Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Chalabi - hodnocení a reference 

Prezentace této autoškoly je v tuto chvíli aktualizována - některé údaje proto nemusí být aktuální.
STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Chalabi

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Chalabi < <


   Super
vloženo: 27. srpna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Chalabi můžu rozhodně doporučit, přístup samotného pana Chalabiho je velmi aktivní, snaží se žákům vyjít vstříc v plánování hodin, dbá na výuku teorie, učitelé jsou kliďasové, nikdo na vás nekřičí. Závěrečné zkoušky proběhly hladce.
vloženo: 3. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit. Jsou milý a se vším poradí. Jízdy mě pokaždé baví a mnoho mě toho naučili. Super. Spokojenost :)
vloženo: 16. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi vyhovovala. :-)
vloženo: 22. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cítil jste se dobře připraven na zkoušky.

vloženo: 26. listopadu 2017
vložil: František Hanousek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejvíce spokojená jsem . Nemůžu si na nic stěžovat
vloženo: 25. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup super autoškola super učitel super pan Chalabi děkuji určitě doporučuji
vloženo: 12. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup a velká ochota proto vřele doporučuji
vloženo: 17. ledna 2016
vložil: Václav Bryndač,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost s autoškolou Chalabi. Ve všem mi vycházeli vstříc, o své žáky se maximálně starají. S komunikací také nebyl nikdy problém, vše se vyřešilo rychle a bez problémů. Tuto autoškolu mohu vřele doporučit.
vloženo: 19. listopadu 2015
vložil: Iva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   příjemné osobní férové jednání
vloženo: 4. srpna 2015
vložil: Miloš Vlasák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hamrlík, jako instruktor výborný a profík. Neměla jsem sebemenší problém vždy mi vyšli vstříc a to i přesto, že jsem dělala závěrečné zkoušky v době aféry zkušebních komisařů a byl veliký problém se dostat na závěrečnou zkoušku, jelikož komisařů bylo sakra málo. Hned po zkouškách jsem byla schopná sednout do auta a jezdit. Tímto Vám děkuji pane Hamrlíku
vloženo: 19. ledna 2015
vložil: monika drunecka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Letos jsem si rozšiřoval řidičské oprávnění o sk. A. Chalabiho autoškolu jsem vybral, protože mi nabídli velmi dobré podmínky, i co se týče termínů jízd. Po splnění povinných 13 hod. jízd pod vedením instruktora Rudolfa Francka (jediný, co učí motorky) jsem byl velmi dobře připraven na závěrečné zkoušky s komisařem. Pan Francek je sympaťák, umí poradit co a jak, a navíc je s ním sranda. Velmi se mi líbil přístup ředitele Chalabiho, jednání s ním bylo osobní, příjemné a na úrovni. Nevím jak u sk. B, ale na motorku vřele doporučuji!
vloženo: 17. srpna 2014
vložil: Petr Křenek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych doporučila Autoškolu Chalabi na Ládví, absolvovala jsem tam výcvik na osobní automobil a vše probíhalo v pohodové atmostéře. Zvlášť bych chtěla poděkovat svému instruktorovi panu Kučerovi za nevyčerpatelnou trpělivost a panu Chalabimu za bezchybnou organizaci, ochotu a vstřícnost při plánování výuky. Ještě jednou děkuji. Kateřina V.
vloženo: 22. června 2014
vložil: Kateřina Valentová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
Velice dobrá autoškola se seriózním přístupem, nabízející velmi kvalitní služby za rozumné peníze se snahou o individualizaci přístupu k žákům.Doporučuji.MUDr.Robert Zajíček Ph.D.
vloženo: 21. června 2014
vložil: Zajíček Robert MUDr., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U autoškoli Chalabi jsem skončila potom, co jsem ukončila 28 hodinnový kurz u autoškoly Student, která mi vůbec nic nedala. Instruktora jsme zde, v Chalabi měli docela dobrého (pan Kučera), byl klidný, ale mohl by být výřečnější. Nejen, že to člověka odreaguje, ale také mu to pomůže více u zkoušek. Nicméně, musela jsem se mnoho věcí, které mě nenaučili u Student, učit. Popravdě, v této autoškole byli přímo zdešení tím, co nás (ne)naučili ve Student. Majitel je příjemný, ale nevím, zda se mu dá úplně věřit. Od zkoušek totiž běžně vylítl každý druhý, což se mi zdálo nějaké podezřelé. Zdá se mi, že spíše v tom vidí business, než aby skutečně pořádně naučili. Do této autoškoly bych již též znova nešla, i když oproti Student nejsou zas tak špatní. Nicméně pokud se chcete skutečně naučit řídit, zvolte Horázného, který je sice velmi nepříjemný, ale naučí za běžnou cenu, řekla bych. Tam se setkáte se seriózností, stejně tak jako u Autoškoly Kučera, kde byla sestra. :)
vloženo: 5. května 2014
vložil: Karolína , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za málo peněz hodně muziky :)
vloženo: 3. února 2014
vložil: Daniel Kratochvíl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Právě jsem úspěšně dokončil zkoušky skupiny A1 v autoškole Chalabi a jsem nadšen. Možná je to jen počáteční euforií, ale když se ohlédnu zpátky, nenašel bych v celém výcviku chybičku. Již při zápisu nebyl absolutně žádný problém, vždy plně profesionální přístup.
Teoretická část probíhá formou seminářů a poté individuálně formou konzultací. Jako velké plus hodnotím vybavenou počítačovou učebnu s oficiálními testy, které se poté vyplňují u zkoušky na magistrátu. Po výcviku v autoškole Chalabi testy prostě nelze neudělat.
Co se týče jízd, s plánováním nebyl problém a vše probíhalo v klidu. Obzvláště rád bych vyzdvihl práci Pana učitele Francka, který byl po celou dobu všech jízd klidný, ochotný, nekřičel a vše mi vždy trpělivě vysvětlil. A že to se mnou neměl někdy zrovna lehké. :-)
Abych to shrnul, autoškola Chalabi je autoškola s plně profesionálním přístupem, která si váží svých &quot;zákazníků&quot;, ví co dělá a dělá to dobře.
Moc děkuji za všechno!! Viktor Novák
vloženo: 9. října 2013
vložil: Viktor Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Poděkování panu učiteli Hamrlíkovi, který ihned po nalezení vypadlého telefonu žáka ve voze, kontaktoval rodiče a zajistil urychlené předání
zánovního mobilního telefonu.
V autoškole Chalabi zaměstnávají jen kvalitní odborníky, za což velice DĚKUJEME!
Hana Pelikánová
vloženo: 26. srpna 2013
vložil: Hana Pelikánová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podstoupila jsem výuku na osobní automobil. Vybrala jsem si autoškolu Chalabi především kvůli blízkosti k mému bydlišti, ale také podle několika zkušeností mých přátel. A musím říct, že jsem byla velmi spokojená a doteď každému, koho znám, vřele doporučuji! Vyzdvihla bych především skvělou komunikaci s panem Chalabim. Co se týče mého učitele, pana Francka, na něj také nedám dopustit. Řízení mi zas až tak nešlo, ale on byl vždy klidný, nikdy na mě nekřičel a vždy mi vše srozumitelně vysvětlil. Na hodiny jsem se těšila, moc mě to bavilo. :-) Ohledně domluvy jízd jsem byla rovněž spokojená - vždy mi vyšli vstříc. Jediné, co mi tolik nevyhovovalo, bylo to, že jsem neměla žádné teoretické hodiny - teorii jsem se musela učit celou sama. Ale kamarádka mi říkala, že už se to tam změnilo, že teď jsou prý už snad povinné i hodiny teorie, což je rozhodně přínosné. Takže celkově autoškolu Chalabi rozhodně doporučuji!
vloženo: 15. května 2013
vložil: Tereza B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolou jsem prošel na jaře 2010 u pana Hamrlíka. Při plánování jízd byl vstřícný a vesměs ochotně odpovídal na technické otázky. Vybavuju si spolužačku, která od něj přešla k jinému instruktorovi, protože podle ní byl "příliš klidný" :)
Jezdil jsem dieselovým Peugeotem 406, který byl sice poměrně starý, ale v bezvadném stavu. Má trochu tvrdší řízení, což mi při zpětném pohledu připadá na učení dost užitečné.
Autoškola je dobře dopravně dostupná.
vloženo: 11. srpna 2012
vložil: Addam Dominec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojená, skvělý přístup.
vloženo: 14. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to nejlepší autoškola jakou jsem si mohla přat. Kurz probihal výborné, všechno mi vyhovovalo. Školitel BYL VINIKAJÍCÍ a skoušku jsem udělala na poprve.
vloženo: 8. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkové hodnocení je velmi dobré. Příjemný a vstřícný přístup celého personálu. Lektora výuky mne přiděleného vřele doporučuji. Do budoucna s touto autoškolou počítám na jakékoliv kondiční jízdy nebo profesní školení.
vloženo: 18. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, perfektní přístup. Už to je skoro 10 let, co mám řidičák, ale na pana Balíka vzpomínám dodnes!
vloženo: 6. dubna 2011
vložil: Milka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem zde kondiční jízdy po 25 letech neřízení a nyní už opět úspěšně jezdím.Takže spokojenost.
vloženo: 16. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je hned u metra Ládví. Vybavení učebny je opravdu dobré. Cvičné testy jsem mohla dělat každý den, kdy jsem chtěla a závěrečné zkoužky jsem dělala ve stejné učebně, na kterou jsme byla zvyklá. Můj učitel pan Balík, byl opravdu moc hodný a trpělivý. Na závěrečné zkoužky jsem byla dobře připravená. Musím hodnotit tuto autoškolu velmi kladně.
vloženo: 13. prosince 2010
vložil: Monika Lešnerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Chalabi chválím,opravdu vycházejí vstříc jen co to jde.Nedávno jsem do ní nastoupila a nemám výtku.Pan Chalabi-báječnej chlap,ale zadanej..:))
vloženo: 12. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vzhledem k tomu, že řidičský průkaz mám již řadu let, ale dlouho jsem nejezdila, rozhodla jsem se pro kondiční jízdy v Autoškole Chalabi. Mým instruktorem byl pan Francek, jeho naprosto profesionální a zároveň velice lidský přístup mi velmi pomohl a určitě by bylo žádoucí, aby takových učitelů, měly naše autoškoly mnohem více, což vzhledem ke své profesi, mohu dobře posoudit.
PhDr. Daniela Kubešová
vloženo: 2. září 2010
vložil: PhDr. Daniela Kubešová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říci, že přístup byl velmi profesionální co se týká učiva a na druhou stranu i velice lidský a přátelský vůči každému studentovi.
Radka P.
vloženo: 15. července 2010
vložil: Radka Přenosilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   učitelé, výcvik a celkový přístup je výborný....problém nastal až při zkouškách...=/
vloženo: 7. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byla jsem moc spokojená, všechno probíhá v pohodě, na všem se lze domluvit, autoškolu CHALABI bych ráda doporučila
vloženo: 6. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem strach si udělat řidičák, ale kdybych věděla jak autoškola CHALABI výbarná, už jsem ho měla dávno!!! Prostě jsou tam super lidi a vřele doporučuji :-)
vloženo: 2. dubna 2010
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu právě dělám, maj super přístup ke studentům, instruktoři skvělí pohodový pan majitel taktéž na všem se dá domluvit.
vloženo: 25. ledna 2010
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji!
vloženo: 30. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dělal v roce 2001 u naprosto pohodového instruktora pana Balíka a asi hlavně on byl hlavním důvodem, proč na tu dobu vzpomínám rád. Jiní říkali, že na ně instruktor křičel nebo jezdili, kam instruktor zrovna potřeboval zajet. To u Chalabiho nečekejte :)
vloženo: 21. října 2009
vložil: Michal Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla spokojená, nemůžu porovnávat, ale vše bylo ok - příjemné jednání a vše bezproblémové.
vloženo: 7. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   .
vloženo: 4. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše proběhlo naprosto v pořádku.Zcela individuální přístup ke studentům a vždy se dalo domluvit na kompromisu.Příprava ke zkouškám byla stoprocentní a lektoři skvělí.Autoškolu vřele doporučuji=)
vloženo: 30. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Chalabi osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Chalabi < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Chalabi - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje