Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola František Brozman - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly František Brozman

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola František Brozman < <


   Přešla jsem k Brozmanovi z jiné autoškoly, ve které jsem měla problém s majitelem a učitelem v jedné osobě. Nejenže neuměl učit, ale řešil v hodinách svůj soukromý život a pomlouval snad všechny autoškoly v okolí.
Zato po 1. hodině teorie u Brozmana jsem věděla, že jsem správně. Lidský přístup, trpělivost, humor, časté opakování, pravidelné online testové otázky před jízdami. To vše mi pomohlo ke zkouškám.
Děkuji za podporu a profesionalitu, ještěže jsem to po první autoškole nevzdala, dostala koule, přestoupila a řidičák mám. Mohu jen doporučit.
vloženo: 8. ledna 2022
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, strávil jsem v autoškole půl roku dělal jsem si papíry na T a na B,vše na poprvé jen díky této autoškole a hlavně lidmi,kteří tam pracují rádi. Jak to vlastně je ? No kurzy provádí pan František Brozman,který je úžasný člověk a dělá vlastně autoškoly škola hrou, při jeho kurzech strašně moc pochopíte ale také se nasmějete :D moje jízdy na T probíhaly s panem Františkem Brozmanem, kde vás vlastně naučí řídit, pomáhá co to jen jde, a vysvětlí vám co jste udělaly za chybu a jak se jim vyhnout. Skupinu B jsem dělal s panem Michalem Brozmanem, který je také úžasný člověk který si na vás udělá čas, jízdy sním mi pomohly se orientovat ve velkém provozu když uděláte chybu tak se nic neděje on vám to vysvětlí tak aby jste jí neopakovaly a hlavně mu záleží aby jste to uměly, nestalo se mi abych řekl že jsem nic nepochopil dokonce i u zkoušek mi pomohl ;D je to dobrý chlap a vážím si ho jako všech v autoškole, hlavně slečny které jsou sympatické a rádi pomohou poradí i naučí velice se mi tam líbilo a nebojím se říci že bych se tam z radostí vrátil. Pavel Odlevák
vloženo: 21. prosince 2019
vložil: Pavel Odlevák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Strávil jsem v autoškole 3 dny a musím říct, že byly báječné. Majitel je podle mě úžasný člověk, který vám vše ochotně a trpělivě vysvětlí, byla možnost tu i přespat - ráno se vzbudíte a jste v autoškole :-)
Mimo to vám v čase stráveném zde bude dělat společnost nádherný a přátelský psík :-)
vloženo: 1. listopadu 2019
vložil: Robert Mendl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrat si z dnešní velké škály autoškol, může být občas oříšek. Když jsem se rozhodovala, kam do autoškoly, rozhodující pro mě byly hlavně recenze. Ty byly povětšinou kladné. Po velké nespokojenosti s touhle autoškolou jsem nechápala, jak může mít tak dobré hodnocení. Když jsem se zpětně podívala, pochopila jsem. Recenze píšou zaměstnanci, dokonce se k nim i podepíšou.
Na téhle autoškole je všechno špatně a měla by sloužit jako odstrašující případ. První 2 jízdy trenažér- absolutní nesmysl. Další 3 hodiny jsme jezdili na cvičišti. Ztráta času. Přístup učitelů, až na jednu výjimku příšerný. Tímto velké dík panu učiteli Budíku, těch pár hodin, které jsme spolu jeli, byly skvělé. Ostatní instruktoři hrůza. Ponižování, křičení, arogance. Učitelé se střídají,, nikdo neví kde kdo jezdí, zmatky, odkládání jízd na poslední chvíli... Na jízdy není čas, pokud si nepřiplatíte individuál, tak jen čekáte a čekáte.
3. hodinu na mě jeden z učitelů po odježdění začal být hrubý, že jsem absolutní podprůměr, nemůžu v žádném případě udělat zkoušky, budu si muset HODNĚ JÍZD DOPLÁCET. 3. Hodinu na cvičišti!!! Prostě jen triky jak z lidí vyždímat co nejvíc peněz. A já si za kvalitu ráda připlatím. Ale jednání by mělo být fér a na úrovni! Pan Brozman je absolutní neprofesionál, má neustálé tendence sahat vám do řízení, na ručičku, na nožičku. Myslím, že mu to v jeho věku absolutně nepřísluší a je to velmi nevhodné! Každá další hodina pro mě byla šílený stres. Bála jsem se, co zase přijde.
Odejít z této autoškoly bylo nejlepší řešení a nabádám všechny co jste nespokojeni- přejděte!
Myslím že to není tajné - přešla jsem do Autoškoly Hejhal a tam se všechno absolutně otočilo. Mrzí mě, že jsem tam nešla hned a musela jsem si projít tím, čím jsem prošla. Mrzí mě, že jsem v autoškole Brozman nechala peníze, čas, nervy.
První jízdu v autoškole Hejhal už jsem jako traumatizovaná hned hlásila, že jsem prý silný podprůměr a ať s tím můj -JEDEN učitel počítá. Ten mi hned řekl, že nechápe, jak mě někdo takhle může v začátcích hodnotit. No každopádně, dnes jsem ÚSPĚŠNĚ a na první pokus udělala zkoušku, bez jakéhokoliv stresu absolvovala celý kurz, nadšená chodila na každou hodinu. Jsem šťastná, že jsem u Brozmana nesetrvávala do konce. U písemné části jsem měla 50/50 bodů, trasu odjela bez jediné chyby, komisař mi řekl, že parkuju líp, než kdejaký kluk. Takže já jsem absolutně spokojená, připravená na silnici a opravdu apeluji na zvážení této autoškoly.
vloženo: 25. července 2019
--------------------------------
Je zajímavé, že si na těchto stránkách stěžují na autoškoly z 90% jen ženy...Čím to asi bude ?!?
Po absolvování dvou autoškol by se snad naučil řídit i orangutan.
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní.
Průměrnému žákovi stačí, když si připlatí doučování a v tomto případě jízdy navíc. Podprůměrnému žákovi nestačí mnohdy ani doučování a měl by se radši na celou autoškolu vykašlat a jezdit "sockou", než být nebezpečný pro sebe a hlavně pro ostatní účastníky provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, když se zbaví podprůměrného žáka a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 27. července 2019
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrat si z dnešní velké škály autoškol, může být občas oříšek. Když jsem se rozhodovala, kam do autoškoly, rozhodující pro mě byly hlavně recenze. Ty byly povětšinou kladné. Po velké nespokojenosti s touhle autoškolou jsem nechápala, jak může mít tak dobré hodnocení. Když jsem se zpětně podívala, pochopila jsem. Recenze píšou zaměstnanci, dokonce se k nim i podepíšou.
Na téhle autoškole je všechno špatně a měla by sloužit jako odstrašující případ. První 2 jízdy trenažér- absolutní nesmysl. Další 3 hodiny jsme jezdili na cvičišti. Ztráta času. Přístup učitelů, až na jednu výjimku příšerný. Tímto velké dík panu učiteli Budíku, těch pár hodin, které jsme spolu jeli, byly skvělé. Ostatní instruktoři hrůza. Ponižování, křičení, arogance. Učitelé se střídají,, nikdo neví kde kdo jezdí, zmatky, odkládání jízd na poslední chvíli... Na jízdy není čas, pokud si nepřiplatíte individuál, tak jen čekáte a čekáte.
3. hodinu na mě jeden z učitelů po odježdění začal být hrubý, že jsem absolutní podprůměr, nemůžu v žádném případě udělat zkoušky, budu si muset HODNĚ JÍZD DOPLÁCET. 3. Hodinu na cvičišti!!! Prostě jen triky jak z lidí vyždímat co nejvíc peněz. A já si za kvalitu ráda připlatím. Ale jednání by mělo být fér a na úrovni! Pan Brozman je absolutní neprofesionál, má neustálé tendence sahat vám do řízení, na ručičku, na nožičku. Myslím, že mu to v jeho věku absolutně nepřísluší a je to velmi nevhodné! Každá další hodina pro mě byla šílený stres. Bála jsem se, co zase přijde.
Odejít z této autoškoly bylo nejlepší řešení a nabádám všechny co jste nespokojeni- přejděte!
Myslím že to není tajné - přešla jsem do Autoškoly Hejhal a tam se všechno absolutně otočilo. Mrzí mě, že jsem tam nešla hned a musela jsem si projít tím, čím jsem prošla. Mrzí mě, že jsem v autoškole Brozman nechala peníze, čas, nervy.
První jízdu v autoškole Hejhal už jsem jako traumatizovaná hned hlásila, že jsem prý silný podprůměr a ať s tím můj -JEDEN učitel počítá. Ten mi hned řekl, že nechápe, jak mě někdo takhle může v začátcích hodnotit. No každopádně, dnes jsem ÚSPĚŠNĚ a na první pokus udělala zkoušku, bez jakéhokoliv stresu absolvovala celý kurz, nadšená chodila na každou hodinu. Jsem šťastná, že jsem u Brozmana nesetrvávala do konce. U písemné části jsem měla 50/50 bodů, trasu odjela bez jediné chyby, komisař mi řekl, že parkuju líp, než kdejaký kluk. Takže já jsem absolutně spokojená, připravená na silnici a opravdu apeluji na zvážení této autoškoly.
vloženo: 25. července 2019
vložil: Tamara, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I higly recommend this driving school, the teacher is really good and he can manage english too...

Přešel jsem do této autoškoly, po velkých problémech v jiné autoškole, kde se ke mně majitel i učitel chovali velmi arogantně a říkali mi, že zkoušky jen tak neudělám. V této autoškola panovala od začátku velmi uvolněná, přátelská atmosféra. Po pár lekcích jsem byl připraven na zkoušky, věřil jsem si a udělal jsem je na 100%! Umí vše naučit a dodat sebevědomí a to je nejdůležitější! Jinde naopak snad jakoby nechtěli, aby člověk zkoušky udělal, aby měli víc peněz za další a další hodiny. Tady je to jak má být. Za učitele jsem měl přímo pana Brozmana, je to pohodový chlap se smyslem pro humor a zároveň skvělý učitel. Opravdu doporučuji!
vloženo: 18. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy ochotně učitelé poradí,ozřejmí,vysvětlí co se teorie týče.Praktický výcvik nepostrádá požitek z jízdy a zároveň je člověk učen všemu,co je třeba -situace na silnici,chování ke stroji,soustředění na jízdu samotnou.Tuto autoškolu bych určitě doporučila.Hanka
vloženo: 19. srpna 2015
vložil: Hanka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučují, 100% spokojenost s výukou i tréninkem. Učitele vstřícní, ochoní, trpělivý. Autoškola, motoškola, kde opravdu něco naučí Viz. Neověřené hodnocení autor Bohunka.
vloženo: 23. srpna 2014
vložil: Bohunka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sama jsem se rozhodla o přestup do této motoškoly k výuce, až po několika doporučeních, jelikož jsem nevěřila, že je někdo schopný mě to naučit a bude mít se mnou svatou trpělivost. Mnozí možná namítnou, že naučit se teorii zvládne každý sám (zapůjčení učebnice plus s výukovým programem), řízení je o talentu (trénink na cvičišti na více typech motorek-slalom) a učitel je spíš jen průvodce buď za víc, či míň peněz. Ale to vše je omyl. Učitel je však ten nejvlivnější činitel, který ovlivnil celý můj přístup a zodpovědnost k řízení. Určil, zda jen absolvuji kurz, či najdu potěšení v řízení motocyklu, ba dokonce jsem našla ztracenou sebedůvěru k sobě samotné. Naučil mě vážit si motorky a zbytečně ji nedávat zabrat. Motivoval mě zlepšovat se a nevzdat se při prvním kolapsu. Správný učitel mě nenaučil jen správně řídit motocykl, ale pomohl být o něco lepším člověkem. To, co Vás naučí, použijete v provozu a budete ještě dlouho vzpomínat a navíc doba učení bude pro Vás příjemně stráveným časem. S pozdravem motorkářka tělem i duší Bohunka
vloženo: 6. srpna 2014
vložil: Bohunka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrý přístup k žákům,příjemná atmosféra velká vstřícnost.
Celková spokojenost!!!!!!!!!!
vloženo: 17. prosince 2013
vložil: Jan Sommer, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, na moto má vlastní cvičák, takže nemusíš blbnout mezi autama na parkovišti.
vloženo: 7. ledna 2012
vložil: Pavel Mach, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji,přístup k žákům i vozy,prostě vše jsem spokojená :)
vloženo: 16. prosince 2011
vložil: lenka špandříková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem dělal tři řidičáky (C,E,D) a vyuka vždy probíhala na výborné urovni. Přístup učitelů byl vždy vstřícný a když bylo potřeba něco vysvětlit tak učitelé vše vysvětlili aby to všichni pochopili.
Beer Jaroslav
vloženo: 11. prosince 2011
vložil: Jaroslav Beer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výborný. pan broznam a jeho učitelé mají výborný přístup k žákům.
vloženo: 24. února 2010
vložil: petr vigh,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si,že jsem byl výcvikem a přístupem p.Brozmanem,dostatečně připraven,pro úspěšné složení závěrečných zkoušek.Autoškolu, můžu po vlastní zkušenosti s klidem doporučit,což jsem už úspěšně udělal.
vloženo: 5. září 2009
vložil: KOSINA VL.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup a jednání. Udělala jsem si C+E je to nejlepší autoškola :-))
vloženo: 14. května 2009
vložil: Bohča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byla jsem připravena a plynule začala jezdit
vloženo: 27. února 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou František Brozman osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola František Brozman < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola František Brozman - navigace


upozornit na chybné údaje