Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Bukvic - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Bukvic

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Bukvic < <


   Vysoce doporučuji tuto autoškolu , jízdy probíhají v pořádku , nádherně vysvětlené styly řízení a manipulace s autem. Závěrečné zkoušky proběhli krásně .

J.Rychlík
vloženo: 19. listopadu 2021
vložil: Jan Rychlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   KVALITA
vloženo: 17. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Martin Bukvic - autoškola vpohodě a v klidu :-)
vloženo: 11. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   spokojenost :)zkoušky jsem dala napoprvé ;)
vloženo: 14. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co bych dodal prostě luxus....
vloženo: 25. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz byl výborný milí učitelé a skvělé prostředí a auto pro výcvik.
určitě bych tuto autoškolu doporučil všem známým, a také sem ji párkrát už doporučil. velice se mi líbila také cena kurzu která mě velmi příjemně překvapila oproti jiným autoškolám.

vloženo: 16. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem s toutou autoškolou nesmírně spokojená, můžu jen doporučit:)
vloženo: 22. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni na mě byli milí a za vysoce profesionálního přístupu mě přivedli až ke zkouškám, které jsem díky jejich průpravě zvládla jako by nic. Všem doporučuju!
vloženo: 11. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líp jsem si vybrat nemohla, byla jsem perfektně připravena nejen na zkoušky, ale celkově na silnici. Z jejich strany byla super přístup, snažili se vyjít co nejvíce vstříct. Všem bych ji doporučila.
vloženo: 15. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz byl bez větších problémů,i když jsem byla nervozní snažil se mi instruktor pomoc,byla dobrá r7domluva ohledně času kdy budu mít další jízdy,jízdy probíhali v krátkémintervalu po sobě což mi vyhovovalo. Nevím co bych této autoškole vytkla.
vloženo: 1. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Bukvic osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Bukvic < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Bukvic - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje