Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Crkva - diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


Reference



 
  • Od: Bývalý žák Reference
    Příspěvek vložený ke konkrétní autoškole - Autoškola Crkva, Praha- Strašnice

    Výcvik v této autoškole jsem absolvoval před dvěma lety. Jako instruktora jsem dostal přiděleného pana Jiřího Pavlíka. Celý výcvik s ním byl naprosto bezproblémový, ochotně vše vysvětlil, měl příjemné vystupování a dalo se s ním velice flexibilně dohodnout na času jízd. Tohoto člověka můžu tedy vřele doporučit. Paní, které vyřizovaly v kanceláři dokumentaci byly také velice příjemné a ochotné.
    Co bych ale zkritizoval, je samotný vedoucí autoškoly pan Crkva. Měl jsem "čest" s ním absolvovat poslední hodinu před závěrečnými zkouškami a něco tak nepříjemného jsem dlouho nezažil. Byl arogantní, sprostý a neustále zvyšoval hlas. Celkově nedovedl nic konstruktivně vysvětlit, pouze vynadat i za naprosté malichernosti. Nechápu, jak člověk s jeho povahou může mít vůbec tu troufalost a jít cokoliv vyučovat. Pokud se rozhodnete pro tuto autoškolu důrazně doporučuji, abyste si vyžádali někoho jiného.
    PS.: Když jsem se u zkoušek bavil s jeho žáky. Naprosto sdíleli můj názor. Díky Bohu, že jsem s ním měl pouze jednu hodinu.

    REAGOVAT
    Vloženo 15. května 2013 (20:05) uživatelem Bývalý žák z IP adresy 84.244.XXX.XX


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Reference v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace:


Autoškola Crkva - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje