Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola František Černý - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly František Černý

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola František Černý < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velká spokojenost, úžasní instruktoři, kteří velmi dobře připraví k závěrečkám. dnes bych si jinou nevybrala
vloženo: 23. července 2013
vložil: Olis, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neměla jsem problém udělat závěrečky, byla jsem fakt dobře připravená..
vloženo: 3. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už bych tam znova nešel.
vloženo: 9. září 2011
vložil: Miro, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
:)Prostě v pohodě
vloženo: 29. června 2011
vložil: petr kříž, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super byla jsem maximálně připravená na závěrečky!!Instruktor byl perfektní nemám žádný problém vřele doporučuji!!!!
vloženo: 1. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže pánové a dámy: Co se týče autoškoly pana Černého, po teoretické stránce výuky jsem nepocítil žádný problém. Při závěrečných testech jsem byl dostatečně připraven, problém ale nastal při praktických jízdách. Neochota, drzost a jen tvrdá buzerace namísto řádnécho vysvětlení od nejmenovaného pana lektora který jezdí skupinu C vážně nebyla na místě. Můj názor na tuto autoškolu je takový že za přehnaně mnoho peněz minimum muziky, ostatně každý se nějak živit musí..
vloženo: 16. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není co dodat prostě SUPER!!!
vloženo: 10. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hodnotim je parádně
Cítil jsem se velmi dobře připraven
Líbili se mi inspektoři neřvali byla s nima sranda
určitě
vloženo: 1. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou František Černý osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola František Černý < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola František Černý - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje