Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Bartoš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Bartoš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Bartoš < <


   Dobrá autoškola
vloženo: 25. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola funguje na tom, že zkušebního komisaře dělá otec majitele. Střet zájmů, který se bohužel teď ve společnosti toleruje.
vloženo: 22. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Nevím co tím chtěl pisatel říci,ale ve slušné společnosti je zvykem se pod svůj názor podepsat, stát si za ním a eventuálně nést případné následky,protože by se také mohlo jednat o trestný čin pomluvy.
Ondřej Bartoš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá autoškola. Trošku více přisnější vyučující řidiči ale jinak dobré
vloženo: 26. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohuzel nemuzu doporucit. Vyuka teorie probiha tak, ze pan Bartos pusti video a odejde. Vyuka nema zadny harmonogram, nejede se napr. dle postupu ucebnice. Prijde mi to dost chaoticke.
Jizdy bohuzel take nemuzu hodnotit kladne, a to diky starsimu instruktorovi, ktery neumi vysvetlovat, o odboceni vam rekne na posledni chvili, pokazde rika neco jineho snad jen proto, aby vas mohl sjet, dela chyby (napr. prehledne stopku a divi se, proc zastavujete...). Hodnoceni posilam za pritele, ja toto ve ,,sve,, autpskole nezazila, proto mne tento zpusob vedeni vyuky dost zarazil.
vloženo: 30. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pokud pisatelka do naší autoškoly nechodila,nemůže napsat objektivní hodnocení. Dle zákona 247/2000 výuka teorie v naší autoškole probíhá podle individuálního studijního plánu,kdy se žák připravuje samostudijem a do autoškoly dochází na konzultace v hodinovém rozsahu stavoveným tímto zákonem. Nevím co si představujete pod pojmem,,nejede se např. dle postupu učebnice"Pravděpodobně máte bohaté zkušenosti s výukou v autoškole. My se řídíme učební osnovou. Každý žák dostává učebnice ,což dnes určitě není u ostatních autoškol samozřejmost. Pokud přítel většině výuky teorie nevěnoval pozornost nebo ji prospal,mohla mu přijít chaotická. Co se jízd týče,opět jste u toho nebyla,myslíte ,že instruktor,který učí desítky let a město zná nazpaměť přehlédne stopku? Pokud na semaforech svítí zelená a přítel zastavuje vozidlo kvůli značce ,,Stůj, dej přednost v jízdě" ukazuje to na neznalost zákona jeho i Vašeho. Pisatelka si za svým hodnocením stojí tak,že ho ani nepodepíše.
Ondřej Bartoš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice luxusní autoškola! Díky tomu jsem dnes složil úspěšně zkoušky!

Jste vážně super!

Doporučuji všemi deseti !



vloženo: 13. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan lubomír bartoš je blázen a měl by se jít léčit
vloženo: 24. října 2016
vložil: Ano nymous,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pan Lubomír Bartoš v naší autoškole nepracuje a nikdy nepracoval.Provozuje autoškolu v Praze,takže jste si spletl autoškoly. Ondřej Bartoš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole u pana Bartoše jsem byla naprosto spokojená, individuální přístup ke každému ze žáků. Pan Bartoš je optimistický, sympatický pán se kterým se dá na všem v klidu domluvit. Na závěrečky jsem byla připravená dobře a zkoušku jsem složila samozřejmě napoprvé a ne jako je u některých autoškol zvykem na popáté.. Jen doporučuji!
vloženo: 9. června 2016
vložil: Dominika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše v naprostém pořádku, nepustí Vás dřív ke zkoušce, dokud si nebudou Vámi jisti, že to neuděláte :)
vloženo: 27. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za sebe mohu říci, že jsem byla v této autoškole maximálně spokojená. Jízdy vždy probíhaly v klidu a bez stresu. Ochota, vstřícnost a příjemné prostředí, to je Autoškola Bartoš. Kvalitně vás připraví na závěrečné zkoušky Vřele ji všem doporučuji.
vloženo: 9. července 2014
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moderní autoškola s příjemnými učiteli na vysoké úrovni. Žák dostane vše, co má, teorii, jízdy, pan Bartoš je profesionál, který umí velmi dobře připravit ke zkouškám. Autoškolu všem vřele doporučuji.
vloženo: 14. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup,
učitelé byli dobří, děkuji panu Bartošoví za perfektní přístup. Autoškolu mohu doporučit, byla jsem velmi spokojená. Učí se i teorie, asi jako málo kde.

vloženo: 14. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paradni pristup, diky nim jsem dnes uspesne slozil zkousky. Nejlepsi autoskola v okoli, doporucuji.
vloženo: 15. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v této autoškole zkoušky vždy zvládnete,protože zkušebního komisaře pro tuto autoškolu dělá otec pana bartoše a tak je to jasné.Pokud jste méně chápaví a bojíte se,jděte do této autoškoly.Sice se moc nenaučíte,ale uspějete.
vloženo: 6. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,toto hodnocení s největší pravděpodobností napsala konkurenční autoškola nebo vzniklo na její popud.Tato autoškola má sama svých problémů dost a akorát haní práci ostatních.Není pravda že u nás zkoušky vždy vzládnete,ani to že závěrečné zkoušky provádí pouze můj otec,který to má od vedení města nařízené,neboť když u nás zkoušky neprováděl,stěžovala si konkurence taktéž.Zkušební komisaři jsou dva a ti se podle jejich vytížení střídají.Nevím proč by do naší autoškoly měly chodit méně chápaví nebo ti co se bojí,k nám se většinou hlásí žáci středních škol,kteří mají o řidičský průkaz opravdu zájem a ne ti, kteří doufají,že dostanou řidičký průkaz zadarmo.Ti se vštšinou hlásí ke konkurenci a s tímto názorem brzy pohoří.Vzhledem k tomu,že se pisatel ani nedokáže podepsat,je vidět,jak si za svým názorem stojí. Ondřej Bartoš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přístupem autoškoly jsem byla nadmíru spokojená :-)
vloženo: 11. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velmi dobrá příprava jak teorie,tak jízdy pan Bartoš velmi příjemný,pořád usměvavý ve všem poradí doporučuju všem a nejlepší cena kurzu-levnější než ostatní a kvalitní
vloženo: 22. června 2012
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola nebyla špatná,byla průměrná.Jsem ráda,že už to mám za sebou a děkuji panu učateli Ondřeji Bartošovi za všechno.
vloženo: 26. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuju:-) autoškola má pojištění!!!!
vloženo: 1. října 2010
vložil: kaca,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Bartoš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Bartoš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Bartoš - navigace


upozornit na chybné údaje