Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Ladislav Čičmanec - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Ladislav Čičmanec

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ladislav Čičmanec < <


   
Bylo to pohodlné, zábavné a srozumitelné.
Cítil jsem se připraveny na zkoušky opravdu dobře.
Líbil se mi vozový park, učebna a přístup. Zlepšil bych vybavení učebny (příklad projektor).
Tuto autoskolu vřele doporučuji.
vloženo: 10. února 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, všem tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 14. června 2019
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup učitelů na výbornou,snaha se časově přizpůsobit.Možnost splácet..auta super..Jen učení vám do hlavy nikdo nenaleje,to musíte samy!!
vloženo: 6. prosince 2017
vložil: Jan Růžička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrůza des. Jak se rika sbal prachy a vypadni. Dělal jsem opravnou zkoušku. Ano za 4000,- da se sehnat za 800,- za tuto cenu mi pan čicmanec pouze sdělil datum zkoušek. Zadna příprava žádna jízda proste nic. Rozhodne nedopurucuju. Je to Zloděj nic víc a ne učitel.
vloženo: 7. prosince 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji všem. Skvělá výuka, úžasní instruktoři.
vloženo: 11. listopadu 2014
vložil: Andie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velice spokojená, jak s přístupem tak i s učiteli, mohu vřele doporučit!!!!
vloženo: 17. března 2014
vložil: Bočková Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu doporučit opravdu všem. Skvělý přístup všech učitelů, klid pohoda, trpělivost. Zkoušky jsem zvládla na výbornou díky nim :-). Verča
vloženo: 25. července 2013
vložil: Verča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup a pohodová autoškola.
vloženo: 17. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   předražená autoškola
vloženo: 9. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Čičmanec bych doporučila dalším, skvěle mě připravila na závěrečné zkoušky u kterých nebyl problém :) Po celou dobu trpělivý učitelé vysvětlovali každou mou chybu a tak to má být. Byla jsem naprosto spokojená.
vloženo: 7. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jízdy si oblíbíte hned po první jízdě s lektory. učebna působí příjemně a pohodlně
vloženo: 15. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je opravdu suprova...instruktor dobrej, auta dobry...a hlavne kvalita :))
vloženo: 1. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mel jsem moznost od kamaradu a znamych slyset hodne hodnoceni na jne autoskoly a i podle toho usuzuji ze tahle autoskola je jedna z tech ktera nauci prakticke veci a da rady do provozu ktere v praxi pouzivam a jinde o nich zaci ani zdaleka neslyseli.
vloženo: 16. února 2010
vložil: Ladislav Rezner, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s autoškolou jsem byla spokojená. příjemní lidí, dostatečná péče, dost materiálů na přípravu. trochu vyšší cena za to rozhodně stačí, protože na zkoušky jsem byla dostatečně připravena.
vloženo: 14. prosince 2009
vložil: Šárka Skrbková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   To byl prostě pohodovej zážitek. Instruktoři byli příjemní a zdvořilí. Vše probíhalo bez nervů, s rozvahou. Vybavení vozového parku bylo perfektní, nová Fabia je skvělej vůz pro začátečníky. I technické vybavení bylo super, výuka probíhala za použití projekce a oboustranného dialogu.

5 hvězdiček !!!
vloženo: 25. listopadu 2009
vložil: Petr Čížek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   přístup učitelů v autoškole závisí na jednotlivých učitelech, ale dle mého názoru jsou všichni velice zdvořilý a příjemní... jinak až na cenu hodnotím tuto autoškolu velice kladně, už jen pro velice seriózní přístup bez zbytečných nervů, velice dobré a moderní vybevení v učebně, nové škody fabie v kterých jsou jízdy taky jdou(ale na superBa nemají ani náhodou) v tomto autě je též možnost se svést a je to velice příjemné... tak že jestli si někdo chcete připlatit ale dělat autoškolu bez zbytečných nervů, vřele doporučuji;-)...
vloženo: 30. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nevi sice jaci jste ale 1 k vam jdu tak jse budu tesit naschledanou
vloženo: 18. května 2009
vložil: Martin Kneř,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Ladislav Čičmanec osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ladislav Čičmanec < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Ladislav Čičmanec - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje