Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Bill - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Bill

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Bill < <


   Já se zde pobavil nad vychvalovanim pana Ochotského. Takže to shrnu. Ano sice vám vysvětlí dost věcí, ale ne úplně vše. No a když dojde na placení jízd, které jsou navíc, tak po vás chce vyšší částku, než je původní cena kondiční jízdy. A když se proti tomu ohradíte, tak nečekejte, že se k vám bude chovat mile. No a ta nelibosti, při vydávání účtenky. Takhle se to skutečně má. Dokud mu strkáte do kapsy navíc, tak máte šanci u zkoušek projít. No a pokud ne, tak horko těžko zkouškami projdete. Taky nemusíte vůbec projít.
vloženo: 2. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojen s výukou této autoškoly. Já osobně byl spokojeny se vším.
vloženo: 13. března 2019
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup, bez nejmenšího problému - doporučuji.
vloženo: 11. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskala super poradi pomužou ve dne i v podvečer :D. At už delate motorku nebo profesni prukaz nebo cokoliv jineho.
vloženo: 23. září 2016
vložil: Jiři Tihelka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Bill v Krnově je perfektní,naučí, dobře poradi a na zkoušky dokážou připravit. Za sebe 5* :-)
vloženo: 16. července 2016
vložil: David Šulc , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muj dojem na Autoškolu Bill je pozityvní.Jsem hodně spokojená z panem Ochockým je to hodně moc vpohodě človíček a doufam že to spolu dotáhnem do konce :-)za 14 dní mě čeká první zkouška tak jsem zvědavá jak to vše zdárně zvladnu a konečně se semě stane řidička... :-)A tím bych chtěla poděkovat celému týmu autoškoly.......... Martina :-)
vloženo: 28. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Připojuji se k pozitivnímu hodnocení autoškoly Bill v Bruntále, za profesionální přístup instruktora pana Ochotského a celé této organizace. Děkuji. Libor Kudlička
vloženo: 22. října 2015
vložil: Libor Kudlička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla úžasná, termín byl rychle potvrzen a mohl jsem začít jezdit, jízdy probíhaly výborně, naučil jsem se plno věcí a vychytávek. Velmi příjemní instruktoři zařídily to, že jsem absolutně nebyl ve stresu a jezdil jsem v naproste pohodě, což bylo vidět i u zkoušek, které jsem zvládl na první pokus a velké díky patří Instruktorům. Autoškola BILL Krnov je jednička!
vloženo: 10. září 2015
vložil: Jannis Kortiš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše OK :-)
vloženo: 10. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teď s odstupem času, můžu říct o autoškole jen to nej... a poděkovat p. Timcovi za neskutečnou trpělivost( ten človíček má snad svatozář nad hlavou, po tom co vše se mnou vydržel :-D)Na jízdy jsem chodila s trémou,strachem, že něco pokazím, ale mé reptání, že se bojím na p.Timca neplatilo a díky tomu mě řídit naučil i přesto, že jednou při jízdě mi bylo(ve srandě) řečeno, že jsem sebevrah a že já autoškolu nikdy nedodělám.... Dodělala, a ŘP vlastním od 1.7.2013 dosud žádný karambol, žádná bouračka, spíš naopak se mi podařilo par nepřijemných situaci vyřešit mou pohotovostí... Týden po obdržení ŘP jsem jela na Slovensko(Poprad)tj: kolem 600 km tam i zpět v jeden den.... taky jízda bez jediného problému dopadla v pohodě... ted jezdím a je to bezva.
Ještě jednou VELKÉ DÍKY PANÍ BILOVÉ I MÉMU OBLÍBENÉMU učiteli p. TIMCOVI...
vloženo: 3. dubna 2015
vložil: Kamila,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S větším časovým odstupem, bych chtěla poděkovat touto cestou hlavně vždy dobře naladěnému panu Pavlu Timcovi (učitel autoškoly), že i ze mě je řidič. Do dneška obdivuji jeho pevné nervy, protože já byla na zabití. Do autoškoly jsem nastupovala s fobii z auta. Díky jeho přístupu a výdrži jsem sice po hodně dlouhé době zvládla udělat "řidičák", dneska jsem schopna odjet s čímkoliv. Kdyby se vyhlašoval nejlepší učitel okresu, tak to bude na 100% on. :-) Autoškolu Bill Bruntál doporučuji. Prostě jsou jedničky.
vloženo: 26. března 2015
vložil: Radmila Vrábelová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup k plánvání jízd. Poskytnuté podklady ke studiu, přesto jsem využil nejvíce on-line testy na netu.
vloženo: 25. února 2015
vložil: Jan Mohr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moooc děkuji Autoškole Bill,díky které jsem úspěšně zvládla zkoušky napoprvé. Jízdy jsme měli u zkoušek v Opavě,nervozita opadla díky instruktora,který byl stále s úsměvem na tváři. Výuka vždy byla srozumitelná a myslím si,že mne připravili ke zkouškám velice dobře a dostala jsem i několik dobrých rad do života. Instruktoři byli vždy trpěliví.Auto,kterým jsme jezdili bylo fajn abrala bych ho i na jízdu po zkouškách. Také bych chtěla moc poděkovat instruktorce Lence Petrekové, děkuji moc. Tuto autoškolu bych ráda doporučila všem :-). Lucie Šplíchalová
vloženo: 24. února 2015
vložil: Lucie Šplíchalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když se chcete tady naučit řídit. Naučtese to raději sami, třeba na poli. Tady vás to rozhodně nenaučí. Ten jejich zastaralý vozový park je o ničem. Hlavně starý náklaďák DAF.Nefunguje tady motorová brzda, kejve se tomu volant, smrdí po cygaretách, čouhají s toho kabely, nejdou zařadit rychlosti atd.No a s arogancí Ochockého jste další adept na neudělání řidičáku sk. C. Celkově mě tato autoškola připomíná hospodu. Jestli chcete přijít o 12000 Kč, tak jako já vzhůru sem. Ty jejich cykarety přece něco stojí. Hlavně staré Bilové.
vloženo: 12. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pěkný přístup k uchazečům pěkně vysvětlení dopravních situaci . Mily, vlidni instruktoři Dobrá domluva na jízdách prostě super autoškola . Spokojenost nadevše . Fanouš
vloženo: 18. září 2014
vložil: Franta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto perfektní autoškola,písemné zkoušky jsem dělal sice na dvakrát ale za to si můžu jedině já sám :) Na zkoušku z jízdy jsem byl dobře připravený a ještě jednou chci poděkovat paní instruktorce za ty nervy se mnou na silnici. :)Doporučuji! :)
vloženo: 20. srpna 2014
vložil: Jan Stanovský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji této Autoškole za úspěšně složenou zkoušku,za skvělý a profesionální přístup instruktorů a taky hlavně za jejich trpělivost,byla jsem velice spokojená,budu na Vás v dobrém vzpomínat,přeji ještě mnoho úspěchů v dalších letech a hlavně co nejvíce spokojených uchazečů.S pozdravem Jitka Záhumenská
vloženo: 22. dubna 2014
vložil: Jitka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příšerná autoškola, do kurzu nás šlo pět. Jedna to udělala na poprvé, druhá přestoupila jinam a zbytek to zvládl až na páté. Jen to schválně prodlužovali, naprostá korupce tam funguje. Bill je celkem v klidu instruktor, ale nejmenovaný instruktor "pan" H. H. je arogantní a nepříjemný chlap, který pomlouvá ostatní účastníky autoškoly a vysmívá se jim (ze začátku se přetvařoval, ale pak to přišlo). Když jsem tam ještě chodila, byl tam kluk, který to projel i na sedmý pokus a pan H. H. ho nechutně před námi ponižoval. Fakt nejhorší vzpomínky na autoškolu.
vloženo: 31. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc bych chtěla poděkovat učitelům, za to co mě naučili a jak se ke mě chovali. Přátelští, vstřícní, ochotní a žádný stres!! Úžasnější lidi jsem snad potkat ani nemohla... Díky nim jsem úspěšně složila zkoušky. Moc Vám za to děkuji! Rozhodně doporučuji! Pokud nechcete do aš, ve které by na vás řvali, nebavili se s Vámi atd., což už jsem slyšela o dosti autoškolách, tak jedině AŠ BILL! Všichni tam jsou prostě skvělí. Ještě jednou moc děkuji!
vloženo: 25. března 2014
vložil: Nikol, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mooooc děkuji autoškole Bill v Krnově. Úspěšně jsem složila zkoušky až na malou nervozitu z testů, jízdy byly super jezdili jsme v Opavě. Příjemní,vstřícní,chápaví učitelé,budu na ně v dobrém vzpomínat. Doufám,že najezdim ,co nejvice kilometrů bez nehod. Proto všem doporučuji autoškolu Bill Krnov. Ještě jednou děkuji všem učitelům dik mooooc. Lenka
vloženo: 8. března 2014
vložil: lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moooooc děkuji! Dneska jsem úspěšně složil zkoušky a až na malou nervozitu z písemných jsem byl v klidu, protože jsem sjezdil veškeré chytáky, blbé křižovatky a parkoviště v širokém okolí. Příjemní, vstřícní, ochotní, chápaví učitelé a fajn lidi, na které budu rád vzpomínat. Vřele doporučuji všem mladým a zbrklým jako jsem já, protože bude na vás použita zklidňující metoda, která bude v budoucnu velmi důležitá. Na závěr bych jen dodal: "Je mnoho autoškol, ale je jen jedna, kde bych si řidičák dělal znova (což doufám bude už jen na motorku) a to právě Billova" – Marek
vloženo: 3. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bila rymarov :korupce,katastrofa ,snaha prodluzovat a vytahat z lidi co nejvice penez,a komisar lanka? na toho jsme jeste neslysely jedine slusne slovo,a ani nachapu jak muze duchodce vykonavat statni urad ,moc divne
vloženo: 19. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   korupce,katastrofa ,snaha prodluzovat a vytahat z lidi co nejvice penez,a komisar lanka? na toho jsen jeste neslysel jedine slusne slovo
vloženo: 19. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Bill Rýmařov jedna Velká katastrofa.
hrůza hrůza hrůza
vloženo: 1. února 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola perfektní učitelé super přístup k žákúm.Dnes jsem složil zkoušky c,e bez problémů byl jsem perfekně připraven dokonale poučen.musím jen poděkovat mohu všem doporučit
vloženo: 29. ledna 2013
vložil: Roman B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Předem bych chtěl poděkovat této autoškole za vše co pro mě udělala a proto bych chtěl taky přispět svím názorem do tohoto hodnocení. Přátelský přístup, jednání narovinu, možnost domluvy platby, nový vozový park, vstřícnost, to je vše co vám může tato autoškola nabídnout. Nikdy se mi nestalo, že by mi učitelé nevyšli vstříc, když jsem potřeboval posunout termín, ať už z důvodů školy nebo osobních. Jak vždy říkala má učitelka, vždy se dá domluvit, stačí jen dát vědět. I přes můj neúspěch u teoretické části zkoušek, se na mě nikdo "nevybodl" a dále mi bylo dopomáháno k úspěšnému splnění testů. Zde opět musím zmínit svou učitelku paní Lenku, která mi po domluvě zapůjčila učebnice, po čemž jsem zkoušku složil hravě na plný počet bodů. Také vám nikdo z autoškoly neudělá žádný podraz typu, že jezdíte všechny zkušební hodiny na malém benzínu a ke zkouškám ze dne na den dostanete nafťák a pokud možno kombík, jak se stalo mím přátelům, kteří mě neposlouchaly když jsem jim autoškolu doporučoval. Lidi narovinu, nechci tady dělat reklamu i když věřím, že to tak vypadá, chci jen abyste se nespálily a vybraly si správně. Řidičák je vstup mladých lidí do života, tak proč do něj nevkročit pravou nohou ? Minarčík Jan
vloženo: 6. října 2012
vložil: Minarčík Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila všem kteří se chtěji něco naučit :) každý nemá dáno být řidičem takže pokud zkoušky někdo nedává tak je to jen Jeho věc a ne autoškoly. Překvapil mě přístup k žákum učitelé se zařizují podle žáků ja myslím že by to mělo bejt naopak my chceme řidičak oni ho už mají. Vše co mi nešlo nebo čemu jsem nerozuměla mi bylo důkladně i pro blondýnu jako jsem ja pochopitelně vysvetleno. Nevěřím tomu že tady někdo o teto autoškole piše zle. A ten co to udělal je u mě Idiot kterému bych ten řidičak prostě nedala ad si jezdí na kole. AUTOŠKOLU VŘELE DOPORUČUJI ja při některých hodinách brečela smíchy :D věřte mi naučíte se, bude s vámi zacházeno jako v bavlnce ;)Super autoškola
vloženo: 4. října 2012
vložil: Kristýna K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Během dvou měsíců kurzu autoškoly jsem se nenaučil jen řídit. Naučil jsem se dbát na ostatní účastníky provozu, zažil jsem běžný stres na silnicích i problémy nových japonských vozů. Přístup k vyuce byl jednak profesionální, ale i přátelský a s porozuměním. Jediné co mě asi mrzelo byla aktualita instruktážního videa s výměnou pneumatik. Na platbě jsme se dohodli předem, termín zkoušel jsem si po domluvě posunul podle potřeby. Tuto autoškolu můžu doporučit všem kteří ještě váhají.
vloženo: 17. září 2012
vložil: Honza Ručka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super autoškola se skvělím přístupem
vloženo: 14. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chvalim Lenku instruktorku je výborná
vloženo: 25. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak o panu Billovi se tu teda moc pekne nepiše.Tak snad neni vše pravda a je i neco pozitivni
vloženo: 14. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobra cena a vozidlo ted taky kdyz je nove
vloženo: 13. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   KDYŽ MAJÍ NOVE AUTO.tAK JSEM ZVEDAVA JESTLI TAM BUDE I POŘÁDEK.V tom starem nic moc uvidíme
vloženo: 31. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to těžké ale co se dá delat
vloženo: 30. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   TAK JO JETO TAK SOUHLASIM STIM CUS
vloženo: 30. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musim pochvalit Lenku ucitelku ta ma prí velice pekny pristup k zakum autoskoly ale mel by zdrejme ten kurz byt delsi at se muze venovat vic casu a hodin jizdam protoze se to pak prodrazi o hodne vic radeji dam 10 tisic a at to vyjde na poprve ta zkouska ale jeto i o stesti asi kdysi to bylo delsi ty kurzy a bylo to lepsi dnes je vse uspechane.Komentař vložil Stanisevsky Petr
vloženo: 30. května 2012
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Auto sice nove maji ale zalezi co umi naucit za ty prachy
vloženo: 30. května 2012
vložil: matej,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Auto sice nove maji ale nevim jestli umy naucit to co maji placene
vloženo: 30. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   uz maji nove vozidlo konecne
vloženo: 28. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejhorši autoškola v moravskoslezskem kraji
vloženo: 9. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrůza,hrůza a ještě jednou hrůza,zdá se mi že lidem kteří tuto autoškolu provozují jde pouze o peníze,ke zkouškám jsem šel aniž bych uměl parkovat a to vám řeknu že jsem tam nebyl zdaleka sám,po 3 neúspěšném pokusu složit zkoušky už se mi ani neozývali a když jsem se ozval já tak na mně vychrlili že jim ještě dlužím za těch zhruba 3x 10 minut 400,- a že co si myslím že oni se mi vůbec ozývat nemusejí.Na závěr jen tolik:Pokud nechcete neustále vyhazovat peníze do chřtánu alkoholického pana Billa tak se této autoškole obloukem vyhněte,opravdu to nemá cenu.
vloženo: 9. května 2012
vložil: Zdeněk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebyl jsem spokojen, zkoušky na několikrát, jízdy jednou za čas nedoporučuju nikomu
vloženo: 26. února 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji :-)
vloženo: 8. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu bych doporučila určitě každému,jsou tam skvělí učitelé,mají pro studenty pochopení,nemusíte se vůbec ničeho bát,všechno vám vysvětlí a pořád se usmívají.Jmenovitě bych chtěla poděkovat panu Kusákovi a panu Timcovi-jste skvělí,moc děkuji.Hanka B.
vloženo: 28. června 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušku jsem byla připravena výborně, proto jsem neměla žádné problémy a autoškolu hodnotím jenom kladně. Děkuji všem instruktorům za to, že mě všemu dobře naučili a vše vysvětlili. Jarka
vloženo: 3. února 2011
vložil: Jarka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem v autoskole Bill cele zkousky napoprve a semnou dalsi dva kluci a vsichni jsme to udelali, a to ze je nekdo neschopnej a neda to neni vina autoskoly, ale jen lidi samych:)....moc dekuji instruktorce Lence a panu Billovi, za jejich obetavost, profesionalitu a uprimnost. Budu vas jen a jen doporucovat:)....Petra
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny,
autoškola Bill je skvělá autoškola, mám na ni dobré vzpomínky. Kvalitní výuka jak teoretická tak praktická, se svým učitelem jsem byla velmi spokojená a moc mu děkuji a děkuji i vedení. Všem bych tuto autoškolu doporučila!
vloženo: 11. ledna 2011
vložil: Radka Lišková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes 29.12. jsem složila zkoušku jsem nesmírně vděčná za příjemný přístup učitelů jejich trpělivosti a pochopení při nezdarech.Přeji do nového roku této autoškole tak příjemné žáky jako jsou sami učitelé.Moc děkuji za to co mně naučili. DÍKY MOC!!!!
vloženo: 29. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Bill mohu jen doporučit z vlastní zkušenosti. Výborní učitelé, kterých se pořád dokola můžete ptát na to, co Vám není jasné a kde si nejste jisti...např.různé křižovatky nebo couvání. Musím jen říci, že jsem nadmíru spokojena a všem bych tuto autoškolu doporučila už jen z důvodu, že Vám v jízdách vyjdou vždy vstříc a né, že se my podřizujeme učitelům, ale oni nám. Moc si vážím toho, co mě naučili a mám zklady, na kterým můžu stavět dále....Moc děkuji učitelům této autoškoly a taky panu komisaři Gašovi za uklidnění při posledních jízdách.
vloženo: 16. prosince 2010
vložil: Ondrušková Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušku jsem udělala napotřetí, ale chyba nebyla v nikom jiném než ve mně. Byla jsem maximálně spokojena s přístupem instruktorů, vždy mi vyšli vstříc, telefony zvedají okamžitě, jsou přesní, vstřícní a slušní. Komisaře jsem měla dva a také hodnotím jen kladně. A peníze? Za chyby se platí. Spíš by mně zajímalo, proč město vybírá za zkoušky a kam tyhle peníze jdou. Ale za to nemůže autoškola.
vloženo: 1. prosince 2010
vložil: Sofie , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporučil bych ji, mé zkušenosti jsou dost špatné, vůbec se nepozastavují nad tím, že nemají kladné výsledky, je to prostě podle nich normal
vloženo: 26. října 2010
vložil: novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělám autošoklu už 6měsícu a jestě sem ani jednou nejezdila ve vícviku,,
mobily nezvedají,a když zvednou tak řekne zavolam zachvilku...
a takhle to pokračuje do dnes....
nedoporučuji

vloženo: 16. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporučuji tuto autoškolu nikomu,,,jsou to zloději jen tahají z lidí peníze,, a když jdete ke skouášce tak neprojdete možná až na popáté stydte se s takovou autoškolou ....... fujjj nedoporučuji nikomu nikdy
vloženo: 21. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Bill má velmi kvalifikovane učitele kteří vám výjdou vstřict a umí se k žákům chovat spokojenost maximální až na pana komiseře mohl by trochu ulevit ze svých nároků a být mírnější.neznamená že když máš papíry tak umíš jezdit musís se vyjezdit a výcvik je dost krátká doba aby ses stal profesionálem.
vloženo: 13. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola bill je kvalitni ale komisare z rymarova maji curaka nedoporucuju tuhle autoskolu z duvodu viz nahore KOMISAR
vloženo: 4. února 2010
vložil: Erzika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravim. Tato autošmola mě překvapila svou precizností a velkým zájmem o své studenty. Navíc jsem autoškolu absolvoval při zaměstnání a vždy mi vyšli vstříc. Je tam výborný kolektiv instruktorů. Jsem s autoškolou BILL moc spokojen. DÍKY:):)
vloženo: 13. října 2009
vložil: Gabriel Havelka,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Bill osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Bill < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Bill - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje