Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Milan Bouda - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Milan Bouda

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Milan Bouda < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý a lidský přístup. Slušná cena. Jízdy navíc nezruinovaly.
vloženo: 13. října 2015
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po 35 letech jsem znovu seděl v autoškole, chtěl jsem si udělat rozšíření řidičského průkazu na brzděný vlek - B+E. Mám jednoznačně pozitivní zkušenost a tuto autoškolu doporučuji.
Velmi profesionální přístup, flexibilita ( dojížděl jsem hodně zdaleka), všechno dokonale zařízeno.
vloženo: 23. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jen mohu napsat, děkuji.
To snad mluví za vše. Moc děkuji.
Pitelková
vloženo: 1. prosince 2014
vložil: Eliska Pitelkova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Su vyborny ,prispusobi se jak vam to vyhovuje.Vic nemam co dodat B-)
vloženo: 13. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepší autoškola v Mladé Boleslavi, zkoušky jsem zvládla ihned napoprvé, instuktor na jízdy byl naprosto úžasný, milý hodný pán, žádný stres, krásně vše vysvětlil, poradil. Teorie taky na jedničku. mohu jen a jen doporučit!!!!!!!!!!!!
vloženo: 24. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup k žákům je výborný. Po přihlášení Vám dají vědět, kdy půjdete na první hodinu, také Vás kontaktuje instruktor a smluví si s Vámi průvodní hodinu v autě.
Přístup k žákům při jízdách je výborný. Vše mi bylo vysvětlováno v klidu, žádný stres.
I teoretické hodiny byly pohodové - pan Bouda nám vše vysvětlil.
Na závěrečné jízdy jsem byla připravena skvěle - zvládla jsem je tak jako většina ostatních žáků napoprvé.
Tuto autoškolu vřele doporučuji - jedna z nejlepších v MB.
vloženo: 11. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jizdy perfektni bez zadnych problemu mili instruktori. auta v dobrem stavu.zkousky sem udelal bez problemu .Tuhle autoskolu doporucuji :)
vloženo: 13. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super numero uno:-) dneska jsem si vyzvedla ridicak a zvladne jsem prvni rizeni sama. takze me moc dobre pripraavily.
vloženo: 27. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bez výhrad bych jí doporučila, zkoušky sem myslim zvládla levou,zadní :)
vloženo: 23. července 2010
vložil: Andrea Stieblingová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole dle mého názoru nejlepší v Ml. Boleslavi. Profesionální přístup k žákům a opravdový zájem naučit žáka co nejvíc a nejlépe ho připravit na záverečné zkoušky.
Vřele Všem doporučuji.

vloženo: 26. května 2010
vložil: Kuba,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkem fajn autoškola, doporučuji, skvělý instruktor, dobré jednání, rychlé jednání, přiměřená cena :)
vloženo: 10. února 2010
vložil: Dominik Svoboda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   po skouske sem ji doporučil pár známým. autoškola v tu dobu byla levná a dobrá.
Jozef Mesiarik
vloženo: 14. září 2009
vložil: Jozef Mesiarik,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Milan Bouda osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Milan Bouda < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Milan Bouda - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje