Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Crkva - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Crkva

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Crkva < <


   Tuto autoškolu doporučuji všemi deseti! Velmi příjemná, přátelská atmosféra. Přestupovala jsem po nepříjemné zkušenosti se strachem a nakonec jsem zvládla testy na plný počet bodů a jízdu na první pokus. Moc za vše děkuji, budu vzpomínat jen s úsměvem.
vloženo: 8. června 2021
vložil: Denisa Prouzová , emailová adresa nezveřejněna


   Naprostá spokojenost, supr přístup, ochota, kvalitní učitelé (pan Kapr)velké díky i celému kolektivu a zároveň poděkování paní Crkvové +panu Crkvovi, úžasní lidé. Ještě jednou velké díky za vše. Doporučuji s 1....na 10 +.&#128522;&#128077;&#128079;
vloženo: 7. června 2021
vložil: Jana Šestákova ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kontakt na tuhle autoškolu jsem dostal od známého, který kurz u nich absolvoval. V první řadě musím říct, že tam vládne neuvěřitelně příjemná až rodinná atmosféra! Výklad teorie p. Jungmannem (doufám, že jsem nespletl jméno) je skvělá, p. instruktor vždy všechno dokonale vysvětlil, zodpověděl všechny dotazy. Jako instruktora na jízdy jsem měl p. Kapra, který mně svým lidským přístupem, znalostmi a stylem vysvětlování různých situací skvěle připravil na závěrečné zkoušky. Za co mu chci ještě jednou poděkovat. Za mně můžu tuhle autoškolu jenom doporučit.
vloženo: 27. ledna 2020
vložil: Tomáš Megis,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na jízdy jsem se vždy těšila. Pan instruktor je úžasný! Perfektně mne připravil na teorii a při jízdách byl trpělivý, hodný a vtipný.
Při čekání na inspektora u závěrečné jízdy se nám všichni v autoškole věnovali, udržovali dobrou náladu a povzbuzovali nás.
vloženo: 11. prosince 2019
vložil: Aneta Jirchářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkušenost strašná.. Majitel se nebyl schopný dohodnout na tom jestli půjdu na závěrečnou jízdu ale na teorii jsem šel. Pak měl dovolenou a celý mi to propadlo. Přičemž po mě chtějí znova zaplatit půlku autoškoly i když jsem jim již peníze dával dříve za jízdy které se ani neuskutečnily.
NEDOPORUČUJI !!!
vloženo: 4. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výukou pod vedením pana instruktora Jungmana jsem byl spokojen.
vloženo: 13. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já už budu mít 4 doplňkovou jízdu po klasickém výcviku a pořád nic :-).
Chyba je asi ve mě - netuším. Instruktoři se mi věnují,snaží se.
Jinak výklad teorie s panem Jungmannem mě bavila,je mu rozumět a domnívám se,že jako instruktor je kliďas.

vloženo: 20. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu nedoporučuji. Hned na první jízdě mi můj instruktor řekl, že jako ženská to budu mít těžký... A podle toho celá autoškola vypadala. Přišlo mi, že učitel má se ženskými nějaký problém. Vždycky před jízdou mě dokonale dokázal znervóznit a pak mě za každou maličkost vynadal jako malé holce. Hrozná zkušenost. Zbývá mi pár posledních jízd, ale do autoškoly už nemám chuť se vrátit.
vloženo: 20. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dostal jsem za instruktora pana Kapra, který mi ve všem pomáhal a s ochotou vysvětloval. Dálé bych doporučoval pana Jungmana, který mi byl doporučen kamarády. Na zkoušky jsem se cítil připraven. Hodnotím velmi kladně.
vloženo: 25. dubna 2017
vložil: Vojtěch Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák jsem dostala od partnera ke 33 narozeninám, takže jsem se rozhodla, že tu výzvu přijmu a na stará kolena si jej udělám.
Autoškolu přítel vybíral podle hodnocení a blízkosti bydliště.
Problém nastal s instruktorem. Vybrali mi pana Žalského, který je známý tím, že nerad vysvětluje a nemá rád nešikovné studenty. Smůla, mně to od začátku nešlo a s jeho přístupem, který mě natolik vydeptal, jsem si myslela, že řidičák nikdy neudělám. Neuměl absolutně nic vysvětlit. Neustále mi říkal, že nad vším přemýšlím, jsem netechnický typ a je to moje vina, že mi to nejde. Spíš bych řekla, že to byla jeho vina, že nedokázal aboslutně předat know how. Naštěstí se mnou neměl dostatek nervů a přehodil mě na pana instruktora Kapra, díky kterému jsem ten řidičák nakonec udělala. Ten se mnou měl trpělivost, milinonkrát mi vše vysvětlovat, na chyby mě upozornil, ale rozhodně mě kvůli nim nezesměšňoval... Kdyby to tak bylo od začátku, tak jsem z toho nemusela mít takové stresy. Autoškola Crkva je jinak fajn, ostatní instruktoři OK, fajn teorie s panem Jungmannem. Paní Crkvová vždy milá a dobře naladěná. Pokud vám můžu radit, pokud do této školy půjdete a nejste úplně technicky zdatní, vyhněte se panu Žalskému obloukem. Pokud jste se však pro řízení narodili, tak to s panem Žalským půjde, protože vás toho nebude už muset moc učit.
vloženo: 14. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pozor! Autoškola s inspektorem nesmyslně opakovaně vyhazuje žáky, aby vydělávala na poplatcích za opakování jízd! Určitě nebrat!!
vloženo: 19. dubna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Crkva na Skalce v Praze 10 jsem přecházela kvůli nespokojenosti z jiné na posledních pár jízd. Posledních asi 4 nebo 5 jízd mne naučilo 100x více než v předchozí za asi dva měsíce.. Lidé jsou strašně přátelští, všichni jsou milí a se vším vyhoví. Doporučuji instruktora pana Jungmana, je klidný, dobře vysvětluje, se vším poradi a opravdu si umí vyhradit čas jen na Vás. Hodně instruktoru si zajede něco zařídit a využívá Vás spíše jako řidiče než žáka, to tady opravdu nehrozí. Autoškolu Crkva a pana Jungmana opravdu jen a jen doporučuji :)
vloženo: 20. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Crkva mohu všem vřele doporučit, přístup instruktorů, zázemí autoškoly i areál jízd byl skvělý.
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: Karolína Koldová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Crkva byla moje nejlepší volba kdyz jsem hledala asi jako treba ted vy. Muj instruktor byl super clovek ktery me naučil vsechno co jsem potrebovala a udelala jsem zkousky na prvni pokus ;-) a ted je ze me nadsena ridicka :-) proto pokud mohu doporucit autoskolu na Praze 10 tak rozhodne volte Crkvu ;-) ja bych tam sla znovu a timto bych jim i chtela podekovat jste vazne nejlepsi :-) tak hodne stesti a zdaru :-)
vloženo: 13. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně bych tuto autoškolu doporučil ostatním, na praktické zkoušky jsem se cítil dobře připraven a také jsem je bez problémů udělal. Testy jsem si zkoušel přímo v autoškole na počítači přičemž mi lektor vysvětloval chyby.
vloženo: 8. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu bych doporučila všem, individuální přístup a naprosté vnímání žáka jako priority je opravdu dokonalá.
vloženo: 12. listopadu 2012
vložil: Petra Kaftanová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla spokojená. Instruktor i personál mi vždy vyšel vstříc. Možnost zakoupení knihy, konzultace technické části vozidla, možnost zapůjčení vlastních podkladů autoškoly k technické zkoušce, možnost vstupu do učebny.
vloženo: 27. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mala som jednu kondičnu jazdu so strašne nervoznym pánom,ktory celu dobu len nadaval nevysvetloval
vloženo: 16. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola naprosto splnila mé požadavky.Takový profwsionální přístup k žákům jsem ani neočekával.Můžu jen a jen doporučit.
vloženo: 22. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji výuku na motorce u pana Crkvy.
vloženo: 19. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky jsem byl připraven velmi dobře.
Velmi dobří instruktoři s dobrým přístupem k žákům, nehledě na jejich řidičské schopnosti.
vloženo: 7. května 2010
vložil: Ondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s touto autoskolou jsem byl spokojen delal jsem tam vracecku jak na osobak tak na nakladak kvuly skoleni kdyz uznaj ze nejste lempl tak je to rychlovka doporucuji
vloženo: 21. října 2009
vložil: Tomas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtělo by to novější motorky, ale jinak doporučuju
vloženo: 1. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Crkva osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Crkva < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Crkva - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje