktu, byli vždy ochotní pomoci, vysvětlit, poradit. Stejně tak jsme se často bavili i o jiných, běžných, s autoškolou nesouvisejících věcech. Vlastně si nepamatuju, kdy by na cvičáku/v garáží/kdekoli nepanovala dobrá nálada.

Honza, jako instruktor, je svůj. Mě osobně jeho přístup vyhovuje - nechodí kolem horké kaše a na placato řekne, co má na srdci. Očekává od žáků, že budou připravení; že budou znát předpisy, že budou během jízd přemýšlet a obhajovat, proč dělají to, co dělají. Ptá se často - jaké jsou kde povolené rychlosti, jaké jsou kde značky, co přednosti, proč se člověk chová tak jak se chová. Snadno se nechá naštvat a žákovi vynadá a stejně tak když je něco správně, tak to vyzdvihne a pochválí - často ale není co chválit, tak to moc neočekávejte.
Když jsem měl nějakou výtku k němu, vždy si ji vyslechl.
Obrovsky oceňuji jeho zkušenosti a to, že se je snaží předat. Honzovi evidentně nejde jen o to, aby žák dostal papíry a on peníze, ale jde mu o to, aby jeho žáci nebyli nebezpeční sobě ani okolí a aby se vraceli v pořádku domů. Nikdy neřekne "tys byl na cvičáku už moc dlouho" a naopak účasti na cvičácích a poctivý trénink ocení.
Jo a taky jsme se během jízd dost nasmáli.



Závěrem:
Auru bych obecně doporučil všem, kdo se chtějí naučit řídit a přežít. S Honzou si rozhodně užijete.
Pokud snesete kritiku (občas nevybíravou) a neberete se moc vážně (taky si z vás bude dělat srandu), tak těžko budete hledat lepší autoškolu.
Pokud chcete přinést peníze a dostat oprávnění, možná to nebude pro Vás. Tady se očekává osobní odpovědnost.

Milan N.
vloženo: 6. srpna 2021
vložil: Milan Novák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.

vloženo: 6. srpna 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli uslyšíte slovo nekovář v kombinaci s tím, že by vás měl učit, tak se radši otočte a zmizte, pokud nemáte obrovsky pevné nervy a nevypadáte tak, že z vás mají i arogantní namyšlení idioti respekt od pohledu (anebo pokud jste hezká holka). Protože pokud ne, tak se připravte na to, že se s vámi bude chrchlající zabedněnec snažit co nejvíc vyjebat. Přes občasné světlé momenty a (alespoň za mě) dost vtipné poznámky, otřesný dojem. Ať už má velký problém s egem a snaží si ho zvednout na studentech nebo si myslí, že vymyslel geniální styl výuky... Od první jízdy se chová arogantně, snaží se ponížit, mluví po telefonu a píše si, atd atd. No prostě chování na úrovni:D U zkoušky potom můžete zjistit, že vás učil vlastně špatně docela podstatné věci, uslyšíte to jako chybu od komisaře. Nejhorší moment teda přišel po dokončení kurzu, ale tam snad s daným Odborníkem nedospějete.
Ostatní lidé v autoškole jsou ale velice v pohodě, fajn sekretářka a ostatních několik učitelů, takže zavolat a zeptat se na volné učitele cenu má
vloženo: 3. srpna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji!
Pokud nechcete mít zkaženou náladu a prvotní nadšení tak rozhodně se vyhnout obloukem!
Marně budu hledat pozitiva a pravděpodobně žádná ani nenajdu. Počínaje přístupem, organizaci celého procesu, rozvrhem jízd. Od začátku cele totálně špatně.
vloženo: 27. července 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Aura mohu nejlépe hodnotiť pana Beneše. Naprosto skvělý, klidný a vyrovnaný člověk. Rozhodně naučí, poradí a pochopí individuální potřeby žáka. Všem vřele doporučuji.

vloženo: 20. července 2021
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jediné, co této autoškole mohu vytknout je zcela nekompetentní personál k výkonu tohoto povolání, zejména tedy pan instruktor, se kterým jsem se hned v úvodní hodině rozloučil a to čistě z důvodu jeho absolutní zabedněnosti. Ne jen že jsem čekal na každé slovo přibližně 5 minut, ale bohužel ani po té době z něj nevypadlo nic kloudného. Dále bych od instruktora očekával, že na jednoduchou otázku ohledně silničního provozu, kterou jsem mu položil hned v úvodu hodiny, mi odpoví jinak, než že se mám poradit s právníkem. Samozřejmě nemohu vynechat fakt, že i přes své zjevně velmi nízké iq se pan instruktor cítí velmi nad věcí a v případě, že jste chytřejší než on, tak jste ve veliké nelibosti. Za mě jsem si horší autoškolu vybrat nemohl.
vloženo: 28. července 2019
vložil: Petr Michalička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Aura mám taky své zkušenosti, muj názor je čistě můj a nikomu ho nevnuciji... Ale abych začal .Když jsem se přihlásil do zde již zmíněné autškoly netušil jsem jaký je to špatný krok.První tři týdny jsem čekal na instruktora jménem Pan Kuthan .. Který mněl odjet zrovna na dovolenou.A i odjel.Po 3 týdnech jsem mu napsal že by bylo dobré mít už první jízdu.Odpověď žádná,avšak nejspíše to poslal Panu Řediteli Nekováři a byl mi přidělen Pan Beneš.Stím jsem jízdy začal a také naásledně dokončil .. ale abych nepředbíhal...Pan Beneš je zde asi jedíný normální člověk .. féroví až lidský přístup dobra domluva ,spolehliví atd...po měsíci a půl jízd jsem udělal potřebnych 28 h a mněl mít testy...cca do týdne odedne dokončení...Avšak se mi stala nemila vec a to že jsem při ceste k Doktorovi s ženou je třeba operačn zákrok který nechci specifikovat ... Informoval jsem Pana nekováře že jsem s dítětem a ženou v nemocnici a nedorazím... Od té doby začali mé problémy narůstat , testy jsem sice dělal další týden na to a udělal.Avšak na jízdy s komisařem jsem musel čekat přes 3 týdny.Začal jsem tedy volal lidem co tam byli semnou a zjištovat více.Zde jsm se dozvěděl že 6 / 8 lidi co dělala testy na PC již jízdy měla pár dní na to...tak jsem se začal ptát: Proč mi jízdy nebyli ještě zařízeny.Odpověď me velmi urazila. Měl to být něco jako trest za to že jsem poprvé nedorazil kvůli nepředvídatelné situaci nemohl dostavit telefonicky jsem se to po obdržení informace omluvil.Ale i přesto se to dotklo zde již zmíněného Pana Nekováře ! Takže jsem chtel mluvit s panem ředitelem ....Psal jsem mu SMS s výzvou o poskytnut potvrzení o zaplacení autoškoly a vysvětlení z jakého duvodu se ho to dotklo. Pan Nekovář se nehodlal ani obtěžovat odpovědí... Jelikoš jsem byl zrovna s ženou mimo Prahu u jejich rodičů vyjeli jsme tedy druhý den do Prahy do Autoškoly Aura.CCa po 80 km cesty jsem zjistil že pan ředitel není ani v ČR . Po výzve Sekretáře o potvrzení k zaplacení a zavolaní mi bylo drze odvetěno že nikam volat nebude a podobne. S páanem jsem se pohádal proože i přes svůj raný věk byl velice neslusny a drzy. Panu rediteli jsem volal tedy sam ale ten se neobtezoval ani zvednout tel. Upozornil jsem tedy sveho ucitele Pana Benese Znovu vyzval Majtele K udeleni potvrezi o zaplaceni a vysvetleni tohoto chovani. Avsak opet neodepsal.Nicmne se veci zacali hybat a do tydne svete div se jsem jel jízdu kterou jsem následně udělal....avšak při vystupovaní před autoškolou zde stál pan Nekovář jako velky frajer....Po otázce zda li neodepisuje schavalne nebo neumi psat mi drze neco odvetil ... po deseti minutove debate kdy jsem vyzval ke kompenzaci skolneho z duvodu ze autoskola mnela trvat 2 mnesice a trvala pres 3,5 mi drze odvetil ze mohu byt rad ze jsem to vubec udelal a jine keci ...ze kdyz jsem se tam dohadoval s panem sekretarem minuli tyden kopal jsem tam do dveri a jine nesmysli.. na miste jsem byl s zenou ktera stala u auta protoze jsme zde meli 10 mnesicnni miminko mi odvetil ze se taky bala a nejake podobne nesmysli jsem take preradil ze slusneho chovani na jeho arogantnivyhruznou vlnu vyslechl jsi jeste par nesmyslu a mel sto chuti pana uhodit za jeho celkove chovaní.... Vživotě už bych k vám nevlezl což jsem vám již řekl ..Na to mi bylo odpovezeno ze oni uz by mne take neprijmu ze jsem velice agresivni a podobne nesmysli ... chovali jse ke mne jak k nejakemu cucakovi a cekali ze jsi o necham libit nicmene jsem se ozval :) a To je asi vše na C určitě půjdu jinááám :)velkým obloukem :)
vloženo: 29. září 2018
vložil: Tomáš Procházka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup pana Nekováře. Dělal jsem si zde řidičák skup. A. Rozhodně se nejedná jako v jiných autoškolách o mdlé objíždění stejné čtvrti v max 50 km/h. Pan Nekovář je motorkář tělěm a duší, má zájem žáky vše naučit a předat zkušenosti. Jízdy dělá i ve formě výletů za město, kde si člověk vyzkouší motorku ve vyšších rychlostech. Rozhodně vám nikdo nepočítá, kolik jízd už odjezdil. Dokud zde nemají pocit, že vozidlo perfektně ovládáte, ke zkouškám vás nezapíšou. Žáci odtud mají perfektní znalosti ze základů ovládání motorek. Pořádají i hodiny teorie, ne ale z předpisů, ale teorie ovládání motocyklu. Za ty peníze, které se mohou někomu zdát přemrštěné zde nakoupíte hodně muziky.
vloženo: 31. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou mám velice dobré zkušenosti, dělal jsem si papíry na traktor s panem Kuthanem, všechno mi příjemně a srozumitelně vysvětlil, poradil a co se času a ostatních věcí týče, vždycky vyšel vstříc. Jednoznačně doporučuji.
vloženo: 15. května 2018
vložil: Adam, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Aura jsem si vybrala díky dobré dostupnosti a přijatelné ceně. Dělala jsem řidičák na traktor s panem Kuthanem. Pravidelně chodil minimálně o 15 později, bez časové náhrady. Když 20 minut z hodiny opravoval traktor, taktéž bez náhrady. Jednou nedorazil na hodinu vůbec, ale vina byla samozřejmě na mé straně. Většinu času se choval sebestředně a arogantně. Z hlediska přístupu učitelů k žákům rozhodně nedoporučuji.
vloženo: 18. března 2018
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jednoznačně doporučuji. Pokud chcete autoškolu, kde učiteli bude záležet na tom, abyste si z jeho hodin něco odnesli, a ne abyste to brali jako nutné zlo, pak jste zde správně. Pokud se nechcete nic naučit a hlavně udělat řidičák, pak to nebude volba pro vás. Než se ale rozhodnete, zvažte, že řidičák je vlastně to stejné jako zbrojní průkaz.
Dělal jsem zde řidičák na skupinu B - automat (ze zdravotních důvodů), pan ředitel Jan Nekovář mě učil velice svědomitě a dokonce jsem dostal pár jízd navíc, když viděl, že mám s určitými věcmi problémy. Nutno dodat, že mě po dobu výcviku rozhodně nešetřil. Pokud uděláte chybu, vždycky po vás chce vysvětlení, co vás k tomu vedlo, což je dobré hlavně proto, že si to pak lépe zapamatujete
a příště už tu chybu třeba neuděláte. Zezačátku se vám může zdát jeho přístup možná trochu drsnější, ale pokud se z toho nesesypete, vydržíte a budete se snažit, tak zjistíte, že všechno co je vám vytýkáno, je především proto, že učiteli na vás skutečně záleží a nechce, abyste zabili sebe nebo někoho jiného. Základní pravidlo je poslouchat, co vám učitel říká a skutečně se snažit zlepšovat,
i když se vám to třeba nebude dařit hned. Jinými slovy, pan Nekovář není ten typ učitele, který celou cestu jen mlčí anebo vám maže med kolem pusy, na druhou stranu, když vás za něco pochválí tak vás to skutečně potěší, protože víte, že to není jen tak aby se neřeklo.
Tímto bych chtěl autoškole aura a především panu Nekováři mockrát poděkovat za trpělivost a skvělý přístup. Vím, že to se mnou občas nebylo lehké a že se budu muset pořád zlepšovat. Nicméně věřím, že základy, které jsem zde dostal, byly opravdu kvalitní a rozhodně vás budu doporučovat dále. Ještě jednou díky moc a držte dál stejný přístup k výuce, protože takovýchto autoškol už dle mého názoru moc není.
vloženo: 11. listopadu 2017
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena sice dobrá, ale jinak nic moc. Co jsem srovnával s kamarády, tak jsem asi udělal chybu. Zejména osobní přístup a ochota. Ale což. Řidičák mám.
vloženo: 10. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem si zde řidičské oprávněni skupiny B. Kvalita výuky, cena i přístup k žákům - vše bylo vynikající a profesionální.
vloženo: 15. prosince 2016
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mi vybíral přítel, a s jeho výběrem jsem byla naprosto spokojená, pan Barborič (můj instruktor) byl skvělý, jsem opravdu ráda, že jsem měla výuku právě s ním, je velice milý, má skvělý přístup k žákům a jeho výuka je kvalitní. Veškeré otázky které jsem kladla mi byly srozumitelně vysvětleny. Děkuji této autoškole za přípravu, a přeji hodně dalších spokojených žáků :) Skořepová
vloženo: 15. prosince 2016
vložil: Klára Skořepová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem si pročítala recenze na tuto autoškolu, musím říct, že jsem chvíli přemýšlela, že si vyberu jinou, přeci jen v Praze je veliká konkurence. Nechtěla jsem ale dát na předsudky a nakonec se do autoškoly přihlásila. Při podání žádosti mi bylo nabídnuto výběru instruktora - moje volba byla jasná, negativně hodnocený pan Nekovář. Nyní jsem opravdu ráda, že jsem zvolila jeho autoškolu. Příprava byla naprosto dokonalá, vše do detailu vysvětleno, pokud jsem měla nějaký dotaz, mohla jsem se kdykoli a opravu na cokoli zeptat a vše bez problémů vysvětlit, co a jak má být, jak to funguje, či co je příště lepší udělat. Věděla jsem, v čem si nejsem úplně jistá, jako například rozjezdy do kopce, či rozjezdy celkově. Ještě během tě jízdy, co jsem vznesla tuto poznámku, že mi to moc nejde, jsme jeli tyto nedostatky trénovat. Na závěrečné jízdy jsem za volant usedala s čistou hlavou, bez nervozity. Děkuju tímto panu Nekovářovi, že mě naučil ovládat vozidlo, řešit rychle "krizové situace", nebyt zbytečně nervózní za volantem a trochu si na těch silnicích i věřit. Ten, kdo se chce nejen naučit řídit, ale i to vozidlo ovládat, je tu jasná volba - Autoškola Aura.
vloženo: 17. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Aura nemohu doporucit z duvodu neakceptovatelne hrozneho chovani p. Nekovare - je hrube, arogantni a neprofesionalni. Chybi mu zakladni lidska slusnost a respekt (napr. Pri registraci neoodvetil ani na "dobry den" nebo po mem predstaveni a doptani se jak se jmenuje odvetil, ze "nijak" a pod.). Pripsala jsem to mozna spatnemu dni a v pohode pak naklusala na prvni hodinu. Klasicky bez pozdravu mi bez vysvetleni bylo jak psovi pokynuto k vozidlu. V prubehu hodiny se p. Nekovar tvaril velice otravene. Ze v prubehu resil x telefonatu bylo v pohode. Ze pouzival vulgarismy jak na bezicim pase taky v pohode. Dal napr.na muj slusny dotaz, jestli by prosim nevypnul hlasitou muziku pro lepsi koncentraci mi odvetil "to tedy ne" a nasledne neco malo ztlumil. Vsechno ostatni katastrofa: hlavne zakovi zprostredkovat, ze je uplne neschopny a zdeptat ho. A jeste "jako zenska to a to stejne nepochopim nebo me to nemusi zajimat". Holt jedna perla za druhou. Z prvni hodiny, na kterou jsem sla velice natesena, jsem odchazela uplne zdrcena, neveric, ze taketo chovani je ke studentovi (a podotykam klientovi!)dnes jeste mozne. Nasledne jsem se rozhodla hned ukoncit vyuku a prejit do jine autoskoly. Kladne hodnotim jenom rychle storno a uzavreni papirovacek, coz bude asi i tim, ze s timto chovanim musi mit p.Nekovar s prechodem klientu jiz zkusenosti. Neupiram mu filosofii privest zaka k znalosti aktivnym dotazovanim (prave naopak), ale ve spojitosti s povyseneckym az sprostym chovanim, je tato snaha uplne negovana v neprospech neprofesionalismu a hrubosti. Bohuzel nemuzu doporucit.
vloženo: 13. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Aura nemohu doporucit z duvodu neakceptovatelne hrozneho chovani p. Nekovare - je hrube, arogantni a neprofesionalni. Chybi mu zakladni lidska slusnost a respekt (napr. Pri registraci neoodvetil ani na "dobry den" nebo po mem predstaveni a doptani se jak se jmenuje odvetil, ze "nijak" a pod.). Pripsala jsem to mozna spatnemu dni a v pohode pak naklusala na prvni hodinu. Klasicky bez pozdravu mi bez vysvetleni bylo jak psovi pokynuto k vozidlu. V prubehu hodiny se p. Nekovar tvaril velice otravene. Ze v prubehu resil x telefonatu bylo v pohode. Ze pouzival vulgarismy jak na bezicim pase taky v pohode. Dal napr.na muj slusny dotaz, jestli by prosim nevypnul hlasitou muziku pro lepsi koncentraci mi odvetil "to tedy ne" a nasledne neco malo ztlumil. Vsechno ostatni katastrofa: hlavne zakovi zprostredkovat, ze je uplne neschopnej, sundat a zdeptat ho. A jeste "jako zenska to a to stejne nepochopim nebo me to nemusi zajimat". Holt jedna perla za druhou. Z prvni hodiny, na kterou jsem sla velice natesena, jsem odchazela uplne zdrcena, neveric, ze taketo chovani je ke studentovi (a podotykam klientovi!)dnes jeste mozne. Nasledne jsem se rozhodla hned ukoncit vyuku a prejit do jine autoskoly. Kladne hodnotim jenom rychle storno a uzavreni papirovacek, coz bude asi i tim, ze s timto chovanim musi mit p.Nekovar s prechodem klientu jiz zkusenosti. Neupiram mu vubec filosofii privest zaka k znalosti aktivnym dotazovanim (prave naopak), ale ve spojitosti s povyseneckym az sprostym chovanim, je tato snaha uplne negovana v neprospech neprofesionalismu a hrubosti. Bohuzel nemuzu doporucit.
vloženo: 13. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Nekovář, majitel autoškoly absolutně nemá slušné vychování,je neprofesionální a sprostý. Asi je zvyklý, že se do autoškoly hlásí samí mladí studenti, tak se mnou jednal jako s nějakým frackem. Naštěstí jsem se u něj pouze registrovala, ale nejezdila s ním. Připlatila jsem si rychlejší kurz do 10 týdnů vč.zkoušky, ve skutečnosti jsem to dělala 4 měsíce, učitel to měl jako přivýdělek k práci, takže neměl tolik času.
vloženo: 31. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem řidičák na T. Celkový průběh byl naprosto v pořádku. Doporučuji
vloženo: 26. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celková úroveň a přístup k žákům profesionální, vybavení vozového parku odpovídající, cena kurzu zajímavá. Ostatní vybavení nehodnotím pro malou osobní zkušenost
vloženo: 19. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Aura byla skvělá,se sympatickými lidmi a díky testům a instruktorovi jsem jí zvládla.Byla to skvělá spolupráce.Díky.
vloženo: 12. února 2014
vložil: Markéta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškolu Aura jsem našel na náhodou internetu minulý podzim. Usoudil jsem, že budu v budoucnu řidičský průkaz na skupinu B dříve či později potřebovat.
Výcvikový kurz trval 2 měsíce. Chápu, že se to může některým z Vás zdát příliš málo na to, abyste pak úspěšně zvládli zkoušky, ale při intenzitě a kvalitě výuky, jakou Aura nabízí, se přes ně s přispěním vlastního samostudia bez problémů překlenete. Přestože jsem strávil spoustu času nad učebnicí dopravních předpisů i za volantem nad rámec výuky, na mou budoucí roli řidiče mě nejvýznamnější měrou připravila právě autoškola. Po absolvování výuky jsem šel ke zkouškám s klidnou hlavou.
Na autoškole Aura oceňuji individuální přístup k výuce každého klienta. Tempo výuky není přes kratší dobu trvání kurzu nikterak hektické.
Po této zkušenosti, která skončila mým úspěšným absolvováním zkoušek a získáním řidičáku, mohu Vám, budoucím uchazečům o řidičský průkaz, autoškolu Aura bez váhání doporučit. Dávejte pozor, snažte se a dávejte do studia co můžete. Tohle je spíše taková obecná rada, ale sám vím, že pokud na ni dáte, v případě autoškoly Aura se Vám to vyplatí a nebudete svých peněz ani času litovat.
vloženo: 4. ledna 2014
vložil: Aleš Fanta, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Aura osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Aura < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Aura - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje