Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola TREND - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly TREND

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola TREND < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně si myslím, že existují v Olomouci i lepší autoškoly. Nelíbilo se mi, jak probíhaly hodiny teorie, bylo jich málo, majitel permanentně chodil pozdě (! nejsem tady jediná, co to zmiňuje, takže by se s tím něco dalo snad udělat) a i když někdy to byla sranda, u zkoušky to sranda rozhodně nebyla. Necítila jsem se dobře připravená, to určitě ne.
Celkově výcvik nehodnotím úplně špatně, ale spousta věcí se mi nelíbila, například trénink parkování na 11. jízdě, pořád jízda po stejné trase, a i když mě na jízdách intruktor chválil, jaká je to pohoda a jak jsem šikovná, komisař byl úplně jiného názoru.
Pan majitel si to možná okomentuje po svém, obhájí se nezájmem děcek, co k němu chodí do autoškoly, ale ne v každém negativním komentáři je jen vztek z toho, že jsme mnozí ty papíry neudělali na první pokus...spousta věcí by se dala vzít a změnit k lepšímu.
Za mě - autoškolu Trend nedoporučuji.
vloženo: 10. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: 1) Autoškola nemá majitele, ale majitelku.
2) Ano, vždy se dá spousta věcí vzít a změnit k lepšímu. Vybírala jste si tu nejkvalitnější nebo nejlevnější autoškolu?
3) Ať přijde učitel s pětiminutovým zpožděním nebo včas, zpuchlé obličeje klientů, kteří si myslí, že když zaplatili, nemusí nic dělat a automaticky dostanou ŘP, jsou stále stejné :-)
4) Povaha českého člověka je následující: pokud mu vyjdete maximálně vstříc a nemá si na co stěžovat, většinou (samozřejmě ne vždy) neřekne ani "nashledanou" natož aby napsal pozitivní recenzi. Zato když může, zhaní, co se dá. To nás samozřejmě všechny motivuje ke stálému zlepšování a zvyšování kvality služeb..... :-D


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, tímto bych chtěla poděkovat p. Stundlovi za fantastickou přípravu na zkoušky. Jsem ráda, že jsem mohla spolupracovat zrovna s ním. Je sice trošku přísnější, ale toho opravdu neuškodí. Ta prisnost byla na místě, zkoušky jsem udělala na poprvé. Děkuji i zbytku týmu za dobrou atmosféru.
vloženo: 6. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vé hodnocení bych rozdělila na dvě poloviny: a)hodnocení instuktorů při výcviku. Oba pánové by zasloužili 5 hvězdiček! Přesně vědí, co s kým potrénovat, poradí, klidně 10x vysvětlí, dokáží povzbudit, jsou to profesionálové na svých místech! Už prní hodinu si zajezdíte v normálním provozu! :-) b)celkový dojem z této autoškoly. Tato autoškola není špatná, ale s několika výhradami. Webové stránky skvělé, ovšem velmi rychle zjistíte, že vše není tak hezky nablýskané, jak se prezentuje! Jezdí se sice Toyotou Yaris, ale třeba klimatizaci v autech nenajdete, na webu se ovšem o klimatizaci píše! Závěrečná zkouška se většinou dělá v jiné Toyotě Yaris než jste dělali výcvik, pro začátečníka docela nepříjemné překvapení - citlivější brzda, méně slyšitelný a viditělný blinkr a do toho podivné klepání motoru při každém sešlápnutí plynu. Hodiny teorie byly spíše na úrovní individuálního plánu, za 2 měsíce výcviku jsme absolvovali pouze 5 teoretických hodin. Je to škoda, hodiny s panem J. Stündlem byly zajímavé a pro většinů adeptů jistě přínosné, zvláště pro ty, kteří opravdu nemají žádné řidičské zkušenosti! Výhrady mám k pozdním příchodům pana Stündla, za celou dobu se snad nestalo, aby na teorii přišel včas! V autoškole dostanete k zapůjčení učebnici (na webu se píše s CD, ale ke knize žádné CD nebylo). Tato zapůjčená učebnice mi příliš nevyhovovala, koupila jsem si jinou a vyplatilo se mi to, test na plný počet bodů. Komfortní je rezervační systém jízd, ovšem jen pro ty, kteří mají čas kdykoliv, nyní jsem na MD, proto mi nějaké přesuny v mých jízdách nevadily a vždy jsem si to s hlídáním dětí zařídila. Při úvodní hodině by nebylo špatné, aby adepti dostali nějaký info letáček, kde by bylo uvedeno: číslo účtu, kam uhradit platbu, číslo na pana Stündla, přístupové heslo do rezervašního systému, info odkud autoškola vyjíždí atd.... Zbytečně pak adepti otravují se stále stejnými dotazy, dalo by se zbytečným dotazům předcházet! Na webu by měl být uveden kompletní ceník, třeba to, že ani první opravná zkouška není v ceně kurzu (některé autoškoly první opravnou v ceně mívají). Autoškol je hodně, ale málo těch dobrých. TREND, díky skvělým instruktorům, má šanci patřit k těm lepším, ale bylo by vhodné některé nedostatky odstranit.
vloženo: 27. června 2015
vložil: Alice Blahunková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za recenzi.
Klimatizace JE v obou vozidlech (takové to tlačítko uprostřed kolečka na seřizování teploty s písmenky A/C ;-) )
Dále jsou obě vozidla naprosto identická: stejný typ, rok výroby, obsah motoru a dokonce i barva :-)
V ceně kurzu je první zkouška (zdarma je klientovi přistaveno vozidlo, natankováno a zaplacen učitel, který s klientem na zkoušce, spolu s komisařem jede). U případné opravné zkoušky si toto klient hradí sám. Přesto, že magistrát vyšle pouze komisaře, je poplatek autoškole za všechny výše uvedené věci stejný, jako magistrátu.
V případě jízd je samozřejmě zapotřebí se občas trošku přizpůsobit (neplatí u programů Exclusive). Autoškoly, které se vždy přizpůsobí vám, jelikož mají málo klientů a spoustu času a ještě vám slíbí opravné jízdy zdarma, samozřejmě existují. Otázkou je, proč mají tolik času a z čeho nakonec zaplatí vše, co je "zdarma".
Trochu zamrzí, že jste si nevzpomněla, jak jsme zařizovali jízdy Vám, když jste chtěla jezdit víckrát, než je limit pro kurz standard. Jak jsme vymýšleli a kombinovali, abychom vám našli místečko a vy mohla jezdit za stejnou cenu víckrát, než ostatní klienti.....


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji.
vloženo: 5. června 2015
vložil: Jana Hromadová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Člověk s tímto jménem u nás nikdy autoškolu neabsolvoval.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel, nějaký nábytek na zakázku, plasmová televize a snaha o to, aby bylo všechno moderní značkové a pěkné určitě nezakrývá nedostatky, které tento výcvik rozhodně má. Já mám velice obdobnou zkušenost. Sice jsem zkoušky udělal bez větších problémů, ale to jen díky tomu, že jsem již měl nějakou zkušenost. Hodiny teorie - nechci panu učiteli nějak ublížit nebo ho obvinit z toho, že to dělá špatně - to rozhodně ne. Ale věřím tomu, že se dá zahájit následující kurz o dva týdny později a na těch teoriích vysvětlit i věci, které se třeba už dva roky u zkoušek neřeší. Je mi jasný, že to hodně lidí, zejména děvčata, nezajímá, a není každý studijní typ, ale základní technické parametry, údržbu vozidla a princip by snad měl znát každý. To není, jako když si koupím mixér a zmáčknu ON. Pokud vím, v jiných autoškolách se toho řeší na hodinách teorie mnohem víc. A cena kurzu je přibližně stejná. Jezdím sám už nějaký čas, protože musím a občas se divím, co za jelita ten řidičák mají. Ne, to učitel rozhodně neovlivní, vlohy pro řízení jednou máš nebo nemáš. Ale třeba zažívám situace, kdy si říkám - proč mě to v autoškole nenaučili. Nejlepší by bylo jezdit po celou dobu s jediným instruktorem, který by měl individuálnější přístup...


vloženo: 28. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Opět anonym..... No nic. Píšete, že máte obdobnou zkušenost, ale popisujete úplně jiné věci.
Myšlenka učit na hodinách teorie věci, které se již více jak 3 roky u zkoušek nezkouší je zajímavá, nejsem si však jist úspěchem v případě jejího naplnění.
Napsal jste správně, že většinu lidí to nezajímá, jelikož se to u zkoušek nevyžaduje. Asi sám uznáte, že říkat něco lidem, které to nezajímá a vědí, že se to učit nemusí je vcelku kontraproduktivní.
Na hodinách jsem v životě nezažil, že by se někdo zeptal, jak co funguje nebo se zajímal o téma hlouběji, než musí. Ani stupidní domácí úkol na téma: jak je značena hlavní a vedlejší pozemní komunikace, není 98% klientů schopna zpracovat a zkrátka neví.
Autoškola není nápravně-výchovné zařízení. Je čistě na každém, jestli se naučí nebo nenaučí, co učitel říká nebo jestli se bude či nebude hlouběji zajímat o danou problematiku. Pokud by se někdo zajímal, milerád téma rozvedu. Když ale vidím, že je pro většinu problém naučit se i ty nejzákladnější a životně důležité věci viz označení hlavní pozemní komunikace, vysvětlování funkce čtyřdobého zážehového motoru atd. si ani nedokážu představit.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trend rozhodně nedoporučuji !!! Nenechte se zlákat výhodnější cenou protože v konečném důsledku stejně zaplatíte stejně, nebo více než v dražší autoškole. Hodiny teroie jsou pro smích, majitel Vás vezme do pronajaté místnosti, 20 minut s vámi probere základy, které ví i pětileté dítě a tím to hasne. Rozmězí těchto teorií je většinou tak s měsíčním odstupem. Plánování jízd online je sice pohodlné, přehledné, ovšem polovinu Vámi naplánovaných jízd Vám stejně majitel přesune na jindy, kvůli nedostatku času. Učitelé v autoškole jsou dobří, přátelští, sympatičtí, poradí, naučí, připravý vás na co si máte dát pozor a kde. To nejhorší přichází u závěrečné jízdy. V 90ti procentech bude přísedící majitel autoškoly, který nechá napoprvé udělat závěrku tak 10% lidí. Nesmyslné zásahy do řízení,za což Vás komisař okamžitě vyhodí, nesmyslné sešlapávání spojky, když jsem pak dobrždovala na křižovatce a chtěla zastavit, marně jsem hledala spojku protože ji přísedící sešlápl, asi 50 metrů před křižovatkou, nechápu proč ... No a to znamená, další poplatek 400 kč magistrátu + 400 majiteli na ruku, udělá Vám to minimálně 2x, takže jste na 1600 ... přinejmenším. Auta v kterých autoškola jezdí jsou před rozkladem, jedno z nich při jízde klepe a hrčí. Jediná světlá stránka autoškoly jsou příjemní školitelé, ačkoli po přechodu k jiné autoškole (velké, známé) jsem zjistila, že mě školitelé v autoškole trend dost ošidili o výcvik. Rozhodně NEDOPORUČUJI !!!
vloženo: 19. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Naházet tolik špíny a ani se nepodepsat ...K naší učebně: přijde mi vcelku zbytečné kupovat celý dům v centru, když potřebuji pouze jednu učebnu o rozloze 40m. Škoda, že jste zapomněla zmínit její vybavení včetně plazmové televize, zakázkového designu, velkého stolu, pohodlných židlí atd... Spoustě lidem hodiny teorie pro smích nejsou, jelikož v životě v autě neseděli a tudíž jsou pro ně i základní informace o ovládání vozidla zcela nové.
Plánování jízd online šetří spoustu času. Místo složitého obvolávání každého klienta je kontaktován pouze klient, jehož termín koliduje se zkouškami. Samozřejmě je mu nabídnuto několik termínů náhradních, aby nebyla ovlivněna délka kurzu ( 2 měsíce).
UČITEL NEROZHODUJE, jestli klient udělá zkoušku či nikoliv! O tom rozhoduje zkušební komisař. Učitel nemá v tomto žádnou pravomoc! Nesmyslné zásahy do řízení... Učitel i komisař vyhodnotí zásah do řízení jako oprávněný, ale klientka, která seděla v autě 14× po dvou vyučovacích hodinách rozhodne, že oprávněný nebyl ... Všichni se proti vám nejspíše spikli :-) Sešlápnutá spojka učitelem 50m před křižovatkou a kvůli tomu konec zkoušky?- tak to jsem ještě neslyšel a to už jsem slyšel spoustu výmluv :-) Metr před zatáčkou, která se projíždí max. 20 a klient má zařazenou trojku, to se přiznám, že občas učitelé dělají. Záměr je jediný: aby klientovi auto v křižovatce nezdechlo( klientovi to samozřejmě pomůže a komisař to nevidí) . A co se dalších zásahů do řízení týká: pláčete tady kvůli pár stovkám, za které si v reálu sotva natankujte ale: Uražené zrcátko cca 3500,- + práce (pouze naše vozidlo) a pokud se vám podaří ustřelit ho stojící Audině tak klidně 25.000,- atd...
Ano, motor u jednoho vozidla klepe. No, je to vozidlo autoškoly.... a klepání nemá na funkci žádný vliv. V Praze se jezdí v některých autoškolách i v nových vozidlech Mercedes Benz. Asi tušíte, že to nebude za 7390,-Kč


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, před pár dny jsem dokončila kurz autoskoly. Za me urcite doporucuji. Ucitele v aute jsou prijemni a pokud si s necim nevite rady vzdy pomuzou a poradi. Pokud chytnete při jizde pana Stündla tak vas provede vsude kde komisari tahaji pri zkouskach, je to super, vsechno vam ukaze a hlavne rekne kde mate nedostatky, ty pak zdokonalujete s uciteli. Super na tom bylo i planovani jizd pres internet, pohodlne a hlavne nez si clovek neco naplanuje tak ma sanci si to rozmyslel.&#9786; Hodiny teorie byly velice zajimave a pristup p. Stündla velice dobry. Nemam jediny problem ani pripominku k teto autoskole. &#9786;
vloženo: 9. dubna 2015
vložil: Gabina S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autošokola Trend byla mým ,,plánem B&quot;, protože jsem nestihla termín kurzu v autoškole, kterou jsem si původně vybrala. Pěkné webové stránky, pohodlný systém rezervace jízd, ,,vymazlené&quot; autíčko...soudit detektivku podle obalu - dobrý. Konečně jsem ale přišla na to, že celý ten kurz byl tak nějak zmatený. Myslela jsem si z vyprávění spolužáků, že třeba absolvuji pár hodin někde mimo město a pak, až si začnu víc věřit, pojedeme do cetra. Po okreskách jsem snad ani nejela. Centrum města, křižovatky a kruhové objezdy...Člověk si řekne - nejlíp se naučíš, když tě hodí do vody. OK. Ale snad je rozdíl mezi vesnickým klukem, který jezdí s dědou od čtrnácti stodvacítkou po polňačkách a mnou, holkou, co v životě předtím za volantem neseděla. Hned první hodina - spojka, jednička a jedem. ve výsledku jsem se prvních 5 jízd hrozně bála, protože jsem neměla jistotu ani v řazení, natož tak abych se koukala po značkách a vjížděla do křižovatek s nefungujícími semafory...Parkování - šup sem, plný doprava, zpátečka, buch ho tam, vyřadíme, zatáhneme ručku. A pak když jsem na zkoušce potřebovala s tím autem nakřivo něco udělat, nemohla jsem, protože mi to nikdo ani neukázal, natož tak vysvětlil...
Obecně přístup ke mě nebyl vůbec špatný. Nikdo na mě neřval, neměl hloupé poznámky...
Věřím, že tato autoškola patří k těm dobrým olomouckým autoškolám, ale určitě bych našla i lepší...
vloženo: 28. března 2015
vložil: Zuz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem absolvovala Rychlokurz na skupinu B v této autoškole. Byla jsem naprosto spokojená. To stejné, co po mně chtěli učitelé při jízdách vyžadoval i zkušební komisař u zkoušky. Pokud si něco vezmete z toho, co vám učitelé říkají a nečekáte, že to nějak přijde samo, není u zkoušky problém. Je vidět, že učitelé už to dělají nějaký pátek a dobře vědí, co u zkoušky projde a co ne :-)
Tuto autoškolu mohu jednině doporučit!
vloženo: 28. listopadu 2014
vložil: Veronika Přichystalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem ukončil výcvik v této autoškole. Všechno bylo fajn - teorie, jízdy, zkoušky...Autoškola Trend určitě ano.
vloženo: 16. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Trend jsem byla docela spokojená. Vadilo mi jen, že teoretických hodin bylo moc málo, i když jejich průběh byl zajímavý a poutavý. Nelíbilo se mi, že jsem jela snad každou hodinu s jiným instruktorem. Každý učí trochu jinak. Problém byl domlouvat si jízdy ráno. A o víkendu se také nejezdí. Výcvik byl docela fajn, nešlo mi ale parkování, ke kterému jsem se dostala snad až na desáté jízdě. V jiných autoškolách se prvních pár jízd učí ovládat vozidlo na cvičišti a byla jsem několikrát svědkem toho, jak vozidlo autoškoly parkovalo na cvičišti mezi pneumatiky...tohle v autoškole Trend nečekejte a raději si domluvte někoho, kdo vás to naučí nebo instruktora o to poproste, aby s vámi procvičoval hlavně to, co vám nejde. Myslím si, že s ohledem na to, že všichni instruktoři této autoškoly jsou docela normální, to nebude problém. Nejlépe se mi jezdilo s panem Vyroubalem.
Teď jezdím autem stejné značky a nemohla jsem mít větší štěstí, než že jsem se v Toyotě naučila řídit :-D.
I navzdory několika mínusům, autoškolu Trend doporučuji spolužákům a kamarádkám. Žádný stres a strach za volantem, teda až na ty zkoušky :-)...připravte se na to, že je to hlavně o štěstí a ne o tom, jaký jste řidič. Sama jsem to dělala třikrát, a to jsem s výjimkou toho parkování, při výcviku neměla problém...
vloženo: 13. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
nikde jsme nikdy neuveřejnili, že naši učitelé jsou jasnovidci nebo že umí číst myšlenky. Ani já to neumím:-) Proto je zapotřebí komunikovat. Pokud jste si nebyla jistá v parkování, proč jste to, pro Boha, nikomu neřekla? Je snad samozřejmé, že klient požádá učitele o procvičení toho, v čem si je nejméně jistý. Proč by si měl domlouvat někoho jiného, kdo ho to naučí, když stačí pouze otevřít pusu a říct učiteli?
Parkování v první fázi výcviku neučíme. Přijde mi zbytečně stresující učit parkovat klienta, který nikdy neřídil, hned, jak se posadí do auta. Jízda dopředu je základ, od kterého se následně odvíjí další dovednosti včetně parkování a couvání.
O víkendu jezdíme velmi často. Bohužel není možné odjet všechny klienty během dvou dní (SO+NE), proto jsou tyto dny vyhrazeny především kurzům se zkrácenou dobou (Rychlokurz, Exclusive), kdy se bez jízd o víkendu nelze obejít. Pokud je o víkendu volné místo, opět se stačí pouze domluvit.
Komunikace je základ.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych přidala další pozitivní hodnocení této olomoucké autoškoly.
Ocenila jsem především velice pozitivní a profesionální přístup všech instruktorů a přátelskou atmosféru na hodinách teorie.
Autoškolu Trend doporučuji všem.

vloženo: 11. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych přidala další pozitivní hodnocení této olomoucké autoškoly.
Ocenila jsem především pozitivní přístup od všech instruktorů a přátelskou atmosféru na hodinách teorie.
Nic nebyl problém, všechno se dalo vyřešit, na všem domluvit.
Autoškolu Trend doporučuji všem.
vloženo: 11. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Trend jsem byl naprosto spokojen. Učitelé jsou profíci a vědí, co komisaři u zkoušek chtějí a kudy se nejčastěji jezdí. U zkoušky mě dokonce komisař pochválil, za což díky především panu Stündlovi, se kterým jsem absolvoval většinu hodin jízd.
Za mně tedy naprostá spokojenost a mohu jen doporučit.
P.S.: KOmisaři opravdu sledují, jestli koukáte do zrcátek, proto je dobré otáčet hodně hlavou. Já jsem si skoro vykroutil krk, ale zabralo to a komisař mě za to nakonec ještě pochválil ;-)
vloženo: 11. května 2014
vložil: Jan Seidel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trend je jedním slovem skvělá. Přístup, výuka i vše státní bylo naprosto perfektní. Příprava na závěrečné zkoušky byla 100% a proto jsem testy dala na plny počet a jízdy samozřejmě hned napoprvé. Všem bych tímto tuto autoskolu doporučila. Ermanova
vloženo: 10. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trend je jedním slovem skvělá. Přístup, výuka i vše státní bylo naprosto perfektní. Příprava na závěrečné zkoušky byla 100% a proto jsem testy dala na plny počet a jízdy samozřejmě hned napoprvé. Všem bych tímto tuto autoskolu doporučila. Ermanova
vloženo: 10. dubna 2014
vložil: Ilona Ermanova ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mého pohledu nemám nic co bych mohla vytknout. Ať už se zaměřím na výukové hodiny teorie, nebo výuku ve vozidle, vše bylo perfektní. Výklad, který probíhal v hodinách byl profesionální a zároveň dokázal studenta zaujmout natolik, že čas který tomu byl vymezen utekl neskutečnou rychlostí. Co se týká jízd,nikdy nebyl problém domluvit se na daném termínu či hodině. Skvelý individuální přistup a pohotovost učitelů. Jsem velice spokojená a jen a jen doporučuji.
vloženo: 12. února 2014
vložil: Veronika V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trend bych určitě doporučila. Nebyl problém s termíny jízd, nebyl problém cokoli vysvětlit. Někdy jsem se až divila klidu učitele, když mi stejnou věc říkal po páté a já pořád dělala chybu. Na zkoušky jsem se cítila připravená dobře. Ocenila jsem hlavně upřímnost, pokud mi něco nešlo. Jde přece leckdy o životy a je potřeba, aby řidiči uměli řídit a nejen "udělat papíry".
vloženo: 2. prosince 2013
vložil: Evička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy jsem auto neřídil, takže z autoškoly jsem měl docela strach. Teď už vím, že vůbec nebylo proč. V autoškole vám na hodine vše podrobně vysvětlí. Pak jedete na cvičiště, kde vám učitel vše vysvětlí znovu a vy si to můžete v klidu vyzkoušet. Až potom se jede do provozu, nejdříve okresky a učitel vám pořád radí a vysvětluje co a jak.
Byl jsem z autoškolou Trend naprosto spokojen. U zkoušky jsem jel prakticky stejně, jako na jízdě, jen tam seděl komisař :-)

vloženo: 9. listopadu 2013
vložil: Tomáš Vyhnálek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trend je opravdu v pohodě. Ke zkouškám jsem byla výborně připravená. Učitelé přesně ví, kudy komisaři nejčastěji u zkoušky jezdí a co komisaři při jízdě hodnotí a na to vás také celou dobu v autoškole připravují.
Učitelé jsou naprosto v pohodě, žádný stres v autě atd. Za mě mohu jedině doporučit :-)
vloženo: 22. října 2013
vložil: Procházková Kamila,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct,že tato autoškola je moc skvělá,skvělý přístup k žákům,není to nic těžkého udělat autoškolu,člověk se nesmí bát.Tuto Autoškolu Trend mohu jen doporučit každému.Jsem spokojen :)
vloženo: 14. října 2013
vložil: Tomáš Kobliha,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

dovolte mi, abych zde napsal své hodnocení jako rodič.

Rád si vše sám ověřuji, takže když za mnou přišla dcera, že chtějí s kamarádkou do autoškoly Trend, vytočil jsem telefonní číslo a zeptal se, jestli mohu být přítomen na zahajovací hodině. Bylo mi odpovězeno, že budu vítán a není v tom žádný problém.

Na zahájení na mne udělala dobrý dojem hezky vypadající učebna, kde byli všichni zúčastnění informováni o průběhu kurzu, domlouvání jízd a průběhu závěrečných zkoušek. Dceru jsem tedy přihlásil.

Během kurzu jsem se samozřejmě dcery občas zeptal, jak jí to jde, no odpověď byla vždycky stejná: &quot;jó, dobrý...&quot;

O míře jejích znalostí jsem se začal přesvědčovat cca po třech týdnech od zahájení, kdy jsem ji vezl autem a co chvíli jsem slyšel: &quot;tati, zapomněl jsi dát blinkr&quot; nebo: &quot;tati, proč si nepřeřadíš?&quot; atd....

Zkoušky udělala na poprvé a sotva se vrátila z Magistrátu s řidičákem, už chtěla půjčit auto, což ve mně vyvolalo docela obavy. První jízdu jsem s ní samozřejmě absolvoval já, abych viděl, jak je na tom a po pravdě, nestačil jsem se divit. Rozjezdy bez zaváhání, přesné řazení, naprosto bezpečná jízda, během níž jsem jí nemusel říct ani slovo, co má dělat.
Teď už jí půjčuju auto naprosto normálně a beze strachu, že mi na něm něco zničí.

Tímto tedy děkuji týmu autoškoly Trend za profesionální přípravu a mohu jedině doporučit!


vloženo: 9. října 2013
vložil: Jaroslav Soukup,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na doporučení mojí kamarádky, která kurz úspěšně ukončila cca tři měsíce před tím, než jsem se rozhodla udělat si řidičské oprávnění já.
S autoškolou jsem byla maximálně spokojená, krásná učebna v centru a na jízdách jsem se toho opravdu hodně naučila.
Učitelé naprosto v pohodě, ale samozřejmě mě napomínali, když jsem dělala něco špatně, bez toho to asi nejde.
Za mě mohu jednině doporučit!
vloženo: 9. října 2013
vložil: Pavlína Horová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak tato autřoskola je jeden velky omyl, des a hruza. Arogance a agresivita k zakum,vulgarni vyrazy, predrazene ceny, celkovy nezajem a neochota. Rozhodne nedoporucuji!!!!!!
vloženo: 26. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Právě jsem absolvovala výuku v autoškole Trend a opravdu nechápu, kde se tu vzalo tolik skvělých recenzí. Jsem naprosto zklamaná! Autoškolu Trend jsem si vybrala náhodou. Má opravdu krásné webové stránky, kde ale uvádí, že zkoušky jsou v ceně, což není pravda. Jako v každé jiné autoškole musíte platit 700,- Kč, takže opravdu nevím, co v té ceně je. Za opravnou zkoušku se platí jak Magistrátu, tak opět autoškole a kondiční jízdy jsou krapek předražené. Teoretických hodin bylo tolik, že bych je spočítala na prstech jedné ruky. A k otevření auta a kapoty a ukázání, kde se co nachází, jsme se vůbec nedostali. Na teoretické hodiny chodil učitel permanentně o 5-10 minut později. Na jízdy se musíte domlouvat po telefonu, který je věčně nedostupný a nikdo vám to nebere. Když už si termín jízd domluvíte, tak narazíte na velice " příjemného " učitele, který vám neřekne jinak než ,,Vážená", zadupává pedály, hrabe do řízení a je velice nepříjemný. Autoškola má dohromady asi tři instruktory jízdy, z toho paní Brachtlová je milá, v pohodě. Pan Vyroubal je snad nejlepší! Ukáže vám různé fígle, na co si dávat pozor. Ale poslední učitel je opravdu hrozný. Znám tolik lidí z autoškoly, co si na něj stěžují, jsou z něj vystresovaní a nechtějí s ním jezdit, až mě překvapuje, jak kladné jsou tu recenze. S touto autoškolou jsem opravdu nebyla vůbec spokojena. Oproti spolužákům, kteří chodili vysmátí a těšili se do auoškoly, jsem já z toho měla peklo, chodila jsem s brekem a jsem opravdu ráda, že to mám za sebou. Pokud si autoškolu vybíráte podle designu, tak vaše rozhodnutí plně chápu. Ale pokud chcete být spokojení, tak autoškolu Trend rozhodně ne!
vloženo: 17. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Přeji pěkný den,
jsem velmi rád, že se dvěma učiteli ze tří, které jste u nás poznala se Vám dobře jezdilo zvlášť, když s Vám nevyhovujícím učitelem jste jela pouze dvakrát - proto nechápu, proč píšete o chození do autoškoly s brekem a vystresovaná. Hned na začátku autoškoly oznamuji všem klientům, že svého učitele si mohou vybrat a běhen kurzu kdykoli změnit (což jste také učinila a jak jste napsala, s ostatními jste byla spokojená). Každý učitel učí trošku jinak a obecně každý člověk je trošku jiný. Je mi líto, že Vás oslovení "vážená" irituje, zkrátka jste si s učitelem (se kterým jste jela pouze dvakrát) nesedli. Naopak, spousta klientů pana učitele Žylu pro jeho přísnější, ale profesionální a slušný přístup (oslovení "vážená" asi málo kdo považuje za urážku)upřednostňují.
Co se týká plateb za zkoušky: Nevím, kam jinam to ještě napsat: První zkoušku máte v ceně, to znamená, že za první zkoušku neplatíte autoškole nic. To však neznamená, že za Vás autoškola zaplatí poplatek na Magistrátu! Za opravnou zkoušku zaplatíte Magistrátu, který vyšle komisaře i autoškole, která Vám poskytne vozidlo, učitele a pohonné hmoty, to je myslím logické. Přesto je poplatek magistrátu i autoškole cenově shodný.
Ceny kondičních jízd jsou uvedeny na našem webu a jsou prakticky shodné s cenami jízd ostatních autoškol.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy předtím jsem neseděl v autě a tak i přes velkou míru nedůvěřivosti v sám sebe za volantem jsem to to zvládl.

Teď už si věřím a uvědomuji si důležitost dodržování pravidel. Bát se za volantem je zbytečné, ale respekt musíte mít vždy. Tímto bych chtěl celému týmu "Trendu" poděkovat za kvalitní přípravu, skvělou komunikaci a hlavně pohodu při teoretickém i praktickém výcviku.


vloženo: 28. září 2012
vložil: Jaroslav Živný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každý se bojí autoškoly, ale opravdu to není potřeba...zvlášť u této autoškoly. Výcvik, jak teoretický, tak praktický, byl velmi příjemný. Vystřídal jsem 3 instruktory...byli fajn ;)
ale každý učí trochu jinak, ale není problém se zeptat a domluvit si někoho jiného.
Pokud se rozmýšlíte, tak určitě TREND. Snadná přístupnost s MHD a nízké ceny ;)
vloženo: 18. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem byla s touto autoškolou spokojená. Jezdila jsem s panem Vyroubalem a paní Brachtlovou. Ani na jednoho si nemůžu vůbec stěžovat. Vadila mi jen maličkost, že mě pan Vyroubal brával do malých uliček, převážně přednosti zprava a tedy jsem se nemohla ani pořádně rozjet, ale při závěrečných jízdách jsem za to byla ráda, jelikož mě komisař vzal do sídliště, kde následovalo 5 předností zprava a dva přikázané směry :D Opravdu jsem byla spokojena a již jsem doporučila známé, která je zatím také spokojena:)
vloženo: 15. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše proběhlo v naprostém pořádku! Jak komunikace s učiteli, tak příprava ke zkouškám. Jsem moc spokojená a tuhle autoškolu budu všem jen doporučovat:-)
vloženo: 7. května 2012
vložil: Renáta Kovácsová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! Dělal jsem rychlokurz, protože jsem řidičák potřeboval opravdu rychle. Jezdil jsem s panem Stündlem a lepšího učitele jsem si fakt nemohl přát. Všechno v klidu vysvětlil a když bylo třeba, tak mi i pomohl. Zkoušku jsem dal na poprvé a ani jsem nebyl nervozní:-) Autoškola může být i sranda, což u většiny autoškol v Olomouci nehrozí. Většina mých kámošů se svým výběrem pohořeli, tak já jsem rád, že mohu tuhle autoškolu jen doporučit;-)
vloženo: 19. března 2012
vložil: Ivan Losík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc spokojená s výběrem téhle autoškoly:-) Krásná učebna, super učitelé. Všechno bylo v pohodě, můžu jen doporučit:-) A zkoušky jsem udělala na poprvé, takže jsem nadšená:-))
vloženo: 13. března 2012
vložil: Daniela Macháčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, vše naprosto v pohodě! Martin H.
vloženo: 23. ledna 2012
vložil: Martin Horvát,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola TRREND patří k těm moderním autoškolám. Oceňuji pěknou, moderně vybavenou učebnu v centru města - bez řidičáku se člověku docela špatně někam dojíždí :-)
To stejné platí o vozidlech této autoškoly: pohodlná, prakticky nová, takže se člověk nemusí stydět, když ho ve vozidle někdo zahlédne :-)
Přístup učitelů je výborný, snaží se vyjít človeku maximálně vstříc, s panem Stündlem jsem jezdil dokonce i o víkendech a ve svátky.
Ze začátku mi připadlo, že je výcvik ve vozidle možná až příliš puntičkářský (koukání do zrcátek, držení volantu.....), no u zkoušky jsem za to byl nakonec maximálně vděčný! :-)
Takže za sebe jedině doporučuji a děkuji! :-)
Petr
vloženo: 13. ledna 2012
vložil: Petr Čížek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola TREND? Hned na druhé jízdě mi byl přidělen bez předchozího upozornění ,,velmi příjemný" pan učitel. Tento pan učitel byl při jízdách velmi nepříjemný a hodina a půl jízdy s ním byla noční můrou. Co se týká ceny, byla jsem potěšena dokud jsem nezjistila, že knihu budeme vracet na konci kurzu a i přesto, že toto není na stránkách autoškoly a je tam uvedeno, že v ceně je i závěrečná zkouška, tak si ji nakonec musíte zaplatit sami. Když všechny tyto výdaje sečtete, dostanete se na 9.450KČ. Co se týká výuky teorie, bylo jí dost málo a zdravověda byla jen jednu hodinu a probíhala velmi zajímavým způsobem a hlavně v nedostatečné míře. Když se mi stala nehoda a nebyla jsem schopna řízení, tak jsem ještě po ukončení neschopnosti musela čekat 2 týdny než mi paní Brachtlová byla schopna sehnat nějaký kurz. Opravdu velmi individuální přístup k žákům. Při všech jízdách to bylo skoro jako bychom jeli bez učitele, protože paní L.B. si téměř vždy psala sms zprávy nebo vyřizovala hovory. A aby toho nebylo málo den před závěrečnou zkouškou nám vyměnili vozidlo kvůli prošlé technické kontrole. S touto autoškolou jsem nebyla vůbec spokojena a doporučuji si velmi dobře rozmyslet zda se přihlásíte na její kurzy nebo ne.
vloženo: 16. října 2011
vložil: Pavla Uhlířová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
ano, učebnice autoškoly je k zapůjčení na celou dobu kurzu až po úspěšné vykonání závěrečné zkoušky. To je ale sdělováno našim klientům hned při předání učebnice (není mi docela jasné, na co potřebuje řidič, který nabyl řidičské oprávnění nadále učebnici autoškoly. Zvlášť, když se tato neustále novelizuje).
Pokud se klientovi stane, že mu učitel nesedí (občas se to stát jistě může), není nejmenší problém mne kontaktovat a já přidělím klientovi učitele jiného.
Co se týká ceny kurzu, ta je vždy uvedena na webových stránkách a činí 8500,- Kč včetně prvních zkoušek. Potvrzení od lékaře, poplatek za zkoušku příslušnému magistrátu ani poplatek za vydání řidičského oprávnění, za klienta opravdu chodit neplatíme a neznám autoškolu, která by tak činila. Toto jsou poplatky, se kterými nemá autoškola (kterákoliv) nic společného.
Co se týká výuky a výcviku, vše je prováděno dle platné právní úpravy a samozřejmě můžeme vše doložit na dokumentaci (kartička klienta, kniha jízd....) podepsané klientem.
Technická kontrola na vozidlech autoškoly se provádí dle zákona 1x ročně a o víkendu má STK bohužel zavřeno. Druhé vozidlo bylo naprosto stejného typu a provedení. Fakt, že STK nebylo prošlé mohu opět doložit technickým průkazem (ukončení STK mělo proběhnout v následujících dnech).
O výše zmíněném telefonování a psaní sms naším učitelem se nebudu raději ani rozepisovat. SKUTEČNOST, ŽE KLIENTKA UDĚLALA VŠECHNY ZKOUŠKY NAPOPRVÉ DOCELA JASNĚ ODRÁŽÍ KVALITU NAŠÍ VÝUKY A VÝCVIKU A MLUVÍ ZA VŠE.
Bohužel, některým klientům se člověk prostě nezavděčí a kdo chce psa být, ten si hůl(i psa) vždy najde :-(


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu TREND jsem si našla na internetu a hned mě zaujal vzhled webových stránek. Podívala jsem se do ceníku a byla jsem mile překvapená, že je ještě jedna z mála autoškol, která nemá zbytečně přeplacený kurz. Spokojenost je slabé slovo pro spolupráci s učiteli. Seriózní jednání, spolehlivost luxusních vozů Toyota Yaris a příjemná atmosféra. To jsou důležité faktory, které tahle autoškola určitě má a vřele doporučuji ostatním. Monika H.
vloženo: 15. září 2011
vložil: Monika Hulmanová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do olomoucké autoškoly TREND jsem se přihlásila na doporučení kamarádky, která zde také dělala řidičský kurz na skupinu B. Tímto bych chtěla poděkovat především paní učitelce Brachtlové, která se mnou měla jízdy ve vozidle. Vše probíhalo v klidné a přátelské atmosféře, paní učitelka mi vždycky vše v klidu vysvětlila a i když jsem před tím nikdy neseděla za volantem, zkoušku jsem udělala na poprvé. Ještě jednou děkuji :-) Veronika M.
vloženo: 15. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vozidlo této autoškoly mě v Olomouci předjelo na přejezdu a zároveň na tramvajovém pásu (čímž porušilo i rychlost) a následně nepustilo chodce na přechodu, jedná se tedy opravdu o „profesionály“.
vloženo: 26. dubna 2011
vložil: Vladislav Tesařík,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou TREND osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola TREND < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola TREND - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje