Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Credit - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Credit

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Credit < <


   Nejlepší autoškola v Opavě. Pán Král naučí, vysvětlí, poradí. Člověk na správném místě.
vloženo: 12. května 2021
vložil: David Tomaka, emailová adresa nezveřejněna


   Dobrý den.
Zrovna jsem úspěšně dokončil autoškolu s CREDITem (na první dobrou). Jezdil jsem s panem Králem. Musím říct, že je to suprový chlap. Vše ukáže, vysvětlí a naučí s velkou precizností a pečlivostí. Domluvit se na jízdách není problém, v případě změn vždy vyjde vstříc. Při jízdě vše řeší klidně a bez stresu. Nemůžu nic méně, než vřele doporučit.
vloženo: 2. května 2021
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


   V této autoškole jsem dělala jak řidičák na skupinu B což už je delší čas. Teď jsem dělala řidičák C a úžasná zkušenost, pan učitel Král velmi sympatický, upovídaný. Oba učitele co jsem měla i pan Holuša jsou profesionálové, klidní a velmi přátelští. Pokud bych měla znovu vybírat k jiné autoškole bych už nešla a znovu se vrátila zde.
vloženo: 23. prosince 2020
vložil: Renata J., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, musím se připojit ke kladnému hodnocení autoškoly CREDIT v Opavě. Pan Král je velice trpělivý, klidný,vstřícný a profesionál. Nedělá mu problém vše vysvětlit, zopakovat nebo svým žákům vyjít vstříc, pokud si potřebují některé prvky jízdy osvěžit. Mohu jen doporučit.
vloženo: 19. října 2019
vložil: Barbora K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nekde v predchozich recenzich jsem cetla ze pan Kral dokaze naucit i nemozne a presne pro tuhle recenzi jsem si autoskolu vybrala. A nemuzu jinak nez souhlasit. Po predchozim vycviku v jine autoskole mam opravdu srovnani ktere kdyz to reknu takto je “nesrovnatelne.” Klid, zkusenosti a trpelivost pana Krale mluvi za vse. Spoustu veci me musel preucit a dovysvetlit. Staci vam prvni hodina chapete ze stojite pred naprostym nadsencem a profesionalem. Vrele doporucuji kazdemu kdo se chce opravdu naucit ridit a ne si jen “rychle udelat autoskolu.” Jizdy bez chyby i teoreticka vyuka naprosto perfektni. Dekuji :)
vloženo: 10. října 2019
vložil: Barbara, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den. Autoškola Credit je partnerem autoškoly Nemo pro výcvik řidičů skupin C a C+E. Já sám jsem si vybral právě autoškolu Nemo, ale právě z důvodu, že jsem žádal o získání řidičského oprávnění skupiny C+E, jsem skončil v praktickém výcviku pod odborným dohledem pana Krále z autoškoly Credit. Hodnocení autoškoly Nemo, kde jsem absolvoval teoretickou výuku na učebně, jsem zpracoval do hodnocení autoškoly Nemo na tomto webu. Praktický výcvik jsem absolvoval s vozidlem MAN 14.220 s přívěsem.

Jak jsem si přečetl níže, pan Král je hodnocený jako učitel vždy velmi pozitivně. Moje hodnocení se nebude lišit.

Nejlepší je vždy to, když je práce pro člověka i koníčkem. Právě to je na panu Královi vidět.

Pan Král je odborníkem s dlouholetou praxí, který je ochotný a především schopný odpovědět na všechny otázky související s výcvikem k získání řidičského oprávnění. Já osobně jsem měl řadu dotazů především k otázkám z techniky, na které mi pan Král vždy odpověděl tak, abych to pochopil. Jeho odpovědi mi obvykle stačilo slyšet jednou a problematiku jsem byl schopen pochopit a především si i zapamatovat. Ujistil jsem se právě na zkoušce, na kterou jsem se připravoval především z podkladů předaných panem Králem. Tyto hodnotím jako lépe zpracované, než podklady předané panem Němčanským z autoškoly Nemo (které však podle mého názoru k vykonání zkoušky také postačují).

Z praktických jízd s panem Králem nikdy nezapomenu na „kanálovou metodu“. Pro řízení soupravy složené z nákladního vozidla s přívěsem, která má délku celkově 18,5 metru, to je metoda, která v Opavě doopravdy funguje (kanály v křižovatkách jsou vynikající orientační body pro nadjíždění a zatáčení). Pochopil jsem, že i bílé čáry a z nich tvořené ostrůvky na křižovatkách nejsou namalovány jen tak od ruky, ale že řidiči dlouhých souprav výrazně usnadňují řízení.

Atmosféra při praktických jízdách s panem Králem byla vždy pohodová i přes to, že jsem několikrát udělal chybu. Pan Král vždy vysvětlil, proč je nutné do křižovatek najíždět zrovna takovým způsobem jaký popsal.

Dovolím si uvést jednu malinkou výtku, kterou byl fakt, že jsem nebyl většinou schopen zvednout podjezdovou rampu, abych mohl zapřáhnout přívěs (fyzicky jsem trošičku zvedal záď vozidla, ale hrazda se nepohla, i když byla odjištěná). Častým zvedání a sklápěním podjezdové hrazdy se postupně údajně stále více dotahuje šroub, který hrazdu drží, což následně podstatně stěžuje ji zvednout. Nicméně toto pan Král slíbil co nejdříve opravit silami servisu nákladních vozidel.

Celkově lze hodnotit pana Krále jako výtečného učitele, který dokáže naučit člověka řídit tak, aby splnil požadavky na něj kladené při jak praktické, tak i teoretické části zkoušky na první pokus. Zde je nutné dodat, že 4 dvouhodinovky řízení (zaplaceno v rámci ceny kurzu) by mi určitě nestačily, protože jsem nákladní vozidlo hodně dlouho neřídil, a proto jsem si přikoupil další hodiny. Toto mi však následně výrazně pomohlo při vykonání zkoušky s komisařem, na které jsem byl již víceméně klidný.

Mnohokrát děkuji panu Královi za všechny předané zkušenosti a poznatky a především za pohodové praktické jízdy. To vše mi podstatným způsobem pomohlo při vykonání závěrečné zkoušky.

Dovoluji si tvrdit, že mé výše uvedené hodnocení je relevantní ze dvou důvodů – ještě v nedávné minulosti jsem se věnoval vzdělávání dospělích, k čemu jsem kvalifikován mým vzděláním a dále z důvodu, že řidičský průkaz vlastním více než 20 roků a v posledních 10 letech najezdím průměrně 30.000 – 35.000 km osobním vozidlem ročně. Vzdělávání by mělo probíhat přesně takovým způsobem, jakým to dělá pan Král – pohoda a relevantní informace a poznatky.
vloženo: 8. prosince 2018
vložil: Lukáš Matějíček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V dnešní době, kdy lidé umí veřejně pouze kritizovat si osobně myslím, že je na místě vyzdvihnout úsilí, ledový klid a profesionalitu pana Krále z autoškoly Credit v Opavě. Během letních měsíců jsem zde absolvoval kurzy pro skupinu C a následně C+E. Časově se mi pan Král maximálně přizpůsobil. Při samotných jízdách a teorii mi bylo vše vysvětleno tak, abych tomu porozuměl, nikoliv jen tak, abych zvládl vykonat samotnou zkoušku. Přestože se v autoškole nemůžete naučit být opravdový "kamioňák" se vším všudy, tak získáte perfektní základ a jistotu při řešení dopravních situací. Ještě jednou s poděkováním a úctou, Matěj Blanka
vloženo: 12. října 2018
vložil: Matěj Blanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nevím, proč jsem si po tolika letech najednou vzpomněla na tuto autoškolu a lidi, co mě učili řídit, asi nostalgie.
Jezdila jsem s panem Ulrychem a i když to byl svým způsobem trochu divoch, byla s ním legrace a byl to dobrý učitel. Některé lekce měl i pan Král, a byl velice milý a ochotný.
Na autoškolu mám dobré vzpomínky a i dle hodnocení mých známých - můžu doporučit.
vloženo: 22. srpna 2018
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě super autoškola. Moc bych chtěla poděkovat panu Petrovi Královi &#128521; Velké DĚKUJI ZA VŠE CO JSTE MNE NAUČIL &#128077;Super přístup, perfektní příprava, vstřícnost,a hlavně pevné nervy &#128578;Vřele doporučuji &#128077;&#128077;&#128077;Veronika &#128521;
vloženo: 27. července 2018
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotit můžu pouze p. Krále, který je naprosto úžasný. Pokud všichni lektoři v autoškole dosahují alespoň poloviční kvality, nemáte o čem uvažovat!
Při jízdách jsem se setkal s trpělivostí, lidským a profesionálním přístupem a kvalitním, ochotným lektorem
vloženo: 25. července 2018
vložil: Jakub Fiala, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobně můžu soudit pouze p. Krále, který byl naprosto famózní. Jestliže je tento člověk obklopen lidmi (instruktory), kteří dosahují alespoň poloviny jeho schopností, nemáte o čem uvažovat a ,prosím vás, zvolte si asi nejlepší autoškolu v Opavě! A přesto že jsem již několika autoškolami prošel, tak v této autoškole si rád udělám další ŘP.
J.F.
vloženo: 25. července 2018
vložil: Jakub Fiala,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu bych vřele doporučila. Přátelský přístup vůči klientům určitě v začátcích pomůže. Já osobně můžu hovořit pouze o panu Královi díky kterému jsem se necítila až tak sklíčeně a hlavně dala zkoušky. Moc děkuju. A všem nařizuju jít do téhle autoškoly.
vloženo: 20. prosince 2017
vložil: Terka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, skvělý přístup k žákům, profesionalita. Chtěla bych doporučit tuto autoškolu a hlavně instruktora pana Krále, je velmi trpělivý, ochotný a vše dokáže v klidu a srozumitelně vysvětlit. Tato autoškola by si zasloužila víc než 5 hvězdiček :).
Moc děkuji za vše.

vloženo: 14. prosince 2017
vložil: Lucie Lašová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem autoškolu s panem Burdou. Jsem zbrklá a věčně vystresovaná. Nicméně musím napsat, že pod jeho vedením byly tyhle moje problémy skoro minimální. :-) Choval se přátelsky, vysvětlil co měl, vycházel vstříc ohledně času a místa nástupu jízd... Prostě za mě spokojenost a vřele doporučuji autoškolu Credit, potažmo pana učitele Burdu.
vloženo: 20. listopadu 2017
vložil: Veronika Nováková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pěkný den, tuto autoškolu můžu vřele doporučit. Přístup pana Krále byl opravdu profesionální, vždycky se snažil vyjít vstříc a do výuky dával maximum. Jsem velice vděčný že jsem šel právě do této autoškoly a kdybych si měl vybírat znova určitě bych si vybral stejně!
vloženo: 27. října 2017
vložil: Marek Fešar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Katastrofa! Za sebe rozhodně nedoporučuju. Pan učitel Kukelka stále neměl čas,ráno před prací jezdit nemohl,večer už zase nechtěl! Jízdy tak 2x týdně,což je málo. Neustále něco měl a zvyšoval na mě hlas! Přístup hrozný. Autoškolu jsem šla dělat jinde a byla hotová do 2týdnu jízdy téměř denně!!! Takže ne. Fakt hrozná zkušenost
vloženo: 24. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den, milá pisatelko, mrzí mne, že máte takovou zkušenost, ne vždy klient a instruktor najdou společnou řeč. V takovém případě pak stačí, aby se klient ozval vedení autoškoly, každý problém se dá řešit.
PS: za každou recenzi jsem rád, ať už je kladná, nebo záporná, klient má právo říct svůj názor. Ovšem anonym nemá žádnou váhu ani věrohodnost, vypadá to, jakoby se za svůj názor styděl.
Petr Král


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem mohu doporučit autoškolu Credit.Skvěle jednani, přistup a domluva.Pan Holuša vyborny učitel ze zlatyma nervama.
vloženo: 29. června 2017
vložil: L.H, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji autoškolu Credit.Přistup a chovani k žakum skvěly a vždy se mi snažili vyhovět podle meho volneho času.Pan Holuša skvěly učitel.S pozdravem L.H
vloženo: 29. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporučuji v opavě jsou daleko lepši autoškoly než je tato pani učitele si dělaji co chtěji nebrat
vloženo: 24. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen vřele doporučit autoškolu Credit. Velké poděkování hlavně panu Královi za obrovskou trpělivost, vstřícnost a odbourání stresu i nervozitu při jízdě vozidlem. Maximální spokojenost.
vloženo: 2. prosince 2016
vložil: Nikki Sz, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, jednoduchost, perfektní jednání.. Jsem spokojený a vřele všem doporučuji.
vloženo: 6. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím... Tuhle autoškolu můžu všem doporučit. Prošel sem již tři autoškoly, ale až tady mi vše vysvětlili a naučili.Zkouška proběhla naprosto hladce a bez problemů.
vloženo: 25. března 2016
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu všem doporučit ...
vloženo: 11. ledna 2016
vložil: Martin Holes,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojená. :) Rychlá a bezproblémová domluva a super učitelé. Jsem vděčná p. Králi, že i takové dřevo jako jsem já, dokázal naučit řídit. Děkuju!
vloženo: 4. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pěkný den všem. Tuto autoškolu mohu každému jedině doporučit. Přestoupila jsem z jiné autoškoly, takže mohu porovnávat. Je to opravdu 100 a 1. Přístup pana Holuši a pana Krále je velice přátelský. Jízdy jsem absolvovala pod vedením p. Krále, který byl se mnou opravdu trpělivý. Dělala jsem skupinu A+B. Pan Král mě dokázal ke zkouškám připravit během pár hodin, jelikož v mé původní autoškole mě téměř nic nenaučili, hlavně co se týče motocyklu (jedná se o autoškolu Sprint). Takže tímto jim patří můj VELKÝ DÍK.
vloženo: 24. listopadu 2015
vložil: Bára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Credit je velice seriózní na zkoušky jsem byl připraven výborně a proto jsem neměl žádný problém na zkouškách.
Pan Holuša je super hodně naučí a své práci rozumí rád pomůže a přizpůsobobi se času!! Děkuji panu Holušovi za trpělivost a za to, že jsme vždy našli místo na jízdy i když jsem pracoval.
Benda Jan
vloženo: 26. října 2015
vložil: Benda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Credit jsem absoloval skupinu C+E , a musím říct že jsem byl maximalně spokojen skvěly přistup jak po teoreticke strance tak po te praktycke .navic p.Král je opravdovy profesionál na svem mistě a fajn chlap .
vloženo: 4. srpna 2015
vložil: jirka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit jednoznačně doporučuji. Přístup jak pana Holuši i pana Krále byl profesionální a snažili se vycházet vstříc mým časovým možnostem. Byla velmi dobře připravena na zkoušky i na řízení po absolvování zkoušek a obdržení řidičáku. Prostě a jednoduše, navštivte autoškolu Credit -> NEBUDETE LITOVAT!!!!!
vloženo: 5. července 2015
vložil: Anna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosta spokojenost. Doporučuji.
vloženo: 14. května 2015
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkove jednim slovem SUPER jak učitele tak auto. Doporucuji.
vloženo: 13. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji celé autoškole credit a především hlavně p.učitelovi Královi za uspěšné vzládnutí cele autoškoly a zavěrečných zkoušek.Při jízdách vládla vždy příjemná a pozitivní nálada.I když pracuji nebyl nikdy problém jizdy přizpůsobit mé práci a mému volnu.Vše bez problému a rychle.Maximálni spokojenost.Jste z Opavy? Doporučuji jedině autoškolu Credit já osobně nebudu už nikdy měnit!

vloženo: 8. dubna 2015
vložil: Veronika Langrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá domluva s insruktory i profesionální přístup k žákům za mě jednině kladné hodnocení nejvíc pan Petr Král. Dělal jsem C+E. :)
vloženo: 1. dubna 2015
vložil: Marek Tomi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Credit muzu vsem jedine doporucit profesinalni pristup jak po teoreticke strance tak po te prakticke .Ucitel p. Král = pravy profesional ktereho nic nerozhodi ,proste pohodar.
vloženo: 21. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit mužu všem jen a jen doporučit .maximalni spokojenost jak po teoreticke stránce tak po praktické .Učitel p Král je opravdovy profesional ktereho nic nerozhodí.



Jiři Fuchs
vloženo: 20. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den. V autoškole Credit mají profesionální přístup,co se týče výuky a přípravě ke zkouškám. Musím pochválit celý tým instruktorů i komisařů, zvláště P.Krále. V autoškole Credit jsem absolvoval již několik skupin vždy mám 100% jistotu,že když potkám kohokoliv z vás na cestách, že jste byli řádně přípravení.Jde přece o naší bezpečnost.
vloženo: 9. března 2015
vložil: Vícha František, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost! Vždy skvělá domluva, ochota pomoct a poradit! Přístup p. Krále k nezaplacení.

Vřele doporučuji!
vloženo: 26. února 2015
vložil: E.Ondráčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost,vřele doporučuji.Naučí,poradí,pomůžou.Profesionální přístup P.Krále mě dokonale připravil na všechny zkoušky,které jsem dokončil úspěšně :-)
Tímto ještě jednou děkuji.
vloženo: 4. února 2015
vložil: Miroslav Chovanec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporučuji maji tam pěkneho previta ulricha
vloženo: 1. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Drahý anonyme, stejný názor jsi už zde psal 7. června 2012, a už tenkrát jsem uvedl, že pan Ulrych ze zdravotních důvodů u nás již delší dobu nepracuje.
Navíc své těžké nemoci před rokem podlehl.
Petr Král


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální jednání. Skvělá domluva. Jednoznačně doporučuji.
vloženo: 30. prosince 2014
vložil: Oldřich L., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu CREDIT mohu jen doporučit. Byl jsem perfektně připraven na zkoušky které jsem bez problémů zvládl. Za necelý měsíc jsem měl zkoušky na skupinu C+E hotovou.. Tímto dekuji za všechno. S pozdravem Zdenek Hahn
vloženo: 10. prosince 2014
vložil: Zdeněk Hahn, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kredit mě dostatečně připravila na zkoušku a následné řízení. Jak jízdy, tak teorie byly bezproblémové. Nikdy jsem předtím za volantem neseděla a vše se bez zlozvyků naučila. Domluva s panem Králem je bezvadná. Opravdu doporučuji.

vloženo: 13. října 2014
vložil: Veronika Matušková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kredit mě dostatečně připravila na zkoušku a následné řízení. Jak jízdy, tak teorie byly bezproblémové. Nikdy jsem předtím za volantem neseděla a vše se bez zlozvyků naučila. Domluva s panem Králem je bezvadná. Opravdu doporučuji.
Matušková Veronika
vloženo: 13. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele všem doporučuji. Rozšiřoval jsem si ŘO o skupinu A. Zkušenosti jsem měl jen na skútru a během 13 hodin jízd jsem byl perfektně připraven na závěrečnou zkoušku, kterou jsem zvládl bez připomínek komisaře. Během cvičných jízd mi bylo vše správně a slušně vytknuto tak, abych se mohl jen zlepšovat. Teorie je vedena také na velmi profesionální úrovni.
vloženo: 7. října 2014
vložil: Pavel Z.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, velmi dobré zázemí a velmi vstřícní lidé co se týče flexibility času pro Vaše jízdy v případě vynechání teorie je možno bez problému nahradit. Ta je podávána srozumitelnou a přátelskou formou ( nemusíte se bát se na cokoliv nejasného zeptat ). Autoškolu Credit bych doporučil všem budoucím uchazečům o řidický průkaz jakéhokoli typu vozidla včetně svých přátel u kterých jsem již tak učinil.
Nejlepší autoškola v Opavě :)
vloženo: 1. října 2014
vložil: Tomáš Karhánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit mohu jen a jen doporučit. Přístup učitelů, teoretická i praktická část na vynikající úrovni. Musím pochválit mého učitele, p. Krále, který mne připravil na závěrečné zkoušky. Tyto jsem zvládl na plný počet. Ochota co se týče domluvy. Nemám nic. co bych mohl vytknout!!!
vloženo: 22. září 2014
vložil: Martin Moravec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu, dobrý přístup k žákům. Instruktor Petr Král je velice sympatický a příjemný, dokáže dobře naučit a připravit žáky ke zkoušce.
Děkuji
S pozdravem Vojtěch Bartošák
vloženo: 20. září 2014
vložil: Vojtěch Bartošák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole z vlastní zkušenosti můžu říct, spolehlivost, ochota, příjemné vystupování,vstřícnost.
Jedním slovem: výborné, všem můžu vřele doporučit.
:-)
vloženo: 22. července 2014
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   lidi teto autoskole se neda verit
vloženo: 12. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pěkné, a proč se nám nedá věřit ?

Král Petr.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit mohu všem doporučit, Byl jsem velmi spokojený, absolvoval jsem 5 let zpátky řp. sk. B, a momentálně jsem čerstvý absolvent sk. C, CE, a mohu jen pochvalit přístup všech učitelů, Jsou to opravdu profesionálové a zároven dobrými spolujezdci, Myslím , že jsou schopni naučit jezdit skoro každého, osobne jsem se na Testy a techniku nemusel skoro vůbec učit,protože jsem skoro vše pochytil s výkladu. Vozový park je velmi slušny, at nová Fabie, nebo Octavia, a s Manem se jezdí uplně super, akorát chybí v něm ta klima :-)... Takže mohu všem jen doporučit, každý bude spokojen
vloženo: 11. června 2014
vložil: Kalinowski M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit mohu všem doporučit, Byl jsem velmi spokojený, absolvoval jsem 5 let zpátky řp. sk. B, a momentálně jsem čerstvý absolvent sk. C, CE, a mohu jen pochvalit přístup všech učitelů, Jsou to opravdu profesionálové a zároven dobrými spolujezdci, Myslím , že jsou schopni naučit jezdit skoro každého, osobne jsem se na Testy a techniku nemusel skoro vůbec učit,protože jsem skoro vše pochytil s výkladu. Vozový park je velmi slušny, at nová Fabie, nebo Octavia, a s Manem se jezdí uplně super, akorát chybí v něm ta klima :-)... Takže mohu všem jen doporučit, každý bude spokojen.... S pozdravem Kalinowski M.
vloženo: 11. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   TATO AUTOSKOLA STOJI ZA HOUBY NEBRAT
vloženo: 29. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pokud je to názor našeho klienta, tak mne mrzí že není uvedeno, kdo nebyl spokojen a proč stojíme za houby. Ale nemyslím si, že se jedná o našeho klienta, ostatně proč by se jinak skrýval za anonym, že.

Petr Král


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Credit jsem absolvoval výcvik C+E. Profesionální jednání. Neošidí Vás v hodinách odjetých jízd, vyčerpávající výklad technických otázek a spousta rad a zkušeností pro začínající řidiče. Pokud něco někomu nejde dá se u nich na všem domluvit. Pan Král = pohodář, kterého nic nerozhodí! Prošel jsem třemi autoškolami a z mé zkušenosti je tato jednoznačně nejlepší.

Filip
vloženo: 28. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu, vzhledem k přístupu k žákům. Instruktor Petr Král je velmi milý a příjemný a dokáže dobře naučit a připravit žáky ke zkoušce.
Děkuji
S pozdravem

vloženo: 14. května 2014
vložil: Petr Tanka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem spokojená. Vše mi bylo dobře vysvětleno a pan Král je velmi ochotný a pohodový. S ním se v autě pokaždé zasměju. Vřele doporučuji :)

Adéla Grodová
vloženo: 18. března 2014
vložil: Adéla Grodová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporučuji velice arogantni autoškola
vloženo: 7. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zajímavé je, že tyhle příspěvky nikdy nejsou podepsané. Čím to asi bude ?

Petr Král


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I já se chci tady připojit k drtivé většině spokojených zákazníků autoškoly Credit.
Profesionální,vstřícný,individuální přístup byl od vyzvednutí přihlášky až po závěrečnou zkoušku naprostou samozřejmostí!
Teorii v podání pana Holuši pochopí i dámy,které mají panickou hrůzu z absolovování řidičského kurzu.
A jízdy s panem Králem?Naprostá paráda!Zbaví Vás stresu,s jeho trpělivostí a zkušenostmi pevně věřím,že s trochou nadsázky,naučí řídit i opici :-)a ještě Vás stihne rozesmát.Přizpůsobí se Vašim časovým možnostem a neunavíte ho ,ani když se ho budete na něco ptát pořád dokola!
Otázky z techniky má vypracovány velice profesionálně,ale hlavně tak jednoduše,že i naprostý laik může po jejich přečtení s ledovým klidem podat přihlášku na ČVUT :-).
S vozovým parkem i se zázemím autoškoly budou spokojeni i náročnější klienti.Ceny kurzů taky potěší.
Ještě jednou díky celému týmu a přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.
Daniel Wolf


vloženo: 21. února 2014
vložil: Daniel Wolf,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji panu Králi za veškerou ochotu, vše mi několikrát pořádně vysvětlil a pořádně mně připravil ke zvládnutí zkoušky. V autě je navíc legrace a tak to přece má být. Všem doporučuji.
vloženo: 5. února 2014
vložil: František, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji panu Králi za veškerou ochotu, vše mi několikrát pořádně vysvětlil a pořádně mně připravil ke zvládnutí zkoušky. V autě je navíc legrace a tak to přece má být. Všem doporučuji. František
vloženo: 5. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi spokojen jak s vysvětlením teorie tak s učením jízd. Tímto chci poděkovat autoškole Credit a Všem přeju hodně ujetých kilometrů.
vloženo: 6. ledna 2014
vložil: Petr Šimeček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velká spokojenost,vše vysvětleno do detailu jak má být doporučuji všem kdo chtějí se stát řidiči velmi doporučuji :)super přístup M.K.
vloženo: 6. ledna 2014
vložil: marián,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v opavě jsou lepši autoškoly než je tato pokud mužete tak běžte jinam
vloženo: 1. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ano, k nám tedy rozhodně nechoďte, ještě by jste se naučili řídit a co potom, že. :)))

s pozdravem Petr Král


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Všem našim klientům přeji hezké prožití Silvestra a do toho Nového roku 2014 přeji mnoho úspěchů, lásky, zdraví a štěstí.

Petr Král
vloženo: 31. prosince 2013


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu v žadnem připadě nedoporučuji učitele velice arogantni běžte raději k jine opavske autoškole
vloženo: 30. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zajímavý názor, zdravím tímto anonyma a děkuji, že si zase po nějaké době vzpomenul, je milé že ke konci roku den před silvestrem myslel právě na nás. :D
Škoda jen, že opět nezklamal a nepodepsal se. No ale budiž, ledacos to dokazuje, že. :)
Tak či tak autorovi nebo autorce přeji hezké prožití Silvestra a úspěšný vstup do Nového roku 2014.
Petr Král


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, v Autoškole Credit jsem dělal svuj 4 a 5 řidičsky prukaz (nákladák), Za dosavadní dobu jsem si vyzkoušel celkem 3 Opavské autoškoly a musím říct že credit je bezesporu autoškola s nejprofesionalnějším přistupem. A co pro mě, co by Profesionálního řidiče bylo hlavní ,že její učitele byli schopni i mi řict spoustu nových věci a postřehu ne jen ohnedně zakonů ale i skutečne praxe v provozu.
Nesporné plus je take stav vozového parku, opět mám porovnaní a věřte že učit se řidit auto v zbidáčeném stavu jako v některých jiných Autos. neni med.

Ondřej Kupka
vloženo: 26. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Credit mě překvapila svým velice milým přístupem ke klientům. Pan Král a pan Holuša jsou lidi na svých místech, opravdoví profíci, ochotni vysvětlit každý dotaz. Jízdy probíhaly v naprosté pohodě, se srandou, nedostatky se řešily v klidu bez nervů. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu, budu mít krásné vzpomínky, kdybych ještě někdy chtěla dělat řidičák, neváhám ani na chvilku a jdu do Creditu!

Jana Stoklasová
vloženo: 12. prosince 2013
vložil: Jana Stoklasová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola uběhla velmi rychle, učitelé dobří, hlavně děkuji panu Kukelkovi za dobrou průpravu..Na čem jsme se domluvili, to vždy bylo.. Nemám žádných výhrad..Základní cena oproti jiným autoškolám v Opavě trošku vyšší, ale za kvalitu se dnes platí!!!

Lukáš
vloženo: 10. prosince 2013
vložil: Lukáš E.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem si vybrala autoškolu Credit. Jízdy s p.Králem byly super. Jeho přístup k výcviku i k žákům je skvělý a mockrát se s ním i zasmějete. :) Tímto bych mu chtěla poděkovat za jeho úžasnou trpělivost v začátcích, které pro mě nebyly jednoduché, celkově za pohodové jízdy po celou dobu výcviku a skvělou přípravu ke zkouškám, které jsem zvládla na poprvé. Moc ráda budu vzpomínat :). Všem doporučuji! S pozdravem, Krejčí Marcela
vloženo: 5. září 2013
vložil: Krejčí Marcela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodovala, kde si rozšířím svůj řidičský průkaz o další skupiny, šla jsem po skvělých zkušenostech z dřívějška, opět ke Creditu a nelitovala jsem ani vteřinu. Všichni byli moc milí a příjemní a od přihlášky až po zkoušku vše proběhlo rychle a hladce. Učitel, kterého jsem měla na jízdy, se mi maximálně časově přizpůsobil, za což mu velmi děkuji a tímto se mu omlouvám,že jsem chodila na jízdy ne o 5 min dříve, jak se sluší a patří, ale tak o 10 minut později :-) Jízdy byly opravdu zábava, uvolněné a v pohodě a na každou mojí chybu uměl najít vtipný komentář a nikdy ani o trošičku nezvýšil hlas, dokonce ani v krizových situacích, kdy jsem nás chtěla vrhnout pod náklaďák :-D Tímto mu děkuji také za svatou trpělivost se mnou a mými řidičskými schopnostmi :-)Jen mě trochu mrzí, že jsem nezjistila, z časových důvodů a pracovního vytížení, zda i hodiny výuky jsou stále tak zábavné, jako bývaly, kdy na některé hlášky vzpomínám dodnes. Takže velmi doporučuji a tímto děkuji celému týmu Creditu.



vloženo: 21. srpna 2013
vložil: Lucie Tumová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit všem doporučuji ! Maximální péče,vstřícnost,pohodovost. Tímto děkuji celému týmu autoškoly Credit a hlavně panu PETRU KRÁLOVI ,za jeho přístup,klidnou povahu,a umění člověka opravdu naučit. Přeji mnoho dalších spokojených klientů . Svatava
vloženo: 8. srpna 2013
vložil: Svatava,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou CREDIT ,jsem neměl jediný problém.Příprava na rozšíření C ,C+E ,T proběhla v naprostém pořádku a pohodě . Chválím jak instruktora PETRA KRÁLE tak i p.HOLUŠU ,jsou pohodoví,usměvaví,a umí člověka naučit,poradit a připravit k závěrečným zkouškám . Tuto autoškolu můžu jen a jen doporučit ,krásný den všem ROSŤA .
vloženo: 30. května 2013
vložil: Rosťa Maus , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Veliká spokojenost s autoškolou Credit. Od prvního papírovaní, přes vyučovací hodiny až po jízdy proběhlo vše profesionálně a bez problémů. Všichni lektoři, se kterými jsem se setkal, byli naprosto v pohodě. Konkrétně při jízdách pan Burda, vynikající a bezproblémový člověk, poradí a všechno probíhá bez problémů. Vřele doporučuji všem, co se rozhodují, kde si získat jakékoli řidičské oprávnění.
vloženo: 15. května 2013
vložil: Ondřej Gargoš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vysoce profesionální přístup, dobry vozový park, lidé, kteří vědí co učí a učí to dobře. Naprostá spokojenost. Hodina jízdy je opravdu hodina !!! Osobní přístup ke studentům. Mohu jen doporučit. P.Král, se kterým jsem jezdil je velmi příjemný a dokáže naučit.
vloženo: 15. května 2013
vložil: Kapaňa Luděk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem dělala kurz v roce 2009.
V té době jsem tam byla naprosto spokojená. Ohledně doby jízd mi vždy vyšli vstříc. Výuka byla podána zábavnou formou, takže nemohla být řeč o nudě nebo nedávání pozoru. Dokázali nás dobře připravit na zkoušky.
Rozhodně bych tuto autoškolu doporučila.
vloženo: 21. dubna 2013
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Credit doporučuji všem co chtějí dělat řidičák. Velké poděkování patří P. Králi,za super,srandovní jízdy.Pohodový učitel s ,kterým vyjdete vždy vstříc je trpělivý a užijete si sním srandu při jízdách:)
vloženo: 17. dubna 2013
vložil: patrik tichý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Credit doporučuji všem co chtějí dělat řidičák. Velké poděkování patří P. Králi,za super,srandovní jízdy.Pohodový učitel s ,kterým vyjdete vždy vstříc je trpělivý a užijete si sním srandu při jízdách:) Tichý Patrik
vloženo: 17. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojen s autoškolou Kredit, učitelé jsou vpohodě. jízdy jsem měl s p. Králem, na termínu jizd sme se vždy dohodly bez problému. byl jsem snim moc spokojený. Doporučuji autoškolu Kredit. Michal Macík.
vloženo: 17. dubna 2013
vložil: Michal Macík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou credit jsem maximálně spokojená! :-) Jelikož ji mám od gymplu pár metrů, nemůžu si ztěžovat. Přednášky i jízdy jsou super a učitele velice příjemní a ochotní se domluvit na různých náhradních termínech :-) Doporučuji všem. Chtěla bych hlavně vyzdvihnout pana Krále, velice dobrý a hodný učitel :-)
vloženo: 7. dubna 2013
vložil: Karol Bezděková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Credit jsem se setkala s velice dobrým přístupem k žákům a také s lidmi, na kterých je vidět, že svou práci mají rádi. Nejvíce bych chtěla poděkovat panu Královi, který měl se mnou velkou trpělivost a hodně mě toho naučil.

Ještě jednou moc děkuji, s pozdravem Marie Nosková
vloženo: 3. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi výborná, je autoškola Credit. Můžeme všem vřele doporučit. Výuka probíhá srozumitelně, od všech učitelů, včetně paní, měla zdravotnickou přípravu, byla super.
Pan učitel Král byl velmi vstřícný, ochotný se přizpůsobit jakékoli době k výuce jízd. Je velmi trpělivý, příjemný, dokáže z vás setřást stres a nervozitu svým humorem. Má výborné znalosti. Za to mu velmi děkujeme a jsme rády, že jsme si tuto autoškolu vybrali. Hanka a Jarka Svobodovi :)
vloženo: 29. listopadu 2012
vložil: Hanka a Jarka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím velmi kladně. Ve všem mi vycházeli vstříc, je to již druhá autoškola, do které jsem chodila, bohužel úroveň výuky nemohu posoudit, jelikož jsem na hodiny tím, že již jsem řidičské oprávnění vlastnila, chodit nemusela.
vloženo: 25. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu credit doporucuji vsem. Nauci vas vse potrebne i neco vic pro zvladnuti zkousky se svim ohledne autoskoly vam pomuzou. A podekovat chci hlavne panu Krali za ochotu,trpelivost za dobrou pripravu a zabavne hodiny autoskoly!!! :)
A predchozi negativni reakce, no nevim kde jste teda tu autoskolu delali ale v vreditu to nebylo. Kaspari!!
vloženo: 2. listopadu 2012
vložil: Lukáš Hanslík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já mohu autoškolu Credit doporučit :) Byla jsem spokojena s výukou teorie, taky se mi líbilo si vyzkoušet jak se mění olej a takové ty další věci co patří k výbavě auta :D
Pan Král byl velmi dobrý učitel, mnoho trpělivosti :) I když začátky byly horší, ale tak to se časem spravilo :)

vloženo: 1. listopadu 2012
vložil: Magdaléna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit hodnotím velmi kladně. Od začátku mi vycházeli vztříc a na zkoušky jsem byla připravena. Velké DÍK patří p.Králi za jeho ochotu a trpělivost. Byla jsem velmi spokojena a tuto autoškolu všem dopučuji.
vloženo: 31. října 2012
vložil: Pavla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit mohu jedině doporučit,všechno probíhalo bez problémů a na všem se dalo domluvit. A chci poděkovat p.Královi za trpělivost kterou semnou měl a za dobrou přípravu ke zkoušce.
vloženo: 31. října 2012
vložil: Filip Šumník,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu nedoporučuji
vloženo: 28. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měl jsem možnost si vybrat v Opavě z více Autoškol, ale na doporučení kamarádu jsem si vybral Autoškolu Credit. Byl jsem s ní maximálně spokojený. Přístup k žákům mají perfektní, učební plán byl v pořádku a na jízdy si nemohu stěžovat. Děkuji panu Královi za přípravu na závěrečnou zkoušku, kterou jsem zvládl úspěšně. Určitě doporučím Autoškolu Credit i mým známým. Tomáš Křenek
vloženo: 31. srpna 2012
vložil: Tomáš Křenek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měl jsem to štěstí dělat v Creditu řidičák sk. A - dostalo se mi výborného jednání a odcházel jsem s pocitem, že mi kurz opravdu dal hodně zkušeností do začátku.
Nejvíce na mě zapůsobil instruktor p. Král - velmi schopný a ochotný člověk, byla radost s Vámi spolupracovat.

Děkuji, Martin Slivka
vloženo: 28. srpna 2012
vložil: Martin Slivka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   k teto autoškole nechodte tahaji z vas jenom penize a skutek utek
vloženo: 4. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ano, správně, k nám rozhodně nechoďte, jen a jen z vás všech budeme tahat peníze. Zrovna tak jako tady z chudáčka anonyma, který se z toho ani nedokázal podepsat.

Petr Král, Aš Credit


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice neferova autoškola
vloženo: 21. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravím anonyma, čímpak že to jsme tak neférový ?

Petr Král, Aš Credit.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nebrat pana ulricha ma podivne jednani
vloženo: 7. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Jsem rád, když zde klient napíše své hodnocení, zvláště když dokáže věcně popsat naše výhody a i nedostatky a nebojí se svůj názor podepsat. Jak ale mám brát vážně nesmyslné nicneříkající reakce, které navíc nejsou podepsané, jistě to o pisateli ledacos ukazuje. Stejně tak jako tento příspěvek anonyma, který ani netuší, že pan Ulrych je dlouhodobě vážně nemocen a učitelskou praxi tím pádem již delší dobu nevykonává.

S přáním hezkého dne
Petr Král, spolumajitel AŠ Credit.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pracují samí ochotní lidé, od paní v kanceláři přes sympatické instruktory. Na teorii je třeba pracovat víc samostatně, ale jízdy byly supr, konkrétně p.Holuša měl trpělivost a je s ním navíc legrace. Mohu jen doporučit.
vloženo: 7. června 2012
vložil: Eva Juřicová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jedna z těch horšich autoškol
vloženo: 13. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ohHsoz vwnggfswtinu
vloženo: 25. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejhorši autoškola co muže byt
vloženo: 8. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ja jako žena tuto autoškolu nedoporučuju
vloženo: 23. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych ohodnotila velmi dobře. Výborná příprava na zkoušky teoretické i praktické. Přístup k povinným hodinám mi umožnil méně práce doma ke zkouškám. Takže doporučuji=)
vloženo: 22. listopadu 2011
vložil: Karolína , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tato autoskola ma spatne vztahy
vloženo: 1. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je asi jednou z těch lepších, určitě se vás snaží připravit na zkoušky a poté dále na běžnou jízdu. Chválitebné jsou služby co se týče organizace jízd a podobně.
vloženo: 19. ledna 2011
vložil: ACH ACH ACH,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bylo to v pohodě, dobrý přístup ze strany instruktorů a i technika na velmi dobré úrovni doporučuju :-)
vloženo: 1. ledna 2011
vložil: veruska,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Credit mě zbavila strachu z řízení, jsem maximálně spokojená s přístupem lektora při jízdách. Neřval, nebil, prostě pohodový chlap. Vše šlo s humorem a porozuměním pro mou nervozitu a nezkušenost. Odcházela jsem spokojená sama se sebou. Jsem moc ráda, že jsem si úplnou namátkou vybrala právě tuto autoškolu. Mohu ji všem jen doporučit.Děkuji.
vloženo: 1. prosince 2010
vložil: Jana Böhmová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Credit bych velmi rád doporučil všem co začínají autoškolu dělat.
vloženo: 9. listopadu 2010
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově hodnotím kurz velmi dobře.
vloženo: 29. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jezdí se fabiema, ktere nejsou ve špatném stavu, takže se to da, učitele jsou pohodoví, akorat bych vytknula dokumenty k technice, ty mi připadaly jako z 60 let, ale to už si může každý zajistit sám, autoškolu určitě doporučuji
vloženo: 26. července 2010
vložil: Mišula,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jezdí se fabiema, ktere nejsou ve špatném stavu, takže se to da, učitele jsou pohodoví, akorat bych vytknula dokumenty k technice, ty mi připadaly jako z 60 let, ale to už si může každý zajistit sám, autoškolu určitě doporučuju
vloženo: 26. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup, nevyužívají nejmodernějších pomůcek pro výuku teorie ale zato pomůžou v praxi s komisařem :) Zvládl jsem to napoprvé a to i díky p.Učiteli v autoškole :) Takže mohu jen doporudčit
vloženo: 5. ledna 2010
vložil: Vojta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   o.k.
vloženo: 14. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem spokojená
vloženo: 21. října 2009
vložil: Ivana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost :)
vloženo: 17. července 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Credit osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Credit < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Credit - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje