Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Černý - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Černý

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Černý < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je totální katastrofa. Musím souhlasit s příspěvkem, že dokud panu Černému nezaplatíte, je to opravdu kamarád - velice milý,ochotný přístup. Jakmile mu zaplatíte nastává zlom zla,nervů a řevu.Podle mě si léčí své vlastní osobní komplexy na klientech ze svého soukromí, kde se mu asi nedaří.Podle mě by si neměl učitel autoškoly tahat své soukromé problémy do práce, možná je to jen můj názor, ale co je moc to je moc. Kdybych se dnes měla znovu rozhodovat, určitě bych volila jinou autoškolu v Prostějově.Bohužel jsem hodně narazila a rozhodně ji nemohu doporučit.
vloženo: 26. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je nejhorší na kterou jsem narazil. Dělal jsem zde oprávnění kategorie B a už v životě bych se sem nevrátil i kdyby mi to dali zadarmo. Přístup P.Černého k žákům je ze začátku velice milý a ochotný a jakmile zaplatíte, tak se začne chovat na jízdách tak povýšenecky, arogantně a nervně, že jsem si to u učitele autoškoly ani nedokázal představit dokud jsem to nezažil. Naší skupině bylo tehdy slíbeno, že budeme jezdit dvěma vozy. Škoda roomster a Twingo. Nový vůz škoda Roomster, který nám byl slibován neviděl ani jeden z naší skupiny natož aby se v něm svezl. Chování a přístup byl hrozný. Proto hodnotím tuto autoškolu jako nevyhovující ! Mám nyní opravánění skoro všechny řidičské oprávnění, takže vím o čem mluvím.
vloženo: 17. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych také reagovat na firmu autoškola Černý, taktéž jsem měl tu možnost udělat si řidičský průkaz u pana Černého. Co se týká jeho přístupu k žákům hodnotím to ne moc kladně. Pan Černý není ve svém přístupu k žákům moc osobní, řekl bych, že jsem byl pořád ve stresu, co se zase stane a co se mu nebude líbit. Ale na druhou stranu musím říct, že mě opravdu připravil na moji řidičskou kariéru, zatím 7 let bez nehody, ŘP jsem dělal ještě s modrou fabií :D. Ale abych to nějak zhodnotil celkově je to průměrná autoškola.
vloženo: 22. června 2012
vložil: Karel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem u něj řidičský průkaz a už opravdu nikdy víc! Nejhorší chování a přístup co jsem kdy viděl v nějaké autoškole. V žádném případě nedoporučuji.
vloženo: 8. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Psala jsem hodnocení 24. ledna 2011 a musím opět reagovat. Nejsem konkurence, jsem absolventka této autoškoly. Nechce se mi věřit, že by s touto AŠ mohl být opravdu někdo spokojen. Černý mě natáhl o celkově několik hodin zaplacených jízd. Tu spěchal, tu s někým vykecával. Asi mluvíme o dvou jiných lidech, jinak to nevidím. Zdejší reakce jsou buď na 100 % kladné nebo na 100 % záporné.
vloženo: 1. září 2011
vložil: Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den. Nejak se mi zda, ze negativni ohlasy sem pise nekdo z KONKURENCE.. Nezda se Vam to taky? A to upozornuji, ze nejsem p. Cerny! :D
vloženo: 16. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   věřím tomu, že autoškola Černý je jedna z mála, která v dnešní době dokáže něco naučit... prostějov je plný lidí, kteří si sice zaplatili papíry, ale chybí jim naprosté základy. snad jen díky nim laťka !řidičů! nepadla na naprosté dno. musím říct, že v dnešní době je opravdu minimum poctivých lidí - ale pan Černý k nim rozhodně patří. pokud se člověk nehodlá zabít na prvním stromě, měl by jednoznačně volit je ;)
PS: opravdu nerozumím lidem, kteří si stěžují na chování instruktorů. snad kdyby nebyli lhostejní ke svým životům a dovednostem, byl by jejich život o poznání snažší ;) vskutku nikdy se mi nestalo, že bych za volantem zažila jakoukoli nepříjemnou situaci - snad to bylo tím, že chovám ke zkušenostem učitele respekt. slovo, kterému většina lidí v dnešní době příliš nerozumí :)
vloženo: 12. dubna 2011
vložil: Veronika Martinková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dovolím si použít výraz kolegyně níže - "uzlíček nervů". Bohužel tím uzlíčkem není nikdo jiný než pan majitel a instruktor v jedné osobě Milan Černý. A uzlíček nervů udělá úspěšně i z vás za volantem. Takže rozhodně nedoporučuji!
Dále jen zmiňuji, že oficiální internetové stránky této autoškoly jsou podvrh. Jediné auto pro výcvik je stařičké Twingo a je tam toho více.
vloženo: 24. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je prostě maskr. Je to nejhorší autoškola v Prostějově. Učitel je nervozní, nic nenaučí, jen hrabat prachy. O nic jinyho mu nejde. Absolutně nedoporučuji. Ze začátku sliby, ale skutek utek. A ty pozitivni příspěvky tady si podle mého názoru píše sám majitel slavné firmy.
vloženo: 20. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touhle autoškolu mám špatne zkušenosti,učitel vulgarní,nervozní,prostě horši autoškolu jsem neviděla.
vloženo: 19. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Toto není jen tak obyčejná autoškola...toto musí být jedině kouzelná autoškola. Jak jinak bych si měla vysvětlit, že z uzlíčku nervů, který nikdy neseděl za volantem, se po dvou měsících stala legitimní řidička. Už se nemůžu dočkat, až si konečně vyzvednu řidičák a vyrazím...a za tohle moc děkuji p. Černému, který nás nejen bavil vtipnými řidičskými historkami, ale přiměl nás také pozorovat dění na silnici, přemýšlet, předvídat a pořádně se naučit pravidla, bez kterých by to nešlo...a to všechno v klidu, pohodě a bez stresu...doporučuji
vloženo: 16. května 2010
vložil: Hana Nováková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem absolvovala před několika lety, hodně jezdím a stále žiju a jsem bez nehody. Na tom má jistě velký podíl pan Černý, který mě naučil nebát se volantu, přemýšlet místo vykecávání a poslouchání rádia a předvídat. Tedy až po tom, co mě donutil dostat do hlavy potřebnou teorii. Je zábavný a má spoustu historek, díky kterým si i člověk neznalý dovede některé neobvyklé situace představit a v podstatě se tak na ně připravit. Za sebe i několik svých známých, kteří tuto autoškolu absolvovali mohu říci, že jsem byla naprosto spokojená a nemám žádné výhrady. Možná proto, že nejsem líná se učit. Za své jméno se nestydím.
vloženo: 3. března 2010
vložil: Miroslava Březinová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za naprosto vynikající přístup! Myslím, že p. Černý naučí jezdit opravdu každého (i naprosto neschopnou bytost). Negativní komentáře bych smazala, občané si tak buď ventilují sebou zaviněný neúspěch nebo se skutečně jedná o konkurenční boj, který sem nepatří.
vloženo: 25. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   moje hodnocení vychází z vlastní zkušenosti. Myslím si, že v této autoškole jde ještě instruktorům o to, aby se žáci naučili jezdit tak, aby neohrožovali sebe ani ostatní účastníky provozu. V Prostějově jsou asi jediní. Technickou dokáží vysvětlit i ženské a určitě vypouští do světa řidiče, kteří se nebojí vjet do města za provozu nebo zaparkovat. Pokud se opravdu chcete naučit jezdit a nejen si předplatit řidičák, vřele doporučuji!!!
vloženo: 21. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nezdá se mi, že jsou někteří pisatelé ve svém hodnocení objektivní a myslím, že ani není možné, aby výcvikem v autoškole Černý v Prostějově prošli. Pokud ovšem někomu vadí, že je po něm žádáno, aby se pro vlastní dobro a bezpečí naučil to, co vyžaduje zákon, bylo by dobré zamést si před vlastním prahem a teprve pak psát anonymně hodnocení!!!Nebo začít chatovat na jiném serveru...
vloženo: 11. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutně nejhorší autoškola v Prostějově, kterou drží nad vodou jedině jejich bezkonkurenčně nejnižší cena.
Autoškola Černý NEVER MORE!!!!
vloženo: 30. listopadu 2009
vložil: DAVID J., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Už jsem to psal i správci těchto stránek. Nebojím se kritiky,ale anonymní hodnocení proti kterému není obrany mně vadí. A proto zde uvádím ,absolvent podepsaný jako David J. naši autoškolu v roce 2009 neabsolvoval,tuto skutečnost jsem schopen doložit evidenční knihou a proto žádám administrátora o smazání,neboť ten kdo vkládá hodnocení tak dle podmínek pro vložení ,má být absolventem autoškoly,což v tomto případě se nezakládá na pravdě. Zprávu podobného znění jsem zaslal i vedení těchto stránek . Zřejmě někomu opravdu vadíme ať už naši cenovou strukturou nebo skutečností ,že už 16-tým rokem působíme v PV . M.Černý majitel AŠ


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také jsem absoloval autoškolu Černý a stalo se to, že jsem na poprvé zkoušky neudělal. Rozhodně ale si nemyslím, že to byla vina instruktora. Samotné zkoušky byly docela náročné, nervozita a přísný pohled komisaře, který už od prvpočátku vypadal, že se moc dobře nevyspal, způsobily, že jsem udělal banální přestupek. Nesoustředěnost, roztržitost, nervozitu a nesnaživost žáka, instruktor nemůže ovlivnit. Takže děkuji touto cestou instruktorům této autoškoly za jejich trpělivost.
vloženo: 3. října 2009
vložil: Zrostlík Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Černý z Prostějova bych doporučila všem, kteří se chtějí naučit řídit auto a udělat si řidičák! Dokážou povzbudit k naučení se teorie, "technickou" vysvětlili tak, že jsem to pochopila i já, baba :-) a jízdy jsem díky instruktorům zvládla úplně v pohodě.
vloženo: 1. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U zkoušek vypadne 50%, na druhé zkoušce je to zrovna tak.
Když se o tom zamyslíme asi by si učitelé měli autoškolu zopakovat taky. NEDOPORUČUJI VE FINÁLE LEVNÁ AUTOŠKOLA NENÍ LEVNÁ
vloženo: 9. července 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Černý osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Černý < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Černý - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje