Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola BK - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly BK

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola BK < <


   Po deseti letech za volantem auta jsem v Autoškole BK podstoupil výuku na motorku kategorie A (velká motorka) bez předchozí moto zkušenosti. Při registraci mi pan majitel ochotně vysvětlil, jak vše funguje, a cca během týdne jsem začal výuku jak teorie tak praxe. Uchazeč také dostane přístup do interního portálu plánování jízd, zkušebním testům a celkově k dalším informacím kurzu.

V autoškole panuje příjemná atmosféra a plánování jízd bylo flexibilní. Velký dík patří panu instruktorovi Sükemu, který vedl hodiny praxe.
vloženo: 10. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vřele tuto autoškolu doporučuji! Pravidelné, elektronické vyplňování testů, elektronické plánování jízd byla paráda. Velice vydařené teorie, kde nám bylo vše vysvětleno. Hlavní díky patří panu instruktorovi Smutnému, který byl po celou dobu autoškoly trpělivý, milý, ochotný a vše se snažil vysvětlit.
vloženo: 27. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Velice spokojen.
vloženo: 26. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Výborné zázemí, skvělý přístup k žákům, doporučuji všem, kdo chce být perfektně připraven na získání řidičáku
vloženo: 21. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Během přípravy na závěrečné zkoušky u Autoškoly BK nebyl žádný problém. Skvělá domluva, přívětivý zaměstnanci, bezkonkurenční systém plánování jízd a cvičení na teoretickou část závěrečných zkoušek.
vloženo: 11. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Urcite vrele doporucuji, sama jsem si tuto autoskolu vybrala diky doporuceni kamaradky a vybrala jsem spravne:) takze moc dekuji za pristup, ochotu a trpelivost.
vloženo: 11. srpna 2019
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu BK určitě doporučuju, neměla jsem s ní žádný problém. Líbí se mi se mi systém, kterým autoškola funguje. Plánování jízd probíhá na internetu a stejně tak povinné testy, které mne připravily na zkoušku. S autoškolou jste neustále v kontaktu a není žádný problém s domluvou, když něco potřebujete. Na hodinách teorie byli příjemní učitelé a hodiny mi rychle utekly. Největší dík patří velmi trpělivému panu Smutnému, který mi vše vždy v klidu vysvětlil a připravil mě na zkoušku.
vloženo: 5. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


    Bezvadnaá autoskola! Nemam vubec nic, co bych vytkl. Profesionální přístup pana Smutného ktery v klidu vse vysvětlí, mohu doporučit.
vloženo: 2. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Naprosto spokojený :)
vloženo: 2. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoskolu BK doporučuji. Vstřícný, milý a přátelsky přístup k žákům. Rádi poradí vysvětli.
vloženo: 31. července 2019
vložil: Lucie,


   Chtěl bych poděkovat celému týmu Autoškoly BK. Oceňuji moderní přístup, online rezervační systém jízd, který funguje bezproblémově. Od začátku do konce máte kontakt na majitele autoškoly, můžete se na cokoliv kdykoliv zeptat. Systém vyžaduje každodenní plnění cvičných testů, což je dle mě výhoda, jste pak dobře připraveni na ostré testy. Největší díky patří mému učiteli p. Pivoňkovi, který mě skvěle připravil na závěrečné zkoušky, a zároveň jízdy s ním skvěle utíkaly. :)
vloženo: 11. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Celkový kurz hodnotím kladně. V autoškole BK umí žáky na závěrečnou zkoušku připravit na výbornou. Na autoškole se mi líbil přístup a organizace. Autoškolu BK bych rozhodně doporučila všem.
vloženo: 10. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přistup pana instruktora Pivoňky, patří mu mé mnohocenné díky za profesionální přístup a přípravu.

vloženo: 10. července 2019
vložil: Muzikant, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškole BK nemám co vytknout. Vstřícná a rychlá domluva, přehledný systém plánování jízd a testy, které připraví na závěrečné zkoušky.
Především děkuji za přátelský přístup, ochotu a trpělivost panu Smutnému.
vloženo: 2. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Velmi férový a vstřícný přístup. Skvělý systém plánování jízd a příprav na závěrečný test v podobě pravidelných testů, které poté umožňovaly i menší počet teoretických hodin. Od instruktora jsem se dočkal pomoci a nápadů jak zlepšit své řízení.
vloženo: 2. července 2019
vložil: Martin Pokorný , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola má velmi vstřícný přístup k žákům. Nikdy nebyl problém s domluvou. Je vidět že autoškolu vedou správní lidé kteří už to dělají nějakou tu dobu a dokáží vás dovézt ke zdárnému konci. Je zde skvělí systém na přípravu k závěrečným testům které poté zvládnete levou zadní.
Autoškolu mohu určitě doporučit.
vloženo: 21. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Výtečná autoškola, dozajista nejlepší v Hradci Králové. Nabízí přístupnou a zároveň poctivou přípravu na závěrečnou zkoušku - jen na nervozitu se nejde připravit, její vliv zle pouze minimalizovat. Osobní přístup celého personálu pomůže každému. Za mě patří ohromný dík panu Sükemu.
vloženo: 19. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Super kurz, skvely pristup instruktora.
Pokazde skvela domluva prizpusobena na miru.
vloženo: 17. června 2019
vložil: jurahu, emailová adresa nezveřejněna


   Ze začátku jsem chodil s nechutí k jízdám. Ovšem jenom proto, že jsem se bál řídit. Můj instruktor dokázal odvrátit moje mínění o mých schopnostech řídit a rázem se z každé jízdy stala příjemná záležitost. V autoškole jsou zavedeny povinné teoretické testy i přednášky, které dokáží velmi dobře připravit na testy před závěrečnými jízdami.
vloženo: 28. května 2019
vložil: Jakub Novotný, emailová adresa nezveřejněna


   Jízdy mě velmi bavily a na každou jsem se vždy těšila, za což vděčíme hlavně svému instruktorovi p. Smutnému
vloženo: 7. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola řadím mezi nejlepší v Hradci Králové. Vozidla jsou moderní, pro okolí dobře rozpoznatelná, interiér vždy čistý. Instruktoři výcviku mi přijdou trpěliví, znalí problematiky a zejména vás opravdu svým vedením naučí v současném náročném provozu jezdit opatrně. Výuka teorie je věcná, zaměřuje se na problematiku, která budoucího řidiče obohatí o přínosné praktické znalosti. Největší klad spatřuji v plánování jednotlivých lekcí. Podle toho kdy mám čas si jízdu nebo teorii zarezervuji. Dokonce mi přijde férové, že pokud se na lekci nedostavím, tak zaplatím penále. Kdo si to ale hlídá, tak jako jsem činil já, tomu nic nehrozí. Internetové stránky hodnotím velmi vysoko, zaujmou hned na první pohled a v porovnání s ostatními autoškolami je evidentně předčí. Budu všude doporučovat, protože osobní zkušenost je tou nejcennější a pro mé okolí i nejpřínosnější. Pánové v autoškole BK buďte na sebe pyšní.
vloženo: 6. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu BK mohu jedině doporučit! Díky skvělému systému autoškoly bylo plánování jízd hezky přehledné a snadné. Povinné chození na teorie a vyplňování testů skvěle připravilo na teoretickou část závěrečné zkoušky.
Dále chci moc poděkovat svému instruktorovi panu Smutnému, za jeho přátelský přístup a velikou trpělivost se mnou. Nebyla jízda, na kterou bych se netěšila.
Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě autoškolu BK. Rozhodně nelituji!
vloženo: 18. dubna 2019
vložil: Lenka Kalhousová, emailová adresa nezveřejněna


   Instruktor byl velmi milý a hodný! Určitě doporučuji
vloženo: 18. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu bych určitě dopuručila i jiným. Instruktoři mají přátelský přístup, je s nimi domluva a každého berou individuálně.
vloženo: 10. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu bych všem doporučil super kolektiv žadný stres, vše je podrobně vysvětleno. Osobně jsem velmi spokojen z touto autoškolu jestli vaháte kam jit do autoškoly tak jednoznačně Autoškola BK
vloženo: 10. dubna 2019
vložil: Frýda Tomáš,


   Suprová autoškola, perfektně připraví jak na praktickou, tak i teoretickou část zkoušek, a hlavně na ježdění v budoucnu.
vloženo: 26. března 2019
vložil: Jan Kameník, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu velmi doporučuju, obvzláště bych chtěla vypíchnout online plánování jízd, kdy se každou středu od 20:00 přihlásite do systému a zadáte si jízdy podle Vás a Vašeho instruktora. Instruktoři jsou vstřícní a kurzem Vás provedou v klidu a bez stresu. Všechny Vaše otázky během jízdy budou zodpovězeny a vysvětleny. Velké plus patři k povinným testům, což vnímám jako přínosnou přípravu k závěrečným testům. Teoretickou částí se naučíte jak se chovat na silnicích, při nehodě, jaké jsou dopravní značky způsob řešení křižovatek. Tato Autoškola Vás určitě nezklame!!
vloženo: 14. března 2019
vložil: Kristýna Ludvíková,


   Autoškola BK je se svou moderně vybavenou učebnou, moderními vybavenými vozidly a hlavně profesionálním přístupem k žákům perfektní autoškolou. Moc se mi líbil systém autoškoly, hlavně povinné vyplňování zkušebních testů v rámci výuky, které mě dokonale připravilo na závěrečné testy, kde jsem získala plných 50 bodů. :) Pan instruktor Prokeš se mnou měl vždy trpělivost a za to mu moc děkuji. Autoškolu určitě doporučuji! :)
vloženo: 14. března 2019
vložil: Aneta Gregorová,


   Autoškola BK je svým přístupem instruktorů velkým profesionálem. Vyzdvihl bych online rezervace jízd a plnění testů. Díky tomu má uchazeč otázky k závěrečné zkoušce, jak na zlatém podnose. Autoškolu doporučuji!
vloženo: 13. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


   Hodnotím vše kladně, prubeh kurzu i priprava na zkousky byla výborná
vloženo: 28. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolu BK jsem naprosto spokojená, přistup pana učitele F. Smutného byl vždy klidný a vřelý, z každé hodiny kurzu jsem si odnesla novou zkušenost.
vloženo: 12. února 2019
vložil: Viktorie Vikova , emailová adresa nezveřejněna


   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Byl jsem nad míru spokojen a nebyla hodiny kdy mě učitel nenaučil něco nového.
vloženo: 11. února 2019
vložil: Filip, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu určitě všem doporučuji. Skvělá příprava na závěrečné zkoušky. Panu Smutnému děkuji za lidský a velice profesionální přístup.
vloženo: 8. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Maximálně doporučuji autoskolu BK, skvělý přístup instruktorů, kteří Vás perfektně připraví na závěrečné zkoušky. Perfektní systém pro plánování jízd, velice flexibilní. Byl jsem velice spokojen.
vloženo: 6. února 2019
vložil: Jiří ,


   Opravdu mohu jen doporučit.Skvělý přístup všech instruktorů,se zkouškami nebyl problém.
vloženo: 6. února 2019
vložil: Michaela Sobolíková,


   Když jsem hledal autoškolu, oslovila mne hodnocení právě této, která vyzvihovala vstřícný a klidný přístup instruktorů. Po absolvování musím souhlasit. I já velmi oceňuji přístup autoškoly k žákům, panovala zde na jednu stranu přátelská a vstřícná atmosféra, na druhou stranu byla pro mne důležitá i profesionalita a kvalita výuky, ochota pana instruktora a maximální snaha mě co nejlépe připravit. Velmi děkuji panu instruktorovi Pivoňkovi za jeho klid, rady, vstřícnost a ochotu. Autoškolu BK mohu jedině doporučit.
vloženo: 6. února 2019
vložil: Tomáš Z., emailová adresa nezveřejněna


   Profesionální přístup jak ze strany majitele tak učitelů . Prostředí hezké , učitelé na teorii velice příjemní . Ovšem mé velké děkuji patří panu Prokešovi. Opravdu člověk na svém místě. Trpělivost a za každé situace klid a pohoda. Děkuji a autoškolu BK určitě doporučuji.
vloženo: 29. ledna 2019
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


   Profesionální přístup jak ze strany majitele tak učitelů . Prostředí hezké , učitelé na teorii velice příjemní . Ovšem mé velké děkuji patří panu Prokešovi. Opravdu člověk na svém místě. Trpělivost a za každé situace klid a pohoda. Děkuji a autoškolu BK určitě doporučuji.
vloženo: 29. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Profesionální přístup jak ze strany majitele tak učitelů . Prostředí hezké , učitelé na teorii velice příjemní . Ovšem mé velké děkuji patří panu Prokešovi. Opravdu člověk na svém místě. Trpělivost a za každé situace klid a pohoda. Děkuji a autoškolu BK určitě doporučuji.
vloženo: 29. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Moc děkuji autoškole BK, vše probíhalo v pořádku, komunikace a skvělý přístup pana intruktora! Doporučuji! &#128522;
vloženo: 21. ledna 2019
vložil: Simona Š., emailová adresa nezveřejněna


   Mockrát děkuji Autoškole BK za velmi přátelský, lidský, věcný a profesionální přístup. V této autoškole je vidět, že to instruktoři a učitelé nedělají jenom pro peníze, ale především pro splnění svých vizí předat dál své zkušenosti s cílem opravdu vychovat zodpovědné řidiče. Při přednáškách je velmi přátelská a příjemná atmosféra, díky které je možné vést dialog s přednášejícími o různých tématech ze silničního provozu.
Zároveň mnohokrát děkuji panu Hátlemu, který se mi jako instruktor snažil předat své životní zkušenosti, vyzkoušel se mnou různé situace, do kterých se řidič může dostat a to opět velmi přátelsky a profesionálně.
Jsem ráda, že jsem si vybrala právě Autoškolu BK, a to kvůli kvalitní výuce a hlavně velmi sympatickému přístupu a atmosféře. Děkuji panu Kutovi za to, jak autoškolu vede a mohu jen doporučit všem, co chtějí projít výukou se 100% efektivitou.

Andrea P.
vloženo: 19. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu BK hodnotím velice kladně ve všech směrech. Moc se mi líbil přehledný systém plánování jízd a komunikace autoškoly celkově. Nikdy nebyl problém se na čemkoliv domluvit. Rozhodně doporučuji!
vloženo: 1. listopadu 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Doporučuji všem :)
vloženo: 17. října 2018
vložil: Denisa,


   Nemam co vytknout,individualni pristup,rozhodne doporucuji. :)
vloženo: 3. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Super přístup. Fajnoví instruktoři i lektoři při teorii. Vozový park je zastoupený témeř všemi kategoriemi aut.
vloženo: 22. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup instruktorů, hodiny teorie mi pomohly k úspěšnému složení závěrečných zkoušek. Autoškolu BK mohu doporučit.
vloženo: 6. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím uznat, dlouho jsem přemýšlel kterou autoskolu si vybrat, jak kvůli ceně tak kvůli kvalitě a od kamaráda mi bylo doporučeno BK musím říct, absolutní paráda, jsem plně spokojen jak s vyučjícím tak s celkovým přístupem autoškoly, jako klady bych rozhodne dal moderní systém při vybíráni jízd a vozový park naprosto parádní. Na testy jsem se připravil dostatečně pro nové uchazeče, testy jsem poradně začal dělat 3 dny před zkouškou a udělal zhruba 60 testů. Takže konečný výsledek bych dal 5 z 5ti hvězd ! Spokojenost maximální.
vloženo: 31. srpna 2018
vložil: Matěj,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK doporučuji, skvěle připraví ke zkouškám a naučí vše potřebné. Teorie a cvičné testy jsou skvělé a donutí žáky věnovat se učení. Instruktoři milí a všechno hodnotím kladně. Cena odpovídá kvalitě. Velké plus jsou auta, která autoškola nabízí! :)
vloženo: 24. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosto pozitivní, trpělivý a kamarádký přístup, člověk si jde lekci užít, není ve stresu a nebojí se co zase zkazí. Prostě pokud něco nejde, nebo je špatně tak se to vysvětlí a zkusí znova, žádné výčitky(urážky) a křik. Za mě super zkušenost a zatím nejlepší ze 3 autoškol kde jsem byla :) - postupně B, A1 a teď A2.
vloženo: 22. července 2018
vložil: SiMiStU, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super kolektiv určitě doporučuji :)
vloženo: 11. července 2018
vložil: Tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám nic co bych autoškole vytkla. Mohu jen doporučit
vloženo: 5. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole BK nemám, co bych vytkl. Panuje zde vstřícná atmosféra, hlavně bych chtěl poděkovat panu Smutnému, který mě se svým profesionálním a vstřícným přístupem naučil řídit auto.
vloženo: 26. června 2018
vložil: Jan Kučera, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám nic, co bych vytkl, všichni jsou přátelští a pohodoví, plánování teoretických hodin a jízd je spravedlivé a zejména přehledné.
vloženo: 26. června 2018
vložil: Jan Štěpánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená, nikdy nenastal žádný problém. Přístup k žákům byl vynikající. Určitě mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 26. června 2018
vložil: Andrea Šlesingrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní autoškola! Jízdy a teorie se objednávají online, vše probíhá rychle a podle plánu. Pan Kuta mě bez čekání přijal a den na to jsem zahájila kurz. Po jízdách s panem Smutným se mi bude i stýskat! Všem velmi doporučuji!
vloženo: 21. června 2018
vložil: Kosťučenková Táňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou BK jsem byla velice spokojená. Líbil se mi internetový systém a celkový přístup. Můj velký dík patří panu Smutnému!
vloženo: 11. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající autoskola! Nemam vubec nic, co bych vytkl. Profesionální přístup instruktorů, kteří vse v klidu vysvětlí. Konkretne za sebe mohu doporučit pana Smutneho. Objednávání jízd přes internet povazuji za ideální. Jestli někdo váhá, kterou autoskolu, tak BK mohu jen doporučit.
vloženo: 5. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem jsem byla naprosto spokojená, nemůžu nic vytknout. Online systém pro objednání jízd a teorie je ideální. Mohu jen doporučit.
vloženo: 11. května 2018
vložil: Anna Pokorná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Budova autoškoly má pěkné zázemí, lektoři jsou vstřícní a ochotní. V teoretických hodinách se studenti dozví vše potřebné, ale zároveň ty hodiny nejsou zdlouhavé. Praktické hodiny připraví žáky na všechny případné situace. Velikou výhodou je online přihlašování na jízdy a teorie. Nemám žádnou výtku, na autoškolu budu vzpomínat jen v dobrém.
vloženo: 9. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji moc za přístup učitelů bylo to super.Za trpělivost a pomoc..
vloženo: 28. dubna 2018
vložil: Šárka Čepková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK je přátelská s vstřícným přístupem k žákům.
Výhodou je internetové plánování jízd a možnosti výběru pro Vás vhodného termínu.
Největší poděkování patří instruktoru Smutnému, který mě výborně připravil na závěrečnou zkoušku a měl se mnou opravdu trpělivost. Vše srozumitelně vysvětlil, případně i nakreslil.
Autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 4. dubna 2018
vložil: Aneta Žihlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutně profesionální autoškola. I z úplného začátečníka jako jsem byl já, dokázal p. Smutný na závěrečné jízdy udělat sebevědomého a hlavně plně připraveného řidiče. Také díky cvičným testům a kvalitním hodinám teorie jsem s testem neměl problém. Takže děkuji Autoškole BK a především p. Smutnému. Tomáš J.
vloženo: 4. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji Autoškole BK za velmi přátelský, lidský a věcný přístup. Je vidět, že to instruktoři a učitelé nedělají pro peníze, ale pro splnění svých vizí předat dál své zkušenosti, naučit budoucí řidiče dobrou orientaci v provozu a pravidlech a zkrátka vychovat zodpovědné řidiče. Při přednáškách je velmi přátelská a příjemná atmosféra, díky které je možné vést dialog s přednášejícími o různých tématech ze silničního provozu.
Zároveň mnohokrát děkuji panu Pivoňkovi, který se mi, jako instruktor, snažil předat své životní zkušenosti, vyzkoušet se mnou různé situace, do kterých se řidič může dostatm, a to opět velmi přátelsky a profesionálně.
Jsem rád, že jsem si vybral právě BK, a to kvůli modernímu vozovému parku, kvalitní výuce a hlavně velmi sympatickému přístupu a atmosféře. Děkuji panu Kůtovi za to, jak autoškolu vede a mohu jen doporučit všem, co chtějí projít výukou se 100% efektivitou.
vloženo: 29. března 2018
vložil: David Balda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Smekám před klidným a trpělivým panem Smutným a jeho pedagogickými kvalitami - všechny poučky, postupy i doporučení podal lidsky a srozumitelně.

V autech se nevyznám, ale jezdila jsem jakousi bílou Škodou Citigo, která mi jako začátečnici skvěle padla - je skladná při parkování a jezdí lehce; nevzpouzí se. Když náhodou ano, byla to moje chyba.

Teoretické hodiny mi, kromě zdravovědy, připadaly možná až zbytečně zdlouhavé, a jakmile se při takových hodinách zhaslo pro lepší viditelnost promítání, moje schopnost soustředit se šla značně dolů.

Povinné testy hodnotím velmi pozitivně; nějak se to do té hlavy vtlouct musí!

Individuální plánování přes internet je skvělé.

Jediná záležitost, z které jsem byla u této autoškoly lehce zmatená, je množství osobních informací, které s ní sdílíte, jelikož komunikace probíhá především přes Facebook (určitě se tomu lze vyhnout, když tuto možnost odmítnete). Dokonce mě o povolení ke sledování opětovně žádala oficiální stránka autoškoly i na Instagramu, a to už mně osobně připadalo jako příliš důvěrné gesto, když jsme ve vztahu firmy a zákaznice.
Nicméně využití internetu jinak hodnotím kladně; veškerá domluva probíhala rychle a hladce.

Kdybych měla autoškole přidělit jedno slovo, zvolila bych preciznost.

Děkuji za velmi kvalitní a dobře organizovaný řidičský kurz!


vloženo: 19. března 2018
vložil: Adéla Škvrnová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Trpělivost pana instruktora Smutného, testy a teorie mě připravili k úspěšnému složení závěrečné zkoušky. Moc děkuji a autoškolu vřele doporučuji
vloženo: 18. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana instruktora Smutného můžu jen chválit. Je velmi příjemný, vše v klide a efektivně vysvětlí. Určitě ho doporučím každému Tylákovi. Co se týče aut, tak jsem si vyzkoušel RSko a Citigo, obě auta jsou nová a jedou skvěle. Jediné co by mohlo vadit je pět teoretických lekcí, které musí být povinně navštíveny. Podle mě jsou trošku navíc a stačily by tři, když už povinně. Jinak velká spokojenost.
vloženo: 7. března 2018
vložil: František Hampl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím pochválit velmi profesionální přístup celé autoškoly jak k teorii tak k jízdám. Velkou výhodu této autoškoly vidím v internetovém plánovacím systému, kde je možné si plánovat jízdy a do nekonečna zkoušet testy. Jezdil jsem s panem Pivoňkou. Vše dokázal v klidu vysvětlit, zdůraznit a celkově měl velmi dobrý přístup. Příprava ke zkouškám byla také na velmi dobré úrovni. Cena kurzu je přijatelná. Z těchto důvodu autoškolu BK rozhodně doporučuji!
vloženo: 22. února 2018
vložil: Jan Mečiar, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příprava probíhala svižným tempem s velice přísným instruktorem, díky čemuž jsem byl na závěrečné zkoušky připraven jak po dovednostní stránce, tak po psychické.
vloženo: 15. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit. Příprava ke zkoušce proběhla skvěle a vždy mi bylo vyhověno dle mých časových možností.
vloženo: 13. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý individuální přístup dle zkušeností a typu člověka. Mohu jedině doporučit.
vloženo: 2. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi moc líbilo. Pan učitel se mnou měl trpělivost a jak na jízdách, tak na přednáškách panovala příjemná a přátelská atmosféra. Nemám žádnou výtku.
vloženo: 30. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu vřele doporučuji. Bylo velmi dobré rozhodnutí jít zrovna do této autoškoly po mé špatné zkušenosti. Zejména chci poděkovat Panu instruktorovi Smutnému, který mi vždy vše vysvětlil. Jednal semnou s klidnou hlavou. Instruktoři na teoriích nám vždy vše dostatečně vysvětlili. Plánování jízd a povinné testy beru jako velikou výhodu.
vloženo: 11. ledna 2018
vložil: Čuperková Eliška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný systém plánování jízd a teorie. Vše mi bylo trpělivě vysvětleno. Můžu jen doporučit.
vloženo: 7. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální autoškola. Instruktoři jsou hodní, nevyvíjí tlak na studenty a pomáhají jak jen to jde. Mám za volantem sebevědomí, nebojím se řídit, protože mě to skvěle naučili. Mohu jen doporučit. Co se týče teorií, učitelé vědí o čem mluví a z hodin jsem si toho hodně odnesla. Opravdu super!
vloženo: 4. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole bych nic neměnila. Myslím si že lepší autoškola v Hradci není.
vloženo: 14. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Majitel autoškoly je přísný, ale spravedlivý a vstřícný. V autoškole pracuje mnoho kvalitních instruktorů, kteří vás výborně přípravy na zkoušky a celkově z vás udělají dobré řidiče.
vloženo: 13. prosince 2017
vložil: Daniel Rybín, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Během celého kurzu jsem musel dělat cvičné testy což beru jako užitečnou věc, která mě dobře připravila na zkoušky. Na autoškole bych asi nic neměnil. Přístup k nám studentům byl velmi vstřícný, všechno dopodrobna vysvětleno takže jsem velmi spokojen.
vloženo: 5. prosince 2017
vložil: Marek Hátle , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup majitele pana Kuty už od začátku, a pana instruktora Pivoňky kdy všechno vklidu vysvětlil a ukázal. Pozitivně bych hodnotil i povinnost každodenních testů pro objednávání jízd. Nejlepší autoškola v Hradci Králové.
vloženo: 1. prosince 2017
vložil: Boris Markarjanc,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádně připraví na testy a všichni jsou velmi ochotní
vloženo: 23. listopadu 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup a veliká ochota. Rozhodně doporučuji
vloženo: 2. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, kde se vám instruktor plně věnuje a vše vysvětlí. Navíc má propracovaný internetový systém, kde si můžete pohodlně naplánovat jízdy a zkoušet cvičné testy. Určitě doporučuju &#9786;
vloženo: 22. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky jsem se cítil připravený. Dostalo se mi zde toho nejlepšího výcviku.
vloženo: 19. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK bych doporučila z vlastí zkušenosti. Na učebně i v praxi vás naučí vše potřebné pro splnění zkoušek, bezpečnou jízdu a správný přístup řidiče. Skvělý a profesionální přístup zaměstnanců autoškoly. Chtěla bych poděkovat všem co mě dovedli s trpělivostí k úspěchu. Doporučuji všem budoucím řidičům.
vloženo: 7. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK bych doporučila každému. Skvělé a profesionální jednání od zaměstnanců autoškoly. V učebně nebo v praxi vás naučí vše potřebné ke splnění zkoušek a bezpečné i správné jízdě. Chtěla bych poděkovat všem kteří měli trpělivost vést mě k úspěchu. Doporučuji všem budoucím řidičům.
Šindelářová
vloženo: 7. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola. Můžu jedině doporučit. Smí se tam před základnou parkovat na zebře, s motorkou dokonce na chodníku.
vloženo: 3. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup učitelů, naučil jsem se jak jezdit a věřit si v provozu, závěrečky jsem udělal napoprvé.
vloženo: 13. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola s přátelským, profesionálním přístupem. Vše trpělivě vysvětlí, pomohou. Neměla jsem jediný problém, naopak jsem se na hodiny a jízdy těšila. Velice děkuji za ochotu, přístup, trpělivost a profesionalitu pana Smutného, který mne jako instruktor dovedl ke zdárnému konci. Dle mého nejlepší autoškola v Hradci.
Skvělý systém objednávání jízd na webových stránkách /flexibilita/.
vloženo: 8. září 2017
vložil: M.E.Pavlíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit. Výborná komunikace a příprava na závěrečné zkoušky. Největší díky patří mému instruktorovi, kterým byl pan Hátle. Je to člověk na svém místě. Vždy byl velmi ochotný, vstřícný a trpělivý. Vše srozumitelně vysvětlil, v mém případě i několikrát.
vloženo: 3. září 2017
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muzu jen doporucit vycvik s panem smutnum probehl bez problemu a muzu vsem jenom doporucit
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: Tomas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemamco bych k tomu dodal je to vyborna autoskola,ktera mi chapave a dobre instruktory,s kteryma jsem byl nad miru spokojen..Kdo bude chtit delat autoskolu tak je muzu jenom a jenom doporucit
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: Tomas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola jak ma být, poctivá, schopná, velká snaha naučit
vloženo: 25. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK vřele doporučuji. Bezproblémová komunikace úplně se všemi, skvělý přístup a hlavně bezchybná příprava k závěrečným zkouškám.
vloženo: 20. srpna 2017
vložil: Dita Poláková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly sem sice nechodila od začátku, ale připlatila jsem si par jizd, protoze moje byvala autoskola me nic nenaucila a udelala jsem dobre rozhodnuti. Pan instruktor me za 6 dvouhodinových jizd doucil temer vse, co by mela autoskola žákům dát. Rychle jsem autoskolu potrebovala dodelat a BK mi to umoznilo, dekuji moc, urcite vas doporucim dál &#128522;
vloženo: 18. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice kvalitní příprava na teoretickou ale i praktickou část závěrečných zkoušek, milý a aktivní přístup všech instruktorů a kvalitní vozový park. Cena je oproti ostatním autoškolám o něco vyšší, ale příplatek se rozhodně vyplatí.
vloženo: 4. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, výborný systém plánování jízd, dobrá příprava k závěrečným zkouškám. Bezproblémová komunikace jak s panem Kutou, tak s instruktory.
vloženo: 27. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK můžu jedině doporučit. Setkáte se tu se slušným a vřelým přístupem pana Kuty i všech instruktorů. Zejména chci poděkovat panu Prokešovi, který mě s klidem a trpělivostí dovedl až k závěrečným zkouškám. Velkou výhodou je také internetový rezervační systém, ve kterém si kromě naplánování jízd týden dopředu můžete zkoušet i cvičné testy na teoretickou část zkoušky.
vloženo: 18. července 2017
vložil: Adéla Holendová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká ochota, skálopevné nervy i vysoká profesionalita pana učitele Prokeše i ředitele autoškoly pana Kuty...tuto autoškolu určitě doporučuji. :)
vloženo: 16. července 2017
vložil: Ivana Vacková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych každému určitě doporučila. Můj "výcvik" proběhl s instruktorem panem Hátlem, který byl velice vstřícný (když jsem potřebovala vyzvednout mimo stanovené místo), klidný( nikdy na mě nekřicel, nenadával, nic neuspěchal, vše nejdříve vysvětlil, popřípadě nakreslil) a naučil mě věci potřebné nejen pro závěrečné zkoušky, ale i pro každodenní fungování v provozu.
Jako veliká výhoda této autoškoly mi přijde hlavně plánování jízd na internetu a na té samé stránce i provozování testových otázek,které váš instruktor vidí a může vám je poté snadno vysvětlit.
Autoškolu tedy vřele doporučuji a s tím i instruktora pana Hátleho. K závěrečným zkouškám jsem byla perfektně připravená a za to vděčím právě jemu.
Až si budu řidičské oprávnění rozšiřovat, rozhodně půjdu do autoškoly BK.



vloženo: 21. června 2017
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu určitě doporučuji! Dobré zázemí, teoretická výuka, on-line plánování jízd i přístup k žákům. Věřím, že je to jedna z nejlepších autoškol v Hradci Králové. Své rozhodnutí právě pro tuto autoškolu bych určitě neměnil.
vloženo: 14. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká výhoda plánování jízd elektronicky a skvělý přístup od instruktorů. Kdybych měl volit podruhé tak znovu BK.
vloženo: 9. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezproblémová komununikace s panem majitelem Kutou .Výhoda internetového plánování jizd a možnosti výběru pro Vás vhodného termínu. Pan instruktor Prokeš je klidný a trpělivý. Rozhodně doporučuji tuhle autoškolu :)
vloženo: 4. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vysoce kvalitni sluzby, vzdy ochotni aktivne komunikovat a resit pripadne komplkace co se tyce planovani cvicnych jizd. Vyborna autoskola.
vloženo: 28. dubna 2017
vložil: alb castillo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá flexibilita plánování jízd i dostatečná příprava na zkoušky :)
vloženo: 23. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je asi jednou z nejlepších v Hradci. Jediná věc, kterou autoškola nenabízí je nabraní žáka například u školy nebo kdekoliv jinde.
vloženo: 12. března 2017
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen a jen doporučit, skvělý přístup a plánování jízd, pan Hatlé je skvělý instruktor a připraví k závěrečným zkouškám úplně suprově.
Tímto děkuji autoskole a panu Hatlemu, lepší autoskolu jsem si nemohla vybrat.
vloženo: 10. března 2017
vložil: Nikola , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pohoda
vloženo: 25. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu skutečně doporučit, po celou dobu výcviku vstřícnost ze strany pana Kuty, žádné zbytečné, termínové čekání. Pokud student naslouchá rad instruktora, neměl by mít problém závěrečnou zkoušku zvládnout. Instruktor pan Hátle je skutečně velmi příjemný člověk a perfektní instruktor, jeho přístup je přátelský a student od něho odchází připraven do silničního provozu i nad rámec krátké závěrečné zkoušky. Chtěl bych mu touto cestou velice poděkovat a rád se s ním zase někdy potkám.
vloženo: 21. prosince 2016
vložil: Karel Andrle, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající příprava na závěrečné zkoušky. S touto autoškolou to zvládne každý, ať už je sebevystresovanější.
vloženo: 21. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji. Velká spokojenost s panem instruktorem Pivoňkou. Skvělý přístup. Obrovská výhoda byl internetový rozvrh jízd.
vloženo: 12. prosince 2016
vložil: Diana Mašková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, s výborným přístupem.
vloženo: 12. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK můžu jen doporučit. Možnost customizace díky elektronickému systému, profesionalita a vstřícnost. Především musím poděkovat instruktorovi p. Mullerovi za velkou trpělivost, podporu a přípravu nejen na zkoušky.
vloženo: 30. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly chodil manžel velmi si chválil pana Kutu tak jsem šla taky do BK autoškoly a byla to nejlepší volba měla jsem pana Müllera a to je učitel jak má být neměnila bych NEJBÁJEČNĚJŠÍ AUTOŠKOLA
vloženo: 22. listopadu 2016
vložil: Nikola Sajkršmídová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní a profesionální autoškola plná výborných a ochotných instruktorů, doporučuji
vloženo: 17. listopadu 2016
vložil: Martin Vetro,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK můžu jen doporučit. Možnost customizace díky elektronickému systému, profesionalita a vstřícnost. Především musím poděkovat instruktorovi p. Hátlemu za velkou trpělivost, podporu a přípravu nejen na zkoušky, ale především na jízdu v provozu.
vloženo: 10. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrý online systém, poutavé teorie a pohodové jízdy. Také mohu s jistotou doporučit skvělého instruktora, kterým je pan Hátle. Jeho klidný přístup a preciznost mě pomohly prokousat se bez větších problémů až k závěrečkám.
vloženo: 10. listopadu 2016
vložil: Vít Konštacký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všech 5 hvězdiček dávám oprávněně, jelikož to opravdu odpovídá. V autoškole jsem si vyzvedla přihlášku a hned co jsem tam šla podruhé, spolu s panem Kutou jsme zkontrolovali údaje, zaplatila jsem a pár hodin na to už jsem se mohla přihlásit do systému a plánovat si jízdy či teorie. Vše mi bylo vysvětleno, na případné dotazy jsem se mohla kdykoli zeptat. Také každého z nás pan Kuta přihlásil na stránku kde se procvičují testy, což je skvělé protože vás to donutí učit (je vhodné aby se vyplňovali testy alespoň každý třetí den). Díky tomu jsem zkoušky udělala na 50b ve velmi rychlém čase. Jezdila jsem v krásné dvojkové octavii s panem Prokešem, který mě naučil samostatnosti, pozornosti a rychlému řešení situací na silnici, za což jsem mu velice vděčná. Když jsem někde zaváhala, nebo si nebyla jistá, či vůbec nevěděla, tak mě na to místo vzal ihned znovu, abych si to osvojila, což považuji za skvělý přístup k výuce. Před závěrečnými zkouškami jsem si byla 100% že jsem připravena a taky že byla, zkoušky jsem zvládla levou zadní bez sebemenšího zaváhání. Děkuji. Výuka teorií v budově autoškoly mi také velmi vyhovovala, mají krásnou učebnu s příjemným prostředím. Když nám nebylo něco jasné, vše nám bez problému vysvětlili. Velmi také chválím výběr vozidel, protože mají opravdu pěkná, novější auta, což je velmi komfortní. Autoškolu určitě doporučuji, komunikace je rychlá, odpověď dostanete okamžitě. Snažila jsem se odjezdit každý týden alespoň 2 jízdy a tak jsem autoškolu stihla udělat za necelé 2 měsíce, což je pro někoho určitě také přínosem. Hodnotím tuto autoškolu jako velice kvalitní a jsem nadmíru spokojena.
vloženo: 8. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK můžu jenom doporučit. Úžasní instruktoři, kteří jsou milí. Dále online plánování jízd, což všechny autoškoly rozhodně nemají. A ikdyž jsem řidičák udělala až na po druhé, věřím, že řídit jsem se naučila.
vloženo: 6. listopadu 2016
vložil: L.V. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Normální autoškola bez problémů. Dobrá komunikace.
vloženo: 28. října 2016
vložil: Josef Kopecký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu určitě doporučuji, super plánování jízd online, kvalitní výuka teorie a ochotný přístup! :)
vloženo: 27. října 2016
vložil: Eliška Svitáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl spokojen. Opravdu to není jen autoškola, kde si odřídíte pár jízd a jdete pryč. Zde je opravdu vidět snaha něco naučit a předat zkušenosti a informace. Ke zkouškám jsem byl dobře připraven a hlavně zde byla maximální snaha mě připravit i do budoucna. Mohu jen doporučit.
vloženo: 18. října 2016
vložil: Richard, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Bk mohu jen doporučit,neboť já která se bálá řídit se pod dohledem p. Pivovoňky a všech instruktoru,kteří mají skvělý přístup k žákům a vůbec.Vše velmi dobře vysvětlí,poradí a naučí.Také chválím skvělé plánování jízd díky internetu.Jako člověk,který nezná Hradec mohu vřele doporučit.
vloženo: 23. září 2016
vložil: Anna Šuláková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionál je pan majitel i instruktor jízdy na motorce. Moderní a online přístup. ŘP na velkou motorku se dá úspěšně zvládnout i za 15 dní ;)
vloženo: 21. září 2016
vložil: Jan Kopp,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal individuálně, přístup všech zúčastněných výborný. Na zkoušce jsem se cítil 100% připravený. Plánování jízd a instruktor na jízdy parádní. Dělal jsem rozšíření na A2 a dostal jsem spoustu cenných rad do provozu. Já můžu jen doporučit.
vloženo: 8. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola s profesionálním přístupem k žákům, výborným vozovým parkem a špičkovým systémem rezervování jízd. Na závěrečné jízdy jsem byl dobře připraven a zvládl jsem je téměř bez problému. Určitě jedna z TOP autoškol v Hradci, doporučuji.
vloženo: 2. září 2016
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní autoškola. Výborná výuka a lidský přístup instruktorů. Vše proběhlo bez problémů :)
vloženo: 31. srpna 2016
vložil: Dominik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu si na nic stěžovat, p. Kuta umí velmi dobře naučit, celkové jednání supr, plánování jízd přes internet a způsob jak je udělané vyplňování testů vás donutí testy pravdu dělat, což je skvělé, protože bez teorie ne půjdete ani na jízdu. Vřele doporučuji!
vloženo: 12. srpna 2016
vložil: Adam Růžička ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňuji vstřícnost a férovost jak p. Kuty, tak p. Prokeše, s kterým jsem jezdil. Nemám možnost srovnání, ale myslím, že p. Prokeš je ideální instruktor pro holky. Je velice trpělivý a klidný. Mně by možná vyhovoval někdo ráznější, ale jak říkám, nemám srovnání. Každopádně u zkoušek nebyl problém.
vloženo: 8. srpna 2016
vložil: Milan Korda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola za mě! Plánování jízd bez problému, teorie-super a bezvadný instruktoři. Hlavně bych chtěla říct, že pro dívky,kteří se bojí přísného instruktora bát se nemusí,protože pan Prokeš je ten nejlepší! Má velkou trpělivost je děsně hodný a skvěle naučí,připraví na závěrečné zkoušky úplně na jedničku. Takže díky moc a určitě tuhle autoškolu!!
vloženo: 13. července 2016
vložil: Marie Záhoříková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem velký strach z řízení, ale první lekcí se mé obavy rozplynuly. Můj instruktor pan Muller se mi plně věnoval, byl velmi trpělivý a empatický. Velice dobře mě připravil na zkoušky, které jsem zvládla napoprvé.
Systém objednávání byl srozumitelný a plně mi vyhovoval. Teoretické přednášky byli velmi zajímavé a poučné.
Vřele všem doporučuji a hlavně ženám. :-)
Myslím, že lepší autoškolu v Hradci Králové nenajdete.
vloženo: 12. července 2016
vložil: Kamila Zbořilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup instruktora byl naprosto profesionální. Byl vstřícný a vzdy se s nim dalo domluvit na čemkoliv. Auto bylo skvělé a systém rezervování jízd také. Za mě palec nahoru.
vloženo: 27. června 2016
vložil: Jan Škola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělý přístup, vše jsem se naučil jak jsem měl, vyhovující prostředí, doporučuji
vloženo: 27. června 2016
vložil: Josef Kutík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemné prostředí, vše jsem se naučil velice dobře, skvělý přístup. Jsem spokojen :)
vloženo: 27. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Užitá autoškola

Při první návštěvě jsem byl perfektně seznámen s pravidly autoškoly (přihlašování na jízdy a teorii).
Ještě též večer mi byl podrobně vysvětlen a popsán způsob registrace na stránky s teoretickými testy.

Můj hlavní instruktor Zdeněk Pivoňka byl velice vstřícný v nabídce jízd a celá autoškola proběhla v tomto ohledu bez jediného problému.

Jako naprostý nováček řidič jsem z prvních jízd měl stres ale s panem Pivoňkou jízdy rychle a pohodově ubíhaly. Byl velice hodný a na všechny jízdy jsem se těšil. Při jízdě jsem ocenil spoustu instruktorových rad do praxe a do závěrečných zkoušek. Když jsem udělal nějakou chybu byl jsem s klidem poučen co jsem udělal špatně, abych se mohl situaci příště vyvarovat, nebo jí zvládnout lépe.
Autoškolu jsem si užil a zkoušky složil bez problému na první pokus.

Pana Pivoňku jako instruktora v Autoškole BK mohu jen doporučit !
vloženo: 15. prosince 2015
vložil: Dominik Luksch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK bych doporučil komukoliv, kdo hledá kvalitní autoškolu, která opravdu naučí. Na výběr máte hned z několika instruktorů a aut. A pokud určitý zájem z vaší strany, tak autoškola nabízí individuální přístup a přípravu na zkoušky. Osobně musím pochválit skvělý systém plánování jízd, který fungoval jak měl a to vše z pohodlí internetového prohlížeče. Jako instruktora jsem měl přímo pana Kutu a ačkoli si tu na něj mnoho lidí stěžuje, tak já sám jsem nemohl být spokojenější. Na zkoušky mě skvěle připravil a díky němu jsem je zvládl na první pokus.
vloženo: 12. prosince 2015
vložil: Jan Fiedler,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejvíc jsem byla překvapená eychlostí celého kurzu-během měsíce a půl jsem měla vše úspěšně za sebou.Rychlost si samozřejmě určuje každý sám,ale když na to někdo opravdu spěchá(třeba jako já kvůli práci),vždy se s nimi dá na všem dohodnout.Online rezervace jízd je skvělá,teorie vás skvěle připraví a instruktor pan Prokeš je prostě zázračnej-během jízd naprostá pohoda a před závěrečkami vás svým optimismem uklidní.Nemůžu nic jiného než doporučit!!!!!!!
vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: Tereza Cvejnová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK rozhodně doporučiji. Skvěle připraví na závěrečné zkoužky a naučí vše, co se od autoškoly očekává. Na zkoužky z teorie budete připraveni a to jak díky elektronické učebně, kde si testy pořád dokola zkoušíte, tak díky hodinám teorie na učebně, kde vše potřebné vysvětlí učitelé. Velkou výhodou této autoškoly je on-line rezervační systém, kde si vždy na týden dopředu naplánujete jízdy a také vozový park.

Co se týče výcviku, tak jsem jezdil s panek Kutou, kterého mohu určitě doporučit. Není pravda, že by vás pouze kritizoval atd. Bude k vám přistupovat tak, tak jak vy budete přistupovat k celému výcviku. Já se dočkal profesionálního, férového jednání a pohodové atmosféry za volantem ;) takže žádné ponižování, jak se tady někde píše. Naučí vás brát řízení zodpovědně a to přece od autoškoly každý očekává :).

Takže pokud vám nejde jen o to nějak prolézt u závěreček ale chcete se naučit opravdu řídit, tak BK je správná volba.
vloženo: 28. listopadu 2015
vložil: Adam Penjak, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK rozhodně doporučiji. Skvěle připraví na závěrečné zkoužky a naučí vše, co se od autoškoly očekává. Na zkoužky z teorie budete připraveni a to jak díky elektronické učebně, kde si testy pořád dokola zkoušíte, tak díky hodinám teorie na učebně, kde vše potřebné vysvětlí učitelé. Velkou výhodou této autoškoly je on-line rezervační systém, kde si vždy na týden dopředu naplánujete jízdy a také vozový park.

Co se týče výcviku, tak jsem jezdil s panek Kutou, kterého mohu určitě doporučit. Není pravda, že by vás pouze kritizoval atd. Bude k vám přistupovat tak, tak jak vy budete přistupovat k celému výcviku. Já se dočkal profesionálního, férového jednání a pohodové atmosféry za volantem ;) takže žádné ponižování, jak se tady někde píše. Naučí vás brát řízení zodpovědně a to přece od autoškoly každý očekává :).

Takže pokud vám nejde jen o to nějak prolézt u závěreček ale chcete se naučit opravdu řídit, tak BK je správná volba.

Adam Penjak
vloženo: 28. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od rezervačního systému jízd, přes skvěle podanou teorii, testů online k samotné výuce jízdy maximalní spokojenost. Lepši podmínky v HK těžko najdete. Je už na každém, jak k autoškole přistoupí. Doporučuji.
vloženo: 16. listopadu 2015
vložil: Richard Růžička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole BK jsem byla naprosto spokojená. Vždy mi vyšli vstříc, když jsem něco potřebovala zjistit nebo pomoc. Nemám co vytknout. Byla jsem opravdu spokojená.
vloženo: 12. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   : Zdravím, BK autoškolu doporučuji Všem, kteří chtěji udělat testy a závěrečnou jízdu hned napoprvé. Instruktoři Vás perfektně připraví a nauči to co budete potřebovat u zkoušek, tak i v běžném provozu. Internetové plánování jízd, tak aby to vyhovovalo hlavně Vám je super a navíc kdo může říct, že se učil jezdit ve Škodě octavia RS.
Pan Kůta Vás za živa do polívky nikdy nevykostí, takže se přihlašujte, není se čeho bát.

vloženo: 14. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, BK autoškolu doporučuji Všem, kteří chtěji udělat testy a závěrečnou jízdu hned napoprvé. Instruktoři Vás perfektně připraví a nauči to co budete potřebovat u zkoušek, tak i v běžném provozu. Internetové plánování jízd, tak aby to vyhovovalo hlavně Vám je super a navíc kdo může říct, že se učil jezdit ve Škodě octavia RS.
Pan Kůta Vás za živa do polívky nikdy nevykostí, takže se přihlašujte, není se čeho bát.
vloženo: 14. října 2015
vložil: Marcel Lehký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Plánování jízd, teorie super. Více instruktorů a aut, kurz lze odjezdit velmi rychle.
vloženo: 14. října 2015
vložil: Neradilek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na doporučení kamarádů jsem se přihlásil do Autoškoly BK. Dostal jsem instruktora Kutu a zezačátku to vypadalo na pohodovou autoškolu.Po prvních jízdách jsem zjistil, že to tak pohodové nebude. Už na druhé jízdě na mě zvyšoval hlas a povyšoval se. Postupem času situace gradovala, pan Kuta začal být více a více agresivní a dokonce mi začal nadávat, že jsem vylízanej atd. Na jízdy jsem se vyloženě bál chodit a byl jsem neustále ve stresu co dalšího mě čeká. Autoškolu sem udělal na podruhé a sem rád, že už to mám zasebou.
vloženo: 21. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK vřele všem doporučuji! Měla jsem pana Prokeše, který mi vždy všechno rád vysvětlit, podpořil mě, byla s ním sranda, dalo se s ním super povídat a i když mi to ze začátku moc nešlo dokázal mě dostat na úroveň, kdy mám z řízení dobrý pocit a nebojím se. Možná jediné mínus je to, že je tato autoškola hodně oblíbená a žádaná, takže bohužel není moc míst na zarezervování jízd..ale pokud se mi toto stalo dalo se přes FB či mobil s panem Prokešem domluvit a on i přes časové vytížení vyhověl.
vloženo: 16. června 2015
vložil: Míša Dvořáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoskolu mi doporucila kamaradka a jsem za to moc vdecna!!nejprve sem ji zkousela absolovovat u pana Blehy,ale to jednani u neho bylo strasny,neustaly krik,rev,nadavky,ponizovani,urazeni a teorie,ktera probihala stylem-tady mas na papire testy,vypln si je a pak si je opravis,mozna ti pustim video s bourackama a mazej domu,byla strasna,utekla sem od nich a skoro rok se vzpamatovavala z toho otresnyho zazitku.pak prisla kamaradka s navrhem at zkusim BK,ze jsou skveli,s obavama a strachem jsem prisla na prvni teorii i jizdy a ty pocity jsou nesrovnatelne!jezdila sem s panem Prokesem a jeho klidny a privetivy pristup mi zmenil nazor na rizeni,vse mi ochotne ukazal,vysvetlil,podporoval me a kdyz videl,ze jsem z neceho vyplasena,tak me uklidnil!u me si hned ziskal duveru a ja vedela,ze v aute nejsem sama!urcite doporucuji dal!!na vsem se s nimi slo domluvit a ja diky nim udelala ridicak napoprve!DEKUJI JSTE BAJECNI!!!
vloženo: 2. května 2015
vložil: Lida,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrala jsem si tuto autoškolu, protože my jí doporučovali kamarádi a taky jakým způsobem mají udělaný webový stránky, zarezervování jízd a především že s panem Kutou se dalo domluvit. Na zkoušku mě připravoval pan Prokeš, kterého vřele doporučuji, protože naučí, je trpělivý a všechno vám vysvětlí a i klidně několikrát v klidu zopakuje a je s ním sranda. Díky němu jsem udělala zkoušku na poprvé a za to mu děkuji. Pan Prokeš je zkušený instruktor a dokáže naučit a hlavně to od něj každý pochopí, umí i také pochválit. Takže jestli autoškolu v HK tak jedině BK :). A jak tady někteří píšou že tyto komentáře jsou falešný tak to není pravda. Ano pan Kuta má trošku ráznější metody učení ale naučí a dobře, každý si ho pak vychvaluje a říká že díky němu si to uvědomuje co má dělat při jízdě atd. A není tam jen pan Kuta jako instruktor jsou tam i jiní a každý si může vybrat.
vloženo: 25. září 2014
vložil: Smutková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Hradci Králové nejlepší autoškola. Instruktoři jsou velmi dobří naučí co je potřeba a dokážou cokoliv vysvětlit. Nemůžu si stěžovat jak na auto tak ani na instruktora. Když už autoškolu v HK tak jedině Autoškolu BK.
vloženo: 25. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při výběru autoškoly jsem nehledal rady kamarádů ani doporučení na webu. Sehnal jsem si seznam a dle nabídky pečlivě vybíral. Abych nechodil daleko od tématu, vybral jsem autoškulu BK především kvůli tomu, že se mi líbil internetový způsob objednávání jízd, tradice autoškoly v HK a samozřejmě kvůli RSku. K autu nemám sebemenší výhrady, naprostá spokojenost. Pod křídly pana Kuty jsem úspěšně absolvoval zkoušky na poprvé. Zde bych se trochu pozastavil. Přístup pana Kuty zřejmě nebude vyhovovat každému. Ze začátku jsem z toho nebyl dvakrát nadšený, ale časem jsem to pochopil. Vše to bylo jen pro moje dobro a nebýt lehce ráznějšího přístupu, určitě bych řízení nebral tak zodpovědně jako tomu je dnes. Jsem rád že jsem si vybral tuto autoškolu a kdybych se někdy rozhodl dělat Áčko, vím kam jít. Za mě doporučuji.
vloženo: 2. září 2014
vložil: David Hladík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole BK jsem byla naprosto spokojená. Vždy mi vyšli vstříc, když jsem něco potřebovala zjistit nebo pomoc. Nemám co vytknout. Byla jsem opravdu spokojená.
vloženo: 1. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK rozhodně doporučuji.Vše probíhalo s klidem a v pořádku.Měla jsem doporučení od kamarádů,kteří si také chválili tuto autoškolu. Rozhodně doporučuji pana instruktora Prokeše.Je velice hodný,vysvětlí co je potřeba a je trpělivý.Myslím si,že lepšího instruktora jsem nemohla mít.I když myslím si, že pan instruktor Kuta bude také hodný. Autoškolu BK ráda doporučím.
vloženo: 1. září 2014
vložil: Jedličková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK rozhodně doporučuji.Vše probíhalo s klidem a v pořádku.Měla jsem doporučení od kamarádů,kteří si také chválili tuto autoškolu. Rozhodně doporučuji pana instruktora Prokeše.Je velice hodný,vysvětlí co je potřeba a je trpělivý.Myslím si,že lepšího instruktora jsem nemohla mít.I když myslím si, že pan instruktor Kuta bude uplně stejný. Autoškolu BK ráda doporučím i ostatním. Jedličková
vloženo: 1. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK mohu ze svého pohledu a zkušeností doporučit s naprostým klidem na duši. Jednání pana Kuty, je naprosto profesionální a vstřícné, stejně jako kvalitní vozový park a jejich všechny ostatní služby. Jezdil jsem s vozem Škoda Octavia II (nafta) a byl jsem naprosto spokojen, jakož to i instruktorem panem Prokešem. Opravdu ho vřele doporučuji a chválím. Vše perfektně vysvětlí a poradí a jízdy na silnici naprosto v pohodě! Závěrečné zkoušky jsem dělal 30.7.2014 a vše splněno na první pokus s přehledem... A za tohle mohu jen poděkovat panu Kutovi a panu Prokešovi a celé autoškole BK! Kdo je nerozhodný, tak zde platí pravidlo: Za málo peněz, hodně muziky! Doporučuji!
vloženo: 1. srpna 2014
vložil: Michal Dlab,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan majitel byl ke mně vždy vstřícný a na všem jsme se bez problému dokázali dohodnout. U zkoušek nám ještě uděloval cenné rady, abychom všechno zvládli.
Testy jsem udělala na 100%, protože mají super systém, ve kterém si je můžete do zblbnutí zkoušet a pak to podle mě musí udělat každý. Při závěrečných jízdách jsem byla dost nervózní, ale jel s námi milý inspektor, který mě na začátku i povzbudil, takže jsem to nakonec zvládla napoprvé.
Co se týče ježdění v autoškole samotné, tak záleží, jakého si vyberete instruktora. Jsem docela nervák a citlivka, taky potřebuju, aby mi někdo něco vysvětlil víckrát a trpělivě to se mnou zkoušel, než si to zautomatizuji a pak mi to začne jít.
Nejradši jsem jezdila s panem Prokešem, je to celkem flegmatik a vůbec mu nevadilo, když mi musel něco zopakovat a nikdy na mě nezařval.
Pak jsem často jezdila s panem Bekem, to je přímo ultra flegmatik, ale jízdy s ním byly taky fajn. Vždycky se choval profesionálně, jen nerad viděl, když jsem něco, co už jsme se učili, zapomněla. To se na vás pak tváří, jako že jste totální blbec. Jela jsem s ním závěrečné jízdy a proběhlo to naprosto v pořádku.
Pak jsem bohužel také jezdila s panem Pivoňkou, který je dost cholerik a lidsky jsme si nesedli. Hned po první jízdě jsem mu jasně řekla, že nemám ráda, když na mě někdo zvyšuje hlas. On řekl, že to nedělá schválně a že se bude hlídat, na další dvě jízdy byl klid. Pak jsme se tuším pár jízd neviděli a potom to začalo nanovo. Ještě ke všemu nedokázal při jízdě mlčet a když jsem se s ním nebavila (potřebuju absolutní klid na řízení a ne někomu pořád na něco odpovídat), tak měl akorát rejpavé řeči. Na každou jízdu s ním jsem chodila vyklepaná a z nervů jsem dělala naprosto banální a zbytečné chyby. Takže opravdu nedoporučuji pro slabší povahy.
Když to shrnu, tak Autoškolu BK hodnotím pozitivně, asi tak na 75% spokojenost. Na testy i jízdy vás dobře připraví, jen je potřeba vybrat si správného instruktora.
vloženo: 27. června 2014
vložil: Denisa Kábrtová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já tedy tuto autoškolu vřele doporučuji, Jsou velmi vytrvalí a ochotní vysvětlovat,pravda občas jsou trochu tvrdší při vysvětlování,ale myslím,že to je hlavně pro mladé začínající řidiče jen dobře, Přístup je velmi solidní a přesný co se řeklo a domluvilo to tak taky bylo a takové jednání mam rád, online rezevační systém jízd je prostě bomba. a vozovy park je opravdu jeden z nejlepších v HK alespon podle meho nazoru dobre take je že po několika jizdach poznají zda mate na to jít k závěrečnym zkouškám a když si nejsou jistí raději radí dokoupit kondičky než penize zbytečně vyhazovat za zkoušky prostě profesionalní přístup jak ma být :)
vloženo: 26. června 2014
vložil: Dušan Krankus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nedoporučuju, jednání pana Kuty s žáky je hrozné. Při jízdách se vás snažáí jenom schazovat a chce vás jenom vynervovat. Tato aoutoškola je nevyhovující. Myslela jsem že se mi to zdá ale co jsem se ptala ostaních kamarádů a kamarádek tak s nimi bylo zacházeno jako semnou.Chovají se k vám jako kdyby jste v minulosti byly profesionální řidiči
vloženo: 3. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK můžu jen doporučit. Skvělá příprava teorie v podobě internetových testů. Tvrdou ruku pana Kuty mohu jen doporučit! U závěrečné zkoušky se ta tvrdá dřina a příprava od pana Kuty vyplatí! Cena odpovídá kvalitě!

vloženo: 30. března 2014
vložil: Svoboda Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No hodnocení vkládám trochu s odstupem, abych se na to mohl dívat z jiné perspektivy. Záleží kdo s vámi bude jezdit. Pana Kutu nedoporučuji pro slabé povahy. Nemůžu mu odepřít, že po řidičáku jsem obstojně jezdil a detaily dopiloval později, ale říkat žákům, na čtvrté jízdě, že jsou vrazi je podle mě docela síla. Je cholerik, a tak to taky vypadá. Už tak vystresovaný žák ze všech předpisů, předností a ostatních aut se ještě více a hlavně zbytečně stresuje.

Abych nehanil, tak na rozdíl od ostatních autoškol mají pořádná auta, takže jsem ani s našim velkým, těžkým, dieselovým autem neměl problém jezdit. Dále výborně připraví na zkoušky z teorie. Výhodou je určitě online systém, kdy není problém jízdy měnit. Jízdy naplánujete v pohodlí svého domova.
vloženo: 13. října 2013
vložil: a,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od rezervačního systému, přes teorii až do závěrečných zkoušek sem věděl, že jsem v té správné autoškole. Profesionální a vstřícný přístup ke každému ať už někdy v autě seděl, nebo bude nováček jako jsem býval já. Rozhodně "thumbs up" !

Jan Novotný
vloženo: 12. října 2013
vložil: Jan Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost, závěrečky napoprvé, jasná a klidná domluva s instruktory, fajn rezervační systém
vloženo: 18. září 2013
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když v Hradci jsou i levnější autoškoly, BK se rozhodně vyplatí. Pěkná a silná auta, solidní přístup učitelů, to za to stojí.
vloženo: 28. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Setkal jsem se s trpělivostí a snahou mně něco naučit. Vozový park je silný. Cena trochu vyšší, ale vyplatilo se. Závěrečky napoprvé. Pokud budu ještě někdy navštěvovat autoškolu v HK, tak BK.
vloženo: 26. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jenom vřele doporučit. Jsou zde skvělý instruktoři, kteří se snaží naučit žáky co nejlépe a když něco není jasné, rádi vysvětlí. Jsem s Autoškola BK velice spokojena :)
vloženo: 31. května 2013
vložil: Baru,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Hradci Králové je velké množství autoškol a některé jsou za vyšší ceny a některé za nižší. Pokud se rozhodujete při volbě autoškoly pouze díky tomuto parametru, můžete přestat číst.

Pro mne zásadním parametrem byla také kvalita nabízených služeb a poměr "cena/výkon". Raději si pětistovku připlatím na začátku autoškoly, než abych doplácel dvakrát tolik, za opakování závěreček. Ale dost k ceně, chtěl jsem, abych, když vyjdu z autoškoly, byl takovým řidičem, abych se nebál jezdit a stal se zodpovědným řidičem. Autoškola BK mi k tomu dopomohla.

Marek Fanderlik
+420 724 565 910
vloženo: 11. května 2013
vložil: Marek Fanderlik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se mi nelíbilo? Jednání instruktora. Jeho nepříjemná nálada a umět jízdu jen zkritizovat.
Také je dnes samozřejmností lekce jízdy po dálnici, která je v dnešní době nezbytná. Ani na to nedošlo.
Samozřejmě musím vychválit skvělé auto, které mi bylo k dispozici.
Dnes bych autoškolu vybírala jinak.
vloženo: 15. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola vás dobře připraví na závěrečné zkoušky, které by jste, pokud se budete snažit, měli udělat bez problémů...
vloženo: 12. prosince 2012
vložil: Kormoš Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola vás dobře připraví na závěrečné zkoušky, které by jste, pokud se budete snažit, měli udělat bez problémů...
Kormoš
vloženo: 12. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojen.Trpěliví instruktor,který vše vysvětlí ať se to týká teorie či jízdy.Kvalitní hodiny teorie na učebně.Skvělá příprava na závěrečky.Hodnotim jen kladně a všem doporučuju
vloženo: 12. prosince 2012
vložil: Denis Kužela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou přísní, za to hodně naučí.
vloženo: 20. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je mi jasné, že tato všechna ohodnocení jsou falešná a řekl bych, že Pan instruktor sám nabádá studenty, aby mu to tu ohodnotili. Jsem kamarádem pár studentů z této autoškoly a když jsme si vyprávěli příběhy, jak to chodí, tak jsem se nestačil divit. Mohl bych začít zcela neprofesionálním přístupem, kdy pan Instruktor jezdí se studenty během jízd do Mcdrive v Mcdonaldu. U jízdy neustále něco jí a neustále na vás ječí a uráží vás. Tuto autoškolu bych si nevybral ani kdyby byla poslední na Zemi.
vloženo: 12. října 2012
vložil: Pepa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc rád, že jsem si vybral právě tuto autoškolu, jelikož nejen že výborně připraví na zkoušky, ale především i do vlastního života, což je nejdůležitější! Přístup učitelů k žákům je více než perfektní! Pokud chcete být opravdu dobří řidiči, pak je BKčko jasná volba ;)!
vloženo: 11. října 2012
vložil: Marek Liška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK byla pro mě správná volba .Příprava byla velmi kvalitní, jak na závěrečné zkoušky tak i do provozu na silnici. Všem vřele doporučuji.!! :)
vloženo: 11. října 2012
vložil: Sabina Ďurišová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já si myslím že tato autoškola má super instruktory...upřímně teda obdivuji tu výdrž a pevné nervy,konkrétně pana Lhotáka.Dokáží naučit řídit za plného provozu v Hradci Králové a to vše celkem bez problému..Závěrečné zkoušky jsem měla naplánované rychle,žádné zdlouhavé čekání.Sice neprospěla hned napoprvé,ale vlastně dobrý :D !! Takže rozhodně BK vyzkoušejte!
Niikola@email.cz
vloženo: 20. září 2012
vložil: Nikola M.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou BK jsem byl spokojen, kvalitní příprava na závěrečné zkoušky, ale i na jízdy do budoucna.
vloženo: 20. září 2012
vložil: Tomáš Obzina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou BK jsem byla v průběhu celého kurzu opravdu spokojená. Líbila se mi nejen svědomitá příprava na závěrečné zkoušky, ale i celkově na praktické jízdy do budoucna. Na každý dotaz, ať už z teorie či praxe, se mi vždy dostalo vyčerpávajících odpovědí :) Jako jedna z mála autoškol při přípravě nehledí jenom na na samotné jízdy, ale i na teorii, která je, dle mého názoru, mnohdy potřeba i v samotné praxi. Zpětně bych si opět 100% vybrala Autoškolu BK a všem ji doporučuji!
vloženo: 20. září 2012
vložil: Lenka Kolerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nesmírně spokojen,kvalitní přístup,domluva,výborně propracovaný systém na "zabukování jízd" spokojenost:)
vloženo: 20. září 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych doporučil lidem:)
vloženo: 16. září 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost! Opravdu nepodceněná příprava na závěrečné zkoušky. Není jejím cílem, aby člověk dostal jen papíry, ale také aby byl dobrý řidič. Doporučuji
vloženo: 28. srpna 2012
vložil: Adam,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Propracovaný způsob objednávání jízd a přednášek, kvalitní vozidla bez výjimky,
důkladný přístup instruktora k žákovi, trochu přísnější způsob a podpora při závěrečných zkouškách.
vloženo: 10. srpna 2012
vložil: Tomáš Hubáček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice profesionální přístup. Kvalitní příprava na závěrečné zkoušky. Výborné auto. S autoškolou BK jsem byl maximálně spokojen. Všem doporučuji.
vloženo: 6. června 2012
vložil: Martin Bartoň,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   důkladná a zodpovědná příprava nejen na závěrečnou zkoušku,jako u spousty jiných autoškol,ale i do samostatného silničního provozu.jízdy v suprovém autě a plechovka energeťáku na každé teorii.

vloženo: 26. května 2012
vložil: Leoš Matějček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   důkladná a zodpovědná příprava nejen na závěrečnou zkoušku,jako u spousty jiných autoškol,ale i do samostatného silničního provozu.jízdy v suprovém autě a plechovka energeťáku na každé teorii.


Leoš Matějček
leosmatejcek@email.cz
vloženo: 26. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S autoškolou BK jsem byl hodně spokojen ,doporučil bych ji i ostatním uchazečům o řidičák, kvalitní příprava na závěrečné zkoušky, parádní auta a zejména kvalitní přístup instruktorů. Všem doporučuji.
vloženo: 23. května 2012
vložil: Michal Štědrý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou BK jsem byl spokojen, kvalitní příprava na závěrečné zkoušky, parádní auta a přístup instruktorů. Všem doporučuji.
vloženo: 22. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK své studenty připraví kvalitně na závěrečné zkoušky (online testová učebna, kvalitní práce v autě). Pracovníci této autoškoly mají velmi příjemný přístup ke svým žákům, vřele doporučuji.

vloženo: 11. května 2012
vložil: Tomáš Bönisch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou BK jsem byla spokojená. Obdivuji profesionální přístup a pevné nervy s úplnými začátečníky. A když budete pořádně poslouchat rady instruktorů, tak to pak bude úplná pohoda :D

vloženo: 27. dubna 2012
vložil: Adéla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou BK jsem byla spokojená. Obdivuji profesionální přístup a pevné nervy s úplnými začátečníky. A když budete pořádně poslouchat rady instruktorů, tak to pak bude úplná pohoda :D
Hašková Adéla, Cllovicek@seznam.cz
vloženo: 27. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl nad míru spokojen. Kvalitní příprava na teoretickou část k závěrečným zkouškám a na jízdu v autě.
Doporučuji.
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem nadmíru spokojen.Chvilka dřiny,ale závěrečky jsou pak brnkačka :)
vloženo: 1. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem nadmíru spokojen.Chvilka dřiny,ale závěrečky jsou pak brnkačka :)
vloženo: 1. dubna 2012
vložil: Vít,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem nadmíru spokojen.Chvilka dřiny,ale závěrečky jsou pak brnkačka :) Kovar.Vi@seznam.cz
vloženo: 1. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tohle je autoškola, která Vás nejenže parádně připraví na zkoušky, ale také vám dodá zkušenosti a praktické dovednosti do budoucna. Naučí vás, jak být dobrým a zodpovědným řidičem. A to přeci každý chce, no ne?
vloženo: 30. března 2012
vložil: Jakub S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu BK mohu jedině doporučit. Celý kurz jezdíte s jedním autem i učitelem. Na závěrečné zkoušky budete opravdu dobře připraveni.
vloženo: 19. března 2012
vložil: Natálie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jedině doporučit :)Skvělý přístup učitelů a výborný vozový park ;)
vloženo: 9. března 2012
vložil: Kamil Drahoš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost. Autoškolu BK určitě doporučuji všem.
vloženo: 1. března 2012
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velice spokojený. Zkoušky mám za sebou. Strach z jízd a údržby jsem rozhodně neměl, jelikož se mi učitel věnoval na 100%. Ne jen on, ale i všichni učitelé svým přístupem a výukou k tomu napomáhají. Mohu jen doporučit.
vloženo: 15. února 2012
vložil: Devátý Marek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velice spokojený. Zkoušky mám za sebou. Strach z jízd a údržby jsem rozhodně neměl, jelikož se mi učitel věnoval na 100%. Ne jen on, ale i všichni učitelé svým přístupem a výukou k tomu napomáhají .Mohu jen doporučit.
Devátý Marek , marek.dev@seznam.cz
vloženo: 15. února 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK byla skvělá volba. Bezvadní instruktoři, dobrá komunikace. Můžu jen vřele doporučit.
vloženo: 12. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK byla pro mne tou správnou volbou. Skvělá příprava na závěrečné zkoušky a do provozu na silnici. Přátelský přístup učitele,který mi pomohl s nervozitou a vše mi patřičně a srozumitelně vysvětlil. Vřele doporučuji.
Zdeněk Jungkind


vloženo: 31. ledna 2012
vložil: Zdeněk Jungkind,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK byla pro mne tou správnou volbou. Skvělá příprava na závěrečné zkoušky a do provozu na silnici. Přátelský přístup učitele,který mi pomohl s nervozitou a vše mi patřičně a srozumitelně vysvětlil. Vřele doporučuji.
Zdeněk Jungkind

z.jungkind@gmail.com
vloženo: 31. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi spokojen. Nejenže vás autoškola BK dokonale naučí zvládnout řidičské zkoušky, ale hlavně vás naučí brát ježdění autem jako něco, k čemu je třeba se stavit zodpovědně. Nebude vás učit, jak se jezdí v jednom městě, ale tak, aby jste se uměli chovat kdekoliv na světě. Autoškola BK je jedna z nejlepších autoškol vůbec co se týče přípravy, vybavení a kvality služeb. Hodnotím 10/10. tomasgall21@gmail.com
vloženo: 30. ledna 2012
vložil: Tomáš Gall,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola,která se žákům plně věnuje.Skvěle připraví na závěrečné zkoušky.Co jiného dodat,snad jen to,že ji doporučuji.Jsem velice spokojená a proto hodnotim tím nejvyšším počtem ;) ....Hricová Sandra,hricovasandra@seznam.cz
vloženo: 16. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě pozitivně hodnotím a vřele doporučuju.Důkladná příprava na zkoušky, ale především na samotné ježdění do života :) Není cílem pouze zvládnout testy a zkoušku, ale obohatit o důležité rady a informace, které se v samotném provozu určitě neztratí ;) s vozovým parkem jsem byl spokojený a v porovnáni s vozy jiných autoškol určitě nadprůměrný.Přístup instruktora přátelský a profesionální.I línější jedince jako jsem já přiměje a motivuje k učení a práci.Přátelům bych autoškolu BK určitě doporučil.
vloženo: 29. listopadu 2011
vložil: Dušan Kováčik ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu můžu velice pochválit nejen výuku a to ať za volantem nebo na učebně, ale i přístup k žákům, dohled nad nimi a vybavenost zařízení a vozového parku. Každému doporučuji tuto autoškolu a vůbec nezáleží na tom jestli je někdo úplný začátečník nebo už nějaké znalosti má. Příprava na závěrečné zkoušky a následného samostatného řízení je taktéž na vysoké úrovni. Nemam co dodat. Autoškola BK patří mezi ty nejlepší autoškoly. A proto jsem rád, že jsem si ji vybral a doufám, že toto pomůže v rozhodování dalších lidí.
vloženo: 22. listopadu 2011
vložil: Jaroslav Hořejšek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   celý kurz hodnotím kladně, protože sem zjistil že zde se naučí řídit každý kdo má strach a to i díky pozitivnímu přístupu učitele a také bych vyzdvihl jeho dohled na žáky. Na zkoušky jsem se cítil dobře připraven i když nervy pracovali. Líbilo se mi že sem se učil v supr autě a i hezkým a ne jak v jiných autoškolách a také bylo super přístup k věcem které mi nešli a to tak že vždy mi bylo vše vysvětleno ještě jednou a to tak že to pochopí každý. Tuto autoškolu bych doporučil vřele každým svým známým a i ostatním lidem kteří se rozhodují kam jít do autoškoly. Prostě autoškola BK je jedna z těch nejlepší :))
vloženo: 4. listopadu 2011
vložil: Radek Lekeš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu . Toto byla má druhá autoškola a stou první nelze srovnávat ( viz. Autoškola Bleha ) ! Zde Vás připraví absolutně na vše , vysvětleno vše dopodrobna , stručně a jasně . Průběh výcviku na vysoké úrovni . Není se čeho bát . Řidičák je potřeba a nejlepší pro jeho získání je jedině Autoškola BK . annamo@seznam.cz
vloženo: 8. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji,skvělý přístup k žákům a opravdu naučí...:-)I ty,kteří měli na začátku strach.Vše dokonale vysvětlí a poradí..:-) Jsem ráda, že jsem řidičák dělala právě zde.Maximální spokojenost...:-)
vloženo: 5. srpna 2011
vložil: Jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK mi byla doporučena kamarádem co ji také absolvoval a nemohl ji vynachválit. Musím říci, že měl naprostou pravdu a tato autoškola vás skutečně na 100% připraví na závěrečné zkoušky. Naprosto vhodná i pro lidi, kteří nemají s automobily a s řízením absolutně žádné zkušenosti. Vřele doporučuji!
vloženo: 18. června 2011
vložil: Jan Pechánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola BK mi byla doporučena a v tuto chvíli mohu říci,že jsem za toto doporučení velmi ráda.Instruktor nás dokázal bezproblémů připravit na závěrečné zkoušky a to jak na jízdy,tak i na testy a techniku.Autoškolu BK vřele doporučuji.
vloženo: 12. června 2011
vložil: Nikola Fialová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem maximálně spokojen s touto autoškolou, trpělivý instruktor který se vás maximálně snaží připravit na závěrečné zkoušky. Rozhodně doporučuji tuto autoškolu! Nemohl jsem si vybrat lépe.
Miroslav Zatloukal
vloženo: 8. června 2011
vložil: Miroslav Zatloukal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobně si myslím, že všechny začátky jsou velice těžké a tato autoškola mi je dokázala velice ulehčit a dokázala kvalitně a zaručeně naučit všechny základy potřebné k jízdě na silnicích. Přístup k žákům, byl podle mého názoru velmi dobrý. Kdykoliv byl problém, ať už s testovými otázkami, nebo při jízdě, vždy jsem dostal odpověď a radu na svoji otázku. Tuto autoškolu bych doporučil všem budoucím řidičům ve městě Hradec Králové.
Martin Bořke
vloženo: 6. června 2011
vložil: Martin Bořke,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní příprava, kvalitní vozový park. Přístup ke studentům velmi přátelský, ale zároveň důrazný a nepodceněný. Vřele doporučuji, s takovouto autoškolou to pak jde u zkoušek samo.
vloženo: 5. května 2011
vložil: Petr Svatoš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   maximální spokojenost! nemohl jsme si lépe vybrat. Kdo se chystá z Hradce Králové a jeho okolí dělat řidičák, tak jedině tam. Doporučuji!
vloženo: 5. května 2011
vložil: Tomáš ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   maximální spokojenost! nemohl jsme si lépe vybrat. Kdo se chystá z Hradce Králové a jeho okolí dělat řidičák, tak jedině tam. Doporučuji! Kučera Tomáš.
vloženo: 5. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi byla doporučena kamarádem. Kdybych se vrátil v čase rozhodně bych se nerozhodl jinak a znovu šel do autoškoly BK. Příprava velmi kvalitní. Jak jízd testů tak techniky. Plusem je rozhodně velmi přátelský a vstřícný přístup. 100% doporučuji.
Lukáš Smetana
vloženo: 4. května 2011
vložil: Lukáš Smetana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem z autoškoly je myslim si více než dobrý. Nejdůležitější je, že na záverečky vás připraví opravdu důkladně a zodpovědně, a i když budete téměř každej večer otravováni na sociálních sítích, abyste dělali testy a neflákali to a bude vám to lízt krkem, tak to při zkouškách opravdu oceníte, protože vám to hodně pomůže. Rozhodně nelituju toho, že sem byl zrovna v týhle autoškole a myslim si, že jí můžu taky doporučit.

vloženo: 24. dubna 2011
vložil: Kryštof Šimek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zase tak moc vybavena není.Staré překližkové židle a stoly ze staré autoškoly Svazarmu z roku 1980.Motocykly stará Jawa/dvoutakt/a YUKI/Korea/stará Octávie a ještě na plyn no nic moc.A rozsah autoškoly jenom A,B a ještě omezen.
vloženo: 20. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole BK je přátelský přístup instruktorů k žákům, výborné připravení žáků na testy ať už na učebně nebo home-learning. Časté přednášky z teorie a také dobrý vozový park (2x Octavia). Tuto autoškolu mi doporučil kamarád a jsem rád, že jsem šel právě sem. Můžu jen doporučit!! :-)
vloženo: 19. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole BK je přátelský přístup instruktorů k žákům, výborné připravení žáků na testy ať už na učebně nebo home-learning. Časté přednášky z teorie a také dobrý vozový park (2x Octavia). Tuto autoškolu mi doporučil kamarád a jsem rád, že jsem šel právě sem. Můžu jen doporučit!! :-)David Pucholt
vloženo: 19. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já osobně jsem závěrečné zkoušky dokončil dnes a jsem nadmíru spokojen.Instroktoři mají velice přátelský přístup,ale také dokáží vše výborně naučit a i líné povahy jako jsem já skvěle připravit na zkoušky.Když vidím přístup učitelů jiných autoškol,tak jsem rád,že jsem dal na doporučení kamaráda a přihlásil se právě sem.Můžu všem jen doporučit!!Brázda Michal
vloženo: 19. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu BK bych určitě doporučil všem uchazečům o řidičský průkaz. Mě osobně tuto autoškolu doporučil jeden kamarád, když jsem se zrovna rozhodoval mezi 2 autoškolami a jsem rád že jsem nakonec dal na radu kamaráda, protože jsem byl naprosto spokojen se vším co má autoškola obsahovat. Ale jelikož nejsem dobrej řečník, tak spíš kdyby se někdo chtěl na cokoliv zeptat, tak může napsat na email, rád odpovím, ale jinak opravdu vřele doporučuji AUTOŠKOLU BK :).
vloženo: 29. srpna 2010
vložil: Jaroslav Zelený,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala kvůli příznivým ohlasům mých přátel a sama jsem byla velice spokojená. Celý kurz probíhal bez problémů, příprava na závěrečky, ať už na jízdy nebo na teoretickou část, byla dobrá. Z vlastí zkušenosti můžu jenom doporučit.
vloženo: 28. června 2010
vložil: Dana Hořeňovská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní příprava na vyplňovací test
vloženo: 24. května 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K Autoškole BK nemám žádné výhrady, byl jsem nadmíru spokojen se službami, s chováním a i trpělivostí instruktora. Pan instruktor byl velmi přátelský člověk se smyslem pro humor a díky jeho dobrým vlastnostem mi udělal autoškolu příjemnější než by sama byla. Ke zkouškám jsem byl připraven, nejen ze strany teoretické, ale i praktické. Autoškolu BK doporučuji všem lidem, kteří mají zájem se stát aktivním řidičem.
vloženo: 26. ledna 2010
vložil: Daniel Zdanovec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak já si myslim že v této autoškole je výborný přístup k lidem... a hlavně pan Kuta vždy vyhový s jízdou. Tuto autoškolu bych doporučil uplně všech co chtějí naučit ovládat auto popř. motorku.
vloženo: 26. ledna 2010
vložil: Radek Novotný,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou BK osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola BK < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola BK - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje