Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Club - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Club

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Club < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorie probíhala formou prezentace doplňována slovním výkladem pana Poštulky.... Stačily mi hodiny teorie s ním a testy jsem měla za skoro plný počet bodů
Jízdy probíhaly klidně pan Poštulka byl velice klidný a ochotný zodpovědět mé dotazy, když jsem si nevěděla rady se situací na silnici v klidu mi jí vysvětlil popřípadě nakreslil hodiny jsme plánovali tak aby nám to vyhovovalo oboum, dalo se s ním úžasně domluvit, oceňuji jeho lidský přístup a ochotu, jízdy i testy jsem udělala napoprvé a věřím že kdybych měla jiného učitelé tak bych určitě napoprvé neprolezla, byla s ním vždycky sranda za mně autoškola se vším všudy jsem mu moc vděčná že mě naučil řídit,couvat ale i zvládat komplikované situace ... Tuhle autoškolu mohu vřele doporučit každému
vloženo: 3. září 2019
vložil: Karolína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená, během kurzu nenastaly žádné problémy. Nemám co vytknout, Pan Poštulka byl velice příjemný a celkově mohu autoškolu jen doporučit.
vloženo: 2. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu jsem byla velice spokojená, žádné problémy v průběhu kurzu nebyly. Autoškolu můžu jen doporučit!
vloženo: 1. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu jsem naprosto spokojená, Pan Poštulka byl příjemný a žádné problémy v průběhu celého kurzu nenastaly. Autoškolu můžu jedině doporučit
vloženo: 29. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou club mam vybornou zkusenost. Pan Postulka je ochotny, spolehlivy, je s nim vyborna domluva, vsechno dobre vysvetli a na zkousky dobre pripravi :) navic autoskola neni predrazena a vsechny hodiny jsou poctive odjezdene. Rozhodne doporucuji vsem :)
vloženo: 7. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Poštulky mohu ráda doporučit. Výborný a zkušený přístup ke všem žadatelům o řidičské oprávnění. Záživné výukové hodiny a volení si jízd podle toho, jak máte Vy čas, čímž tímto řešením mi pomohlo k úspěšnému dodělání na první pokus závěrečných jízd autoškoly.
vloženo: 4. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Club jsem byla spokojena, na zkoušky dobře připravena..příjemný přístup a vždy se šlo bez problému domluvit.Mohu doporučit.
vloženo: 4. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již odběhlo pár dnů od mého úspěšného složení závěrečné zkoušky, a proto musím ještě jednou nesmírně poděkovat p. Poštulkovi. Co se týče teorii, byli velmi záživné, poučné a v hodinách jsem se nenudil. Co se týče jízd nemám výhrady. Pan Poštulka ke všemu přistupuje naprosto profesionálně, ale hlavně vše vysvětlí s klidem a lidským přístupem, bez žádného zbytečného řvaní. Na zkoušky mně skvěle připravil. Nemám žádné výhrady a proto vřele doporučuji.
vloženo: 9. května 2017
vložil: Michael Kancner , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
tímto bych ráda vyjádřila maximální spokojenost s Autoškolou Club pod vedením p. Poštulky. Styl a kvalita výuky v této autoškole jsou zcela nesrovnatelné v porovnání s AŠ Petra, z níž jsem přestoupila. Oproti AŠ Petra se jedná o AŠ se skutečně profesionálním přístupem, spočívajícím např. ve výběru vhodných tras (místo okresních cest jako u AŠ Petra jízda ve městě), ve frekvenci jízd (v AŠ Petra se jednalo v průměru o jednu jízdu za 2 až 3 týdny) a v neposlední řadě i ve věcném výkladu lektora či jeho dochvilnosti.

Sečteno a podtrženo – AŠ Club naprosto splnila mé očekávání, za což p. Poštulkovi ještě jednou děkuji.


vloženo: 3. dubna 2017
vložil: Jitka, Bolatice, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikají autoškola! Skvělý přístup pana Postulky. Rychlá domluva. Vše srozumitelně vysvětleno. Příprava na zkoušky na 100%. Doporučuji!
vloženo: 29. března 2017
vložil: Monika , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem složila zkoušky z autoškoly. Musím říct, že mě pan Poštulka na ně připravil na 100%. Je velmi vstřícný, vše vysvětlí v klidu a srozumitelně. Na jízdy je dobrá domluva, vždy se vám podřídí. Autoškolu Club jen a jen doporučuji!!!
vloženo: 15. února 2017
vložil: Markéta , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
s autoškolou pana Poštulky jsem byl velmi spokojen a mohu ji vřele doporučit všem zájemcům o kvalitní autoškolu.
vloženo: 15. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do téhle autoškoly jsem přestoupil z "autoškoly" Petra. Pan Poštulka dokáže naučit řídit a je tolerantní, hodný a vše dobře vysvětlí. Doporučil bych všem!!
vloženo: 9. února 2017
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přestoupila jsem autoškoly Petra od Pana Stránského k autoškole club k panu poštulkovi a opravdu všem doporučuji tuto autoškolu,pan poštulka je velmi hodný,toleranrní a opravdu dokáže človeka naučit jezdit. Nejlepší autoškola!!
vloženo: 18. prosince 2016
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuji . Pan Poštulka velmi sympatický a srozumitelně vše vysvětlí .Dobře připraví upozorní na co co se zaměřit a opravdu mi všechny jeho rady u zkoušek hodně pomohly . Při jízdách perfektní domluva a vstřícnost . Prostě to nemá chybu . Moc děkuji
vloženo: 16. prosince 2016
vložil: Hana Sigmundova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemný přístup pana Poštulky. Dobrá domluva na jizdách, vždy vyhověl. Teoretické hodiny byly zajimavé a nenudil jsem se. Za volantem jsem se cítil příjemně, p. Poštulka mě zbytečně nestresoval, což mnozí lektoři dělají. Autoškola Club mě dobře připravila na zavěrečné jizdy a neměl jsem nejmenší problém. Doporučuji!!!
vloženo: 9. prosince 2016
vložil: Oczka Štěpán , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Club v Kravařích vřele doporučuji všem. Velmi lidský, přátelský,trpělivý a profesionální přístup s určitou přísností, ale i humorem pana P.Poštulky mi pomohl úspěšně zvládnout jak teorii, tak jízdy. S panem Poštulkou se vždy dalo dobře domluvit, vycházel mým potřebám vstříc,včetně možností jízd o víkendu či jízd nebo dovezením do místa bydliště. Teorie nikdy nebyla nudná, naopak ji dokázal podat srozumitelným a praktickým způsobem s užitečnými informacemi, radami. Během jízd, ze kterých jsem měla značný strach,byl p.Poštulka klidný, trpělivý, vždy vše dokázal vysvětlit, poradit.Výborně mne připravil na zkoušku, kterou jsem úspěšně absolvovala na první pokus. U zkoušky rovněž se velmi snažil podpořit. Velmi tím děkuji p. Poštulkovi za trpělivost, vstřícnost, podporu a dobrou přípravu. Přeji mu jen vše dobré Úspěšné absolvování této autoškoly mi příjemně změnilo život a jsem samostatná. Všem tuto autoškolu doporučuji. Marie Müllerová
vloženo: 14. října 2016
vložil: Marie Müllerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na 100% doporučuji! Celkový průběh byl na jedničku, vše bylo hezky vysvětleno a přístup pana Postulky byl uzasny. Nevytkla bych zadne negativum. Všem známým ji budu doporučovat, jsem nadmíru spokojena.
vloženo: 2. června 2016
vložil: Pavla , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená a vřele doporučuji. Chtěla bych poděkovat panu Poštulkovi za vstřícný a profesionální přístup, který mě dovedl až k získání řidičského průkazu.
vloženo: 23. října 2014
vložil: Klára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškoly jsem se bála, ale přátelský přístup pana Poštulky mě překvapil, a nakonec jsem si teorii i jízdy užila. Nikdy na mě ani jeden z lektorů nekřičel a vše se vyřešilo s klidem a vtipem:-) Na termínech jízd jsme se vždy dohodli. Někdy jsem jela z místa bydliště (nebo jsem byla zavezena domů). Tímto mockrát děkuji za skvělou přípravu a přeji mnoho spokojených studentů - úspěšných absolventů ;-)
vloženo: 23. října 2014
vložil: Markéta Matyášová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji. Domluva s lektory na skvělé úrovni, vždy vyjdou vstříc každému studentu. Autoškola mě připravila na zkoušku dostatečně, děkuji celému týmu Autoškoly Club v čele s p. Poštulkou za výbornou spolupráci.
vloženo: 26. června 2014
vložil: Simon, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Přístup obou učitelů byl výborný. Pan Poštulka byl ochotný a každému mému přání vyšel vstříc. Na všem se s ním šlo v pohodě domluvit. Při jízdách jsem nikdy nezažila, že by po mě křičel, nebo že by na mě byl zlý. Vždy vše vyřešil s trochou nadsázky a s humorem. Z jízd a celkově z autoškoly jsem měla strach, ale díky panu Poštulkovi hodiny probíhaly v pohodě. Pokud od autoškoly čekáte solidní přístup, spíše přátelský, než tvrdě učitelský, autoškola Club je tou správnou volbou :)
Pavlína
vloženo: 12. dubna 2014
vložil: Pavlína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla nadmíru spokojená. K teoretickým výukám bych se vyjádřila tak, že jsem se jich vždy ráda zúčastnila. Nebyly to takové výuky, kde skoro usínáte, ale kde učitel občas zaperlil (což se mi líbilo). :) Co se týče jízd, tak jsem byla naprosto spokojená. Učitelé byli trpěliví a v pohodě. Občas jsem se neměla jak dopravit na jízdy, protože nebydlím v místě, kde jízdy začínali. Nicméně po domluvě byli velmi ochotní mě před jízdou vyzvednout. :) Na zkoušky jsem byla díky učitelům (hlavně pana Poštulky) připravená dobře. Autoškolu Club určitě doporučuji. :)
vloženo: 27. února 2014
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu mi doporucila má známa a nelituji toho.P.Postulka s p.Jindrichem jsou samá legrace,ale umí být i prísní.Sice jsou to nervy,ale je krásné být samostatná.Tak nervy hodte za hlavu a pojdte do toho.Hopová Sylvie
vloženo: 19. února 2014
vložil: Sylvie Hopová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji
vloženo: 19. února 2014
vložil: petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu hodnotím jednoznačně kladně. Skvělá domluva s lektory, jízdy klidně i přes víkendy, prostě podle mého času, ne podle jejich. Dostala se mi spousta užitečných rad, s učiteli se příjemně konzervovalo :-). Na zkoušky mě připravili dostatečně, splnili i mé vlastní přání ve formě jízdy po dálnici popř. po Ostravě (zkoušku jsem měl v Kravařích). Tuto autoškolu jednoznačně DOPORUČUJI a děkuji panu Poštulkovi a Jindřichovi za skvěle odvedenou práci :-).
vloženo: 20. května 2013
vložil: David Schiedek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji tuto autoskolu,jsou zde mladi ucitelé kteři dokažou připrapit perfektně na zkošky... sam sem stouto autoškolou nadmiru spokojeny. cena je přiměřena. tak ji zkuste a uvidite...litovat určitě nebudete
vloženo: 2. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Club osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Club < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Club - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje