Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Babčák - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Babčák

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Babčák < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem velmi špatný. Jízdy má jen jeden učitel, který se více než o naučení řízení stará o slečny. Nenaučí, neřekne co děláte špatně. Je náladový, neumí se chovat. V autoškole vám nedají nějaké praktické rady - např. že si můžete dělat testy online, že existují aplikace do chytrého telefonu apod. Teoretická výuka probíhá tak, že se na 45min pustí DVD, které se stáhlo ze staré VHS z 90.let. Výuka je tedy opravdu nudná, nezáživná, nic si z ní neodnesete. Zdravotnická příprava probíhá stejně - tedy jen staré video bez praktické ukázky zdravotníka. Lituji rozhodnutí zvolit si tuto autoškolu.
vloženo: 27. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto profesionální přístup k žákům, cena kurzu je oproti ostatním autoškolám levná, protože se z vás nesnaší vytřískat peníze.
Teorie s panem Babčákem byla supr, výuka z DVD a po hodině možnost diskuze. Jízdy s panem učitelem Kepplem v naprosté pohodě. Kdykoliv čemu nerozumíte, chce to se jen zeptat a vše vám bude vysvětleno nebo ukázáno.
Autoškolu mohu jedině doporučit a jsem velice ráda, že jsem si vyprala práve tuhle.
vloženo: 22. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Letňanech si můžeme vybírat ze dvou autoškol v okolí OC Letňany. Já měla jasno, že do druhé nepůjdu, kvůli zkušenostem mých známých, takže zbýval Babčák. Nešla jsem do autoškoly s vysokým očekáváním, dá se říct, že vše bylo naprosto v průměru, kromě, podle mě nejdůležitějšího aspektu, a to učitele :). Pohodový člověk, na správném místě, neujedou mu nervy, i když něco &quot;pokoníte&quot; je v klidu, vysvětlí znovu, pokud si v něčem nejste jisti, věřte, že to pozná a bude Vás do toho co nejvíc tlačit, abyste si to osvojili. A vážně chce, abyste zkoušky udělali a má z toho upřímnou radost (alespoň mně to tak přišlo). Proto autoškolu musím doporučit všemi deseti, byla jsem nadšená a nebyla to jen &quot;povinnost&quot;, ale i zábava. :)
vloženo: 22. ledna 2018
vložil: Magdalena,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosté fiasko
Nedoporučuji-nic se nenaučíte a ješt&#275; odcházíte s pocitem &#249;pln&#232;ho selhání
Zbytečn&#275; je cel&#255; kurz prodlužován
vloženo: 10. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Šel jsem do autoškoly s tím, že se chci naučit dobře řídit a projít kvalitním výcvikem. Teorie probíhala stylem, že buď pan Babčák nebo pan Keppl přišel, zapnul DVD a odešel z místnosti, což jsem mohl sledovat i doma. Po skončení videa se pouze zeptali, jestli máme dotazy a dále nic nevysvětlovali. Takto jsem si odchodil měsíc, aniž by nás posadili do auta. Ke konci měsíce (před poslední hodinou teorie) jsme si domluvili jízdu. Přišel jsem do autoškoly a podle průkazky a informací na webových stránkách autoškoly jsem počítal s tím, že budeme na trenažeru. Pan Keppl mi pokynul k vozidlu a já se ho zeptal, jestli nebudeme na trenažeru a on ať se nebojím, že půjdeme rovnou do auta. Po celou dobu jízdy byl pan Keppl velmi arogantní. Jízda probíhala na parkovišti poblíž autoškoly a hlavní silnice u Tesca v Letňanech. Když jsem nezvládal na první hodině řadit, tak se mě zeptal, proč to neumím, že mám zacházení a manipulaci s řadící pákou v knížce na což jsem mu odvětil, že je to má první hodina a nikdy jsem v autě neseděl.Jeho odpověď zněla, že jsem si to měl zkoušet na vařečce mezi polštářem doma. Při startování vozidla mi neustále vyčítal, že po otočení klíčkem mám počítat do tří, než klíček dám do původní polohy, což jak jsem se později dozvěděl od jiných instruktorů byl nesmysl. Dále se mě zeptal, jestli jsem kuřák. Když jsem odvětil, že ne, podíval se na mě sklesle a říkal, že to nevadí, ale že budu někdy potřebovat během řízení třeba telefonovat, nebo pít kávu a ukazoval mi, jak zvládá řídit jedním prstem.Během lekce prohlašoval s chvílemi křečovitým úsměvem naučené fráze, ať se klidně ptám, že tu je od toho. Před vystoupením z vozidla mi řekl, ať si dám pozor, že mu nejde o mně, ale o ty dveře, že to říká všem žákům. Po této lekci jsem věděl, že v této autoškole ŘP dělat nechci. Otevřel jsem průkazku a k mému rozhořčení jsem zjistil, že mi pan Babčák zapsal tři jízdy do průkazky, které vůbec neproběhly a z toho dvě z nich měly být na zmíněném trenažeru. Tou dobou, kdy dvě z jízd zapsal jsem v Praze ani nebyl, navíc použil gumovací pero, což jsem poznal, jelikož jsem pedagog z povolání a děti to dnes zpravidla mají. Kontaktoval jsem pana Babčáka, popsal mu svou první jízdu a požádal o vrácení peněz. Pan Babčák si mě pozval do autoškoly a sdělil mi, že nemá rád konfrontace a že se nechce hádat, že u toho nebyl a že mi všechny peníze vrátí a absolvovanou teorii uzná k přestupu do jiné AŠ. Na zapsané jízdy, které neproběhly mi sdělil, že to takto říká všem, že je zbytečné, zkoušet trenažér, že nám místo toho dal knížku zdarma.Posuďte sami, co vám dá knížka a tři hodiny reálně strávené v autě, nehledě na to, že cena jedné jízdy je cca 350kč a cena knihy, kterou byste stejně kupovali je 250kč (u pana Babčáka za 350kč).Vzhledem k tomu, že mi vrátil peníze všechny, tak to asi celé nebylo úplně v pořádku. Přestoupil jsem do jiné autoškoly, kde jsem nic podobného nezažil.Proč to sem píšu? Když jsem s přítelkyní přecházel přechod, pan Keppl byl za volantem auta autoškoly a přímo před námi to projel, přitom jako řidič a navíc instruktor by měl vědět, že pokud je chodec na přechodu, musí zastavit!
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Šel jsem do autoškoly s tím, že se chci naučit dobře řídit a projít kvalitním výcvikem. Teorie probíhala stylem, že buď pan Babčák nebo pan Keppl přišel, zapnul DVD a odešel z místnosti, což jsem mohl sledovat i doma. Po skončení videa se pouze zeptali, jestli máme dotazy a dále nic nevysvětlovali. Takto jsem si odchodil měsíc, aniž by nás posadili do auta. Ke konci měsíce (před poslední hodinou teorie) jsme si domluvili jízdu. Přišel jsem do autoškoly a podle průkazky a informací na webových stránkách autoškoly jsem počítal s tím, že budeme na trenažeru. Pan Keppl mi pokynul k vozidlu a já se ho zeptal, jestli nebudeme na trenažeru a on ať se nebojím, že půjdeme rovnou do auta. Po celou dobu jízdy byl pan Keppl velmi arogantní. Jízda probíhala na parkovišti poblíž autoškoly a hlavní silnice u Tesca v Letňanech. Když jsem nezvládal na první hodině řadit, tak se mě zeptal, proč to neumím, že mám zacházení a manipulaci s řadící pákou v knížce na což jsem mu odvětil, že je to má první hodina a nikdy jsem v autě neseděl.Jeho odpověď zněla, že jsem si to měl zkoušet na vařečce mezi polštářem doma. Při startování vozidla mi neustále vyčítal, že po otočení klíčkem mám počítat do tří, než klíček dám do původní polohy, což jak jsem se později dozvěděl od jiných instruktorů byl nesmysl. Dále se mě zeptal, jestli jsem kuřák. Když jsem odvětil, že ne, podíval se na mě sklesle a říkal, že to nevadí, ale že budu někdy potřebovat během řízení třeba telefonovat, nebo pít kávu a ukazoval mi, jak zvládá řídit jedním prstem.Během lekce prohlašoval s chvílemi křečovitým úsměvem naučené fráze, ať se klidně ptám, že tu je od toho. Před vystoupením z vozidla mi řekl, ať si dám pozor, že mu nejde o mně, ale o ty dveře, že to říká všem žákům. Po této lekci jsem věděl, že v této autoškole ŘP dělat nechci. Otevřel jsem průkazku a k mému rozhořčení jsem zjistil, že mi pan Babčák zapsal tři jízdy do průkazky, které vůbec neproběhly a z toho dvě z nich měly být na zmíněném trenažeru. Tou dobou, kdy dvě z jízd zapsal jsem v Praze ani nebyl, navíc použil gumovací pero, což jsem poznal, jelikož jsem pedagog z povolání a děti to dnes zpravidla mají. Kontaktoval jsem pana Babčáka, popsal mu svou první jízdu a požádal o vrácení peněz. Pan Babčák si mě pozval do autoškoly a sdělil mi, že nemá rád konfrontace a že se nechce hádat, že u toho nebyl a že mi všechny peníze vrátí a absolvovanou teorii uzná k přestupu do jiné AŠ. Na zapsané jízdy, které neproběhly mi sdělil, že to takto říká všem, že je zbytečné, zkoušet trenažér, že nám místo toho dal knížku zdarma.Posuďte sami, co vám dá knížka a tři hodiny reálně strávené v autě, nehledě na to, že cena jedné jízdy je cca 350kč a cena knihy, kterou byste stejně kupovali je 250kč (u pana Babčáka za 350kč).Vzhledem k tomu, že mi vrátil peníze všechny, tak to asi celé nebylo úplně v pořádku. Přestoupil jsem do jiné autoškoly, kde jsem nic podobného nezažil.Proč to sem píšu? Když jsem s přítelkyní přecházel přechod, pan Keppl byl za volantem auta autoškoly a přímo před námi to projel, přitom jako řidič a navíc instruktor by měl vědět, že pokud je chodec na přechodu, musí zastavit!
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Z tréningů na trenažéru s panen Babčákem jsem byla trochu nervózní, ale zas jeho vysvětlení a poznámky byly dost užitečné. Potom nastaly jízdy v terénu. Jízdy vede p.Keppl a je to člověk na svém místě. Jízdy se provádí pokaždé jinde a člověk si vyzkouší vše co ho v praxi čeká. Při jízdě se vám nestane, že vás instruktor doveze na druhou stranu Prahy a nechá vás tam, ani že ho budete vozit po místech, kde si něco potřebuje vyřídit jako v některých jiných autoškolách. Celý čas jízdy se opravdu věnujete svému zdokonalování. :-) Já měla jízdy např. celé okolí Letňan (Zdiby, směr Neratovice, Prosek, Kobylisy, Bohnice, Troja, Vinoř atd.) dále Palmovka, Černý Most, Vysočany, Bohdalec, Vinohrady, Jarov,Žižkov, Holešovice, Letná. Dejvice. Z naší skupiny co jsme dělali zkoušky (celkem 13 lidí) nebyl nikdo, kdo by si stěžoval nebo byl nespokojený. Naopak spíše padali slova chvály :-) To si myslím, že mluví za vše.
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Kristýna H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oba Pánové jsou skvěli.Pan Keppl výborný učitel v autě výborná atmosféra a to jde pak vše lehčeji. Doporučuji všem. Pokaždé,když sedám za volant mi pan Keppl moc schazi
vloženo: 5. ledna 2015
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    U Babčáka mají perfektního instruktora :-) Velmi vstřícného, který na vás nikdy ani nezvýší hlas. P. Keppl ochotně radí a vysvětluje, není problém se na cokoli zeptat a bude vám i aktivně pomáhat zbavit se chyb začátečníka. Často a rád si dělá prdel.
První hodina na parkovišti mimo běžný provoz. Jízdy si můžete domluvit cca mezi 10 - 22h a to téměř za každých podmínek ( to je to nejlepší, když to klouže, můžete si třeba vyzkoušet, co dělat, pokud dostanete smyk :-) ). Mě osobně trochu mrzelo, že mají na výběr jen mezi Fabií a Fabií, což je sice jasná volba, ale jsou i lepší
Vřele doporučuju. Keppl i Babčák jsou skvělí a asi vás to tu bude moc bavit.

vloženo: 6. června 2013
vložil: Čaba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyz jsem hledal skolu tak jsem hledal dle recenzi. Takze je na rade vratit dluh. Sklosu sice jeste nemam dodelanou, ale jinak ji hodnotim velmi kladne. I kdyz p.Babcak vetsinou byl pozitivne naleden hlavne k osobam opacneho pohlavi a z mych otazek byl spise lehce podrazdeny(kdyz se x lidi denne pta na to same, tak to mozna ho trochu omlouva. Ale ze vede jen vyuku z DVD a trenazer, tak to neresim. p.Keppl to je jiny. I presto ze mu denne musi projit autem x lidi(a urcite to neni samy inteligent), tak jizdy I v 9 hod vecer probihali v klidu. nemel sebemensi problem odpovidat na otazky a se vsim poradit. Myslim si ze jako ucitel jizd da max. co ucitel muze dat. Zbytek je na absolventovi... Snad to bude pro nekoho prinosne, i kdyz velmi zdlouhave :-)
vloženo: 5. dubna 2013
vložil: Andy, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Babčák i pan Keppl naprosto v pohodě,vždycky dokázali vyjít vstříc a rozhodně dost naučili takže rozhodně doporučuju,i cena kurzu je dobrá
vloženo: 14. prosince 2012
vložil: Tomáš Khor,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Babčák je poměrně dobrá volba, ale musíte počítat s tím, že skutečně jezdit se naučíte až sami. Odnesete si teoretické znalosti z výukových dvd, základy z ovládání auta a pár pravidel, jak se chovat na silnici. Na zkoušky se pak musíte sami dost učit a být připraveni na to, že zkouška z jízd je hodnocena komisaři dosti přísně. Málokdo to zvládne napoprvé. Jinak instruktor, pan Keppl, bývá většinou dobře naladěn, během jízdy se snaží vysvětlovat co a jak, po několika jízdách pak upozorňuje na vaše chyby a zachraňuje siltuace. Nikdy nekřičí, ale pokud nemá náladu, tak v autě panuje ticho nebo si vyslechnete jen výčitky, pochvaly se nedočkáte. Ostatně chápu, že mu naše chyby musí připadat až neuvěřitelné a když jezdí od rána do večera, vč. víkendů, nemůže být stále v pohodě. Jezdí se na 3 Fabiích, přičemž jedna z nich má automat. Všem autoškolákům přeju hodně štěstí a lehkou nohu na plynu. Pokud jste stresaři jako já, osvědčilo se mi zobat guaranu z lékárny, potom jsem byla při jízdách víc v klidu.
vloženo: 13. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci poděkovat panu Babčákovi za profesionalitu,individuální přístup k žákům,dobré srdce,talent a veselou povahu.Jsem mu velice vděčná.
Děkuji.

Valerie Višňaková,18.září 2012
vloženo: 18. září 2012
vložil: Valerie Višňaková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele všem doporučuji, přátelský přístup k žákům, pohodový instruktor jízd, za jeho trpělivost ho obdivuji, skvělá příprava na zkoušky.
vloženo: 31. srpna 2012
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Babčák je skvělá. Mohu vřele doporučit. Vše pozitivní, co tady v různých hodnoceních čtete, je skutečné. Pan Babčák i instruktor pan Keppl jsou vážně super! :-)V autoškole je vždy velmi důležité, jakého chytnete instruktora. Pan Keppl je kliďas, je s ním sranda, je to instruktor jak má být. :-)
vloženo: 31. července 2012
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji! Do této autoškoly jsem přešla po 3 nezdařených zkouškách z jízd. V této autoškole jsem udělala jízdy na poprvé. Milý a vřelý přístup k žákům a skvělý instruktor, který vše v klidu vysvětlí a naučí.
vloženo: 18. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotím tuto autoškolu za super.Skvělý prístup k žákum a vstřícnost pri domlouvání jízd.A pan Keppl skvělý učitel klidas,žádný nervák.Mužu tuto autoškolu vřele doporučit
vloženo: 22. září 2011
vložil: Iveta Hušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená, jak s výcvikem tak s teorií, pan Babčák i pan Keppl byli pohodáři. jsem ráda, že jsem se pro ně rozhodla.
vloženo: 27. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musim souhlasit :))) Ceny jsou sice dražší, ale jinak bylo všechno super. Hlavně přístup. Měla jsem pana Keppla a byl to skvělej učitel. Byla s ním sranda a bylo to prostě super. Vždycky jsem se těšila.
vloženo: 18. listopadu 2010
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý instruktor Keppl.
vloženo: 21. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou ochotní vyjít vstříc,co se jízd týče, v časových potřebách žáků. Teorie je zde provozována formou pouštění DVD, takže je člověk může shlédnout vícekrát, nebo taky vůbec. :-) Autoškola není v centru, takže do toho člověk nespadne rovnejma nohama. Instruktoři jsou pohodáři a pan Babčák taky. :) Akorát bych měla výhrady k tomu, že člověk musí sjet na úřad do Vysočan pro poplatky za zkoušky, což není nic příjemného. Co se týče ceny na výcvik, je to dražší, ale má všechny ty výhody, které jsem již zmínila.
vloženo: 11. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu doporučit, Autoškola Babčák nemá chybu, s instruktorem je sranda a s panem Babčákem taky.Hlavně sem se tam naučila všechno co potřebuju
vloženo: 11. září 2009
vložil: Kateřina Martínková,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Babčák osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Babčák < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Babčák - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje