Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Běhavý - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Běhavý

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Běhavý < <


   Co víc dodat
vloženo: 3. dubna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Běhavého jsem dělala autoškolu před několika lety, dnes, když si čtu jeho hodnocení, mám pocit, že bych měla přidat i to své.
Zkoušky jsem udělala na poprvé, nemůžu říct, že by mě nepřipravil, ale ještě rok po dokončení kurzu jsem se bála jezdit, protože to jediné, co pan Běhavý při hodinách dělal, bylo, že křičel.
Nevím, možná jsme si osobnostně nesedli, možná jsem jeho přístup špatně pochopila, ale podle mé zkušenosti na 5* není.
vloženo: 3. srpna 2017
vložil: Rina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče teorie, probíhá to velmi dobrou připravou ve formě výkladu i s názornými ukázkami na projektoru, takže to výborná možnost, jak si doplnit mezery v teorii a zodpovědět případné dotazy. Pan Běhavý má výrazný hlas, takže ani jako absolvent VŠ sem neměl tendenci usínat:-D Co se týče jízd, docela mě udivilo, že už ke konci první hodiny sme vyrazili na silnici, ale tak přece jen se nejlépe naučite plavat tak, že vás hodí do bazénu. Musím říct, že na konci jízd jsem se naučil ovládat vozidlo a jestli jsem zkoušky musel opakovat, tak jen proto, že sem dělal hloupé chyby v dodržování předpisů. To je ale individuální věc, kterou instruktor neovlivní. Musím vyzvednout osobitý přístup pana Běhavého, co se týče přizpůsobení Vašeho času. Snaží se vyjít maximálně vstříc. Jsem rád že jsem si tuto autoškolu vybral.
vloženo: 15. dubna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Běhavého mohu jedině doporučit. Za celý kurz sem neměla jedinou výčitku. Teorie, které jsou sice náročné, tak díky panu Běhavému a jeho profesionálnímu a kvalitnímu výkladu, hodně pomohli při jízdách.Všechny naše (mé) dotazy podrobně vysvětlil abych je pochopila. Jízdy byly uvolněné, a pan Běhavý se vždy přizpůsobil mému časovému rozvrhu, což se jen tak nevidí a to mi přijde jako jedna z nejlepších věcí. Na zkoušky mě připravil opravdu perfektně. Tuto autoškolu mohu jen doporučit a dovoluji si i říct, že podle mého názoru, je to nejlepší autoškola zde ve Strakonicích.
vloženo: 17. července 2015
vložil: Karolína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Běhavého mohu jedině doporučit. Za celý kurz sem neměla jedinou výčitku. Teorie, které jsou sice náročné, tak díky panu Běhavému a jeho profesionálnímu a kvalitnímu výkladu, hodně pomohli při jízdách.Všechny naše (mé) dotazy podrobně vysvětlil abych je pochopila. Jízdy byly uvolněné, a pan Běhavý se vždy přizpůsobil mému časovému rozvrhu, což se jen tak nevidí a to mi přijde jako jedna z nejlepších věcí. Na zkoušky mě připravil opravdu perfektně. Tuto autoškolu mohu jen doporučit a dovoluji si i říct, že podle mého názoru, je to nejlepší autoškola zde ve Strakonicích.
vloženo: 17. července 2015
vložil: Karolína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také doporučuji. Pan Běhavý se vám časově přizpůsobuje a při teoriích všechno přehledně vysvětluje (v některých autoškolách se totiž teorií rozumí jen zkoušení si testů, nikoli výklad), při jízdách je trpělivý a v klidu - na závěrečné zkoušky jdete od něj opravdu dobře připraveni.
vloženo: 12. dubna 2015
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Běhavého nemůžu hodnotit jinak než jako nejlepší autoškolu ve Strakonicích. Při teoretické části nám vždy vše vysvětlil i všechny naše dotazy rád objasnil, samotné jízdy byly super, pan Běhavý se vždy přizpůsobil našemu časovému rozvrhu a nikdy s tím neměl problém, což hodnotím jako jednu z nejlepších věcí! Na závěrečné zkoušky nás pečlivě připravil a za to mu děkuji a všem tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 1. března 2015
vložil: Michajla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem jsem byla na 100% spokojená. Přístup k žákům hodnotím na výbornou, protože pan Běhavý je velice trpělivý a ochotný. Doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 19. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu byl skvělý. Pan Běhavý nejprve vysvětlí teorii a až teprve poté Vás pustí na silnice, což se tady u nás ve Strakonicích jen tak nevidí. S autoškolou jsem byla naprosto spokojená, lekce byly zábavné. Netrvalo dlouho a už je ze mě právoplatná řidička, takže děkuji panu Běhavému a všem DOPORUČUJI! :-)
vloženo: 7. dubna 2014
vložil: Nikitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně absolvoval zkoušku. Nutno podotknou, že to bylo hlavně kuli výuce pana Běhavýho. Nejen, že vás naučí ovládat vozidlo a orientovat se v provozu, ale teoretické hodiny jsou záživné a člověk se u nich nenudí. Co se týká jízd vládla u mě také plná spokojenost.
vloženo: 24. ledna 2014
vložil: Cinádr Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Souhlasím, doporučuji všem. Pan Běhavý je velmi ochotný, trpělivý, zábavný, snaží se vám předat co nejvíce vědomostí. Lepší autoškolu ve Strakonicích nenajdete.
vloženo: 3. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu ve Strakonicích nenajdete! Pan Běhavý Vám všechno vysvětlí, má s Vámi trpělivost a výuku zpestřuje vtipnými poznámkami. Doporučuju!!
vloženo: 13. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přidávám sem jedno z dalších pozitivních ohodnocení. Jak už bylo zmiňováno, pan Běhavý je velmi trpělivý a ochotný. Je i velmi zábavný. Autoškolu DOPORUČUJI !!
vloženo: 16. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nelze hodnotit jinak než pozitivně. Jak už bylo zmiňováno, pan Běhavý je velmi trpělivý a ochotný - přizpůsobí se vašemu času a vysvětlí vám vše potřebné. Je i velmi zábavný a bylo mi potěšením chodit na jeho hodiny jízdy. Samotná příprava k závěrečným zkouškám by nemohla být lepší. Autoškolu můžu jen doporučit!
vloženo: 22. července 2012
vložil: Žaneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výborný kurz,ochota pana behavého výborný přístup , přizpůsobení nám podle toho kdy jsme meli čas ... na každou hodinu jsem se tešil kurz můžu jedině doporučit
vloženo: 5. června 2012
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodnotím na jedničku. Pan Běhavý skvělý učitel,vždycky si na mě našel čas,vše potřebné mi vysvětlil. A psychicky mě vždy podpořil a na jeho hodiny jsem se vždy těšila .. Velmi doporučuji ..

vloženo: 9. dubna 2012
vložil: Alena Podskalská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodnotím na jedničku. Pan Běhavý skvělý učitel,vždycky si na mě našel čas,vše potřebné mi vysvětlil. A psychicky mě vždy podpořil a na jeho hodiny jsem se vždy těšila .. Velmi doporučuji ..
Podskalská Alena
vloženo: 9. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu hodnotit jedině pozitivně :) Pan Běhavý super učitel .Pohodový člověk s velkou trpělivostí a odhodláním :) Naučí co je potřeba. Dokáže se přizpůsobit volnému času žáku.
Patří mu mé velké dík . Autoškolu můžu vřele doporučit !:)
vloženo: 8. prosince 2011
vložil: Michal Rendek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem autoškoly jsem byla velmi spokojená.
Teoretická výuka i jízdy probíhaly bez jakýchkoliv problémů.
Hodiny byly vždy přizpůsobeny mému volnému času.
Myslím si, že příprava k závěrečným zkouškám snad ani nemohla být lepší.
Pan Běhavý je, až na vzácné případy, "klidná vyrovnaná žena a problémy ho netrápí." Za obdiv stojí jeho trpělivost a pozitivní přístup.
Autoškolu všem doporučuji.
vloženo: 17. listopadu 2011
vložil: Helena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem autoškoly jsem byla velmi spokojená.
Teoretická výuka i jízdy probíhaly bez jakýchkoliv problémů.
Hodiny byly vždy přizpůsobeny mému volnému času.
Myslím si, že příprava k závěrečným zkouškám snad ani nemohla být lepší.
Pan Běhavý je, až na vzácné případy, "klidná vyrovnaná žena a problémy ho netrápí." Za obdiv stojí jeho trpělivost a pozitivní přístup.
Autoškolu všem doporučuji.
Helena
vloženo: 17. listopadu 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že pan Běhavý je velice sympatický, milý a schopný člověk s velkou trpělivostí, který umí člověka podržet! Na jízdy mám hezké vzpomínky. A jak tu každý píše je velmi ochotný jezdit podle našeho volného času a není problém nás i vyzvednout. Všem doporučuji!
vloženo: 2. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla maximálně spokojena, jak píší i ostatní pan Běhavý vyšel vždy vstříc. Dokáže naučit - jak teorii tak samotné řízení. A je to vážně hodně pohodový člověk, takže doporučuju všem! :-)
vloženo: 19. října 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem maximální spokojenost. Výuka, ať už teoretické nebo praktické části, je profesionální a přístup k žákům přátelský. K pozitivům také patří naprostá flexibilita a přizpůsobení výuky vašemu volnému času. Doporučuji
vloženo: 6. října 2011
vložil: Hynek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu, byla jsem s ní spokojená. Pan Běhavý je skvělý instruktor( hlavně v pohodě ), vše probíhalo v klidu a vždy mi vyšel vstříc.
vloženo: 19. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem autoškoly jsem byla naprosto spokojená a kladný výsledek u závěrečných zkoušek jen potvrdil kvality vyučujícího. Vřele tuto autoškolu DOPORUČUJI!

Andrea
vloženo: 21. července 2011
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou u pana Běhavého jsem byla velice spokojená. Nikdy nebyl problém s domluvou, ani s ničím jiným. Vždy, když jsem potřebovala, vyšel mi vstříc. Nemám nic co bych vytkla. :)
vloženo: 10. června 2011
vložil: Bára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu jenom doporučit. Pan Běhavý je v pohodě, všechno dobře vysvětlí a hlavně naučí.
vloženo: 27. května 2011
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Běhavého jsem naprosto spokojen, připravil mě dobře na testy. Neměl jsem žádné větší problémy u závěrečných zkoušek. Trpělivost, vstřícnost, Není problém se přizpůsobit vašim volnočasovým aktivitám. Určitě doporučuji.
vloženo: 21. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou sem byl naprosto spokojen :) Vše bylo výborně vysvětleno popřípadě i ukázáno.. Pan Běhavý je klidnej ,pohodovej člověk :) Všechno bylo perfektně vysvětleno.. co se týká parkování ,řazení ,zatáčení sem neuměl nic ale díky panu Běhavýmu sem se naučil všechno a sem rád ,že sem si vybral zrovna tuto autoškolu :) Auto výborně ovladatelný :) Všem doporučuji :) !!!
vloženo: 14. prosince 2010
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost a dobrá domluva s instruktorem, příznivá cena...Mohu jen doporučit :-)
vloženo: 20. listopadu 2010
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá domluva, vždy se vyšlo vstříc...výborná příprava na závěrečnou zkoušku,oba učitelé výborní trpělivý ochotný...vřele doporučuji všem!!
vloženo: 4. listopadu 2010
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá domluva, vždy se vyšlo vstříc...výborná příprava na závěrečnou zkoušku,oba učitelé výborní trpělivý ochotný...vřele doporučuji všem!!Honza
vloženo: 4. listopadu 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem výuky jsem byl nadmíru spokojen! Skvělá domluva, spolupráce a příprava na závěrečné zkoušky. Autoškolu mohu jen DOPORUČIT!!!
Jakub.
vloženo: 22. října 2010
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem naprosto spokojený s výukou, přístupem k žákům a také cenou. Oba učitelé jsou ochotní, klidní a především trpěliví. Vřele doporučuju...
vloženo: 19. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla nadmíru spokojena a vzpomínám na ni v dobrém,neboť jsem se naučila vše potřebné a ke zkoužkám jsem šla s menší trémou.Pan Běhavý byl vždy milý,nápomocný a hlavně velmi trpělivý a tak to má být:)
Tuto autoškolu DOPORUČUJI!
Alena:)
vloženo: 12. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělí přístup k žákům a naučné výklady, takže už si to doma jen zopakujete a jdete bez stresu ke zkouškám :)

Tuhle Autoškolu jen doporučuju, byl jsme s ní nadmíru spokojen, je tam férový přístup k žákům a né jako ve škole(forma zábavy učení)
vloženo: 9. srpna 2010
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od začátku až ke zkouškám to byla procházka růžovou zahradou. Vše důležité ke splnění závěrečné zkoušky bylo perfektně vysvětleno... na zkoušky jsem se nemusel skoro vůbec učit, naprostou většinu jsem měl z autoškoly !! Jízdy byly pohodička. Učitel pro mě přijel domu zase jsem se doma vysadil, každá jízda byla příjemně strávená hodinka a půl !! Jak pan Běhavý tak pan Klas jsou pohodový a klidní lidé!! Autoškolu můžu jedině doporučit !
vloženo: 22. července 2010
vložil: Dominik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup a jednání,se službami jsem byl nad míru spokojen.Mohu jen doporučit!!!!! MARTIN
vloženo: 20. července 2010
vložil: MARTIN, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mužu Všem jenom doporučit skvělý přístup jsem nad míru spokojeny Pepa
vloženo: 25. dubna 2010
vložil: Pepa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělý přístup, trpělivost, dobrá příprava, ochota a dobrá cena.Doporučuji všem!!!
vloženo: 26. března 2010
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Běhavý osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Běhavý < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Běhavý - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje