Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Martin Báša - hodnocení a reference 

Prezentace této autoškoly je v tuto chvíli aktualizována - některé údaje proto nemusí být aktuální.

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Martin Báša

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Martin Báša < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já sama jsem autoškolu p.Báši nedělala a jsem za to ráda. Ovšem moje dcera ano. Chodila domů nadšená,jak jí instruktor chválí,ovšem moje rozčarování nebere konce. Je sice hezké, že instruktor s ní byl v autě,ale pokud celou dobu sleduje pouze mobil,tak jako by tam nebyl a tomu odpovídají dovednosti. Autoškola má sice novou Fábii,ale v nejslabším provedení a tak první základní a dost nebezpečný problém rozjezd. Máme Octávii 1.9tdi a již se nedivím nehodovosti mladých řidičů,protože auto neumí ovládnout a nedostanou ani návod jak rychle a efektivně reagovat. Dcera jezdí pouze se mnou,nebo manželem,protože neumí základní věci,které se měla v autoškole naučit. Zvažuji připlatit kondiční jízdy v jiné autoškole. Nechápu různé chytáky v testech,když je nenaučí ovládat auto,to je stejné jako dát laikovi do ruky zbraň.
vloženo: 9. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak včera jsem bez problému absolvoval zkoušku na osobní automobil... proti autoškole pana Báši nemůžu říct nic.. Pan Báša nejvíc na pohodu šéf všechno hned vyřízené měl jsem z něj dobrý pocit a jeho syn který se mnou jezdil nejvíc na pohodu ani jsem nevěřil že někdo tak klidný může být o jízdách byla sranda řeč nestála nemůžu říct že bych si to nedal znovu.. rozhodně můžu jen doporučit za mně TOP.
vloženo: 16. května 2017
vložil: Závodník :DDD, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Báša jsem dělal kurz na osobní automobil a nezaznamenal jsem jediný problém v průběhu vyučování. Učitel byl trpělivý a v případě mých začátečnických chyb vždy upozornil a klidně i dvakrát zopakoval, co mám dělat, abych situaci dostal pod kontrolu. Navíc mě učil jezdit tak, abych dokázal po absolvování autoškoly řídit efektivně, bezpečně a šetrně k automobilu, což není dle mých informací vždy v každé autoškole úplně pravidlem. Hodiny jízd byly flexibilní, čili jsme se vždy s instruktorem domluvili, kde a kdy se sejdeme a nikdy se mi nestalo, že by byla hodina zrušená. Mohu tak jedině doporučit právě tuto autoškolu, pokud se chcete naučit doopravdy jezdit v reálném provozu.
vloženo: 10. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celou rodinu znám osobně a u Pana Báši, i když jsem řidičák u něj dělal před sedmi lety, nikdy se nestalo, že by byl pod vlivem, jak tu někteří píší. Ano, stalo se, že přijel buď pozdě nebo vůbec, ale vždycky zavolal a omluvil se. Nevadilo mi to z toho důvodu, že jsem věděl, že nejsem jediný člověk a že toho má hodně.
Každý instruktor má svoje praktiky a že někoho nevede za ručičku, dokazuje to, že chce, aby se dotyčný naučil řídit a to je konec konců účel autoškoly.
On mě to naučil...
vloženo: 9. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každý kdo bydlí v okolí a má přátelé, kteří už autoškolu dělali (i jinde), musel slyšet fámy o této autoškole Báša. Člověk si říká, že je to přehnané, dokud to ale nevyzkouší na vlastní kůži, nedokáže si uvědomit, jak moc se mýlil.

Pro každého, kdo uvažuje dělat řidičák. Vyhněte se tomuto pochybnému místu. Nenechte se oklamat milým počátečním jednáním učitelů a radši se poohlídněte o kus dále. Nemám chuť tu psát pomluvy (přesto je vše pravda). Ale ve stručnosti, pokud se odhodláte absolvovat kurzy u autoškoly Báša připravte si: více peněz (skryté poplatky a neférové jednání), tvrdé nervy (slabé povahy mají chuť brečet a ty silné vraždit), životní pojištění (nežertuji - Báša rád chodí do hospody, vyučování pod vlivem mu nedělá problém...strhávání volantu na denním pořádku, protože učitel neumí mluvit a říkat kam by chtěl odbočit). Nejedná se o zkušenosti s jedním učitelem, ale se třemi -rádi se střídají, ale žádný z nich není výhra. Doporučuji neplatit předem a držet si je na uzdě - protože je možné na žádost přestoupit a mít platné odjeté hodiny.

Ps.: Nevěřil jsem, vyzkoušel jsem a přesvědčil se sám. Nesnažím se tu odlákat "klienty", ale ukázat, že nedůvěřivci už tu byli - sám jsem jeden z nich a teď uznávám naivitu a varuji jiné, aby šli radši jinam a ušetřili si trápení.
vloženo: 6. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u tohoto pána už nikdy. Chová se nekorektně a neprofesionálně, neustále naznačoval, že přes něj autoškolu dělat nemusím i přes to, že jsem vycházel vstříc vůči jízdám, platbám atd. Také neustále posouval termíny jízd, tím pádem místo 1 měsíce se kurz dělal 3 měsíce. I přes to, že jízdy v daném kurzu nebyly odjezděné chtěl zaplatit plnou částku. Neustále jsem musel jezdit za p. Bášou, nikdy nepřijel on k mému bydlišti, jak je v recenzích občas zmiňováno. Když bych to měl shrnout, tak si myslím, že takový člověk by v tomhle odvětví vůbec neměl podnikat a měl by se nad sebou zamyslet. Každopádně autoškolu u p. Bášy rozhodně nedoporučuji a vyberte raději jinou autoškolu, pokud nechcete mít neustále nervy z tohoto člověka. Je možný, že jiný instruktoři jsou v pohodě, ale samotný majitel autoškoly je pravý opak.
vloženo: 30. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše super přihlásila jsem se se špatným formulářem, Pan Báša mi dal nové papíry doběhla jsem si k lékaři a počkal na mě než to vyřídím. Instruktor Pan Svoboda je super člověka naučí když jsem něco dělala špatně poradil vysvětlil. Všichni mě odrazovali že prý budu chodit domů s pláčem ale to nechápu kdo by brečel jsem ráda za člověka co mi na rovinu řekne co jsem podělala. Snad dám zítřejší zkoušky :-)
Skvělé bylože jsem mohla začínat a končit jízdy kde jsem potřebovala vždy jsme se domluvili k mojí spokojenosti.
vloženo: 13. září 2015
vložil: Michaela Křížová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem autoškolu již před mnoha lety. Měl jsem instruktora, z něhož jsem měl rozporuplné pocity.
První hodina se nesla celkem v poklidu, ale od druhé hodiny na mě začal hulákat tak, že jsem málem naboural. Intenzita histerického řevu dosáhla maxima na 4. hodině, kdy se jezdí okružní výlet do Lysé n. L. a zpět přes Starou Boleslav. Během 5. a 6. hodiny už řev ubral na síle a byl i méně frekventovaný. Od 7. hodiny ustal řev úplně a při jízdě jsme si občas docela dobře pokecali.
Na druhou stranu je ale také nutno podotknout, že ten chlápek měl opravdu zájem na tom, abych zkoušky udělal, což není vždy a všude pravidlem (Praha, Nymburk). Navíc pro mě jezdil až k domu, což se u některých autoškol taky moc nenosí. Pokud to tedy sumarizuji do jedné věty - vybral bych si stejnou autoškolu a asi i stejného instruktora.
vloženo: 11. září 2014
vložil: Pyramidos z Čel. A., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbí se mi, že jsem nejezdil pouze s jením učitelem;)

vloženo: 26. září 2013
vložil: Jaroslav Sýkora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla nanejvíš spokojena! Jezdila jsem často,podle toho,jak jsme se domluvili. Pan instruktor R. na mě byl velice milý a nikdy se nechoval nijak hrubě, natož aby byl nepříjemný! Vždy mi vše v klidu vysvětlil-a naučil mě jezdit!
Zkoušky proběhly klidně a já už čekám na ŘP :)
vloženo: 6. srpna 2012
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Báša mi vyšel 100% vstříc při domlouvání termínů jízd
vloženo: 31. srpna 2011
vložil: Jiří Fotr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše naprosto bez problému, děkuji a doporučuji!
vloženo: 3. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem si v březnu 2010 u zástupce pobočky autoškoly pro Benátky nad Jizerou pana Filipa Svece zaplatil a vyplnil formulář pro získání
řidičského průkazu T,do dnešní doby nemám řidičák
ani peníze po neustálém telefonovánim se pan Svec skrývá a na telefony neotpovídá.Kontaktoval jsem i majitele autoškoly pana Bášu a ten se stím nechce zabývat, i když si myslím že by měl jako majitel.
vloženo: 13. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je fakt že už řidičák od nich mám ale přístup katastrofální né od majitele ale instruktora Filipa Švece věčně zapomínal,byl po flámech nebo přímo ožralej tak že se nedostavoval ale už tam není zřejmě tak že to je štěstí pro tuto autoškolu
vloženo: 3. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Náladový učitel a velice roztržitý. Nepříjemný na ženy, nedokázal pochválit ani při závěrečné zkoušce, což je smutné zvlášť když to zvládne a test udělá na 98%.
vloženo: 3. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to fajn, jen s učitelem jsem si nesedla...
vloženo: 25. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojená,instruktor byl příjemný všechno mi vysvětlil,na závěrečné zkoušky jsem byla připravená.
vloženo: 23. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byla spokojená hlavně s výborným přístupem pana instruktora,vše mi klidně vysvětloval i několikrát zasebou,což jsem ocenila,protože jsem nervák.Jízdy naprosto samozřejmě přizpůsoboval mému volnému času.Na závěrečné zkoušky jsem byla připravená myslím velmi dobře.Dokážou povzbudit,poradit,prostě spokojenost.
vloženo: 21. srpna 2010
vložil: Michaela Vítová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mého pohledu výborná spolupráce... Opravdu si na nic stěžovat nemůžu!!!
vloženo: 16. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost
vloženo: 26. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost.Přijedou,odvezou,vysvětlej a naučej a to je u mě pokrok
vloženo: 18. května 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola v pohodě instruktor simpatický,,vysvětlí co je potřeba,dojede si pro mě celkově super nemám výhrady
vloženo: 18. května 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal od začátku velice leženým tempem. Hodiny odpadali jedna za druhou z různých důvodů instruktora. Kouření instruktora v autě, šlapaní na plyn nebylo ničím vynímečným. Nácvik parkování a couvání do garáže téměř nebyl. Samotná zkouška není v ceně kurzu. Jediné co bylo na autoškole pozitivní, bylo vyzvedávaní na jízdy v místě bydliště.

vloženo: 14. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro mě nic moc jezdím málo třeba jednou za 14 dní a pak chtějí po mě výsledky i instruktor je náladovej a pak to tak vypadá
vloženo: 23. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Připravenost ns zkoušky výborná.
Termín zkoušek závisí na mé připravenosti,možno už za 14 dnů.
vloženo: 11. ledna 2010
vložil: Patricie Kettnerová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Martin Báša osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Martin Báša < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Martin Báša - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje